Találatok a következő kifejezésre: Nagy gáz, 15 évesen (46 db)

Nagyon gáz? 15 éves vagyok és szilveszterkor lefeküdtem a barátommal de csak miatta mert neki akartam jót és már megbántam és azóta nem csináltuk. Ti mit szóltok hozzá?

Legjobb válasz: Én igazán szoktam szidni a ribancokat, de most õ miért is ribanc? Mert lefeküdt a barátjával? Hát ha valaki ezért ribanc, akkor ki nem az? Vagy biztos mindenki csak, és kizárólag házasság után szokott... Amúgy mi a gond? Nem volt jó? Miért csak neki akartál jót, neked nem jó? Ha neked nem volt jó, akkor ott volt valami probléma, mert ennek az lenne a lényege, hogy mind kettõtöknek jó. Ha jó volt, akkor miért ne lehetne máskor is jó? Végül is "ingyen" jó nem?

Én igazán szoktam szidni a ribancokat, de most õ miért is ribanc? Mert lefeküdt a barátjával? Hát ha valaki ezért ribanc, akkor ki nem az? Vagy biztos mindenki csak, és kizárólag házasság után szokott... Amúgy mi a gond? Nem volt jó? Miért csak neki akartál jót, neked nem jó? Ha neked nem volt jó, akkor ott volt valami probléma, mert ennek az lenne a lényege, hogy mind kettõtöknek jó. Ha jó volt, akkor miért ne lehetne máskor is jó? Végül is "ingyen" jó nem?
Isten hozott a ribancok körébe:) Csak így tovább!
hát elég gáz vagy..
így jártál!
"csak miatta" "megbántam" Ez a két rossz dolog! Ha már megtörtént, akkor kár bánkódni... ez van, fogadd el! Tanulj az esetbõl... ne csinálj olyat, amit késõbb megbánnál! Amúgy eléggé gáz...
Hát ez gáz! Nem kell ribinek lenni
Elég nagy p.öc.s hogy azóta nem szexelt veled, szerintem fél biztos volt benne pia. Szívasd meg mikor józan akkor közeledj felé és ha húzza magát kérdezd meg tõle na józanon már nem is vagy akkora csõdõr
Szerintem idõvel túlteszed magad rajta. Tény, hogy még nem voltál rá felkészülve, de szerintem ne fogd fel tragédiaként, hanem vedd úgy, hogy megtörtént és kész!
Neki akartál jót... Hát nem tudom, de szerintem egy normális kapcsolatban (és a szexben) nem az számít, hogy csak az egyiknek legyen jó, hanem az, hogy mindkettõnek jó legyen. Mondjuk ti még gyerekek vagytok, így valamelyest felmentést kaphatsz, de legközelebb gondolkozz, és soha ne azért csinálj valamit, hogy csak másnak legyen jó.
ez hogy jutott eszedbe? most már mindegy, ez van, ne gondolj rá N
Egyátalán nem vagy gáz, én is 15 vagyok nyugodj meg! Szeretem õt és ezért csináltam

Nagyon gáz 15-16 évesen az, ha valakinek abortusza van?

annál mit csinálnak, ha pl egy lány ujjazás által lett terhes (rákerült a fiú ujjára a sperma) és a csajszi még sz?z?

Legjobb válasz: huhh.ez nagyon gàz.

