Találatok a következő kifejezésre: Nagy bajnak ha nem (746 db)

Az nagyon nagy "baj", ha nem szeretnék menyecske ruhát, tehát a menyasszonyi ruhámban akarok lenni végig a lagzimon?

Legjobb válasz: Bajnak nem baj, de hidd el jó azt átvenni. Éjfélre már olyan koszos szegény ruha, hogy hihetetlen. Válassz valami halvány színû (pl. fáradt rózsaszín) menyecske ruhát, szintén abronccsal és hidd el abban is nagyon jól fogod érezni magad. Hisz éjfél után már nem menyasszony, hanem asszony vagy. Szerintem furcsán venné ki magát, ha menyasszonytánc után menyasszonyi ruhában jönnél vissza és abban táncolnád az új-asszony táncot. Hidd el a menyecskeruhát is várják a vendégek, annak is van varázsa.

Bajnak nem baj, de hidd el jó azt átvenni. Éjfélre már olyan koszos szegény ruha, hogy hihetetlen. Válassz valami halvány színû (pl. fáradt rózsaszín) menyecske ruhát, szintén abronccsal és hidd el abban is nagyon jól fogod érezni magad. Hisz éjfél után már nem menyasszony, hanem asszony vagy. Szerintem furcsán venné ki magát, ha menyasszonytánc után menyasszonyi ruhában jönnél vissza és abban táncolnád az új-asszony táncot. Hidd el a menyecskeruhát is várják a vendégek, annak is van varázsa.
Végülis nem baj, az a te napod lesz és az a fontos, hogy jól érezd magad. :) Tanácsolni tudom, hogy kínai üzletekben, áruházakban is lehet kapni gyönyörû alkalmi ruhákat, kifejezetten olcsón. Elviekben ha csak azt az estét kihúzza a ruha, akkor már jól jártál, olcsóbban jössz ki, mintha kölcsönöznél. Teszem hozzá, az esküvõn nem fogják nézni, hogy honnan van a ruha. A varratást is tudom ajánlani, de akkor célszerû olyan ruhát varratni, amit késõbb tudsz majd használni. Egyébként sok boldogságot! :)
azért ha lehet pirosat vagy bordót válassz, az az igazi menyecskeruha szín. De érdemes tényleg olyn ruhát venni, amit késõbb alkalmakkor, vagy akár szilvesztei bálba fel tudsz még használni. De kérdezõsködj, hátha van valakinek, amit kölcsönadna. Én így szereztem koszorúslányruhákat tök ingyen:) Vagy akár varrathatsz is, lehet olcsóbban jönne ki, mintha megvennéd valamelyik butikban. Kinézed melyik tetszik, le is fotózhatod, és megvarratod valakivel.
Nekem nem kimondott menyecskeruhám volt, nem akartam kolcsonozni. Egy szép alkalmi ruhám volt(korzet+hosszú szoknya), legalább ki volt használva a diplomaosztós ruha és késobb még fel tudtam venni egy bálba is. Es tokéletesen megfelelt!:)
Az unokatesóm esküvõjén élénkpiros nyári ruhácska volt a menyecske ruha. Egyszerû, csinos, kényelmes, és akár second-handben is veheted. :D
Akkor mindenkepp erdemes olyan menyecske ruhat valasztanod, amit kesobb is feltudsz venni majd. Nezd meg a teszveszen, es a vateran, ott is szoktak lenni. Nezzel be az angol turkalokba is, ott is szoktak csinos ruhak lenni, a hada kft. boltjainak a cimet megtalalod itt a neten. Mindig kell hozzajuk menni, mert cserelik a ruhakat gyakran. Vagy varrassal valami egyszerut, amit kesobb is tudsz hordani.
