Találatok a következő kifejezésre: Nagy gond, nem (567 db)

Ugye itt nagy gond nem lehet?

a baratnomnek most kellene megjonnie a havijanak, es eddig semmi elojele nincs... gorcs csak minimalis, persze a viselkedese az.. hisztis... de egyelore semmi komolyabb jel... sex volt, gumi nelkul is, de eleresrol szo sem volt, gumi nelkuli sex csak ugy max fel perc.... elovaladekot nem ereztem. ugye nem lehet ebbol baj??

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy most gond lenne, de máskor az aktus kezdete elõtt vedd fel az óvszert,mert ebbõl könnyen sülhet ki nem kívánt terhesség is, szóval ésszel.

Nem hinném, hogy most gond lenne, de máskor az aktus kezdete elõtt vedd fel az óvszert, mert ebbõl könnyen sülhet ki nem kívánt terhesség is, szóval ésszel.
Baj lehet belõle, de nem valószínû... Az a tuti, ha veszel terhességi tesztet.
Azta, egyetlen ékezet sincs az egész kérdésben...
A kérdező hozzászólása: gyorsírásnál nem használok
nekem 43. napra jött meg.. azthittem vmi bajvan de szerencsére nem lett :) am mikor kéne a bnõdnek megjönnie? 1 hét simán belefér nyugi
ha hisztis akkor meg fog jönni:) legalábbis nekem ez a tapasztalatom:D
"a baratnomnek most kellene megjonnie a havijanak" utána meg "elovaladekot nem ereztem" pf.. vicces. Egyébként ha görcsöl a hasad meg hisztis vagy akkor valószínû hogy meg fog jönni, de ezt neked kell érezned. De ha nem akarsz gyereket akkor ne csináld így.
Csak , hogy az ördög ügyvédje legyek... Simán lehet baj. Nem túlságosan nagy a valószínûsége de nem is lehet kizárni. Ha gumi nélkül bevezeted akkor BÁRMIKOR teherbe eshet , hiába nem éreztél elõváladékot.

Kisfiam 9hónapos mult császárral született. Ma reggel teszteltem pozitiv lett aminek nagyon örülünk. Nem lessz semmi gond a vágásommal igaz? Orvoshoz 1-2hét mulva megyek akkor tudom csak megkérdezni.

Legjobb válasz: Szia! Én ugyanebben a cipõben jártam.A kisfiam 2001 októberben született,a kislányommal 9 hónap múlva megfogant.Semmi gond nem volt a császár hegével,észre sem vettem.Amikor pedig már mind a két manó megvolt...az valami fantasztikus volt.Nem volt féltékenység,próbáltunk mindent egyensúlyban tartani.Mindez olyannyira sikerült,hogy a mai napig kiegyensúlyozott,és boldog testvérek.Jelenleg a kislányom születése után 5 évvel megint babát várunk,háááát nem kellemes a heg nyúlása,igaz a 2. is császárra sikeredett. Egyébként nagyon várják a kistesót,simogatják,puszilgatják a hasam. Én ugyanígy csinálnék mindent,mint anno,sokkal jobb hogy ilyen kicsi a korkülönbség közöttük,bár biztos sokat jelent a szülõi közvetítés és nevelés. Mindenképp nagyon sok sikert,és sok-sok boldogságot kívánok :)))

Szia! Én ugyanebben a cipõben jártam.A kisfiam 2001 októberben született, a kislányommal 9 hónap múlva megfogant.Semmi gond nem volt a császár hegével, észre sem vettem.Amikor pedig már mind a két manó megvolt...az valami fantasztikus volt.Nem volt féltékenység, próbáltunk mindent egyensúlyban tartani.Mindez olyannyira sikerült, hogy a mai napig kiegyensúlyozott, és boldog testvérek.Jelenleg a kislányom születése után 5 évvel megint babát várunk, háááát nem kellemes a heg nyúlása, igaz a 2. is császárra sikeredett. Egyébként nagyon várják a kistesót, simogatják, puszilgatják a hasam. Én ugyanígy csinálnék mindent, mint anno, sokkal jobb hogy ilyen kicsi a korkülönbség közöttük, bár biztos sokat jelent a szülõi közvetítés és nevelés. Mindenképp nagyon sok sikert, és sok-sok boldogságot kívánok :) ))
Szia! Nekem a nagyfiam majdnem 11 hónapos volt mikor várandós lettem az öcsikével. Semmi gond nem volt a vágással. Minden rendben volt egész terhességem alatt. Gratulálok!!
9honap alatt már teljessen be kellett gyogyulnia a vágásodnak.Tudom semmi közöm hozzá, de jó gyorsak voltatok a pároddal.Nem irigyellek majd 9 ho mulva egy 18 ho-s meg egy ujszülött babával.De ha van segitség no problem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors megnyugtató válaszokat!!
Szia! Még annyival kiegészíteném, hogy ha az elsõ is császárral lett, valószínû ez is azzal jön a világra. Sok Boldogságot és Kellemes baba várást!
Második vagyok. Nekem a második kisfiam természetes úton jött világra.(Sõt a harmadik is.:) ) Attól függ, hogy az elsõvel miért császároztak. Nekem a nagyfiú faros volt és azért lett császár. üdv
A kérdező hozzászólása: Nekem nem voltak fájásaim, nem tágultam semmi segitséggel sem ezért lett császár, és nagy esélyem van a következõ császárra.

