Találatok a következő kifejezésre: Nagy gáz, sokkal (68 db)

Szerintetek gáz, hogy 15 éves multam és eddig 2 pasival nyaltam es öszesen 5*-or. Nagyon gáz? Sokan csufoltak ezért.!

Legjobb válasz: Nem gáz, te tudsz élni. De azért ne dugj fûvel - fával. Ez még bele fér. Ne foglalkozz mások véleményével, semmi közük hozzá. :) 16/f

Nem gáz, te tudsz élni. De azért ne dugj fûvel - fával. Ez még bele fér. Ne foglalkozz mások véleményével, semmi közük hozzá. :) 16/f
Én azért nem mondanám, hogy "nyaltam" a végén azt hiszik, hogy oráloztam csajokkal vagy pasiknak a fenekét... Nagyon gáz, ahogy manapság beszélnek a tinik :SS Egyébként az, hogy csókolóztál 2 fiúval, még nem gáz.
15 éves létedre nem vagy egy észlény. Mi az, hogy "5*-or"? Valami új metafizikai képlet? :D
Azért szenvedsz fogalomzavarban, mert a nyalás az vagy azt jelenti, hogy a pasi a nyelvével a puncidat nyalogatta, vagy rosszabb esetben te a nyelvecskéddel az õ popóját. A csókolózást nem mondják nyalásnak. Mellesleg mi az a "5*-or"?
Kislányom, te fogalomzavarban szenvedsz:)
mi az hogy "2 pasival nyaltam"??? ez mit takar? kinyaltak vagy mi?
A feltett kérdésre a válaszom : nem! Az én kérdésem : Mi a csodáért reklámozod? Ha nem tudnák, nem csúfolnának. Szerintem a többiek is csak tódídanak ( hazudnak, túloznak )- Egyébként a viselkedésed, a kifejezésmódod, az udvariatlanságod - az valóban GÁZ!
Ha van egy kis eszed akkor felfogtad, hogy itt és nem csak itt hanem mindenhol (kivéve ahol laksz)a nyalás alatt a nemi szerv izgatását értik. És azért nevetnek ki és csufolnak édesem mert õk tudták mit jelent. Mégegy dolog ha nem akarod elfogadni mások kritikáját akkor hallgass.
Jó, nem akartam kötekedni, de ha te így, akkor én is. Képzeld, én is tanultam informatikát (meg magyart is), mégis ki tudom írni, hogy "5-ször". Meg a "pattoghatsz" szót sem úgy írom, hogy "patoghadsz". Ha ennyire überfrankó infós vagy, telepíts már egy helyesírás-ellenõrzõt, kérlek! Mellesleg nem "minden szavadba" kötöttünk bele, csak neked sikerült épp a mondat állítmányát elcseszned. Az meg, hogy tök mást jelent így a kérdésed, mint amire gondoltál, az nem a mi bajunk. Azért egyedül magadat kell okolnod, hogy egy olyan tök egyszerû szót, mint a "csókolózni", képtelen vagy rendesen leírni. A normális válasznak meg alapfeltétele a normális kérdés. Inkább vond le a tanulságot, és mondjuk egy szimpla csókot ezentúl ne nevezz nyalásnak! Mert ha te máshol elmondod, hogy két pasit nyaltál, akkor rajtad kívül mindenki úgy fogja érteni, hogy a popólyukát nyalogattad. És nem õk lesznek a hibásak, amiért ezt gondolják, mert egyszerûen Te nem vagy tisztában a szavak jelentésével. Csak ezért nem kötözködni kéne, és kardoskodni amellett, ami nem igaz, hanem tudomásul venni, hogy elszúrtad. Mellesleg nem gáz egyáltalán, ha 2 pasival csókolóztál. :)
én sem értettem a kérdést csak miután tisztázódott a nyalás a kérdezõ értelmezésében. innentõl kezdve viszont nem tudom miért nem lehet válaszolni neki a vérszívást mellõzve azt kész?:D nyilván nem egy szutyok fórum hatására fog elgondolkozni az életén meg a helyesírásán, fogalmazásán... ennyi idõsen, 5x csókolózni nem gáz. mi is voltunk fiatalabbak és annó is voltak 15éves terhes lányok.. na az már gáz.
Szerintem az sokkal nagyobb gáz, hogy nem tudsz helyesen írni. De szerencsére még elég fiatal vagy ahhoz, hogy ezen változtass!
El nem tudom képzelni , hogy a szüleid hogyan nevelnek téged. A csókolózás nem gáz, de a butaságod az igen!
Szégyen vagy, te szuka :D
