Találatok a következő kifejezésre: Nagyméretű 50-52 árúsító boltot tudtok ajánlani Pesten (1 db)

Nagyméretű (50-52) fürdőruhát árúsító boltot tudtok ajánlani Pesten?

Olyan fazonok kellenének, mint a Quelle GK0643493 és a GK0277719. (a quelle oldalon a keres?be begépelve megjelenik a modell)

Legjobb válasz: A Magistralnak, Triumphnak van ilyenje, bár tény hogy húzós az áruk, de megéri, mert minõségi, és tényleg " tartanak".

A Magistralnak, Triumphnak van ilyenje, bár tény hogy húzós az áruk, de megéri, mert minõségi, és tényleg " tartanak".


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az miért van hogy horgáaszat előtt etetek 3-4 napot és 5-naptól a balinok beállnak a kukoricás etetésre? Annyira hogy napi 4 balin az szinte biztos. Kukoricával horgászok. A balin úgy udom hogy halat eszik és most ritka sok kishal van .

Ilyen 2-3 kilós példányok jönnek.Ez hogyan lehet???

10

Mi a finomszerelékes horgászat?

3

Igaz, hogy magán tavon nincs szükség Jet-Ski jogosítványra?

pl:dunaharaszti jet tó, vagy esetleg más tó.

2

Ugye sárkányhajóval nem lehet beborulni?

Az van, hogy ma megyek sárkányhajózni, és attól félek, hogy beborul a hajó. Pontosabban nagyon félek. Nem sokára indulnék és nagyon be vagyok rezelve :(

3

Körforgó/támolygó?

2

Hogyan fűzzem fel helyesen a pelletet?

Vettem egy haldorádó pelletet amiben van kicsi, közepes és nagy pellet is. Ehhez vettem szilikon gyűrűket is, de amikor a bojli fűzővel át akarom szúrni kettéreped a pellet. Miért?

3

Használ valaki decathlonos vízálló mp3 lejátszót? Mik a tapasztalatai?

Arra lennék kívácsi, hogy mennyit bír az akksija, hogy szól, mennyire kényelmes stb... Én most egy grundigot használok, de kezdi megadni magát (elvégre beépített akksis) és a decathlon is árul, de nem ismerem a márkát. Fülbe dugni a boltban meg nem lehet.

0

Miért van az hogy az úszóversenyeken a versenyzők közül sokan zenét hallgatva, fej/fülhallgatóval vonulnak be, miközben szólítják őket?

Nem számít ez bunkóságnak mikor rád figyelnek?
Vagy ez valami kihívás előtti felpörgetés?

4

Neoprén alá mit vegyek fel?

2

Fenekezővel tudok pontyot is fogni?

Békés halakra horgászom, vagyis szeretnék. Van egy olyan variáció hogy úszóval és alatta az etetőkosár plusz 2 horog, vagy úszó nélkül az etetőkosár és a két horog. Melyik a jobb? A békés halak kapnak az etetőkosaras szerelékre? Köszönöm

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!