Néhány "divatruha" kiváló menyecskeruhának is, és nem is kerül sokba. Nézz szét, én nagyon sokat láttam, szépek. Unokatesómnak nyáron volt az esküvõje, õk is így oldották meg, és az az elõnye, hogy azt más alkalommal is fel tudja venni.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszolónak:hidd el, nem csak ezen akarok spórolni, de ha már egyszer kifizetek 50 ezer Ftot a ruhára, szeretném viselni minél tovább, és egyszer lesz csak rajtam ilyen ruha egész életemben. Nászajándékot nem kértünk, nem szeretnénk, hogy esetleg valaki amiatt ne jöjjön el, mer nem tellik neki, stb. Egy szép, visszafogottan elegáns esküvõre vágyunk. Utolsó elõtti:Igen, nagyon megtisztelnél vele, ha leírnád a tapasztalataidat, sok boldogságot kívánok Nektek:)
NEm baj.De teljesen egyetértek az elöttem szóloval.
Bocsi, de amennyibe egy lagzi kerül...szóval ha mindenre futja, akkor elég vicces ezen a ruhácskán spórolni, szerintem a vendégeknek is meglesz a véleményük. Nameg a szokás, hogy éjfél után menyecske lesz a menyasszonyból...bár manapság már minden hagyományt fel lehet rugni, de szerintem akkor is vicces pont ezen spórolni, amikor más dolgok sokkal többe kerülnek. Elõlegezd meg a befolyt nászajándékpénzbõl:)
Szerintem nem nagy baj :) Nekem 2 hét múlva lesz az esküvõm és nem készültem még egy ruhával, amit késõbb ugyancsak nem tudok kihasználni. Így marad a menyasszonyi ruhám, amit megvettem. Bizonyára igazuk van az elõttem szólóknak, de az összköltséget tekintve nem kívánok újabb 10-20 ezret kihajintani :) Ha gondolod majd beszámolok, milyen volt egy ruhában végigcsinálni. Én, vállalom:) A készülõdés eleje volt nagyon izgi- használd ki minden pillanatát. Most már inkább izgulok...
A kérdező hozzászólása: Annyira kedvesek vagytok, tényleg nagyon köszönöm a segítséget! Körülnézek, kérek árajánlatokat, és ami a legjobb áron lesz, azt választom! Köszönöm a jókívánságokat, 2 napja szinte a föld felett lebegek a boldogságtól:)
A kérdező hozzászólása: nagyon jó ötleteket adtatok, tényleg nagyon köszönöm! van egy koktélruhám, csak az fekete, az gondolom nem lesz jó...vagy tévedek?Jövõ héten megyek kiválasztani A ruhát, megnézem, hátha találok a "leselejtezett" ruhák közt valami szépet, egy barátnõm így talált magának egy nagyon szép nagyestélyit, 20 ezerért.
A kérdező hozzászólása: nagyon kedvesek vagytok, köszönöm nektek:) az a bajom csak, hogy mindenképpen olcsón szeretném megúszni a dolgot, mert még egyetemista vagyok, és saját zsebbõl fizetjük az esküvõt, de ha találok valami olcsóbb menyecske ruhát, biztosan kikölcsönzöm!:)
Szia :) Itt az utolsó elõtti. Végig a menyasszonyi ruhámat viseltem- kényelmes és még szép is volt. Amit cseréltem az a cipõ! Nem is egyszer:) /szép cippõ, táncolós cipõ, éjfél után sportcipõ, reggel csak papucsban bírtam hazajöni :) / A ruha alatt egyiket sem látták a vendégek. Örülök, hogy nem vittem másik ruhát! Sok Boldogságot Nektek is!

