Találatok a következő kifejezésre: Nagy gáz, még nem akarom (11 db)

Szerintetek nagyon gáz, hogy nem akarok anyámnál karácsonyozni, hanem a párommal? (együtt élünk már 3 éve és még egy karácsonyunk sem volt kettesben, még nem vagyunk házasok)

Legjobb válasz: Egyáltalán nem gáz. De azért szenteste ne hagyjátok egyedül az anyukádat. Ha van társa (vagy nem lakik egyedül), akkor nem baj, de ha magányos, akkor legyetek vele is egy kicsit. Szerintem.

Egyáltalán nem gáz. De azért szenteste ne hagyjátok egyedül az anyukádat. Ha van társa (vagy nem lakik egyedül), akkor nem baj, de ha magányos, akkor legyetek vele is egy kicsit. Szerintem.
Mi sem karácsonyoztunk még soha kettesben. Hogy miért? Valahogy mindíg így alakult. Nem gondolkodtam még rajta sohe, hogy szeretnék-e párommal kettesben karácsonyozni. Valhogy nekem a karácsony a gyerekkoromat jelenti. A gyerekkorom meg a szüleimet. Ahogy valaki írta elõttem ez a család ünnepe. Velük közösen szeretem ünnepelni. Tehát szenteste egyik felét az én szüleimnél, másik felét párom szüleinél töltjük. És ez így nekünk jó.
hû de jó h feltetted ezt a kérdést? mert én is gondban vagyok. anyum egyedül él, öcsém hetes suliban van.nah de: szenteste én is lemennék mert nem akarom anyumat meg öcsémet 1edül hagyni, de az a gáz h én pesten lakok õk meg alsónémedin.nah és a tömegközlekedés már 4tól nem jár rendesen:S mármint ebben a pár napban:Sjah és mi még nem vagyunk olyan régen együtt a párommal mint ti(majdnem 1 éve).mit tegyek?mikor menjek le anyumékhoz sztetek?
Szerintem is meglehet oldani hogy szentestén kicsit meglátogatni az anyukádat, biztos hogy örülne neki, aztán még simán haza lehet menni és kettesben lenni, mi mindig így szoktuk.Így mindkét dolog teljesül a pároddal is vagy meg az anyukáddal is.Persze ha nem akarsz hazamenni az a te dolgod, te tudod h milyen a viszonyod az anyukáddal, ha jó akkor nincs mirõl gondolkodni.
vagy esetleg úgy megoldhatnánk párommal h mi feküdnénk a földön.de mind1 majd ha hazajön meg is fogom vele ezt beszélni...
December 24-e a család ünnepe. Azt töltsd anyuddal, hogy õt se bántsd meg.A többi napon pedig legyél a barátoddal..Így lenne a legjobb szerintem..Karácsonykor nincs nagyon bánat mint az, hogy családunk tagjai nem velünk vannak..(most csak a szûk családra gondolok)
Hát nem tudom mennyire gáz, ez helyzettõl függ. Én azért biztos, hogy benéznék anyukámhoz is Szenteste napján. Utána még úgyis ott van Karácsony elsõ és másnapja. Pl. ha amúgy anyukám egyedül lenne Szenteste, akkor biztos nem hagynám magára. De még amúgy is, legalább 1-2 órára meglátogatnám.
Mi át szoktuk hívni vacsira, mondjuk 5-6 órára. 8 körül hazamegy, és akkor jön a mi szentesténk.
Én is anyummal lennék. 9-10 óra felé hazavonulnék a párommal és akkor jönne a mi szentesténk :)
húgod
Így , hogy húgos is van, nem hagynám cserben szenteset..Ott van a többi nap is amit a barátoddal tölthetsz..
Nálunk pont fordítva szokott lenni. A szenteste legyen meghitt és szûk körû, ne arról szóljon, hogy mászkálunk, mint a mérgezett egér (fõleg, hogy a közlekedés is korlátozott aznap este). Szerintem a világ legtermészetesebb dolga, ha a szentestét a pároddal töltöd, akivel 3 éve együtt élsz. Hisz neked már õ a legszûkebb családod. A család többi tagjának a meglátogatására ott van még két nap. Fõleg, ha egyébként anyukád sincs egyedül. Meg gondolom, a párodnak is vannak szülei. Persze ahány ház, annyi szokás.
dehogy gáz! én sose karácsonoyzok otthon!
Miért nem mentek el a pároddal anyukádékhoz szent este? Nem kell egész éjszaka ott lenni. Csak tudja, hogy õt is megtiszteled és megadod neki azt az érzést, hogy szent este mind a két lányával együtt lehet. Mi legalábbis mindig ezt csináljuk a párommal. Egyik évben az õ szüleinél vacsizunk, beszélgetünk, másikban az enyémeknél.
szerintem hivjatok at a parodat karacsonykor...mint egy igazi nagy család
Mi 24-én délben megyünk ebédre anyuékhoz a párommal, Szenteste otthon vagyunk kettesben, 25-én megyünk vidékre a párom szüleihez, 26-án ismét otthon vagyunk kettesben.
Én csak azért kérdeztem mert legszívesebben nem hagynám egyedül szegény anyumat(akármilyen is) mert am is depis és ilyenkor mindig rossz neki nagyon apu nélkül:S csak mivel nem szívesen aludnék ott a ház állapota végett ezért nehéz dönteni:S nállunk meg nem megoldható mert nincs annyi ágy:S és a földre nem akarom h feküdjenek mert az milyen már:S
A kérdező hozzászólása: Az kimaradt, hogy húgommal él.

