Találatok a következő kifejezésre: Nagy gáz a fiú alacsonyabb (2 db)

Nagy gáz ha a fiú alacsonyabb? És lehet hogy még nőni fog? (most 18)

Mert engem nem zavar, már megszoktam hogy alacsonyabb a barátom, mint én...csak neki id?nként eszébe jut, mert Õt kicsit zavarja...ezen már túl vagyunk, 8 hónapja mindjárt h együtt vagyunk szóval nem ilyen kezdeti dolog...n?het még? nem sok a különbség, kb 7 cm...

Legjobb válasz: Szia! Hát szerintem már nem nagyon fog nõni,bár ki tudja.De az én barátom is alacsonyabb nálam egy picivel.Nem sokkal szinte egy magasságban vagyunk,de ez engem soha nem zavart.Nem az a lényeg h milyen magas hanem hogy szeressétek egymást és hogy boldogok legyetek!

Szia! Hát szerintem már nem nagyon fog nõni, bár ki tudja.De az én barátom is alacsonyabb nálam egy picivel.Nem sokkal szinte egy magasságban vagyunk, de ez engem soha nem zavart.Nem az a lényeg h milyen magas hanem hogy szeressétek egymást és hogy boldogok legyetek!
A kérdező hozzászólása: A szerelem megvan:) csak van aki nagyon "elitél" emiatt...de iagazad van, engem sem érdekel
Nem nagy gond. Szeretkezés közben kicsit nehezebb csókolózni, ennyi. Kicsit még nõhet, de nem túl sokat. Inkább te fogsz nõni kicsit, ha gyereked lesz. A környezeted meg ne izgasson, ha szeretitek egymást.
Szerintem is az a lenyeg h szeressetek egymast!!!! ez a legfontosabb!!! lehet egy pasi magasbb es sarmos ha a belseje nem jo vagy nem illetek ossze... Masokra meg ne hallgassatok nem a kulvilagnak kell megfelelnetek hanem egymasnak... es h mas mit gondol az nem lenyeges... ha boldogok vagytok egyutt az a leglenyegesebb dolog!!!!
Nekem is volt ennyivel kisebb barátom, de én 3 hónapnál nem bírtam tovább.Pokolian zavart.Viszont, ah ti látom 8 hónapja együtt vagytok, azért az már szép.Ha te ki tudsz békülni azzal, hogy nem veszel magassarkút, akkor hajrá:)
A kérdező hozzászólása: Magassarkú nélkül tudok élni:) ez a legkevesebb nekem... kösz a válaszokat:) tényleg az a legfontosabb h szeressük egymást...:)
szerintem nem gáz vagyis ha mondjuk 20 cm lenne a különbség az már nagyon feltünö:D de 7 cm az nem sok. és ha valaki emiatt szol be az egy barom, nem kell rájuk figyelni
õm még nõhet az ember ugy tudom h 21 éves koráig nõhet;)
A kérdező hozzászólása: koszi:) )
igen az
Nem nagyon.Amúgysem más véleménye a fontos egy kapcsolatban.:) Ha jó vele akkor nem számitanak a méretek:P
Ha benneteket nem érdekel akkor nem gáz! Fõleg ha szeretitek egymást! Én is egymagas vagyok a barátommal és miatta lekellett mondanom a magassarkúról, de hát szeretem! Igaz néha alacsonyabbnak látszik, de engem egyáltalán nem zavar, õt néha egy kicsit!
Szerintem se gáz, ha szeretik egymást. Bár be válom azért engem zavarna ha párom alacsonyabb lenne nálam de hát ez van nem vagyunk egyformák. L/19
Ha titkete nem zavar, akkor nincs vele semmi baj!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!