Találatok a következő kifejezésre: Nagy gáz, 15 évesen már (6 db)

Nagyon gáz? 15 éves vagyok és szilveszterkor lefeküdtem a barátommal de csak miatta mert neki akartam jót és már megbántam és azóta nem csináltuk. Ti mit szóltok hozzá?

Legjobb válasz: Én igazán szoktam szidni a ribancokat, de most õ miért is ribanc? Mert lefeküdt a barátjával? Hát ha valaki ezért ribanc, akkor ki nem az? Vagy biztos mindenki csak, és kizárólag házasság után szokott... Amúgy mi a gond? Nem volt jó? Miért csak neki akartál jót, neked nem jó? Ha neked nem volt jó, akkor ott volt valami probléma, mert ennek az lenne a lényege, hogy mind kettõtöknek jó. Ha jó volt, akkor miért ne lehetne máskor is jó? Végül is "ingyen" jó nem?

Én igazán szoktam szidni a ribancokat, de most õ miért is ribanc? Mert lefeküdt a barátjával? Hát ha valaki ezért ribanc, akkor ki nem az? Vagy biztos mindenki csak, és kizárólag házasság után szokott... Amúgy mi a gond? Nem volt jó? Miért csak neki akartál jót, neked nem jó? Ha neked nem volt jó, akkor ott volt valami probléma, mert ennek az lenne a lényege, hogy mind kettõtöknek jó. Ha jó volt, akkor miért ne lehetne máskor is jó? Végül is "ingyen" jó nem?
Isten hozott a ribancok körébe:) Csak így tovább!
hát elég gáz vagy..
így jártál!
"csak miatta" "megbántam" Ez a két rossz dolog! Ha már megtörtént, akkor kár bánkódni... ez van, fogadd el! Tanulj az esetbõl... ne csinálj olyat, amit késõbb megbánnál! Amúgy eléggé gáz...
Hát ez gáz! Nem kell ribinek lenni
Elég nagy p.öc.s hogy azóta nem szexelt veled, szerintem fél biztos volt benne pia. Szívasd meg mikor józan akkor közeledj felé és ha húzza magát kérdezd meg tõle na józanon már nem is vagy akkora csõdõr
Szerintem idõvel túlteszed magad rajta. Tény, hogy még nem voltál rá felkészülve, de szerintem ne fogd fel tragédiaként, hanem vedd úgy, hogy megtörtént és kész!
Neki akartál jót... Hát nem tudom, de szerintem egy normális kapcsolatban (és a szexben) nem az számít, hogy csak az egyiknek legyen jó, hanem az, hogy mindkettõnek jó legyen. Mondjuk ti még gyerekek vagytok, így valamelyest felmentést kaphatsz, de legközelebb gondolkozz, és soha ne azért csinálj valamit, hogy csak másnak legyen jó.
ez hogy jutott eszedbe? most már mindegy, ez van, ne gondolj rá N
Egyátalán nem vagy gáz, én is 15 vagyok nyugodj meg! Szeretem õt és ezért csináltam

Nagy gáz, hogy 15 évesen már nem voltam szűz és hogy 20 évesen szültem?

Csak azért kérdezem, mert itt ha magamat hozom fel példának, akkor állandóan leszólnak azok a lányok, akik 20 éves kor felet is szüzek. Szerintem a 15 éves kor simán normális. Most 21 vagyok és fél éves gyerekem van, erre is mondták már itt, hogy gáz és hogy ez nem normális dolog. Miért? Van egy szakmám, dolgoztam is, tehát nem a semmire szültem, nem segélyb?l tartatom el magam, és most, hogy itthon vagyok, a gimnáziumot is befejezem (mivel ugye szakmunkásba jártam), és szeretnék továbbtanulni, de attól még nem értem ezt a lesajnálást vagy megbotránkozást, pusztán életkori tények alapján.

