Találatok a következő kifejezésre: Nagy gáz, még nem (176 db)

Szerintetek nagyon gáz, hogy nem akarok anyámnál karácsonyozni, hanem a párommal? (együtt élünk már 3 éve és még egy karácsonyunk sem volt kettesben, még nem vagyunk házasok)

Legjobb válasz: Egyáltalán nem gáz. De azért szenteste ne hagyjátok egyedül az anyukádat. Ha van társa (vagy nem lakik egyedül), akkor nem baj, de ha magányos, akkor legyetek vele is egy kicsit. Szerintem.

Egyáltalán nem gáz. De azért szenteste ne hagyjátok egyedül az anyukádat. Ha van társa (vagy nem lakik egyedül), akkor nem baj, de ha magányos, akkor legyetek vele is egy kicsit. Szerintem.
Mi sem karácsonyoztunk még soha kettesben. Hogy miért? Valahogy mindíg így alakult. Nem gondolkodtam még rajta sohe, hogy szeretnék-e párommal kettesben karácsonyozni. Valhogy nekem a karácsony a gyerekkoromat jelenti. A gyerekkorom meg a szüleimet. Ahogy valaki írta elõttem ez a család ünnepe. Velük közösen szeretem ünnepelni. Tehát szenteste egyik felét az én szüleimnél, másik felét párom szüleinél töltjük. És ez így nekünk jó.
hû de jó h feltetted ezt a kérdést? mert én is gondban vagyok. anyum egyedül él, öcsém hetes suliban van.nah de: szenteste én is lemennék mert nem akarom anyumat meg öcsémet 1edül hagyni, de az a gáz h én pesten lakok õk meg alsónémedin.nah és a tömegközlekedés már 4tól nem jár rendesen:S mármint ebben a pár napban:Sjah és mi még nem vagyunk olyan régen együtt a párommal mint ti(majdnem 1 éve).mit tegyek?mikor menjek le anyumékhoz sztetek?
Szerintem is meglehet oldani hogy szentestén kicsit meglátogatni az anyukádat, biztos hogy örülne neki, aztán még simán haza lehet menni és kettesben lenni, mi mindig így szoktuk.Így mindkét dolog teljesül a pároddal is vagy meg az anyukáddal is.Persze ha nem akarsz hazamenni az a te dolgod, te tudod h milyen a viszonyod az anyukáddal, ha jó akkor nincs mirõl gondolkodni.
vagy esetleg úgy megoldhatnánk párommal h mi feküdnénk a földön.de mind1 majd ha hazajön meg is fogom vele ezt beszélni...
December 24-e a család ünnepe. Azt töltsd anyuddal, hogy õt se bántsd meg.A többi napon pedig legyél a barátoddal..Így lenne a legjobb szerintem..Karácsonykor nincs nagyon bánat mint az, hogy családunk tagjai nem velünk vannak..(most csak a szûk családra gondolok)
Hát nem tudom mennyire gáz, ez helyzettõl függ. Én azért biztos, hogy benéznék anyukámhoz is Szenteste napján. Utána még úgyis ott van Karácsony elsõ és másnapja. Pl. ha amúgy anyukám egyedül lenne Szenteste, akkor biztos nem hagynám magára. De még amúgy is, legalább 1-2 órára meglátogatnám.
Mi át szoktuk hívni vacsira, mondjuk 5-6 órára. 8 körül hazamegy, és akkor jön a mi szentesténk.
Én is anyummal lennék. 9-10 óra felé hazavonulnék a párommal és akkor jönne a mi szentesténk :)
húgod
Így , hogy húgos is van, nem hagynám cserben szenteset..Ott van a többi nap is amit a barátoddal tölthetsz..
Nálunk pont fordítva szokott lenni. A szenteste legyen meghitt és szûk körû, ne arról szóljon, hogy mászkálunk, mint a mérgezett egér (fõleg, hogy a közlekedés is korlátozott aznap este). Szerintem a világ legtermészetesebb dolga, ha a szentestét a pároddal töltöd, akivel 3 éve együtt élsz. Hisz neked már õ a legszûkebb családod. A család többi tagjának a meglátogatására ott van még két nap. Fõleg, ha egyébként anyukád sincs egyedül. Meg gondolom, a párodnak is vannak szülei. Persze ahány ház, annyi szokás.
dehogy gáz! én sose karácsonoyzok otthon!
Miért nem mentek el a pároddal anyukádékhoz szent este? Nem kell egész éjszaka ott lenni. Csak tudja, hogy õt is megtiszteled és megadod neki azt az érzést, hogy szent este mind a két lányával együtt lehet. Mi legalábbis mindig ezt csináljuk a párommal. Egyik évben az õ szüleinél vacsizunk, beszélgetünk, másikban az enyémeknél.
szerintem hivjatok at a parodat karacsonykor...mint egy igazi nagy család
Mi 24-én délben megyünk ebédre anyuékhoz a párommal, Szenteste otthon vagyunk kettesben, 25-én megyünk vidékre a párom szüleihez, 26-án ismét otthon vagyunk kettesben.
Én csak azért kérdeztem mert legszívesebben nem hagynám egyedül szegény anyumat(akármilyen is) mert am is depis és ilyenkor mindig rossz neki nagyon apu nélkül:S csak mivel nem szívesen aludnék ott a ház állapota végett ezért nehéz dönteni:S nállunk meg nem megoldható mert nincs annyi ágy:S és a földre nem akarom h feküdjenek mert az milyen már:S
A kérdező hozzászólása: Az kimaradt, hogy húgommal él.

