Találatok a következő kifejezésre: Nagyobb az a teherbeesésnek, ha az (11 db)

Nagyobb az esély teherbeesésre, ha végre rendbejött a ciklusom?

Az elmúlt 2 évben eléggé összevissza ciklusom volt, 10-12 napos mensik, utána 2 hétre rá megjött megint..elmentem dokihoz, kaptam Ergam cseppeket, azóta gyönyör?en beállt 28-30 napra, 4-5 napos menstruációkkal.Az orvos akkor vérvizsgálatokat is csinált, minden eredményem optimális volt. Nagyobb már az esélyem így teherbeesni?

Legjobb válasz: Szia! Én inkább úgy fogalmaznék, hogy most már van esélyed. :o) Mielõbbi babásodást kívánok!

Szia! Én inkább úgy fogalmaznék, hogy most már van esélyed. :o) Mielõbbi babásodást kívánok!
Én is csak mielõbbi babázást tudok kívánni! Az elsõ válaszban ugyanis minden benne van:) Hogy biztos teherbe ess, pé-nek is kell hogy legyen. Erre alkalmas az ovu teszt, vagy ha nem akarsz költeni, akkor mérted az ébredési hõdet, ami megmutatja, ha van ovud mikor van.

Ha mindkét petevezetőm átjárható, és az is volt akkor is van nagyobb esély a teherbeesésre?

hormonilag nem voltam oké az most állt helyre most elevitet szedek mert mostmár minden jó.arra vagyok kiváncsi hogy ugye nem volt zárt el?tte sem a petevezet?m, és most sincs akkor ugyan olyan esélyem van mint ez el?tt a terhességre?Mert azt halottam attól hogy nincs elzáródva még összesz?külhet és sok n?nek sikerül ez után a terhesség, mert kitágitja.

Legjobb válasz: Nem nagyon értem. Mi tágítja ki? Petevezetõ-átjárhatsági után szokott megugrani a spontán teherbeesés esélye, mert a kontrasztanyag átmossa a petevezetékeket. Ha eddig is átjárható volt, meg most is átjárható, akkor ne izgulj.

Nem nagyon értem. Mi tágítja ki? Petevezetõ-átjárhatsági után szokott megugrani a spontán teherbeesés esélye, mert a kontrasztanyag átmossa a petevezetékeket. Ha eddig is átjárható volt, meg most is átjárható, akkor ne izgulj.
Milyen anyag? Még mindig nem értem.
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdeztejm mivel ezt a védõnõ mondta hogy lehet öszeszûkült.
A kérdező hozzászólása: azért mert elfelejtettem.
Miért nem kérdezed meg az orvost????
Ja a védõnõdnek biztos röntgen tükre van... és ilyen nõk lehetnek védõnõk? Beszarás..nem hogy bíztatná szegényt...
hA EDDIG IS ÁTJÁRHATÓ VOLT AKKOR UGYANANNYI AZ ESÉLY.sZERINTEM.
A kérdező hozzászólása: igen igazad van, de ha eddig is átjárható volt?akkor is szabadabb az út?na erre lennék kiváncsi
Szerintem nem érted pontosan ezt az egészet. Amire kíváncsi vagy: a hsg után azért könnyebb teherbe esni, mert a kontrasztanyaggal átmosták a petevezetõket. Kitisztult, szabadabb az út.
A kérdező hozzászólása: bocs. átjárhatóságim volt syzerdán, és kontrasztanyagra gondoltam. röntgenesen csinálták az átjárhatósgit
Bocsáss meg, fogalmazz kicsit érthetõbben, mert én sem értem, milyen anyag tágít ki?És miért szûkülne be, ha eddig nem volt szûk? Hogy válaszoljak, a hormonkezelés után ha most minden rendben, elég sok esélyed van a babára.
A kérdező hozzászólása: a védõnõ azt mondta hogy a pete vezeték olyasmi mint egy benzincsõ, ami össze is mehet kicsit, akkor vagy nem tud vagy nehezen tud átjönni rajta a pete, és ha nincs is elzáródás akkor is könyebben jöhet a baba mert az anyag kitágította
A petevezetéket általában valami fertõzés, hegesedés szûkíti be. A kontrasztanyag meg átmossa, úgymond kitágítja, sok esetben már ennyi is elég a spontán teherbeeséshez.

Szerintetek a tojcsis váladék elmúlta után, de még némi hüvelyváladék mellett (tegnapi pozitív LH-teszttel) kisebb, nagyobb vagy ugyanakkora az esély a teherbeesésre, ha ma este tudunk csak először együtt lenni ebben a hónapban a párommal?

