Találatok a következő kifejezésre: Nagy gáz, 15 (63 db)

Nagyon gáz 15-16 évesen az, ha valakinek abortusza van?

annál mit csinálnak, ha pl egy lány ujjazás által lett terhes (rákerült a fiú ujjára a sperma) és a csajszi még sz?z?

Legjobb válasz: huhh.ez nagyon gàz.

huhh.ez nagyon gàz.
Szia! Hát bizony nagyon nagyon gáz az abortusz 15-16 évesen is, és máskor is.A gyilkosság az gyilkosság, mindegy hogy milyen korban követed el.És igenis elítélendõ, fõleg ha felelõtlenségbõl adódik.Szerintem ne is várj felmentést alóla, mert nincs.És nem szabadna annyira lazán és felelõtlenül kezelni ezt a témát ahogyan sokan teszik. Fõleg olyan tanácsot adni, mintha csak annyit jelentene, mint egy bugyicsere.Ennyi idõsen még babázni kellene játékbabával, és a nem nemi életet élni.De, aki annyira felnõttnek érzi magát ennyi idõsen, hogy a felnõttek életét éli, az legyen ahhoz is elég felnõtt, hogy ennek minden következményével számoljon.
Ja, és semmilyen tabletta nincs nálunk forgalomba ami helyettesítené az abortuszt, és ezt még külföldön is betiltották.Mert sok felelõtlen tini az életével fizetett érte, hogy orvosi felügyelet nélkül felelõtlenül használta, és elvérzett tõle.De aki a felelõtlensége miatt abortuszra megy, nem õt kell sajnálni, kímélni, hanem a meggyilkolt magzatot. Elõzõ válaszoló.
Szia, ha már biztos hogy terhes akkor, inkább abortusz.Amúgy abortusz ellenes vagyok, de hogy 15 éves leány szüljön az nem élet!!!!Szóval gyereknek gyereket!!!
A kérdező hozzászólása: itt nem a nemi életrõl van szó és nem is magam miatt írtam ki a kérdést, mert eszem ágában sincs még lefeküdni a barátommal. sõt még szûz vagyok. ez csak egy szimplán feltett kérdés volt, h mivan ha ......!? nem tudom milyen az abortusz, de nem is nagyon akarok. az, h a legtöbb pasi ebbe a korba már javában keféli a csajokat arról sztem csakis a sok "nagyokos" tehet.. sztetek honnan látják, h ezt kell csinálni? pornó filmek, újságok, stbstb. már a hírekben is lehet olyat hallani, h ezt meg azt megerõszakolták. azt hiszik ez a jó. pedig nem. én is 16 éves vagyok, de benõtt a fejem lágya (sztem) és tudom, h nem most kéne elkezdeni, mert elöttem az élet és még bõven van idõm. de szerintem ebben a korban már elkezdõdik az "érdeklõdés" a másik nem iránt.
alapjában véve nagyon gáz!de ha már volt olyan felelõtlen hogy nem védekezett, akkor legalább a következményeket vállalja!!a szülõk ilyenkor nagy segítségek lehetnek...
Hozzáteszem nagyon ritka s felállás, hogy valaki ujjazûstl lenne terhes, hiszen ha visszagondolok és még a pettingekre visszatekintek akkor nagyon óvatosan kezeltem az ügyet.Kétlem, hogy egy szûz lány csak úgy hagynû, hogy spermás kézzel fogdossák, huszen abban a gyerek korban még azt hiszi az ember, hogy mindentõl terhes lesz.Nem gondolod?Remélem ez nem egy mese amit mondjuk gyakorolsz ahhoz, hogy mit kell majd beadni a szülõknek és hogy válaszoljak a kérdésedre is. 15-16 évesen fejlõdik ki igazán a kis személyisége a lányoknak.Sajnos az abortusz és a vele járó dolgok annyira be tudják sötétíteni a napodat, hogy egy életen át hordodzod magadb.Persze jobb mintha a babádat hordoznád, hiszen gyerek ne neveljen gyereket, de az biztos, hogy lelekileg nagyon megvisel.akit nem annak nincs szive, vagy még annyira gyerek, hogy nyalókának nézte amitõl teherbe esett.Nekem volt egy méáhszájsebem, ami nem bûn, de annyira megalázónak érzetm a helyzetet, ahogy a doki+ 3-4 mûtõs körülöttem ugrált én felig pucéran és csak "fel a lábat, azt azt" nagyon rossz volt.Nagyon szégyeltem magam.Láttam lányokat ahogy tolták ki õket a kis mûtõbõl, szerintem abortuszról, és sírtak.Hááááát csak ennyire gáz.Jaaaaa és kétlem, hogy altatnak.
Láttam tavaly, amikor anyu pár napig kórházban volt és meglátogattam, hogyan jönnek ki a fiatal lányok az abortuszról.. Õket altatták, illetve inkább mondjuk úgy hogy elbódították arra a pár percre, már kezdtek magukhoz térni, ahogy hozták vissza õket a kórterembe. Felül egy rövidke póló volt rajtuk, alul semmi, úgy hozta õket vissza a mûtõsfiú az egész kórházon keresztül, lábuk közé odagyûrt papírvattával. Megalázó egy helyzet volt! És ha belegondolsz, hogy pár perccel azelõtt még dobogott bennük egy pici szív, hát.... Gyilkosság ez, akárhogy nézzük. Nekem az a véleményem, hogy az éljen nemi életet, aki tudja vállalni a következményeit is. De ha miden kötél szakad, akkor legalább ne ölje meg azt a babát, hanem adja örökbe. Annyi család vár kisbabára, ha már megfogant egy kis élet, legalább adjunk neki esélyt, nem? Nem beszélve arról, hogy aki vévigcsinálja becsülettel a terhességet és a szülést, legközelebb biztos nem lesz annyira felelõtlen.
"mi a fenéért él egy 15-16 éves lány nemi életet?" ...és a többi hasonló. Már ne haragudjatok: nem arról van szó, hogy közösködnie kéne - de hol a fenében tanulja meg? Most tanulja. Egyelõre simogatásal... Valamikor tanulnia kell - és 20 évesen, felsõ képzésben még éppen olyan rossz lenne egy "beesett" gyerek. Tanulnia kell, az iskolában is, nem babáznia - különben a hátralevõ élete nudlit nem fog érni. És a babának sem. Az meg, hogy gyilkosság-e... igen, ha már megszületett, és mondjuk éhenhal, az gyilkosság. Felelõtlenségbõl elkövetve. Akkor már jobb (neki is), ha meg se születik. Nem a múlt században élünk.
Lehet, hogy maradi vagyok, bár a korom nem indokolná(30 éves vagyok) de mi a fenéért él egy 15-16 éves lány nemi életet? Ugyan hová siet? A szex csodálatos dolog, de csak akkor, ha megfelelõen érett rá valaki. És ezt nem testileg értem! Lelkileg! Az meg kizárt egy 15 évesnél. Csinálják, mert újabban ez a divat, aztán ha baj van, akkor abortusz... Nagyon nem jól van ez így. A legfantasztikusabb dolog életem párjának karjában lenni, és maga volt a csoda, hogy az ölelésünkbõl új élet fogant. 15 évesen még aligha történik ez így. Ebben a korban még annak kellene csodásnak lennie, hogy egy fiú megfogja a kezed, megcsókol, hogy perzselõ pillantásokat váltotok a mateklecke fölött, hogy kis levélkét csúsztat a tolltartódba a szünetben... Olyan kár mindezt kihagyni, és felnõttet játszani! Nem vagytok még felnõttek. Gyerekek vagytok, kedves, néha kissé esetlen kamaszok, ábrándokkal, álmokkal, tervekkel. Soha nem jön vissza ez az idõ, ne bánjátok meg, hogy eldobtátok!
En nem nyitnek vitat arrol, hogy mi az abortusz, gyilkossag-e vagy a nonek a sajat eleterol, testerol szolo dontes lehetosege. Azt viszont hiszem, hogy gyilkossagnak hivjak azt, amikor a lany terhes lesz, eltitkolja mindenki elott, titokban megszuli aztan megfojtja\szemetbe dobja a babajat. Azt hiszem akkor mar inkabb az abortusz.
Hát ilyen fiatalon általában abortusz szokott lenni az ilyen "játék" vége. Az abortusz pedig gyakorlatilag azt jelenti, hogy csúnyán fogalmazzak, kikaparják a lány méhébõl a babát, akkor is, ha még szûz. Láttam errõl egy japán filmet, ahol a baba menekült a fogó elõl...nagyon megrázó.Ráadásul ez akár meddõséget is okozhat, szóval nem játék.Természetesen szülõi beleegyezés is kell hozzá.Már biztos ez a terhesség?Teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Nem én vagyok terhes egy csak egy szimpla kérdés volt, hogy ha szûz még a lány akkor is csinálják-e ... de gondolom az szarabb.. mondjuk hallottam arról, h altatásban csinálják.
Ne irjatok ilyen szornyusegeket. Ha mar megesett a baj, inkabb segiteni kell. Mindenkeppen beszelj a szuleiddel, manapsag egyebkent leteznek masfajta terhessegmegszakitasi modszerek is, van pl. gyogyszeres, attol fugg, hany hetes a terhesseg. A gyogyszer hatasara magatol kilokodik a baba, ha meg nagyon pici, semmit sem fogsz erezni nemi gorcson kivul. Fel a fejjel, es ezek utan vedekezz. Nem minden terhessegmegszakitas jar meddove valassal, biztosan lehet meg gyereked.
Az elozo beiro vagyok, ha nem te vagy terhes, akkor nyilvan arra vonatkozik, aki ilyen cipoben jar.
Az ilyen gyógyszer Magyarországon még nem engedélyezett. Egyébként nem árt néha, ha nem csak azt hallják a kamaszok, h nem nagy dolog és semmi baj nem lehet belõle, mert ez nem így van.Anyum volt kórházban, amikor egy 14 éves lány volt a szobatársa, akinek abortuszt csináltak.Viháncolt össze-vissza, jöttek a haverok, szervezték a következõ bulit és fel se fogta, mit csinált.Igenis tisztában kell lenniük vele, h ez igenis fontos és mindenképpen védekezni kell, ma már sok módszer van.
Szerintem ezt nagyon végig kell gondolni. Ha valaki egyszer terhes akár akarta akár nem, az abortusz gyilkosság! 6-7 hetesen már dobog a szíve!! Én tuti nem vetetném el SOHA!!! Én már átéltem mi van ha nem lesz gyerekem gondolatot, de hála Istennek már a 32ik hétben járok. Pedig sosem volt abortuszom. Nos ha lett volna, meg is zakkantam volna az idõ alatt amíg nem akart összejönni. Szerintem GONDOLJA végig bárki is van ilyen helyzetben. És épp ezért még a feltételezést is!! Az élet nem játék. Addig az míg nem fordul ellened... Én azért kívánok egy aranyos gyönyörû gyermeket, természetesen akkor amikor itt az ideje, ha 16 évesen akkor akkor, ha késõbb akkor pedig akkor!
A kérdező hozzászólása: nem igazán lenne jó szerintem 15 évesen szülni.
Én annyira rettegtem a nemkívánt babától, hogy 18, 5 éves koromig szinte nem is volt nemi életem.Utána is eleinte sokat paráztam, majd oldódott ez a para, de mindig védekeztem, mert tudtam, hogy nem játék az abortusz. Aztán eltelt egy kis idõ, és jött egy nemvárt baba.Komolyan elgondolkoztam az abortuszun, de akkor is zokogtam, amikor arra gondoltam, hogy meg kellene ölnöm, meg akkor is, amikor azon hogy maradjon életben.Nemsokára megszületik, de sosem felejtem el, amikor a védõnõ azt mondta, hogy simán aláírta volna az abortuszos papíromat, hogy megcsináltassuk a férjemmel, akkor egy világ omlott össze bennem...h mondhat ilyet valaki?!Nemh annak örülne, hogy egyel több kismamája van... Szerintem sem a legjobb dolog 15 évesen szülni, de nem kell teherbe esni.Vigyázni kell, és ha csak a legkisebb gyanuja is van annak hogy az ujjra került a sperma, akkor elõbb kezet mosni és csak utána simogatni.Egy élet nem játék!
DE, iszonyatosan gáz! Borzalmas dolog! És 15 évesen szülni sem kell, csak GONDOLKODNI!!!