szia! szerintem nem tartozik senkire a magánéleted és nem hiszem hogy érdekel is valakit! de ha már kérdezted akkor én válaszolok és nem kommentálom az ocsmány szókincsedet és a helyesírásodat. nem az én bajom! amúgy csak hogy tudd! aki már 15 évesen így beszél abból nem lesz tisztességes nõ. ha így folytatod és csak azzal foglalkozol hogy minél több fiúval ocsmánykodj akkor csak azt tudom mondani hogy olyan lány leszel akire nem nõként tekintenek a fiúk hanem konkrét játékra! nem fog akadni az egész városodba olyan srác aki esetleg tisztességes párkapcsolatot élne veled. ha így fojtatod 20 éves korodra feléled az egész osztályodat vagy akár az egész iskoládat! nem fog rád senki úgy nézni hogy nem sz jutna eszébe hogy 'ringyó'. sajnálom hogy így beszélek de erre nem lehet szép szót találni! 15 évesen a tanulással kéne foglalkoznod és nem azzal hogy hány pasival jártál! ha neked csak ez a fontos nagy valószínûséggel az utcán fogsz kikötni! a tanulás az elsõ! hogy megalapozd a jövõdet tanulnod kell és ebben a korban nem is kéne ezzel foglalkoznid! ismerek pár lányt akik 16 évesek. nincs pasijuk. nem is volt. viszont kitûnõ tanulók, rengeteget olvasnak és nagyon mûveletek. ezen kívül van idejük arra hogy elmenjenek a barátaikkal színházba vagy moziba. szeretik õket a tanárok és mindenki tudja hogy õk olyanok akikkel nem lehet csak úgy játszani! és tudod mit? ennek meg is lett az eredménye! ez 2 éve volt. most boldog párkapcsolatot élnek mind a ketten és mind kettõjüket fölvették egy kiváló egyetemre! és úgy végeztek a gimiben hogy lehet hogy nem feküdtek le senkivel! és szerintem ez a helyes! aki már kiélt 15-16-17-18 éves korában annak nem biztos hogy jó lesz. sõt! 80% hogy nem lesznek sikeres emberek. de akik a te korodban tanulnak és nem csak a buli meg a pesik vannak akkor biztos hogy egyetemre mennek. jól fizetõ munkájuk lesz. 90%-a megtalálja a szerelmet! gyerekeik lesznek és nem lesznek utcalányok! szerintem nagyon gyorsan kezdj el normálisan élni és felejzsd el ezt az egész fiú dolgot. és ne törõdj másokkal! törõdj magaddal és a jövõddel. ha csúfolnak csak azt jelenti hogy végtelenül ostobák. ja. amúgy 11 éves vagyok. ha én tudom ezt neked is illene. mondjuk.
diamondtiarának teljesen igazat adok.Ezek szerint õ "csak" 11 éves, de több esze van mint itt a legtöbb kommentelõnek!
Szerintem sokkal gázabb, hogy nem tudsz írni...
Azért csúfoltak, mert csak nyaltad õket, viszont nem kaptad be nekik. Ilyet nem illik csinálni 15 évesen kisasszony. Tessék bekapni nekik.
Én miért nem találok sehol egy ilyen ostoba r1bancot? ez az álom komolyan, fel sem fogja az életet körülötte:)
Nem, jöhetsz hozzám is.
A kérdező hozzászólása: a nyaltam az smároltam, csokoloztam
A kérdező hozzászólása: nem tudom miert szenvednék fogalmazás zavarban ha nem tetszik hogy fogalamazok akkor nem kel nézni es kommentálni :P
A kérdező hozzászólása: most nem kel bele kötni minden szavamba nálunk igy mondják hogy nyalni ha nem tetszik nyugodtan patoghadsz mig a nevedet nem irtad ki hogy lásam és a másik *-ez azt jelenti hogy szor tudod tanulunk informatikát és szövegszerkesztést és a tanárnõ tanitotta igy neki kel patogni nem nekem -_- most komolyan normális válaszokat kértem nem oltogatást sry
Multam- múltam Kel- kell Nyalni- orális szex. Nem tudom hol élsz, de írni, kommunikálni ott is meg lehet tanulni. Vagy a magyartanár tanított így írni???
Ugyan... ez semmiség. Aki 14 évesen szül, az a nagy dolog. Szerintem a szerelmi életed ne mások el árásaihoz igazitsd hanem ahhoz hogy neked mi jò. És ha másoknak ez nem tetszik akkor ne foglalkozz velük.
Ja: patoghatsz - pattoghatsz
Hát látom Téged sem az eszedért tartanak...
A kérdező hozzászólása: akinek nm tetszik ne nézze és ne kotekedjen :O
Szerintem ha a hétvégén a dizsiben lepippantasz 5 skacot, 3-an megdugnak meg 2 még s3ggbe is rak, akkor egyenesbe jössz és helyreáll a renoméd, csak ne felejtsd el posztolni a faccsén.
köszönöm:)

