Találatok a következő kifejezésre: Nagy bajban nemetorszagban (3 db)

Nagy bajban vagyok. nemetorszagban elek. megismertem egy spanyol fiut akitol terhes lettem. nagyon akart egy babat. ö egy hettel ezelott nyomtalanul eltunt szulei is engem kerdeznek hogy mit tudok rola. most megtartsam a babat vagy ne? 8 hetes vagyok

Legjobb válasz: Én nem mondom hogy tartsd meg, hiszen nem ismerem a körülményeidet. Neked kell tudni, hogy mit akarsz. Ha adottak rá a körülmények, tehát nem fenyeget az a veszély, hogy babástul az utácra kerülsz, meg nem lesz mit ennetek, akkor az már jó. De a másik, ami fontos, hogy ha a fiú nem kerül elõ, és egyedül kell felnevelned, képes leszel arra, hogy ne érezz keserûséget a gyerekkel szemben, amiért az apja elhagyott? Ha úgy érzed, képes vagy megbirkózni a feladattal, csak akkor tartsd meg, de ha van benned kétely és úgy érzed, hogy nem bírnád egyedül, nem tudnád gondját viselni, akkor azért nem érdemes egy babát megszülni. Szóval te tudod, hogy mi az, amire képes vagy. Ja, mielõtt bárki azt mondaná, hogy én abortusz-párti vagyok, hát nem vagyok az. Én megtartottam a fiamat, pedig az õ apja is lelépett, nagyon jól meg is vagyunk ketten, de ha nincs ilyen szerencsém, hát ...

nemlehet hogy nem szabad akaratábol ment el? és ha elrabolták? te ere nemgondoltál?
Én nem mondom hogy tartsd meg, hiszen nem ismerem a körülményeidet. Neked kell tudni, hogy mit akarsz. Ha adottak rá a körülmények, tehát nem fenyeget az a veszély, hogy babástul az utácra kerülsz, meg nem lesz mit ennetek, akkor az már jó. De a másik, ami fontos, hogy ha a fiú nem kerül elõ, és egyedül kell felnevelned, képes leszel arra, hogy ne érezz keserûséget a gyerekkel szemben, amiért az apja elhagyott? Ha úgy érzed, képes vagy megbirkózni a feladattal, csak akkor tartsd meg, de ha van benned kétely és úgy érzed, hogy nem bírnád egyedül, nem tudnád gondját viselni, akkor azért nem érdemes egy babát megszülni. Szóval te tudod, hogy mi az, amire képes vagy. Ja, mielõtt bárki azt mondaná, hogy én abortusz-párti vagyok, hát nem vagyok az. Én megtartottam a fiamat, pedig az õ apja is lelépett, nagyon jól meg is vagyunk ketten, de ha nincs ilyen szerencsém, hát ...
Vessetek a mokusok ele, de szerintem jegyeztesd elo magad az utolso lehetseges idopontra abortuszra. (meg van 3-max 4 heted) Addig adj idot magadnak felfogni, es eldonteni, alaposan atgondolni.Az idopont nem jelenti, h el is kell menni. Lehet, h addig elokerul a fiu is. Ha ugy dontesz, vallalod, gratulalok, de ha ugy, nem tudod, en megertelek, 17 hetes kismama
Tartsd meg! Hisz egy élet fejlõdik benned nem olthatod ki! Aki elveteti nem felejti el mindig utánaszámol, most lesz egy éves, most megy elõször iskolába, most érettségizik, tehát én ajánlom hogy tartsd meg.
kapsz 300 Eurot, vagy ha meloztal papiron, annak a 65%-t. Ugyis minden jo lesz!
meghát.Majd elõkerül egyzser
A kérdező hozzászólása: nagyon szerettuk egymast.ez faj a legjobban a bizonytalansag.
Szia. Szerintem is tartsd meg a babát, ha nem kell nélkülöznie.. Ezt nem értem. A barátod tutda, hogy terhes vagy és eltûnt?? Hogyan tûnt el?? Ez elég szomorú lehet.... Mit gondolsz, hol lehet?? Nem hagyott semmit maga után?? Ez nagyon furcsa... Remélem, amar elõkerül.
Ne is gondolkodj rajta, szerintem is tartsd meg! Nagy boldogság és határtalan öröm lesz, meglátod. Még akkor is, ha most úgy tûnik, hogy nehéz lesz megbírkózni vele. Sokunknak olyan nehezen sikerül. :( Élvezd, hogy egy kis lélek növekszik benned! Sok boldogságot és jó döntést kívánok neked!
Szerintem is tartsd meg!
Szerintem mindenképpen szüld meg a babát. Ha semmiképpen sem tudnád felnevelni akkor add örökbe. Sok pár örülne neki. (Pl. nekünk sem jön össze a baba a feleségemmel - félre ne érts, nem azért írom, mintha a gyerekedre pályáznék) Kevés olyan anyukáról hallani, aki megbánta, hogy nem vetette el a gyerekét, olyan nõröl viszont sokról, aki megbánta, hogy elvetette. A párod után meg szerintem rendõrségi keresést kellene indítani, ha nyomtalanul eltûnt. Lehet, hogy bûncselekmény áldozata lett. De ha csak elõled bújkálna - amit egyébként nem hiszek - akkor is jobb, ha megtudod, hogy rá nem számíthatsz. üdv: Gyuri