Nagy gáz, hogyha még nem akarom kielégíteni a pasimat orálisan?

Nemrég kezdtünk pettingelni és még nem igazán akarom orálisan kielégíteni max kézzel. Õ ezt jó néven veszi? Azt mondta, hogy akkor csinálom amikor akarom, de látom rajta, h szeretné:S Segítsetek

Legjobb válasz: azt tedd, amire úgy érzed hogy képes vagy! :) semmit ne tégy akaratod ellenére. HA szeret a fiú, akkor megérti, és vár türelmesen.

azt tedd, amire úgy érzed hogy képes vagy! :) semmit ne tégy akaratod ellenére. HA szeret a fiú, akkor megérti, és vár türelmesen.
Pontosan! Lehet, hogy szeretné... de ha szeret téged, tud várni. Sokáig is. Ne ugorj bele semmibe (ebbe sem, másba sem) túl hamar, mert megutálhatod hosszú idõre!
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
Ha nem akarod, ne csináld! Majd ha kedvet kapsz hozzá, akkor hajrá! :-)
Az én barátom ezt még csak fel sem hozza!!! (és nem hiszem h azért mert nem esne jól neki) szerinte megalázó egy lánynak "azt" csinálni...(és kövezzetek meg, lehet lepontozni, megszólni) szerintem is van benne valami...szóval a lényeg az h NEM KELL megtenned ha nem akarod:) beszéld meg vele...meglehet
Hát ne mondjam inkább meg hogy te mi vagy kedves 6. hozzászóló! Ez két emberen múlik, és ha az egyik nem akarja akkor a másik nem erõlteti (FELTÉVE HA MEGBECSÜLI TISZTELI ÉS SZERETI a barátnõjét)... KÉPZELD EL, A MAI VILÁGBAN VANNAK MÉG NORMÁLIS EMBEREK...És gondolkozz el azon hogy ki a "szûklátású korlátolt fasz"...mert hogy az én barátom nem az, az biztos! Õ megbecsül engem, és mellette biztonságban vagyok, pont az ilyen seggfejek elõl mint te...én sajnálom ha neked az intelligenciaszinted eddig tart...de hogy a korlátozozz nem az én barátom az biztos, Õ fogja vinni valamire az életben, nem úgy mint te, akinek csak az a lényeg, hogy "minél többen minél többször"... (ja és nem akarom azokat bántani akik közös megeggyezés alapján csinálják az más lapra tartozik, én arról beszélek mikor a pasi olyan SEGG mint az elõzõ hozzászóló)
nagy az Isten állatkertje, kedves 6. hozzászóló! remélem semmi más örömöd nem lesz az életben...csak "AZ"

Szerintetek nagyon gáz, ha csak azért nem akarunk egyenlőre babát, mert csak 1 kisebb hálószoba van a házban? Idő múlva remélhetőleg sikerül bővíteni! Ha lenne még több szobánk a picinek, már holnap szülnék.