Legjobb válasz: Nem az, hogy gáz, inkább nem megszokott és nem annyora elfogadott bizonyos körökben! Én 22 leszek lassan, és még egy ideig tuti nem szülnék gyereket, pedig van egy nagyon jó kapcsolatom, a szüleink támogatnának is, elvégeztem a gimit, most fõsulin tanulok, a barátom pedig dolgozik, van keresete! Mi mégis úgy gondoljuk, még sok dolgot meg kell tennünk addig, hogy gyermeket vállaljunk! Ha te úgy érzed, hogy tapasztaltál az életbõl eleget, bulik, fiúk és egyebek, kereseted is volt és a gyermekednek meg tudsz adni mindent, akkor nincs semmi gáz!

Nem az, hogy gáz, inkább nem megszokott és nem annyora elfogadott bizonyos körökben! Én 22 leszek lassan, és még egy ideig tuti nem szülnék gyereket, pedig van egy nagyon jó kapcsolatom, a szüleink támogatnának is, elvégeztem a gimit, most fõsulin tanulok, a barátom pedig dolgozik, van keresete! Mi mégis úgy gondoljuk, még sok dolgot meg kell tennünk addig, hogy gyermeket vállaljunk! Ha te úgy érzed, hogy tapasztaltál az életbõl eleget, bulik, fiúk és egyebek, kereseted is volt és a gyermekednek meg tudsz adni mindent, akkor nincs semmi gáz!
A te életed! Neked kell eldöntened, hogy jól döntöttél -e vagy sem! Én nem akarlak leszólni, nem ítélem el a fiatal lányokat, akik gyerekfejjel szülnek. Csak hát az a baj, hogy a legtöbben a semmibe szülnek, és bele sem gondolnak, hogy azt a gyereket fel is kellene nevelni!De ahogy írod, te nem tartozol közéjük. Jó, hogy vannak céljaid a jövõt illetõen és nem csak otthon ülsz a babérjaidon. Sok sikert az életben!
Szerintem ha felkészültél rá és tényleg nem a semmibe szültél, akkor nem gáz. Régen ez tök elfogadott volt, sõt már meg is szólták aki ennyi idõsen nem volt férjnél és nem szült. Változik a világ, manapság már 30 felett, sõt 40 körül szülnek a nõk, ami szerintem sokkal gázabb. Én is 22 vagyok, nagyon szeretnék babát, de úgy érzem még nem készültem fel, de mindenképpen 30 elõtt szeretnék szülni, úgy 4-5 év múlva. Szóval nem gáz, és sok boldogságot meg sok sikert a továbbtanuláshoz is!
Hát, nézd, szerintem is inkább szokatlan, habár XXI. század... egyre kevesebb minden szokatlan. Viszont ha felelõsséggel van most gyereked, akkor szerintem ez igenis tisztelendõ dolog! Milyen jó lesz a gyerekednek, mikor õ már kamasz lesz, és még mindig csak a 30-as éveidet taposod... ennek is megvan az elõnye. Amúgy ne törõdj azzal, hogy kit szólnak le és hogy, az emberek mindig is utálták a másságot! Ez egy örök igazság, de ami szokatlan, az nem biztos, hogy rossz. Könnyû elítélni a másikat, nem tudhatod, hogy neki milyen élete van. Ha pedig veled megtörténtek ezek a dolgok, és ilyen állapotba vagy, és nem felelõtlenül csináltad, akkor erre szerintem lehetsz büszke.
mindenki mást tart a legfontosabbnak az életben. van, aki azt, hogy karrierje legyen, van, aki családot akar, van, aki esetleg vmi egész mást. én nem szültem volna húszévesen, az biztos, de én még abban sem vagyok biztos, hogy késõbb akarok gyereket. szerintem nincs olyan, hogy valami gáz vagy nem gáz. minden ember másmilyen, és más értékeket tart fontosnak.