Nagyon gáz? 15 éves vagyok és szilveszterkor lefeküdtem a barátommal de csak miatta mert neki akartam jót és már megbántam és azóta nem csináltuk. Ti mit szóltok hozzá?

Legjobb válasz: Én igazán szoktam szidni a ribancokat, de most õ miért is ribanc? Mert lefeküdt a barátjával? Hát ha valaki ezért ribanc, akkor ki nem az? Vagy biztos mindenki csak, és kizárólag házasság után szokott... Amúgy mi a gond? Nem volt jó? Miért csak neki akartál jót, neked nem jó? Ha neked nem volt jó, akkor ott volt valami probléma, mert ennek az lenne a lényege, hogy mind kettõtöknek jó. Ha jó volt, akkor miért ne lehetne máskor is jó? Végül is "ingyen" jó nem?

Én igazán szoktam szidni a ribancokat, de most õ miért is ribanc? Mert lefeküdt a barátjával? Hát ha valaki ezért ribanc, akkor ki nem az? Vagy biztos mindenki csak, és kizárólag házasság után szokott... Amúgy mi a gond? Nem volt jó? Miért csak neki akartál jót, neked nem jó? Ha neked nem volt jó, akkor ott volt valami probléma, mert ennek az lenne a lényege, hogy mind kettõtöknek jó. Ha jó volt, akkor miért ne lehetne máskor is jó? Végül is "ingyen" jó nem?
Isten hozott a ribancok körébe:) Csak így tovább!
hát elég gáz vagy..
így jártál!
"csak miatta" "megbántam" Ez a két rossz dolog! Ha már megtörtént, akkor kár bánkódni... ez van, fogadd el! Tanulj az esetbõl... ne csinálj olyat, amit késõbb megbánnál! Amúgy eléggé gáz...
Hát ez gáz! Nem kell ribinek lenni
Elég nagy p.öc.s hogy azóta nem szexelt veled, szerintem fél biztos volt benne pia. Szívasd meg mikor józan akkor közeledj felé és ha húzza magát kérdezd meg tõle na józanon már nem is vagy akkora csõdõr
Szerintem idõvel túlteszed magad rajta. Tény, hogy még nem voltál rá felkészülve, de szerintem ne fogd fel tragédiaként, hanem vedd úgy, hogy megtörtént és kész!
Neki akartál jót... Hát nem tudom, de szerintem egy normális kapcsolatban (és a szexben) nem az számít, hogy csak az egyiknek legyen jó, hanem az, hogy mindkettõnek jó legyen. Mondjuk ti még gyerekek vagytok, így valamelyest felmentést kaphatsz, de legközelebb gondolkozz, és soha ne azért csinálj valamit, hogy csak másnak legyen jó.
ez hogy jutott eszedbe? most már mindegy, ez van, ne gondolj rá N
Egyátalán nem vagy gáz, én is 15 vagyok nyugodj meg! Szeretem õt és ezért csináltam

Nagyon dúrva, hogy 15 éves lány létemre pornóra szoktam maszturbálni? Nagyon gáz? Más is csinálja?