huhh.ez nagyon gàz.
Szia! Hát bizony nagyon nagyon gáz az abortusz 15-16 évesen is, és máskor is.A gyilkosság az gyilkosság, mindegy hogy milyen korban követed el.És igenis elítélendõ, fõleg ha felelõtlenségbõl adódik.Szerintem ne is várj felmentést alóla, mert nincs.És nem szabadna annyira lazán és felelõtlenül kezelni ezt a témát ahogyan sokan teszik. Fõleg olyan tanácsot adni, mintha csak annyit jelentene, mint egy bugyicsere.Ennyi idõsen még babázni kellene játékbabával, és a nem nemi életet élni.De, aki annyira felnõttnek érzi magát ennyi idõsen, hogy a felnõttek életét éli, az legyen ahhoz is elég felnõtt, hogy ennek minden következményével számoljon.
Ja, és semmilyen tabletta nincs nálunk forgalomba ami helyettesítené az abortuszt, és ezt még külföldön is betiltották.Mert sok felelõtlen tini az életével fizetett érte, hogy orvosi felügyelet nélkül felelõtlenül használta, és elvérzett tõle.De aki a felelõtlensége miatt abortuszra megy, nem õt kell sajnálni, kímélni, hanem a meggyilkolt magzatot. Elõzõ válaszoló.
Szia, ha már biztos hogy terhes akkor, inkább abortusz.Amúgy abortusz ellenes vagyok, de hogy 15 éves leány szüljön az nem élet!!!!Szóval gyereknek gyereket!!!
A kérdező hozzászólása: itt nem a nemi életrõl van szó és nem is magam miatt írtam ki a kérdést, mert eszem ágában sincs még lefeküdni a barátommal. sõt még szûz vagyok. ez csak egy szimplán feltett kérdés volt, h mivan ha ......!? nem tudom milyen az abortusz, de nem is nagyon akarok. az, h a legtöbb pasi ebbe a korba már javában keféli a csajokat arról sztem csakis a sok "nagyokos" tehet.. sztetek honnan látják, h ezt kell csinálni? pornó filmek, újságok, stbstb. már a hírekben is lehet olyat hallani, h ezt meg azt megerõszakolták. azt hiszik ez a jó. pedig nem. én is 16 éves vagyok, de benõtt a fejem lágya (sztem) és tudom, h nem most kéne elkezdeni, mert elöttem az élet és még bõven van idõm. de szerintem ebben a korban már elkezdõdik az "érdeklõdés" a másik nem iránt.
alapjában véve nagyon gáz!de ha már volt olyan felelõtlen hogy nem védekezett, akkor legalább a következményeket vállalja!!a szülõk ilyenkor nagy segítségek lehetnek...
Hozzáteszem nagyon ritka s felállás, hogy valaki ujjazûstl lenne terhes, hiszen ha visszagondolok és még a pettingekre visszatekintek akkor nagyon óvatosan kezeltem az ügyet.Kétlem, hogy egy szûz lány csak úgy hagynû, hogy spermás kézzel fogdossák, huszen abban a gyerek korban még azt hiszi az ember, hogy mindentõl terhes lesz.Nem gondolod?Remélem ez nem egy mese amit mondjuk gyakorolsz ahhoz, hogy mit kell majd beadni a szülõknek és hogy válaszoljak a kérdésedre is. 15-16 évesen fejlõdik ki igazán a kis személyisége a lányoknak.Sajnos az abortusz és a vele járó dolgok annyira be tudják sötétíteni a napodat, hogy egy életen át hordodzod magadb.Persze jobb mintha a babádat hordoznád, hiszen gyerek ne neveljen gyereket, de az biztos, hogy lelekileg nagyon megvisel.akit nem annak nincs szive, vagy még annyira gyerek, hogy nyalókának nézte amitõl teherbe esett.Nekem volt egy méáhszájsebem, ami nem bûn, de annyira megalázónak érzetm a helyzetet, ahogy a doki+ 3-4 mûtõs körülöttem ugrált én felig pucéran és csak "fel a lábat, azt azt" nagyon rossz volt.Nagyon szégyeltem magam.Láttam lányokat ahogy tolták ki õket a kis mûtõbõl, szerintem abortuszról, és sírtak.Hááááát csak ennyire gáz.Jaaaaa és kétlem, hogy altatnak.
Láttam tavaly, amikor anyu pár napig kórházban volt és meglátogattam, hogyan jönnek ki a fiatal lányok az abortuszról.. Õket altatták, illetve inkább mondjuk úgy hogy elbódították arra a pár percre, már kezdtek magukhoz térni, ahogy hozták vissza õket a kórterembe. Felül egy rövidke póló volt rajtuk, alul semmi, úgy hozta õket vissza a mûtõsfiú az egész kórházon keresztül, lábuk közé odagyûrt papírvattával. Megalázó egy helyzet volt! És ha belegondolsz, hogy pár perccel azelõtt még dobogott bennük egy pici szív, hát.... Gyilkosság ez, akárhogy nézzük. Nekem az a véleményem, hogy az éljen nemi életet, aki tudja vállalni a következményeit is. De ha miden kötél szakad, akkor legalább ne ölje meg azt a babát, hanem adja örökbe. Annyi család vár kisbabára, ha már megfogant egy kis élet, legalább adjunk neki esélyt, nem? Nem beszélve arról, hogy aki vévigcsinálja becsülettel a terhességet és a szülést, legközelebb biztos nem lesz annyira felelõtlen.
"mi a fenéért él egy 15-16 éves lány nemi életet?" ...és a többi hasonló. Már ne haragudjatok: nem arról van szó, hogy közösködnie kéne - de hol a fenében tanulja meg? Most tanulja. Egyelõre simogatásal... Valamikor tanulnia kell - és 20 évesen, felsõ képzésben még éppen olyan rossz lenne egy "beesett" gyerek. Tanulnia kell, az iskolában is, nem babáznia - különben a hátralevõ élete nudlit nem fog érni. És a babának sem. Az meg, hogy gyilkosság-e... igen, ha már megszületett, és mondjuk éhenhal, az gyilkosság. Felelõtlenségbõl elkövetve. Akkor már jobb (neki is), ha meg se születik. Nem a múlt században élünk.
Lehet, hogy maradi vagyok, bár a korom nem indokolná(30 éves vagyok) de mi a fenéért él egy 15-16 éves lány nemi életet? Ugyan hová siet? A szex csodálatos dolog, de csak akkor, ha megfelelõen érett rá valaki. És ezt nem testileg értem! Lelkileg! Az meg kizárt egy 15 évesnél. Csinálják, mert újabban ez a divat, aztán ha baj van, akkor abortusz... Nagyon nem jól van ez így. A legfantasztikusabb dolog életem párjának karjában lenni, és maga volt a csoda, hogy az ölelésünkbõl új élet fogant. 15 évesen még aligha történik ez így. Ebben a korban még annak kellene csodásnak lennie, hogy egy fiú megfogja a kezed, megcsókol, hogy perzselõ pillantásokat váltotok a mateklecke fölött, hogy kis levélkét csúsztat a tolltartódba a szünetben... Olyan kár mindezt kihagyni, és felnõttet játszani! Nem vagytok még felnõttek. Gyerekek vagytok, kedves, néha kissé esetlen kamaszok, ábrándokkal, álmokkal, tervekkel. Soha nem jön vissza ez az idõ, ne bánjátok meg, hogy eldobtátok!
En nem nyitnek vitat arrol, hogy mi az abortusz, gyilkossag-e vagy a nonek a sajat eleterol, testerol szolo dontes lehetosege. Azt viszont hiszem, hogy gyilkossagnak hivjak azt, amikor a lany terhes lesz, eltitkolja mindenki elott, titokban megszuli aztan megfojtja\szemetbe dobja a babajat. Azt hiszem akkor mar inkabb az abortusz.
Hát ilyen fiatalon általában abortusz szokott lenni az ilyen "játék" vége. Az abortusz pedig gyakorlatilag azt jelenti, hogy csúnyán fogalmazzak, kikaparják a lány méhébõl a babát, akkor is, ha még szûz. Láttam errõl egy japán filmet, ahol a baba menekült a fogó elõl...nagyon megrázó.Ráadásul ez akár meddõséget is okozhat, szóval nem játék.Természetesen szülõi beleegyezés is kell hozzá.Már biztos ez a terhesség?Teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Nem én vagyok terhes egy csak egy szimpla kérdés volt, hogy ha szûz még a lány akkor is csinálják-e ... de gondolom az szarabb.. mondjuk hallottam arról, h altatásban csinálják.
Ne irjatok ilyen szornyusegeket. Ha mar megesett a baj, inkabb segiteni kell. Mindenkeppen beszelj a szuleiddel, manapsag egyebkent leteznek masfajta terhessegmegszakitasi modszerek is, van pl. gyogyszeres, attol fugg, hany hetes a terhesseg. A gyogyszer hatasara magatol kilokodik a baba, ha meg nagyon pici, semmit sem fogsz erezni nemi gorcson kivul. Fel a fejjel, es ezek utan vedekezz. Nem minden terhessegmegszakitas jar meddove valassal, biztosan lehet meg gyereked.
Az elozo beiro vagyok, ha nem te vagy terhes, akkor nyilvan arra vonatkozik, aki ilyen cipoben jar.
Az ilyen gyógyszer Magyarországon még nem engedélyezett. Egyébként nem árt néha, ha nem csak azt hallják a kamaszok, h nem nagy dolog és semmi baj nem lehet belõle, mert ez nem így van.Anyum volt kórházban, amikor egy 14 éves lány volt a szobatársa, akinek abortuszt csináltak.Viháncolt össze-vissza, jöttek a haverok, szervezték a következõ bulit és fel se fogta, mit csinált.Igenis tisztában kell lenniük vele, h ez igenis fontos és mindenképpen védekezni kell, ma már sok módszer van.
Szerintem ezt nagyon végig kell gondolni. Ha valaki egyszer terhes akár akarta akár nem, az abortusz gyilkosság! 6-7 hetesen már dobog a szíve!! Én tuti nem vetetném el SOHA!!! Én már átéltem mi van ha nem lesz gyerekem gondolatot, de hála Istennek már a 32ik hétben járok. Pedig sosem volt abortuszom. Nos ha lett volna, meg is zakkantam volna az idõ alatt amíg nem akart összejönni. Szerintem GONDOLJA végig bárki is van ilyen helyzetben. És épp ezért még a feltételezést is!! Az élet nem játék. Addig az míg nem fordul ellened... Én azért kívánok egy aranyos gyönyörû gyermeket, természetesen akkor amikor itt az ideje, ha 16 évesen akkor akkor, ha késõbb akkor pedig akkor!
A kérdező hozzászólása: nem igazán lenne jó szerintem 15 évesen szülni.
Én annyira rettegtem a nemkívánt babától, hogy 18, 5 éves koromig szinte nem is volt nemi életem.Utána is eleinte sokat paráztam, majd oldódott ez a para, de mindig védekeztem, mert tudtam, hogy nem játék az abortusz. Aztán eltelt egy kis idõ, és jött egy nemvárt baba.Komolyan elgondolkoztam az abortuszun, de akkor is zokogtam, amikor arra gondoltam, hogy meg kellene ölnöm, meg akkor is, amikor azon hogy maradjon életben.Nemsokára megszületik, de sosem felejtem el, amikor a védõnõ azt mondta, hogy simán aláírta volna az abortuszos papíromat, hogy megcsináltassuk a férjemmel, akkor egy világ omlott össze bennem...h mondhat ilyet valaki?!Nemh annak örülne, hogy egyel több kismamája van... Szerintem sem a legjobb dolog 15 évesen szülni, de nem kell teherbe esni.Vigyázni kell, és ha csak a legkisebb gyanuja is van annak hogy az ujjra került a sperma, akkor elõbb kezet mosni és csak utána simogatni.Egy élet nem játék!
DE, iszonyatosan gáz! Borzalmas dolog! És 15 évesen szülni sem kell, csak GONDOLKODNI!!!