Már nagyon szeretnénk gyereket:-) Köszönöm el?re is a válaszokat:-)

Legjobb válasz: Hm... Ha a fent említett dolgok elakadást okoznak neked a kérdés értelmezésében, hidd el, NEM MUSZÁJ válaszolnod. Vagy esetleg kényszeres vagy? A kérdést ugyanis azoknak tettem fel, akik meg is értik és érdemben tudnak hozzászólni. Te nyilvánvalóan nem ezek közé tartozol...:-) Semmi baj, csak arra kérlek, máshol éld ki a frusztrációdat, mert ezzel sem én, sem Te nem vagyunk elõrébb. Továbbra is várom a többiek hasznos válaszát a kérdésemre. Köszönöm:-)

A kérdező hozzászólása: Hm... Ha a fent említett dolgok elakadást okoznak neked a kérdés értelmezésében, hidd el, NEM MUSZÁJ válaszolnod. Vagy esetleg kényszeres vagy? A kérdést ugyanis azoknak tettem fel, akik meg is értik és érdemben tudnak hozzászólni. Te nyilvánvalóan nem ezek közé tartozol...:-) Semmi baj, csak arra kérlek, máshol éld ki a frusztrációdat, mert ezzel sem én, sem Te nem vagyunk elõrébb. Továbbra is várom a többiek hasznos válaszát a kérdésemre. Köszönöm:-)
én azért válaszolok, bár már nem mai a kérdés... kisebb az esélye, de sose lehetetlen :) Amúgy sikerült a baba?
Talán elõbb írd ki normálisan a kérdést! Tojcsi és szmájlik nélkül. Talán akkor kapsz értelmes válaszokat is. Mert szoktunk ám adni.
Jó régen kiírtad már, senki se válaszolt. Gondoltam, elárulom, miért.
A kérdező hozzászólása: Nnna, Utolsó, látom, Téged is megzavartak a szmájlik meg a szlenges megfogalmazás!:-D Vagy a sok betû, amiket leírtam kavartak be Nálad? Figyi! Akkor Neked is megismétlem: ha nincs értelmes hozzászólásod, akkor nem kell ám írni.:-D Remélem, elég egyszerûen fogalmaztam most ahhoz, hogy még Te is megértsd.:-DDD
Nem tûnt fel, h én ugyanaz a válaszoló vagyok, aki az elsõ hsz-t írta? :DD

Ha a nőnek orgazmusa van az aktus során, akkor nagyobb az esély a teherbeesésre?

Legjobb válasz: A teherbeesésre akkor van a legnagyobb esély, ha van a szervezetben érett petesejt, amivel találkozni tud a hímivarsejt. Viszont az orgazmus elõsegítheti az érett petesejt kilökõdését és elindulását a méh felé, tehát orgazmussal egy picit nagyobb az esélyed... Kellemes próbálkozást kívánok! =o)

A teherbeesésre akkor van a legnagyobb esély, ha van a szervezetben érett petesejt, amivel találkozni tud a hímivarsejt. Viszont az orgazmus elõsegítheti az érett petesejt kilökõdését és elindulását a méh felé, tehát orgazmussal egy picit nagyobb az esélyed... Kellemes próbálkozást kívánok! =o)
MÁR MEGINT EGY OLYAN VÁLASSZAL TALÁLKOZOK AMIBE SOK SIKERT KÍVÁANNAK!! arra nem lehet gondolni, hogy nem teherbeesés céljából tették fel a kérdést?? lehet azért, de lehet hogy nem. Egyépkén igen, az esély nagyobb, hiszen olyankor az ut "tiszta" a spermáknak...

Csökkenti a teherbeesést az, ha a jobb petefészkem nagyobb, mint a bal?

A doki azt mondta régebben, ez nem gond, de kezdek aggódni.Már három hónapja próbálkozunk a férjemmel, de idáig semmi. Amúgy mostanság elég gyakran nyilal, de nem olyan pé-sen, inkább csiklandoz.

Legjobb válasz: A teherbeesést nem csökkenti.De hogy a teherbeesés lehetõségét csökkenti-e,azt nem tudom.

A teherbeesést nem csökkenti.De hogy a teherbeesés lehetõségét csökkenti-e, azt nem tudom.
Szia! Nekem is nagyobb az egyik petefészkem és teherbe tudtam esni.

Clostilbegyt + tüszőrepesztő szuri után az inszemnél nagyobb az esély a teherbeesésre vagy spontán ugyanannyi, ha egyik félnél sincs baj?