Nagy baj, ha nem követem a politikai, gazdasági eseményeket? Ti hogy vagytok ezzel?

Úgysincs közvetlen hatással az életemre, hogy éppen miként parádéznak a parlamentben, felesleges azzal töltenem napi x órát, hogy átolvassak minden hírt teljes részletességgel.

Legjobb válasz: Bajnak nem baj. Ha te úgy gondolod, hogy nincs hatással az életedre... Az enyémre sajnos nagyon is hatással van.

Bajnak nem baj. Ha te úgy gondolod, hogy nincs hatással az életedre... Az enyémre sajnos nagyon is hatással van.
Azért õk alkotják a törvényeket, és az eléggé meghatározzák az életedet (hogy adózol, mehetsz-e egyetemre, milyen szabályokat szeghetsz meg, kapsz-e munkát a multitól, vagy elüldözik addigra, stb...). Szóval az, ami történik a parlamentben, nagyon is befolyásolja a mindennapjaidat. És jó tudni, hogy ki mit mond – különben mi alapján szavazol 4 évente?
Én sem követem. Van jobb dolgom is. Ha esetleg olyasmirõl hallok, ami érint, annak utánanézek, de a többi nem érdekel.
Nem baj. Biztosan hatással vannak az életedre, te viszont nagyon kis mértékben vagy hatással a politikára így kár lenne azon túráztatnod magad hogy most éppen mit szerencsétlenkednek a parlamentben. Sok ember teljesen ráfeszül a témára és folyton azon kattog hogy a fidesz milyen rossz meg tönkremennek a kisembere és zsugorodik a gazdaság. Pedig ez akkor is megtörténik ha folyton ideges miatta és akkor is ha nem.

Nagyon nagy baj ha nem hiányzik az osztályom, se senki? Szociális fóbiám van?

Szüleim, nővérem, megjegyezték, hogy nem mentem el sehova a "barátaimmal" a nyáron, ők sem jöttek el hozzám. Én nem vagyok az a vicces fiú, eléggé komoly ember vagyok, ritkán nevetek, pedig csak 14 éves vagyok, de máris vakbélgyulladásnak hívnak... (nem tud mosolyogni, nevetni) Nem tudom, én mindig is érettebb emberekkel szerettem beszélni. A pszichológus azt mondta, mikor beszéltünk, hogy sokkal érettebb vagyok, ezért nem tudok az én korosztályommal beszélni... E mellett, nem is szeretek beszélni, én hallgató típus vagyok, nem olyan, aki szeret hozzá szólni egy témához, az adott társaságban. Apukám azt mondta, hogy tanuljak meg az emberekkel beszélni, de nem megy, képtelen vagyok, a saját nővéremmel se tudok beszélni (szégyen) mikor megyünk XY helyre, a családom beszélget, én meg bedugott füllel kuksolok az ablaknál. Szociális fóbia lehet ez? Vagy mi, mert kéne kezdenem magammal valamit... Csak nem tudom mit. Pszichológust ne mondjatok, akihez mentem, az is csak ennyit mondott folyton: Értem.

Legjobb válasz: Ha rossz érzéssel tölt el, ha beszélned kell valakihez, akkor talán az vagy, bár nem vagyok szakértõ. De ha nem tölt el rossz érzéssel, csak simán nem megy, akkor csak gyakorolnod kéne. Valószínûleg introvertált vagy, ami nem baj, csak ettõl még kommunikálnod kell a környezeteddel. Örökké nem fogják megoldani helyetted a gondjaid mások.

