Találatok a következő kifejezésre: Nagyméretű 50-52 árúsító boltot tudtok (1 db)

Nagyméretű (50-52) fürdőruhát árúsító boltot tudtok ajánlani Pesten?

Olyan fazonok kellenének, mint a Quelle GK0643493 és a GK0277719. (a quelle oldalon a keres?be begépelve megjelenik a modell)

Legjobb válasz: A Magistralnak, Triumphnak van ilyenje, bár tény hogy húzós az áruk, de megéri, mert minõségi, és tényleg " tartanak".

A Magistralnak, Triumphnak van ilyenje, bár tény hogy húzós az áruk, de megéri, mert minõségi, és tényleg " tartanak".


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet fejleszteni a kajakozáshoz szükséges egyensúlyt?

10

Miért nem kapnak a halak az orsós botra miközben a spicc mellett le se tudok ülni?

az orsós: 18as damil azthiszem 2,5 k terlehés max, 4g os úszó 3.1g ólommal a horog méretét nemtudom de eggyel nagyobb mint a spiccen
spicc: damil naggyából ugyanakkora 2.5 g úszó előre összeszerelt antennáig merül a mélység és a hely is ugyanaz.
csali: csonti
ps.: kezdő vagyok
emelett van még egy orsós botom a damil azt hiszem 4-5 kilós terhelést bír ezt milyen felszerléssel használhatom pontyozni és kárászozni, úszóval vagy etetőkosárral?

1

Van valakinek véleménye, tapasztalata a Gyermelyi Horgásztóról?

0

Kajakos vagyok milyen táplálékkiegészítőt ajánlatok?

Sprinternek vallom magam, olyasmi kéne, ami "erőt ad" és késlelteti a savasodást. Edzőm BCAA-t (SNI BCAA Blast) és kreatint (egy PEAK terméket) ajánl. Mit gondoltok?

2

Horgászat közben lehet rádiózni? Az nem riasztja el a halakat?

Kezdő vagyok $

4

Hogyan tudnám egyszerűen, de hatékonyan számolni az úszás közben megtett hosszokat?

Sajnos gyakran elfelejtem, hogy hol tartottam, főleg ha arra koncentrálok, hogy hogyan úszok, jó-e a technikám. Ilyenkor pedig összekeveredik, hogy a 26 vagy a 28. hossznál jár az ember, akármennyire próbálja memorizálni.
Nem akarok drága órát venni, gondoltam hátha van valami tippetek.

4

Véleményeket szeretnék! Melyik a jobb időbeosztás úszásnál? Ha két nap úszok és a harmadik nap pihenek vagy, ha minden második napomon pihenek?

1

Tavon szeretnék horgászni 1-5 kg-os pontyokra, kárászokra dévérekre. Milyen damilt vegyek ( vastagság, szakítószilárdság)?

4

Ha egy horgászbot évekig egy helyben állt damillal együtt akkor ki kell cserélni a damilt? Ha igen akkor milyent ajánltok?

2

Milyen egy úszásóra?

Jövőre lesznek úszásóráim, de nem tudom, mit fogunk csinálni? :D 45 percig úszunk ide-oda, lesznek valami gyakorlatok, vagy mi?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!