Találatok a következő kifejezésre: Nagy gáz a fiú (75 db)

Az nagy gáz ha fiú létemre nagy a seggem?

gorbe a hátgerincem és ez miatt oda rakódik a zsír... járok kondiba is de nem igazán változik.

Legjobb válasz: Egyik nap ment elõttem egy srác, neki is nagyobb volt a segge, ráadásul feszülõs gatyában volt, fullra nõies volt deréktõl lefele. Szerintem elég gáz, bocsi hogy ezt mondom... Annyit tudsz tenni, hogy lazább nadrágokat hordasz, azokban nem olyan feltûnõ. Igaz én lány vagyok, de nekem is van gerincferdülésem, mégsincs nagy seggem...szval szerintem nem kell erre fogni.

Egyik nap ment elõttem egy srác, neki is nagyobb volt a segge, ráadásul feszülõs gatyában volt, fullra nõies volt deréktõl lefele. Szerintem elég gáz, bocsi hogy ezt mondom... Annyit tudsz tenni, hogy lazább nadrágokat hordasz, azokban nem olyan feltûnõ. Igaz én lány vagyok, de nekem is van gerincferdülésem, mégsincs nagy seggem...szval szerintem nem kell erre fogni.
Ezen sírok röhögéstõl :DD
O_o
o_O
A kérdező hozzászólása: én mondjuk szeretem a paradicsomot! és én nem smilekra vagyok kíváncsi...
Gerincferdülésnél nem a fenék nagy, csak a nem megszokott tartás miatt szokott úgy tûnni. Pasin még nem láttam ilyet, de volt olyan barátnõm aki ugyanezzel küzdött. Elõször a gerincferdülést kéne helyrehozni, aztán pedig nem kondizni hanem fogyizni ha súlyfelesleged van, a kondi csak erõsít de a fölösleges zsírt önmagában nem fogja onnan eltüntetni.
böriben csipázzák
A kérdező hozzászólása: 6os nem baj legalább oszinte voltál :) mondjuk igen azt csinálom amit írtál pluss hosszabb pólót hordok. azt mire értetted hogy nem kell arra fogni?

Randi után nem gáz a fiúnak sms-t írnom, hogy egyébként nagyon jól éreztem magam?

Elfelejtettem mondani személyesen

Legjobb válasz: Nem, nem gáz sõt jó tudni.

Nem, nem gáz sõt jó tudni.
Nem gáz, sõt, ez jól esik a fiúnak. A pozitív visszajelzés pedig biztatásnak számít. :-)
A kérdező hozzászólása: Végül megírtam neki, és nem menekült el! :DD
nem értek egyet a 2-esel.. szerintem az írja aki akarja
Várd meg amíg õ keres! Ha rögtön írsz neki, még azt hiszi hogy rátapadsz , és menekülni fog.
Megírtad neki hogy jól érzed magad, nincs ebben semmi...sõt:) )
kedves gesztus
írj :D
Szerintem akkor is jo ha amugy eszedbe lenne, de inkabb megvarod mig arrab megy toled mondjuk indulna mar hazafele... :) vagy otthonrol dobsz neki uzet :) )
De, mert ezt inkább egy férfi szokta mondani egy nõnek.
YEEEE!!! Helyes! :-)

18 éves fiúnak nagyon gáz a fogszabályzó? Esetleg ismertek valami szinte láthatatlan megoldást?

Elég rosszul állnak a fogaim, nem is esztétikai a probléma, hanem a két fogsorom nem egymás fölött van. Nyilván fogszabályzás a megoldás, de így egyetem el?tt egy halom drótot betenni a számba, nagyon gáznak hangzik. Tudom, hogy gáz, valószín? nem ezzel fogok csajozni :D de mégis, nektek mi lenne a véleményetek egy fogszabályzós egyetemistáról? Egyáltalán létezik rajtam kívül ilyen elvetemült?

Legjobb válasz: dehogy gáz. full menõ. :D

dehogy gáz. full menõ. :D
Én egy 30 éves elvetemült fogszabis vagyok és vannak idõsebb páciensek is ott, ahova járok.
Nem egyáltalán nem gáz szerintem.:) lehet fujozni, de felhozok egy példát. Nem tudom, hogy hogy vagy a One Direction-nel, de az egyik bandatagnak, Niall Horannek is van fogszabályzója, porcelán, ami kevésbé látható. Pár hónap alatt rendbejöttek a fogai és szerintem nagyon jól néz ki, egyébként 18.:) de ez egyéntõl függ
23 vagyok, fogyszabival :) Kutyát nem érdekli xD


Nagyon gáz, ha fiú létemre van egy érző szívű, empatikus, megértő, érzékeny, egyfajta, művészi, gyengéd lelki részem is, amellett, hogy ezt minden erőmmel rejteni szeretném a lányok és úgy általában az emberek előtt?