Ha rossz érzéssel tölt el, ha beszélned kell valakihez, akkor talán az vagy, bár nem vagyok szakértõ. De ha nem tölt el rossz érzéssel, csak simán nem megy, akkor csak gyakorolnod kéne. Valószínûleg introvertált vagy, ami nem baj, csak ettõl még kommunikálnod kell a környezeteddel. Örökké nem fogják megoldani helyetted a gondjaid mások.
A kérdező hozzászólása: #11! Velem is pont ez van, ha nagy ritkán meghallgatnak látom rajtuk, hogy untatja õket a véleményem, illetve a gondolataim, ami nagyon bántó. Mi most mentünk múlt szombaton Visegrádra 3 napot nyaralni, épp ezért nem tudtam ide írni... De a lényeg: Az út alatt, zenét hallgatok, és aligha beszélnek hozzám, de azért hallgassam az õ társalgásukat, és közöltem is velük ezt, hogy aligha szoktak hozzám szólni az út alatt, tehát semmit nem vesztenek.
Én szerintem úgy vagyok elkönyvelve, mint egy jelentéktelen személy, akinek nincs véleménye, vagy ha van is, akkor se számít.Ezért sokszor ha végig is hallgatnak, nem érdekli õket, amit mondok, vagy szimplán nem értik meg.Sokszor inkább csak bólogatok, úgysincs értelme kifejteni a véleményem...csakhát ugye a belsõ feszültség az, ami kegyetlen.
Nekem is van hasonló problémám, de nekem szerintem azért mert néha a saját szüleim se hallgatnak végig. A te helyzeted azért jobb, mert én már mindenfélét kamuzok csak, hogy ne kelljen a barátaimmal találkoznom, mert tudom fölösleges, úgysem hallgatják végig, amit mondok. :( Te ne hagyd ezt idáig fajulni!
Én is ugyanilyen vagyok, bár nekem nem voltak ilyen elõzmények, igaz kiskoromba nagyon beteg voltam, de arra alig emlékszek...Én sokszor vagyok úgy, hogy amirõl mások (kortársak) beszélnek az nekem nevetséges vagy érdektelen. 14/L
A kérdező hozzászólása: Kipróbálom, majd azt amit írtál. :-)
A kérdező hozzászólása: Utána olvastam, a gyógymódnak, nos, mivel 14 éves vagyok csupán, nem tudom állni ezt az "orvosságot", mivel az én megtakarított pénzem a SZÜLEIM páncélszekrényében van, õk meg nem hisznek az ilyenekben, így nem fogják állni az anyagi költségeket, és a tudtuk nélkül, nem vállalom be. Egyébként már próbáltam anno megmondani, de nem ment, mert az lett a vége, hogy: "Hagyjál már a hülyeségeiddel..." Van egy nõvérem, én neki a teljes ellentéte vagyok, õ imád társaságba lenni, én meg még attól is félek, ha a barátnõi hozzám szólnak, épp ezért van rajtam fülhallgató folyton, köszönök nekik, de késõbb már próbálok úgy tettetni, hogy nem hallom õket, mivel zenét hallgatok.
na akkor ezért. igen ök tehetnek róla. ezt el is mondhatnád nekik ha legközelebb kötekednek hogy miért nem bezsélsz senkivel... persze nem szemrehányoan nehogy kiakadjanak. ezt kineziologiával szokták oldani vagy hasonló alter gyogyászattal. a lényeg h a régi traumákat gyökerestül kiirtják oldásokkal.ha hiszel ezotéria ilyesmik akkor neked menni fog. csak pénzbe kerül....
a kreskedönél biztos valami belsö régi rossz élmény miatt voltál feszült. ne az ember miatt hanem mittomén gyerekként sokat faggattak és ez megmaradt. nyilván csak tipp. a naaa miylen a suli hogy vagy kérdésektöl én is rosszul vagyok de én csak unom. a pszichologusnak meg igaza lehet h érettebb vagy. én is ugyanigy voltam sulis koromban. 27 vagyok, és még mindig csak akkor tudok beszélni ha olyan téma van amihez hozzá tudok szolni, amugy kussolok, el vagyok magamban. én is utáltam az összes osztályom, nagyon gyerekesek voltam hozzám képest.
A kérdező hozzászólása: Nem kérem, hogy oldják meg mások a problémáimat, például, ha apám megkér, hogy vigyek el X dolgot Y emberhez, megkérdezi hogy vagyok, én is megkérdezem, és lényegre törõen átadom X dolgot, meg nem arról van szó, hogy félek kérni egy italt, ha megyek valahova. Egyébként milyen rossz érzés, feszültség? Mert 5-6 mondatot ha váltok egy emberrel, akkor már könnyen kitudok bontakozni. Csak azért kérdezem, mert ma elmentem apukámmal egy kereskedõhöz, és apukám jóban van velük, engem meg rég láttak már, és kérdezgettek, én meg feszült lettem tõle.
Én mindig arról álmodozok, hogy egyszer majd az én véleményem lesz a fontos és könyörögni fognak, hogy mondjam el...tudom, nem fog megtörténni, de álmodozni jó érzés, próbáld ki te is :)


Lehet ebből baj? Nagy baj ha nem fokozatosan hagytam abba? Lenne már valami gond?

Utrogestant szedtem hematóma miatt kb. a 7 hétt?l. Most hagytam abba, de nekem nem mondta az orvos, hogy fokozatosan hagyjam abba.2X1 szedtem, de vasárnap és hétf?n már csak egy- egy szemet szedtem mert itt olvastam hogy fokozatosan kell abbahagyni. Eddig nincs problémám.