Ha egy autóba 75W90 GL-4 kell a váltóba de a szerelő teljes szintetikus 75W90 GL-5-t tett az nagy gáz? Sokan azt mondják még jobb is. Sokan meg azt, hogy cseréljem le GL-4 re vagy TAF-xre pl az olajdoktor is.

Viszont a gyártó cég is állítja jó az autóba. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha azt tett bele maximum annyiban gáz hogy több volt az ára, de amúgy nem. Gondolom egy régebbi autóról van szó. Elõny is hogy jobb kenést kap a váltód. Mert vannak régi autók, mikor újak voltak még nem volt szintetikus olaj, amit használtak olajcserekor megfelelõ kenést biztosított, de ez nem azt jelenti hogy a még jobb olaj ártana.

Ha azt tett bele maximum annyiban gáz hogy több volt az ára, de amúgy nem. Gondolom egy régebbi autóról van szó. Elõny is hogy jobb kenést kap a váltód. Mert vannak régi autók, mikor újak voltak még nem volt szintetikus olaj, amit használtak olajcserekor megfelelõ kenést biztosított, de ez nem azt jelenti hogy a még jobb olaj ártana.
A kérdező hozzászólása: 3 éves a kocsi csak 45.000ként írja a cserét.
A kérdező hozzászólása: csak sokan azt mondják, hogy a GL-5 más adalékot tartalmaz mint a GL-4 többek közt az olajdoktor is. Viszont egyben van a diffivel. Annak meg GL-5 kell. Csak most nem tudom ez az olaj teljesítie min2öt. 7000synt. Unixos. Megnéztem a gyártót elvileg repsol de nem 100%.
A kérdező hozzászólása: Ezért kellene a Taf-X mert az mindkettõt teljesíti de ez egy õrület.
Olyat kell beletenni, amilyenre írásban kijelentik, hogy anyagi felelõsséget vállalnak az ebbõl fakadó károkra ( ha az ajánlott olajra vezethetõ vissza ).
Az égegyta világon semmi baja nem lesz tõle. De ha a lelkednek jobb cseréltesd ki.

Fiú vagyok 14 éves és O lábam van. Nagyon gáz, sokan basztatnak érte, vagy inkább szivatnak, cikiznek. Gyógytornával, vagy csont kovács helyre tudná hozni akár egy fokkal is? Képet nem küldök, öltözködésemet nem fogom ez miatt megváltoztatni.

Legjobb válasz: Ha van lehetõséged menj el lovagolni. Nem, az nem oldja meg, sõt. Aki sokat lovagol mindnek O lába van. De legalább akkor lesz mire fogni és még büszke is lehetsz rá.

Ha van lehetõséged menj el lovagolni. Nem, az nem oldja meg, sõt. Aki sokat lovagol mindnek O lába van. De legalább akkor lesz mire fogni és még büszke is lehetsz rá.
Kiskorodtól fogva ilyen? Vagy tehettél volna ez ügyben és lusta voltál elmenni -ide-oda?
Szerintem kérdezd meg a háziorvosod, és eligazít. Bár azt mondom ne érdekeljen, Jensen Ackles-nek is olyan és lényegében az egyik szexepilje. (Õszintén õ az a színész aki egy csomó férfiak által "szépséghibának" tartott tulajdonsággal rendelkezik, az összhatás mégis szinte hibátlan és milliónyi nõ és pasi adná el a lelkét cserébe, hogy egy éjszakát vele tölthessen)
A kérdező hozzászólása: értem. köszi a válaszokat
Menj elfocizni! Tanulj meg sok cselt, és a csámpás lábad úgy megtéveszt majd mindenkit, hogy 2-3 év múlva már úgy döntögeted a védõket, mintha csak bábuk lennének! HAJRÁÁ! :) Most nem jut eszembe, hogy ki volt az a dél-amerikai focista... bár lehet neki X lába volt, nem emlékszem, de ettõl lett nagy játékos, hogy azt mondták neki, hogy profi nem lehet belõle, de õ küzdött, és az egyik legjobb játékos lett a kontinensen (lehet mexikói volt??? nam tom :/ )!! :)
De X lábbal olyan hülyén hangzik... tuti O lába volt :)
Amúgy a focistáké gyakran ilyen, de gondolom neked sokkal durvábban :) http://vasarnap.ujszo.com/vasarnap/200627/sport/miert-gorbe-..
jajjjjjjxD És most beleolvastam a cikkbe!! :DDD És ott vanõõõõõ!!! :DDD Garrincha Garrincha Garrincha RÁ GONDOLTAM!! :D

26 hetesen híztam 9 kilót ez sok? Nem vagyok cukros, viszont elég magas súllyal (87, 8 kg) kezdtem meg a terhességet, most már a lábam is nagyon dagad a nagy súlytól vagy sok víz van rajtam? Nagyon gáz?

Legjobb válasz: Szerintem sok. Legalábbis ahogy leírtad az alapján. A védõnõ úgyis fogja mondani. Picit figyelj oda, a vizesedésre egyél sok görögdinnyét, kerüld a sós ételeket, sok zöldség és kevés kenyér/tészta! Minden jót kívánok! Boldog babavárást! 28 hetes pocis