Legjobb válasz: mért lenne gáz? az a gáz ha valakinek a szexualitás a "gáz"... te ilyen téren egy normális lány vagy szerintem, de ne ess át a ló egyik oldalára se...ne legyél buta aszexuális és ne is legyél ribanc sem. így ahogy most vagy ez tökéletes. nagyjából ennyi. 22/f

mért lenne gáz? az a gáz ha valakinek a szexualitás a "gáz"... te ilyen téren egy normális lány vagy szerintem, de ne ess át a ló egyik oldalára se...ne legyél buta aszexuális és ne is legyél ribanc sem. így ahogy most vagy ez tökéletes. nagyjából ennyi. 22/f
én is szoktam. más le van fosva. jó nem? akkor meg?:D 18L
mért lenne gáz ?XD ha vmi gáz akkor inkább az hogy ezt megkérdezted XD 19F
Ebbe most mi van, én 11 éves koromtól arra szoktam...
Kamú.
Az lenne a gáz, ha az Animal Planet-re maszturbálnál.
Teljesen természetes!
Az a gáz, hogy még nem írtál nekem privátot, és nem taliztunk ... utána nem kellene többet masztiznod. :P
Szerintem nem, a lányoknak is ugyanúgy szabad nézni. ;) Esetleg ha a pornón belül valami nagyon extrém mûfaj izgat fel...
Pedig lány vagyok.

Nagy gáz, hogy 15 évesen már nem voltam szűz és hogy 20 évesen szültem?

Csak azért kérdezem, mert itt ha magamat hozom fel példának, akkor állandóan leszólnak azok a lányok, akik 20 éves kor felet is szüzek. Szerintem a 15 éves kor simán normális. Most 21 vagyok és fél éves gyerekem van, erre is mondták már itt, hogy gáz és hogy ez nem normális dolog. Miért? Van egy szakmám, dolgoztam is, tehát nem a semmire szültem, nem segélyb?l tartatom el magam, és most, hogy itthon vagyok, a gimnáziumot is befejezem (mivel ugye szakmunkásba jártam), és szeretnék továbbtanulni, de attól még nem értem ezt a lesajnálást vagy megbotránkozást, pusztán életkori tények alapján.

Legjobb válasz: Nem az, hogy gáz, inkább nem megszokott és nem annyora elfogadott bizonyos körökben! Én 22 leszek lassan, és még egy ideig tuti nem szülnék gyereket, pedig van egy nagyon jó kapcsolatom, a szüleink támogatnának is, elvégeztem a gimit, most fõsulin tanulok, a barátom pedig dolgozik, van keresete! Mi mégis úgy gondoljuk, még sok dolgot meg kell tennünk addig, hogy gyermeket vállaljunk! Ha te úgy érzed, hogy tapasztaltál az életbõl eleget, bulik, fiúk és egyebek, kereseted is volt és a gyermekednek meg tudsz adni mindent, akkor nincs semmi gáz!