Legjobb válasz: nem lessz baj ne felj en is igy tettem amikor abbahagytam es halla az urnak semmi baj nem volt,nyugi;)

nem lessz baj ne felj en is igy tettem amikor abbahagytam es halla az urnak semmi baj nem volt, nyugi;)

Nagy baj, ha nem adok tubifexet a halaimnak?

mert félek, h valami parazitát behordok vele az aksiba, ugyanakkor büdösek, meg minden. Fagyasztva kapnak sórákot(olvastam h az egyik legtisztább eleség, mert sós vízben él), meg fogok venni fagyasztott vörös szunyoglarvát.

Legjobb válasz: Nem baj, mert a fagyasztott kaja is majdnem olyan, mint az élõ.Ha valaki komolyabban foglalkozik az akvarisztikával, tehát pl. tenyészt akkor viszont nélkülözhetetlen az élõ eleség.Nemcsak sórákkal lehet etetni.Nagyon jó a fagyi cyclops, fehér-fekete-vörös szúnyoglárva, vizibolha(ballasztanyag fõleg).Én is ezekkel etetek valamint mixekkel amikben ezek és még sokféle kis plankton van.

Nem baj, mert a fagyasztott kaja is majdnem olyan, mint az élõ.Ha valaki komolyabban foglalkozik az akvarisztikával, tehát pl. tenyészt akkor viszont nélkülözhetetlen az élõ eleség.Nemcsak sórákkal lehet etetni.Nagyon jó a fagyi cyclops, fehér-fekete-vörös szúnyoglárva, vizibolha(ballasztanyag fõleg).Én is ezekkel etetek valamint mixekkel amikben ezek és még sokféle kis plankton van.
Az jó, hogy tubit nem adsz, mert valóban veszélyes. Az is jó, hogy fagyasztott szúnyoglárvával és sórákkal eteted õket, (de rengeteg féle létezik még: http://www.aquadepo.hu/index.php?cPath=31_87 ). Viszont száraz eleségre semmi szükségük, sõt, hiba velük etetni. Jó minõségû (sera, tetra, jbl) lemezesekkel hetente egyszer-kétszer lehet (de kerülendõ), viszont szárított kajákkal (például szárított vízibolha) nem szabad. Egyrészt nincs tápértékük, másrészt itt is nagy a fertõzésveszély. Tehát fagyasztottakkal változatosan, azokban minden megvan, ami kell (tápérték, ásványi anyag, nyomelem, vitamin).
A kérdező hozzászólása: nem is gondoltam, hogy ennyi féle fagyasztott van.. Beszerzek belõlük, amennyit csak tudok :) Száraz tápból nem tudom milyent vettem, kb. árban fele annyi volt, mint a Sera, összetevõit próbálom lefordítani(egyébként nem néz ki rosszul, nincs túlszínezve, rá van írva a dobozára h nem mocskolja a vizet, ami nagyrészben igaz is): szal.. hal liszt, garnéla liszt, mûzli(v. gabonafélék), algák. protein 28, 0%, rost 2, 0% ha nem jó, akkor odaadom a tavi halacskáknak, õk biztosan megörülnek neki. ((Másik táp, amit használok, az növényi eredetû táp, ami már a Sera-tól van)
A kérdező hozzászólása: JBL-t, meg Tetrát még soha nem próbáltam
Aha, hát így összetevõk alapján nem néz ki rossznak, de a fagyik a legjobbak. Még arról nem volt szó, hogy milyen halaid vannak, de én sokfélét zöldséggel is etetek: borsó, kukorica, répa, spenót, csalán, uborka, tök, (stb.), minden összetevõ külön puhára fõzve, rúdmixerrel ledarálva, összekeverve artemiával, majd táblásítva és fagyasztva. Az algaevõknek zselatinnal összeállítva, aranyhalaknak (régen xiphoknak, guppiknak) pedig csak úgy beszórva. Imádják és nagyon egészséges is.

A terheléses cukrom magas lett 8.7. Mondta a védönöm, hogy semmilyen édességet nem ehetek, de nem bírom megállni. Anyukám meg cukorbeteg. Szerintetek nagy baj, ha nem bírom ki?

Legjobb válasz: Igen, nagy baj. Nekem terhességi diabéteszem volt, inzulinos lettem, hétrõl hétre egyre több egységet kellett adnom magamnak. Olyan nincs, hogy nem bírod megállni, ez csak hiszti. A babád meg is halhat, erre gondolj, szerintem nem éri meg. Nekem a dietetikusom megengedte, hogy hétvégén egyszer egyek egy sütit, de én így is csak arra tudtam gondolni, hogy ha emiatt lesz baja a babámnak, hát sose bocsátom meg magamnak.