Szerintem sok. Legalábbis ahogy leírtad az alapján. A védõnõ úgyis fogja mondani. Picit figyelj oda, a vizesedésre egyél sok görögdinnyét, kerüld a sós ételeket, sok zöldség és kevés kenyér/tészta! Minden jót kívánok! Boldog babavárást! 28 hetes pocis
A nagy könyv szerint sok! De ez nem szentírás!!! Az elsõ terhességemnél a 30. hétig híztam 16 kg-ot, a végére 22 lett belõle. Nem vizesedtem, csak a szülés utáni 1-2 napban. A babám makk egészséges lett. Nem azt mondom, hogy ez a jó, mert én is eléggé szenvedtem a súlyfeleslegtõl, de azért ne kezdjél el fogyózni, csak figyelj oda, hogy mibõl mennyit eszel. A legjobb valóban a gyümölcs. Én szinte egész nap csak azt eszem, mert ebben a melegben nem is nagyon kívánok mást. A mostani babával még csak 7 kg-t híztam, most vagyok 30 hetes. Most azért már az elsjétõl próbáltam odafigyelni, hogy mit, és mennyit eszem. Az elsõnél az volt a baj, hogy rengeteg gyümölcsöt ettem, de mindíg jó alaposan lecukrozva. Most egyáltalán nem teszek rá cukrot, és úgy néz ki, hogy ennyi elég ahhoz, hogy ne hízzak el túlságosan. Vigyázz a sóval, mert az nem tesz jót a vizesedésnek!! Üdv: 30 hetes kismami
Én 24 hetes vagyok, 60kg-ról kezdtem, eddig 10kg-ot szedtem fel.Az orvos azt mondta diétázzak.Csak csirke vagy pulykahúst egyek, párolt zöldségeket, semmi tészta, rizs liszt vagy fehér kenyér...gyümölcsök közül sem mindegy hogy mit eszem. Próbálj meg naponta többször keveset enni, és estére inkább csak gyümölcsöt. Boldog babavárást.
Szia! Én 74kg-ról kezdtem a terhességet, most vagyok 30hetes plusz 9kg-nál járok, és én hetente megkapom a védõnõtõl hogy sok!!! Szerintem nem, ha vizesedsz akkor próbáld ki a grépfruit-ot, nekem a szülésznõm ajánlotta, azt mondja ennél jobb vizhajtó nincs!!! Ha szereted eheted úgy mint a narancsot, ha nem akkor a levét csavard ki és idd meg, minden másnap egy szép nagyot!!! Még nem tudom a hatását mert nem vizesedem!!! Remélem sikerült segítenem!! Boldog babavárárst!!
Én 89kg-val kezdtem (164cm vagyok), és most vagyok 91kg 20 hetesen. Viszont már az én lábaim is nagyon vizesednek (mondjuk nálam terhesség elõtt is elõfordult, mikor még sokkal soványabb voltam is). Néha már menni is alig tudok, hiába kenegetem, hidegvizes zuhany, felpolcolás stb... Amúgy szerintem nem feltétlenül "gáz", azt pl. nem írod, milyen magas vagy. Azért ebben a 9 kilóban biztosan van víz is.
Sziasztok!!Én 29 hetes vagyok, 78kgról kezdem(160cm-hez), most tartok plusz 7 kg-nál, de nem vizesedek, és semmi más bajom sincs!!szerencsére a védõnõ sem cseszeget!!:) boldog babavárást!!:)
Szia! Én 165 cm vagyok, 60 kg-ról 69-re sikerült híznom 25 hetesen! Nem tehetek róla, hogy ilyen sok! Én tényleg odafigyelek arra mit eszem, de valószínûleg a szervezetem elraktároz minden hasznosíthatót! Az a furcsa az én esetemben, hogy viszonylag csinos vagyok, de a pocakom az óriási! Szerencsére engem senki nem cseszeget...
Miért lenne gáz? Sõt, még a javadra is írható, mert fix hogy nem leszel alkoholista férj:)
Nekem egy óriási plisz egy fiúban (lesz is), ha nem iszik, mivel én az alkohol miatt vesztettem el az apámat . 14L
nem gáz, ellenkezöleg.én pl egyáltalán nem szeretem azokat a pasikat akik isznak.
Olyan szempontból az lehet, hogy kevéssel is becsiccsentesz :D Én most olyan szakaszban vagyok, hogy nagyon nem bírom az alkoholt és ezért elég kínosra sikerült az utolsó 1-2 buli (mármint én nagyon beszélgetõs vagyok és az ember hajlamos ilyenkor hülyeségeket mondani egy-egy filozófiai kérdésrõl :D + ha látszik rajtad az is kellemetlen) Szóval max ilyen szempontból lehet kellemetlen, de alapvetõen kicsit sem veszítesz a férfiasságodból.
Ácsi, az, hogy nem bírja és hogy nem szereti, nem ugyanaz.
a legkisebb mértékben sem gáz.Már miért lenne az?
Nálam hatalmas plusz pont, ha egy srác nem bírja az alkoholt, mert én se szeretem. :)
Nekem is van ilyen srác ismerõsöm. Azért barátkozok vele évek óta, mert komoly gondolkodású ezt szeretem. Õ teljesen antialkoholista. Azt egy kicsit túlzásnak tartom, hogy ünnepekkor se koccintson, ha nem is tiszta alkohollal, de egy pohár õszilébe is bele lehet tenni egy kis fehérbort, vagy boros koláról is hallhattál már. Nõ létemre nekem is max. 1 sör megy le egy buli alatt, sokszor csak annak a fele és borból is csak egy kis minõségit iszok alkalmakkor, vagy pezsgõbõl. Soha de voltam részeg. Tömények, whisky, jager pedig teljesen távol állnak tõlem ...
Nem gáz, amúgy is egészségtelen vacak. Én is csak torokfájásra iszok reggelente. Saját születésnapomon és szilveszterkor. Esetleg, ha haverokkal vagyok egy szórakozóhelyen vagy csak sütögetünk, de ilyenkor max 1 üveg sört.
Nézd a jó oldalát nem leszel alkesz valószínûleg és kevés pénzbõl is széttudod csapni magad. Egyébként én se nagyon bírom a piát, de nem hinném hogy ettõl kevésbé lennék férfi. (egyél elõtte sokat és akkor többet fogsz bírni, ha mindenképpen ki akarod tolni a tûréshatárodat)
az olyan csajok, akiknek már volt 1-2 kellemetlen élménye részeg fiúk miatt, ezt értékelni fogják (és nem is kell durva dologra gondolni, csak hogy h.lyén viselkedõ/lekoptathatalan/szép szóból nem értõ stb. részeg pasikkal találkozott, akiktõl nem a vágy hanem az undor fogta el)
Egyáltalán nem gáz! Ez egy nagyon jó pont a lánynál.:)
A kérdező hozzászólása: de bulikban általában rosszul leszek, meg kidõlök még a legelsõ csaj elõtt..
na ezt nem tudtam, hogy a férfi ismérve az is, hogy jól bírja a piát.. (nem gáz)
A kérdező hozzászólása: sajnálom :(

Miért mondják sokan hogy a WoW nagyon gáz, mikor még megalapozni sem tudják véleményüket?