Szia! Szerintem egyáltalán nem gáz. Szokatlannak valóban az, mert manapság a nõk 80 %-a talán 30 évesen bevállal egy gyereket, maximum (tisztelet a kivételnek). Engem is elitélnek, de már nem érdekel más, csak a családom. 16 éves vagyok, a fiam 17 hónbapos lesz hamarosan. Gimibe járok, semmivel nem kapunk több segélyt másoknál. Boldogok vagyunk, és ez a lényeg, a többiek meg le vannak sajnálva. Ne törõdj velük;)
Hát figyelj, én pont a válaszolók ellen példája vagyok. 21 éves, van egy komoly kapcsolatom, és már alig várom, hogy összeházasodjunk, de még van egy évem a diplomámig. Én falusi paraszti családból származom, nagymamám 18 évesen ment férjhez 20 évesen szült, anyukám 20 évesen ment férjhez és 21 évesen szült. Én is szeretnék 2 év múlva gyereket. Nálunk ez a normális. Én nem vagyok karierista, sõt bnõm is 21 éves és egy éve férjnél van, másik bnõm nyáron megy férjhez. Tehát én már le vagyok maradva. Sztem normális, ha ilyen korban gyermeked van. Legalább is nálunk. Középsulis osztálytársamnak, már két éves a lánya.
Bár bocs, de újra és újra ki kell hangsúlyoznom: AKI ELEVE KÉRDEZI, HOGY GÁZ-E, AZ NEM VÉLETLENÜL KÉRDEZI, MERT ANNAK TARTJA. Ha egy kis érettség lenne benned, akkor nem tennél fel ilyen hülye kérdéseket. És ha vki azt mondja, hogy gáz? Vissza csinálod a dolgokat? Más döntse el, hogy gáz, hogy van egy gyereked 20 évesen? 22 vagyok és nagyon sokáig még nem akarok gyereket Számomra gáz, mert nem tettem volna. De nekem tök mindegy hogy más mit csinál az életével.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is cukrász vagyok :) Jó kis szakma ez, én szeretem. Nem tudom, miért érne ez kevesebbet egy diplomával, amikor olyan sokan nem tudnak mit kezdeni az egyetemi végzettségükkel. Egyébként a párom szintén a vendéglátásban dolgozik, gondolkodunk rajta, hogy majd nyitunk egy kis cukrászdát ha már nem leszek GYED-en. Szóval szerintem minden a legjobban halad. A picurka meg már egy éves is elmúlt. Én meg pont ma fogok elmenni egyet mulatni a barátnõimmel, szóval azt hiszem, tök jó nekünk, és ebbe azt is beleértem, hogy én is jólérzem magam.
Szerintem nem gaz!!! Ha eleg erettnek es felnottnek erzed magadat hozza akkor miert lenne az??? ha ugy erzed h te kibuliztad magad es megtalaltad eleted parjat akkor miert lenne az??? szerintem orulj neki h igy van. En mas utat jartam be de nem vagyok egyaltalan meggyozodve h ez volt a jo utirany, bizonyos szemszogbol igen bizonyosbol nem. Amikor en te korodban voltam nalam elso a tanulas volt. A PSZF-en nem sok idom volt elni mert tanulni kellett. Mikor elvegeztem dolgozni mentem es a jogon csinaltam posztgrad diplomat. majdnem 26 eves voltam mikor befejeztem a tanulast. Utana elni akartam bulizni mert nem volt arra lehetosegem elotte. Akkor volt egy srac aki udvarolt de mivel idosebb volt o mar komoly kapcsiban gondolkodott es leszogezte h 2 ev mulva mar babat akar. en beijjedtem mert nem ereztem magam eleg erettnek. meg ugy ereztem h meg en nem eltem. nem akartam egyik kotottsegbol a masikba menni. Idokozben kulfodlre koltoztem, magas karriert futottam be, nagyon jo anyagiak kozott elek, csak eppen nekem pont az hianyzik az eletembol ami neked meg van egy szereto ferj es egy baba. Latod en is azon az elven voltam tanulas, karrier, haz, ceges kocsi mi egyebek, es majd utana a ferj es gyerek... Csakhogy am a ferj es a gyerek nem poject munka... es sokan azt hiszik es amikor mar mindened megvan akkor meg pont nem akar a nagy o eljonni es akkor meg ezen gorcsolsz es stresszelsz. Es pont ez az amit irtam jol jartam igy???? egyre inkabb erzem h nem, mert a penz nem boldogit az csak egy eszkoz h az eleted konyebbe tegye de szeretet nem fog adni. Tehat ne band h ugy tettel. erettsegit fosikolai diplomat lehet szerezni kesobb is, karriert is be lehet futni kesobb is, nem feltetlenul kell 30 evesen managerkent dolgozni... Tehat ne banj semmit!!!!