Igen, nagy baj. Nekem terhességi diabéteszem volt, inzulinos lettem, hétrõl hétre egyre több egységet kellett adnom magamnak. Olyan nincs, hogy nem bírod megállni, ez csak hiszti. A babád meg is halhat, erre gondolj, szerintem nem éri meg. Nekem a dietetikusom megengedte, hogy hétvégén egyszer egyek egy sütit, de én így is csak arra tudtam gondolni, hogy ha emiatt lesz baja a babámnak, hát sose bocsátom meg magamnak.
Furi dolog az ember agya. Ami tiltott, azt szeretné. :) Próbáld meg becsapni magad. Cukormentes csokiból egy kis kocka, több gyümölcs, natúr joghurt gyümölccsel, édesítéshez fruktóz, tv elõtt rágcsálásnak répa v. alma... Én csak a jövõ héten tudom meg az eredményt, de úgy faltam a sütit, gyümölcslét a hétvégén, mintha sose ettem, ittam volna. Pedig eddig nem kellett, nem is kívántam, csak mióta lezajlott a cukorterhelés. Elõre félek, hogy letiltanak róla, pedig még nem is tudom az eredményét...
A kérdező hozzászólása: Nekem már 9 hetesen mennem kellet cukorterhelésre, mert a családba van cukorbeteg.De 16 hetesen megint meg kell ismételni.Már elõre félek.
Szia! Nekem a terheléses vércukrom nagyon magas volt, ezért diétára lettem fogva. Majd megvesztem az édességekért. Vettem diabetikus csokit és ha már nagyon nem bírtam egy kockát megettem belõle. A baba érdekében sikerült megállnom hogy ne faljam az édességeket. Pedig nagyon édesszájú vagyok. Igazából nemcsak a babának árthatsz vele, vannak, akik a terhesség alatt lesznek cukorbetegek. De szerintem a te vércukrod még nem vészesen magas...nekem 11 volt.:-)
A kérdező hozzászólása: Az az egy bibi van, hogy utálom a diabetikus édességeket, mert nem valami jóizüek.De valahogy erõt veszek magamon.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem holnaptól egy csokit se eszek.Megijedtem.Köszönöm a tanácsotokat!
8, 7 melyik eredményed volt? Az elsõ mérés, vagy a második? És mit kellett csinálnod? Cukorszirupot itattak? Nekem a kislányomnál a cukorsziruposat csinálták, és az elsõ vérvétel már nem emlékszem pontosan, de olyan 10 körül volt. Diétára fogtak, ellenõriztek, de akkor csak zsömlét kellett ennem elõtte. Akkor meg jó volt. Teljesen más ok miatt bekerültem a kórházba, és megkérdezték, hogy maga meg minek diétázik ilyen eredmények miatt...
A kérdező hozzászólása: Az elsõ cukorterhelésem volt 8.7 a 9. héten, és most nem ehetek édességet.

Miert muszaj kivinni a babakat a levegore? Nagy baj ha nem tudunk setalni?

Olyan orszagban elunk ahol sajnos eleg rossz az ido nagyon szeles,es emiatt nem nagyon tudunk menni setalni.

Legjobb válasz: Szerintem, ha nem is minden nap, de érdemes kivinni a babát a levegõre, és nem csak a levegõ miatt, hanem szoknia kell a különbözõ környezeti hatásokat, zajokat, embereket, hogy aztán késõbb ne legyen baj. Nekem is van egy 4 hónapos kisfiam, én szinte minden nap viszem sétálni, bár itt nem olyan szélsõséges az idõjárás, de a szél ellen tudsz védekezni. (biztosan állítható a babakocsi többféle funkció szerint)

