Találatok a következő kifejezésre: Nagy gond, nem minden nap mocorog (2 db)

Nagy gond, ha nem minden nap mocorog ugyanolyan aktívan a picurkám?

Most vagyok a 30 hétben van olyan nap amikor egész nap mocorog a pici fiam viszont másnap alig érzem és nagyon aggódom miatta!Kérem aki tud segítsen!Köszönöm egy aggodó kismama.

Legjobb válasz: Nem , ez egyáltalán nem baj, mindenkivel így van!! A baba sem egyformán aktív és megérzi a frontokat is. Abban a korban vagy, mikor már egyre kevesebbet fog mozogni, mert már nincs annyi helye. A lényeg, hogy 24 óra alatt legalább 1X érezd, hogy mozog, addig semmi baj. Ha ennyi idõ alatt sem érzed, menj el a védõnõhöz, vagy a dokihoz, hogy megnézzék a kis szivét. De nem idegeskedj , nekem is van, hogy csak 2X rug egy nap ,másnpa meg meg sem áll, ez teljesen természetes.-)

Nem , ez egyáltalán nem baj, mindenkivel így van!! A baba sem egyformán aktív és megérzi a frontokat is. Abban a korban vagy, mikor már egyre kevesebbet fog mozogni, mert már nincs annyi helye. A lényeg, hogy 24 óra alatt legalább 1X érezd, hogy mozog, addig semmi baj. Ha ennyi idõ alatt sem érzed, menj el a védõnõhöz, vagy a dokihoz, hogy megnézzék a kis szivét. De nem idegeskedj , nekem is van, hogy csak 2X rug egy nap , másnpa meg meg sem áll, ez teljesen természetes.-)
Szerintem se aggódj, függ a te aktivitásodtól is az övé. Õ is olyan, mint te. Sokat mozogsz, jössz, mész, akkor õ is izgatottabb :) kellemes babavárást!!! 31 hetes kismami
Nem gond ha nem mozog mindennap egyforman. Figyeld meg, ha eddig meg nem figyelted mire reagal(pl. az enyem utal autozni, ahogy elindultam az autoval kezdodik a hiszti, vagy ha a jobb oldalamra fekszek mocorog, viszont ha setalok nem mozog) es "provokald". Vannak lustabb es elevenebb babak. Egy 32 hetes kismama
Szia! Most voltam a dokimnál és én is rákérdeztem ugyanerre, mert engem is aggasztott, hogy egy-két napig szinte alig érzem a picit, utánna pedig megint sokkal intenzívebb. Azt mondta, hogy a pici a nap 95%-ában alszik, és lehet, hogy az aktívabb ideje pl. éjszaka van, amikor Te is alszol vagy nem kifelé, hanem befelé rugdos a belsõszervek felé, amit nem érzünk. De az is lehet, hogy lustibb, végülis mi sem vagyunk minden nap egyforma aktívak! Na aggódj és boldog babavárást kívánok neked! 28. hetes kismama

Az gond ha nem érzem h az én babám olyan nagyokat rugdosna? Mocorog minden nap rendesen, de nem kellemetlen egyátalán nekem néha befesziti magát, de azt is ki lehet birni.

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Amúgy meg egyáltalán nem baj. A lényeg az, hogy érzed, mozog, vagyis jól van. A késõbbiekben meg majd úgy is lerúgja a vesédet, hidd el. :) Amíg érzed, addig nincs semmi baja. Én is hol érzem egész nap, erõseket rúg, hullámzik, dudorodik a pocak, hol meg csak kis csikizéseket érzek, és azokat is csak este.

Hány hetes vagy? Amúgy meg egyáltalán nem baj. A lényeg az, hogy érzed, mozog, vagyis jól van. A késõbbiekben meg majd úgy is lerúgja a vesédet, hidd el. :) Amíg érzed, addig nincs semmi baja. Én is hol érzem egész nap, erõseket rúg, hullámzik, dudorodik a pocak, hol meg csak kis csikizéseket érzek, és azokat is csak este.
Az, hogy a magzatmozgást mennyire érzed erõsnek, nagyban függ a méhlepény tapadásától, és a baba elhelyezkedésétõl.Lehet, hogy a popója van kifel és, ilyenkor csak feszülést érzel, a lábacskáival pedig befelé rugdos.De különben sem egyformán aktívak a babák, van amelyik keveset mocorog, nyugis baba, és van olyan, aki állandóan kapálózik mit egy kis cserebogár:) )Nem kell aggódni, a lényeg, hogy naponta többször érezd a mozdulatait, mindegy milyen erõsen. Boldog babavárást, üdv
A kérdező hozzászólása: 35 hetesek vunk, lehet h ez már nem változik. jó igy, csak vki azt mondja majd megõrül mikor elkezd rugdalózni a baba,
Szia. Én 34 hetes vagyok, de nekem sem szokott olyan nagyokat rugdosni. Néha megpróbál kibújni az oldalamon, az elég kellemetlen, de általában csak neki-neki feszíti a hátát a pocakomnak, meg nyomkodja magát itt-ott, de nem fájdalmas a mozgás, csak látványos. Minden jót!
Lesz még az erõsebb is. Ne izgulj! Hány hetes vagy? 24 heteske
Szia! Azért lehet, hogy nem érzed úgy a rugdosást, mert több a magzatvized és az valamelyes csillapitja a nyomást. Nekem nagyon pici volt a hasam. 40 hetesen igaz, hogy 80 kg voltam, de azt mondták, hogy bizti van még pár hónapom. Úgy rugdosott a picilányom, hogy tényleg majd kiugrottam a bõrömbõl, de már túl vagyok az ilyen emlékeken hiszen 3, 45 kg, 52 cm-es egészséges kislányom született 7 hónappal ezelõtt. Kellemes babavárást!
Semmi gond, az én lányom is csak egyszer okozott "kellemetlenséget" a terhességem alatt, akkor a hólyagomat rugdosta. Ezen kívül mindig kíméletes volt, nem minden baba rugdos egyforma intenzitással. És nekünk sem egyforma az ingerküszöbünk. Lehet, hogy valaki ezt már keménynek érezné.... 5 hós kislány anyukája (Ja most bezzeg úgy rugdos a lányom, hogy alig lehet csillapítani.... :) )
Nekem sem rúg, és már zavar kicsit hogy mindenki azt kérdezi, rúg e már? Hát nem, inkább közlekedik. Néha úgy kidudorodik, és a dudor "megy " a hasamon, hogy azt hiszem kilyukad. Lehet hogy kellemesebb lenne, ha rúgna egyet, azt rövidebb ideig tartana. De mindegy hogyan mozog, a lényeg hogy amíg érezzük, addig minden rendben. 34 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!