Találatok a következő kifejezésre: Nagy gond, az (530 db)

Nagy gond az, ha nem akarom leszopni a barátomat, pedig ő szeretné?

Legjobb válasz: Pedig nem rossz dolog az :D Egyébként nem nagy gond,ezt vagy megérti vagy nem. A szexualitás pont az a dolog,amiben ha valami nem esik jól nem kell csinálni :) 21/L

Pedig nem rossz dolog az :D Egyébként nem nagy gond, ezt vagy megérti vagy nem. A szexualitás pont az a dolog, amiben ha valami nem esik jól nem kell csinálni :) 21/L
neki igen :D
Kb mintha nem akarnád megcsókolni. Megalázó, érthetetlen, elbizonytalanító. Nem lesz így hosszúéletû a kapcsolat.
szerintem gáz pedig lány vagyok az orál a szex része a legtöbb embernél, ha valaki nem nyalna ki repülne mert erre szükségem van , ha õ nem teszi meg megteszi más ennyire egyszerû semmi nem erõszak.
Jajj bocsi, most nézem... :) ok...
"Barátom"!!! Szóval hímnemû mind a kettõ.Csak nekem tûnt fel?
Hát az 14 éves vagy, akkor elég nagy gond, mert még Barbi babáznod kéne. Ha 16-18 körül vagy, akkor kisebb gond, megbocsátható. Viszont ha már elmúltál 18, akkor qqva gáz :D
nekem nem neki igen neked igen
Nem baj, mert azonnal talál vállalkozókat, akik kérés nélkül is elsõre megteszik.
Szerintem nem vészes. Mióta vagytok együtt? Ez kicsit olyan bizalom dolog. Én elõször eléggé húzódoztam tõle, de megbeszéltük barátommal. Idõközben mindig húztam picit az agyát, mindig picit lejjebb csókolgattam a hasát és egyik alkalommal úgy döntöttem, hogy miért ne?! Õszintén szólva, sokszor élvezem is fõleg, mert a párom is élvezi :) 19L
Legalább verd ki neki, az nem megalázó
akkor elégíts ki a száddal engem, a barátod helyett
Azért, mert két fiú barátkozik, attól még nem kell feltétlenül leszopni egymást. A lányok sem nyalják ki egymást mindig, csak azért mert barátnõk.

FIÚK! Nagy gond az ha egy lánynak nagy a feneke?

Úgy értem, hogy vékony, de nagy a feneke(97-98cm).Az nálatok nagy gond?

Legjobb válasz: Nekem nem gond baba. Szeretem a feneked.:D

Nekem nem gond baba. Szeretem a feneked.:D
jaja minnél nagyobb a nnál jobb, én imádom
Mindenki jön a feszes fenékkel, aztán meg a barátnõjüknek is löttyedt van. Mivel az emberek semmit nem sportolnak, maximum bemennek bohóckodni a kondiba (az nem sport), ezért mindenki löttyedt. Tisztelet a(z itt most) nagyon kicsi kivételnek.
szerintem az összkép a lényeg. valakinek jól áll valakinek nem. Tegyél fel képet aztán megszavazzuk :)
egy nagy fenek es feszes, ajaj, ejjel nappal fogdosnam, meg dugnam clyde
Jól mondták elõttem, egy formás nagy fenéknél nincs szebb, csak löttyedt ne legyen!
A szépen kisportolt nagy popsi az nagyon jooooo De a dagadt segg az mar nem nagyon jön be.
Míg ezt a kérdést megfogalmaztad, addig tornázhattál volna, és idõvel meg se kell kérdezned!
60cm seggel is lehet gáz mert ha 110% narancsbõr akkor para 97-98 de olyan hogy visszapattan róla a gumilabda ha megdobom akkor meg hívj fel
Pasik 99%-ának jobban bejön a nagy fenék de legyen feszes és formás! Szóval nem fogyózni kell hanem sportolni !
A kérdező hozzászólása: Várom a többi véleményt is!
Szerintem vonzó! 16/f
nagy fenék és nagy fenék között is van különbség!
A kérdező hozzászólása: Semmi gond. Érdekel minden vélemény!:)
Az a jó!!
fujj én már láttam olyat és bocs de eltaszito :s
Bizony baj!
Az a jó!
nem baj, ha nagy csak legyen formás.tessék szépen tornáztatni popsiformázó gyakorlatokkal!:-)

Szerintetek Magyarországon tényleg nagy gond az antiszemitizmus?