Szerintem, ha nem is minden nap, de érdemes kivinni a babát a levegõre, és nem csak a levegõ miatt, hanem szoknia kell a különbözõ környezeti hatásokat, zajokat, embereket, hogy aztán késõbb ne legyen baj. Nekem is van egy 4 hónapos kisfiam, én szinte minden nap viszem sétálni, bár itt nem olyan szélsõséges az idõjárás, de a szél ellen tudsz védekezni. (biztosan állítható a babakocsi többféle funkció szerint)
Szerintem nagyon fontos a seta a levegon barmilyen hideg is van. Egyreszt a levego miatt, masreszt a mozgas miatt az anyanak, vegul az ingerek miatt a babanak. Nem tudom hol elsz, de en itt Angliaban felszerelkeztem gumicsizmaval, orkankabattal, a gyereknek bundas-overallal, ugyhogy, ha csak nincs hurrikan mi megyunk minimum 1 orat. 1-2 nap nem tudtam menni, akkor beoltoztettem a gyereket es kitettem a levegore.
A kérdező hozzászólása: Mi Irorszagban elunk, a multnap is olyan eros szel volt hogy majd felborult a babkocsi, en tartottam teljes erommel hogy ne boritsa fel!!!ezert nem tuduk nyugodtan setalni!!!
Ha nem tudod kivinni, lehet még az a megoldás, hogy jól felöltözteted, beteszed a babakocsiba, és kinyitod a szobaablakod. Ha tudod így, altasd el nyitott ablaknál. Én is csináltam mindkét gyerekemmel, mikor télen nagyon hideg volt. Nem muszály végig nyitva hagyni az ablakot amíg alszik, elég mondjuk fél órára is. Sok sikert!
Szia!Nekem a családom már szült nõ tagjai mind azt mondták, hogy szeles esõs idõben tilos a babát kivinni, mert átfújja a szél.És mi hiába gondoljuk azt , hogy jól beöltöztettük én is észre vettem a fiamnál, pedig téliesíthetõ nagyonmklassz babakocsink van-bergon minden extra funkcióval és nem alszik olyankor a kicsi sõt a végén már sír is..ilyenkor már nem is viszem le vagy ha nem fúj annyira akkor is egy fél órára.nekem is a nyitott ablakos dolgot javasolták, sztem te is csináld ezt amíg nem nõ egy kicsit a bébid.
A napfény miatt muszáj kivinni, hogy ne legyen angolkóros. Erre nálunk adják még a Vigantol cseppet, ha azt szedi, szerintem rossz idõben elég az, amit egy elõzõ hozzászóló írt, hogy levegõzteted az ablak elõtt.

Az nagyon nagy baj ha nem jön mér 1 hete sperma? Mitől lehet ez? Verés közbe természetesen

Legjobb válasz: 1. Nem élvezel el, nem tudod felizgatni magad. 2. Van egy olyan elmélet, hogy túl sok orgazmus után egyre kevesebb jön. Nagyon kicsi az esély erre a te esetedben, de ha köze van a dolognak ehhez, akkor állj le szerintem a napi 50 recskával.

1. Nem élvezel el, nem tudod felizgatni magad. 2. Van egy olyan elmélet, hogy túl sok orgazmus után egyre kevesebb jön. Nagyon kicsi az esély erre a te esetedben, de ha köze van a dolognak ehhez, akkor állj le szerintem a napi 50 recskával.
recskázás helyett inkább magyar nyelvtan korrepetálást tudnék ajánlani
Kit versz? :) )))))
Él át orgazmust ugyanúgy mint elõtte?
A kérdező hozzászólása: Nincs olyan hogy “közbeN“ csak “közben“ van
A kérdező hozzászólása: De a kérdésre 1 ember válaszolt eddig
2. nem közbe, hanem közbeN
A kérdező hozzászólása: Én most a helyesírás témába jöttem vagy a szex, szerelembe?A kérdésemben 1 hiba volt, a “mér“helyett márt kellett volna írnom, ha ez miatt nem értettétek meg a kérdésemet légyszíves fogjatok meg egy irodalom könyvet és gyakoroljátok az olvasást.A kommenteknél meg pár vesszõ hiba volt, mi régebben megtanultuk kijavítani a hibás mondatokat a fejetekbe ti is csináljátok meg vagy ha ez nem megy akkor légyszíves keressetek más nyelvtan tanárt
Kedves kérdezõ! Még mindig a magyar helyesírás és nyelvtan könyv olvasását tudnám ajánlani :-) Próbálj meg légy szíves utánanézni annak, hogy hogyan kellett volna leírni a mondandódat (a kérdést és a kommentet), aztán vitát nyithatunk...
Nem voltál érthetõ. Tényleg tanulj meg helyesen írni. Ráadásul ne "recskázz" inkább csajozz és õt keféld. Sokkal jobb mint a "recska"
A kérdező hozzászólása: Utolsó, sztem érthetõen irtam, tanulj meg olvasni, napi 1-szer recskázok, sztem ez nem olyan sok ahoz hogy ne jöjjön sperma
Te tényleg nagyon sötét vagy a nyelvtanhoz, kedves kérdezõ...-.-'