Vigyen ki valaki Németországba! Nagyon megutáltam a szülőhazámat. Kösz orbán és kösz azoknak akik rá szavaztak! Baj?

Legjobb válasz: Kérdezõ: Nincs ezzel semmi baj. A baj ott kezdõdik, hogy helyette visszaakarják hozni azokat, akik már bizonyították, hogy nem hozzák el a megbecsült nyugodt életet. Ez a legnagyobb baj. Szarból fosba.

Kérdezõ: Nincs ezzel semmi baj. A baj ott kezdõdik, hogy helyette visszaakarják hozni azokat, akik már bizonyították, hogy nem hozzák el a megbecsült nyugodt életet. Ez a legnagyobb baj. Szarból fosba.
ne a hazádat utáld, hanem a vezetõit, ha már. Németországban sincs kolábszból a kerítés, az élet drágább és sokan vállalnak két munkát, mert egybõl nem élnek elég jól meg.
Nem baj, de én például nem csak Orbán miatt nem igazán kedvelem Magyarországot. Szóval nem utálom, de abszolút nem is szeretem. Meg tudlak érteni. Én pár éve még elég nagy nemzeti magyar voltam, de azóta rájöttem, hogy a magyarság egyáltalán nincs azokban a lelki és erkölcsi magasságokban, amiben én hittem. Kiábrándultam nagyon.
Németország NEM DRÁGÁBB, SÕT OLCSÓBB!!! Én éltem kint és ez így van.A fizetésekhez képest meg pláne!!!!
Adj köszönetet a drágalátos maffia MSZP terrornak is aki jelentösen hozzájárult anno ahoz ahol most tart az ország!
Sõt! Egyenesen kérj menekült státuszt Merkeltõl! Még ma írj levelet Berlinbe, hátha reggelre elolvassa. Tipikus potyalesõ proli, mégha azt kérdeznéd, hogy hogyan lehet kimenni és munkát, lakást találni, de nem "vigyen ki valaki" mint a menekültnek jelentkezõ cigányok! Értem már miért utálod Orbánt, mert alatta dolgozni kell, nempedig masztizva várni a segílykét. Mit gondolsz Németországba mi vár rád? Medencés ház, BMW, meg havi 3000 euró segély, mert jajaszegényke megutálta a hazáját és sikeresen elmenekült a gonosz Viktátor elõl? Hát nem, ott is dolgozni kell és sokkal keményebben, mint nálunk! Ha meg feketézésen kapnak, örökre kitiltanak! Igaz, hogy a németek kedvenc bevándorlói, vendégmunkásai a magyarok, de csak azok akik dolgozni, normálisan élni jönnek! Az ilyenekre, mint te, nincs szükségük, kb. az Olaszországban kéregetõ román cigányasszonyokkal állsz egy szinten, õket pedig csoportostúl zavarják hazafele Unghenibe!
"Nem hibáztathatod a szavazókat. Szerinted ki tudta elõre, hogy ez lesz?" Csak akinek agya van. Nagyon sokan megmondták itt az oldalon is (szerintem még én is, de nem biztos, rég volt), hogy egy Orbán kormányból, fõleg kétharmaddal, ez lesz.
Te, fiam, Orbánfóbiában szenvedsz, ez a nagy bajod! Ha utálod Magyarországot, akkor kiírtad magad a nemzetbõl! nem a hazát kell utálni, hanem a komcsikat, az mszp-t, szdsz-t bajnait akik tönkretették az országot az elmúlt 8 évben!!!
Egyetértek. Megyek veled...
Nem hibáztathatod a szavazókat. Szerinted ki tudta elõre, hogy ez lesz?
# 23 Legalább annak örülj hogy 2010-be le lett váltva egy zsarnok kormány!
Miért? Akkor Orbán nem zsarnok? Ki õ, ha nem? Talán õ a messiás? Orbán jóval többet hazudott, mint az elõzõ kormányok. Gyurcsány az öszödi beszédben nem szimplán csak az MSZP-re értette, hogy reggel, délben és este hazudtak, hanem az egész politikai elitre, az egész parlamentre, amióta a rendszerváltás történt.
utolsó kettõ!!! az mszp vagy az együtt 2014 pártszékházából írjátok ezeket a marhaságokat?
de, itt ti az mszp-szdsz-nek kampányoltok, amikor így mocskoljátoka fideszt! pedig ezek a dolgok a bolsik bûnei, amiket Orbán Viktorra sóztok! Orbán Viktor és más sem tehet ennél többet, mert az Eu ráküldené az országra az imf-et vagy a nato tankjait! sajnos Orbán Viktor a nemzetközi illluminátusok, kommunisták és baloldaliak oligarciájának csapdájában van és csak lassú léptekkel tud megszabadulni tõle, d e igyekszik és ezt tisztelni kellene, illetve fel kellene fogni hogy ez van, csak türelem kell, a bankok elleni harc sajnos évekbe telhet!
