Találatok a következő kifejezésre: Nagy gáz, még (349 db)

Nem gáz. Az a lényeg, hogy tudod e használni! 25L
az még nem jelent semmit (14/F)
Ha 25 évesen szûz vagy, akkor csúnya vagy, tehát egy lány se jönne össze veled. Emiatt már mindegy is, mekkora a farkad.
Bujj el
10centivel nem csodálom, hogy szûz vagy XD
Figyelj 17:15 kor küldök egy kis önbizalmat majd majd köszönd meg privibe ha megjött -Üdv Astroherczeg
Nem gáz, ha valaki szeret, akkor nem ez lesz a legfontosabb dolog, ami érdekelni fogja. De azért az elég furcsa, hogy nem volt soha közöd lányhoz, ennek biztosan oka van.
Mit kell bunkózni???? És amúgy is lányoktól kérdezi! Viszont azért el kéne dönteni, hogy 10 vagy 12 cm mert nagyon nem mindegy! Nem mindegy 10 ezer ft-om vagy 12 ft-om! Remélem érted! Azt nem kellet volna oda írni, hogy nem voltál még nõvel mert az mérv adó! Ha 10 cm állva akkor bajba kerülhetsz én a helyedbe felkeresnék egy dokit, ha 10 cm. De olvasnék sokat errõl a neten vagy könyvtárba mit lehetne tenni! 12 cm az már jó határ eset kicsit vastag is akkor nem vagy elveszve! 12 hosszú és 3 cm vastag volna az elég pici de te errõl nem tehetsz! Nõknek a hüvelye 10 cm elvileg ki tudod elégíteni. Nõtöl függ ez mind mert ha nõ tág akkor kicsi lesz neki a farkad de még 16cm is kicsi de ha szûkebb akkor bõven elég lesz 12 cm-es. Szûk csajoknak nem jön be a nagy péló mert fáj nekik nehézkesen hatolnak be tehát hátrányos. Következõ a tanácsom légy bátor itt a nyár használd ki az alkalmat menjetek haverokkal bulizni, strandolni vagy balcsira és ismerkedj és legyél túl az elsõ aktuson! Meg az csak egy kaland és kit érdekel, hogy a csaj mit fog szólni! Ha dumálsz egy csajjal nyugodtan kérdezz a sexrõl huzd ki belõle mennyire fontos neki a méret
24F voltam :)
Nincs baj a péniszeddel! Olyan lányt keres aki tudja mi a jó neki, aki tudja mit akar vagy aki türelmes veled felfedezni a dolgokat. Az hogy nem vagy tapasztalt sem hátrány, mert meg lehet tanulni a dolgokat.
Basszus, most esett le, hogy ugyanaz a srác! Kicsit sokáig tartott, na mindegy. De ezek szerint mégis biszexuális vagy, kérdezõ? Mert a korábbi kérdésben a válaszolók többsége passzív melegnek tartott, és te is írtad, hogy elélvezel tõle. Akkor most kiderült, hogy a lányokhoz is vonzódsz? De az elõzõ kérdésben meg azt írtad, hogy voltál egy csajjal
Ez egy barom akkor aki unatkozik ebben a kérdésben az ártatlan kis farkú szüzi másik kérdésben meg nagy b#zi de volt már nõvel is! Igazodjon ki az ember!!!
Simán összejönnék veled. Sem a méret sem a tapasztalat nem mérvadó. A szex tanulható, szóval kis fütykössel is lehet jól játszani! 22/L
"Nem gáz. Az a lényeg, hogy tudod e használni! 25L" Ezzel most megnyugtattad, nyílván nem tudja, ha még nem volt nõje sem. Egyébként a kérdésre válaszolva: gondolom nem úgy ismerkedsz, hogy "szia béla vagyok, 10 centi állva" ..... aki szeret, az nem ezért fog szeretni..... Amúgy elárulom a kisebb nõknek (alacsonyak, picik) a puncijuk is sokkal kisebb. Magam is meglepõdtem egyszer, hogy mennyire....
25 évig tartott megfogalmazni a kérdést, vagy bíztál benne h nagyobb lesz? Egyébként nem olyan gáz, ennél csak az lenne a gázabb, ha nem lenne farkad.
ha most leugranál a 4.rõl az is késõ lenne esélytelen ilyen kis kukival azért "kuki" mert az óvodába így hívják és méret alapján ott tartasz
Nem gáz... Kurv*a gáz
ne aggódj a Japánoknak 12 az már hatalmasnak számít, szal megleszel vele... f18
Persze hogy összejönnék veled, cuncimókus :D
Az már bizonyít valamit, hogy nincs nõd ilyen idõsen. Itt már tényleg nem sokat oszt a méret. Amúgy a férfiak majdnem felének kb ekkora, szal nem vagy akkora gnóm.
A kérdező hozzászólása: hát biztos nem nehéz. sok pornót nézek...
Most trollkodni olyan, mint egy fekvö emberbe belerugni! Hat, elegge kicseszett veled a sors. Elsö sorban, hogy meg csak eselyt sem kaptal meg nönel, magaert beszel, hogy valamit nem csinalsz jol. De ezen valtoztathatsz! Elöször probalkozz, hogy egyaltalan ismerkedj meg ilyenek, aztan raersz elgondolkodni azon, hogy mit es hogyan csinalsz a kukiddal... De megkerdeztem a baratnömet is: Miutan abbahagyta a röhögest, azt mondta, hogy igen, eleg gaz... de ne keseredj el, ezt csak azert mondta, mert nagyon nem ehez szokott :D

Nagyon gáz, ha 17 évesen még szűz vagyok, és még nem volt komolyabb kapcsolatom?

Azért kérdezem, mert olvastam, hogy 13-15 éves lányok már rég lefeküdt a barátjukkal. Nekem meg még egy komoly kapcsolatom sem volt.

