Találatok a következő kifejezésre: Nagyobb a kockázata annak, (4 db)

Hol találok olyan kalkulátort illetve naptárat a neten, ami nemcsak azt mutatja meg, hogy lányra v fiúra van-e nagyobb esély, hanem hogy mennyi a kockázata annak, hogy beteg lesz-e a baba?

(úgy tudom, a kockázatot 1-5-ig pontozzák és a holdállást veszik figyelembe. Kérlek titeket csak az írjon, aki tényleg találkozott ezzel, komenteket nem kérek arra vonatkozóan, hogy ez hülyeség lenne)

Legjobb válasz: És ehhez le kell írni az egész család kortörténetét?Ezeket sok minden befolyásolja:genetika,h te hány éves vagy,vagy csak véletlen törés a kromoszómában!!!Ezt nem hiszem,hogy kalkulátorral ki lehet számolni!De én is kíváncsi vagyok rá!Még nem találkoztam ilyennel,sajna nem tudok segíteni,de én is kíváncsi lettem :P :D

És ehhez le kell írni az egész család kortörténetét?Ezeket sok minden befolyásolja:genetika, h te hány éves vagy, vagy csak véletlen törés a kromoszómában!!!Ezt nem hiszem, hogy kalkulátorral ki lehet számolni!De én is kíváncsi vagyok rá!Még nem találkoztam ilyennel, sajna nem tudok segíteni, de én is kíváncsi lettem :P :D
Keress ra a googleban a jónás naptárra. Az lesz az.
A kérdező hozzászólása: 1* találkoztam vele, de nem találom... Vm Jónás-módszerhez hasonló dolog lehet...
Tudom mire gondolsz, de most nem találom csak ezt. http://babymed.com/Tools/Other/Chinese_Gender_Calendar/Chart..
Ha le is leszek pontozva, nem erdekel, de ezekbe a dolgokba nem lehet megbizni, nekem pl.egyaltalan nem jott be az a tablazat ahol az anya eltekora es a fogamzas honapja alapjan szamitja a baba nemet.Az hogy beteg lesz e a baba, van egy olyan hogy Down kor kockazata kalkulator, az tenyleg az anya kora utan van szamolva mivel a kor elorehaladtaval no a betegseg eselye, semmi mas kuruzslasban nem szabad bizni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ez részemrõl csak kíváncsiság, nem erre fogok alapozni, érdekesség.

Aki szülés után nagyon rövid időn belül lesz terhes, annál nagyobb a vetélés kockázata?

Legjobb válasz: Én ezt még nem hallottam. Nem hiszem, hogy nagyobb lenne a vetélés kockázata! De mit jelent az, hogy szülés után rövid idõn belül terhesség? Én 5 hónappal a szülés után lettem újra terhes. 17 hetes kismami

Én ezt még nem hallottam. Nem hiszem, hogy nagyobb lenne a vetélés kockázata! De mit jelent az, hogy szülés után rövid idõn belül terhesség? Én 5 hónappal a szülés után lettem újra terhes. 17 hetes kismami
Elméletileg, ha még nem rendszeres a mensi, nem olyan jó újból teherbeesni, mert a rendszertelen mensit a magas prolaktin okozza, ami ugye a szoptatás miatt az egekben van. A magas prolaktin pedig a peteérést gátolja, vagy ha van is peteérés, több az esélye, hogy az olyan kis selejtes pete lesz, ami ha megtermékenyül, nem biztos, hogy osztódásra alkalmas, vagy korai vetélés lesz a vége... Én várnék a rendszeres mensiig, már elég jól átlátom a hormon egymásra való hatását, 2 év próbálkozással, és 1 vetéléssel a hátam mögött. Ha egy picivel is nagyobb az esély a vetélésre, akkor én azt a dolgot inkább kihagyom... 7 hetes km
szia! szülés után 8 héttel estem teherbe, de nem mondta a doki, h nagyobb kockázata lenne, már 4 hós a kislányom, egészséges kisbaba, a nagyfiam meg 15 hónapos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az utolsó válaszolótól kérdezném: Csak szoptattad a babát , úgy estél teherbe ilyen korán szülés után?

Nagyobb a vetélés kockázata annak, aki az első pár hétben vérezget?

Akinél, bár az orvos mindent rendben talál, de mégis vérzik egy picit. Sokat olvasom itt, hogy a vérzés nem egyenl? a vetéléssel, de így nagyobb esély van rá a kés?bbiekben?

Legjobb válasz: Szia! Én többet véreztem a terhességem elején, mint elõtte. Ma már 24 hetesek vagyunk, és (kopp-kopp) nagyon jól vagyunk. Ugyhogy nem nagyobb az esélye. Aki nem vérzik annak is elmehet a babája, és annak is aki vérzik. Ha az orvosod azt mondja, hogy minden rendben higgy neki. Minden jót!

Szia! Én többet véreztem a terhességem elején, mint elõtte. Ma már 24 hetesek vagyunk, és (kopp-kopp) nagyon jól vagyunk. Ugyhogy nem nagyobb az esélye. Aki nem vérzik annak is elmehet a babája, és annak is aki vérzik. Ha az orvosod azt mondja, hogy minden rendben higgy neki. Minden jót!
Azért jó odafigyelni arra a vérzésre! Nekem is volt a 9. héten és egybõl kórházba küldtek vele, ahol kiderült hogy méhnyakpolipom volt ami elég vérzékeny jószág, le is kellett operálni. Nem kell persze mindjárt a legrosszabbra gondolni (vetélés), de a sok pihenés nem árt, és nem emelj nehezet.És ha nem múlik el feltétlenül mondd el az orvosodnak.

Aki nehezen esik teherbe annál nagyobb a vetélés kockázata? Mi okozza a vetélést? Hogyan lehet megelőzni?

Legjobb válasz: http://anyaleszek.hu/a-termeketlensegrol Itt mindenre kimerítõ választ kapsz.

http://anyaleszek.hu/a-termeketlensegrol Itt mindenre kimerítõ választ kapsz.
Egyáltalán nem függ össze a kettõ, mármint a nehezen teherbe esés, a vetéléssel.A vetélésnek sok oka van, és tényleg sok nõ átesik rajta legalább egyszer.A többit meg tényleg érdemes elolvasnod a neten.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!