Nagyon gáz, hogy nem szeretek kreatívkodni? Meg nem is tetszenek az elõállított holmik?

Folyton frusztrálom magam, hogy egy igazi anya tuti kreatív blogokat olvas és mindig csinál olyan izéket a gyerekével. Csak engem ez untat, meg a lakást sem szeretem ilyesmikkel dekorálni, zavarnak a lomok. Más is van így? Nyilván, ha nagyobb lesz a kislányom, támogatom az ilyen törekvéseit, de biztos, hogy nem fogok folyton ragasztgatni meg dekupázsolni vele...

Legjobb válasz: Én pont ilyen vagyok. Utálom az ilyen kézzel készített ajándékokat is (nyilván a kisfiamtól örülök, de felnõttektõl már gáz)

Én pont ilyen vagyok. Utálom az ilyen kézzel készített ajándékokat is (nyilván a kisfiamtól örülök, de felnõttektõl már gáz)
detto igy vagyok en is :) a baratnoim ragasztanak, varrnak, festenek, kreativkodnak, engem pedig annyira hidegen hagy.... 22 honapos a lanyom nem is csinalok vele ilyeneket :( annak idejen az en anyam sem csinalt ilyeneket velem, gondolom ez ebbol fakad es lehet miattam az en lanyom sem fogja elvezni ezt a tevekenyseget.....hat valaki ebben jo valaki pedig masban en igy fogom fel!
hát én amikor megláttam egy alsós oszttálytermet, azt hittem elájulok. méga plafon is tele volt a készített dolgokkal. igen a gyerekek agya mint egy szivacs, egyszerûen kielégíthetetlen, mindig adni kell bele minél több, minél több típusú dolgot a világbl, a természetes kíváncsiságukat ösztönözni kell, folyamatosan nyitittnak kell tartami õket a világra, jobb, ha ez a habitus minél hamarabb beékelõdik, mert ellenkezõ esetben belõlük lesznek a szám.gép elõtt kockulók, meg akik nem találják fel magukat, mert nincs is munkaaaaah azé nem tanáloook
A kérdező hozzászólása: Megnyugtattatok :) Harmadik válaszoló: másképp is lehet törõdni meg foglakozni a gyerekkel, nem csak kreativkodással. Sütünk, rajzolunk, gyurmázunk, sarazik, kertészkedünk stb.
Én is nehezen veszem rá magam- de azért megcsinálom velük... festünk, ragasztgaunk, dekupázsozunk... Nagyon szeretik. De leginkább magunknak, nem ajándékozásból. Most pl legutóbb iskolalátogatáson voltunk, és az iskolában husvéti díszeket készthettek az ovisok. Levágott mûanyag pohárból tojástartót, meg kiskosárkát... persze jó szórakozás volt megcsinálni, de hazajöttünk és elraktam, azért nem dekorálom vele a lakást. :) ) Persze ez korfüggõ, egy 4-5-6éves gyerek már elég ügyes ilyen téren, de hogy pl a 2éves gyerekkel leüljek festegetni... , meg ragasztani valami jópofa képet vagy akrámit?? .... hát akkor több a kár, mint a haszon-szóval ezt én is hanyagolom legtöbbször. De még a gyurmával is úgy teleszór mindent- azt is utálom. :( VEle inkább marad a legózás, építés, kirakózás, stb.
A Tökéletes Anya nem létezik, aki mindig mindent tökéletesen csinál és miközben kenyeret süt az atomfizikáról kiselõadást tart és a háttérben Mozart szól. Van amiben te jobb vagy mint más anyuka, te meg nem szeretsz kreatívkodni, na és? A gyerekek tudják, hogy tök béna vagyok, de megbeszéltük, hogy senki sem tökéletes, még én sem. Ehhez se türelmem se tehetségem, lelkesen mutatják hogy õk mit csináltak, kérdezgetik, hogy "anya, te tudnál ilyet", mondom hogy nem, vihorászunk rajta hogy az én kezembe csak olló és ragasztó (különösen pillanatragasztó) ne kerüljön és ennyi.
Szerintem nem igaz, hogy az az igazi anya.Kreatív vagyok, ha van valamihez kedvem pl a napokban kisfiam konyháját kiegészítettem mondjuk nem volt sajt, virsli és tészta így kerítettem egy régi vacak pólót, régi nejlon harisnyát sárga pólóból csináltam sajtot, tésztát a harisnyából meg a virslit.Zavart, hogy nem lehet sehol venni igazából ilyen hozzávalót, vagy ha lehet 4-5ezer a csomag és a 90%a papír doboz a kiegészítõnek ami kb 2 napig élné túl.Szeretem ha feldobhatom a lakást de ezt 80%ban nem saját készítésû dolgokból, fõleg, mert idõm sincs, ráadásul sokszor olcsóbb megvenni készen, mint hozzá a papírt, anyagot egyebet, viszont csináltunk olyat mikor kisebb volt, hogy a kéz láb nyomatát ajándékoztuk a nagyszülõknek pl.Viszont van egy ismerõsöm aki szinte minden nap csinál valamit a gyerekkel, de Õ rá is ér és imádja az ilyen dolgokat.Szerintem ettõl senki nem lesz jobb, vagy rosszabb anya.

7 hetesek vagyunk, csak Elevitet szedek, viszont rosszul vagyok még a tej illatától is, pedig a kalcium miatt fontos lenne, hogy igyak napi 1-2 pohárral. Nagyon gáz, ha nem tudom meginni?

Legjobb válasz: Nem gáz, a SZEZÁMMAGBAN is rengeteg kalcium van!!!! Csak ezt nem sokan tudják, pedig sokkal jobban hasznosul, mint a tejtermékekben található kalcium.