Nem az, hogy gáz, inkább nem megszokott és nem annyora elfogadott bizonyos körökben! Én 22 leszek lassan, és még egy ideig tuti nem szülnék gyereket, pedig van egy nagyon jó kapcsolatom, a szüleink támogatnának is, elvégeztem a gimit, most fõsulin tanulok, a barátom pedig dolgozik, van keresete! Mi mégis úgy gondoljuk, még sok dolgot meg kell tennünk addig, hogy gyermeket vállaljunk! Ha te úgy érzed, hogy tapasztaltál az életbõl eleget, bulik, fiúk és egyebek, kereseted is volt és a gyermekednek meg tudsz adni mindent, akkor nincs semmi gáz!
A te életed! Neked kell eldöntened, hogy jól döntöttél -e vagy sem! Én nem akarlak leszólni, nem ítélem el a fiatal lányokat, akik gyerekfejjel szülnek. Csak hát az a baj, hogy a legtöbben a semmibe szülnek, és bele sem gondolnak, hogy azt a gyereket fel is kellene nevelni!De ahogy írod, te nem tartozol közéjük. Jó, hogy vannak céljaid a jövõt illetõen és nem csak otthon ülsz a babérjaidon. Sok sikert az életben!
Szerintem ha felkészültél rá és tényleg nem a semmibe szültél, akkor nem gáz. Régen ez tök elfogadott volt, sõt már meg is szólták aki ennyi idõsen nem volt férjnél és nem szült. Változik a világ, manapság már 30 felett, sõt 40 körül szülnek a nõk, ami szerintem sokkal gázabb. Én is 22 vagyok, nagyon szeretnék babát, de úgy érzem még nem készültem fel, de mindenképpen 30 elõtt szeretnék szülni, úgy 4-5 év múlva. Szóval nem gáz, és sok boldogságot meg sok sikert a továbbtanuláshoz is!
Hát, nézd, szerintem is inkább szokatlan, habár XXI. század... egyre kevesebb minden szokatlan. Viszont ha felelõsséggel van most gyereked, akkor szerintem ez igenis tisztelendõ dolog! Milyen jó lesz a gyerekednek, mikor õ már kamasz lesz, és még mindig csak a 30-as éveidet taposod... ennek is megvan az elõnye. Amúgy ne törõdj azzal, hogy kit szólnak le és hogy, az emberek mindig is utálták a másságot! Ez egy örök igazság, de ami szokatlan, az nem biztos, hogy rossz. Könnyû elítélni a másikat, nem tudhatod, hogy neki milyen élete van. Ha pedig veled megtörténtek ezek a dolgok, és ilyen állapotba vagy, és nem felelõtlenül csináltad, akkor erre szerintem lehetsz büszke.
mindenki mást tart a legfontosabbnak az életben. van, aki azt, hogy karrierje legyen, van, aki családot akar, van, aki esetleg vmi egész mást. én nem szültem volna húszévesen, az biztos, de én még abban sem vagyok biztos, hogy késõbb akarok gyereket. szerintem nincs olyan, hogy valami gáz vagy nem gáz. minden ember másmilyen, és más értékeket tart fontosnak.
Szia! Szerintem egyáltalán nem gáz. Szokatlannak valóban az, mert manapság a nõk 80 %-a talán 30 évesen bevállal egy gyereket, maximum (tisztelet a kivételnek). Engem is elitélnek, de már nem érdekel más, csak a családom. 16 éves vagyok, a fiam 17 hónbapos lesz hamarosan. Gimibe járok, semmivel nem kapunk több segélyt másoknál. Boldogok vagyunk, és ez a lényeg, a többiek meg le vannak sajnálva. Ne törõdj velük;)
Hát figyelj, én pont a válaszolók ellen példája vagyok. 21 éves, van egy komoly kapcsolatom, és már alig várom, hogy összeházasodjunk, de még van egy évem a diplomámig. Én falusi paraszti családból származom, nagymamám 18 évesen ment férjhez 20 évesen szült, anyukám 20 évesen ment férjhez és 21 évesen szült. Én is szeretnék 2 év múlva gyereket. Nálunk ez a normális. Én nem vagyok karierista, sõt bnõm is 21 éves és egy éve férjnél van, másik bnõm nyáron megy férjhez. Tehát én már le vagyok maradva. Sztem normális, ha ilyen korban gyermeked van. Legalább is nálunk. Középsulis osztálytársamnak, már két éves a lánya.
Bár bocs, de újra és újra ki kell hangsúlyoznom: AKI ELEVE KÉRDEZI, HOGY GÁZ-E, AZ NEM VÉLETLENÜL KÉRDEZI, MERT ANNAK TARTJA. Ha egy kis érettség lenne benned, akkor nem tennél fel ilyen hülye kérdéseket. És ha vki azt mondja, hogy gáz? Vissza csinálod a dolgokat? Más döntse el, hogy gáz, hogy van egy gyereked 20 évesen? 22 vagyok és nagyon sokáig még nem akarok gyereket Számomra gáz, mert nem tettem volna. De nekem tök mindegy hogy más mit csinál az életével.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is cukrász vagyok :) Jó kis szakma ez, én szeretem. Nem tudom, miért érne ez kevesebbet egy diplomával, amikor olyan sokan nem tudnak mit kezdeni az egyetemi végzettségükkel. Egyébként a párom szintén a vendéglátásban dolgozik, gondolkodunk rajta, hogy majd nyitunk egy kis cukrászdát ha már nem leszek GYED-en. Szóval szerintem minden a legjobban halad. A picurka meg már egy éves is elmúlt. Én meg pont ma fogok elmenni egyet mulatni a barátnõimmel, szóval azt hiszem, tök jó nekünk, és ebbe azt is beleértem, hogy én is jólérzem magam.
Szerintem nem gaz!!! Ha eleg erettnek es felnottnek erzed magadat hozza akkor miert lenne az??? ha ugy erzed h te kibuliztad magad es megtalaltad eleted parjat akkor miert lenne az??? szerintem orulj neki h igy van. En mas utat jartam be de nem vagyok egyaltalan meggyozodve h ez volt a jo utirany, bizonyos szemszogbol igen bizonyosbol nem. Amikor en te korodban voltam nalam elso a tanulas volt. A PSZF-en nem sok idom volt elni mert tanulni kellett. Mikor elvegeztem dolgozni mentem es a jogon csinaltam posztgrad diplomat. majdnem 26 eves voltam mikor befejeztem a tanulast. Utana elni akartam bulizni mert nem volt arra lehetosegem elotte. Akkor volt egy srac aki udvarolt de mivel idosebb volt o mar komoly kapcsiban gondolkodott es leszogezte h 2 ev mulva mar babat akar. en beijjedtem mert nem ereztem magam eleg erettnek. meg ugy ereztem h meg en nem eltem. nem akartam egyik kotottsegbol a masikba menni. Idokozben kulfodlre koltoztem, magas karriert futottam be, nagyon jo anyagiak kozott elek, csak eppen nekem pont az hianyzik az eletembol ami neked meg van egy szereto ferj es egy baba. Latod en is azon az elven voltam tanulas, karrier, haz, ceges kocsi mi egyebek, es majd utana a ferj es gyerek... Csakhogy am a ferj es a gyerek nem poject munka... es sokan azt hiszik es amikor mar mindened megvan akkor meg pont nem akar a nagy o eljonni es akkor meg ezen gorcsolsz es stresszelsz. Es pont ez az amit irtam jol jartam igy???? egyre inkabb erzem h nem, mert a penz nem boldogit az csak egy eszkoz h az eleted konyebbe tegye de szeretet nem fog adni. Tehat ne band h ugy tettel. erettsegit fosikolai diplomat lehet szerezni kesobb is, karriert is be lehet futni kesobb is, nem feltetlenul kell 30 evesen managerkent dolgozni... Tehat ne banj semmit!!!!
ja elozo hozzaszolo... es pont az olyan magambeli nok maradnak egyedulalloak... en igyekszem nem olyanna valni de mennel idosebb az ember annal nehezebb partnert talalni... tapasztalat... egyebkent en 17 voltam mikor elvesztettem, nem ez hatarozza meg h ki k...va vagy ki nem az... tehat kar leszolni a masikat!
Gáz nem gáz? Nem mindegy? Te igy döntöttél és gondolom át is gondoltad. Szerintem az a gáz amikor egy 14 éves gyerek teherbe esik és itt sokan azt tanácsolják hogy tartsa meg és neveljék fel az anyjával... Ez gáz.Téged meg leszólnak, mert szakmád, kapcsolatod volt és gyereket vállaltál. Neked kell tudni, mennyire vagy felnõtt a gyerekneveléshez. Ismerek olyat aki 23 évesen szûlt, mert nagyon akarta a gyereket, de fél év után rájött hogy ezt nem lehet visszacsinálni. Szegény gyereket azóta is neveli mindenki. Gondolhatod. Õ fiatal volt és még most is az lenne pedig túl van már a 30 on. Neki fontosabb az, hogy élje az éltét, nyaralgasson az éppen aktuális faszijával, persze gyerek nélkül... Az ilyen inkább ne szüljön. DE! Ismerek olyat is akinek 25 éves korára 4 gyereke van és gyönyörûen neveli õket, pedig nincs eleresztve anyagilag. Ki hogy áll a dologhoz. Te csak azzal törõdj, hogy a gyereked ne szenvedjen hiányt semmiben. Itt elsõsorban a szeretetre és a gondoskodásra gondolok. Véleménye mindenkinek lehet, de ez a te életed, és te döntesz! sok sikert a babádhoz!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat (amik emberi hangnemben íródtak)! Én természetesen nem bántam meg semmit, szerintem amúgy minden rendben van nálunk, sõt, amióta megvan a pici, azt érzem, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb lettem, már nem vagyok az a hirtelenharagú, kissé polgárpukkasztó hebrencs, szóval nekem nagyon jót tett az anyaság, a kisfiam pedig olyan kis vidám, mosolygós gyerek, na meg persze a párom is olyan nagyon jólérzi magát az apaszerepben, mintha világ életében ezt csinálta volna :) Csak tényleg az érdekelt, hogy miért vannak egyesek negatív véleménnyel. De hát konkrét érveket nem hallottam sajnos. Mindegy, legalább az kiderült, hogy sokan vannak, akik szerint ez így normális :)