Legjobb válasz: Gond, de természetesen nem csak úgy spontán létezik és így nem is lehet csak kiragadni. A probléma az, ami miatt egyáltalán kialakul.

Gond, de természetesen nem csak úgy spontán létezik és így nem is lehet csak kiragadni. A probléma az, ami miatt egyáltalán kialakul.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem, azzal nincs baj, mi mindenkit nagyon szeretünk, fõleg a zsidókat, a mi urainkat. De azok a 150 méter magas színarany Ben Gurion szobrok nagyon zavarnak a ház körül, ahogy a térdig érõ holokausztra emlékeztetõ programfüzetekben és szórólapok áradatában is elég. A környezeti erõforrások felélése ilyen pocsékolása még az ilyen szent cél érdekében. De ez nem a legkellemetlenebb ami ma történt. Szombat reggelén, amikor a nemzsidók számára huszonnégy órás mûszak vagyon éppen egy karácsonyfa és bibliaégetésrõl sétáltam hazafelé, amikor két fess rohamfelszereléses karhatalmis néhány barátságos arconbökdöséssel arcom és gyomorom irányába rávett, hogy idõleges támaszul szolgáljon hátam egy idõs és tiszteletreméltó öregember alfelének, röpke félórára. Miután kipihente magát, a karhatalmasok joviálisan megfürdettek a pláza szökõkútjába és karácsonyi ajándékként a számat is megtömdösték a pláza szökõkútjából kihalásztatott sékellel. Így legalább tudtam venni a zsinagóga elõtt tartott népgyûlésre, ahol a Tórából olvasott fel egy tiszteletreméltó rabbi nekünk, hogy mi is részesüljünk az igébõl. Persze mint mindig most is volt néhány rendbontó, aki nem szellemült át teljesen az õsi dicsõ történetek történetek és a dinitrogénoxid hatására, szerencsére néhány rendfenntartó gyorsan helyretette õket. Miután hazamentem ettünk otthon a családdal némi disznóbelsõséget, amit porcióként utaltak ki a minisztériumból az õslakosság számára és leöblítettük némi szennyvízzel. A kiadós és az egészségügyi szervek által lehetõ legegészségesebbnek nyilvánított táplálék bevitele után, a jubileumi 70 évi harminchat órás maraton 364. ismétlését néztük a tévében, miután a becsületes középvezetõi állást végzõ lakatos Rikárdótól loptunk néhány összetákolt gépezet segítségével. Vacsorára már nem futotta, miután elfújtuk a gyertyákat, a hideg lakásban (ugyanis a gáz ára naponta 3000%-al emelkedett) nyugovóra tértünk és a holnapi még nagyobb szabásul megemlékezésre készültünk lélekben. Így telik egy napja egy õslakosnak az Új Hazában korábbi nevén Magyarországban. (Remélem a válasz kielégítõ volt, a kommentelõk és a kérdezõ számára)
Antiszemitizmus Magyarországon gyakorlatilag nincs. A legtöbb embernek fingja sincs róla, hogy ki a zsidó, de ha van, akkor sem érdekli. Gondolom a kormány felesel a "felsõbb hatalmaknak", ezért valahogy le kell járatni minket.
Szerintem a fingást be kellene tiltani. Mivel az gázt ad, és sok embert a Holokausztra emlékeztet. Szerintem jó lenne, ha Mesterházy be is nyújtaná ezt törvényjavaslatként, amint lehet.
GERJESZTIK itt alaposan, hogy minnel tobben tudjanak a megellhetesi felelosok kuzdeni naponta
Miért? Mikor volt utoljára zsidó-pogrom? Egyáltalán nem gond, ha járkálnál a zsidó negyedben 7.ker, látnád hogy tiszta multikulti, mindenki leszarja a zsidókat ahogy vannak.
Szerintetek ki mondhattot ilyet? (Szechhenyi dijas MTA tag) Ferge Zsuzsa vagy Heller Agnes? http://www.youtube.com/watch?v=Z4uOQ_efUrs
#19 [link] A nevét megváltoztatta, eredeti neve Kecskeméti Zsuzsanna. A nagyapja Kecskeméti Ármin , makói rabbi volt.
nem gond
na, törölték a hozzászólásom. csodálkoznak, hogy van? Izrael neve mond valamit? Dániel PÉter, Heller banya?