Legjobb válasz: Nem. Az a gáz, hogy babát terveztek és neked csak az számít, hogy mi gáz és mi nem... Egyébként meg normális gondolkodás, hogy míg nincsenek meg a megfelelõ körülmények (amik számotokra azok - jelen esetben egy szoba a picinek) addig nem vágtok bele a babaprojektbe.

Nem. Az a gáz, hogy babát terveztek és neked csak az számít, hogy mi gáz és mi nem... Egyébként meg normális gondolkodás, hogy míg nincsenek meg a megfelelõ körülmények (amik számotokra azok - jelen esetben egy szoba a picinek) addig nem vágtok bele a babaprojektbe.
A kérdező hozzászólása: Kérdezõ vagyok! Kb.12 nm-es a hálónk!
Attól függ, mennyi idõsek vagytok. Ha huszonéves vagy, nem gáz. Ha negyven, akkor viszont mire összejön a nagyobb lakás, kifuthatsz az idõbõl, és jóval nehezebben esel teherbe.
A kérdező hozzászólása: Huszonévesek vagyunk mindketten. A ház a sajátunk, örültünk, hogy legalább ezt sikerült megvennünk.


Ismerkedni kezdtem egy fiúval, nagyon tetszem neki de én nem tudom még mit akarok. Ha meggondolom magam és azt hazudom van barátom az úgy nagyon gáz?

Én kezdtem az ismerkedést, de már elbizonytalanodtam. Szóval gáz lenne ha azt mondanám van barátom és csak haverkodni akarok? Egyébként már egyszer próbálkozott nálam de akkor tényleg volt barátom, de most nincs és én kezdeményeztem, gondoltam adok neki egy esélyt.

Legjobb válasz: ellenkezõ esetben ha a fiú csinálná ugyanezt te lennél a legjobban felháborodva..

ellenkezõ esetben ha a fiú csinálná ugyanezt te lennél a legjobban felháborodva..
Az nagyon ciki lenne. Fõleg hogy te kezdeményeztél. Ugyanolyan sértõ (sõt...), mintha megmondanád õszintén, hogy bocsi, mégsem tudod, mit akarsz... mert akkor még pluszban azt is hiszi, hogy csak szórakoztál vele heccbõl.
1x lehet szórakozni egy emberrel, 2. lehetõség nincs.
ááá dehogy
Mond meg neki õszintén, hogy most nem szeretnél kapcsolatot. Ennyi. Ebben semmi bûn nincs, hogy õszinte vagy.
Ha hazudsz, az úgy elég gáz. Ha tényleg nem tudod eldönteni, mit akarsz, akkor legalább vállald fel.

Nagyon gaz ha a pasi akar velem smarolni es en nem smaroltam meg?

ha szeret akkor az miatt szakithat velem??miert felek annyira??(nem a szakitastol)

Legjobb válasz: Ne félj, nincs mitõl. Hidd el, hogy menni fog, nem nagy ördöngõsség. Nem kell egybõl arra gondolni, hogy emiatt szakítani fog veled, mert nem fog.