szerintem nem gáz. egyik haverom 18 éves és azt mondta h szive szerint már rég lenne gyereke, mert milyen édes lehet megfogni meg játszani vele, és õ most arra van rááálva hogy mnél hamarabb találjon egy lányt aki ez bevállalja. hogy tõle gyerek. persze ez azért nem igy müködik ahogy õ elképzeli h valaki 1 honap után megfogja mondani neki h oké akkor akarod töled most azonnal egy gyereket. mindegy itt nem is ez a lényeg. hanem h most éretségizett le meloja van szeirntem 20 éves korára õ is összehoz eggyett. és nemazért mert felelötlen és gáz amit csinál h uristen 20 évesen gyerek, hanem azért mert imádja a gyerekeket és minden vágya h neki is legyen egy minél hamarabb. ebben nincs semmi elitélendõ. mindenki más minenki mást szeretne az életével kezdeni, nekembiztos még egy jo darabig nem kéne gyerek, de ettöl nem fogom leitélni s lenézni azt akinek van gyereke és szintén 21 éves. meg nem is hiszem h képes lennék felnevelni egy gyereket ahoz kell egy megfelelõ komolyság és felelösség tudat, ami nekem nincs igy igazándiból le a kalappal az elött akinek 20 éves gyereke van és kell komolysággal tud rá figyelni.
Szerintem mindennek megvan a maga ideje. Neked még az egyetemen kéne koptatni a padot, és megtanulni az élet dolgait. Tervezni, célt kitûzni magad elé. Én nem vagyok ellened, csak tudd! Nem ismerem a családi körülményeidet, de valószínûnek tartom, hogy a picinek nem Te teremtetted meg a biztonságot, és egyéb dolgokat amire egy babának szüksége van. De így, hogy már anyuka vagy, õszintén kívánom, hogy boldogok legyetek! Egyébként szerintem is a 15-17 a "normális" életkor a szüzesség elvesztéséhez. Én pl. 17 voltam, de mindegy, most nem rólam van szó. Puszka
A kérdező hozzászólása: De miért kell mindenkinek egyetemre járni? Miért nincs becsülete annak, ha valaki szakmát szerez és abban dolgozik? Én nem kerestem rosszul a szakmámban, természetesen nem mindent én teremtettem elõ, de éppen az is elég lett volna, amit én félretettem arra, hogy majd a babának legyen mindene.
felnõtt ember vagy, akkor válallsz ygereket amikor szeretnél.Anyukám is ennyi idõsen szült engem, sõt tervezett gyerek voltam, és akkor már rég együtt is éltek édesapámmal, semmi baj nincs ezzel:) az a gond mikor valaki aki még maga is 14-15-16 éves és gyereket szül..amit egyxébklént is az õ szülei fognak felnevelni, hiszen 15 éevsen erre senki nem képes.tudtomalm ha fiatalkorú szül, azt nevezik leány anyának
A szakma-diploma kérdésre pedig..ismerek én nem egy oylan embert, akinek van esetleg 3-4 diplomája is mégis egy tajparaszt. Vagy nem tud vele elhelyezkedni.Én végzezk hamarosan, cukrász leszek, de nem szégyellem, sõt.
jajj, dehogy! én is magamat hozom fel példánek. 15 évesen vesztettem el. 1 hete jártam az akkorival. (2 évig tartott) utána is 1 hét után feküdtem le a köv. pasival, már több hónapja járunk. Attól, h vki korán kezdi még nem kurva, csak nélvezi az életet. Te még a gyerekeket is szereted! örülj neki!! (most 17 múltam, 1 pasi van "mögöttem", én se vok qrva, csak aztem a dolgokat "in medias res" kezdeni)
elõzõ hozzászóló vagyok még..nem az a gáz szerintem, ha valaki 15 évesen veszíti el a szûzességét, hanem h holt fogalma nincs a szexrõl és következményeirõl, de ebben meg inkább a szülõk a hibásak....nekik kellene felvilágosítnai õket, és akkor nem lenne ezen az oldalon a sok idétlen kérdés....amire annak idején mi is kerestük a választ..
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: boldog babázást, sok boldogságot és egészséget kívánok és köszönöm a választ :)
A kérdező hozzászólása: Szögezzük le, hogy nem tartom gáznak, és a kérdést nem is így tettem fel, hanem úgy, hogy "Tényleg annyira gáz...", mivel én nem hiszem el, hogy ez az lenne, de már kaptam ilyen irányú utalásokat. Csak szerettem volna tudni, hogy konkrétan miért is az.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, örülök, hogy nem mindenki olyan, hogy a maga mércéjét próbálja ráhúzni másokra.
na akkor...azok akikleszolnak jobb ha elbujnak a francba mert nem hiszem hogy senki nem csinält olyat az életében amit ne bänt voltna meg vagy amiba bizonytalan hogy vajon..jol döntöttem e....én märciusban töltöttem a 21 et, és pont most 30.-àn lesz a kisfiam 6 honapos....az hogy mikor szplsz egyàltalän nem kor kérdéSe, ha aränylag , vagy ha megvan mindened.nézd meg egy 26 éves ember is lehet nagyon buta az élethez, vagy éppen egy 19 vagy 23 éves läny lehett érettebb a tärsainàl.én boldog vagyok mert van a kisbabäm.terveztem .imädom!s hozzäteszem én is 15 multam mikor elvesztettem a szüzességemet, bevallom azt inkäbb tartogattam volna még a késöbbiekre, de igy alkault ennyi.Tehàt ne legyen rossz éRzésed mert fiatalon szpltél.akkor gondolj bele.én sväjcban szültem, sväjci a picim apukäja..itt a megszokott ha kb 30 körül szülnek a nök...a korhäzban iszonyat jo ellätäst és odafigyelést kaptam.leesett az àllam hogy mennyire különbözik a magyar korhäz ettöl..de a lényeg, hogy ott is kicsit fede szemmel néztek hogy jééééé még nem 21 és szül...erröl ennyit .én boldog vagyok, és te is legyél az!nem hiäba döntötték ugy hogy akarsz babät, vagy hogy megtartod!gondolj csak bele...nem sok embernek ad az élet olyan eselyt hogy egy kis életet adhatsz...belöled...lyél boldog, neveld a picit, éS szarj rà mäsokra.bocs de jah.ha gondolod felvehetjük a kapcsit:D:D:irj majd:D:Dpusz
Ha nem tartod gáznak minek kérdezed itt meg? Akkor meg kit érdekel a többiek véleménye? Vagy csak itt akartad megtalálni a leányanya társaid? Sikerült...
Szia! Én most töltöttem be a 18-at és most vagyok 31. hétben! Tehát szerintem egyátalán nem gáz az irigykedõkkel nem kell foglalkozni! Hidd el sokkal jobban elítéltek volna ha elveteted a picit!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat mindenkinek!!! Az utolsó elõtti válaszolótól kérdezném: Miféle leányanya-társaimat??? Amúgy már az elõbb is megírtam kommentbe, hogy én nem így tettem fel ezt a kérdést, hanem úgy, hogy "Tényleg annyira gáz...", csak átírták a kérdésemet. De esetleg nem ártott volna elolvasni. Egyébként semmiféle "leányanya társaimat" nem akarom itt megtalálni, csak érdekelt, hogy hogy viszonyulnak az emberek manapság ahhoz, ha valaki fiatalon szül, illetve az itteni kommentekbõl azt is leszûrtem, hogy sokan huszonévesen is szüzek és nagyon csúnyán leszólják azokat, akik tinikorukban már nem azok, de nem igazán értem, hogy miért. Erre kerestem a választ.
Nagyon gáz, tényleg gáz... A sorrend mindegy, a lényeg ugyanaz.
Egyébként szállj már le a magas lóról, ribanc!!!!!! Neked meg õket nem kéne leszólnod!
huha, te aztán kaptál mindent itt.... egy a lényeg, h Te és gyermeked, családod boldog legyen a többi nem számít:-)))vigyázz magatokra, és légy büszke!!! jaa, és sose más ember véleménye a döntõ, hanem h te mit akarsz... én most vagyok 29 éves és elsõ gyermekemet várom, 26.hétben vagyok, már sokszor gondolkodtam rajta, mennyivel jobb lett volna ha elõbb szülök...édesanyám a tesómat 19 évesen szülte, engem 21 évesen...
A kérdező hozzászólása: Szerintem senkit nem szóltam le, ezt az alpári stílust pedig tartgasd másnak mert én normális hangnemben írtam. Egy kis kultúrát nem ártana tanulni.
Egyáltalán nem gáz, örülj neki, hogy kicsi lesz a korkülönbség a gyermeked és közted! Ha nem ba*od el, könnyen nagyon jó lehet a kapcsolatotok.