Legjobb válasz: A WOW gáz, és hogy miért? Mert szánalmas ez a sok internetes gagyi játék, csak kockáknak való

A WOW gáz, és hogy miért? Mert szánalmas ez a sok internetes gagyi játék, csak kockáknak való
Azért gáz, mert sokan túlságosan is függõvé válnak és túl sok idõt töltenek vele, ami az emberi kapcsolatoknak tesz rosszat. Egy idõ után magányos lehetsz emiatt, amitõl depressziós lehetsz és egészen rosszul fogod érezni magad. Bár ezt sok másra is rá lehet mondani... Sokan már csak azért mondják, mert átveszik mások véleményét. Birkajelenség, mint az, hogy a facebook szuper király tutiság...
Persze, hogy kockáknak való. Ettõl lettek igazán kockák. Amúgy sztem azért gáz, mert 1 mobokat lehet ölni benne, meg csak 1-2 térspell van benne. Utálom ezt az 1mobot ölõs game-kat..
Igazuk van az elõttem szólóknak, érzéketlen zombivá tesz
Azért gáz mert ilyen droid b*zik játszanak vele ...
Kinek hogy, én 2óra után meguntam és letöröltem. szntem szar, pedig szeretem az MMORPG-ket
A kérdező hozzászólása: Én ismerek olyan embereket (valóságban) hogy "ûbermegakirály" karakterük van, de eközben van sok barátjuk, eljárnak szórakozni stb... szóval abszolút nem antiszociálisak. Viszont ismertem egy kis srácot is, akinek valami fejlõdési rendellenességei voltak, és szó-szó a természete is elég kiálthatatlan volt, valóságban nem voltak barátai. De a játékban szerzett ok ismerõst, volt ott társasága, ott találta meg önmagát. nem tudom ez miért bûn...
Nem bûn játszani vele, de ha csak olyan barátaid vannak akikkel nem tudsz sehova se menni az kicsit kellemetlen. Ha meg csak egyik világban sikerül barátokat szerezned, akkor vagy a valóságban, vagy a játékban hamis személyiségedet mutatod, esetleg nem annyira érdekled a másikat. Mondjuk a semmilyen barátnál minden jobb... :) Általában az extrém példákat szereti a média, aminek a véleményét átveszik az emberek. És a WOW játékosok között szép számmal vannak elmagányosodott, igénytelen emberek, akiknek semmi más nem fontos...
Most tiztázom a témat WoW nem csak mob ölésrõl szol , én 3 orát wowozok meg 1 szerver tulajdonosa vagyok

Nagyon gáz ha férfi létemre nem bírom a piát? Sok italnak már az ízére is a hányinger kerülget, főleg a tömények és a pezsgő. Keverve még-még megiszok ezt azt, de tisztán hányni tudnék az összestől. :S

Legjobb válasz: Miért lenne gáz? Szerintem egyáltalán nem az. Nekem is van olyan férfi ismerõsöm, aki minden erõsebb töménytõl rosszul van, pálinkának már a szagától is. Az egyetlen dolog amit le tud erõltetni, ha mégis koccintani kell azok a "nõi" tejszínes likõrök. Néha kapja az ívet a barátoktól, rokonoktól, de igazából nagy ívben [email protected]&#ja. Igaza van.