Mit gondoltok, nagyon gáz hogy 18-évesen bele estem egy 15-éves csajba?

Mindig is az id?ssebbek társaságát kerestem.

Legjobb válasz: Miert volna gaz? Szerintem a szerelemben nem szamit a korkulonbseg. Legalabbis nekem nem. Most amugy azert lenne gaz, mert a haverjaid idosebbek? Es attol felsz, hogy kinevetnek? A csaj mennyinek nez ki? Ugy ertem, hogy hany evesnek?

Miert volna gaz? Szerintem a szerelemben nem szamit a korkulonbseg. Legalabbis nekem nem. Most amugy azert lenne gaz, mert a haverjaid idosebbek? Es attol felsz, hogy kinevetnek? A csaj mennyinek nez ki? Ugy ertem, hogy hany evesnek?
Amugy ha en szeretek valakit, akkor nem erdekel a korkulonbseg, es az sem, hogy masok mit mondanak. A lenyeg az, hogy ha szeretitek egymast. Mondjuk a ti esetetekben meg talan nincs ilyen konkret szerelem, de szerintem nem gaz es ne is szegyeld!
de hát ez csak 3év, nem nagy korkülömbség! sõt ideálisnak mondott, hogy a fiú 2-3 évvel idõsebb legyen, mivel a csajok állitólag korábban érnek. Tehát ebben nincs egyáltalán semmi ciki! Ha meg bele is zúgtatok egymásba, akkor tényleg minden oké!
Nekem 20 évesen volt 15 éves barátnõm. Ez kicsit neccesebb, de mégis 13 hónapot voltunk együtt, ebbõl 9-et távkapcsolatban.
Dehogy van ezzel gond... ez teljesen normális (: remélem, nem azért gondolkodsz most ezen, mert a haverjaid esetleg lenéznének, hogy fiatalabb lánnyal kezdesz. Mert az sem számít. Csak a boldogságod (:
szerintem nem gaz......ha szeretitek egymast nem all semmi az utatokba......a korkulombseg nem szamit!pl en egy 10 evvel idosebb pasiba vagyok szerelmes......kicsit idegesit a korkulombseg de sztem nem szamit......foleg csk 3evvel kisebb a csaj!ugyh nyugi:)
Mit szólsz ehhez?A barátom nyáron lessz 18éves, én pedig 13éves vagyok.10hónapja van egy gyönyörû kapcsolatom, és hogy ne hidj valami roszzat, nem azéert vagyok vele, hogy avval dicsekedejek, meg õ se nem azért van velem hogy azt csinálya amit a mostan 13-4 évesekkel, és utánna abol szépen jön a kis k.rva (Márpedig tisztelet a kivételnek) Na, én ebböl nem kérek.Imádjuk egymást=) Udw
Sztem nem gáz, nálam is három évvel idõsebb a barátom 16L
Nekem meg mindig 7-8 évvel idõsebb pasival volt dolgom, és rettentõ fura volt eleinte, hogy a mostani barátom annyi idõs mint én :D Egyáltalán nem gát, hogy 15éves, ez pont, hogy teljesen normális, úgyhogy ha jól kijöttök, akkor a kora nehogy visszatartson :)
nekem 17 evesen 22 eves baratom van es tok jol megvagyunk lassan fel eve ugy , hogy szerintem nem gaz:)
Dugd.
A kérdező hozzászólása: hát az tényleg elég sz.r dolog, már bocs.
szia! remélem még szoktad nézni a kérdéseidet. mi lett a dologból?:) összejöttél vele, vagy semmi nem történt? még szereted?:) mesélj mi történt 15/L (velem is éppen ez a helyzet:s)

Nagy gáz, hogy 15 évesen már nem voltam szűz és hogy 20 évesen szültem?

Csak azért kérdezem, mert itt ha magamat hozom fel példának, akkor állandóan leszólnak azok a lányok, akik 20 éves kor felet is szüzek. Szerintem a 15 éves kor simán normális. Most 21 vagyok és fél éves gyerekem van, erre is mondták már itt, hogy gáz és hogy ez nem normális dolog. Miért? Van egy szakmám, dolgoztam is, tehát nem a semmire szültem, nem segélyb?l tartatom el magam, és most, hogy itthon vagyok, a gimnáziumot is befejezem (mivel ugye szakmunkásba jártam), és szeretnék továbbtanulni, de attól még nem értem ezt a lesajnálást vagy megbotránkozást, pusztán életkori tények alapján.

Legjobb válasz: Nem az, hogy gáz, inkább nem megszokott és nem annyora elfogadott bizonyos körökben! Én 22 leszek lassan, és még egy ideig tuti nem szülnék gyereket, pedig van egy nagyon jó kapcsolatom, a szüleink támogatnának is, elvégeztem a gimit, most fõsulin tanulok, a barátom pedig dolgozik, van keresete! Mi mégis úgy gondoljuk, még sok dolgot meg kell tennünk addig, hogy gyermeket vállaljunk! Ha te úgy érzed, hogy tapasztaltál az életbõl eleget, bulik, fiúk és egyebek, kereseted is volt és a gyermekednek meg tudsz adni mindent, akkor nincs semmi gáz!