Ha egy lány 15 évesen el veszti a szüzességét az nagyon gáz? és le kéne tagadnia a barátjai előtt?

Legjobb válasz: Ha már jó ideje együtt vagy a fiúddal, és szeretitek egymást akkor nem gáz ;) 15/f

Ha megfelelõ személlyel megfelelõ helyen akkor nem:) de csk azoknak mond el akikben 100ig megbízol:)
Ha már jó ideje együtt vagy a fiúddal, és szeretitek egymást akkor nem gáz ;) 15/f
Akkor szerintem mehet:)
Hát ha rendes körülmények között.. Nem kocsi hátsó ülésén stb. akkor ezen nincs szégyellni való
Én nem reklámoznám, de, ahogy leírtad, azok alapján persze. :) Csak védekezzetek!
Az hogy 15 évesen elveszti a szüzességét valaki az oké , de hogy egy lány hát , az már pofátlanság.
A kérdező hozzászólása: gzoli98: nem érdekel a kommented!! ;) csá :D sztem nem vagy különbb attól mert te fiú vagy!!
Attól függ , milyen körülmények között
Igen gáz, 15 éves gyerek ne akarjon még szexelni, akkor sem ha ovi óta van barátja, várj még pár évet mikor elég érett leszel, nem kérdezel meg senkit, elég szerelmes, és nem a szüzességed akarod elveszíteni.
Nem gàz! énis 15éves voltam\vagyok. és nem szégyellem mert nagyon szeretem a baràtomat. ne foglalkozz màsokkal, te döntésed:)
Én azért nem reklámoznám mindenkinek, max. akiben tényleg megbízok.
Nem kéne letagadni, meg sem kellene tenni!
A mai világban már nem gáz, szerintem még mindig a 16-17 de inkább a 17 év az elfogadható minimum. Itt inkább az a kérdés, hogy a gyerekeidnek majd miként fogsz mesélni errõl, ha eljön a felvilágosítás ideje. Örülnél e neki, hogy a te példádat követve õk is 15 évesen vesztenék el, sõt, korábban, ha neked ilyenkor lehetett e. Lehet hogy koromhoz képest (22) maradi vagyok, de azért is tartom fontosnak ezt a kérdést, mert éppen a minap kaptam rajta két 12-13 éves forma kölyköt, ahogy rendesen, úgy ahogy kell csinálják az uszoda mögötti cserjésben, amíg egy harmadik õrt állt. Gondolom utána cseréltek vagy nem tudom. Itt a nyári szünet, nem tudnak mit kezdeni magukkal, próbálkoznak. De ez nem is ide tartozik. A lényeg az, hogy hogyan fogod elmesélni a saját történetedet a gyerekeidnek ha eljön az ideje. (Mert tegük hozzá, az nem felvilágosítás, hogy bekötöm a netet aztán hadd fedezze fel a világot magának a gyerek, mint ahogy azt rengetegen tették a 2000-es évek elején.) 22/f
nem gáz de miért tetted fel a kérdést? lehet hogy most bánod? vagy mi? mert ha biztos avgy a dolgodban akkor nem kérdezed..érted!
A kérdező hozzászólása: én vagyok az a 15 éves lány igen és másfél éve vagyunk együtt!! és igen rendes körülmények közt!! szerintetek?
te vagy az a 15 éves lány?
Ez a szüzesség túl korai vagy túl késõi elvesztése?
Szerintem nem az, de persze nem kell nagy dobra verned. Elég ha elmondod a legjobb nõidnek, de Nekik is csak ha akarod természetesen. Én 16 éves vagyok, nemrég volt az elsõ, és egy másik fiúval, szóval nekem "gázabbnak" kéne, hogy legyen, de szeretjük egymást, szóval tökre nem érdekel más véleménye. :)
Nagyon gáz. Levegõ sem jár neked.
Aha szal azért kéne egy csaj h megmutogasd az osztálytársaidnak h már te se vagy lúzer? Hát sztem ez nagyobb gáz :D Egyébként te miért nem mentél velük szórakozóhelyekre?
Ebben a korban hogy lehetne már ez gáz? Basszus, nem olyan rég voltam 15 éves, mi mégis még csak tervezgettük ilyen korban, hogy majd hova járunk bulizni.
Lajosmizsén laksz?
ja lemaradt a 14/l mert én taliznék veled
A kérdező hozzászólása: debreceni lakos vagyok.köszi hogy ilyen gyorsan válaszoltatok, megnyugodtam.
15 évesen mit akarsz [email protected]!Idõsebb csajok úgyse állnak szóba veled a 15 év alattiak meg még gyerekek!Az osztálytársaid nagy része meg csak azt hazudta hogy volt már nõvel!
Az nem egy EREDMÉNY, vagy ERÉNY, hogy volt már nõd, illetve hogy hány. Ha kölcsönösen beleszerettek egymásba egy lánnyal, akkor lesz barátnõd - ha nem, úgy ne is legyen, mert annak nincs értelme. Tanulj, légy ápolt, add önmagad - a többi jön magától. Persze nem árt elmenni valami buliba is, mert ott könnyebb ismerkedni. Egyszerûnek tûnik? Az is! Ha nem görcsölsz ezen, elõbb összejön.

Szerintetek gáz, hogy 15 éves multam és eddig 2 pasival nyaltam es öszesen 5*-or. Nagyon gáz? Sokan csufoltak ezért.!

Legjobb válasz: Nem gáz, te tudsz élni. De azért ne dugj fûvel - fával. Ez még bele fér. Ne foglalkozz mások véleményével, semmi közük hozzá. :) 16/f

