Találatok a következő kifejezésre: Nagy bajban 21 éves lány vagyok (4 db)

Nagy bajban vagyok. 21 éves lány vagyok. Nagyon önzö vagyok, vagy a szüleim lehetnének megértöbbek?

4 éve megismerkedtem egy fiuval,akibe nagyon-nagyon beleszerettem.Elötte nem is voltam szerelmes és azota sem szerettem meg mást.Nehézkesen indult a kapcsolat,de végülis 2éve együtt vagyunk és nagyon boldogok vagyunk.akkor a szüleim mikor megtudták hogy együtt vagyunk nahgyon kibuktak,mert a párom és a családjanem olyan gazdag,mint mi,ráadásul tanyán laknak és állataik vannak,ami a szöleim szemében felér egy emberiségellenes büntettel.szoval nagyon lenézik öket.eltiltottak töle.egyébként anyukámmal joban vagyok,apám elég fura,vele nem is jövök ki jol.de mi a párommal titokban együtt vagyunk,ráadásul szintemár náluk lakom.a baj az(nekünk nem,mert nagyon boldogok vagyunk),hogy 5 honapos terhes vagyok.és ezt a szüleimnek is a tudtára kéne adni,de nagyon ki fognak akadni.és én nem akarok velük összeveszni,de megérthetnék,hogy nekem csak ez a fiu kell,és hoghy komolyan gondoljuk.egyre rosszabb a lelkiismeretfurdalás miatt,mert anyukám már nem egyszer rákérdeztett terhes vagyok-e,de én letagadtam.nem merem megmondani.félek többé látni sem akarnak.nem akarom,hogy választanom kelljen a szerelmem és családom között.

Legjobb válasz: a pároméknál laknánk.nem romhalmazban élnek,normális ház,csak tanyán,állatokkal.És éhezni sem éheznek,azért nem szegények,csak nem járnak külföldre nyaralni,sielni,és nincs 4kocsijuk,mint nekünk.A babát jol meggondoltuk.A párom nagyon örült neki már az elején,de én nem,a fent leirt dolgok miatt.Elmentem a védönöhöz,hogy adjon papirt terhességmegszakitáshoz,de nem birtam elmenni.Ha nekem valakitöl baba kell,az a mostani párom.Anyámék biztos azt mondták volna ne tartsam meg.

