Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj-e egy nap (4 db)

Nagy baj-e hogyha egy nap elfelejettem bevenni az aznapi gyógyszert? Már később jöttem rá, mint 12 óra és már nem is vettem be, hanem márcsak a következőt. Terherbe eshetek-e ebben a ciklusban?

Legjobb válasz: EN azt mondom, igen, lehetsz terhes, az ilyennel nem jo jatszani, a tablettat vagy szedni kell eloiras szeruen vagy inkabb nem. En is tablettat szedek es egyszer kettot vettem be, most tokre felek, megjon e, mert furan erzem magam. Drukkolok.

EN azt mondom, igen, lehetsz terhes, az ilyennel nem jo jatszani, a tablettat vagy szedni kell eloiras szeruen vagy inkabb nem. En is tablettat szedek es egyszer kettot vettem be, most tokre felek, megjon e, mert furan erzem magam. Drukkolok.
Az én nõgyógyászom azt mondta, hogy a mai fogamzásgátló tabletták 36 órát is kibírnak. Ha régóta szeded, akkor talán nincs baj, de fontos, hogy ne csináljebbõl a figyelmetlenségbõl rendszert, mert ezt igancsak fájlalni fogja a szervezeted!
Velem is elofordult már ilyen.Inkább egy hétig használtunk ovszert is, a biztonság kedvéért. Szerintem tedd ezt te is! De egyébként nem hinném, hogy problémát okozna!
Be kellett volna venned az elmaradt szemet is! Ha régóta szeded, akkor nem hiszem, hogy lehet baj (én is voltam már így), de ha még csak nemrég kezdted, akkor nem ártana, ha védekeznétek!
Ez mindenkinél elõfordul néha, nem vagy egyedül. A biztos az, ha használsz óvszsert is a következõ levélig. De egy tabi még nem szokott akkora gondot okozni, fõleg ha jó ideje szeded a tabit. Egykomponensû tabiból még kettõt be lehet venni, ha el is mult a 12 óra, legalábbis az enyémet igen...
A kétfázisúból is be lehet az tuti, mert az enyém ilyen! Viszont úgy tudom, hogy a 3 fázisúból már nem lehet!
Nem baj, de a tizet számold. Az egészen kicsi mozgás is mozgás!:)
Egyik nap aktivabb masik nap talan faradtabb az elozo napi hancurozastol.:) A kesobbiekben majd figyeld meg ahogy telnek a hetek es no a baba (a hely ugyebar egyre kisebb lesz)kevesebbet mozog mint mikor meg boven volt helye...de azt aztan megerzed.Szerencsere az elso babamnal a 8.honapban olvastam a "buvos tizesrol", kulonben vegig idegeskedtem volna a terhesseget.Azert nem kell ezt olyan szigoruan venni, hiszen minden baba kulonbozo.Termeszetesen ha valoban keveset mozog nem art szolni az orvosnak. Ne aggodj, nem lesz semmi baj.En a 36. hetben vagyok es nalunk is elofordul.Kellemes babavarast!

Meg ismerkedtem egy srácal rögtön belezúgtam. Az a nagy baj h nem egy suliba járunk és nem mindenap találkozunk . Minden nap beszülnk msn-en de azt nem merem megkérdezni h neki is tetszem-e. Személyesen vagy msn-en kérdezem meg?

Legjobb válasz: Szerintem ha elég érettek vagytok, ülj le vele egyszer és mondd meg neki, hogy vonzódsz hozzá és kérdezd meg, hogy ez egyirányú, vagy esetleg õ is hasonlóképp érez. Ha még nagyon fiatalkák vagytok (és az írásodból így tûnik ki, hogy ez ilyen sulis szerelem) akkor lehet jobb lenne msn-n, mert szemtõl szembe megijedhet, mert az nagyon határozott egy nõ részérõl és nem biztos, hogy fel van készülve, bármi is legyen a válasz.

Szerintem ha elég érettek vagytok, ülj le vele egyszer és mondd meg neki, hogy vonzódsz hozzá és kérdezd meg, hogy ez egyirányú, vagy esetleg õ is hasonlóképp érez. Ha még nagyon fiatalkák vagytok (és az írásodból így tûnik ki, hogy ez ilyen sulis szerelem) akkor lehet jobb lenne msn-n, mert szemtõl szembe megijedhet, mert az nagyon határozott egy nõ részérõl és nem biztos, hogy fel van készülve, bármi is legyen a válasz.
sztem ha van még egy lány, akivel szkott beszélgetni, és az a lány a barátnõd akor véletlenül feltehetné a kérdést: hogy szia y, te mit gondolsz zrõl(de ezt ne röktön szegezze neki, és ne is olyan nagyon feltûnõen) minden esetre én drukkolok;)
Miért kéne ezzel kezdeni? Hívd el valami nyugalmasabb helyre: enni, inni (üdítõt), kirándulni nagyobb társaságban... ha eljön, az már eleve jelent valamit - és ott lehet beszélgetni is vele.

Vajon nagy a baj? Egy 16.5 éves lány vagyok. A menstruációmnak meg kellett volna már jönnie 3 napja, de e helyett csak kis mennyiségű fehér színű hüvelyváladékom van. Aggódok. Mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: Ha nem szexeltél védekezés nélkül, akkor nem baba, hanem csak késik. Akár teljesen ki is maradhat néha egy-egy ciklus. Megesik az ilyen, nem vagy atomóra.

Ha nem szexeltél védekezés nélkül, akkor nem baba, hanem csak késik. Akár teljesen ki is maradhat néha egy-egy ciklus. Megesik az ilyen, nem vagy atomóra.
Úristen, nem hiszem el mit össze paráznak némelyek pár hülye napon.... A szervezeted nem egy gép. Nem mindig sikerül neki minden ugyanúgy!
Ha még szûz vagy, akkor szerintem 3 nap nem nagy idõ. Beállt már rendszeresen? Nem szedtél semmi gyógyszert pl.: antibiotikum? Stressz? 1000 oka lehet Persze, ha esetleg a terhesség veszélye is fenn áll, akkor már 3 nap után is nagyon aggódnék.
Ha nem vagy terhes, semmi gond nincs.
A legegyszerûbb, legtermészetesebb magyarázat az, hogy késik. Ennek rengeteg oka lehet, befolyásolja a táplálkozás, stressz, testmozgás, szinte bármi. Ne aggódj! Majd megjön. (Nekem is ingadozik néha, már-már kimarad, pedig nem élek nemi életet, nem szedek semmit.) Az, hogy mi a szabályos, nem azt jelenti, hogy mindig ugyanannyi napra jön meg - sõt, éppen az nem természetes, amit a fogamzásgátlók csinálnak: mesterséges ciklust hoznak létre. Ha nem szedsz ilyesmit, nyugalom - ha igen, akkor beszélj nõgyógyásszal.
A kérdező hozzászólása: nem állt még be

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!