Nem gáz, te tudsz élni. De azért ne dugj fûvel - fával. Ez még bele fér. Ne foglalkozz mások véleményével, semmi közük hozzá. :) 16/f
Én azért nem mondanám, hogy "nyaltam" a végén azt hiszik, hogy oráloztam csajokkal vagy pasiknak a fenekét... Nagyon gáz, ahogy manapság beszélnek a tinik :SS Egyébként az, hogy csókolóztál 2 fiúval, még nem gáz.
15 éves létedre nem vagy egy észlény. Mi az, hogy "5*-or"? Valami új metafizikai képlet? :D
Azért szenvedsz fogalomzavarban, mert a nyalás az vagy azt jelenti, hogy a pasi a nyelvével a puncidat nyalogatta, vagy rosszabb esetben te a nyelvecskéddel az õ popóját. A csókolózást nem mondják nyalásnak. Mellesleg mi az a "5*-or"?
Kislányom, te fogalomzavarban szenvedsz:)
mi az hogy "2 pasival nyaltam"??? ez mit takar? kinyaltak vagy mi?
A feltett kérdésre a válaszom : nem! Az én kérdésem : Mi a csodáért reklámozod? Ha nem tudnák, nem csúfolnának. Szerintem a többiek is csak tódídanak ( hazudnak, túloznak )- Egyébként a viselkedésed, a kifejezésmódod, az udvariatlanságod - az valóban GÁZ!
Ha van egy kis eszed akkor felfogtad, hogy itt és nem csak itt hanem mindenhol (kivéve ahol laksz)a nyalás alatt a nemi szerv izgatását értik. És azért nevetnek ki és csufolnak édesem mert õk tudták mit jelent. Mégegy dolog ha nem akarod elfogadni mások kritikáját akkor hallgass.
Jó, nem akartam kötekedni, de ha te így, akkor én is. Képzeld, én is tanultam informatikát (meg magyart is), mégis ki tudom írni, hogy "5-ször". Meg a "pattoghatsz" szót sem úgy írom, hogy "patoghadsz". Ha ennyire überfrankó infós vagy, telepíts már egy helyesírás-ellenõrzõt, kérlek! Mellesleg nem "minden szavadba" kötöttünk bele, csak neked sikerült épp a mondat állítmányát elcseszned. Az meg, hogy tök mást jelent így a kérdésed, mint amire gondoltál, az nem a mi bajunk. Azért egyedül magadat kell okolnod, hogy egy olyan tök egyszerû szót, mint a "csókolózni", képtelen vagy rendesen leírni. A normális válasznak meg alapfeltétele a normális kérdés. Inkább vond le a tanulságot, és mondjuk egy szimpla csókot ezentúl ne nevezz nyalásnak! Mert ha te máshol elmondod, hogy két pasit nyaltál, akkor rajtad kívül mindenki úgy fogja érteni, hogy a popólyukát nyalogattad. És nem õk lesznek a hibásak, amiért ezt gondolják, mert egyszerûen Te nem vagy tisztában a szavak jelentésével. Csak ezért nem kötözködni kéne, és kardoskodni amellett, ami nem igaz, hanem tudomásul venni, hogy elszúrtad. Mellesleg nem gáz egyáltalán, ha 2 pasival csókolóztál. :)
én sem értettem a kérdést csak miután tisztázódott a nyalás a kérdezõ értelmezésében. innentõl kezdve viszont nem tudom miért nem lehet válaszolni neki a vérszívást mellõzve azt kész?:D nyilván nem egy szutyok fórum hatására fog elgondolkozni az életén meg a helyesírásán, fogalmazásán... ennyi idõsen, 5x csókolózni nem gáz. mi is voltunk fiatalabbak és annó is voltak 15éves terhes lányok.. na az már gáz.
Szerintem az sokkal nagyobb gáz, hogy nem tudsz helyesen írni. De szerencsére még elég fiatal vagy ahhoz, hogy ezen változtass!
El nem tudom képzelni , hogy a szüleid hogyan nevelnek téged. A csókolózás nem gáz, de a butaságod az igen!
Szégyen vagy, te szuka :D
szia! szerintem nem tartozik senkire a magánéleted és nem hiszem hogy érdekel is valakit! de ha már kérdezted akkor én válaszolok és nem kommentálom az ocsmány szókincsedet és a helyesírásodat. nem az én bajom! amúgy csak hogy tudd! aki már 15 évesen így beszél abból nem lesz tisztességes nõ. ha így folytatod és csak azzal foglalkozol hogy minél több fiúval ocsmánykodj akkor csak azt tudom mondani hogy olyan lány leszel akire nem nõként tekintenek a fiúk hanem konkrét játékra! nem fog akadni az egész városodba olyan srác aki esetleg tisztességes párkapcsolatot élne veled. ha így fojtatod 20 éves korodra feléled az egész osztályodat vagy akár az egész iskoládat! nem fog rád senki úgy nézni hogy nem sz jutna eszébe hogy 'ringyó'. sajnálom hogy így beszélek de erre nem lehet szép szót találni! 15 évesen a tanulással kéne foglalkoznod és nem azzal hogy hány pasival jártál! ha neked csak ez a fontos nagy valószínûséggel az utcán fogsz kikötni! a tanulás az elsõ! hogy megalapozd a jövõdet tanulnod kell és ebben a korban nem is kéne ezzel foglalkoznid! ismerek pár lányt akik 16 évesek. nincs pasijuk. nem is volt. viszont kitûnõ tanulók, rengeteget olvasnak és nagyon mûveletek. ezen kívül van idejük arra hogy elmenjenek a barátaikkal színházba vagy moziba. szeretik õket a tanárok és mindenki tudja hogy õk olyanok akikkel nem lehet csak úgy játszani! és tudod mit? ennek meg is lett az eredménye! ez 2 éve volt. most boldog párkapcsolatot élnek mind a ketten és mind kettõjüket fölvették egy kiváló egyetemre! és úgy végeztek a gimiben hogy lehet hogy nem feküdtek le senkivel! és szerintem ez a helyes! aki már kiélt 15-16-17-18 éves korában annak nem biztos hogy jó lesz. sõt! 80% hogy nem lesznek sikeres emberek. de akik a te korodban tanulnak és nem csak a buli meg a pesik vannak akkor biztos hogy egyetemre mennek. jól fizetõ munkájuk lesz. 90%-a megtalálja a szerelmet! gyerekeik lesznek és nem lesznek utcalányok! szerintem nagyon gyorsan kezdj el normálisan élni és felejzsd el ezt az egész fiú dolgot. és ne törõdj másokkal! törõdj magaddal és a jövõddel. ha csúfolnak csak azt jelenti hogy végtelenül ostobák. ja. amúgy 11 éves vagyok. ha én tudom ezt neked is illene. mondjuk.
diamondtiarának teljesen igazat adok.Ezek szerint õ "csak" 11 éves, de több esze van mint itt a legtöbb kommentelõnek!
Szerintem sokkal gázabb, hogy nem tudsz írni...
Azért csúfoltak, mert csak nyaltad õket, viszont nem kaptad be nekik. Ilyet nem illik csinálni 15 évesen kisasszony. Tessék bekapni nekik.
Én miért nem találok sehol egy ilyen ostoba r1bancot? ez az álom komolyan, fel sem fogja az életet körülötte:)
Nem, jöhetsz hozzám is.
A kérdező hozzászólása: a nyaltam az smároltam, csokoloztam
A kérdező hozzászólása: nem tudom miert szenvednék fogalmazás zavarban ha nem tetszik hogy fogalamazok akkor nem kel nézni es kommentálni :P
A kérdező hozzászólása: most nem kel bele kötni minden szavamba nálunk igy mondják hogy nyalni ha nem tetszik nyugodtan patoghadsz mig a nevedet nem irtad ki hogy lásam és a másik *-ez azt jelenti hogy szor tudod tanulunk informatikát és szövegszerkesztést és a tanárnõ tanitotta igy neki kel patogni nem nekem -_- most komolyan normális válaszokat kértem nem oltogatást sry
Multam- múltam Kel- kell Nyalni- orális szex. Nem tudom hol élsz, de írni, kommunikálni ott is meg lehet tanulni. Vagy a magyartanár tanított így írni???
Ugyan... ez semmiség. Aki 14 évesen szül, az a nagy dolog. Szerintem a szerelmi életed ne mások el árásaihoz igazitsd hanem ahhoz hogy neked mi jò. És ha másoknak ez nem tetszik akkor ne foglalkozz velük.
Ja: patoghatsz - pattoghatsz
Hát látom Téged sem az eszedért tartanak...
A kérdező hozzászólása: akinek nm tetszik ne nézze és ne kotekedjen :O
Szerintem ha a hétvégén a dizsiben lepippantasz 5 skacot, 3-an megdugnak meg 2 még s3ggbe is rak, akkor egyenesbe jössz és helyreáll a renoméd, csak ne felejtsd el posztolni a faccsén.
köszönöm:)