A kérdező hozzászólása: a pároméknál laknánk.nem romhalmazban élnek, normális ház, csak tanyán, állatokkal.És éhezni sem éheznek, azért nem szegények, csak nem járnak külföldre nyaralni, sielni, és nincs 4kocsijuk, mint nekünk.A babát jol meggondoltuk.A párom nagyon örült neki már az elején, de én nem, a fent leirt dolgok miatt.Elmentem a védönöhöz, hogy adjon papirt terhességmegszakitáshoz, de nem birtam elmenni.Ha nekem valakitöl baba kell, az a mostani párom.Anyámék biztos azt mondták volna ne tartsam meg.
Sajnos ezt kell, hogy mondjam, de ha apukád így viselkedik, akkor egy szarember. Bízzunk benne, hogy majd megenyhül a szíve, ha megszületik az unokája. Annak nagyon örülök, hogy vannak még ilyen lányok akiknek a pénz csak a sokadik szempont. Sok boldogságot kívánok neked és a párodnak! Remélem a szüleiddel is sikerül majd jóban lennetek.
Na ha már ennyien válaszoltunk, írd meg a fejleményeket!! :) ))))
Szia! Én is 21 éves vagyok, és ah jobbra nézek itt cumizik mellettem az5 hetes kislányom. Amikor novemberben megtudták a szüleim nagyon kiborultak.Én féltem az elején nem is kicsit, hogy ki is fognak tagadni, de mikor elmondtuk, akkor az elsõ döbbenet után mellénk álltak.Mi összeházasodtunk.Nevelõapám azt sem tudta, hogy több mint fél éve együtt is éltünk a párommal, nemh az eljegyzést tervezgetjük(amíg nem tudtuk, hogy van baba).Azóta õk is imádják az unokájukat, sõt... A "bajban" melléd állnak majd, mert szeretnek.Az viszont gáz, hogy letagadtad.5 hónaposan látszik, és az anyukák sem hülyék!Õk is vártak gyermeket.A legjobb amit tehettek, elmondjátok nekik.Aztán lesz, ami lesz.
Árpinak igaza van. Még ma beszélj velük. És az is igaz, hogy anyukád már tudja... Csak még magának sem valja be....
Szia ! Szerintem anyud tudja hogy várandos vagy ! Ülj le vele beszélgetni és mond el neki , hogy mennyire szereted ezt a fiut és lesz egy babátok akinek õk lesznek a nagyszülei . Mond el mit gondolsz , mit érzel... aztán majd lesz valahogy , ne félj , felnõtt vagy nem árthatnak neked. nálunk nem voltak nagy balhék , csak nem szerették (talán most se ) a párom .3 gyerekünk van , csodálatos a kapcsolatunk , vannak nehézségeink , de lehetne milliomos a férjem ha nem lenne meg ez a boldogság nem érne semmit!!!Beszélj velük ! Minden jót nektek!!!
És ne felejtsd el: Az egyenes út a legrövidebb.
Azért valahol most a párod feladata lenne, hogy odaálljon a szüleid elé, hogy elbeszélgessen velük. Különösen apukáddal. mint férfi a férfival. Nem hiszem, hogy egy várandós kismamát jó ötlet ilyen stressznek kitenni...
A Nagymamám 18 éves volt a háború alatt, mikor férjhez ment a Nagypapámhoz..."rangján alul" ment férjhez ezért több testvére nem beszélt vele egy életen keresztül - a szülei sem voltak boldogok...de azért jól jött nekik mikor megöregedtek, hogy Mama ápolta õket... Én 34 leszek idén és sajnos még nincs kisbabánk. Nem merünk belevágni és az idõ rohan. 21 évesen persze még fiatal vagy...DE nem vagy már gyerek...UGYANAKKOR sok mindent még nem tapasztaltál meg a világ szemétségeibõl. Mondd el Édesanyádnak, hogy Nagyi lesz. Vidd el a képet az unokájáról. Meg se halld, ha olyat mondd ami téged bántana. A te életed nem élhetik helyetted a szüleid. Hidd el, meg fognak békélni a helyzettel, hiszen a gyerekük vagy. Ha nem tennék, csak magukat büntetik. Van hol élned, van aki szeressen és gondoskodjon rólatok ha már 3-an lesztek. NAgyszerû dolog ez. Ne félj! Már rég nem függsz a szüleidtõl.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy nem lehet megszakittatni a 12.hét után, csak gondolkoztam rajta akkor, a szüleim miatt.azért baj nekik sztem, mert apám meg van bolondulva és az jár a fejében, h a "családi vagyonra fáj a foguk" ezeknek a nincsteleneknek.az ö szavaival élve.holott a párom nagy ivben leszarja a pénzt, ö arra büszke, amiért dolgozik.apám egyébként a VPOP parancsnoka, anyu meg titkárnö.
A terhességet ha nincs nagy baja a gyereknek, a 12.hét után már nem szakítják meg. Úgyhogy nincs mirõl beszélni. Amúgy meg miért is kellene elvetetni???!!! Jól értem, hogy csak azért, mert a szüleid nem így képzelték a jövõdet???!!! Hú de szívesen elbeszélgetnék velük!!! Viszont minél hamarabb mond meg nekik. Minél késõbb tudják meg, annál rosszabb. Szerintem ha igazán szeretnek, akkor most nem fordulnak el tõled. És miért ne szeretnének. Eldobom az agyam... Miért baj, ha valaki tanyán lakik és állatokat tart? Mivel foglalkoznak a Te szüleid? Már bocs, hogy megkérdezem, de komolyan érdekel.