"Másik, anyámat többször is kirabolták, iratokat loptak, pénzt, telefont stb... Pontos személyleírást adott a rendõröknek az elkövetõrõl, de lezárták a nyomozást, mert "NEM TALÁLTÁK MEG" A TETTEST! " Ez nyilvánvalóan személyesen Orbán Viktor egyedüli hibája. Neeem, tényleg nem az a helyzet, hogy egy rablót sosem fognak el, akirõl csak egy sz..ros személyleírásuk van. Az is Orbán hibája, hogy egyes hü..lyék, valami égi jeltõl vezérelve évtizedekre vettek fel hitelt külföldi valutában, abban bízva, hogy tízen x évig nem változik sosem az árfolyam. Peeersze.
Rendben, aláírom, igazad van ami a devizásokat illeti. De azért azok a tetves bankok is szólhattak volna a "kedves ügyfeleknek", hogy mi a kockázata a deviza alapú hitelnek!
" 47 éves. De nagyon utálom ami ebben az országban folyik 2010 óta. Nem az a baj h én utálom most ezt az országot hanem az hogy szinte minden ország utál minket a haverotok politikája miatt!" Érdekes, 2010 elõtt minden f...a volt? Csak nem elestél a húsosfazéktól eltárfska? :D Ez az ország 23 év óta süllyed ha nem vetted volna észre, és a fõnökeid regnálása alatt sem szerették a magyarokat jobban hiába jössz ezzel a dumával! Arra meg mérget vehetsz, hogy nem fogsz a németeknél kelleni! Eleve biztosra veszem, hogy a nyelvtudásod 0, azzal együtt amiket összehordtál itt.
A kérdező hozzászólása: 26 os! Ha 2010 elõtt zsarnok kormány volt akkor a mostanit minek neveznéd? Kicsit hibás vagy agyban! 34-es! Te is el vagy tévedve. Na pont ez a rendszer az ami hasonlít az elvtársi korra! Aki nem nyalja a seggem az repül! A seggnyalás után azért moss fogat! Nem illik a húsosfazékból szaros nyelvvel enni!
kérdezõ, veled csak az a baj, hogy liberálbolsevik vagy! várod, hogy az elvtársaid hatalomra juthassanak, de hiába várod mert nem fognak és ha hatalomra jutnak akkor sem lesz neked jobb!! a bolsijaid mindent el fognak lopni!
Ki volt az a megveszekedett vad [email protected], aki lenullázott? Nem fejthetem ki a véleményem? Látszik, mennyi Orbán nyali osztja itt az eszet, aki vakon hisz az ígéreteinek.
Fidesz, MSZP egy kutya...mindegyik, csak ócsárolni tudja a másikat és keresztbe tenni.AZ összes párt, tûzrevaló szar, de a magyar ember is jócskán tehet, ott ahol ma tart, szóval nem siránkozni kell.Azt meg nem hiszem, hogy kenyérgondok volnának itt bárkinek is, ha interneten tudjátok itt fikázni egymást.Németországban meg nincs kolbászból a kerítés, és nyelvtudás nélkül, alig ha tud valaki boldogulni, maximum ott is ki lesz szolgáltatva mint egy robotgép, mindenféle önállóság nélkül. Tehát, aki akar valamit az szépen tesz is érte.
Utolsónál a pont! Itt csak az egymásra mutogatás folyik ahelyett, hogy közös erõvel tennének valamit az ország helyzetén. Hatalmi harc folyik a 2 legnagyobb rivális párt között. Másik valós dolog, hogy anélkül, hogy legalább középfokon is tudna valaki németül, Németországban sokkal rosszabb lehet a helyzete, mint itthon. Jóllehet az ottani élelmiszer árak tekintetében vannak viták, hogy olcsóbb-e vagy sem, egy biztos, aki tud németül és látja a német foglalkoztató, hogy becsülettel és normálisan dolgozik, talán valami szinten jobban megélhet ott, mint itthon. Bár az ottani albérlet szerintem jóval drágább a hazai árakhoz képest, a rezsi díjakról még nem is beszélve.
" 26 os! Ha 2010 elõtt zsarnok kormány volt akkor a mostanit minek neveznéd? Kicsit hibás vagy agyban! " Ásd el magad te sérült! Itt te vagy a hibás, csak agy híján is vagy ráadásul. Én amúgy is sz.rok a mostaniakra, úgy mint a bohóc fõnökeidre, én akkor is tudtam, hogy nem lesz jobb, az meg a te hibád, hogy vártad a megváltást a bukott vezéreid után, csak nem jött be!