Legjobb válasz: 13-15 éves lányuk már rég lefeküdtek a barátjukkal, neked még egy komoly kapcsolatod sem volt? az gáz, mert nekik sem volt még komolyabb kapcsolatuk, általában, csak összedugták a nemi szervüket, nehogy gáz legyen, mindez viszont neked még nem gáz!:) Még egy 20 éves csajszinak sem gáz, ha épp akart volna pasit de valami miatt nem úgy alakultak a dolgok.

13-15 éves lányuk már rég lefeküdtek a barátjukkal, neked még egy komoly kapcsolatod sem volt? az gáz, mert nekik sem volt még komolyabb kapcsolatuk, általában, csak összedugták a nemi szervüket, nehogy gáz legyen, mindez viszont neked még nem gáz!:) Még egy 20 éves csajszinak sem gáz, ha épp akart volna pasit de valami miatt nem úgy alakultak a dolgok.
Nekem ez az elsõ kapcsolatom, sõt kapaszkodj meg :-) 17 évesen csókolóztam elõször... Addig nem jött össze, nem volt senkim..Sosem éreztem ezt gáznak, mert tudtam, hogy majd eljön az ideje... Semmirõl sem maradtam le, sõt sokkal jobb így.Jobb, mintha már 14 évesen túllennék mindenen. Nem gáz, és nem ciki! 18/L
Nem gaz egyaltalan! Csak ez a meno, ez a divat. Mindenki szexel (aztan mennek az abortuszra!) es a cigi, pia meg a tobbi felnottnek valo dolog. Majd kesobb te is rajossz, hogy ez az igazsag! A 13-15 evesek vaganykodnak, hiszen mar nem gyereknek erzik magukat, de meg nagyon messze vannak a felnott gondolkozastol. Csak ok azt hiszik, hogy aztaltal, hogy lefekszenek valakivel (gondolom milyen lehet ket 14 eves egyutt:) ))}}}mar felnottnek is szamitanak. Ne foglalkozz senkivel, majd eljon a te szerelmed is!
Barátnõm 22 éves és nem rég vesztette el. Nem ciki, hogy még szûz vagy, sõt becsülendõ. Kérdeznék valamit, ha az lenne a menõ, hogy tûzbe kell ugrani, te is megtennéd?
Gondolkozz már egy kicsit :P A szex elvileg 18+ téma; oké, hogy nem mindenki vár addig, de azért egy 13 éves kislánynak még abszolút nem való. Az a gáz, hogy az ilyen gyerekek azt hiszik, attól lesznek menõek, ha lefekszenek valakivel. A szex lényege nem az, hogy felnõttesebbnek tûnj, hanem az, hogy együtt légy azzal, akit szeretsz. Egy 13 éves gyerek még szellemileg éretlen ahhoz, hogy ezt teljes egészében meg tudja élni, csak annyit lát, hogy a nagyok is ezt csinálják, és szépen kikövetkezteti, hogy ha õ is csinálja, attól nagyobb lesz.
Hát ha errõl csak most hallasz majdnem felnõtten akkor nemtudom hol élsz.
Nagyon gáz! Menj gyorsan és old meg magad, mert még szó szerint elsullyedsz a szégyenben! Nem is tudom elképzelni, hogy véthettél ilyen nagy hibát?? 17 évesen már régen 3 gyerekes családanyának kellene lenned! Szégyeld magad!
szerintem nem gáz sõt dicséretre méltó!!- orülök h még van ilyen ember aki nem vsztette el ezt a fajta kincset már 13 éves korában.--- semmit nem kell sietetni mert ehez fel kell nõni és éretnek is kell lenni!-- amit nem hiszem hogy 10-en éves korban ellehte sajátítani.- én abban hiszek hogy a házasság elõtti szex, intimitás nem ér annyit hoggy megfosszuk majd házastársunkat a közös élménytõl. a férfiak nem egy használt rongyot akarnak, hanem egy megbecsûlt érett személyt!
Szerintem az a gáz, ha valaki 13-15 évesen rég lefeküdt a barátjával. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 2. válaszoló: Nem, nem ugranék. xD 3. válaszoló: Nem most hallok errõl elõször, csak most mertem megkérdezni.
Ez egyszerûen szörnyû. :D Gáznak tartod magad? Nem? Azt mondtad, hogy NEM? Jó válasz. Nem kell hogy mások befolyásoljanak. Én sem tartom magam gáznak. (Igaz, van barátom, aki szolidan érdeklõdött az érintettségem felõl és most türelmesen vár.) Nem vagy lekésve semmirõl. Az a gáz, amikor 20 éves korodban kiéltek téged a pasik és nem fogsz kelleni senkinek.
Kisanyám Én 22 férfiember vagyok papíron, de pont amiatt, hogy egy 1.5 hónapos kapcsolatomon kívûl nem volt más, emellett még szûz is vagyok, nem tartom magam annak. De Te még csak 17 vagy majd ha 20 fölött jársz, és akkor is ugyanez lesz a helyzet, akkor elkezdhetsz "aggódni" , de addig, nincs miért.
hopsz helyesbítek: 22 éves Elõzõ voltam.
Mi lenne ezen gáz? Az a gáz ha rak alapozót mikor semmi szüksége rá.