Én is 21 vagyok, van egy 8 hónapos kisfiam. Nem bántam meg, és el is tudom tartani. Annak ellenére, hogy az apja lelépett még amikor terhes voltam. 21 évesen már nem vagy gyerek, te se, én se. Nem tudom, hogy tanulsz-e vagy dolgozol, ha dolgozol, akkor azért az nem rossz, lesz gyed-ed. De végülis mindegy, felnõtt nõ vagy. Ha a párod szeret, és a szüleivel jóban vagy, akkor legyetek nagyon boldogok, majd egyszer (remélem minél hamarabb) elkezdhetitek az önálló életet. A szüleidnek viszont meg kéne mondani ezt a baba-dolgot. Biztos nagyon ki lesznek akadva és megsértõdnek, de idõvel megbékélnek.
Az õ környezetében ez természetes, mert akár milyen hihetetlen ha az ember állatokat tart az olyan minha egy fél családja volna, és sose felejtse el semelyik burzsuly hogy az övéhez hasonló emberek állítják elõ azt amit maguk elé raknak evéskor! És hidd el sokan vannak akik ilyenek, csak abban a sekélyes környezetben ahol felnõttél nem ismerheted õket, de jó hogy Te idõben kiszakadtál ebbõl a körbõl, és több lettél erkölcsileg mint az õseid, bár ezt a szerelem okozta ebben az esetben nem az új megismerésének vágya. Azért sok sikert a szüléshez és legyen jó anya belõled!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:) a párom sose3m bántaná meg a szüleimet, ö nagyon szeretne velük megismerkedni igazán.a babát már nem tudnánk elveteni és nem is akarjuk.azt nem tudom miért nézik le ennyire a páromat.az elején nehezen indult a kapcsolatunk, még azt hogy féltenek mégérteném, de azt hogy lenézik, mikor nemn is ismerik nem.pedig nem olyan, mint más vele egyidös 22 éves fiu.dolgozik rendesen, tudja, hogy mit miért kell tennie, sokat segit otthon, nem link alak és nem csak a bulikon meg a hülyüláésen jár az esze.olyan más, mint a többiek.ezt szeretwem benne.
Érdekes eset, és mutatja mekkora erkölcsi szakadék van ebben az országban az átlag polgárok és a felkapaszkodottak között. Azért érdemes megjegyezni hogy 17 éve ugyanonnan indultunk elviekben csak valakinek volt bõr a képén szétlopkodni a hazáját, de ez a téma nem ide tartozik. Szóval 21 évesen nem lesz könnyû bevállalni az anyaszerepet, mert akármilyen háttér is áll mögötted ez még túl fiatal ehhez a mai világban, másrészt nem fog menni a szüleid támogatása nélkül, vagy legalábbis nagyon nehezen. 2 út közül is választhatsz amelyek szélsõségesek: vagy elszakadsz a csládodtól és ahogy ismerem a fajtájukat ez az undor csak még jobban elmélyül idõvel, és gyanítom nem fogja enyhíteni a szituációt ha kitudódik hogy unokájuk lesz mivel számítottak erre helyzetre és már kész van az elképzelésük hogy miként fognak viszonyulni az unokájukhoz, és elszakadsz tõlük és ezzel az átlag ember életét választod az új családoddal, vagy elfelejted a párod, a gyereked kitagadod mivel elvetetni az elõttem levõ nagyokos hozzászólóval ellentétben látom hogy már nem tudnád, megszülöd és megpróbálod apa nélkül a jelenlegi helyeden felnevelni jólétben, mert az rettentõ bûn lenne az õseid részérõl ha részben a saját vérükbõl származó babát megtagadnák mikor semmi nehézséget nem jelentene a felnevelése a jelenlegi helyzetükben. A kérdés hogy melyik úttal tudsz késõbb szembenézni és nyugodt lelkiismerettel tudsz elkötelezni magadat hosszútávon a lehetséges alternatívák között. Most azt is vedd figyelembe hogy a gyereked érdekei a fontosabbak nem a tiéd vagy a párodé, és semmi nem biztos a párod és te közted is mondjuk 10 év múlva, és jegyezd meg jól a szerelem a legrosszabb tanácsadó, szóval ellenére a 21 évednek próbálj érett nõként leendõ anyaként gondolkozni és ha kell határozott döntést hozni. A szüleid helyzetébe meg bele tudom képzelni magam, nyilván fösvények és zsugoriak rendesen ahogy illik ilyen körben és féltik a pénzüket egy másik család elõl mert azt hiszik hogy valamiféle alamizsnával tartoznak nekik, pedig fogalmuk sincs hogy mennyi büszkeség és undor van az átlag, önellátóan berendezkedett családokban az õ fajtájuk iránt ezért erre a komplexusra semmi okuk, ha meg kizárólag presztízskérdést jelentene számukra akkor hidd el ha látják hogy menthetetlen eset vagy egyszerûen kitagadnának azzal, hogy többé nem vagy a lányuk, nem ez lenne az elsõ hasonló eset...
én 21 vagyok 1 éve vetettem el egy babàt.nagy bün volt.semmiképp se vetesd el, mert az egy életen keresztül kisérni fog!!!!!!¨ 21 vagy nem 15, szerintem senkinek nincs beleszolàsa az életedbe.menj nögyogyàszhoz, vizsgàlatra(ha nem tetted meg eddig)és a papirt add a szüleid kezébe.igy beszélned sem kell ha félsz. ma a pénz nem jelent boldogsàgot, legalàbbis nem olyat, amit egy baba adhat. én drukkolok érted, ird meg a következményeket!!!!¨
Szerintem se vagy bajban...5 hónapos terhesen már biztos érzed is a picid mocorgását, sokat gondolsz rá és biztos, hogy szereted. Hiszen a párodat is, õ pedig kettõtökbõl lett. Nem tudom, miért lennél túl fiatal ehhez (többi válaszok között olvastam) én is 21 vagyok, 3 hónapos a kisfiam, és õ volt életünk legjobb döntése. (bár én férjnél vagyok és saját lakásban élünk) mégis, szerintem mindent meg lehet oldani, legalábbis amit igazán szeretnél.