leírtam egy másik kérdésben is, de itt is leírom! Magyarországon nincs antiszemitimus! aki azt állítja, hogy van, az hazudik!
Igen, nagy gond, valóban. Ha a szélsõjobb nem zsidózna napjában vagy 1000x, akkor nem is lenne téma. Normális társaságban elõ sem kerül a téma, de a sok retardált között állandóan ez megy.
Nem. Ettõl nagyobb gondjai is vannak az országnak!
Egyáltalán nem nagy gond, jelen van itt a cionizmus is, csak azzal nem illik foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: Mikor volt utoljára zsidók elleni fizikai támadás nálunk? A rabbinak való múltkori verbális beszólást is annyira felnagyították, mintha legalábbis 10 embert legyilkoltak volna. Akik a szélsõséges fórumokon név nélkül írogatnak, azokat meg szerintem nem kell komolyan venni. Miért ennyire felkapott ez mégis mostanában, hogy a magyarok antiszemiták?
Nem. Magyarországon gyakorlatilag nincs antiszemitizmus. Ami van, az is csak az örökös kampányok miatt van. Egyszerûen elegük van az embereknek a nyolcvanegyedik emlékmûbõl, megemlékezésbõl, állami pénzen épített emlékmúzeumokból, stb. A magyarokat nem érdekli ki zsidó és ki nem. Nem is akarnak vele foglalkozni, mégis kitartóan a képükbe dörgölik, amikor meg már kínjukban oda szólnak hogy tegyék szebb helyekre a menórájukat, kezdõdhet a boszorkányüldözés.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egyáltalán nem. Valószínûleg Magyarország az egyik legkevésbé antiszemita ország. Az egyszerû emberek többsége azt sem tudja ki a zsidó és ki nem az, a hétköznapok során ezzel a nagy többség nem is foglalkozik. A zsidók túlnyomó többsége mára asszimilálódott és hasznos tagja a társdalomnak. Ilan Mor Izrael magyarországi nagykövete a közelmúltban kijelentette, hogy a magyarországi zsidóság reneszánszát éli. Hazánk népszerû hely az izraeli turisták, üzletemberek körében. Van egy szûk, de annál hangosabb - nagyobb részt zsidó - értelmiségi kör, akik hivatásuknak érzik a rettegést. Bírálják a magyar nemzeti érzésûeket, egyenlõségjelet tesznek a hazafiság és a nácizmus közé, gyakran gúnyt ûznek a magyarság számára fontos jelképekbõl. Ezek az emberek zsidóknak sem jók, a nyelvet nem beszélik, õseik hitét nem követik, zsidóságuk abban merül ki, hogy tagadják magyar identitásukat, külországokban nyilatkoznak, panaszkodnak, könyvespolcok elõtt, kötött pulóverben, hatalmas erkölcsi magaslatokról adnak interjúkat, a hazai õrjöngõ, "ordas" eszmék terjedésérõl.
Nem olyan nagy gond, mint amilyennek látszik. Tény viszont, hogy van egy kicsi, de annál hangosabb kisebbség, amelyik mást sem tud, csak olyan hangosan zsidózni, ahogy csak bír. Különösen online látszanak, és engem piszkosul irritálnak!
Ha akkora antiszemitizmus lenne Magyarországon, akkor a zsidók meg a filoszemiták már menekülnének az országból. De, mint láthatjuk, nincs bepakolva a bõröndbe. Az egész antiszemitázás csak hangulatkeltés, uszítás.Nincs jelentõsége, csak sok zsidó paranoiás.
Ja, és azt persze mondanom sem kell, hogy a zsidókkal foglalkozó kérdések 90 %-át is õk teszik fel ezen a fórumon.
Nem nagy gond de jelen van.
Hallod elmondom a tutit ezt kellene bemondania hiradóba: ha cionizmus nem lenne, anitiszemituzmus sosem jött volna létre. Ilyen egyszerû. Az emberek egy árnyék ellen hadakoznak. Pontosabban egy illúzióval tartják kordában az emberek nagy részét.
Vegyétek észre, jó magyarjaim, hogy senki nem fogja kikaparni helyettetek a gesztenyét, illetve, hogy ezek a vezetõk (ti mostanság politikusoknak mondjátok õket) a nyugati fejedelemségek és a talmudisták fizetett pojácái, akik eljátsszák, hogy a ti érdeketekben fáradoznak a nap huszonnégy órájában.