Legjobb válasz: Az inszemnél nagyobb lehet, mert ott közvetlenül a méhbe kerül a spermium, így rövidebb utat kell megtennie.

Az inszemnél nagyobb lehet, mert ott közvetlenül a méhbe kerül a spermium, így rövidebb utat kell megtennie.
nálunk egyikõnkén sem volt baj, mégsem sikerült baba. Aztán az elsõ inszem sikeres lett!

Ha 2 naponta vagyunk együtt, megnő az esélye a teherbeesésnek, nagyobb lesz az esély, mint 20%?

Legjobb válasz: Legjobb akkor lesz az esély, ha tudjátok a peteérést (hõmérõ!) - akkor igen sokat vagytok együtt, és nem engeded kifolyni. Számít az is, hogy mennyire jó, stb.

Legjobb akkor lesz az esély, ha tudjátok a peteérést (hõmérõ!) - akkor igen sokat vagytok együtt, és nem engeded kifolyni. Számít az is, hogy mennyire jó, stb.
Mi nem hõmérõztünk két naponta voltunk együtt a párommal!Szerencsésnek mondhatom magam mert elsõ alkalomra összejött a baba ráadásul közvetlen menszi után!Szerintem jó eséllyel indultok, de ha biztosra akarsz menni akkor jó a hõmérõs dolog vagy az ovu teszt! Sok sikert!
Én most megpróbálom azt a módszert, amikor nem figyelek semmire, mert az elõzõ 2 ciklus során, görcsösen figyeltem mindenre és lehet, hogy ezért nem sikerült. Ha tudod a peteérés idejét, akkor az nagyon jó és akkor lehet próbálkozni. Sok sikert!
Szia! Az a legbiztosabb ha tudod mikor van a peteérésed és akkor a lehetõ legtöbbször vagytok együtt:-) Én a http://www.ciklus.hu-n regisztráltam és 5 hónapra rá már itt is van a kicsi a pocimban:-) Sok sikert:-)
Természetesen igen.
Persze, az esély jóval nagyobb...nekünk is így sikerült a babát összehozni.
Én szerintem nem nagyobb, sõt lehet hogy kisebb. Úgy tudom nem túl erõs az egy napos sperma, általában 2-3 naponta szokták ajánlani az együttlétet. A sperma (még ha fürdesz is) legalább 36 órát életképes benned. Mi 2 naponta voltunk együtt a férjemmel abban az idõszakban amikor kellett, nekünk akkor jött össze és nem az elõzõ hónapokban amikor minden nap próbálkoztunk.
Hát ha nem védekeztek és telibe tüzelt akkor tök mindegy.
Bocs, de mi az a faka?
Igen. Elég nagy az esélye.
ha peteéréskörül van, igen és elõtte nem volt se kiverés, se szex 2 napig, mert megfelelõ sperma szám kell hozzá, N

Jolertem, a Dubhaston tabletta megvastagitja a mehnyalkahartyat? Ez asztjelenti hogy ha most a dubhaszton tabbletta szedese utan megjon a menzim akkor a menzi napjatol szamolva a 12-dik vagy a 14-dik napon nagyobb az eselyem a teherbeesesre?

Legjobb válasz: A duphadton nem a peteérést biztosítja, ha ilyen gond van azt nem oldja meg.. a terhesség pedig duphaston nélkül is létrejöhet, de ha neked vékony volt idáig a nyálkahártyád, akkor a megtermékenyített petesejt nem tudott beágyazódni.. Úgyhogy ha ez miatt kaptad a duphastont, akkor valószínû, ha sikerül a megtermékenyülés, akkor a vastagabb nyálkahártyába be tud ágyazódni az embryo...tehát van esélyed, de jobban kell figyelned a peteérést, mert nem biztos, hogy neked a 12-14. napon van..

A duphadton nem a peteérést biztosítja, ha ilyen gond van azt nem oldja meg.. a terhesség pedig duphaston nélkül is létrejöhet, de ha neked vékony volt idáig a nyálkahártyád, akkor a megtermékenyített petesejt nem tudott beágyazódni.. Úgyhogy ha ez miatt kaptad a duphastont, akkor valószínû, ha sikerül a megtermékenyülés, akkor a vastagabb nyálkahártyába be tud ágyazódni az embryo...tehát van esélyed, de jobban kell figyelned a peteérést, mert nem biztos, hogy neked a 12-14. napon van..
A dubhaszton nem peteérést serkentõ szer, hanem erõsíti a méhet.