Nem gáz, a SZEZÁMMAGBAN is rengeteg kalcium van!!!! Csak ezt nem sokan tudják, pedig sokkal jobban hasznosul, mint a tejtermékekben található kalcium.
ami nem esik jól, azt ne erõltesd. A kalciumot pótold más tejtermékkel, de ha szeded az Elevitet és mellette egészséges dolgokat eszel, nem lesz semmi gáz. A tej amúgyis egy olyan dolog, amit nem mindenki szervezete tudja megemészteni, alapból nem kell erõltetni. Amig babák vagyunk sok bennünk a laktáz nevû enzim. Ez emészti meg a tejet, Ahogy idõsödünk, egyre kevesebb termelõdik bennünk. Aki pedig laktóz-érzékeny, annak sosem volt, ezért nem fogyaszthat laktóz tartalmú dolgokat. Egyszerûen a szervezete nem tud vele mit kezdeni. Azért valószínû nálad nem errõl van szó: egyszerûen a terheség ilyen. Van amitõl megundorodunk, van, hogy olyat kívánunk, amit sose. Jó egészséget Nektek!
calciumos pezsgõtablettát ajánlom. A bolti tejek úgy vannak elõállítva, hogy a benne eredetileg megtalálható ásványok és vitminok a töredékére csökkennek, fõleg hasznosulni sem tud a szervezetben, mert zsírral tud beépülni ami a 3, 5%-os tej esetén is igen kevés. Tehát pusztán tejet inni calcium pótlás miatt felesleges. Ha nem is szereted, akkor fõleg nem szükséges. Gondolj bele, hogy a tehénke aki minõségi tejjel eteti a borjakat sosem iszik tejet, mert õ a fûbõl és egyéb ennivalójából pótolja a szükségleteit. Szóval jó a tej, de annyira nem mint gondolnánk. nagyrész vizet tartalmaz amivel higítják, kivonnak, meg hozzáadnak dolgokat, dusítják és pasztörizálják...mi lehet benne?? elég kalcium biztos nem. Egy üveg magas kalcium tartalmú ásványvízzel jobban jársz.
En tejerzekeny vagyok, semmilyen tejtermeket nem eszek, iszok.Az elevitben sok kalcium van, de en a terhessegem elott is muszlj volt szedjek kalcium tablettat mert ha nem akadnak ki a csontjaim, innen is erzem hogy hianyom van.Most en is elevitet szedek es kozben pezsgotablettazom(kalcium), bar en soya tejet iszok reggelente(ez esik jol, kekszel, peksutivel)sok benne a kalcium es semmi laktoz nincs.Amiben meg kalcium van(internetrol olvastam):kaposzta, zoldborso es sok minden masban..
A terhesség elején én is nagyon rosszul voltam. Szinte csak a vizet tudtam meginni. Amikor abbahagytam az elevit szedését, sokkal jobban lettem. Szerencsére babócám egészséges. 38 hetes kismami

Az nagy gáz, ha nem megyek el a fogászatra, és nem lesz meg a pecsét a kiskönyvemben?

Legjobb válasz: Szia! Én sem fogok elmenni fogászatra, ugyanis a terhességem elõtt voltam, és akkor rendberakták azt a két darab fogamat, amivel baj volt. Szerencsére jó fogaim vannak. De nekem nem mondta eddig senki, sem védõnõ, sem orvos, hogy menjek. 22 hetes kismama

Szia! Én sem fogok elmenni fogászatra, ugyanis a terhességem elõtt voltam, és akkor rendberakták azt a két darab fogamat, amivel baj volt. Szerencsére jó fogaim vannak. De nekem nem mondta eddig senki, sem védõnõ, sem orvos, hogy menjek. 22 hetes kismama
Én a terhességem elõtt nem sokkal voltam. A védõnõm az 1. találkozásnál mondta, hogy menjek el, de azóta nem kérdezte, voltam-e. Úgy tudom, ez már nem "kötelezõ".
Nem kötelezõ.Nekem nem volt idõm elmenni, mert elégg hajtós volt a várandósság, amikor meg tudtam volna, akkor inkább itthon pihiztem, mintsem ott üljek sorban. De azért ha tudsz menj el.
Biztos nem lehet belõle bajod, de a saját érdekedben amúgy sem "árt", ha félévente elmész. Fontos pl. a fogkõ-eltávolítás, mert azzal sok problémát megelõzhetsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat

Fiúk! Szerintetek nagyon gáz ha nem megy a mély torok? Attól még élvezhető az orál?

Legjobb válasz: Túl van ez misztifikálva, jó az,- de jó az a nélkül is. puhán de erõsen körbezárod a makk alatt picivel, és próbálod kitolni a nyelveddel a szádból, amit megakadályozol azzal, hogy markolod középerõsen...