ja elozo hozzaszolo... es pont az olyan magambeli nok maradnak egyedulalloak... en igyekszem nem olyanna valni de mennel idosebb az ember annal nehezebb partnert talalni... tapasztalat... egyebkent en 17 voltam mikor elvesztettem, nem ez hatarozza meg h ki k...va vagy ki nem az... tehat kar leszolni a masikat!
Gáz nem gáz? Nem mindegy? Te igy döntöttél és gondolom át is gondoltad. Szerintem az a gáz amikor egy 14 éves gyerek teherbe esik és itt sokan azt tanácsolják hogy tartsa meg és neveljék fel az anyjával... Ez gáz.Téged meg leszólnak, mert szakmád, kapcsolatod volt és gyereket vállaltál. Neked kell tudni, mennyire vagy felnõtt a gyerekneveléshez. Ismerek olyat aki 23 évesen szûlt, mert nagyon akarta a gyereket, de fél év után rájött hogy ezt nem lehet visszacsinálni. Szegény gyereket azóta is neveli mindenki. Gondolhatod. Õ fiatal volt és még most is az lenne pedig túl van már a 30 on. Neki fontosabb az, hogy élje az éltét, nyaralgasson az éppen aktuális faszijával, persze gyerek nélkül... Az ilyen inkább ne szüljön. DE! Ismerek olyat is akinek 25 éves korára 4 gyereke van és gyönyörûen neveli õket, pedig nincs eleresztve anyagilag. Ki hogy áll a dologhoz. Te csak azzal törõdj, hogy a gyereked ne szenvedjen hiányt semmiben. Itt elsõsorban a szeretetre és a gondoskodásra gondolok. Véleménye mindenkinek lehet, de ez a te életed, és te döntesz! sok sikert a babádhoz!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat (amik emberi hangnemben íródtak)! Én természetesen nem bántam meg semmit, szerintem amúgy minden rendben van nálunk, sõt, amióta megvan a pici, azt érzem, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb lettem, már nem vagyok az a hirtelenharagú, kissé polgárpukkasztó hebrencs, szóval nekem nagyon jót tett az anyaság, a kisfiam pedig olyan kis vidám, mosolygós gyerek, na meg persze a párom is olyan nagyon jólérzi magát az apaszerepben, mintha világ életében ezt csinálta volna :) Csak tényleg az érdekelt, hogy miért vannak egyesek negatív véleménnyel. De hát konkrét érveket nem hallottam sajnos. Mindegy, legalább az kiderült, hogy sokan vannak, akik szerint ez így normális :)
szerintem nem gáz. egyik haverom 18 éves és azt mondta h szive szerint már rég lenne gyereke, mert milyen édes lehet megfogni meg játszani vele, és õ most arra van rááálva hogy mnél hamarabb találjon egy lányt aki ez bevállalja. hogy tõle gyerek. persze ez azért nem igy müködik ahogy õ elképzeli h valaki 1 honap után megfogja mondani neki h oké akkor akarod töled most azonnal egy gyereket. mindegy itt nem is ez a lényeg. hanem h most éretségizett le meloja van szeirntem 20 éves korára õ is összehoz eggyett. és nemazért mert felelötlen és gáz amit csinál h uristen 20 évesen gyerek, hanem azért mert imádja a gyerekeket és minden vágya h neki is legyen egy minél hamarabb. ebben nincs semmi elitélendõ. mindenki más minenki mást szeretne az életével kezdeni, nekembiztos még egy jo darabig nem kéne gyerek, de ettöl nem fogom leitélni s lenézni azt akinek van gyereke és szintén 21 éves. meg nem is hiszem h képes lennék felnevelni egy gyereket ahoz kell egy megfelelõ komolyság és felelösség tudat, ami nekem nincs igy igazándiból le a kalappal az elött akinek 20 éves gyereke van és kell komolysággal tud rá figyelni.