Miért lenne gáz? Szerintem egyáltalán nem az. Nekem is van olyan férfi ismerõsöm, aki minden erõsebb töménytõl rosszul van, pálinkának már a szagától is. Az egyetlen dolog amit le tud erõltetni, ha mégis koccintani kell azok a "nõi" tejszínes likõrök. Néha kapja az ívet a barátoktól, rokonoktól, de igazából nagy ívben [email protected]&#ja. Igaza van.
Férfi vagyok, és 4 éve nem ittam alkoholt. Miért lenne gáz, hogy nem bírod? Vagy nem akarsz inni? A gáz az a sok félalkoholista, aki nem bír ki úgy egy hetet vagy egy bulit, hogy ne igya részegre magát.
Nem az, az én párom is ilyen, csak a Hubertust és a hasonlót bírja, se sör, se bor, se semmi más, és ezekbõl is csak alkalmakkor iszik 1-et max 2-õt. Semmi ciki nincs benne, az a nõ amelyik ezt annak tartja annak pont az való aki mellette van...
Nem gáz! Sörtõl, bórtól, össze-visza pancsolt égetett szeszes italoktól engem is a hányinger kerülget. Egy ital ami könnyen csúszik, a tisztán, szobahõmérsékleten felszolgált lengyel vagy orosz vodka. Így kell inni:http://www.youtube.com/watch?v=EbcBm56kL74
Én se bírom a töményet. Esetleg ilyen málnapálinkából lemegy 2 feles :D De én is inkább keverem. 21/F
Én sem bírom. Egyszer igyunk együtt, és az nyer, aki veszt. :)
Azért maradsz ki sok jóból, mert nem rúgsz be és késeled le azt aki neked nem tetszik ;)
Igen, eléggé gáz. Ha nem tudsz ezen valahogy változtatni, elég sok jó dolog fog kimaradni az életedbõl, és sokan fognak érte cikizni. Egyébként konkrétan az alkoholt nem bírod, vagy az piákat? Pl. a sört sem bírod? És mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: Hát akkor lányok, lehet írni! :D
Én kifejezetten örülnék olyan pasinak aki nem bír inni, mert így megkímélem magam attól, hogy a késõbbiekben egy alkoholista férjjel kelljen együtt élnem. (bocs de sok a rossz tapasztalat, kivételek persze vannak) És elég szomorú hogy amelyik pasi meg bírja, az ezzel menõzik. Az lenne náluk a nagy szám ha nem innának és nem az hogy mennyit, ezzel nem mérhetõ ki a nagyobb férfi :P Látod nem gáz, sõt rögtön egy rakat nõi hódolót is szereztél :D
Az a gáz, amikor valaki minden alkalmat megragad, hogy döntse magába a piát. Persze, az ilyenek szemében te gáz vagy.
Én is sok divatos italt ismerek, aminek az ízétõl a hányinger kerülget... :) Igen, sok férfi van, akinek a szemében ez gáz. De én sem azért iszok töményet, mert az ilyeneknek akarok megfelelni.
Az gáz, hogy sokaknál alap, hogy ha férfi, akkor vedeljen. Én például se a bort nem szeretem, a sört meg fõképp nem. Mégsem érzem magam kevesebbnek.
hogy lenne gáz? szerintem abszolút nem az, meg jó olvasni hogy vannak olyan férfiak akik nem feltétlen vedelnek. egyébként lelkes alkoholfogyasztókat bevinnék pár helyre körülnézni, mi lett a " munka utána jár 1-2sör" címû dologból. igyál koktélt:) elegánsabb:D és finomabb
Nem gáz. Szerintem pont az a gáz, hogy mennyire menõ lett manapság az ivás.... Fõleg a fialok körében. Ott egyébként szerintem nagy gond van, ha valaki csak akkor tudja elengedni magát, akkor tud szórakozni, ha leissza magát.
Nem gáz egyáltalán. Nem attól lesz valaki férfi, hogy a sárga földig issza magát, sõt...!
Hozzám jössz férjül? ;)
Likõrt kell inni az finom :)
én sohasem iszok csak ha vezetek
Én egy deci bortól kész vagyok.
A kérdező hozzászólása: ciganysongoku Sör még lemegy akár 3-4 üveggel is de abból sem bármelyik. Miért maradnék ki sok jó dologból? Berúgni betudok, csak jóól felhigítva kell innom. 22.
Rakj ki képet és akkor majd eldöntik akarnak e írni. :D Én azt vettem észre a csajok nem túl nyitottak a "normális" (hát kinek mi az) ismerkedésre, ami sok sok beszélgetéssel indul. Barátnõimet hiába próbáltam megismertetni szingli, jóképû, rendes haverral, mindig azt reagálták hogy: jaaaj ez így nem lenne spontán, jaaaaj de ez olyan izé, jaaaj de mégis mirõl beszélgessünk? Jaaaj akkkor meg ne picsogjatok hogy nincs pasitok :D Szóval nem nagyon fognak írni :) (max pasik trollkodásból :D hehe) De hátha valaki húde belédszeret kép alapján, egy próbát megér. De nem errõl szólt a kérdés, eltértem a tárgytól :D

Nagyon gáz az ha 3 hónapja van pasim, de közben más sokkal helyesebb pasik buknak rám, és nagyon vonzanak?

Legalább is szeretem a párom, de vhogy mégis kikezdenék mással is! Aki sokkal helyesebb, ésss örült jó pasik...:S

Legjobb válasz: Gáz vagy nemgáz. ha azt szeretnéd csináld. de akkor szakíts a jelenelegivel azonnal. Neked is szarul esne ha megcsalnának, nekem elhiheted.