Túl van ez misztifikálva, jó az, - de jó az a nélkül is. puhán de erõsen körbezárod a makk alatt picivel, és próbálod kitolni a nyelveddel a szádból, amit megakadályozol azzal, hogy markolod középerõsen...
Elég szomorú, ha már lassan minden, a pornóiparban felkapott dolog elvárássá válik. Én soha nem voltam feminista meg egyebek, aki ismer tudja rólam, hogy nõként inkább kerülöm a nõket, de ez már vicc, amit tõlünk elvárnak. Ráadásul mit nyújtanak õk? Mert ugye a pornó nekik készül, fõként nõi részrõl vannak újdonságok. Engedni kéne az anált, mert milyen ember, aki nem engedi, lábbal kéne már csinálni, lassan hajjal, orral is. Meg mostmár ez is minimum? Ne vicceljünk már. Adhatnának már valami olyan pornót is, amiben a férfinek is van némi extra haszna. Hátha én is tanulnék belõle valamit.
Persze, hogy lehet élvezni anélkül is. Ne aggódj! :) Ilyen viszont nincs, hogy nem megy. Mindenki meg tudja tanulni, csak gyakorlás kérdése. ;)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:) én szeretném megcsinálni de amikor már nagyon a torkomnál van azonnal vissza kell húznom mert hánynék.. amúgy is kicsi szám van:D
Olyan sincs, hogy egy lány szája túl kicsi legyen hozzá. :D Szerintem próbálkozz csak tovább! Lehet, nem mostanában, de elõbb-utóbb össze fog jönni, ha kitartóan próbálkozol. ;)
A kérdező hozzászólása: négyes igazad van ! kicsit ezért is görcsölök a dolgon mert annyira el van terjedve már ez a mély torok dolog is , hogy már ha nem úgy csinálom akkor azt hiszem hogy nem is jó.. omba köszi :) nagyon nem fogom erõltetni a mély torok dolgot nem fogom magam összehányni azért :D képtelennek érzem magam rá összeszorul a torkom és rossz érzés .. a szex arról szól hogy mindkét fél élvezze .
Nem egészében, de egy saját történetemet mondom el:Van egy csaj, aki tövig be kapta párszor, de elég ügyetlen általában a szopásban.Van a huga, õ csak kb 5-6 centit vesz be, de majd szétrobban az ember farka, annyira jó.Na igen, jártam egy valakivel, meg a hugával, tudom, nem szép...De ez van.Mondjuk a fiatalabb testvér nagy qrva, sok tapasztalattal.Ha valaki sokat gyakorol, jó lesz.
1. A szexben az a jó amit mind a két félnek örömet okoz. Ha neked a mélytorok nem örömszerzõ akkor ne csináld! Az erõltetése káros, és hülyeség is. 2. Az orális szex mélytorok nélkül is lehet élvezhetõ, örömszerzõ! Ha jól csinálod. F.
7/8 Mondjuk ebben az esetben érzékelek némi ellentmondást. Ha tényleg ekkora ribi a kiscsaj, és ennyire szereti a faszt, akkor neki mindenképpen illett volna már megtanulnia rendesen mélytorkozni. :P

Nagyon gáz, ha 17 évesen még szűz vagyok, és még nem volt komolyabb kapcsolatom?

Azért kérdezem, mert olvastam, hogy 13-15 éves lányok már rég lefeküdt a barátjukkal. Nekem meg még egy komoly kapcsolatom sem volt.

Legjobb válasz: 13-15 éves lányuk már rég lefeküdtek a barátjukkal, neked még egy komoly kapcsolatod sem volt? az gáz, mert nekik sem volt még komolyabb kapcsolatuk, általában, csak összedugták a nemi szervüket, nehogy gáz legyen, mindez viszont neked még nem gáz!:) Még egy 20 éves csajszinak sem gáz, ha épp akart volna pasit de valami miatt nem úgy alakultak a dolgok.

13-15 éves lányuk már rég lefeküdtek a barátjukkal, neked még egy komoly kapcsolatod sem volt? az gáz, mert nekik sem volt még komolyabb kapcsolatuk, általában, csak összedugták a nemi szervüket, nehogy gáz legyen, mindez viszont neked még nem gáz!:) Még egy 20 éves csajszinak sem gáz, ha épp akart volna pasit de valami miatt nem úgy alakultak a dolgok.
Nekem ez az elsõ kapcsolatom, sõt kapaszkodj meg :-) 17 évesen csókolóztam elõször... Addig nem jött össze, nem volt senkim..Sosem éreztem ezt gáznak, mert tudtam, hogy majd eljön az ideje... Semmirõl sem maradtam le, sõt sokkal jobb így.Jobb, mintha már 14 évesen túllennék mindenen. Nem gáz, és nem ciki! 18/L
Nem gaz egyaltalan! Csak ez a meno, ez a divat. Mindenki szexel (aztan mennek az abortuszra!) es a cigi, pia meg a tobbi felnottnek valo dolog. Majd kesobb te is rajossz, hogy ez az igazsag! A 13-15 evesek vaganykodnak, hiszen mar nem gyereknek erzik magukat, de meg nagyon messze vannak a felnott gondolkozastol. Csak ok azt hiszik, hogy aztaltal, hogy lefekszenek valakivel (gondolom milyen lehet ket 14 eves egyutt:) ))}}}mar felnottnek is szamitanak. Ne foglalkozz senkivel, majd eljon a te szerelmed is!
Barátnõm 22 éves és nem rég vesztette el. Nem ciki, hogy még szûz vagy, sõt becsülendõ. Kérdeznék valamit, ha az lenne a menõ, hogy tûzbe kell ugrani, te is megtennéd?
Gondolkozz már egy kicsit :P A szex elvileg 18+ téma; oké, hogy nem mindenki vár addig, de azért egy 13 éves kislánynak még abszolút nem való. Az a gáz, hogy az ilyen gyerekek azt hiszik, attól lesznek menõek, ha lefekszenek valakivel. A szex lényege nem az, hogy felnõttesebbnek tûnj, hanem az, hogy együtt légy azzal, akit szeretsz. Egy 13 éves gyerek még szellemileg éretlen ahhoz, hogy ezt teljes egészében meg tudja élni, csak annyit lát, hogy a nagyok is ezt csinálják, és szépen kikövetkezteti, hogy ha õ is csinálja, attól nagyobb lesz.
Hát ha errõl csak most hallasz majdnem felnõtten akkor nemtudom hol élsz.
Nagyon gáz! Menj gyorsan és old meg magad, mert még szó szerint elsullyedsz a szégyenben! Nem is tudom elképzelni, hogy véthettél ilyen nagy hibát?? 17 évesen már régen 3 gyerekes családanyának kellene lenned! Szégyeld magad!
szerintem nem gáz sõt dicséretre méltó!!- orülök h még van ilyen ember aki nem vsztette el ezt a fajta kincset már 13 éves korában.--- semmit nem kell sietetni mert ehez fel kell nõni és éretnek is kell lenni!-- amit nem hiszem hogy 10-en éves korban ellehte sajátítani.- én abban hiszek hogy a házasság elõtti szex, intimitás nem ér annyit hoggy megfosszuk majd házastársunkat a közös élménytõl. a férfiak nem egy használt rongyot akarnak, hanem egy megbecsûlt érett személyt!
Szerintem az a gáz, ha valaki 13-15 évesen rég lefeküdt a barátjával. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 2. válaszoló: Nem, nem ugranék. xD 3. válaszoló: Nem most hallok errõl elõször, csak most mertem megkérdezni.
Ez egyszerûen szörnyû. :D Gáznak tartod magad? Nem? Azt mondtad, hogy NEM? Jó válasz. Nem kell hogy mások befolyásoljanak. Én sem tartom magam gáznak. (Igaz, van barátom, aki szolidan érdeklõdött az érintettségem felõl és most türelmesen vár.) Nem vagy lekésve semmirõl. Az a gáz, amikor 20 éves korodban kiéltek téged a pasik és nem fogsz kelleni senkinek.
Kisanyám Én 22 férfiember vagyok papíron, de pont amiatt, hogy egy 1.5 hónapos kapcsolatomon kívûl nem volt más, emellett még szûz is vagyok, nem tartom magam annak. De Te még csak 17 vagy majd ha 20 fölött jársz, és akkor is ugyanez lesz a helyzet, akkor elkezdhetsz "aggódni" , de addig, nincs miért.
hopsz helyesbítek: 22 éves Elõzõ voltam.