FIÚK! Kik jönnek be inkább? a természetes smink nélküli lányok, az enyhén sminkeltek, vagy nagy gond az, ha egy csajnak festett haja van, festi a körmét, és feltűnő? :O

Mert én el?szeretettel festem magam, és öltözködök, de szerintem ez azért még nem túlzás.. de mégis természetes vagy jöhet a kicsit felt?n?bb is??

Legjobb válasz: Ne legyen nagyon feltûnõ,de azért legyen

Ne legyen nagyon feltûnõ, de azért legyen
ink természetes. ha fested a hajad, a körmöd, az belefér. de ha olyan a festett hajad, ami elüt tõled teljesen, pl platinaszõke + esetleg póthaj, színes v hegyes mûköröm, akkor ribanc vagy. és a feszülõs ruha még rátesz egy lapáttal
Nálam nem számítanak ezek. Összességében tetsszen, azt kész:D
Az összhatás legyen jó, de én sokkal jobban szeretem, ha egy csaj nem sminkeli magát, maximum a szemét, és szeretem, ha eredeti hajszíne van
egy kis smink
ha csunya mind1 h van smink vagy nincs én nekem valamiért tetszenek szõkék az se baj ha festett csak ne valami nagyon világos inkább sötétkésebb a szem körüli smink nem gond a fekete kevés elég http://pctrs.network.hu/clubpicture/2/4/_/egyszeru_lany_2463.. ez még elmegy moziba étterembe de mindennapra kevesebb de ha szeretem mind1 hogy sminkeli-e magát én szeretek egy lányt otthon is van sminkje a szeme körül de ritkán látom sajnos:(( a belsõt nem lehet sminkelni az mindig az igazat "mondja"

FIÚK! Nagy gond az ha egy lánynak nagy a feneke?

És szerintetek milyen az a formás?Linkeljetek be egy képet!

Legjobb válasz: Sztem nem gáz, ha az alakja is "teltebb" hozzá.:)

Sztem nem gáz, ha az alakja is "teltebb" hozzá.:)
Nekem igen, de másnak meg ez jön be, változó.
Az enyém nagy, és a párom imádja. :)
Egy barátom szokta mondani:Ahol van mit látni ott van mit várni!!Elhiheted nekem(60-ik évemet taposom!!)hogy a férfiak döntõ többsége a szép nagy (nem kórosan)nagy popó után fordulnak meg nem egy sápkoros gizda után!!Bocs-ezt a jelzõt nem a saját szótáramból használtam, de igy szokták mondani!!Képzelj el szép autót elsõ és hátsó lökháritó nélkül--ugye az is fura kicsit!!
Nagy kufferba jó pakolni
a nagy a jó :P jó, egyértelmûen nem elefánt kiadás kell, ragyákkal fedve. semmiképp se legyen csontos, az valami gusztustalan.
ja nincs rajta narancsbõr akkor az már csak is jó fenék!nyugi! 18/L
Ha kellesz akkor így is kellesz , érted?
A kérdező hozzászólása: Igen, értem.
Nagy tálba jó verni a habot!
Én is problémázok mindig a fenekemen, szóval nagyon megértem a kérdésed! Nem vagyok vékony, de kövér sem, felsõim 36-os méretûek többnyire, de a nadrágokkal mindig gondban vagyok. Simán jók lennének a 38-asak, de a fenekemet nem tudom belepakolni, szóval ez jó nagy adag kisebbségi komplexust szült bennem. Mindig kénytelen voltam 40-42-es nadrágot venni, aztán hajthattam föl a szárát, és a combomon meg mindig bõ. :S Viszont ezen problémák ellenére inkább elõnyös, mert aki bugyiban vagy anélkül látta mindig szeret vele foglalkozni. :D
én vékony vagyok de nekem is nagyobb a fenekem viszont belemegy 28as gatyába :D pedig elméletileg magas vagyok =) nem fiú vagyok de mint nõ a nõnek: ha illik az alakodhoz akkor nem lehet csúnya, nme muszáj sportosnak lenni de ne legyen löttyett!
hmm.sexys popod van =$
Inkább nagyon szép a nagy popsi!
ha formás akkor nem baj
A kérdező hozzászólása: És ha vékony vagyok?
Attól függ hogy illik-e hozzád mutass képet mert nem tudom elképzelni:D
A kérdező hozzászólása: Ok kösz
A kérdező hozzászólása: Hát nem igazán van képem!
Esetleg valami hasonló neten ha tudsz?:D
Nem gond, legalább Anal Ready a csaj. :)
A kérdező hozzászólása: Nem igazán találok neten se
Hát biztos nem nagy gond esetleg dolgozd ki sportolj és hátha formásabb lesz :) de igy se nagy gond szerintem még ha nem is tudom milyenxd:D
A kérdező hozzászólása: xD megpróbálom!Kösz a válaszokat!
Ha szép formásan nagy, akkor nem gond.
A válasz megírásának idõpontja: ma 17:24 szerintem se kell aggódnod :) egészséges pasit nem a fokhagymasegg mozgatja meg.