Nem az, hogy gáz, inkább nem megszokott és nem annyora elfogadott bizonyos körökben! Én 22 leszek lassan, és még egy ideig tuti nem szülnék gyereket, pedig van egy nagyon jó kapcsolatom, a szüleink támogatnának is, elvégeztem a gimit, most fõsulin tanulok, a barátom pedig dolgozik, van keresete! Mi mégis úgy gondoljuk, még sok dolgot meg kell tennünk addig, hogy gyermeket vállaljunk! Ha te úgy érzed, hogy tapasztaltál az életbõl eleget, bulik, fiúk és egyebek, kereseted is volt és a gyermekednek meg tudsz adni mindent, akkor nincs semmi gáz!
A te életed! Neked kell eldöntened, hogy jól döntöttél -e vagy sem! Én nem akarlak leszólni, nem ítélem el a fiatal lányokat, akik gyerekfejjel szülnek. Csak hát az a baj, hogy a legtöbben a semmibe szülnek, és bele sem gondolnak, hogy azt a gyereket fel is kellene nevelni!De ahogy írod, te nem tartozol közéjük. Jó, hogy vannak céljaid a jövõt illetõen és nem csak otthon ülsz a babérjaidon. Sok sikert az életben!
Szerintem ha felkészültél rá és tényleg nem a semmibe szültél, akkor nem gáz. Régen ez tök elfogadott volt, sõt már meg is szólták aki ennyi idõsen nem volt férjnél és nem szült. Változik a világ, manapság már 30 felett, sõt 40 körül szülnek a nõk, ami szerintem sokkal gázabb. Én is 22 vagyok, nagyon szeretnék babát, de úgy érzem még nem készültem fel, de mindenképpen 30 elõtt szeretnék szülni, úgy 4-5 év múlva. Szóval nem gáz, és sok boldogságot meg sok sikert a továbbtanuláshoz is!
Hát, nézd, szerintem is inkább szokatlan, habár XXI. század... egyre kevesebb minden szokatlan. Viszont ha felelõsséggel van most gyereked, akkor szerintem ez igenis tisztelendõ dolog! Milyen jó lesz a gyerekednek, mikor õ már kamasz lesz, és még mindig csak a 30-as éveidet taposod... ennek is megvan az elõnye. Amúgy ne törõdj azzal, hogy kit szólnak le és hogy, az emberek mindig is utálták a másságot! Ez egy örök igazság, de ami szokatlan, az nem biztos, hogy rossz. Könnyû elítélni a másikat, nem tudhatod, hogy neki milyen élete van. Ha pedig veled megtörténtek ezek a dolgok, és ilyen állapotba vagy, és nem felelõtlenül csináltad, akkor erre szerintem lehetsz büszke.
mindenki mást tart a legfontosabbnak az életben. van, aki azt, hogy karrierje legyen, van, aki családot akar, van, aki esetleg vmi egész mást. én nem szültem volna húszévesen, az biztos, de én még abban sem vagyok biztos, hogy késõbb akarok gyereket. szerintem nincs olyan, hogy valami gáz vagy nem gáz. minden ember másmilyen, és más értékeket tart fontosnak.
Szia! Szerintem egyáltalán nem gáz. Szokatlannak valóban az, mert manapság a nõk 80 %-a talán 30 évesen bevállal egy gyereket, maximum (tisztelet a kivételnek). Engem is elitélnek, de már nem érdekel más, csak a családom. 16 éves vagyok, a fiam 17 hónbapos lesz hamarosan. Gimibe járok, semmivel nem kapunk több segélyt másoknál. Boldogok vagyunk, és ez a lényeg, a többiek meg le vannak sajnálva. Ne törõdj velük;)
Hát figyelj, én pont a válaszolók ellen példája vagyok. 21 éves, van egy komoly kapcsolatom, és már alig várom, hogy összeházasodjunk, de még van egy évem a diplomámig. Én falusi paraszti családból származom, nagymamám 18 évesen ment férjhez 20 évesen szült, anyukám 20 évesen ment férjhez és 21 évesen szült. Én is szeretnék 2 év múlva gyereket. Nálunk ez a normális. Én nem vagyok karierista, sõt bnõm is 21 éves és egy éve férjnél van, másik bnõm nyáron megy férjhez. Tehát én már le vagyok maradva. Sztem normális, ha ilyen korban gyermeked van. Legalább is nálunk. Középsulis osztálytársamnak, már két éves a lánya.
Bár bocs, de újra és újra ki kell hangsúlyoznom: AKI ELEVE KÉRDEZI, HOGY GÁZ-E, AZ NEM VÉLETLENÜL KÉRDEZI, MERT ANNAK TARTJA. Ha egy kis érettség lenne benned, akkor nem tennél fel ilyen hülye kérdéseket. És ha vki azt mondja, hogy gáz? Vissza csinálod a dolgokat? Más döntse el, hogy gáz, hogy van egy gyereked 20 évesen? 22 vagyok és nagyon sokáig még nem akarok gyereket Számomra gáz, mert nem tettem volna. De nekem tök mindegy hogy más mit csinál az életével.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is cukrász vagyok :) Jó kis szakma ez, én szeretem. Nem tudom, miért érne ez kevesebbet egy diplomával, amikor olyan sokan nem tudnak mit kezdeni az egyetemi végzettségükkel. Egyébként a párom szintén a vendéglátásban dolgozik, gondolkodunk rajta, hogy majd nyitunk egy kis cukrászdát ha már nem leszek GYED-en. Szóval szerintem minden a legjobban halad. A picurka meg már egy éves is elmúlt. Én meg pont ma fogok elmenni egyet mulatni a barátnõimmel, szóval azt hiszem, tök jó nekünk, és ebbe azt is beleértem, hogy én is jólérzem magam.
Szerintem nem gaz!!! Ha eleg erettnek es felnottnek erzed magadat hozza akkor miert lenne az??? ha ugy erzed h te kibuliztad magad es megtalaltad eleted parjat akkor miert lenne az??? szerintem orulj neki h igy van. En mas utat jartam be de nem vagyok egyaltalan meggyozodve h ez volt a jo utirany, bizonyos szemszogbol igen bizonyosbol nem. Amikor en te korodban voltam nalam elso a tanulas volt. A PSZF-en nem sok idom volt elni mert tanulni kellett. Mikor elvegeztem dolgozni mentem es a jogon csinaltam posztgrad diplomat. majdnem 26 eves voltam mikor befejeztem a tanulast. Utana elni akartam bulizni mert nem volt arra lehetosegem elotte. Akkor volt egy srac aki udvarolt de mivel idosebb volt o mar komoly kapcsiban gondolkodott es leszogezte h 2 ev mulva mar babat akar. en beijjedtem mert nem ereztem magam eleg erettnek. meg ugy ereztem h meg en nem eltem. nem akartam egyik kotottsegbol a masikba menni. Idokozben kulfodlre koltoztem, magas karriert futottam be, nagyon jo anyagiak kozott elek, csak eppen nekem pont az hianyzik az eletembol ami neked meg van egy szereto ferj es egy baba. Latod en is azon az elven voltam tanulas, karrier, haz, ceges kocsi mi egyebek, es majd utana a ferj es gyerek... Csakhogy am a ferj es a gyerek nem poject munka... es sokan azt hiszik es amikor mar mindened megvan akkor meg pont nem akar a nagy o eljonni es akkor meg ezen gorcsolsz es stresszelsz. Es pont ez az amit irtam jol jartam igy???? egyre inkabb erzem h nem, mert a penz nem boldogit az csak egy eszkoz h az eleted konyebbe tegye de szeretet nem fog adni. Tehat ne band h ugy tettel. erettsegit fosikolai diplomat lehet szerezni kesobb is, karriert is be lehet futni kesobb is, nem feltetlenul kell 30 evesen managerkent dolgozni... Tehat ne banj semmit!!!!
ja elozo hozzaszolo... es pont az olyan magambeli nok maradnak egyedulalloak... en igyekszem nem olyanna valni de mennel idosebb az ember annal nehezebb partnert talalni... tapasztalat... egyebkent en 17 voltam mikor elvesztettem, nem ez hatarozza meg h ki k...va vagy ki nem az... tehat kar leszolni a masikat!
Gáz nem gáz? Nem mindegy? Te igy döntöttél és gondolom át is gondoltad. Szerintem az a gáz amikor egy 14 éves gyerek teherbe esik és itt sokan azt tanácsolják hogy tartsa meg és neveljék fel az anyjával... Ez gáz.Téged meg leszólnak, mert szakmád, kapcsolatod volt és gyereket vállaltál. Neked kell tudni, mennyire vagy felnõtt a gyerekneveléshez. Ismerek olyat aki 23 évesen szûlt, mert nagyon akarta a gyereket, de fél év után rájött hogy ezt nem lehet visszacsinálni. Szegény gyereket azóta is neveli mindenki. Gondolhatod. Õ fiatal volt és még most is az lenne pedig túl van már a 30 on. Neki fontosabb az, hogy élje az éltét, nyaralgasson az éppen aktuális faszijával, persze gyerek nélkül... Az ilyen inkább ne szüljön. DE! Ismerek olyat is akinek 25 éves korára 4 gyereke van és gyönyörûen neveli õket, pedig nincs eleresztve anyagilag. Ki hogy áll a dologhoz. Te csak azzal törõdj, hogy a gyereked ne szenvedjen hiányt semmiben. Itt elsõsorban a szeretetre és a gondoskodásra gondolok. Véleménye mindenkinek lehet, de ez a te életed, és te döntesz! sok sikert a babádhoz!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat (amik emberi hangnemben íródtak)! Én természetesen nem bántam meg semmit, szerintem amúgy minden rendben van nálunk, sõt, amióta megvan a pici, azt érzem, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb lettem, már nem vagyok az a hirtelenharagú, kissé polgárpukkasztó hebrencs, szóval nekem nagyon jót tett az anyaság, a kisfiam pedig olyan kis vidám, mosolygós gyerek, na meg persze a párom is olyan nagyon jólérzi magát az apaszerepben, mintha világ életében ezt csinálta volna :) Csak tényleg az érdekelt, hogy miért vannak egyesek negatív véleménnyel. De hát konkrét érveket nem hallottam sajnos. Mindegy, legalább az kiderült, hogy sokan vannak, akik szerint ez így normális :)