Tényleg nem látszik, ráadásul egy használat után úgy tûnik, hogy jó. Reggel kisminkeltem magam, még délben teljesen jó volt. Még most is vállalható a sminkem, bár egy picit összegyûlt a redõbe, de nem az egész, ahogy korábban és nem 1 óra múlva. Szóval jelentõsen javult a helyzet. Ki tudja, ha nem lesz ekkora meleg, talán még többet fog bírni a szemhéjalapozó. :)
A kérdező hozzászólása: A színétõl rettegtem én is a fehér bõröm miatt, de ha elkened, nem látszik. :)
Pont tegnap vettem meg ezt a szemhéjalapozót. Ki is próbáltam, a színe eléggé furcsa volt, hát majd kiderül hogy szuperál nálam. :)
A kérdező hozzászólása: Persze! Az Essence I Love Stage szemhéjalapját vettem, 749 ftért azt hiszem. Intenzívebbé teszi a színeket, igaz eddig még csak egy halványkéken használtam (ami viszont maga nem volt túl jó minõség, így alig látszott pár óra múlva, de ez nem az alapozó hibája szerintem). Jókat írnak róla a Krémmánián is, nézz utána ha gondolod.
Szerintem sem gáz, sõt én jó dolognak tartom. Ha szép a bõröd, ugyan miért fednéd el? Nincs is jobb a természetesen szép arcbõrnél. :) Nekem ugyan nem tökéletes a bõröm, van néhány pattanásom, mitteszerem és nem is teljesen egyenletes a bõröm, de nem használok alapozót. Volt/van alapozóm, jelenleg kettõ is, és volt még egy régebben, de egyik sem vált be annyira, hogy huzamosabb ideig használjam. Volt, ami szimplán nem fedett (akkor minek kenjem magamra?!), volt, ami csípett, míg a másik kiszárította a bõrömet. És jelenleg nincs kedvem megint tesztelgetni. Korrektorral elfedem az apróbb bõrhibákat, egyébként pedig általában barna szemceruzát, fekete spirált és ajakápolót vagy szájfényt használok. Szerintem nem gáz. Megkérdezhetem, hogy milyen szemhéjalapot vettél és mennyibe került? Elégedett vagy vele?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hasznos válaszokat mindenkinek, egytõl-egyig! csak mert nemrég egy rokonom oltott "be", hogy én minek veszek szemhéjfesték alapot, elõbb tanuljak már meg rendesen sminkelni (alapozó meg minden egyéb, mert én csak szemhéjfestéket használok meg spirált, és ennyi. nem szeretném a bõröm levegpzését elfedni alapozóval, meg 12 kiló vakolatot magamra kenni, mert egyrészt más lennék, másrészt nincsenek se vöröslõ se gennyes pattanások az arcomon, max 1-2 mitesszer, és így is kiszáradásra hajlamos az arcbõröm, plusz nagyon fehér a bõröm is.)
Egyáltalán nem gáz!!! Örülj neki, hogy nem teszi tönkre a bõröd :) Az alapozó nem kötelezõ egy sminkhez, az csak a bõr kiegyenlítésére jó :) (pirosságot elfedi, meg kisebb bõrhibákat) ha neked alapból egyenletes a bõröd akkor csak feleslegesen több vacak lenne az arcodon, ami elkenõdhetne :)
Jó neked, én sem használnék alapozót, ha nem lenne ennyire gáz a bõröm. :S És nem, nem az alapozótól lett ilyen, azért kezdtem el alapozót használni, mert már akkor is cink volt a bõröm, azóta nem lett rosszabb, de jobb sem, pedig bõrgyógyász által felírt krémeket használok, sportolok, normálisan kajálok, sok vizet iszom és már 20 éves vagyok. Irigy vagyok az olyan emberekre, akiknek szép a bõrük. De ez van, senki sem lehet tökéletes. :D Lényeg a lényeg, egyáltalán nem gáz, sõt!
Nekem is szép a bõröm, nincsenek pattanásaim vagy egyéb bõrhibáim. Nem használok alapozót, csak színezett hidratálót meg púdert, hogy ne csillogjon az arcom. 18/L
Ha nincs rá szükség, akkor minek?
Szerintem sosem gáz tenni azért, hogy szebb legyen az ember... Kérdésre válaszolva: ha alapból jó a bõröd, minek raknál rá alapozót?
"Szóval szerintem az gáz, hogy ha valakin 1kg vakolat van." -mondta a nõ, aki nem tudja milyen érzés csúnyának lenni.
Egyáltalán nem festem magam. Soha. A szemöldökömet kozmetikus befesti és ennyi. Nincs rá szükségem. Különben már sok férfitõl hallottam, hogy nincs attól rosszabb, mint amikor idegen nõ mellett ébred reggel. Mert nem ismeri meg a nõt smink nélkül. Szóval szerintem az gáz, hogy ha valakin 1kg vakolat van.
A kérdező hozzászólása: Én azért nem is próbálgattam, mert meghülyülnék 40 fokban ha még szemhéjfesték is lenne rajtam:S Majd õsszel:D