Nem akarok gyengének látszani, szerencsére elég jól tudom leplezni, de ha egyedül vagyok van, hogy egy film, zene vagy csak úgy az élet meghat, néha elkönnyezem magam emiatt, de mivel a lányoknak erős állat kell, mindig tudtam ezt eddig rejteni, mégis rájötte, hogy egy igazi kapcsolathoz elengedhetetlen az őszinteség, már így is sok mindent eltitkoltam vagy hazudtam lányoknak elegem van ebből, szeretnék egy olyan kapcsoaltot, ahol őszinték lehetünk egymással és mégsem gáz vagy taszító, mondjuk, hogy van egy ilyen érzelmes részem is.

Legjobb válasz: Én is ilyen pasi vagyok,de még soha egy nõtõl sem kaptam azt,hogy ez visszataszító lenne. Légy önmagad!!! Norbi

Én is ilyen pasi vagyok, de még soha egy nõtõl sem kaptam azt, hogy ez visszataszító lenne. Légy önmagad!!! Norbi
de aranyos. ja nem az.
Ugyanilyen voltam. Õszinteség a legfontosabb, aki nem fogadja el az érzõ éned az nem is szeret!
A gáz nem itt kezdõdik, gyermekem.
Sosem értettem, miért akarjátok ezt letagadni...mindig is egy ilyen fiúra vágytam, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül.
Az a gáz, hogy ezt rejteni próbálod.
Orulok neki, hogy ilyen szemelyisegfuggo vagy, nagyon ritka. Mar csak hasonloan erzelmes not kell talalnod.
Az én barátom is ilyen volt az elején a kapcsolatunknak. Pont ezért szerettem belé, mert érzelmes volt és õszinte. Egyáltalán nem gáz. sõt... Szeretném, ha most is ilyen lenne... Úgyhogy... ne változz meg mások miatt soha!
Nem gáz... az ember amúgysem felelhet meg mindenkinek, neked kell eldönteni hogy olyan akarsz-e lenni mint a többség, és elrejted az igazi énedet, vagy vállalod... lehet így szûkül a kör a lányoknál de az biztos hogy õszintébb és normálisabb kapcsolatra találhatsz. Ha választanom kell, nekem ezerszer inkább ez jön be, én is ilyen vagyok csak lányban. A volt barátom is ilyen volt amíg szeretett, aztán megunt, utána már közönyössé vált, de sosem tudnék másmilyen emberrel lenni, és szerintem még sok lány keres hasonlót szóval ne aggódj.

Nagyon gáz egy fiúnak fehér színben a Sony Ericsson X8?

Legjobb válasz: Ha csõgatyát, meg puli hajat hord mellé, akkor nem

Ha csõgatyát, meg puli hajat hord mellé, akkor nem
# 4/9 Jah, tényleg elírtam :) "Sokkal mutatósabb, mint feketében" akart lenni. # 5/9 Van tiszta fehér, az eredeti hátlap olyan. Csak a független X8-akhoz járó plusz hátlapok átmenetesek.
sztem buznyák
utolsó, ha fiú vagy bevállalnál egy rózsaszín hátlapút?
Szerintem nemgáz, nem a szín a lényeg:)
fiú vagyok, volt x8-am, fehér-kék hátlapja volt. nem volt b.uzis Rózsaszín hátlappal már "melegebb" a helyzet...
Nekem egy S5230 volt fehérben, és fiú vagyok. Nem gáz. A rózsaszín gáz lenne. X8-nak van több verziója is. Van olyan fehér, aminek a hátlapja kékbe megy át, és van olyan fehér, ahol rózsaszínbe. Sima fehér azt hiszem nincs is.
fehérben sokkal mutatósabb, mint fehérben?
Nem, egyáltalán. Szerintem sokkal mutatósabb, mint fehérben.
igen
Utolsó, tévedsz! nekem a T-nél vásárolt dominós x8-am volt fehér-kék átmenetes
nem
3 év normális !!! mondjon akárki akármit.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
dehogy is, ez teljesen normális! :)
én olyat akarok hogy a csaj idõsebb nálam 3 évvel 17f :D
Kicsit sem gáz.Még több is lehetne.
Szia! Szerintem nem gáz. Köztem és a párom közt több van.
én 26 évesen voltam 34 éves nõvel! A legjobb a világon...
nem gáz én imádom ha ídósebb a fiú

Nagyon gáz a hosszú haj egy 15 éves fiúnak?