szerintem nem gáz. egyik haverom 18 éves és azt mondta h szive szerint már rég lenne gyereke, mert milyen édes lehet megfogni meg játszani vele, és õ most arra van rááálva hogy mnél hamarabb találjon egy lányt aki ez bevállalja. hogy tõle gyerek. persze ez azért nem igy müködik ahogy õ elképzeli h valaki 1 honap után megfogja mondani neki h oké akkor akarod töled most azonnal egy gyereket. mindegy itt nem is ez a lényeg. hanem h most éretségizett le meloja van szeirntem 20 éves korára õ is összehoz eggyett. és nemazért mert felelötlen és gáz amit csinál h uristen 20 évesen gyerek, hanem azért mert imádja a gyerekeket és minden vágya h neki is legyen egy minél hamarabb. ebben nincs semmi elitélendõ. mindenki más minenki mást szeretne az életével kezdeni, nekembiztos még egy jo darabig nem kéne gyerek, de ettöl nem fogom leitélni s lenézni azt akinek van gyereke és szintén 21 éves. meg nem is hiszem h képes lennék felnevelni egy gyereket ahoz kell egy megfelelõ komolyság és felelösség tudat, ami nekem nincs igy igazándiból le a kalappal az elött akinek 20 éves gyereke van és kell komolysággal tud rá figyelni.
Szerintem mindennek megvan a maga ideje. Neked még az egyetemen kéne koptatni a padot, és megtanulni az élet dolgait. Tervezni, célt kitûzni magad elé. Én nem vagyok ellened, csak tudd! Nem ismerem a családi körülményeidet, de valószínûnek tartom, hogy a picinek nem Te teremtetted meg a biztonságot, és egyéb dolgokat amire egy babának szüksége van. De így, hogy már anyuka vagy, õszintén kívánom, hogy boldogok legyetek! Egyébként szerintem is a 15-17 a "normális" életkor a szüzesség elvesztéséhez. Én pl. 17 voltam, de mindegy, most nem rólam van szó. Puszka
A kérdező hozzászólása: De miért kell mindenkinek egyetemre járni? Miért nincs becsülete annak, ha valaki szakmát szerez és abban dolgozik? Én nem kerestem rosszul a szakmámban, természetesen nem mindent én teremtettem elõ, de éppen az is elég lett volna, amit én félretettem arra, hogy majd a babának legyen mindene.
felnõtt ember vagy, akkor válallsz ygereket amikor szeretnél.Anyukám is ennyi idõsen szült engem, sõt tervezett gyerek voltam, és akkor már rég együtt is éltek édesapámmal, semmi baj nincs ezzel:) az a gond mikor valaki aki még maga is 14-15-16 éves és gyereket szül..amit egyxébklént is az õ szülei fognak felnevelni, hiszen 15 éevsen erre senki nem képes.tudtomalm ha fiatalkorú szül, azt nevezik leány anyának
A szakma-diploma kérdésre pedig..ismerek én nem egy oylan embert, akinek van esetleg 3-4 diplomája is mégis egy tajparaszt. Vagy nem tud vele elhelyezkedni.Én végzezk hamarosan, cukrász leszek, de nem szégyellem, sõt.
jajj, dehogy! én is magamat hozom fel példánek. 15 évesen vesztettem el. 1 hete jártam az akkorival. (2 évig tartott) utána is 1 hét után feküdtem le a köv. pasival, már több hónapja járunk. Attól, h vki korán kezdi még nem kurva, csak nélvezi az életet. Te még a gyerekeket is szereted! örülj neki!! (most 17 múltam, 1 pasi van "mögöttem", én se vok qrva, csak aztem a dolgokat "in medias res" kezdeni)
elõzõ hozzászóló vagyok még..nem az a gáz szerintem, ha valaki 15 évesen veszíti el a szûzességét, hanem h holt fogalma nincs a szexrõl és következményeirõl, de ebben meg inkább a szülõk a hibásak....nekik kellene felvilágosítnai õket, és akkor nem lenne ezen az oldalon a sok idétlen kérdés....amire annak idején mi is kerestük a választ..
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: boldog babázást, sok boldogságot és egészséget kívánok és köszönöm a választ :)
A kérdező hozzászólása: Szögezzük le, hogy nem tartom gáznak, és a kérdést nem is így tettem fel, hanem úgy, hogy "Tényleg annyira gáz...", mivel én nem hiszem el, hogy ez az lenne, de már kaptam ilyen irányú utalásokat. Csak szerettem volna tudni, hogy konkrétan miért is az.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, örülök, hogy nem mindenki olyan, hogy a maga mércéjét próbálja ráhúzni másokra.
na akkor...azok akikleszolnak jobb ha elbujnak a francba mert nem hiszem hogy senki nem csinält olyat az életében amit ne bänt voltna meg vagy amiba bizonytalan hogy vajon..jol döntöttem e....én märciusban töltöttem a 21 et, és pont most 30.-àn lesz a kisfiam 6 honapos....az hogy mikor szplsz egyàltalän nem kor kérdéSe, ha aränylag , vagy ha megvan mindened.nézd meg egy 26 éves ember is lehet nagyon buta az élethez, vagy éppen egy 19 vagy 23 éves läny lehett érettebb a tärsainàl.én boldog vagyok mert van a kisbabäm.terveztem .imädom!s hozzäteszem én is 15 multam mikor elvesztettem a szüzességemet, bevallom azt inkäbb tartogattam volna még a késöbbiekre, de igy alkault ennyi.Tehàt ne legyen rossz éRzésed mert fiatalon szpltél.akkor gondolj bele.én sväjcban szültem, sväjci a picim apukäja..itt a megszokott ha kb 30 körül szülnek a nök...a korhäzban iszonyat jo ellätäst és odafigyelést kaptam.leesett az àllam hogy mennyire különbözik a magyar korhäz ettöl..de a lényeg, hogy ott is kicsit fede szemmel néztek hogy jééééé még nem 21 és szül...erröl ennyit .én boldog vagyok, és te is legyél az!nem hiäba döntötték ugy hogy akarsz babät, vagy hogy megtartod!gondolj csak bele...nem sok embernek ad az élet olyan eselyt hogy egy kis életet adhatsz...belöled...lyél boldog, neveld a picit, éS szarj rà mäsokra.bocs de jah.ha gondolod felvehetjük a kapcsit:D:D:irj majd:D:Dpusz
Ha nem tartod gáznak minek kérdezed itt meg? Akkor meg kit érdekel a többiek véleménye? Vagy csak itt akartad megtalálni a leányanya társaid? Sikerült...
Szia! Én most töltöttem be a 18-at és most vagyok 31. hétben! Tehát szerintem egyátalán nem gáz az irigykedõkkel nem kell foglalkozni! Hidd el sokkal jobban elítéltek volna ha elveteted a picit!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat mindenkinek!!! Az utolsó elõtti válaszolótól kérdezném: Miféle leányanya-társaimat??? Amúgy már az elõbb is megírtam kommentbe, hogy én nem így tettem fel ezt a kérdést, hanem úgy, hogy "Tényleg annyira gáz...", csak átírták a kérdésemet. De esetleg nem ártott volna elolvasni. Egyébként semmiféle "leányanya társaimat" nem akarom itt megtalálni, csak érdekelt, hogy hogy viszonyulnak az emberek manapság ahhoz, ha valaki fiatalon szül, illetve az itteni kommentekbõl azt is leszûrtem, hogy sokan huszonévesen is szüzek és nagyon csúnyán leszólják azokat, akik tinikorukban már nem azok, de nem igazán értem, hogy miért. Erre kerestem a választ.
Nagyon gáz, tényleg gáz... A sorrend mindegy, a lényeg ugyanaz.
Egyébként szállj már le a magas lóról, ribanc!!!!!! Neked meg õket nem kéne leszólnod!
huha, te aztán kaptál mindent itt.... egy a lényeg, h Te és gyermeked, családod boldog legyen a többi nem számít:-)))vigyázz magatokra, és légy büszke!!! jaa, és sose más ember véleménye a döntõ, hanem h te mit akarsz... én most vagyok 29 éves és elsõ gyermekemet várom, 26.hétben vagyok, már sokszor gondolkodtam rajta, mennyivel jobb lett volna ha elõbb szülök...édesanyám a tesómat 19 évesen szülte, engem 21 évesen...
A kérdező hozzászólása: Szerintem senkit nem szóltam le, ezt az alpári stílust pedig tartgasd másnak mert én normális hangnemben írtam. Egy kis kultúrát nem ártana tanulni.
Egyáltalán nem gáz, örülj neki, hogy kicsi lesz a korkülönbség a gyermeked és közted! Ha nem ba*od el, könnyen nagyon jó lehet a kapcsolatotok.