Kérdezõ, még mindig nem válaszoltál a kérdéseimre. Hasznos szakma és nyelvismeret nélkül külföldön ugyan úgy nem fogsz tudni normálisan megélni.
Ha nem beszéled a nyelvet, ott is nyomor életed lesz, vagy gondolod a németek majd eltartanak?csak azért mert menekülni akarsz, még nem azt jelenti, hogy kint aranyéleted lesz.talán kezdj el gyûjtögetni, tanuld meg a németet, és hagyd ezt a politikai önsajnálatot.magad tehetsz róla csak, amilyen az életed.(és nem vagyok orbán fan) sõt szarok a szájába mindegyiknek.
#4-es ismerõs a szitu!
Szabadok a határok, szabad a munkavállalás, szóval nincs semmi gond. Úgy mehetsz Németországba, mintha a szomszéd megyébe költöznél.
#2 ki nem? 98-2002 között is ezt csinálták. volt aki komolyan elhitte hogy ugyanaz az aljas tolvaj banda majd bármit is másképp csinál?
Nem baj, csak sajnálatos, hogy a fiataloknak nincs jövõje itthon. Aki élt az elõzõ kormányzásuk alatt, jó az emlékezete, és nem gazdag, az nem szavazott rájuk. Habár azt azért nem gondoltam volna, hogy ennyire tönkreteszik az országot, az emberek többségét.
Hadd kérdezzek pár dolgot kedves kérdezõ! 1. Hány éves vagy? 2. Végzettséged? (iskola, diploma, szakma stb.) 3. Munkád volt-e már? Ha igen, mi? 4. Nyelvtudás? 5. Miért hiszed azt, hogy Orbán = Magyarország? 6. Miért hiszed azt, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetért egyedül Orbán a felelõs? 7. Miért gondolod azt, hogy pár éven belül befolyásolni tud egy hangyaf..sznyi ország miniszterelnöke világméretû gazdasági folyamatokat?
"nem a hazát kell utálni, hanem a komcsikat, az mszp-t, szdsz-t bajnait akik tönkretették az országot az elmúlt 8 évben!!!" 8 év alatt még soha senkinek sem sikerült békeidõben tönkretenni egy országot.
"8 év alatt még soha senkinek sem sikerült békeidõben tönkretenni egy országot." de sikerült! az mszp-szdsz-nek Magyarországot tönkretenni 8 év alatt! mondjuk már elõtte is dolgoztak rajta! a kommunizmus és horn alatt is Magyarország hosszútávú tönkretételére készültek!
Az a baj, hogy így gondolkozol. Orbán nem segített rajtad, úgy érzed az ország eddig nem tett érted semmit, most várod Merkeltõl és idegenektõl, de aki mindig mások segítségére vár, azon sajnos nem lehet segíteni. Szerintem Németországban sem éreznéd jól magad.
Mehetsz a büdös 3, 14csába kisgyerek! Ennyi ésszel még kukás is lehet belõled! :D
"de sikerült! az mszp-szdsz-nek Magyarországot tönkretenni 8 év alatt! mondjuk már elõtte is dolgoztak rajta! a kommunizmus és horn alatt is Magyarország hosszútávú tönkretételére készültek!" Nalátod. Még te magad is elismered, hogy nem 8 év alatt történt.
Aki lepontozott, támassza alá valamivel, h drágább N.o. Mert én évekig éltem kint és nem vettem észre... És nem hiába van kint annyi ember(magyar) mert olyan q.va drága lenne, akkor nem ment volna ki!
# 7 Te sem éltél még kint Németországban!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok kisgyerek. 47 éves. De nagyon utálom ami ebben az országban folyik 2010 óta. Nem az a baj h én utálom most ezt az országot hanem az hogy szinte minden ország utál minket a haverotok politikája miatt!
13:26-os válaszoló, egyetértek veled. Bár az eddigi kormányok sem voltak különbek, mint most Orbán. Nem akarom Gyurcsányékat védeni, de õk nem hoztak ennyi eszement törvényeket és nem módosították az alkotmányt, de Orbán nagyon túl lõtt a célon. Lássuk be azért, hogy a magyar társadalom is hibás a mai helyzet miatt, mert annyira akarták (és még akarják is) Orbánt "miniszterelnöknek". Egy ismerõsöm annyira élteti Orbánt, megkérdeztem, miért jó Viktor. Értelmes választ nem kaptam, csak annyit, hogy "Háát... mert nem tudom." Mások pedig a vállalkozókat hibáztatja a romló gazdaság miatt. Akárki is váltja le az Orbán-rezsimet, nem lesz jobb a helyzet. Ha tévedek, nyugodtan meglehet cáfolni!