15 éves vagyok, mindenki azt mondja hogy hülyén nézek ki, de én így érzem jól magam. Gondolkoztam azon hogy levágatom, de hátul meghagyok egy részt és azt esetleg befonatom vékony fonatokba. Szerintetek? Els?sorban lányok vállaszát várnám, szerintem érthet? okból... ;)

Legjobb válasz: Nekem még sosem volt olyan hajam/ruhám stb. ami mindenkinek tetszett volna. Itt van mindjárt anyám (apám, bár õt nem igazán érdekli), nagyszüleim, barátnõm, barátaim, pasim. Õk egyetlen kérdésben sem képesek egyetérteni! :DD Meg szoktam kérdezni a véleményüket, de végül amellett döntök, amit én is gondolok. Ha nekem tetszik, akkor úgy marad. Te is azt írtad "így érzem jól magam." akkor meg ne változtass rajta!!!! Legyen véleményed, állj ki magadért, mondd meg, hogy "majd megszokjátok".

Nekem még sosem volt olyan hajam/ruhám stb. ami mindenkinek tetszett volna. Itt van mindjárt anyám (apám, bár õt nem igazán érdekli), nagyszüleim, barátnõm, barátaim, pasim. Õk egyetlen kérdésben sem képesek egyetérteni! :DD Meg szoktam kérdezni a véleményüket, de végül amellett döntök, amit én is gondolok. Ha nekem tetszik, akkor úgy marad. Te is azt írtad "így érzem jól magam." akkor meg ne változtass rajta!!!! Legyen véleményed, állj ki magadért, mondd meg, hogy "majd megszokjátok".
Ha jol all, akkor hagyd hosszan. De ahogy irod, hogy masok szeriny "hulyen" nezel ki, az azt jelenti, hogy nem all jol. Megmondom oszinten, a masik frizi amit irtal az a 80-90 evekbe volt meno, mar lejart. Velemenyem szerint meny el egy fodraszhoz es az megmondja, hogy milyen frizi all jol neked. Aludj ra egy jot, es ha meggondoltad magad, akkor levagathatod olyanra, es talan meg tetszeni is fog ;) 32/L
Húú nekem nagyon bejön a hosszú haj ;) Olyan nem átlagos pasira utal, olyan különleges :) Ha már le akarod vágatni sztem na hagyj fonatokat, mert sztem az olyan bolondul néz ki. És amúgy meg szél.. Szted a lányoknak nem kócolódik össze? xD
Nekem nem jön be a hosszú haj, de emberfüggõ. A szalon jóötlet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a vállaszokat! Még az elõzõ kommentem elõtt is írtam egyet, de valamiért nem rakta ki... Na mind egy. Engem néha az zavar benne hogy egy kisebb szélben, akármit csinálok vele már összekócosodik... De bemegyek majd egy szalonba hátha mutat vmi jó hajat. Köszi!
dehogy gáz, elvégre elsõsorban megadnak kell tetszedjél és magadat kell jól érezzed a bõrõdben, kit a fa.t érdekel mit mond más :) ) nekem tetzik a hosszú haj a srácokon is, persze csak ha szép, ápolt haja van :)
Figyelj, nem tetszhetünk mindenkinek, engem még azért is szekáltak hogy miért ott választom el a hajam ahol.Szerintem az a fontos hogy olyan legyen a hajad amilyenben jól érzed magad.Egyébként rengetegen szeretik a hosszú hajat, ne aggódj.
szerintem nem gáz, söt egyik barátom 17 éves és hosszabb haja van mint nekem. :D hagyd ugy ahogy neked tetszik és jól érzed magad.. :)
Legyen emos hajad :DDD
A kérdező hozzászólása: Vagyis az a gond, hogy az idõsebb emberek (25+) azt mondják hogy az arcomhoz jól áll, a haverjaim meg azt hogy nem. De sztem akkor is fodrász lessz belõlle ... :/
A kérdező hozzászólása: Lehet összekócolódik, de a fiúk konkrétan [email protected]ák hogy kócos-e egy lány haja, úgy általában... :)

Nagyon gáz a csajoknál egy pattanásos hátú fiu?

pl: strandon?(13éves)