Ha ideges vagyok, rossz hír ér vagy egyáltalán szomorú vagyok a bal halántékom szúr, nagyon fáj és hirtelen jön a fájdalom. Tudok tenni ellene? Félek, hogy baj van, 21 éves lány vagyok.

Ez fél éve tart és hetente, de olykor napjában többször ér

Legjobb válasz: Migrén, keress rá, hogy mivel lehet enyhíteni.

Migrén, keress rá, hogy mivel lehet enyhíteni.
A kérdező hozzászólása: Mindig csak 1-2 percig tart

Ez így normális? 21 éves lány vagyok. A "baj" (h miért az, mindjárt kitérek) h nagyon szexéhes vagyok. állandóan.

Van barátom, de a szexnél az orgazmusnál szinte pár pillanat kiesik. Igen ám de néha már túlzásba esem, és utána fáj. Plusz lány létemre állandóan szexre gondolok meg különböz? extém helyzetekre.

Legjobb válasz: ez bejön a srácoknak :D

Ez nagyon bejön a srácoknak. Bárcsak ilyen perverz csajom lenne :D:D:D:D
ez bejön a srácoknak :D
szexuálpszichológust ajánlok
Mi esik ki ?:D
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Szerintem ilyenek a normális lányok.
vagy is másiodik XD
js semmi elõzõ voltam XD
A kérdező hozzászólása: miért lennél génkezelt mutáns kedves kommentelõ?XD
Csatlakozom hozzád nekem is nagyon nagy a szexuális étvágyam de én még perverz is vagyok de nagyon :D
persze... itt minden csaj maxi perverz. aztán ha fél éveben egyszer popó szexet akar az ember, akkor meg jön a sírás rívás.
Már akinél jön a sírás rívás...az nem fordult meg a fejecskédben hogy van aki szereti??
biztosan van aki szereti, csak sajnos azok nem a csajok.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó elõtti válaszoló...ugyan miért hazudnék ilyet???Azt se tudjátok, ki vagyok...milyen hasznom lenne belõle ha ezt füllenteném?hisz úgyse ismertek...elõnyöm nem származhat belõle, vagy mit gondolsz azt várom h azt mondják:"jujjjjj, ez aztán a vagány csaj!respect!"XD"ááá-ááá...miért akarnék ismeretlen férfiaknak /nõknek akikrõl azt se tudom kik ezzel imponálni?ha sírnék rínék a popsisex miatt eme kérdést írom ki:"Mit tegyek hogy a párom ne akarjon popsi szexet?"jaaa, ha nem lenne számomra ez terhes, akkor meg azt írom ki:szexmániás vagyok.mit szóltok hozzá...no csak ennyit akartam...
Akkor én biztos génkezelt mutáns vagyok
A kérdező hozzászólása: mellesleg köszi a normális válaszokat:)
22:32-es kommentjéhez írtam mivel olyasmit mondott hogy a lányok nem szeretik az anál szexet...erre mondtam hogy akkor génkezet mutáns vagyok mert szeretem:D
A kérdező hozzászólása: Aki meg nem szereti?(én igen)akkor?miért ne utasíthatná el???hmm?nekem is volt barátom aki nem akart orális szexet(értsd:nem akart szájjal izgatni engem)és nem zavart...pedig vágytam rá, de tiszteletben tartottam h NEM.akkor meg egy nõ is sírhat-ríhat nyugodtan ha nem akar anált...vagy nein?
nekem is sokszor fáj anniyra akarom és anniyszor vagy olyan durván csináljuk...szex közben nem érzed, mert tompul az érzékelés, fõleg ha orgazmusod is van. Ez teljesen normális.... egy tanács, ne használj lifestíles ultra safe óvszert, nekem akkor fájt igazán amikor azt használtam, majd elolvastam a neten róla dolgokat, és a spermicid olyan rajta, hogy felsérti a nyálkahártyát...én akkor véreztem is és azt hittem attól, hogy durvulunk...de nem. azt elhagytam, azóta semmi bajom, csak néha fáj...hát ez van, de nagyon élvezem:) 22 L