Nagyon gaz? 13 evet toltok februarban es meg nem menstrualok . Kicsit rosszul erzem magam ez miatt mert az osztalyombol minden lanynak mar megjott es en vagyok az egyeduli akinek nem . Ezert mindig azzal cikiznek hogy kicsi vagyok

13 evet toltok februarban es meg nem menstrualok ... kicsit rosszul erzem magam ez miatt mert az osztalyombol minden lanynak mar megjott es en vagyok az egyeduli akinek nem ... ezert mindig azzal cikiznek hogy kicsi vagyok normalis az hogy ebben a korban meg nem jott meg? most 7. es vagyok

Legjobb válasz: Dehogy gáz,a francokat!!!Nem unjátok még ezt... Az okos,értelmes lányok tudják,hogy a menstruáció nem olyan dolog h azt mondom holnap megjössz és megjön.Ha eljön az ideje neked is megjön,ne aggódj.Addig pedig türelem,hidd el nem maradsz le semmirõl,sõt lesz még idõ amikor visszasírod ezt az idõt...Mondd meg a lányoknak,hogy fölösleges ezzel cikizni és tudhatnák hogy mindenkinek akkor jön meg amikor készen áll rá! Az hogy a rokonaidnak mikor jött meg egy dolog,de NAGYON SOK KÖZE NINCSEN HOZZÁ.Pl.:anyai mamámnak 16évesen,apai mamámnak majdnem 17évesen,anyumnak 14,5évesen jött meg.Nekem meg 12éves koromban. Ne aggódj,nem gáz majd megjön neked is! 14/L