Nagy gond az, hogy lányokkal nem vagyok jóban, szinte minden lányt nem szeretek valamiért? Változhat ez később? (én is lány vagyok)

Régen nagyon lányos voltam, mostmár fiúkkal vagyok inkább, de mivel lányokkal van tele az osztályom, ezért szeretnék valahogy visszaszokni hozzájuk. Bocsi, ha rossz helyre írtam a kérdést, nem tudom pontosan hova illik...

Legjobb válasz: Én is inkább fiúkkal vagyok jóba. A lányokat nem csípem. Barátnõm is csak egy van. Pedig én nagyon csajos vagyok, talán a fiuk mellett még csajosabb. De õk nem kezdenek el fújogni, ha boros kóla után véletlenül kicsúszik egy büfi :)

Én is inkább fiúkkal vagyok jóba. A lányokat nem csípem. Barátnõm is csak egy van. Pedig én nagyon csajos vagyok, talán a fiuk mellett még csajosabb. De õk nem kezdenek el fújogni, ha boros kóla után véletlenül kicsúszik egy büfi :)
A kérdező hozzászólása: Igazából én se vagyok fiús, csak velük jobban érzem magam, a lányoknál pedig úgy érzem, hogy õk is engem kritizálnak magukban, és én is õket, ezért nem tudok igazán boldog lenni körülöttük...
Egyet értek. A nõk/lányok hihetetlenül gonoszak és irigyek tudnak lenni..Én is jobban érzem magam iúk között, de kellennek persze barátnõk is!
Én is lány vagyok, és én is a fiúkkal jövök ki inkább :D Pedig nem vagyok fiús..:D
én is, ott valahogy jobban föltudok oldódni, mert tudom h nem mondják azt h 'dejó a fölsõd' ésközbe magukba meg pfuj de [email protected] meg ha kicsit is jobban adok magamra akkor nem irigyek. szóval én is jobban érzem magam fiúk között.

Szerintetek nagy gond az ha a barátnőmnek csak úgy tudok orgazmust okozni ha a csiklóját izgatom? Hüvelyi orgazmus eddig nem sikerült

Nem vagyok túl tapasztalt etéren. Õ az első nekem. Kézzel, szájjal nagy örömöt tudok neki okozni, a szexet is élvezi de nem jut el a csúcsra. Mit tegyek? Vagy ez normális?

Legjobb válasz: nem igazán, ha jól tudom, a lányok jelentõs része hüvelyi úton nem tud orgazmushoz jutni