Ne félj, nincs mitõl. Hidd el, hogy menni fog, nem nagy ördöngõsség. Nem kell egybõl arra gondolni, hogy emiatt szakítani fog veled, mert nem fog.
Senki sem születik úgy hogy tud, de nem nagy ördöngõsség, ne félj tõle.
Az lenne a legjobb, ha megmondanád neki. Hidd el, nem szégyen az! Szerintem még izgalmasabbnak is fig találni, ha tudja, hogy õ az elsõ akivel csókolózol! Meg még az is lehet, hogy õ is izgulni fog, hogy vajon szép élményt tud-e nyújtani elsõre. Amúgymeg tényleg megy magától, csak lazulj el és csináld, amit érzel.
amikor én elõszõr smároltam egy pasival akkor õ nem vette észre sõt.de tény h az ember nem ugy szüleik h tud de ez az embernek ösztönösen jön. szóval ne félj jo lesz. csak ne görcsölj rá!
A kérdező hozzászólása: akkor, jo picit megynugodtam....de akkor is nem ertem, hogy akkor miert nem merek??felek, hogy nem tudok :(
A kérdező hozzászólása: es azt nagyon eszre lehet venni?nem fogja azt gondolni, h. jaj inkabb mar maskor nem is smarolok vele, mert nem tud??
Ne aggódj! Én is nagyon paráztam az elsõ miatt, de ösztönösn jö az:) Tudni fogod mit kell csinálni!:) Ha szeret nem fog veled szakítani! Ha nem mondod neki, akkor valószínûleg észre sem veszi, hogy nem csókolóztál még.
Nyugca van! egy csajt nem itél el egy pasi ha még nem tapasztalt. sõt! én pasi fejjel azt mondom h tök ari ha csaj izgul!
Az gáz, ami a gázvezetékbõl kiszökik.:-) Akkor csókolozol a másikkal, amikor akarsz. Azt viszont tudnod kell, hogy a csók nem kényszerbõl van, hanem mert te akarod. És mikor úgy érzed, hogy akarod, akkor hajrá.;-)

Meg akar még csókolni? Mondjad el neki hogy én még nem csókolóztam, vagy az nagyon gáz?

1.találkozásnál nagyon jól elvoltunk és a randi végén a srác megpróbált a puszinál megcsókolni,de én nem hagytam ezt kb. eljátszottuk kétszer de én mondtam neki idegességembe hogy még nem. Nem akarok béna lenni az els? csóknál, ezzel elrontva a kapcsolatot.

Legjobb válasz: pont azzal fogod elrontani, hogy nem engeded. ha még1x elhúzódsz, azt hiheti, hogy nem érdekled, vagy valami. amit tanácsolni tudok, az az, hogy ne agyalj, csak add át magad az érzésnek, hunyd be a szemed, és élvezd :)

pont azzal fogod elrontani, hogy nem engeded. ha még1x elhúzódsz, azt hiheti, hogy nem érdekled, vagy valami. amit tanácsolni tudok, az az, hogy ne agyalj, csak add át magad az érzésnek, hunyd be a szemed, és élvezd :)
Férfiként mondom, ha elutasítod és nem mondod meg hogy miért akkor alapból arra fog gondolni hogy nem tetszik neked.
nekem pont ugyan ez volt egy hete . de aztán most pár napja megengedtem hogy megcsókoljon és nagyon jó volt :)
A kérdező hozzászólása: ez végülis még csak az elsõ "randink" volt és szégyenembe adtam neki egy csomó puszit :$ de hogy mondjam el neki hogy még nem csókolóztam? :$
Ne mondd el, úgysem lehet elrontani.
figyelj kislány. NEM kell elmondani :) ugyanis ebben a dologban nincs semmi rossz :) én tökre örülnék, ha egy lány velem csókolózna elõször :DD
A kérdező hozzászólása: de, ha tudná akkor lehet hogy nem gondolna úgy annyira bénának, és lehet hogy aranyosnak is gondolná, nem? :$

Nagyon gáz, hogyha a pasimat nem akarom elhívni magamhoz, mert nem szeretném ha anyám tudná, hogy van barátom? Mert anyám még mindig úgy néz az ilyesmire, hogy ez szerinte túl korai.