Szerintem mindennek megvan a maga ideje. Neked még az egyetemen kéne koptatni a padot, és megtanulni az élet dolgait. Tervezni, célt kitûzni magad elé. Én nem vagyok ellened, csak tudd! Nem ismerem a családi körülményeidet, de valószínûnek tartom, hogy a picinek nem Te teremtetted meg a biztonságot, és egyéb dolgokat amire egy babának szüksége van. De így, hogy már anyuka vagy, õszintén kívánom, hogy boldogok legyetek! Egyébként szerintem is a 15-17 a "normális" életkor a szüzesség elvesztéséhez. Én pl. 17 voltam, de mindegy, most nem rólam van szó. Puszka
A kérdező hozzászólása: De miért kell mindenkinek egyetemre járni? Miért nincs becsülete annak, ha valaki szakmát szerez és abban dolgozik? Én nem kerestem rosszul a szakmámban, természetesen nem mindent én teremtettem elõ, de éppen az is elég lett volna, amit én félretettem arra, hogy majd a babának legyen mindene.
felnõtt ember vagy, akkor válallsz ygereket amikor szeretnél.Anyukám is ennyi idõsen szült engem, sõt tervezett gyerek voltam, és akkor már rég együtt is éltek édesapámmal, semmi baj nincs ezzel:) az a gond mikor valaki aki még maga is 14-15-16 éves és gyereket szül..amit egyxébklént is az õ szülei fognak felnevelni, hiszen 15 éevsen erre senki nem képes.tudtomalm ha fiatalkorú szül, azt nevezik leány anyának
A szakma-diploma kérdésre pedig..ismerek én nem egy oylan embert, akinek van esetleg 3-4 diplomája is mégis egy tajparaszt. Vagy nem tud vele elhelyezkedni.Én végzezk hamarosan, cukrász leszek, de nem szégyellem, sõt.
jajj, dehogy! én is magamat hozom fel példánek. 15 évesen vesztettem el. 1 hete jártam az akkorival. (2 évig tartott) utána is 1 hét után feküdtem le a köv. pasival, már több hónapja járunk. Attól, h vki korán kezdi még nem kurva, csak nélvezi az életet. Te még a gyerekeket is szereted! örülj neki!! (most 17 múltam, 1 pasi van "mögöttem", én se vok qrva, csak aztem a dolgokat "in medias res" kezdeni)
elõzõ hozzászóló vagyok még..nem az a gáz szerintem, ha valaki 15 évesen veszíti el a szûzességét, hanem h holt fogalma nincs a szexrõl és következményeirõl, de ebben meg inkább a szülõk a hibásak....nekik kellene felvilágosítnai õket, és akkor nem lenne ezen az oldalon a sok idétlen kérdés....amire annak idején mi is kerestük a választ..
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: boldog babázást, sok boldogságot és egészséget kívánok és köszönöm a választ :)
A kérdező hozzászólása: Szögezzük le, hogy nem tartom gáznak, és a kérdést nem is így tettem fel, hanem úgy, hogy "Tényleg annyira gáz...", mivel én nem hiszem el, hogy ez az lenne, de már kaptam ilyen irányú utalásokat. Csak szerettem volna tudni, hogy konkrétan miért is az.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, örülök, hogy nem mindenki olyan, hogy a maga mércéjét próbálja ráhúzni másokra.
