Találatok a következő kifejezésre: Nagyobb a kockázata annak, aki (3 db)

Nagyobb a vetélés kockázata annak, aki az első pár hétben vérezget?

Akinél, bár az orvos mindent rendben talál, de mégis vérzik egy picit. Sokat olvasom itt, hogy a vérzés nem egyenl? a vetéléssel, de így nagyobb esély van rá a kés?bbiekben?

Legjobb válasz: Szia! Én többet véreztem a terhességem elején, mint elõtte. Ma már 24 hetesek vagyunk, és (kopp-kopp) nagyon jól vagyunk. Ugyhogy nem nagyobb az esélye. Aki nem vérzik annak is elmehet a babája, és annak is aki vérzik. Ha az orvosod azt mondja, hogy minden rendben higgy neki. Minden jót!

Szia! Én többet véreztem a terhességem elején, mint elõtte. Ma már 24 hetesek vagyunk, és (kopp-kopp) nagyon jól vagyunk. Ugyhogy nem nagyobb az esélye. Aki nem vérzik annak is elmehet a babája, és annak is aki vérzik. Ha az orvosod azt mondja, hogy minden rendben higgy neki. Minden jót!
Azért jó odafigyelni arra a vérzésre! Nekem is volt a 9. héten és egybõl kórházba küldtek vele, ahol kiderült hogy méhnyakpolipom volt ami elég vérzékeny jószág, le is kellett operálni. Nem kell persze mindjárt a legrosszabbra gondolni (vetélés), de a sok pihenés nem árt, és nem emelj nehezet.És ha nem múlik el feltétlenül mondd el az orvosodnak.

Aki szülés után nagyon rövid időn belül lesz terhes, annál nagyobb a vetélés kockázata?

Legjobb válasz: Én ezt még nem hallottam. Nem hiszem, hogy nagyobb lenne a vetélés kockázata! De mit jelent az, hogy szülés után rövid idõn belül terhesség? Én 5 hónappal a szülés után lettem újra terhes. 17 hetes kismami

Én ezt még nem hallottam. Nem hiszem, hogy nagyobb lenne a vetélés kockázata! De mit jelent az, hogy szülés után rövid idõn belül terhesség? Én 5 hónappal a szülés után lettem újra terhes. 17 hetes kismami
Elméletileg, ha még nem rendszeres a mensi, nem olyan jó újból teherbeesni, mert a rendszertelen mensit a magas prolaktin okozza, ami ugye a szoptatás miatt az egekben van. A magas prolaktin pedig a peteérést gátolja, vagy ha van is peteérés, több az esélye, hogy az olyan kis selejtes pete lesz, ami ha megtermékenyül, nem biztos, hogy osztódásra alkalmas, vagy korai vetélés lesz a vége... Én várnék a rendszeres mensiig, már elég jól átlátom a hormon egymásra való hatását, 2 év próbálkozással, és 1 vetéléssel a hátam mögött. Ha egy picivel is nagyobb az esély a vetélésre, akkor én azt a dolgot inkább kihagyom... 7 hetes km
szia! szülés után 8 héttel estem teherbe, de nem mondta a doki, h nagyobb kockázata lenne, már 4 hós a kislányom, egészséges kisbaba, a nagyfiam meg 15 hónapos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az utolsó válaszolótól kérdezném: Csak szoptattad a babát , úgy estél teherbe ilyen korán szülés után?

Aki nehezen esik teherbe annál nagyobb a vetélés kockázata? Mi okozza a vetélést? Hogyan lehet megelőzni?

Legjobb válasz: http://anyaleszek.hu/a-termeketlensegrol Itt mindenre kimerítõ választ kapsz.

http://anyaleszek.hu/a-termeketlensegrol Itt mindenre kimerítõ választ kapsz.
Egyáltalán nem függ össze a kettõ, mármint a nehezen teherbe esés, a vetéléssel.A vetélésnek sok oka van, és tényleg sok nõ átesik rajta legalább egyszer.A többit meg tényleg érdemes elolvasnod a neten.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!