Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj ma (237 db)

Kicsit magas lett pocakostársnőm afp eredménye 2.64 ez nagy baj? Ma megy 4D uh-ra ott észreveszik ha baj van?

Lehet hogy 1-2 nappal el?bb lett levéve neki a vér mert nem szabályos a ciklusa. Elevitet + folsavat szedett kb a 14. hétig. Ugye nem lesz baja a babának??? Nagyon aggódik és én is értük!

Legjobb válasz: Szia! Nekem ennél sokkal magasabb volt, szét idegeskedtem a terhességet, feleslegesen. Bár nyugtatgattak, hogy ha az Uh nem mutat nyitott gerincet, akkor ne aggódjak. Persze én aggódtam. De megnyugtatásul mondom, hogy a ma két hónapos kislányom egészséges. Manapság az AFP nagyon megbízhatatlan. Az ultrahangon legyen minden rendben és akkor ne aggódjatok.

Szia! Nekem ennél sokkal magasabb volt, szét idegeskedtem a terhességet, feleslegesen. Bár nyugtatgattak, hogy ha az Uh nem mutat nyitott gerincet, akkor ne aggódjak. Persze én aggódtam. De megnyugtatásul mondom, hogy a ma két hónapos kislányom egészséges. Manapság az AFP nagyon megbízhatatlan. Az ultrahangon legyen minden rendben és akkor ne aggódjatok.
A kérdező hozzászólása: Egy másik értéke 86.94 ng/ml lett. Ez is magas?
ezt találtam: kórosnak tekintjük a 0.7 MoM-nél alacsonyabb, illetve a 2.5 MoM-nél magasabb értéket, amennyiben a vérvétel megfelelõ idõpontban történt. A további teendõket az igen részletes és alapos ultrahangvizsgálat (lehetõség szerint kiemelt centrumokban végzett, genetikai ultrahang) eredményének, valamint az anya életkorának, kórelõzményének ismeretében a genetikai tanácsadáson dolgozó genetikus kollégák határozzák meg. Ismételten fontos hangsúlyozni: sem az alacsony, sem a magas AFP érték önmagában nem jelent biztosan semmilyen kórállapotot! A vizsgálat szûrõvizsgálat, és mint minden szûrõvizsgálat, ez is magában hordozza az ál-pozitív (kóros eredmény, de nincs mögötte semmilyen kórállapot), illetve az ál-negatív (normális eredmény, egyértelmû kórállapot ellenére) tévedés lehetõségét. A kapott eredmény elbírálása és értékelése minden esetben a gondozást végzõ orvos feladata, kóros lelet esetén pedig a genetikai tanácsadó véleménye tekinthetõ irányadónak a további diagnosztikus vizsgálatok elbírálása tekintetében. Szerintem a 4D uhon csak látnak biztosabbat. Bár mindenhol azt írják az idõzítés nagyon fontos! ezt írják mindenhol: Lényeges azonban kiemelnünk, hogy a kóros AFP értékek hátterében leggyakrabban a nem megfelelõ idõpontban történt vérvétel szerepel
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat. De ez nagyon nagy eltérésnek számít? Volt akinek magas volt és semmi baja a babának? A barátnõm nagyon aggódik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a barátném nevében!
szia!nekem a mom:3, 0 volt, gondolhatod, hogy mennyit sírtam én is, de aztán észhez térítettek. Voltam genetikán, a pocim nem szúrták meg, Czeizel Endrénél is jártunk. 4 különbözõ orvos + a Czeizel(aki nem uh-ozott meg) azt mondták, h nem látnak semmmit. Megnyugodtam de igazából csak akkor fogok ha kint lesz. Amúgy a dokim szerint 16 hetes voltam, a tapasztalatlan védõnöm szerint 17(lehet h mégis neki volt igaza???) Nyugodjatok meg, a barátnõd menjen el inkább több dokihoz, mielõtt mondjuk megszúratná magát. Engem a saját nõdokim a Baross utcába küldött, igaz egy örökkévalóság ott várni és nem is kedvesek, de sztem megéri, ott profi géppel profi dokik megnézik. Én nem bántam meg! 22 h pocis

Ma nagyon elengedtem magam, nagyon nagy baj?

ettem croissant és csokit is, és nem keveset...:S

Legjobb válasz: nekem ugyanilye xar napom volt, én káposztástésztát ettem és ittam martinit is :X és igen, baj, én annak érzem, holnap ráhúzok az edzésre és picit visszafogom jobban a szénhidrátot egyébként totál értelmetlen a kérdésed, hisz te is tuzdod a választ :)