Nagyon gaz? 13 evet toltok februarban es meg nem menstrualok . Kicsit rosszul erzem magam ez miatt mert az osztalyombol minden lanynak mar megjott es en vagyok az egyeduli akinek nem . Ezert mindig azzal cikiznek hogy kicsi vagyok

13 evet toltok februarban es meg nem menstrualok ... kicsit rosszul erzem magam ez miatt mert az osztalyombol minden lanynak mar megjott es en vagyok az egyeduli akinek nem ... ezert mindig azzal cikiznek hogy kicsi vagyok normalis az hogy ebben a korban meg nem jott meg? most 7. es vagyok

Legjobb válasz: Dehogy gáz,a francokat!!!Nem unjátok még ezt... Az okos,értelmes lányok tudják,hogy a menstruáció nem olyan dolog h azt mondom holnap megjössz és megjön.Ha eljön az ideje neked is megjön,ne aggódj.Addig pedig türelem,hidd el nem maradsz le semmirõl,sõt lesz még idõ amikor visszasírod ezt az idõt...Mondd meg a lányoknak,hogy fölösleges ezzel cikizni és tudhatnák hogy mindenkinek akkor jön meg amikor készen áll rá! Az hogy a rokonaidnak mikor jött meg egy dolog,de NAGYON SOK KÖZE NINCSEN HOZZÁ.Pl.:anyai mamámnak 16évesen,apai mamámnak majdnem 17évesen,anyumnak 14,5évesen jött meg.Nekem meg 12éves koromban. Ne aggódj,nem gáz majd megjön neked is! 14/L