Gáz vagy nemgáz. ha azt szeretnéd csináld. de akkor szakíts a jelenelegivel azonnal. Neked is szarul esne ha megcsalnának, nekem elhiheted.
Nem biztos, hogy azok is akarnák rögtön a szexet, viszont, ha így érzel lépned kellene. Elfolytod magadban a vágyat az késõbb "visszaüt". Elég fiatal vagy még ahhoz, hogy leragadjál egy pasi mellett. Biztos a mostani pasid egy nagyon rendes srác, de ha mások így lázba hoznak, akkor valószínûleg nem Õ az igazi. Lehet, hogy az lenne, de nem most, hanem késõbb!
Élj amíg fiatal vagy, ráérsz még megkomolyodni, szerintem ne kösd le magad egy pasi mellett.Bulizz, flörtölj, élj!Szerintem ne hülyítsd a pasidat sokáig, ha ennyire vonzanak a jóképû idegen férfiak, elõbb utóbb úgyis félrelépsz, a szövegedbõl itélve.Annyira nem szeretheted azt a srácot, ha már 3 hónap után félrekacsintasz.De te tudod!Egyáltalán nem gáz hogy vonzanak a jó pasik, ha igazán szerelmes leszel és megkomolyodsz, akkor férjhez mehetsz.Egyenlõre még várj ezzel.Irány pasizni!!!!!!
De ha tudod, hogy nemszeretnéd elhagyni, akkor meg nemértem a kérdést. Figyelj: Szereted õt? IGAZÁN? Õ tuti szeret? akkor nincs semmi gond. sokmindenkivel elõfordul, hogy elkalandozik az agya, hogy milenne ha... Ezzel semmi gond. De, hogyha ugyérzed, hogy te nemakarod lekötni magad akkor legyél szabad. szerintem felejcsd el azokat a fiúkat. ha nálla nemtalálsz jobbat, ahogy irtad, akkor tarsd meg. és szeressétek egymást.
sztem te egy oan lany vagy akinek nem eleg egy pasi....szal neked benne van a veredeb mar....ezt ne ertsetek felre....ha igazan szereted a fiudat akkor ne flortolj massal..mert kesobb lehet h megbanod es a fiud is rajon:|
Szerintem attol mert meg van pasid lehet flortolni es el is lehet menni egy randira is.. nincs abban semmi. Gondolod a pasik nem ezt csinaljak?? foleg idosebb korban mikor eletre akarnak partnert valasztani, meregetik elemzik a csajokat.. szerintem fiatal vagy meg probalgasd az eleted. De ahogy elottem is irtak csak annak ad oda magad akit igazan szeretsz. az elso sexualis elmeny nagyon fontos. avval is vigyazz a legtobb helyes pasi (tisztelet a kivetelnek) az a csak arra utazik.. tudjak a kulsejuket es tudjak barmilyen lanyt meg tudnak hoditani. ez meg halmozott fiatalabb korban.. nekem is voltak jobbnal jobb kulseju pasijaim..(model, body builder etc..) haaaattt belulrol azert nem voltak am aszok.. de fiatalon szerelmesen nem ez szamitott.. az ilyen pasik legtobbje eleg en kozpontu es sex orientalt es a sajat maguk testevel vannak elfoglalva... mindig bizonyitani akarnak...ezt is tapasztalatbol mondom.. ha tudsz egy ilyen pasast kezelni ill fel tudod vallalni h ok flortolnek masokkal is mert ez tartja az egojukat fent es ennek te szemet tudsz hunyni mikozben belulrol rosszul esik... akkor go for it.. csak ne eld bele nagyon magadat mert nagyon meg tudnak bantani erzelmileg. Tapasztalatbol mondom!! nem minden a tokeletes alak.. erre en is idosebb korban jottem ra. de persze ki kell probalni.. azert jo az agyban egy tokeletes testu palival..
És miért nem akarod a szexet?Még nem voltál senkivel vagy negatív élmény miatt?Ez megfontolandó kinek adod oda a szüzességed.Végülis igazad van, a legtöbb pasi csak lefektetni akar, aztán semmi.De egy biztos, lehet akármilyen cuki meg romantikus ha neked a kedvességén, figyelmességén kívül más nem tettszik.Ha eddig nem szerettél bele, akkor már nem nagy esély van rá hogy belefogsz.Az elsõ szexuális élmény kihathat az egész életedre...
Azt te kell tudd hogy mit érzel de ha más is tetszik neked a pasidon kivül az azt jelenti hogy nem szereted õt annyira hogy lekomolyodj vele...de hogyha megcsalnád õt akor isnkább szakits vele...
A kérdező hozzászólása: Hát, igen! Tudom h szaruul esne! De nem áll szándékomban megcsalni:(:( De ne fájdítsátok a szívem h: GYERÜNK PASIZZ! wááá:@:( Nem akarok szakítani a barátommal, azért sem mert most volt a ballagásom kaptam 1 naon drága gyûrût, és õszintén szeret! Ilyen pasit nem fogok találni, aki nem erõlteti a szexet még...:( És naon jószívû meg minden ami jó!:) Csak...nemtom...ha mással kezdenék ki akkor tuti akarnák a szexet, én meg még nem!:S
A kérdező hozzászólása: szerintem is az lenne a legjobb ha félretenném ezeket a kikalanndozásokat...és azért nem akarom a szexet, mert szûz vagyok még...15 éves vagyok! Nem akarom elhagyni, mert félek több ilyet nem fogok találni! Jó vele, meg minden...és az a legnagyobb probléma h 2 éve nyomultam a 1 faszira...még mindig naon bejön, és most õ is akarna velem járni...de...közbe jött más:(

Az nagyon gáz, ha reggelire eszek sokat (vagy nagyon sokat:S), később meg már keveset, kevésbé hízlalót?

Mostanában reggelire eszek nagyon nagyon sokat, meg édességet is sokszor desszertnek... Megeszek pl: 3 sajtos bagettet(44g), 100 g csirkemellsonkával, vajjal, 1 db paprikával.Aztán desszertnek fél doboz fagyi, vagy 3 túrórudi, egy tábla csoki, egy csomag keksz, sok-sok házisüti...ilyesmik... Vagy ha csak kenyeret eszek, abból is lecsúszik 3-4 szelet+vajkrém+sonka+paprika...és mindig van desszert is. Attól félek, ha ezt folytatom, nagyon meghízok...de valahogy muszáj legalább 1x szétennem magam, szinte függ? vagyok.Úgy érzem, ha most nem eszem meg, megeszi más(családból) és nekem ne jut kaja, éhezni fogok. Szóval gyorsan el kell pusztítanom mindent. Aztán nagyon b?ntudatom is van, hogy ennyit zabálok...holott fogynom kéne:( Kés?bb meg már nagyon piciket eszek...egy kis almát, banánt, könny? ebédet(f?ttkrumpli, csirkemell,f?zelék..stb). Ez így még jó is lenne. Csak a reggeli a gond, egyszerre letolom a napi kalóriaszükségletemet is meghaladó mennyiséget:(

Legjobb válasz: Inkább így, mintha fordítva lenne, és este ennéd tele magadat. Takán az édességet csökkenthewtnéd, mondjuk fél tábla csokira vagy ilyesmi, de szerintem nincs ezzel nagy baj.