Az nagyon nagy gond ha most leszek harmadikos és egyáltalán nem tudom milyen egyetemi szakra menjek tovább vagy hogy egyáltalán menjek tovább?

Kérlek szépen ne írjatok baromságokat és/vagy hülyeségeket és semmi sért?t se.

Legjobb válasz: Szerintem annyira nem nagy gond, de akkor milyen faktot választottál, ha még elképzelésed sincsen? Milyen tantárgyak érdekelnek?

Szerintem annyira nem nagy gond, de akkor milyen faktot választottál, ha még elképzelésed sincsen? Milyen tantárgyak érdekelnek?
a felvi .hun van iylen teszt hogy mi legyen belõled ..töltsd ki ..meglátod mit ad ki .. és az alapján tudsz iskolát ..és faktot is választani
Ebben az esetben én abból választanék faktot, ami a legjobban érdekel. Igyekezz, hogy minden tárgyad jól sikerüljön az év végére és akkor nem lesz, az, hogy a rossz évvégi jegyeid lehúznák a pontjaidat. Azért még van kb másfél éved eldönteni, hogy merre indulj, 11.ben még én se tudtam pontosan, hogy merre is megyek tovább. Nálam is csak 12-ben körvonalazódott pár nyíltnap meglátogatása után, hogy mire gyúrjak rá.

Nagy gond az, ha nem akarom leszopni a barátomat, pedig ő szeretné?

Legjobb válasz: Pedig nem rossz dolog az :D Egyébként nem nagy gond,ezt vagy megérti vagy nem. A szexualitás pont az a dolog,amiben ha valami nem esik jól nem kell csinálni :) 21/L

Pedig nem rossz dolog az :D Egyébként nem nagy gond, ezt vagy megérti vagy nem. A szexualitás pont az a dolog, amiben ha valami nem esik jól nem kell csinálni :) 21/L
neki igen :D
Kb mintha nem akarnád megcsókolni. Megalázó, érthetetlen, elbizonytalanító. Nem lesz így hosszúéletû a kapcsolat.
szerintem gáz pedig lány vagyok az orál a szex része a legtöbb embernél, ha valaki nem nyalna ki repülne mert erre szükségem van , ha õ nem teszi meg megteszi más ennyire egyszerû semmi nem erõszak.
Jajj bocsi, most nézem... :) ok...
"Barátom"!!! Szóval hímnemû mind a kettõ.Csak nekem tûnt fel?
Hát az 14 éves vagy, akkor elég nagy gond, mert még Barbi babáznod kéne. Ha 16-18 körül vagy, akkor kisebb gond, megbocsátható. Viszont ha már elmúltál 18, akkor qqva gáz :D
nekem nem neki igen neked igen
Nem baj, mert azonnal talál vállalkozókat, akik kérés nélkül is elsõre megteszik.
Szerintem nem vészes. Mióta vagytok együtt? Ez kicsit olyan bizalom dolog. Én elõször eléggé húzódoztam tõle, de megbeszéltük barátommal. Idõközben mindig húztam picit az agyát, mindig picit lejjebb csókolgattam a hasát és egyik alkalommal úgy döntöttem, hogy miért ne?! Õszintén szólva, sokszor élvezem is fõleg, mert a párom is élvezi :) 19L
Legalább verd ki neki, az nem megalázó
akkor elégíts ki a száddal engem, a barátod helyett
Azért, mert két fiú barátkozik, attól még nem kell feltétlenül leszopni egymást. A lányok sem nyalják ki egymást mindig, csak azért mert barátnõk.

Nekem már mondták nem egyszer, hogy 2 évvel fiatalabbnak nézek ki, mint ahány vagyok! Ez nagy gond abban, hogy barátnőt találjak, vagy ez nem gond?

El?re is köszönöm!!