Mit aggódsz?16éves korodig kell megjönnie!Én 15voltam mikor megjött elõször.Ez nem divat hogy ezért cikizhessenek.De amúgy eleve az a kislányos mikor a másikat ilyen miatt csúfolják.Legközelebb szólj be nekik hogy nem te vagy a kislány mert óvodásoknál szokás mást csúfolni!Ennyi!
Dehogy gáz, a francokat!!!Nem unjátok még ezt... Az okos, értelmes lányok tudják, hogy a menstruáció nem olyan dolog h azt mondom holnap megjössz és megjön.Ha eljön az ideje neked is megjön, ne aggódj.Addig pedig türelem, hidd el nem maradsz le semmirõl, sõt lesz még idõ amikor visszasírod ezt az idõt...Mondd meg a lányoknak, hogy fölösleges ezzel cikizni és tudhatnák hogy mindenkinek akkor jön meg amikor készen áll rá! Az hogy a rokonaidnak mikor jött meg egy dolog, de NAGYON SOK KÖZE NINCSEN HOZZÁ.Pl.:anyai mamámnak 16évesen, apai mamámnak majdnem 17évesen, anyumnak 14, 5évesen jött meg.Nekem meg 12éves koromban. Ne aggódj, nem gáz majd megjön neked is! 14/L
Ne aggódj, bõven ráérsz. Nekem 8-ikos koromban jött meg elõször.Nem vagyunk egyformák(hál isten)nincs veled semmi baj!!
nekem meg 16 éves koromban jött meg, de akkortájt mikor énvoltam 16 még elég kevés lánynak jött meg 12-13 éves korábamn, akkor a 14-15-16 volt a normális
Na igen, az idõ elõrehaladtával az figyelehtõ meg hogy egyre hamarabb menstruálnak a lányok. Nekem még 4 éve jött meg elõször szóval emlékszem még elõtte hogy voltam c(: Folyton figyeltem hogy biztos azért fáj a hasam, persze hogy nem, vártam hogy mikor lesz, meg közben kétségbeestem hogy minden csajnak már megjött az osztályban...A legjobb hogy képtelen voltam elhinni, hogy a menstruáció nem olyan csudajó dolog mint ahogy azt elképzeltem...c(: Tudom az élet természetes velejárója de jó volt az a 13 év nélküle :D Semmi bajod :) én 13 évesen februárban még azt hittem évekig nem jön meg már annyit késett, aztán júliusban lett. Azt javaslom élvezd ki azt az idõt amíg még nincs és nem probléma, hogy elmenj úszni. Ne aggódj meg fog jönni ;)
Érdekes, amit írsz, mert én mindig úgy tudtam, h. a legtöbb lánynak 12-13 éves korában jön meg, de 10-tõl 15 éves korig normálisnak számít. Inkább az a furi, h. az osztálytársaidnak már mindnek megjött, meg az is, h. otthon is aszondod, mindenkinek megjött olyan korán. Egyelõre semmi ok az aggodalomra, szentem ha 15 éves korodig nem jön meg, akkor menj el nõgyógyászhoz!
Semmi bajod! minden szervezet más. Egyetértek az elõttem szólókkal. Nekem pont a 13. szülinapomon jött meg :) éppen kirándulni indultunk 3 napra. Még az sem volt probléma.Anyukámmal elmentünk betétet venni és irány a kirndulás. nem is értem az osztálytársaidat.....butaságot mondanak. Ne aggódj neked is meg fog jönni. :)
én is legalább ennyire vártam h megjöjjön és meg is jött augusztus 3-án, és most van a 2-dik menzesem, tudom hogy ez nem vígasztal mert engem se vígasztalt de ne aggódj
elõzõ vagyok, 14 és fél éves vagyok
Szia! Egyetértek az elõttem szólókkal, ez butaság, hogy ilyenért cikiznek téged. Ha még csak 12 vagy, egyáltalán nincs okod aggódni! 15-16 éves korig még "ráérsz" vele. Bár, azért megértem aggodalmad. Míg nekem nem jött meg - 12 voltam - én is borzasztóan izgultam, és az osztályban én lehetettem az utolsó, akinek megjött. De rájöttem: a menstruáció nem is olyan kellemes dolog! Én is csak azt tudom tanácsolni, mint a többiek: élvezd ki, míg nincs meg, és várj türelemmel - meg fog az jönni, idõvel!:)

14 éves vagyok es még nem volt csajom ez nagyon-nagy gáz?

Vannak csajok akikkel elég jól kijovok de nemtok elindulni. Van egy csaj akibe lassan 5 éve szerelmes waok sztem tud rola de nemtom ot megszólítani!!!! Hogyna csináljam h minden jóóóól menjen?

Legjobb válasz: Nem gáz! miért lenne gáz?:) megszólítás: egyszerüen, mintha egy haveroddal beszélnél, de lehetõleg kerüld a trágár szavakat! a többi megy magától:) sok sikert!