Szissztok elég nagy marhaságot csináltam! Németországban élünk, van ez a "konzerv" babakaja. Azt hiszem romlottat evett a baba. Baj van?

Van ez a milchbrei ami szerintem olyan tejbegríz szerű. Fel bontás utáni napon legkésőbb el kell fogyasztani. Bent felejtettem a hűtőben hátul úgy 5 napja felbontva,a férjem meg ma odaadta a 10 hónapos babának reggelire. Maradt egy kicsi megkóstoltam nem volt rossz íze de mégis. . Mit csináljak lesz baja? Kb fél órája ette még semmi baja.. úgy féltem. .

Legjobb válasz: Ha hányni fog ,hasmenése ,vagy bármi tünete lesz azonnal menjetek orvoshoz! Szerintem lesz baja,ha nem érezted romlottnak!

Ha hányni fog , hasmenése , vagy bármi tünete lesz azonnal menjetek orvoshoz! Szerintem lesz baja, ha nem érezted romlottnak!
Nyugi, nagy baja nem lesz, végül is nem mérget etettél vele, csak nem friss kaját. Legfeljebb lesz egy kis gyomorrontása.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm aranyosak vagytok! Huh kicsit meg is nyugodtam.. :) Már lassan egy órája ette, talán ha rosszul kéne lennie tõle akkor már lenne valami jele, ennyi idõ alatt átérhetett már talán ha romlott.. azért nagyon figyelek rá ma
Lehet tõle hígabb széklete, de szerintem sem mérgezted meg... azért én adnék neki egy kis probiotikumot, mondjuk normaflore-t vagy ha kint nem ezen a néven fut is, de adnak a patikában valami ilyesmit.
szerintem semmi baja nem lesz! meglátod :)
A kérdező hozzászólása: Jól van! :) Megvolt a mai kaki, szilárd volt! :) ) Hála isten :) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!