Inkább így, mintha fordítva lenne, és este ennéd tele magadat. Takán az édességet csökkenthewtnéd, mondjuk fél tábla csokira vagy ilyesmi, de szerintem nincs ezzel nagy baj.
Amit leírtál normális kajamennyiség. Én 55 kg nõ vagyok 160 centihez és ennyit letolok egy nap, mint te. :) A családod megeszik mindent problémára: vegyél több kicsi mûanyag dobozkát és tedd félre a napi kajádat kisebb adagokban vagy ahogy neked jobb és írd rá hogy a tiéd. A többieknek is marad a felvágottból és te is eltetted már az elõre elkészített szendvicsedet így nem kell befalnod gyorsan hogy késõbbre nehogy ne jusson. Amúgy mi van ha nem marad? Írtad hogy késõbb eszel banánt és könnyebb kajákat. Akkor gondolom más kaja is van otthon, nem fogsz éhen halni. Sõt, ha éheznél egy napig se történne semmi. Max. korog a gyomrod. És???
a xanax szorongásra való gyógyszer, és nem jó hogy rászoktál ! Kellene egy rendes, terápiás orvos, nem csak 2 recept. Sürgõsen, amíg legalább azt tudod, hogy baj van, és legalább ide leírod A környezeted / családod nem látja hogy nagy baj van?
A kérdező hozzászólása: Hjah mostmár leesett mire célzol...xanaxot és cipralexet kaptam..a xanaxra rákaptam, a cipralexet meg nem szedtem be,
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok. Mármint mire érted? Az emésztõrendszeri bajra controlocot és motiliumot.
Pl ez a legutóbbi nem lenne sok a piskótatekercsek nélkül. Hány éves vagy? Milyen gyógyszert írtak fel?
A kérdező hozzászólása: Na tessék, ma is 3tojásból tejfölös omlett, 3 margarinos kenyér, 6 szelet piskótatekercs, 4 dl macikávés tej...off:(
A kérdező hozzászólása: Már jártam egyébként dokinál jópárszor...elküldött 2 recepttel..
Bulimiás tüneteid vannak, szóval jó lenne dokihoz menned!
A kérdező hozzászólása: Áh hányni nem tudnék, (régebben bevallom próbáltam, de nem sikerült.)Hashajtózni rendszeresen hashajtóztam régen. Most már nem, mert emésztõrendszerei bajom lett. Már ezért sem jó egyszerre sokat ennem. Szégyenlem magam nagyon!
Kérdezõ, nem zsírdisznó vagy, hanem beteg. Konkrétan: táplálkozási zavarod van, amit írtam. Egyértelmû jelek: zabálás, bûntudat, a kompenzálás (lelki bajokara), függõség, minden pénzed kajára, titokban evés. Rajtad áll, hogy kérsz-e segítséget szakembertõl (pszichológus), vagy nem. De innen csak egy hajszál a bulímia.
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom legalább az édességet csökkenteni... Nagy gond, hogy a lelki bajokat is evéssel kompenzálom:(Tudom hogy rossz, mégsem bírom megállni!Már minden pénzem kajára megy el:( Muszáj minél több kaját beszereznem, hogy aztán titokban felfalhassam. Különben meglátják mások és megfognak vetni hogy eszek..Vagy amit írtam, hogy nem nem marad...társaságban enni sem tudok már. Iszonyú bûntudatom van, nagyon haragszom magamra, zsírdisznó vagyok:(
inkább probáj keveset de minnél többször enni egy nap én is igy vagyok :$

Az gáz ha egy fiú sokat nevet a saját vixcwin, hülyeségein? Főleg ha csak ő nevet? Nagyon gáz?

Legjobb válasz: vixcwin <- ebbõl azthittem megint vmi foggátlós kérdés lesz XD

vixcwin <- ebbõl azthittem megint vmi foggátlós kérdés lesz XD
Hát...lehet, hogy gáz, mert akkor ízetlen poénjaid vannak és csak neked tetszenek :-) Volt egyszer egy csajom, aki ugyanilyen volt, eröltetett poénjai voltak, õ röhögött rajta, amikor mondta, mi meg haverok kínból összemosolyogtunk, de mindegyikõnk tudta, hogy senki nem nevetett õszintén. Viszont õ nem vette észre azt, amit te igen. Persze utólag hálás vagyok ezért, mert nem emiatt szakítottunk :-)
Én minden hülyeségen tudok nevetni, úghogy nekem fel se tûnne. :DD
ha sokszor fordul elõ, akkor valami gond van, szóval gáz N
Solo un po'
nem
Gáz. Ha egyszer fordul elõ, még nincs semmi, de ha gyakrabban akkor elég gáz.
Viccet mesél, valószínûleg nem is jót és csak õ mevet rajta? Van az a kaliber, akinél ez poén, de többségben gáz.
nem
nem
Teljesen mindegy, hogy gáz-e, mert úgysem érti meg, hogy miért gáz, és úgysem változik meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!