Nem gáz! miért lenne gáz?:) megszólítás: egyszerüen, mintha egy haveroddal beszélnél, de lehetõleg kerüld a trágár szavakat! a többi megy magától:) sok sikert!
Mea culpa! Kimaradt egy "z" a Szûzanyámból. Az elgépeléseidet nem is emlegettem, csak a divatkifejezéseket! Úgy látom közben már a moderátor is javított, biztos neki is zavarta a szemét! Nem kell ehhez nyelvésznek készülni, alapvetõ dolog. Még ha meglepõ is: a mûveltséget, és a beszédkészséget még mindig értékelik a nõk. Aki csak makog, annak sose lesz pinás a pöcse.
Nem gáz, de én úgy vettem észre, hogy neked csak azért kell csaj, hogy "legyen". Nekem úgy szoktak udvarolni a pasik hogy csipkedik a seggemet meg "véletlenül" hozzámérnek! XD de ezt inkább ne csináld!!!!
A kérdező hozzászólása: Kossz de egyltalan se aze csak azer mer ez nekem vhogy nemmegy. :)
hät ilyen välaszt adni mint az elöttem levö..egyrészt legyél vele kedves, beszélgess vele bärmiröl, sokszor nehéz az elsö lépés, de ha megteszed nagy magabiztossàgot ad a késöbbiekben is neked!!!beszélgess vele, ne dadogj, illetve ne lässa hogy ideges vagy.beszélgess vele mint egy barättal..és pär hét mulva ha mär tul vagytok egy pär beszélgetésen kérdezd meg nincsen e kedve elmenni valamerre a hétvégén.csinäljatok valami programot.remélem jol sül el:) .puszi
Szia Ákos! Kiadod magad privátban? Látod errõl beszéltem! Na irány az iskolapad, csajozni ráérsz még! V.H.
Pl merj hozzájuk szólni.
ráérsz még, jön az majd magától...szerintem..próbálj meg ugy közeledni felé mint egy haverhoz..és majd kialakul:) sok sikert!:)
WAOK?? mi az hogy waok??? istenem, fejbe lövöm magam...

Nagyon gáz ha egy 13 éves lány még nem csókolózott? (normális válaszokat szeretnék)

Legjobb válasz: Miért lenne gáz? 13 évesen még ráérsz... És ezt tapasztalatból mondom. Voltam én is 13 éves és ugyanezen gyötrõdtem, hogy gáz-e, baj-e, ciki-e..... és rájöttem, hogy nem az. Ráérsz még hidd el. :)

Miért lenne gáz? 13 évesen még ráérsz... És ezt tapasztalatból mondom. Voltam én is 13 éves és ugyanezen gyötrõdtem, hogy gáz-e, baj-e, ciki-e..... és rájöttem, hogy nem az. Ráérsz még hidd el. :)
sajnos szüzen fogsz meghalni
83% Tanulj már meg értelmesen fogalmazni, mert k.rvára nem érteni, mit zagyválsz itt
nem gáz csak én pl eléggé vágyom rá az utóbbi 1 évben... (jó volt részegen de az nem olyan..) f18
hülye
Nem... Én kb 14 voltam, mikor elõször.. és nagyon béna voltam:)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki válaszolt :)
Igen
Majd leírom géprõl, a gyengének kedvéért.
Én 18 éves srác vagyok és még én sem csókolóztam, az h te még nem csókolóztál nem gáz, de szerintem én már gáz vagyok :S
16 Éves vagyok, és fiú vagyok és énsem csokolóztam. Szerintem ez nem cink......Ez van.... :S
én is 13 éves vagyok, és én is elgondolkoztam azon, hogy gáz-e vagy nem, de ezek a válaszok nekem is segítettek
én 15/L vagyok, és engem csak annyiban zavar, hogy most alakulóban van egy kapcsolat, és félek hogy elszúrom, és rossz lesz, ezért is bánom, hogy nem tettem meg hamarabb, mikor lehetõségem volt rá.. szerintem ne várd a tökéletes pillanatot, fiút, ha van rá lehetõséged hajrá.!
amugy bocsi kicsit tulreagáltam de annyi idiota tizeneves van itt hogy hihetetlen.mintha masrol se szolna a vilag csak a szexrõl és cikizik a kérdezõt, h gáz.
ja és mégvalami. míg nektek a fiszfogáson jár az eszetek, õ(meg én is) kétezer forintos órabérrel használjuk tudásunk gyumolcsét. úgyhogy mégegyszer, nem gáz. akkor csókolózz, ha te akarod, ne mindenáron.
gáz nagyon.
Általában manapság ezen a kis tinip***ák csókolóznak 10 évesen...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat fõleg a 3. -nak :)
ultra gáz.
Egyáltalán nem gáz, bõven ráérsz még! :) Ebben a korban még én se pasiztam.
Nem gáz, én ennyi idõsen nem agyaltam azon, hogy gáz-e.... ne hagyd másoknak, hogy õk mondják meg, hogy mi gáz, vagy mi nem az... van saját véleményed, nem? Legyen! Mert én felnõttként azt mondom neked, hogy azt tartom gáznak, ha hagyod, hogy befolyásoljanak, és csak azért csókolóznál, mert 13 évesen még nem csináltad...
Az nagyon gáz, igaz hogy én 17 évesen csókoloztam elõszõr azzal akit szerettem...
nagyon gáz, igaz még én se csináltam... 15/L
de akkor miért gázozzátok le, ha ti se csináltátok? vagy csak én nem értem az iróniát?egyáltalán nem gáz. ismerek lányt, aki 21 éves koráig nem csókolózott. Tanult, most szerzi a harmadik nyelvvizsgáját.
12:09 És ennek mi köze a tanulmányi eredményhez, de most õszintén? Én meg ismerek olyat, aki már csókolózott 13 évesen és már egyetemre jár -.-"
Kicsit sem gáz. állatira ráérsz még. nekem 13 évesem volt az elsõ, de az csak egy kicsi zökkenõ. nyugottam lehet várni még 1-2 évet. Csak lazán. ;)

Szerintetek nagyon gáz, ha csak azért nem akarunk egyenlőre babát, mert csak 1 kisebb hálószoba van a házban? Idő múlva remélhetőleg sikerül bővíteni! Ha lenne még több szobánk a picinek, már holnap szülnék.

Legjobb válasz: Nem. Az a gáz, hogy babát terveztek és neked csak az számít, hogy mi gáz és mi nem... Egyébként meg normális gondolkodás, hogy míg nincsenek meg a megfelelõ körülmények (amik számotokra azok - jelen esetben egy szoba a picinek) addig nem vágtok bele a babaprojektbe.