na akkor...azok akikleszolnak jobb ha elbujnak a francba mert nem hiszem hogy senki nem csinält olyat az életében amit ne bänt voltna meg vagy amiba bizonytalan hogy vajon..jol döntöttem e....én märciusban töltöttem a 21 et, és pont most 30.-àn lesz a kisfiam 6 honapos....az hogy mikor szplsz egyàltalän nem kor kérdéSe, ha aränylag , vagy ha megvan mindened.nézd meg egy 26 éves ember is lehet nagyon buta az élethez, vagy éppen egy 19 vagy 23 éves läny lehett érettebb a tärsainàl.én boldog vagyok mert van a kisbabäm.terveztem .imädom!s hozzäteszem én is 15 multam mikor elvesztettem a szüzességemet, bevallom azt inkäbb tartogattam volna még a késöbbiekre, de igy alkault ennyi.Tehàt ne legyen rossz éRzésed mert fiatalon szpltél.akkor gondolj bele.én sväjcban szültem, sväjci a picim apukäja..itt a megszokott ha kb 30 körül szülnek a nök...a korhäzban iszonyat jo ellätäst és odafigyelést kaptam.leesett az àllam hogy mennyire különbözik a magyar korhäz ettöl..de a lényeg, hogy ott is kicsit fede szemmel néztek hogy jééééé még nem 21 és szül...erröl ennyit .én boldog vagyok, és te is legyél az!nem hiäba döntötték ugy hogy akarsz babät, vagy hogy megtartod!gondolj csak bele...nem sok embernek ad az élet olyan eselyt hogy egy kis életet adhatsz...belöled...lyél boldog, neveld a picit, éS szarj rà mäsokra.bocs de jah.ha gondolod felvehetjük a kapcsit:D:D:irj majd:D:Dpusz
Ha nem tartod gáznak minek kérdezed itt meg? Akkor meg kit érdekel a többiek véleménye? Vagy csak itt akartad megtalálni a leányanya társaid? Sikerült...
Szia! Én most töltöttem be a 18-at és most vagyok 31. hétben! Tehát szerintem egyátalán nem gáz az irigykedõkkel nem kell foglalkozni! Hidd el sokkal jobban elítéltek volna ha elveteted a picit!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat mindenkinek!!! Az utolsó elõtti válaszolótól kérdezném: Miféle leányanya-társaimat??? Amúgy már az elõbb is megírtam kommentbe, hogy én nem így tettem fel ezt a kérdést, hanem úgy, hogy "Tényleg annyira gáz...", csak átírták a kérdésemet. De esetleg nem ártott volna elolvasni. Egyébként semmiféle "leányanya társaimat" nem akarom itt megtalálni, csak érdekelt, hogy hogy viszonyulnak az emberek manapság ahhoz, ha valaki fiatalon szül, illetve az itteni kommentekbõl azt is leszûrtem, hogy sokan huszonévesen is szüzek és nagyon csúnyán leszólják azokat, akik tinikorukban már nem azok, de nem igazán értem, hogy miért. Erre kerestem a választ.
Nagyon gáz, tényleg gáz... A sorrend mindegy, a lényeg ugyanaz.
Egyébként szállj már le a magas lóról, ribanc!!!!!! Neked meg õket nem kéne leszólnod!
huha, te aztán kaptál mindent itt.... egy a lényeg, h Te és gyermeked, családod boldog legyen a többi nem számít:-)))vigyázz magatokra, és légy büszke!!! jaa, és sose más ember véleménye a döntõ, hanem h te mit akarsz... én most vagyok 29 éves és elsõ gyermekemet várom, 26.hétben vagyok, már sokszor gondolkodtam rajta, mennyivel jobb lett volna ha elõbb szülök...édesanyám a tesómat 19 évesen szülte, engem 21 évesen...
A kérdező hozzászólása: Szerintem senkit nem szóltam le, ezt az alpári stílust pedig tartgasd másnak mert én normális hangnemben írtam. Egy kis kultúrát nem ártana tanulni.
Egyáltalán nem gáz, örülj neki, hogy kicsi lesz a korkülönbség a gyermeked és közted! Ha nem ba*od el, könnyen nagyon jó lehet a kapcsolatotok.

