Találatok a következő kifejezésre: Nagykanizsán vagy ki (2 db)

Kinek van mopsz kutyusa Nagykanizsán vagy 50 km-es környékén? Szeretnénk egyet, de döntés előtt szeretnénk előben látni egyet!

30-as házaspár vagyunk, mindkett?nknek többedik kutyája lenne, de a végleges döntés el?tt 10 perc erejéig szeretnénk el?ben megnézni egy kölyök vagy feln?tt kutyust. Kérlek segíts, ha tudsz!

Legjobb válasz: Miért nem veszitek fel egy tenyésztõvel a kapcsolatot? Biztos van a környéken, hozzá el tudtok menni megnézni a kutyáit. Akár a kiskutyát is tudjátok onnan venni, ha megtetszik a hely/a kutyusok.

Miért nem veszitek fel egy tenyésztõvel a kapcsolatot? Biztos van a környéken, hozzá el tudtok menni megnézni a kutyáit. Akár a kiskutyát is tudjátok onnan venni, ha megtetszik a hely/a kutyusok.
Szerintem nejetek el a tenyésztõhöz akitõl venni szeretnétek és ott nézzétek meg a kutyákat mienek :) Ha utána mégis úgy döntötök nem szeretnétek olyan kutyát mert nem nektek való nem fogja leharapni a fejeteket, sõt örûlni fog neki, hogy felelõsségteljesek vagytok és nem vállaltok be egy olyan ebet ami nem nektek való.

Nagykanizsán vagy Marcaliban ki jó orvos? Miért mond mindegyik mást?

ha igen nevet cimet, tel. sz. kérek. Én voltam már pár orvosnál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!