15 hetes vagyok, és pár napja tapasztalom, hogy valahogy nagyon nem bírok enni, nagy baj ha nem kívánom a kaját?

amugy semmi bajom nincs,se hányinger semmi,csak egyszerüen nemkívánom amit föztem,pedig elötte azért kezdem el azt f?zni,mert azt ugy ennék,de ha kész van hogy nemis eszek belölle....ugye ezzel nemártok a babünak???mert azért nyomok le falatokat,vagy más kajcsit a torkomon,hogy legyen a babonak..

Legjobb válasz: Szia Ez teljesen normális. CSak inni igyál sokat az fontos. És ne aggódj, eljön ennek az ellenkezõje is,h csak eszel és eszel.... Addig is örülj h nem jönneek fel a felesleges kilók! De ha nagyon aggaszt a dolog, beszélj az orvosoddal! Boldog babavárást 26 hetes kismama

Szia Ez teljesen normális. CSak inni igyál sokat az fontos. És ne aggódj, eljön ennek az ellenkezõje is, h csak eszel és eszel.... Addig is örülj h nem jönneek fel a felesleges kilók! De ha nagyon aggaszt a dolog, beszélj az orvosoddal! Boldog babavárást 26 hetes kismama
én 22 hetes vagyok, kb egy honapja, picit tobb, nekem is ez a gondom. vitamint szedek, pihenek, gondolom ha éhes lennék, ugyis ennék, mondjuk én egyáltalán nem vagyok éhes. Szerintem a baba elveszi, ami kell, én nem aggódok emiatt.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!!Köszy a válaszokat! megnyugtattatok....annyira meg nem aggaszt a dolog, mert azért eszek, csak pont a fött kaja marad ki, abbol is lecsuszik pár falat, de több nem, de nem maradok kaja nélkül!!Párom is azt mondta "várja" hogy télleg megkívánok-e majd késöbb aaz éjszaka közepén 1 hambit-vagy sütit...kiváncsi lesz nállam lesz-e ilyen!! Boldog Babavárást Nektek, Üdv 15heteske
18hetes vagyok, azt hittem ezzel a problémával csak én küzdök.Jo ideje én sem tudom megenni a föztöm és undorodom is tölle.Nekem sincs hányingerem.Én szedem az elevitet.És salátákat eszem.Este pedig gyümölcsöket.Idönként eszek még halat.
15 hetesen még én is undorodva tekintettem a legtöbb ételre, nálam is volt olyan, hogy megkívántam, aztán néhány falat után már rá se bírtam nézni. Hanem aztán a 22. hét után fordult a kocka, bármit behabzsolnék, ami az utamba kerül, nagyon vissza kell magam fogni! 24 hetes kismama

Nagy baj, ha nem megyünk minden nap sétálni?

2 és fél hónapos a kisfiam és néha annyira elmegy az id?, hogy elmarad a séta, vagy épp akkor alszik el a kiságyban, amikor mehetnénk. Ilyenkor nincs szívem felébreszteni.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem baj.Én azért minden alkalmat kihasználok amig ilyen jo idõ van mert utána nem fogunk tudni menni.

Egyáltalán nem baj.Én azért minden alkalmat kihasználok amig ilyen jo idõ van mert utána nem fogunk tudni menni.
Nem baj, a lényeg hogy minden nap érje friss levegõ. Ezt megteheted azzal is, hogy jól kiszellõztetsz... Mi minden nap megyünk vele, szeretek sétálni és õ is élvezi. Ha van rá idõd használd ki amíg nincsenek fagyok...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!