Találatok a következő kifejezésre: Nagy bajom ha ennyi idő (3 db)

4 hónapos kislányom kicsit köhög. Nem nagyon merem kivinni ebben a szeles időben, és a héten az időjárás miatt még nem voltunk sétálni. Nagy baj, ha ennyi idősen 4-5 napig csak szellőztetek, de nem viszem ki?

Legjobb válasz: Bizony ne vidd ki!Az én lányom 4 éves de most beteg voolt és én sem vittem ki.Miután felöltözött,betakargattam és rászellõztettem.

Bizony ne vidd ki!Az én lányom 4 éves de most beteg voolt és én sem vittem ki.Miután felöltözött, betakargattam és rászellõztettem.
Szerintem se vidd ki. Mi is csaka boltig mentünk el. Annyira fúj a szél. Nem tesz jót a kis szemének még.
Szerintem a szellõztetés tökéletes ebben a bolond idõben. Tegnap kimentünk, de ma semmiképp nem fogunk, nem viszem ki a nagy szélbe! Nyolc hetes a babám.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Nagy bajom lehet ha ennyi idő után nem jött össze?

1,5 éve hagytam abba a gyógyszert, és aktívan csak 3-4 hónapja próbálkozunk a babával. Tudom mikor van PÉ-m, úgyhogy elvileg megfelel? id?ben voltunk együtt. Olyanokat olvasok itt, hogy 3-4 hónapja abbahagyták a gyógyszert, és már sikerült is nekik. Nálam mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Ne keseredj el nekünk 3.5év után jött össze!Remélem hamarosan neked is összejön!Üdv 32hetes kismama

Ne keseredj el nekünk 3.5év után jött össze!Remélem hamarosan neked is összejön!Üdv 32hetes kismama
Mi már több, mint fél éve próbálkozunk. :-( Nekem is vannak ismerõseim, akiknek azonnal összejött, viszont ismerek olyanokat is, akik már évek óta próbálkoznak. A szüleim 8 évet vártak rám...
Nekem 5 ev probalkozas utan jott ossze.
akkor én is szerencsésnek mondhatom magam, 3hónapja hagytam én is abba a gyógyszer szedését, nem konkrétan gyereket szerettünk volna, de nem bántuk volna ha ugy alakul.most 6hetes terhes vagyok. ne akard görcsösen sokat ronthat a helyzeten. mielõbbi baba várást:) )
Sokan kihagyták a lényeget. A párod is ki lett vizsgálva? Ne feltétlen magadban keress hibát!! Egyébkén még nem biztos hogy van baj, azért most azt javaslom vizsgáltatsd ki magad, hogy nincs-e ciszta, elzáródás, mert ha mégis lenne valami, akkor könnyebb ha segítenek. A párod is menjen egy eü felmérésre. A háziorvos biztos beutalja hova kell mennie.
Nagy mértékben függ attól is, hogy mennyi idõsek vagytok. Ha már 30 felett, akkor menj orvoshoz, és füllents, h. már majdnem egy éve próbálkoztok és nekiáll kivizsgálni. De mindenek elõtt a férfit vizsgálják és ezt nõgyógyász nélkül is megoldható (és olcsóbb). Annyiból áll, h. kértek egy idõpontot az andrológiára és egy beutalót a háziorvostól. Ott a párod produkál mintát, amit mindenféle szempontból letesztelnek, és ezzel az eredménnyel menj a nõgyógyászhoz. Ott már kiderül, h. nála van-e probléma, ha nincs, akkor jössz te. Mi is itt tartunk, 6 havi próba után. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: huszonévesek vagyunk (22;25). Köszi mindenkitõl a biztatást! És most nekiállunk asszem a kivizsgálásoknak! :(
Töltsd le a clean master alkalmazást a play áruházból és tisztítsd meg vele a telefonod!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!