Legjobb válasz: nem sok mindenkinek van pattanás a hátán szerintem nem olyan zavaró :)

nem sok mindenkinek van pattanás a hátán szerintem nem olyan zavaró :)
sztem nem gáz. am elmondanám h a csajoknak is lehet ugyan olyan pattanásos a háta... szal aki megvet elég hülye, mert még õ is lehet ebben a helyzetben, sõt lesz is! ;D
a csajok hátán is van. engem nem zavar, sok embernek van.
egyátalán nem gáz!!
ez a csaj felfogásától függ.. sokak szerint nem, de mondjuk én nem ölelgetnék egy olyan hátat ahol nagy gyulladt fehér pattanások vannak. A kis"ragyák" azok nem gázosak.
Most vigasztalnálak, de szerintem nem biztos, hogy nem lesz olyan csaj, akinek ez nem fog tetszeni. Inkább kezeltesd, a bõrdokik nagyon jó szereket tudnak felírni. Amit tudok ajánlani és vény nélkül is kapható: aknefug 1% krém. Este kend be vékonyan a bõrfelületet.
Alaposan égesd le a napon az segít!

Ez a karóra nagyon gáz egy fiúnak?

https://starfashion.hu/img/product/VR002-105.jpg

Legjobb válasz: ja amúgy unisex, de kiváncsi vagyok a véleményetekre :)

A kérdező hozzászólása: ja amúgy unisex, de kiváncsi vagyok a véleményetekre :)
ne aggódj , justin bieber-en és sp-n is láttam ilyet ;)
szerintem a fehér az jóó neked is ;) ráadásul az több színhez megy :) )
szörnyû
egy fiatal srácnak vagány:)
Ez minden színben gáz. Sõõõt
fiúnak is jó
nekem is van egy Poljotom :D
Már a linkben starfashion én már akkor tudtam hogy ordenáré ízléstelen férfiatlan artifaktiális lószar lesz és a link megnyitása után inkább elmentem csinálni 1 kakaót és Lostot nézni és örülni hogy én Poljotot és Marvint hordok.
Ez az óra bármilyen színben bármelyik nemen borzasztó ízléstelen.
miért jó a férfiaknak nõiesedni? Megyek az utcán és egyszerûen nem látok FÉRFIT csak ilyen langyos utánzatokat, ne haragudj nem megbántásból mondom, de miért nem lehet igazi férfinak maradni???
Szerintem a fehér színû órák inkább nõiesek.
A kérdező hozzászólása: és fehér kijelzõvel?:) http://www.finishline.com/store/images/products/xlvr002150.jpg
Szerintem gáz, igen. Bocs.
nekem nem jönnek be annyira ezek ngyon lányos fiúk...az óra úgy magában nem gáz de ha úgy öltözöl fel hozzá mint egy b*zi akkor az nem jó.
Ez akár unisex akár nem, egy nõn jobban mutat, legalább is én magamnak jobban el tudom képzelni, mint pl a páromnak.
Hát elég gáz... már bocs.

Fel akarok hívni egy fiút a szobámba, de nagyon gáz a szobám? 18l

nagyon pici és gyerekes a szobám. fel lehetne dobni valamivel a szoba hangulatát?

Legjobb válasz: Ha egy szép lány engem felhívna a szobájába, akkor nem érdekelne, hogy az mennyire gyerekes.

Ha egy szép lány engem felhívna a szobájába, akkor nem érdekelne, hogy az mennyire gyerekes.
Pakold el a sok csetreszt, olyanokat, hogy twilight patiszon szarok, gyökér plakátok. Ha ilyen csaj hívna fel, megdugnám és kifordulnék a szobából....
verd a falra és tegyél az ablakba töltöttkáposzatát
nem kell feldobni ha tetszel neki nem a szobáddal foglya nézegetni hanem téged ezen ne parázz :D hívd fel nyugodtan :) 21/f
Jó dugást!
A kérdező hozzászólása: nincs teleplakátolva twilight-al, sõt semilyen plakát nincs. ja és nem dugni akarunk.egyelõre.
ha látnád az övét, az még koszos is egyébként az elsõ mindent leírt, nem fog körülnézni
Az baj akkor körülnéz, inkább dugjatok. :)
ne parázz ezen egyáltalán nem érdekes hogy néz ki a szobád ha te tetszel a srácnak a szobád is fog
Ne szégyelld! Ha gyerekes a szobád akkor az aranyos. Az vagy te. Ha te érdekled és nem felszínes a srác, akkor tudni fogja hogy milyen vagy valójában! Ne aggódj! Ne játszd meg magad, és ne is szégyelld magad, se a szobádat!
Nyugi, engem tutira nem zavarna a szobád, fõleg, ha nagyon tetszenél nekem és még szimpi is vagy.
A szobád neked valószínûleg tetszik. Az rád utal, az némiképp te vagy! Ha magadat szégyelled elõtte akkor mégis kibe szeressen bele a csávó? Vagy tán meg akarod játszani magad?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!