nem igazán, ha jól tudom, a lányok jelentõs része hüvelyi úton nem tud orgazmushoz jutni
minden orgazmus valódi orgazmus, ne csinálj abból problémát ami valójában nem az.. ha elélvez, akkor nincsen gond.... már ment tönkre így kapcsolat h a lánynak "csak" csilkóorgazmusa volt, és neki így jó is volt, de a pasi többet akart.. így az egész szex a lány részérõl sírásba torkollott, és a pasi részérõl is kudarcba... az eddig gondtalan nemi életük összedõlt. ja, lehet nem is ezt kérdezted... :D amúgy nem gond az, a lényeg h figyeld meg neki mi esik jól, vagy akár kérdezd is meg :)
Valamelyik nap egy biológiatanár (!) válaszolt egy hasonló kérdésre: a nõk (legalábbis legnagyobb részük) csak úgy tud orgazmust elérni, ha csiklóját is izgatják. Anélkül nem megy. Szóval ezen ne törd magad.
Ne agyalj ezen sokat! Én 9 éve vagyok együtt a párommal és hüvelyi orgazmus nélkül is nagyon jól megvagyunk egymással az ágyban.
Nem normális. Igen, gond az
Sok fele osszetevoje lehet..lelki eredetu is ..megszokas is mindig az az osztonos tudat hogy oda kell nyulnom a csiklomhoz csak ugy megy..ez hasonlo mint a pasiknal aki sokat huzogatja maganak azt fogja megszokni es maskeppen nekezen tud elelvezni..vagy melyebben van az a pont ami kene az orgazmushoz..azert van az hogy egy nagyobb meretu ferfi ha benyomja teljesen ovatosan az mennyei gyonyor a nonek..teljesen kitolti..es ugy lehet huvelyi orgazmusa ha meg nem jart azokon a pontokon benne valami azelott.
Engem zavar kifejezetten..nekem is volt egy ilyen baratnom es nem engedtem odanyulni..hosszu es nagy turelem kell hozza..de a vegen at tudott fordulni azon a ponton..es sikerult..kifejezetten zavar hogy a kezetol elvez el nem a farkamtol..es igenis tanulhato a huvelyi orgazmus..sok ido en nem mondom de utana at fordul a dolog es huvelybol is el tud elvezni..minden a fejben dol el..termeszetesen a pasi is kell hozza..segits a baratnodnek..es ne nyugodjal bele hogy a kezetol elvez csak el nem a f..arkadtol..ez engem kifejezetten bosszantana..es bosszantott is..de tettem ellene sikerrel.
30hoz közelítek, és nincs hüvelyi orgazmusom. Viszont kézzel-nyelvvel percek alatt eljuttatnak a csúcsra, ha ügyes az illetõ. És szerencsére ebben a korban már inkább olyanokkal hoz össze a sors, akik ezzel képben vannak. Az is lehet, hogy elõbb-utóbb sikerül a barátnõdnek, de egyébként én tökéletesen kiegyensúlyozott szexuális életet élek anélkül (kipróbálhatjátok úgy is, hogy benne vagy, és közben kézzel izgatod - az gyakorlatilag egy kis rásegítéssel olyan, mintha szimplán közösüléssel sikerülne :)

SoS? ! Nagy gond: Az a probléma hogy reggelente nem tudok felkeni

hiába állítom be a telefonomat hogy 2percenként csörögjön mindig rányomom hogy 2perc múlva újra "szóljon". A párom ezt nem bírja, idegesíti mindig ezen megy a vita, hogy miért csörög megint, miért nem kelek ki, stb. szeretnék úgy kelni hogy magamtól felébredek legkésőbb 8kor vagy akár előbb. a korai lefekvés nem megoldható sajnos. Nagyon nagyon várom a hasznos infókat. Hálás lennék érte!

Legjobb válasz: En azt csinalom, hogy a szoba masik vegebe rakom a telefonom, mire eljutok addig, hogy kinyomjam, ramjon a pisilhetnek, aztan onnantol esznel vagyok.

En azt csinalom, hogy a szoba masik vegebe rakom a telefonom, mire eljutok addig, hogy kinyomjam, ramjon a pisilhetnek, aztan onnantol esznel vagyok.
ja
A párod miért nem kelt fel?pl egy csókkal, aztán mehettek tovább is ha van idõtök, akkor biztosan felkelnél :)
ne 20 perccel korábban csörögjön az ébresztõ, hanem amikor már fel kell kelned mindenképpen és akkor nem nyomod le hanem felkelsz
Nálam is ugyan ez van, lenyomom. Pedig én pont akkora állítom be, amikor kelnem kéne, mégis lenyomom, és nem kelek fel...
Kérdezõ! Mi az hogy nem tudsz felkelni? Szerintem te nem is akarsz idöben kelni? Ha munkahelyed lesz itt gondok lesznek!
A kérdező hozzászólása: A párom csak minden másnap jár dolgozni, de azért nem szeretnék ébresztõre kelni mert épp hogy csörög a párom már fel is kel, én meg nem mindig hallom.:(
Én olyan vagyok, hogy ha elérhetõ távolságban van a telefonom, lenyomom, alszom tovább (és erre nem is emlékszem sajnos). Ezért el szoktam pakolni az asztalra, hogy sétálnom kelljen érte, akkor meg már nem alszom vissza. :)

Nagyon gond az étendel?

Sziasztok. Nincs pénzem erre az étrendre :

Legjobb válasz: Azt kiszámoltad, hogy most mennyibe kerül havonta a táplálkozásod? De vedd ám bele az üdítõtõl elkezdve az esetleges nasit, desszertet, mindent. Szerintem meg fogsz lepõdni mennyire nem drága a tiszta táplálkozás.