Nagyon gáz, ha 15.5-16.5 cm a farkam? 19/f

Normális válaszokat kérek, és örülnék ha lányok is irnának

Legjobb válasz: Gáz, bújj el a sarokba. 17/L (Mér lenne gáz? Fogjátok már fel, hogy nem a méret a lényeg-.-)

Gáz, bújj el a sarokba. 17/L (Mér lenne gáz? Fogjátok már fel, hogy nem a méret a lényeg-.-)
Az átlag magyar méret erekcióban 14, 99 cm és ez még nagyobb mint az átlag európai.
Szerintem teljesen jó, exemnek 15-16 centi, és nagyon is jó volt vele (bár egyáltalán nem ezért volt jó).
19 évesen sok eszed van, ha méred.
igen... sose lesz nõd... ez van....
gáz vagy ember :S
maiz az egy centi diferencia???? JÓTT RÖHÖGTEM..xdddddd attól függ miylen anpja van vagy mi??? XD
Hát fiam azzal nem sokra mész, vizelni azért tudsz vele!

Mit gondoltok, nagyon gáz hogy 18-évesen bele estem egy 15-éves csajba?

Mindig is az id?ssebbek társaságát kerestem.

Legjobb válasz: Miert volna gaz? Szerintem a szerelemben nem szamit a korkulonbseg. Legalabbis nekem nem. Most amugy azert lenne gaz, mert a haverjaid idosebbek? Es attol felsz, hogy kinevetnek? A csaj mennyinek nez ki? Ugy ertem, hogy hany evesnek?

Miert volna gaz? Szerintem a szerelemben nem szamit a korkulonbseg. Legalabbis nekem nem. Most amugy azert lenne gaz, mert a haverjaid idosebbek? Es attol felsz, hogy kinevetnek? A csaj mennyinek nez ki? Ugy ertem, hogy hany evesnek?
Amugy ha en szeretek valakit, akkor nem erdekel a korkulonbseg, es az sem, hogy masok mit mondanak. A lenyeg az, hogy ha szeretitek egymast. Mondjuk a ti esetetekben meg talan nincs ilyen konkret szerelem, de szerintem nem gaz es ne is szegyeld!
de hát ez csak 3év, nem nagy korkülömbség! sõt ideálisnak mondott, hogy a fiú 2-3 évvel idõsebb legyen, mivel a csajok állitólag korábban érnek. Tehát ebben nincs egyáltalán semmi ciki! Ha meg bele is zúgtatok egymásba, akkor tényleg minden oké!
Nekem 20 évesen volt 15 éves barátnõm. Ez kicsit neccesebb, de mégis 13 hónapot voltunk együtt, ebbõl 9-et távkapcsolatban.
Dehogy van ezzel gond... ez teljesen normális (: remélem, nem azért gondolkodsz most ezen, mert a haverjaid esetleg lenéznének, hogy fiatalabb lánnyal kezdesz. Mert az sem számít. Csak a boldogságod (:
szerintem nem gaz......ha szeretitek egymast nem all semmi az utatokba......a korkulombseg nem szamit!pl en egy 10 evvel idosebb pasiba vagyok szerelmes......kicsit idegesit a korkulombseg de sztem nem szamit......foleg csk 3evvel kisebb a csaj!ugyh nyugi:)
Mit szólsz ehhez?A barátom nyáron lessz 18éves, én pedig 13éves vagyok.10hónapja van egy gyönyörû kapcsolatom, és hogy ne hidj valami roszzat, nem azéert vagyok vele, hogy avval dicsekedejek, meg õ se nem azért van velem hogy azt csinálya amit a mostan 13-4 évesekkel, és utánna abol szépen jön a kis k.rva (Márpedig tisztelet a kivételnek) Na, én ebböl nem kérek.Imádjuk egymást=) Udw
Sztem nem gáz, nálam is három évvel idõsebb a barátom 16L
Nekem meg mindig 7-8 évvel idõsebb pasival volt dolgom, és rettentõ fura volt eleinte, hogy a mostani barátom annyi idõs mint én :D Egyáltalán nem gát, hogy 15éves, ez pont, hogy teljesen normális, úgyhogy ha jól kijöttök, akkor a kora nehogy visszatartson :)
nekem 17 evesen 22 eves baratom van es tok jol megvagyunk lassan fel eve ugy , hogy szerintem nem gaz:)
Dugd.
A kérdező hozzászólása: hát az tényleg elég sz.r dolog, már bocs.
szia! remélem még szoktad nézni a kérdéseidet. mi lett a dologból?:) összejöttél vele, vagy semmi nem történt? még szereted?:) mesélj mi történt 15/L (velem is éppen ez a helyzet:s)

Szerintetek nagyon gáz, hogy Szabó P szilveszterbe szerelmes vagyok, mert még csak 15 éves vagyok.20 év van közöttünk?

egyébként van családja?most milyen hosszú a haja?

Legjobb válasz: Kicsilány.. Hogy lehetnél bele szerelmes? Te abba a fárfiba vagy szerelmes akit a színpadon látsz de azt sem tudod kiaz?! Nem értettem soha az ilyen kislányokat/kisfiúkat.. De nem szerelmes vagy belé, hanem rajnongsz érte. Tudni kéne mi az hogy szerelem meg rajongás.. Kettõ nagyon külön áll egymástól. Maximum vonzódsz hozzá. Egyábként igen, gáz.

Kicsilány.. Hogy lehetnél bele szerelmes? Te abba a fárfiba vagy szerelmes akit a színpadon látsz de azt sem tudod kiaz?! Nem értettem soha az ilyen kislányokat/kisfiúkat.. De nem szerelmes vagy belé, hanem rajnongsz érte. Tudni kéne mi az hogy szerelem meg rajongás.. Kettõ nagyon külön áll egymástól. Maximum vonzódsz hozzá. Egyábként igen, gáz.
A kérdező hozzászólása: egyébként hány centi magas?(am nem azt kérdezem, hogy 20 év van-e közöttünk, hanem, hogy ez normális-e.
Szerintem kicsit gáz mert , hogy lehetnél bele szerelmes ha nem is ismered?Meg különben is szerintem nem helyes mint pasi de hát izlések és pofonok:D
akár az apád is lehetne!!!! nekem ez dúrva!
A véleményemet nem fejtem ki (egy SzPSz-rajongó válaszol neked, megjegyzem mellékesen), mindössze a kérdéseidre válaszolok: felesége és két kislánya van. Felesége, Godó Gabi táncos az Operettszínházban, kislánya Panna Hanna és nevelt lánya Zsófi. Legutóbb 2 hete találkoztam Szilveszterrel egy varázslatos Rebecca után, és a haj-kérdésre a válasz pedig: levágatta a haját. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!