Legjobb válasz: Nem gond. Legfeljebb 2 évvel fiatalabb barátnõt találsz :D

Nem gond. Legfeljebb 2 évvel fiatalabb barátnõt találsz :D
Nos, keress 2 évvel fiatalabb barátnõt, mint a kortársaidnak van :D És örülj neki, neked sokáig lehetnek kis hamvas tini csajaid :D
Engem általában 15-16 évesnek néznek. Ehhez képest 20 éves vagyok, bár tény és való, hogy lány, de nálam viccesebb, hogy 17 éves fiúk jönnek udvarolni :)
Párom 19 volt mikor megismertem, én 17. S azt hittem fiatalabb nálam. :) Viszont nagy lett a szerelem, sõt már 10 éve vagyunk együtt. S neki tök jó, mert még mindig nem néz ki 29 évesnek... Évek múlásával lehet, hogy majd rólam hiszik, hogy felcsíptem egy sokkal fiatalabb pasit. :)

Az nagy gond, ha 4 és fél hónapos kisfiam csak hasról fordul hátra, azt is véletlenül, néha? Hátról hasra még nem fordul.

Legjobb válasz: Szia! Dehogy gond. Majd ha eljön az ideje akkor fordulni fog hidd el. Az én babócám forgolodik (nekem is 4hós) és a doki majdnem lecseszett tegnap a tanácsadáson, hogy én hogy gondolom ezt.. Azt mondta, hogy még nem kellene. Mintha rajtam mulna. Szoval ebbõl kiindulva nem gond.

Szia! Dehogy gond. Majd ha eljön az ideje akkor fordulni fog hidd el. Az én babócám forgolodik (nekem is 4hós) és a doki majdnem lecseszett tegnap a tanácsadáson, hogy én hogy gondolom ezt.. Azt mondta, hogy még nem kellene. Mintha rajtam mulna. Szoval ebbõl kiindulva nem gond.
Az én fiam is forgott hasról hátra ennyi idõsen, de fordítva (hátról hasra) csak majdnem 6 hónaposan sikerült neki:) Úgyhogy ne aggódj, nagyon ügyes a kicsikéd:) Jó babázást! ҝ
Dehogy baj, csak 6 hónapos koruk körül "illik" forgolódni. De az sem baj, ha még akkor sem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Nagyon terjeszkednek a növények az akváriumban. Eddig 3 volt, de mostmár kb.5-6 db van, szép nagyok. Ez nem fog gondot okozni? Nem borul fel az egyensúly?

Legjobb válasz: Szerinted ennyi információból, ezt ki fogja neked megmondani? Nem vagyunk jósok, csak akkor mondhatunk valamit, ha leírsz mindent az akváriumodról.Egyébként nem hinném, hogy gondot okozna, de ez így, csak találgatás.

Szerinted ennyi információból, ezt ki fogja neked megmondani? Nem vagyunk jósok, csak akkor mondhatunk valamit, ha leírsz mindent az akváriumodról.Egyébként nem hinném, hogy gondot okozna, de ez így, csak találgatás.
ha nagyon elszaporodnak egyszerûen nyúlj be és szedj ki párat
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! egyébként 60 literes az akvárium és már szinte teljesen "beszõtték" a növények. ha nem lesz gond ebbõl (algásodás, ilyesmi) akkor nem bántanám õket.
Az esõ vagyok.Pont, hogy a sok növény gátolja az algásodást.Annyit ritkíts csak, hogy a fény elérje az alsó növényeket is, nehogy elpusztuljanak a fényhiány miatt.Milyen növényeid vannak ?
Szia !Megkéárdezhetem a növény fajtáját?amugy ne csinálj vele semmit, nem okoz gondot, de azért a halak életterét se vegye el.

Mit lehet tenni ha nem tudok rendesen wc-re elmenni? Eddig semmi gond nem volt, most egy 2 hete meg már nagyon kellemetlen emiatt a közérzetem! Lelassult az emésztésem vagy mi lehet a gond? Bevenni nem merek rá semmit.

Legjobb válasz: Nekem bevállt a sok gyümölcs evése este, utána nem volt gond általában reggel, de ha mégis akkor a dokim a Laevolac szirupot ajánlotta illetve esetenként a Glicerin kúp is hatásos.

Nekem bevállt a sok gyümölcs evése este, utána nem volt gond általában reggel, de ha mégis akkor a dokim a Laevolac szirupot ajánlotta illetve esetenként a Glicerin kúp is hatásos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Terhesseg eseten teny es valo h lelessulnak a belek, hisz ok sem ugy fernek mar el odabent ugy mint azelott. Nekem is szokott lenni, nekem 1 ivos gyumolcsos Aktivia mindig bevaik, es csodakra kepes.
Én minden reggel müzlit eszem tejjel, napközben sok gyümölcs, és igyekszem gyakran enni levest, nekem ez bevált és sosincs problémám. 30 hetes kismami

Van 2db 2gb-os ramom az egyik 800mhz a másik 667, nagy gond hogy a mhz nem egyezik?

Legjobb válasz: Nem nagy gond, de csak 667-en fog menni mindkettõ.

Nem nagy gond, de csak 667-en fog menni mindkettõ.
A kérdező hozzászólása: De jobb mint ha csak 1db 2gb lenne ami 800mhz, nem?
Jobb!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!