Azt kiszámoltad, hogy most mennyibe kerül havonta a táplálkozásod? De vedd ám bele az üdítõtõl elkezdve az esetleges nasit, desszertet, mindent. Szerintem meg fogsz lepõdni mennyire nem drága a tiszta táplálkozás.
Nehogymár öngyi legyél... Akkor az élet sem jönne össze. Sportoltál eddig valamit?
Ne legyél már olyan agybeteg, hogy a testépítésért kinyírnád magad. Mekkora @ság! Család, emberi értékek, szeretet, ezek azok amelyek egy sportolót vezethetnek. Nagyon nincs rendben ha a szétkokszolt, több lakás árát a testébe ölõ beteg emberré akarsz válni (versenyzõi szinten nem egészséges ez a sport sem). Végezz jó iskolát, keresd meg a pénzt az edzéseidre, étrendre ahogyan sok testépítõ teszi. Túl sok motiválóvideót néztél.
A kérdező hozzászólása: Eddig is tisztán étkeztem, azért nem vagyok hájas, illetve nincs nagy testzsír % mivel sportoltam hosszú évekig ! Csak a testépítéshez sokkal több táplálék kell ! Nekem a CH-val nincs gondom, csak a fehérjével ! Olcsón minél többet bevigyek :D
A kérdező hozzászólása: Nyáron dolgoztam/dolgozom :) Ebbõl kijönne pár havi kaja, de nem pár hónapra tervezem az edzést, illetve a testépítést, hanem egy új életstílusnak szánom !
hidd el nem a lenmagolajon fog múlni a fejlõdésed
A kérdező hozzászólása: Kiszámoltam : 12 kg csirkemell /havonta ! Nem olcsó ! Lennmagolaj meg kell az emésztéshez ;)
ha mellõzöd a lenmagolajat és a marhahúst máris nem lenne olyan drága... amúgy meg, most sem hiszem, hogy anyukádék éheztetnének, egyszerûen vedd rá õket, hogy más kaját vegyetek... a rizs nem drága a csirkemell sem...
aki ezzel a sporttal foglalkozik mindig megtalálja a kiutat anyagi szempontból. Ha fontos neked akkor elmész dolgozni suli mellett vagy itt volt a lehetõség nyáron is. Remélem nem gondolod hogy Kathi Bélának csak az ölébe hullot a karrierje meg mára már a nagy vállalkozásai.
Szóval ne add fel, edzeni akkor is érdemes, ha nincs tökéletes étrend. Szerintem egy olcsóbb proteint vegyél és azzal egészítsd ki a fehérjebeviteled.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztató válaszokat. Én a testépítésben lelem mindenem, életem többi részét is ki fogja tölteni. Igen sportoltam, boxoló voltam. Van rajtam izom de nem sok !
Nem dõl össze ettõl még semmi, hogy nem tökéletes az étrended. A fehérje menjen csirkecombból, olcsóbb proteinbõl. A ch pedig nem drága, a rizs és a zabpehely is filléres dolog. Ilyen korban még kevésbé jól összerakott étrenddel is fejlõdsz, késõbb pedig ha lesz lóvé, akkor majd tökéletesíted. Nem ezen múlik az életed, no para.:)
Nem is fog koxolni.... Ne irj már ilyen hozzánemértõ szöveget kérlek.

Nagy gond az, ha szex közben nem húzom hátra teljesen a fitymám?

Eddig két alkalommal csináltam és nekem így volt kellemes. Azaz nem húztam vissza teljesen a perem mögé, mert úgy maszturbáláskor is mindig fájt. Összefügghet talán azzal, hogy kiskoromban nagyon szűk volt a fitymám és magam tágítottam ki. Szóval lehet így csinálni hosszú távon? Felvetődött bennem a kérdése, hogy lehet-e baj belőle. Persze fürdéskor mindig hátrahúzom a fitymát és tisztítom is rendesen, csak szex közben úgy gondolom nagyon nem lenne jó.

Legjobb válasz: kedves egéségedre semmi bajod nem lesz tõle! én se húzom le tövig ott bent majd lehúzódik ugyis...

kedves egéségedre semmi bajod nem lesz tõle! én se húzom le tövig ott bent majd lehúzódik ugyis...
Mûttesd meg.Egyszerû és gyors megoldás ..
ne gondolkozz, hanem nézed meg dokival.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!