Legjobb válasz: Elõször is hány évesek vagytok? Másodszor meg ne szégyeld a szüleid elõtt azt a személyt akit szeretsz lehet éppen õ vele fogod leélni az életed és majd házasság után se fog hozzátok elmenni? Nem szabad titkolni az ilyen bátran fel kell vállalni az érzéseket :)

Elõször is hány évesek vagytok? Másodszor meg ne szégyeld a szüleid elõtt azt a személyt akit szeretsz lehet éppen õ vele fogod leélni az életed és majd házasság után se fog hozzátok elmenni? Nem szabad titkolni az ilyen bátran fel kell vállalni az érzéseket :)
A barátod 21 éves?
gáz egy picit ja
A kérdező hozzászólása: 15 évesek vagyunk mindketten.
ha nem d.gni akartok, hanem séta smaci virág maci mert az való ebben a korban akkor meg kéne hogy értse a mutter beszélj vele

Nagyon gáz!? A srác akivel randizok nem keresett 1 hétig. Elmentem hozzá hogy mégis mi van, meg hogy ha akar keressen én már nem fogom. Erre ma nézegettem az sms-eit és a telóm gondolt egyet hívta viberen.

Pedig direkt mondtam h már nem fogom keresni erre tessék.. Most biztos azt gondolja elkeseredett vagyok.

Legjobb válasz: mi is a kérdés?

mi is a kérdés?
:( irj privit, felejtsd el õt itt vagyok én :D
mi az a viber?
Szívás :D Változtatni nem tudsz ezen, röhögj te is és akkor nem lesz (vagy kevésbé) gáz. :)
Ha 1 hétig nem keresett az már nagy baj így az elején...
a viber az egy okostelókra letölthetõ alkalmazás, olyan mint a skype. wifi kell hozzá és akkor ingyen lehet csetelni meg pofázni egy másik viberessel.

Van egy srác és nagyon bejön Nekem, csak az a baj ő még nem látott élőbe! Én viszont már többször láttam. +kérdeztem tőle már h akar-e talizni de most épp beteg! Ha most rákérdeznék h jó neki-e a jövőhét az gáz lenne? L/14

Nagyon megtetszett és szeretnék vele megismerkedni közelebbr?l is.Csak msn-en szoktunk dumálni.Már faggatóztam pl:hány tesója van meg ilyenek...meg már tök sok kérdeést fel tettem neki.Ha mondtam neki h te kérdezz:P akkor azt írta ? nem tud:S ezzel azt akarta írni h haggyam már békén?AMúgy rendes srác,nem rámen?s,és édi:PMit csináljak vele vagy próbáljam meg csak barátként kezelni,vagy bejövök neki??:O/bocs,h több kérdést tettem fel...nem tudom másként elmesélni a sztorit h mindenki értse/Köszi el?re is:)

Legjobb válasz: A férfiak vizuális beállítottságúak; ez azt jelenti, hogy szeretik látni kivel is beszélgetnek. Lehet azért nem kérdezett mert nem tud hova tenni téged és ez kicsit leblokkolja. Küldj neki magadról egy képet, akkor valószinüleg jobban felkelted az érdeklõdését és azt is megtudhatod bejössz-e neki.