Nagyon dúrva, hogy 15 éves lány létemre pornóra szoktam maszturbálni? Nagyon gáz? Más is csinálja?

Legjobb válasz: mért lenne gáz? az a gáz ha valakinek a szexualitás a "gáz"... te ilyen téren egy normális lány vagy szerintem, de ne ess át a ló egyik oldalára se...ne legyél buta aszexuális és ne is legyél ribanc sem. így ahogy most vagy ez tökéletes. nagyjából ennyi. 22/f

mért lenne gáz? az a gáz ha valakinek a szexualitás a "gáz"... te ilyen téren egy normális lány vagy szerintem, de ne ess át a ló egyik oldalára se...ne legyél buta aszexuális és ne is legyél ribanc sem. így ahogy most vagy ez tökéletes. nagyjából ennyi. 22/f
én is szoktam. más le van fosva. jó nem? akkor meg?:D 18L
mért lenne gáz ?XD ha vmi gáz akkor inkább az hogy ezt megkérdezted XD 19F
Ebbe most mi van, én 11 éves koromtól arra szoktam...
Kamú.
Az lenne a gáz, ha az Animal Planet-re maszturbálnál.
Teljesen természetes!
Az a gáz, hogy még nem írtál nekem privátot, és nem taliztunk ... utána nem kellene többet masztiznod. :P
Szerintem nem, a lányoknak is ugyanúgy szabad nézni. ;) Esetleg ha a pornón belül valami nagyon extrém mûfaj izgat fel...
Pedig lány vagyok.

Ha egy lány 15 évesen el veszti a szüzességét az nagyon gáz? és le kéne tagadnia a barátjai előtt?

Legjobb válasz: Ha már jó ideje együtt vagy a fiúddal, és szeretitek egymást akkor nem gáz ;) 15/f

Ha megfelelõ személlyel megfelelõ helyen akkor nem:) de csk azoknak mond el akikben 100ig megbízol:)
Ha már jó ideje együtt vagy a fiúddal, és szeretitek egymást akkor nem gáz ;) 15/f
Akkor szerintem mehet:)
Hát ha rendes körülmények között.. Nem kocsi hátsó ülésén stb. akkor ezen nincs szégyellni való
Én nem reklámoznám, de, ahogy leírtad, azok alapján persze. :) Csak védekezzetek!
Az hogy 15 évesen elveszti a szüzességét valaki az oké , de hogy egy lány hát , az már pofátlanság.
A kérdező hozzászólása: gzoli98: nem érdekel a kommented!! ;) csá :D sztem nem vagy különbb attól mert te fiú vagy!!
Attól függ , milyen körülmények között
Igen gáz, 15 éves gyerek ne akarjon még szexelni, akkor sem ha ovi óta van barátja, várj még pár évet mikor elég érett leszel, nem kérdezel meg senkit, elég szerelmes, és nem a szüzességed akarod elveszíteni.
Nem gàz! énis 15éves voltam\vagyok. és nem szégyellem mert nagyon szeretem a baràtomat. ne foglalkozz màsokkal, te döntésed:)
Én azért nem reklámoznám mindenkinek, max. akiben tényleg megbízok.
Nem kéne letagadni, meg sem kellene tenni!
A mai világban már nem gáz, szerintem még mindig a 16-17 de inkább a 17 év az elfogadható minimum. Itt inkább az a kérdés, hogy a gyerekeidnek majd miként fogsz mesélni errõl, ha eljön a felvilágosítás ideje. Örülnél e neki, hogy a te példádat követve õk is 15 évesen vesztenék el, sõt, korábban, ha neked ilyenkor lehetett e. Lehet hogy koromhoz képest (22) maradi vagyok, de azért is tartom fontosnak ezt a kérdést, mert éppen a minap kaptam rajta két 12-13 éves forma kölyköt, ahogy rendesen, úgy ahogy kell csinálják az uszoda mögötti cserjésben, amíg egy harmadik õrt állt. Gondolom utána cseréltek vagy nem tudom. Itt a nyári szünet, nem tudnak mit kezdeni magukkal, próbálkoznak. De ez nem is ide tartozik. A lényeg az, hogy hogyan fogod elmesélni a saját történetedet a gyerekeidnek ha eljön az ideje. (Mert tegük hozzá, az nem felvilágosítás, hogy bekötöm a netet aztán hadd fedezze fel a világot magának a gyerek, mint ahogy azt rengetegen tették a 2000-es évek elején.) 22/f
nem gáz de miért tetted fel a kérdést? lehet hogy most bánod? vagy mi? mert ha biztos avgy a dolgodban akkor nem kérdezed..érted!
A kérdező hozzászólása: én vagyok az a 15 éves lány igen és másfél éve vagyunk együtt!! és igen rendes körülmények közt!! szerintetek?
te vagy az a 15 éves lány?
Ez a szüzesség túl korai vagy túl késõi elvesztése?
Szerintem nem az, de persze nem kell nagy dobra verned. Elég ha elmondod a legjobb nõidnek, de Nekik is csak ha akarod természetesen. Én 16 éves vagyok, nemrég volt az elsõ, és egy másik fiúval, szóval nekem "gázabbnak" kéne, hogy legyen, de szeretjük egymást, szóval tökre nem érdekel más véleménye. :)