Kollégista vagyok 18 éves srác és tetszik nagyon egy csaj aki 15 14 év körül van ez nagy gáz vagy ez már pedofilság? Szerintetek meg próbáljam?

Legjobb válasz: Az elsõ benyomás nekem is negatív volt a barátomról, azt hittem, hogy egy érzéketlen paraszt,aki csak dugni akar, mégsem az. Ismerkedj csak nyugodtan, a vélemény úgyis egy olyan dolog, ami változik.

Az elsõ benyomás nekem is negatív volt a barátomról, azt hittem, hogy egy érzéketlen paraszt, aki csak dugni akar, mégsem az. Ismerkedj csak nyugodtan, a vélemény úgyis egy olyan dolog, ami változik.
Embertõl függ, nyugi. A barátom 18 éves, én meg 14 és 10 hónapja járunk. Ráadásul én sem vagyok hû de érett, max 16 éves szinten vagyok de igazából nem érdekel, a barátom meg nem gyerekes bár nem is túl komoly ember. Mégis teljesen rendben vagyunk, és késõbb meg semmi sem lesz ennyi korkülömbség. Max a továbbtanulásnál lesz cink, pl nekem most a barátom megcsinál egy OKJ-s képzést, én elmegyek Kecskemétre tanulni, õ is lehet, hogy ott lesz de nagyon nehéz lesz megoldani a találkozást. De a kérdésre válaszolva nyugodtan ismerkedjetek :)
Pedofilság- pedofília xD ismerd meg, de készülj fel, hogy õ még majdnem csak egy kislány szintjén áll.
A kérdező hozzászólása: Akkor gyorsan verjem ki ezt a leányzót a fejembõl ? Hát én nem vagyok normális az tuti
A kérdező hozzászólása: De a lányok hamarabb érnek agyilag mint a fiúk nem
A kérdező hozzászólása: Ez eddig rendben de én más vagyok kicsit mert és mi van akkor ha jóba leszünk és rátérek szerintem azt gondolja majd hogy én egy pedó állat 18 évesen és csak azért szúrtam ki mert hogy mozgássérült vok és nincs senkim
Én 20 évesen ismertem meg az akkor 15 éves barátnõmet. 3 évig jártunk és rohadtúl leszarta mindenki, hogy melyikünk hány éves. Korban összeillõ párnak látszottunk azt pont.
Semmi gond, pár év múlva már ez természetes lesz, de ha addig is járhattok, de ágyba azért ne bújjatok! A törvények szerint 14 felett szabad a vásár, ha meg 18 alatt vagy, akkor 12 év felett nem büntetnek! .
Nagyon gáz. Levegõ sem jár neked.
Aha szal azért kéne egy csaj h megmutogasd az osztálytársaidnak h már te se vagy lúzer? Hát sztem ez nagyobb gáz :D Egyébként te miért nem mentél velük szórakozóhelyekre?
Ebben a korban hogy lehetne már ez gáz? Basszus, nem olyan rég voltam 15 éves, mi mégis még csak tervezgettük ilyen korban, hogy majd hova járunk bulizni.
Lajosmizsén laksz?
ja lemaradt a 14/l mert én taliznék veled
A kérdező hozzászólása: debreceni lakos vagyok.köszi hogy ilyen gyorsan válaszoltatok, megnyugodtam.
15 évesen mit akarsz [email protected]!Idõsebb csajok úgyse állnak szóba veled a 15 év alattiak meg még gyerekek!Az osztálytársaid nagy része meg csak azt hazudta hogy volt már nõvel!
Az nem egy EREDMÉNY, vagy ERÉNY, hogy volt már nõd, illetve hogy hány. Ha kölcsönösen beleszerettek egymásba egy lánnyal, akkor lesz barátnõd - ha nem, úgy ne is legyen, mert annak nincs értelme. Tanulj, légy ápolt, add önmagad - a többi jön magától. Persze nem árt elmenni valami buliba is, mert ott könnyebb ismerkedni. Egyszerûnek tûnik? Az is! Ha nem görcsölsz ezen, elõbb összejön.