Nem. Az a gáz, hogy babát terveztek és neked csak az számít, hogy mi gáz és mi nem... Egyébként meg normális gondolkodás, hogy míg nincsenek meg a megfelelõ körülmények (amik számotokra azok - jelen esetben egy szoba a picinek) addig nem vágtok bele a babaprojektbe.
A kérdező hozzászólása: Kérdezõ vagyok! Kb.12 nm-es a hálónk!
Attól függ, mennyi idõsek vagytok. Ha huszonéves vagy, nem gáz. Ha negyven, akkor viszont mire összejön a nagyobb lakás, kifuthatsz az idõbõl, és jóval nehezebben esel teherbe.
A kérdező hozzászólása: Huszonévesek vagyunk mindketten. A ház a sajátunk, örültünk, hogy legalább ezt sikerült megvennünk.

Három óra múlva randim lesz (első) egy sráccal, akit még nem igazán ismerek. Moziba megyünk, utána meg sétálunk. Ha nagyon gáz lesz a srác, hogyan koptassam le? És ilyenkor kinek illendő fizetnie?

Legjobb válasz: Elsõ randin szerintem simán belefér, hogy mindenki fizessen magának (ajánld fel, hogy te veszed a saját jegyedet. Valószínûleg õ tiltakozni fog és megveszi neked is, de az elsõ alkalommal még ne függjetek egymástól anyagilag). Ha nagyon gáz... Gondolom ezt a kinézetére érted, mert azért már csak beszélgettetek neten, telefonon egymással és így alakult ki az elsõ randi lehetõsége is. Tehát a stílusa szimpatikus neked, különben nem mentél volna bele a találkozásba. Nekem az a véleményem, hogy nem lesz olyan nehéz végig csinálni a mai randit, még ha "bányarém" is az illetõ. Utána búcsuzzatok el, és szépen lassan le lehet építeni, ha annyira nem jön be neked! De ha esetleg nem akarod ezt végigcsinálni, akkor nézd meg õt, mielõtt a találkozás megtörténne (csak megbeszéltetek valami ismertetõt), és már úgy menj oda, hogy "ne haragudj, de közbe jött valami, csak nem akartalak úgy itthagyni, hogy nem is szólok". Innentõl jöhet ismét a szép lassú leépítés... Én azért azt kívánom hogy jól sikerüljön a randid! Jó szórakozást! ;-)

Elsõ randin szerintem simán belefér, hogy mindenki fizessen magának (ajánld fel, hogy te veszed a saját jegyedet. Valószínûleg õ tiltakozni fog és megveszi neked is, de az elsõ alkalommal még ne függjetek egymástól anyagilag). Ha nagyon gáz... Gondolom ezt a kinézetére érted, mert azért már csak beszélgettetek neten, telefonon egymással és így alakult ki az elsõ randi lehetõsége is. Tehát a stílusa szimpatikus neked, különben nem mentél volna bele a találkozásba. Nekem az a véleményem, hogy nem lesz olyan nehéz végig csinálni a mai randit, még ha "bányarém" is az illetõ. Utána búcsuzzatok el, és szépen lassan le lehet építeni, ha annyira nem jön be neked! De ha esetleg nem akarod ezt végigcsinálni, akkor nézd meg õt, mielõtt a találkozás megtörténne (csak megbeszéltetek valami ismertetõt), és már úgy menj oda, hogy "ne haragudj, de közbe jött valami, csak nem akartalak úgy itthagyni, hogy nem is szólok". Innentõl jöhet ismét a szép lassú leépítés... Én azért azt kívánom hogy jól sikerüljön a randid! Jó szórakozást! ;-)
A korábbi beszélgetésekbõl nem jött le, hogy egy unintelligens állatról van szó? Sajnálom, hogy nem sikerült! Talán majd legközelebb!
szerintem fizesd te a saját jegyed, így nem fogja átverve érezni magát, ha utána lekoptatod. biztos mond majd vmit a végén, h örül h találkoztatok, elmehetnétek máskor is vhova, vagy akár épp az ellenkezõjét.szerintem erre kéne reagálnod, attól függõen, h neked mennyire tetszett, illetve h õ mit mondott
Az fizet, aki elhívta a másikat!! (sztem) Randi közepén semmikép se koptasd le, ha nem jön be, egyszerûen mondd meg neki, hogy legyetek csak barátok!! (ez olyan sablon szöveg, tudom, de én is nõbõl vagyok) :P:P :D
(az elsõ) Hát akkor tényleg legyetek csak barátok!! :P:P Azért sajnálom hogy így sült el!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kommenteket mindenkinek :) elmentem, elég rosszul sült el, mert nem illük össze, mégis lenyomta a nyelvét a torkomon :S valami elképesztõen gáz volt... de végignéztük a filmet, aztán húztam el
Úristen komolyan a nõk tényleg azt hiszik, hogy ez a legjobb megoldás hogy végig jópofizni aztán meg valami kamu indokkal lerázni? Meg hogy ha erõsködik. Igenis erõsködj, hogy te fizeted a magadét de inkább ne is húzd az idõt csak menj el hogy bocs de nem.
a mozinál szerintem lehet úgy, hogy a jegyeket õ veszi te pedig a popcornt és az üdítõt ha nagyon gáz és úgy érzed nem bírod ki a sétát, akkor film közben menj ki pisilni és hívd fel egyik barátnõdet, hogy hívjon fel a film után, hogy sos azonnal taliznotok kell. de ezt tényleg csak akkor csináld, ha nagyon nem bírod és kifejezetten kellemetlenül érzed magad vele.
BAsszus akad még aki így randizik??? Miért nem kérted meg hogy küldjön képet vagy miért nem nézed meg az adatlapját facebook-on vagy iwiwen??? Ne legyetek naívak mert messzirõl jött ember azt mond amit akar és sosem tudhatod hogy ilyen taliknál milyen sorozatgyilkosba futsz bele... Amugy a válaszom az hogy fifti-fifti ahogy fizettek de ha a srác akarja akkor hagyd és ne erõsködj hogy te csak azért is fizeted a sajátod.a másik meg az ha nem tetszik akkor tényleg a végén leépíted hogy csak barát vagy most összejöttél egy régi szerelmeddel , vagy most nincsen senkire szükséged mert csalódott vagy...nagyon sok ilyen indok van de ha nem mész el vagy közben ott hagyod az nagyon nagy parasztság!!!!És azért annyira ne legyél felszínes!!! Üdv!
Az elején mond meg neki, ha gáz... mert sok mindent jelnek fog hinni és utána már az egész sokkal rosszabb lesz..
Paraszt dolog meghívatni magad aztán lekoptatni. Az a baj, hogy bármit mondasz, illetve csinálsz õ azt fogja érzékelni, hogy bejött neked. Az elején érdemes megmondani, hogy nem jó.
No para, csak spontán természetesen. Ha nem jön be az illetõ, attól még egy jót beszélgethettek!
Elsõ randin mindenképpen legyél udvarias, ne koptasd le, aztán a következõ randira már nem mész el.
Minek smároltál vele ha nem akartad???A smacihoz is kettõ ember kell!!! Mi ebbõl a tanulság????Így menj el vakrandira még1xer!!!! XD
Nagyon gáz. Levegõ sem jár neked.
Aha szal azért kéne egy csaj h megmutogasd az osztálytársaidnak h már te se vagy lúzer? Hát sztem ez nagyobb gáz :D Egyébként te miért nem mentél velük szórakozóhelyekre?
Ebben a korban hogy lehetne már ez gáz? Basszus, nem olyan rég voltam 15 éves, mi mégis még csak tervezgettük ilyen korban, hogy majd hova járunk bulizni.
Lajosmizsén laksz?
ja lemaradt a 14/l mert én taliznék veled
A kérdező hozzászólása: debreceni lakos vagyok.köszi hogy ilyen gyorsan válaszoltatok, megnyugodtam.
15 évesen mit akarsz [email protected]!Idõsebb csajok úgyse állnak szóba veled a 15 év alattiak meg még gyerekek!Az osztálytársaid nagy része meg csak azt hazudta hogy volt már nõvel!
Az nem egy EREDMÉNY, vagy ERÉNY, hogy volt már nõd, illetve hogy hány. Ha kölcsönösen beleszerettek egymásba egy lánnyal, akkor lesz barátnõd - ha nem, úgy ne is legyen, mert annak nincs értelme. Tanulj, légy ápolt, add önmagad - a többi jön magától. Persze nem árt elmenni valami buliba is, mert ott könnyebb ismerkedni. Egyszerûnek tûnik? Az is! Ha nem görcsölsz ezen, elõbb összejön.