Mit értesz azon, hogy perverz vagy? Az hogy kívánod a szexet, nem perverzió! A szexet minden testileg-lelkileg egészséges ember kívánja! Valljuk be: ez a legfõbb öröm- forrásunk! Az sem probléma, hogy lány létedre kívánod! Az meg hogy utána fáj? Hát igen, jó alaposan megdörzsölõdik. De el is múlik magától. Nincs semmi baj!
Nem baj.
Hát akkor hajrá kislány! :D A szexbe nem halsz bele, csak a pasid bírja az iramot :D:D 21F
A kérdező hozzászólása: ó jajj bírja az iramot...de mondjuk az a problematikám h szex után fáj, ha sokáig csináljuk...szex közben meg sem érzem a fájdalmat:) meg vhol szégyellem magam h lány létemre ilyen perverz vagyok:(
nekem pl. nem jönne be ha állandóan nyomulna de ha állandóan hagyná megd*gatni magát, úgy már inkább :D kell a vadászat ;)
tegyél jeget a pi-nádra, aztán lenyugszol.
Ez ilyen fokon már orvosi probléma. Valószínûleg valami hormonzavarod van. Menj el orvoshoz mielõbb! Ne szégyelld magad miatta: ha megfáznál, akkor szégyellnéd magad? Ez is olyan betegség, csak nem fertõzõ. És valószínûleg elég jól gyógyítható.
Sok hülyeséget mondanak. 18-22 évesen én is állandóan dugtam volna, illetve dugtam is. Naponta több órát. Semmi bajod. Késõbb, pár év múlva csillapodik az étvágyad és elég lesz kevesebb is.
Mi nálad a perverzió?
Kedves kérdezõ! 20 éves lány vagyok, és szintén túlfûtött a szexuális éhségem: Sexuális téren hiperaktív vagyok! Amikor ez elõjött, én is megijedtem, azt hittem valami baj lehet velem, vagy hogy megõrültem. De lett egy párom, aki szintén elég aktív volt ilyen téren, úgyhogy napi akár 6-7 alkalommal is szeretkeztünk. Odalent meg azért fáj, mert sokszor szexeltek, gyakori a szexuális aktus.Ajánlom neked a sikosítót, a durex nagyon jókat csinál.Próbáld meg azzal, nekem kevésbé fájt tõle.Ez idõvel el fog múlni. Én is elmentem annó orvoshoz, ez 2 éve volt, de azt mondta semmi bajom, ez a kórral jár, egészen természetes, elmúlik.Ne aggódj miatta!
ez milyen kórral jár?
A kérdező hozzászólása: jajj értem...ilyen alapon mehetek én is az X-men csapatát erõsíteniXDDDDD

21 éves vagyok és még nem voltam lánnyal úgy! Szerintetek ez nagy baj? De már nagyon vágyom rá, de nincs olyan akivell.

Legjobb válasz: 4es Mert az az 50 is szûz, és azthiszik, így pinát találhatnak neten keresztül végre:)

4es Mert az az 50 is szûz, és azthiszik, így pinát találhatnak neten keresztül végre:)
Fura, ha ezt egy nõ rakta volna ki, most 50 hozzászólásban dugnák...
Dave atyának kell 1 segítõ
Igen baj bizony! Most azonnal menj papnak.
Már mért lenne baj? Nekem ugyan nem baj.
Nem baj! Van ilyen, hogy valakinek így alakul az élete. Valamilyen oknál fogva nem sikerült eddig párt találnod. Több módon próbálkozhatsz, itt a neten is vannak társke- resõ oldalak, újságban is adhatsz fel hírdetést. De ké- szülj fel, hogy nehéz. A saját bõrömön tapasztaltam!
Elég bátortalan lehetsz, aki névtelenül egy kérdezõs oldalon azt irja a szex helyett hogy "úgy" az gátlásosságra vall! dolgozz az önbizalmadon
zárd be a firefoxot hülyekocka :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!