15 evesen dohanyzom. Ez nagyon gaz?

16 leszek es mar kb fel eve h cigizek...es igen a rossztarsasag miatt eloszor csak amolyan tarsasag kedveert volt aztan valahogy folyamatosan kezdtem hianyolni a dolgot es egyre inkabb rafele szoktam ...menntiben hat ez ki az egeszsegi eletemre ...sportolok e mellettt szurke lm-et szivok ez egy gyenge cigi 4/4 -es

Legjobb válasz: Én is 15 voltam amikor elkezdtem és pontosan ilyen okosnak gondoltam magam én is :) Aztán 25 év múlva vért izzadtam mire le tudtam tenni. Végre nem bûzlök mint egy kémény, érzem az illatokat (szagokat), ízeket, nem köpöm ki reggel a fél tüdõmet, nem sárga a nikotintól a bõröm és még pénzem is marad, amit a hobbimra költhetek. De hát ki vagyok én, hogy egy 15 évesnek osszam az észt? Csináljátok úgy, ahogy jónak látjátok, vagy épp a társaságotok megkívánja, azt majd lesz valami. Ja és ha nem sikerülne leszokni? Úgy 50 év múlva, ha egy kicsit nehezen is, de végül megtalálja majd a lelketek a kivezetõ utat, a szivacsossá rothadt tüdõtökön keresztül. Szóval szívjátok csak, ettõl lesztek "felnõttek", de ha okosnak gondolod magad, azért az értelmén elmerenghetnél!

Én is 15 voltam amikor elkezdtem és pontosan ilyen okosnak gondoltam magam én is :) Aztán 25 év múlva vért izzadtam mire le tudtam tenni. Végre nem bûzlök mint egy kémény, érzem az illatokat (szagokat), ízeket, nem köpöm ki reggel a fél tüdõmet, nem sárga a nikotintól a bõröm és még pénzem is marad, amit a hobbimra költhetek. De hát ki vagyok én, hogy egy 15 évesnek osszam az észt? Csináljátok úgy, ahogy jónak látjátok, vagy épp a társaságotok megkívánja, azt majd lesz valami. Ja és ha nem sikerülne leszokni? Úgy 50 év múlva, ha egy kicsit nehezen is, de végül megtalálja majd a lelketek a kivezetõ utat, a szivacsossá rothadt tüdõtökön keresztül. Szóval szívjátok csak, ettõl lesztek "felnõttek", de ha okosnak gondolod magad, azért az értelmén elmerenghetnél!
Hát elég gáz. Igaz a fiatalok többsége ebben az idõszakban szokik rá a dohányzásra meg az alkoholra. Sajnos én is így kezdtem de én 16 évesen, és 18 éves koromban kezdtem el rendszeresen dohányozni, amit nagyon bánok. Persze ha ilyen gyengét szívsz akkor könnyebb a leszokás valamennyire, de nagyon fontos az akaraterõ, ha le akarsz szokni, csökkentsd a napi szálakat.
Én 14 vagyok, 12, 5 évesen szoktam rá, egy fél doboz megy el naponta, akkor most gáz vagyok? 14/L
én is 15 vagyok, én is dohányzom. gáz? már akinek. engem értelemszerûen nem zavar, van akit igen. persze, károsítod magad, blablabla. engem speckó nem hat meg de másoknak mindig azt tanácsolom, hogy ne, mert roncsolod magadat. a társadalom egyik felét nem érdekli, a másik meg elítéli. ha sportolsz akk viszont tényleg ne mert az úgy fos. 15/l
Én is 15 évesen szoktam rá a cigire pont úgy ahogy te. Most 18 vagyok és rendszeresen dohányzom. Szerintem nem gáz.
A kérdező hozzászólása: jah igen azt elfelejtettem mondani h atlagba napi 3-4 szal megy el nem tobb tegnap pl csak 2 az elott 3 ...csak ha buli van akkor megyel egy egesz doboz xdxd
A kérdező hozzászólása: áá nem hiszem h te gáz vagy haverom 8 éves korától cigizik ez már neki a 7.éve szal pszt. ...csak tudod nyomják ezt a sok egészségügyi sz*rt és hát beparáztam egy kicsit :/ ...ennyi az egész -.-
13:44es vagyok. Még annyit szeretnék mondani, hogy olyannal beszélj errõl, ha tényleg érdekel a dolog, aki leszokott. Ne olyannal, aki soha nem dohányzott és ne olyannal, aki még mindig dohányzik. Szerintem aki leszokott az tud a leginkább objektív lenni a témában. Ezért is írtam le neked, hogy én is dohányoztam. Egyébként a 15 éves hozzászóló nagyon jól írta, ha sportolni akarsz, akkor ne dohányozz. Észre sem veszed és az állóképességed a tüdõkapacitásod miatt nagyon megromlik...
szerintem az a szánalmas, hogy a sok tiltás, törvények, büntetés, és a mai napig kiszolgálják a 18 év alattiakat...
17 évesen kezdtem el dohányozni, 22 évesen megpróbáltam leszokni, aztán 24 évesen is - nem volt elég akaraterõm, nem ment. Most, 26 évesen volt, és megtettem. Éveken keresztül hibáztattam magam azért, hogy rászoktam. Szerintem felejtsd el azt a napi 3-4 szálat, a nélkül is meg lehet lenni. Ez még nem akkora mennyiség, ami hiányozna. Ha úgy érzed, hogy de, akkor: vegyél 2 doboz piros marlborot, ülj le és addig ne állj fel, amíg mind a 40 (vagy 38 ???) szálat el nem szívtad, ezt most komolyan mondom. Ja és utána ha roszzul vagy, szólj valakinek. Próbálj meg nem rászokni, ha fiú vagy azért, mert egyre több lány egyszerûen már nem kezd dohányossal; ha lány vagy, akkor meg azért, mert a leendõ gyermekeid már most károsítod ezzel!
Félig meddig. Igazából te tudod mit teszel a testeddel, valóban nem poénból tiltják 18 alatt. Mindenképpen kevésbé gáz, ha adalékanyagmenteset szívsz.
Volt egy barátom, akit kisgyerekként nevelõintézetbõl adoptált egy öreglány, kizárólag az állami juttatásért, amit érte kapott. Õ már 6-7 éves korában összeszedegette a buszmegállókban eldobált, még füstölgõ csikkeket és azt szívta. Mindezt azért, mert ezt látta a "nagyoktól". 43 volt, amikor meghalt. Gégerákban...