Nagyon gáz, h 15 évesen még nem volt szinte semmilyen kapcsolatom fiúkkal? Nem is csókolóztam, még csak kézen fogva sem sétáltam senkivel és már közel járok a 16-hoz?

..és egyáltalán nem arról van szó, h csúnya lennék, vagy, h várom az igazit, csak még sosem alakult ki ilyen helyzet velem.. 15/L

Legjobb válasz: Nem gáz!!!! Sõt, helyes!!

Nem gáz!!!! Sõt, helyes!!
Itt vagyok neked én ;) 15/F
Nem gáz, én 16 évesen ugyanígy vagyok ezzel...
És akkor mit szóljak én...
gyere gyorsan bepótoljuk :P
Én 18 éves lány vagyok, és még nekem sem volt komoly kapcsolatom, egyszerûen nem éreztem magam elég érettnek hozzá, meg most fontosabb a tanulás számomra, persze néha jól esne egy társ, de én így is boldognak érzem magam ;) sok lehetõségem lett volna már, fõleg az utcán szólított le sok srác, de inkább nem akartam áltatni senkit, amíg magam sem tudom, hogy mit akarok :D nyugi, még elõtted az élet :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, mindenkinek a normális, és megnyugtató válaszokat!:)
nem gáz, sõt a mai világban a világ 8. csodája lehetnél :P szerintem ne aggódj emiatt :)
Nem gáz! nekem sem volt semmiféle kapcsolatom még lánnyal! mármint volt barátom de nem jártam egyikkel sem és nem csókolóztam. 16/F
Nem gáz:)
én 16 vagyok és én se! szerintem nem gáz.
Augusztus végén töltöm a 16 ot ès néhÁny hèttel ezelõttig ugyanez volt a helyzet. De hidd el nekem hogy egy szempillantás alatt meg fog vàltozni a dllog. Nem gáz.
Szerintem nem gáz énis ilyen helyzetben vagyok pedig én sem vagyok csúnya 15/f
Ezt tényleg nem rosszindulatból írom, de szerintem te nem az igazit várod, egyszerûen nem ismerkedsz, vagy esetleg nem elõnyös a külsõd. Lehet hogy magadat hazudtolod meg ezzel a kérdéssel. Egyébként én is várom az igazit, de én szex téren, tehát olyannal szeretném elveszteni aki megérdemli 16/f
Elobb jard ki a 8 elemit, mert gondolom, az meg nem sikerult.
Még hogy férfi mi? Egyidõs vagyok veled, de én mondom, csodálom hogy egy ilyen beképzelt kisp*cs kell valakinek egyáltalán. Férfi mi? Szánalmas vagy ember.
Minek hencegsz vele, egy igazi férfi nem hencegne ezzel, amúgy is csak fiú vagy még!!!
férfi :'D
15 évesen férfi?? Húú azannyát...:) )
kisfiú létedre....
Szerintem lemaradt a t a férfi végérõl :D
A kérdező hozzászólása: mondtam hogy 15 vagyok? nem mostani a történet... :)
terhes vagy!
az
A kérdező hozzászólása: lehet a dugtam után kellett volna egy vesszõ? így nem egyértelmû a mondat. :)
férfi 15 évesen?? muhahahaha, jó vicc volt .... :) :D
a "csicska" méggázabb... amúgy kedves kérdezõ, 15 évesen még javában nem vagy férfi :D
az a "gáz" h ilyen csicska szavakat használtok h "gáz" -.-"
hogy micsoda? férfi????
Istenem... És???? Én is dugtam 15 évesen (igaz nem vagyok férfi...), szóval gáznak nem gáz, csak éppen senkit nem érdekel, és nem is tartozik senkire!
Nem gáz..Csak ne vágj fel vele :D 14l
Nem fájt utána a pinád te felvágós hülyegyerek.
Attól függ mit dugtál (el).
egy normális ember ezzel nem vág fel, és nem beszéli ki!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!