Mit aggódsz?16éves korodig kell megjönnie!Én 15voltam mikor megjött elõször.Ez nem divat hogy ezért cikizhessenek.De amúgy eleve az a kislányos mikor a másikat ilyen miatt csúfolják.Legközelebb szólj be nekik hogy nem te vagy a kislány mert óvodásoknál szokás mást csúfolni!Ennyi!
Dehogy gáz, a francokat!!!Nem unjátok még ezt... Az okos, értelmes lányok tudják, hogy a menstruáció nem olyan dolog h azt mondom holnap megjössz és megjön.Ha eljön az ideje neked is megjön, ne aggódj.Addig pedig türelem, hidd el nem maradsz le semmirõl, sõt lesz még idõ amikor visszasírod ezt az idõt...Mondd meg a lányoknak, hogy fölösleges ezzel cikizni és tudhatnák hogy mindenkinek akkor jön meg amikor készen áll rá! Az hogy a rokonaidnak mikor jött meg egy dolog, de NAGYON SOK KÖZE NINCSEN HOZZÁ.Pl.:anyai mamámnak 16évesen, apai mamámnak majdnem 17évesen, anyumnak 14, 5évesen jött meg.Nekem meg 12éves koromban. Ne aggódj, nem gáz majd megjön neked is! 14/L
Ne aggódj, bõven ráérsz. Nekem 8-ikos koromban jött meg elõször.Nem vagyunk egyformák(hál isten)nincs veled semmi baj!!
nekem meg 16 éves koromban jött meg, de akkortájt mikor énvoltam 16 még elég kevés lánynak jött meg 12-13 éves korábamn, akkor a 14-15-16 volt a normális
Na igen, az idõ elõrehaladtával az figyelehtõ meg hogy egyre hamarabb menstruálnak a lányok. Nekem még 4 éve jött meg elõször szóval emlékszem még elõtte hogy voltam c(: Folyton figyeltem hogy biztos azért fáj a hasam, persze hogy nem, vártam hogy mikor lesz, meg közben kétségbeestem hogy minden csajnak már megjött az osztályban...A legjobb hogy képtelen voltam elhinni, hogy a menstruáció nem olyan csudajó dolog mint ahogy azt elképzeltem...c(: Tudom az élet természetes velejárója de jó volt az a 13 év nélküle :D Semmi bajod :) én 13 évesen februárban még azt hittem évekig nem jön meg már annyit késett, aztán júliusban lett. Azt javaslom élvezd ki azt az idõt amíg még nincs és nem probléma, hogy elmenj úszni. Ne aggódj meg fog jönni ;)
Érdekes, amit írsz, mert én mindig úgy tudtam, h. a legtöbb lánynak 12-13 éves korában jön meg, de 10-tõl 15 éves korig normálisnak számít. Inkább az a furi, h. az osztálytársaidnak már mindnek megjött, meg az is, h. otthon is aszondod, mindenkinek megjött olyan korán. Egyelõre semmi ok az aggodalomra, szentem ha 15 éves korodig nem jön meg, akkor menj el nõgyógyászhoz!
Semmi bajod! minden szervezet más. Egyetértek az elõttem szólókkal. Nekem pont a 13. szülinapomon jött meg :) éppen kirándulni indultunk 3 napra. Még az sem volt probléma.Anyukámmal elmentünk betétet venni és irány a kirndulás. nem is értem az osztálytársaidat.....butaságot mondanak. Ne aggódj neked is meg fog jönni. :)
én is legalább ennyire vártam h megjöjjön és meg is jött augusztus 3-án, és most van a 2-dik menzesem, tudom hogy ez nem vígasztal mert engem se vígasztalt de ne aggódj
elõzõ vagyok, 14 és fél éves vagyok
Szia! Egyetértek az elõttem szólókkal, ez butaság, hogy ilyenért cikiznek téged. Ha még csak 12 vagy, egyáltalán nincs okod aggódni! 15-16 éves korig még "ráérsz" vele. Bár, azért megértem aggodalmad. Míg nekem nem jött meg - 12 voltam - én is borzasztóan izgultam, és az osztályban én lehetettem az utolsó, akinek megjött. De rájöttem: a menstruáció nem is olyan kellemes dolog! Én is csak azt tudom tanácsolni, mint a többiek: élvezd ki, míg nincs meg, és várj türelemmel - meg fog az jönni, idõvel!:)
Mi lenne ezen gáz? Az a gáz ha rak alapozót mikor semmi szüksége rá.
Tényleg nem látszik, ráadásul egy használat után úgy tûnik, hogy jó. Reggel kisminkeltem magam, még délben teljesen jó volt. Még most is vállalható a sminkem, bár egy picit összegyûlt a redõbe, de nem az egész, ahogy korábban és nem 1 óra múlva. Szóval jelentõsen javult a helyzet. Ki tudja, ha nem lesz ekkora meleg, talán még többet fog bírni a szemhéjalapozó. :)
A kérdező hozzászólása: A színétõl rettegtem én is a fehér bõröm miatt, de ha elkened, nem látszik. :)
Pont tegnap vettem meg ezt a szemhéjalapozót. Ki is próbáltam, a színe eléggé furcsa volt, hát majd kiderül hogy szuperál nálam. :)
A kérdező hozzászólása: Persze! Az Essence I Love Stage szemhéjalapját vettem, 749 ftért azt hiszem. Intenzívebbé teszi a színeket, igaz eddig még csak egy halványkéken használtam (ami viszont maga nem volt túl jó minõség, így alig látszott pár óra múlva, de ez nem az alapozó hibája szerintem). Jókat írnak róla a Krémmánián is, nézz utána ha gondolod.
Szerintem sem gáz, sõt én jó dolognak tartom. Ha szép a bõröd, ugyan miért fednéd el? Nincs is jobb a természetesen szép arcbõrnél. :) Nekem ugyan nem tökéletes a bõröm, van néhány pattanásom, mitteszerem és nem is teljesen egyenletes a bõröm, de nem használok alapozót. Volt/van alapozóm, jelenleg kettõ is, és volt még egy régebben, de egyik sem vált be annyira, hogy huzamosabb ideig használjam. Volt, ami szimplán nem fedett (akkor minek kenjem magamra?!), volt, ami csípett, míg a másik kiszárította a bõrömet. És jelenleg nincs kedvem megint tesztelgetni. Korrektorral elfedem az apróbb bõrhibákat, egyébként pedig általában barna szemceruzát, fekete spirált és ajakápolót vagy szájfényt használok. Szerintem nem gáz. Megkérdezhetem, hogy milyen szemhéjalapot vettél és mennyibe került? Elégedett vagy vele?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hasznos válaszokat mindenkinek, egytõl-egyig! csak mert nemrég egy rokonom oltott "be", hogy én minek veszek szemhéjfesték alapot, elõbb tanuljak már meg rendesen sminkelni (alapozó meg minden egyéb, mert én csak szemhéjfestéket használok meg spirált, és ennyi. nem szeretném a bõröm levegpzését elfedni alapozóval, meg 12 kiló vakolatot magamra kenni, mert egyrészt más lennék, másrészt nincsenek se vöröslõ se gennyes pattanások az arcomon, max 1-2 mitesszer, és így is kiszáradásra hajlamos az arcbõröm, plusz nagyon fehér a bõröm is.)
Egyáltalán nem gáz!!! Örülj neki, hogy nem teszi tönkre a bõröd :) Az alapozó nem kötelezõ egy sminkhez, az csak a bõr kiegyenlítésére jó :) (pirosságot elfedi, meg kisebb bõrhibákat) ha neked alapból egyenletes a bõröd akkor csak feleslegesen több vacak lenne az arcodon, ami elkenõdhetne :)
Jó neked, én sem használnék alapozót, ha nem lenne ennyire gáz a bõröm. :S És nem, nem az alapozótól lett ilyen, azért kezdtem el alapozót használni, mert már akkor is cink volt a bõröm, azóta nem lett rosszabb, de jobb sem, pedig bõrgyógyász által felírt krémeket használok, sportolok, normálisan kajálok, sok vizet iszom és már 20 éves vagyok. Irigy vagyok az olyan emberekre, akiknek szép a bõrük. De ez van, senki sem lehet tökéletes. :D Lényeg a lényeg, egyáltalán nem gáz, sõt!
Nekem is szép a bõröm, nincsenek pattanásaim vagy egyéb bõrhibáim. Nem használok alapozót, csak színezett hidratálót meg púdert, hogy ne csillogjon az arcom. 18/L
Ha nincs rá szükség, akkor minek?
Szerintem sosem gáz tenni azért, hogy szebb legyen az ember... Kérdésre válaszolva: ha alapból jó a bõröd, minek raknál rá alapozót?
"Szóval szerintem az gáz, hogy ha valakin 1kg vakolat van." -mondta a nõ, aki nem tudja milyen érzés csúnyának lenni.
Egyáltalán nem festem magam. Soha. A szemöldökömet kozmetikus befesti és ennyi. Nincs rá szükségem. Különben már sok férfitõl hallottam, hogy nincs attól rosszabb, mint amikor idegen nõ mellett ébred reggel. Mert nem ismeri meg a nõt smink nélkül. Szóval szerintem az gáz, hogy ha valakin 1kg vakolat van.
A kérdező hozzászólása: Én azért nem is próbálgattam, mert meghülyülnék 40 fokban ha még szemhéjfesték is lenne rajtam:S Majd õsszel:D