15 éves srác vagyok, nagyon gáz lenne ha 13 éves barátnőm lenne?

Na a szitu a következ?: A csaj a húgom osztálytársa jóba vannak és néha átszokott hozzánk jönni. Én nem nagyon ismerem, de már régóta tetszik. Eddig nem akartam lépni, mert nem tudtam mennyire érdeklik a srácok, de már látom hogy tesóm eléggé pasizik, sokat vannak együtt, gondolom ? is. Na a kérdés igazából úgy szólna, hogy neki mi lenne err?l a véleménye? Szerintem én lennék az els? barátja.Engem senki véleménye nem érdekelne, se haveroké, se feln?tteké, hogy túl fiatal, csak az övé és nem siettetnék semmit.

Legjobb válasz: Nem lenne gáz. Az én barátom 16 éves és nem zavarja, hogy 13 (1,5 hónap és14) vagyok. :)

Nem lenne gáz. Az én barátom 16 éves és nem zavarja, hogy 13 (1, 5 hónap és14) vagyok. :)
ne hidd hogy te lennél az elsõ barátja :D én 11 évesen vágtam bele egy olyan kapcsoaltba ami 2 évig tartott aztán :D szerintem próbálkozz be, aztán a többi már csak a kettõtök döntésén múlik. Ja és egy tanács: ne úgy állj hozzá hogy valamikor majd szeretkezni szeretnél vele mert vagy csalódsz vagy az fog lebegni a szemeid elött. sok sikert! 15L
Szõrös mi? xD
21:59-esnek. volt vmi komolyabb vagy csak puszi puszi ézfogás? (:
*kézfogás
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, már csak a megfelelõ alkalmat kell megtalálnom. A hugom mellet nem akarom leszólítani, csak úgy összefutni nem szoktunk, meg az msn is gázos. Na m1 már megoldom, köszi.
tesódal nem vagy olyan jóba, hogy kérdezze meg a barátnõjét bejössz-e neki?:D Aztán õ segíthet is abba hogy össze jöjjetek.:D
22:48-nak a csók csak 8 hónap után volt :D 1 évvel volt idõsebb nálam ugyhogy szerencsére tovább nem jutottunk :P szép is lett volna XD
11:20 köszi szépen (:
amikor 13-14 voltam 17-18 éves pasim volt.na nemá, h 15 évesen azt mondd, hogy nagy a korkülönbség csávó :) )))))
nem gáz a mostani csajom 13 volt amikor elvesztette :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget, amúgy Vas megyei vagyok.
rendes aranyos cuki fiúk, mint te merre vannak?! *.* :)
igen ha ne érdekelne senkié akkor ezt a kérdést nem teszed fel:) sok sikert!képzeld én meg ha lehet séges egy 12 éves csajt akarok felszedni 14 éves létemreXD
Nem gáz, és tökjól állsz a dologhoz.Lépj, és sok sikert! (Csak mondjuk ha tényleg nem érdekelne más véleménye, itt sem kérdezted volna meg, hogy gáz e.:P)
nem
Egyáltalán nem lenne gáz, én örülnék neki, ha lenne barátnõm...
Dehogy gáz. :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Jóba vagyok tesómmal, csak nem szívesen vonom bele ilyen dolgokba, én úgy gondolom hogy még túl fiatal ehhez. Kedden megharapta a csaj kezét egy kutya, mondja nekem a húgom(nem tudom mi okból), de szerintem elég hülyén kezeltem, mert mondom sajnálom, de nem tudok mit csinálni. :(
Ú, irtó gáz. Ásd el magad.
én 16 évesen , beleszerettem egy 17 éves srácba és én sem ismerem :|
ezt nem értem hogy lehet hogy tudod hány éves de nem tudod hogy mi a neve ? :O
A kérdező hozzászólása: Hát mondjuk onnan, hogy õ 12es én meg 9-es vagyok. Szerintetek lehet belõle valami?
lehet :)
En 8.os vagyok es probalkozom egy 11.es lanynal es nem mondhatom, hogy sikertelenul :) ) Azt mondta, hogy azt szereti bennem, hogy erettebb vagyok, mint a tobbi velem egykoru :) Tudd meg a nevet, vedd fel fb-n, ha nem mersz szemelyesen beszelgetni... Idovel minden kialakul:) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, h fb-n nem igazol vissza, személyesen, meg nincs ötletem, h milyen ürüggyel menjek oda hozzá. :/
ne haragudj de ez... NAGYON GÁZ !!!
én is sok mindenkibe voltam szerelmes ennyi idõsen. tudom, hogy neked nagyon fontos, de ha nem igazol vissza fészbukon se, akkor valószínûleg nem akar tõled semmit. idõvel enyhül az érzés, mert elballag a csaj és nem látod minden nap as suliban, de lesz majd helyette más csaj

Az gáz ha valaki 15 évesen elmegy szoláriumba? Nagyon fehér bőröm van és szinte mindig azt hiszik hogy beteg vagyok és sokszor bántanak ezzel az iskolában

Legjobb válasz: Dehogy gáz, én 13 évesen voltam elõször. Arra figyelj lassan kezd el,tehát elõször 4 percekre csak.

Dehogy gáz, én 13 évesen voltam elõször. Arra figyelj lassan kezd el, tehát elõször 4 percekre csak.
Most már jó az idõ, inkább feküdj ki egy kicsit délután a napra.:)
Ja, akkor bocsi..:) Szerintem nem gáz.Én nem járok, de nem egy ismerõsöm járt már 13-14 évesen szoliba.
Gáznak nem gáz, viszont fehér bõrnél nagyon nem ajánlom, vagy minimum konzultálj elõtte egy bõrgyógyásszal. Ugyanis könnyen járhatsz úgy, hogy utána pöttyös leszel, mint a pulykatojás, nem barnulsz, csak égsz, stb, és többet ártasz a dolggal, mint amennyit nyersz esetleg. Amúgy nem tudom végül bevezették-e nálunk is, de az EU nagy részén hivatalosan 16 év alatt el kéne küldeniük.
szerintem a fehérség nem gáz, a szoli viszont igen.
A kérdező hozzászólása: Nem is mostanra gondoltam, hanem a következõ télre, mikor megint szörnyen fogok festeni. Ma egész nap kint voltam a kertben, jól le is égtem. :)
szerintem nem gáz csak ne sokat szerintem a legjobb a 3-4 perc

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!