A férfiak vizuális beállítottságúak; ez azt jelenti, hogy szeretik látni kivel is beszélgetnek. Lehet azért nem kérdezett mert nem tud hova tenni téged és ez kicsit leblokkolja. Küldj neki magadról egy képet, akkor valószinüleg jobban felkelted az érdeklõdését és azt is megtudhatod bejössz-e neki.
inkabb beszelj vele szemelyesen.Tapasztalatbol tudom, hogy az hatasosabb, es ugy jobban meg tud nyilni elotted. (Bea 14)
A kérdező hozzászólása: és ha msn-en látja a képemet?:Oamúgy köszi jó tipp:)
A kérdező hozzászólása: megkérdezzem h bejövök-e neki vagy inkább hanyagoljam a kérdést és kicsit késõbb?:O légyszi segítsetek.Köszönöm:)
van webkamerád? Akár azt is bevetheted. Mikor úgy érzed, elég csinos vagy (hajad, smink, ruha - de ne erre az alkalomra öltözz ki szándékkal!) akkor kapcsold be, de azért vmi keretsztori legyen (meg akarsz neki mutatni vmit, a szobádat, vagy egy rajzot, vagy ilyesmi) utána tégy úgy, mint ha elfelejtenéd, h megy a kamera, és ha nem kapcsolja ki, vagy tesz vmi megjegyzést rád, akkor tudni fogod, mi a helyzet (Nekem ez mindig bevált eddig ;)) Ja, és ha beteg, akkor csak jobbulást kívánj neki, de ne kérd, h találkozzatok, csak mondd neki, h ha meggyógyult, szívesen elmennél vele vhova, akár korizni, vagy bármi :) De ne kérdezz rá egyértelmûen, h tetszel -e neki, hagyd, h õ lépjen, ha akar :)
Kedves L/14! Nagyon aranyos, amit írtál. Talán nem látom át teljesen a helyzetet, és lehet, hogy nem is fog tetszeni, amit írok, de személyes tapasztalatból, õszintén tanácsolom a következõket. 1. Állj le az MSN-es ismerkedésrõl, a saját érdekedben. Az MSN nem a megfelelõ hely arra, hogy ott ismerkedjél látatlanban. A virtuális tér nagyon csalós. Akkora pofáraesés lehet belõle, hogy alig tudja az ember feldolgozni. Ha MSN-en keresztül ismerkedsz valakivel és nem személyesen, hamis benyomásaid lesznek, hamis képet kapsz róla. Olyan tulajdonságokkal ruházod fel, ami nincs neki. A valóság pedig kiábrándítóan más. Arról nem is beszélve, hogy az ember annak adja ki magát, aminek akarja, és senki nem is sejti, ki õ valójában, szóval ne tedd. 2. Ha nem tud mit mondani neked, vagy kérdezni tõled, akkor vszleg nem tudja, mit kezdjen veled, vagy hogy mit akarjon tõled. Vagy az is lehet, hogy nem tudja, hogyan rázzon le, hogy ne sértsen meg. Semmiképp ne fuss utána, ne add magad ilyen olcsón. Többet érsz te annál! Ha ezt a két dolgot betartod, elõbb-utóbb tisztába jössz a helyzettel.
A kérdező hozzászólása: szia! köszönöm a választ! Már elég rég volt, nem beszélünk, viszont még mindig nagyon tetszik... :) Egy iskolába járunk..most végzõs én pedig 10-es. Nagyon sokszor néz rám, követ a szemével és megnéz. Nem tudok vele mit kezdene mivel van egy három éves kapcsolata... Azt hiszem túl kell rajta lépnem... Csak elég kínos mível nagyon beégettem magam elõtte... a kérdés kiírásakor még nem voltam 14, csak 13:D Most 15vok. És most láttam be mennyire gyerekesen viselkedtem, teljesen másnak hisz, mint amilyen vagyok. És a közeli baráti társasága is ismer...:( Na mindegy, most egy másik srác tetszik a ki szintén a suliba jár, de az a baj h nagyon jó barátságban vannak, és félek h vmi rosszat mond rólam, mivel úgy veszem észre h tetszek neki, de hát ugye kapcsolata van és a barátja aki tetszik , nem szeretném h téves információkat kapjon rólam. Mindenesetre remélem megismerem és meg tudja milyen is vagyok valójában.
Szia! Szívesen! Hát, bonyolult egy helyzet, de én azt tanácsolom, hogy próbálj meg természetes lenni. Elõbb-utóbb látni fogják, hogy ki vagy valójában. Én is ismerkedtem egyébként emailben is, meg MSN-en is, mikor 15 meg 16 voltam, és nagyokat égtem én is. Emailben szívesen megírom neked, hogy végülis hogyan jöttek rendbe a dolgaim.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!