Három óra múlva randim lesz (első) egy sráccal, akit még nem igazán ismerek. Moziba megyünk, utána meg sétálunk. Ha nagyon gáz lesz a srác, hogyan koptassam le? És ilyenkor kinek illendő fizetnie?

Legjobb válasz: Elsõ randin szerintem simán belefér, hogy mindenki fizessen magának (ajánld fel, hogy te veszed a saját jegyedet. Valószínûleg õ tiltakozni fog és megveszi neked is, de az elsõ alkalommal még ne függjetek egymástól anyagilag). Ha nagyon gáz... Gondolom ezt a kinézetére érted, mert azért már csak beszélgettetek neten, telefonon egymással és így alakult ki az elsõ randi lehetõsége is. Tehát a stílusa szimpatikus neked, különben nem mentél volna bele a találkozásba. Nekem az a véleményem, hogy nem lesz olyan nehéz végig csinálni a mai randit, még ha "bányarém" is az illetõ. Utána búcsuzzatok el, és szépen lassan le lehet építeni, ha annyira nem jön be neked! De ha esetleg nem akarod ezt végigcsinálni, akkor nézd meg õt, mielõtt a találkozás megtörténne (csak megbeszéltetek valami ismertetõt), és már úgy menj oda, hogy "ne haragudj, de közbe jött valami, csak nem akartalak úgy itthagyni, hogy nem is szólok". Innentõl jöhet ismét a szép lassú leépítés... Én azért azt kívánom hogy jól sikerüljön a randid! Jó szórakozást! ;-)