Nagyon gáz hogy 17 éves vagyok és még nem volt barátnőm?

Legjobb válasz: nem gáz :) ez a kérdés még mindig jobb mint a 14 éves lányoktól az h "gáz hogy még szûz vagyok", szóval ne ítéljétek el, és normálisan válaszoljatok. :D szerintem.

nem gáz :) ez a kérdés még mindig jobb mint a 14 éves lányoktól az h "gáz hogy még szûz vagyok", szóval ne ítéljétek el, és normálisan válaszoljatok. :D szerintem.
Nem gaz! :)
Nem gáz! Ha nem akartál barátnõt felcsípni akor nyilván nem volt. Ahogy nekiállsz próbálkozni komolyabban, abban a "pillanatban" lesz valakid.
Szia! Szerintem sem gáz, az a gáz, ha minden nap új b. nõd van és még a nevüket sem tudod.
De édes lehetsz, ha még nem volt bnõd... én 16 éves lány vagyok, és még nem volt barátom... remélem hamar megtalálod az 'Igazit' :)
Nem gáz -.- De ezekbõl a kérdésekbõl kettõ egy tucat -.- Na mindegy. Nem gáz. Az lenne a gáz, ha 14 évesen már csajokat vinnél az ágyba. Na az GÁZ lenne. Bár a mai világban nem, sõt, te lennél a "menõ", meg a nagyfiú. Sajnos. Szomorú, de ez van =( Én 22 éves vagyok, és még szûz, mert nekem érzelem is kell egy kapcsolathoz. MIndig is leszartam azt, hogy csak menõségbõl csajozzak. És nem bántam meg! Volt barátnõm, nem azt mondom, csak éppen én nem az az ember vagyok/voltam aki csak felszedi a csajokat aztán dobja. Sajnos ritka az a lány manapság, aki normálisan gondolkodik errõl. Vagy csak én voltam rossz helyen rossz idõben? :D 22/F
17:46-os vagyok, nem te írtál a 'miért nincs pasim? lesz majd valamikor?' kérdésemre? xD
gáznak , nem gáz , de ha találkozol egy lánnyal aki tetszik neked, és ha nem tudsz jól csókolózni , elég béna vagy ezekben a dolgokban , akkor lehet hogy otthagy lehet lepontozni , de ez az igazság , lehet kapsz egy olyan lányt aki tud várni amíg betanulsz , és is azt hittem magamról , de nem tudtam ... 18L
17:53 ha találsz majd egy lányt és nem tudod neki megadni azt ami kell , mert tapasztalatlan vagy lehet hogy dob majd. Én nem vagyok egy ribanc sem nimfomániás , eddig 1pasival voltam , igaz tapaszalt volt , de hogyha vagyok valakivel akkor szeretném élvezni amit csinál , ne 22 évesen szerencsétlenkedjen.Volt olyan pasim akit azért dobtam mert nem csókolt jól , igen ez van ....
8 éves vagyok, nagyon gáz, hogy még szûz vagyok?
hmm annyira nem...... de a biztonság kedvéért vegyél egy kutyát
2 fogok venni
nem gáz:) én akárhányszor meghallottam egy sráctól, hogy nem volt még barátnõje, mindig úgy feldobódtam, így legalább nincs elõzõ barátnõ, akire féltékeny lehetek:D 17/L
Nekem se volt még barátom.17/L
nyár végén töltöttem a 18-at és nyáron volt elõször barátnõm (elsõ igazi kimondott "járás") 4 napig XD és most nyár közepén megtaláltam azt a lányt akit életemben elõször igazán szívbõl szeretek és viszont szeret tehát már több mint 2 hónapja együtt vagyunk bár voltak d*gásaim de azokat csak az alkoholnak köszönhettem...
Pedig sajnos számít a csók ill. az, hogy milyen valaki az ágyban. Ezt a 22 éves szûz fiúnak mondom. Én 18 éves voltam, mikor elvesztettem a szüzességem. Úgy érzem, nem maradtam le semmirõl, de jobb volt így, mint húzni, halasztani, aztán ott állni 30 évesen és rájönni, hogy csak egy csodára vártam eddig. Azt mondom, hogy nem gáz, hogy te 17 évesen még nem találtál magadnak bnõt, viszont lassan kezdd el nézegetni a fiatalabb iskolatársaidat és ha valaki tetszik, hívd el moziba vagy csak beszélgetni. A csóknál pedig figyelj arra, hogy lassan, érzékien játszadozzon a nyelvetek. Én 26 éves fiúkról tudok véleményt mondani: egyik pocsékabbul csókol, mint a másik. De most megtaláltam azt a pasit, akinek soha nem fogom elfelejteni a csókját. Hm.... Biztos vagyok benne, hogy bele fogsz tanulni! Sok sikert! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:D
Egyáltalán nem gáz. Unokatesómnak 20 évesen volt elõször barátnõje. Az egyetemen ismerkedett meg vele, és azóta is együtt vannak. :)
Hol laksz?XD Én is 17 éves vagyok és nem volt még barátom.
A kérdező hozzászólása: Gyömrõn lakom!:D
A kérdező hozzászólása: De rendszeresen bejárok pestre a suli miadt.
Az messze van.XD
A kérdező hozzászólása: Nem vészes
Soprontól eléggé.
A kérdező hozzászólása: Hát igen az más
személyesen , nem hiszem hogy lefogsz , de kitudja :P
19:32-nek, egye fene meggyõztél, elhiszem, hogy jó vagy. Bár személyesen kellene, hogy leteszteljelek, hogy ez kiderüljön! :D
18.00-ásnak: 17.53-as vagyok: nem tudom, szerintem nem nézek ki vmi jól, de van aki szerint igen, nem tudom. Nem is érdekel, sose nem is érdekelt, hogy olyan "gizda csávó" legyek. Te gondolom a külsõre mész elsõsorban. Szíved joga. Én lányoknál is, sokkal elõbbre tartom a belsõ értékeket. Hiába szép kívül, hiába jó az ágyban, sose jövök össze vele, ha belül meg egy buta, vagy rosszindulatú valaki. Ezzel nem rád céloztam természetesen, mielõtt magadra vennéd! Természetesen félek attól amit mondtál, hogy bénáskodok majd, de nem hiszem, hogy tényleg, szerelemnél ez döntõ tényezõ. A szerelem az nem egyenlõ a járással! 22/F
A kérdező hozzászólása: vagy ha nem engem kérdeztél akkor bocsi!XD
17:56-os vagyok, téged kérdeztelek :D
A kérdező hozzászólása: Oks akkor nem én írtam:D
amúgy hogy nézel ki? :D csak kiváncsi vagyok... 17:56-os vagyok még mindig.. 8-)
A kérdező hozzászólása: Hát átlagos testalkatú, barna haj, barnászöld szem, annyi a probléma hogy nem vok túl magas, 160 cm környéke
A kérdező hozzászólása: Esetleg 170. Nemtom pontosan
18.00-ás: 17.53-as vagyok. Na látod? Errõl beszéltem. Ha érzelem van, és két ember tényleg szereti egymást, akkor ilyesmi szerintem nem kerülhet szóba, hogy: te figyu, szarul csókolsz, keress mást! Vagy, hogy: figyelj, béna vagy, most doblak. Ez nem errõl szól. És pont errõl beszéltem, hogy emiatt utálom a felszínes kapcsolatokat. Ha valakit szeretek, akkor nem dobom csak azért, mert ügyetlenkedik kicsit, vagy bánán csókol. Hm. Na mindegy. 22/F
Utolsó vagyok: bánán=bénán*
18:00 vagyok, de egy kapcsolat , nem nagy szerelemmel indul , csupán csak vonzódással.És hogyha nincs meg tovább is az a vonzalom akkor nem lesz belõle szerelem szerintem Aztán az idõ folyamán lehet hogy szerelmes leszel de nem biztos sajnos... Lehet egy kérdésem ? hogy nézel ki?
19:13-nak! Te jó vagy az ágyban, mert írtad, hogy csak 1 pasival voltál még!? Csak azért mert én, meg rajtam kívül még sok férfi sem szereti, ha egy lány nem tudja neki megadni amit szeretne! Ez 2 irányú dolog ám!Ne csak a férfi dolgozzon, a csajnak is oda kell magát tennie. Nagyon remélem, hogy egy vadmacska vagy aki profi a férfiak kielégítésében ha ilyeneket írsz! 25/F
utolsónak , igen szerintem jó vagyok , most olyan férfival vagyok aki tapasztalt , és eddig nem panaszkodott .Ha nem lenne jó biztosan ezt is elmondta volna , mert mindent megbeszélünk .És nem olyan vagyok , hogy fekszem az ágyon és annyi :)
Elõzõnek! Attól még, hogy nem darab fa effektus megy, nem biztos, hogy jó is vagy! Egyébként megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
18 vagyok , sajnos néha nekem vadabb ötleteim vannak mint a páromnak :) de õ csak örül ennek
A kérdező hozzászólása: :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nem nem én írtam 17:56-os:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!