Elsõ randin szerintem simán belefér, hogy mindenki fizessen magának (ajánld fel, hogy te veszed a saját jegyedet. Valószínûleg õ tiltakozni fog és megveszi neked is, de az elsõ alkalommal még ne függjetek egymástól anyagilag). Ha nagyon gáz... Gondolom ezt a kinézetére érted, mert azért már csak beszélgettetek neten, telefonon egymással és így alakult ki az elsõ randi lehetõsége is. Tehát a stílusa szimpatikus neked, különben nem mentél volna bele a találkozásba. Nekem az a véleményem, hogy nem lesz olyan nehéz végig csinálni a mai randit, még ha "bányarém" is az illetõ. Utána búcsuzzatok el, és szépen lassan le lehet építeni, ha annyira nem jön be neked! De ha esetleg nem akarod ezt végigcsinálni, akkor nézd meg õt, mielõtt a találkozás megtörténne (csak megbeszéltetek valami ismertetõt), és már úgy menj oda, hogy "ne haragudj, de közbe jött valami, csak nem akartalak úgy itthagyni, hogy nem is szólok". Innentõl jöhet ismét a szép lassú leépítés... Én azért azt kívánom hogy jól sikerüljön a randid! Jó szórakozást! ;-)
A korábbi beszélgetésekbõl nem jött le, hogy egy unintelligens állatról van szó? Sajnálom, hogy nem sikerült! Talán majd legközelebb!
szerintem fizesd te a saját jegyed, így nem fogja átverve érezni magát, ha utána lekoptatod. biztos mond majd vmit a végén, h örül h találkoztatok, elmehetnétek máskor is vhova, vagy akár épp az ellenkezõjét.szerintem erre kéne reagálnod, attól függõen, h neked mennyire tetszett, illetve h õ mit mondott
Az fizet, aki elhívta a másikat!! (sztem) Randi közepén semmikép se koptasd le, ha nem jön be, egyszerûen mondd meg neki, hogy legyetek csak barátok!! (ez olyan sablon szöveg, tudom, de én is nõbõl vagyok) :P:P :D
(az elsõ) Hát akkor tényleg legyetek csak barátok!! :P:P Azért sajnálom hogy így sült el!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kommenteket mindenkinek :) elmentem, elég rosszul sült el, mert nem illük össze, mégis lenyomta a nyelvét a torkomon :S valami elképesztõen gáz volt... de végignéztük a filmet, aztán húztam el
Úristen komolyan a nõk tényleg azt hiszik, hogy ez a legjobb megoldás hogy végig jópofizni aztán meg valami kamu indokkal lerázni? Meg hogy ha erõsködik. Igenis erõsködj, hogy te fizeted a magadét de inkább ne is húzd az idõt csak menj el hogy bocs de nem.
a mozinál szerintem lehet úgy, hogy a jegyeket õ veszi te pedig a popcornt és az üdítõt ha nagyon gáz és úgy érzed nem bírod ki a sétát, akkor film közben menj ki pisilni és hívd fel egyik barátnõdet, hogy hívjon fel a film után, hogy sos azonnal taliznotok kell. de ezt tényleg csak akkor csináld, ha nagyon nem bírod és kifejezetten kellemetlenül érzed magad vele.
BAsszus akad még aki így randizik??? Miért nem kérted meg hogy küldjön képet vagy miért nem nézed meg az adatlapját facebook-on vagy iwiwen??? Ne legyetek naívak mert messzirõl jött ember azt mond amit akar és sosem tudhatod hogy ilyen taliknál milyen sorozatgyilkosba futsz bele... Amugy a válaszom az hogy fifti-fifti ahogy fizettek de ha a srác akarja akkor hagyd és ne erõsködj hogy te csak azért is fizeted a sajátod.a másik meg az ha nem tetszik akkor tényleg a végén leépíted hogy csak barát vagy most összejöttél egy régi szerelmeddel , vagy most nincsen senkire szükséged mert csalódott vagy...nagyon sok ilyen indok van de ha nem mész el vagy közben ott hagyod az nagyon nagy parasztság!!!!És azért annyira ne legyél felszínes!!! Üdv!
Az elején mond meg neki, ha gáz... mert sok mindent jelnek fog hinni és utána már az egész sokkal rosszabb lesz..
Paraszt dolog meghívatni magad aztán lekoptatni. Az a baj, hogy bármit mondasz, illetve csinálsz õ azt fogja érzékelni, hogy bejött neked. Az elején érdemes megmondani, hogy nem jó.
No para, csak spontán természetesen. Ha nem jön be az illetõ, attól még egy jót beszélgethettek!
Elsõ randin mindenképpen legyél udvarias, ne koptasd le, aztán a következõ randira már nem mész el.
Minek smároltál vele ha nem akartad???A smacihoz is kettõ ember kell!!! Mi ebbõl a tanulság????Így menj el vakrandira még1xer!!!! XD

14 éves vagyok es még nem volt csajom ez nagyon-nagy gáz?

Vannak csajok akikkel elég jól kijovok de nemtok elindulni. Van egy csaj akibe lassan 5 éve szerelmes waok sztem tud rola de nemtom ot megszólítani!!!! Hogyna csináljam h minden jóóóól menjen?

Legjobb válasz: Nem gáz! miért lenne gáz?:) megszólítás: egyszerüen, mintha egy haveroddal beszélnél, de lehetõleg kerüld a trágár szavakat! a többi megy magától:) sok sikert!

Nem gáz! miért lenne gáz?:) megszólítás: egyszerüen, mintha egy haveroddal beszélnél, de lehetõleg kerüld a trágár szavakat! a többi megy magától:) sok sikert!
Mea culpa! Kimaradt egy "z" a Szûzanyámból. Az elgépeléseidet nem is emlegettem, csak a divatkifejezéseket! Úgy látom közben már a moderátor is javított, biztos neki is zavarta a szemét! Nem kell ehhez nyelvésznek készülni, alapvetõ dolog. Még ha meglepõ is: a mûveltséget, és a beszédkészséget még mindig értékelik a nõk. Aki csak makog, annak sose lesz pinás a pöcse.
Nem gáz, de én úgy vettem észre, hogy neked csak azért kell csaj, hogy "legyen". Nekem úgy szoktak udvarolni a pasik hogy csipkedik a seggemet meg "véletlenül" hozzámérnek! XD de ezt inkább ne csináld!!!!
A kérdező hozzászólása: Kossz de egyltalan se aze csak azer mer ez nekem vhogy nemmegy. :)
hät ilyen välaszt adni mint az elöttem levö..egyrészt legyél vele kedves, beszélgess vele bärmiröl, sokszor nehéz az elsö lépés, de ha megteszed nagy magabiztossàgot ad a késöbbiekben is neked!!!beszélgess vele, ne dadogj, illetve ne lässa hogy ideges vagy.beszélgess vele mint egy barättal..és pär hét mulva ha mär tul vagytok egy pär beszélgetésen kérdezd meg nincsen e kedve elmenni valamerre a hétvégén.csinäljatok valami programot.remélem jol sül el:) .puszi
Szia Ákos! Kiadod magad privátban? Látod errõl beszéltem! Na irány az iskolapad, csajozni ráérsz még! V.H.
Pl merj hozzájuk szólni.
ráérsz még, jön az majd magától...szerintem..próbálj meg ugy közeledni felé mint egy haverhoz..és majd kialakul:) sok sikert!:)
WAOK?? mi az hogy waok??? istenem, fejbe lövöm magam...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!