nekem ugyanilye xar napom volt, én káposztástésztát ettem és ittam martinit is :X és igen, baj, én annak érzem, holnap ráhúzok az edzésre és picit visszafogom jobban a szénhidrátot egyébként totál értelmetlen a kérdésed, hisz te is tuzdod a választ :)
"de én mindig attól parázok, hogy rólam zsír nem ég le, hanem izommá alakul, és én nem akarok traktor lenni...:((" Bocsánat most meghalt az agyam egy része... Tök király lehet ha valakinek attól kell tartania hogy a zsír izommá alakul! :D Áruld már a technikádat, akarok indulni õsszel erõsember versenyen...
nem lesz baj, tornázz egyet, vagy reggel egy futás. holnap pedig fogd vissza magad:-) vagy tarts egy gyümi napot.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok az a szálkás fajta, és vastag a karom is, és utálom nagyon...pedig csak az a [email protected] 5 kiló... 175cm 75kg még mindig.
nyugi, zsírból nem lesz izom!
okosan kell tornázni, aerobik, gyaloglás, kocogás, vagy bicikli, a lényeg a monotonság legalább 45-60 percig és a 130-as pulzus. ez a zsírégetés lényege.
A kérdező hozzászólása: akkora a hátam mint egy teniszpálya, és a vállam is...áhh. nem szeretem ahogy kinézek!:S olyan 5 kiló van rajtam.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat!:) :S de én mindig attól parázok, hogy rólam zsír nem ég le, hanem izommá alakul, és én nem akarok traktor lenni...:(( szal inkább keveset eszek..
Én tegnap engedtem el magam, mondjuk nem ennyire, nem szénhidráttal "bûnöztem". Tarts pár keményebb napot, és nem lesz gond. én is azért kajáltam tegnap többet, mert ma kezdtem egy diétát. Nem lesz baj, ha többet nem csinálod. Amúgy észrevettem, ha sok "koplalás" (kevés szénhidrátbevitel hosszú ideig), utána a kis bûnözés jót tesz, mert meglódul a fogyás. Kell a szénhidrát a fogyáshoz, de azért nem ennyi! Ne add fel!
hasonló a paraméterünk, 174cm vagyok és 74 kg. Kg 5kilót akarok fogyni énis. Én úgycsinálom ha ilyesmit kívánok akkor keveset eszem belõle és pl nem étkezésen kívül hanem ebédre vagy reggelire néha. Utánna meg persze letornázom és nemlessz gond(: azt énse tudom honnan vetted hogy a zsírod izommá alakul. Hogy alakulna izommá ha hízlaló kaját eszel? max zsírrá ha nem mozogsz. azért kell aerob mozgás ilyenkor és nem pedig erõsítõ edzések.

Fogyókúra alatt megettem egy fél tál gyrost :/ de ha ma már nem eszek mást akkor is "nagy baj"?

Legjobb válasz: Nekem az sem baj, ha 1 hétig nem eszel. De baromságokat kérdezni inkább nagyobb baj.

Nekem az sem baj, ha 1 hétig nem eszel. De baromságokat kérdezni inkább nagyobb baj.
ez egyáltalán nem olyan nagy baj.és gyrost lehet enni fogyókúra alatt, csak ne sült krumplival lehetõleg.
Az a nagy baj, hogy ennyi eszed van, bûnnek fogod fel az evést és rosszul érzed magad miatta. Ez hülyeség, tiszta bolond vagy.Amit te csinálsz, az önsanyargatás, nem fogyókúra. Gondolj már bele ép ésszel (ha még van olyanod), szerinted ettõl látványosan hízol két kilót? Most jönnek majd a lelkesítõ kommentek, hogy Úristen, igen, mindent elrontottál, most ne egyél 2 napig, hogy helyrehozd... ennyi eszetek van, szánalmas. Egy ép eszû ember kiröhög, ha ezt elolvassa, amit leírtál.
Egészségedre!
Menj el nagyot futni, utána ugráló kötelezz 5x percet minimum :-)
5x 2-3percet 1perces szusszal
igen, felszedsz 5 kilót...gondolkodj már...
A gyros általában csirkehús, zöldség meg sültkrumpli nem? Mit szoktál enni, ha még ezek se férnek bele?


Nagy baj? Minden reggel iszom pici kávét, sok tejjel? És csak kólát tudom meginni mert állandóan rosszul vagyok. Kb 4dl-t már megittam ma?

mást nem tok inni mert ha olyan amit nem kivánok egyb?l hányingerem lesz..

Legjobb válasz: Én is ittam kólát, a terhesség vége felé kívántam nagyon. Semmi bajunk nem lett ettõl (sem).

Én is ittam kólát, a terhesség vége felé kívántam nagyon. Semmi bajunk nem lett ettõl (sem).
Mindannyian nagyon ügyesen biztatjátok a kérdés íróját a kóla ivásra, és persze ezzel nyugtatjátok saját magatokat is! A kólában található foszforsav bontja a csontokat, fogakat, természetesen a babáét is, nemcsak a sajátotokat! Én is ismerem a kívánósságot és a 20 hétig tartó hányingert is, kétszer már átéltem, nemcsak okos tanácsokat osztogatok. Sok sikert a további romboláshoz!
Kávé nem baj, akár kettõt is ihatsz. Kóla nekem is jól esett, mikor égett a gyomrom. Én azt mondom, bár lehet itt nekem fognak esni páran, hogyha azt kívánod, és attól nem vagy rosszul, akkor igyál kólát. Pár hét múlva valószínû úgysem azt fogod már kívánni, hanem mondjuk a narancslevet. Jó babavárást.
Szerintem is nyugdodtan ihatsz, ha kívánod, biztos, nem baj. Én személy szerint nem iszom kólát, mert egészségtelen nagyon (a kávénál is rosszabb), terhességem elõtt is kerültem a hasonló üdítõket. Kávét ittam, de a terhességem alatt eddig (29. hét) talán párszor csak, mert szintén nem túl egészséges, bár mindenki szerint nyugodtan lehet inni. Inkább kibírom, annyira nem nehéz. Amúgy is magasabb lett most a koleszterin szintem, és a kávéval csak rosszabb lenne.
Azt igyál, amit kívánsz. Ilyenkor örül az ember, ha valamit jóízûen le tud nyelni. Én a terhesség elején, a hányós idõszakomban a füstölt kolbászt, a Brie sajtot és a gumicukrot bírtam megenni (amiket amúgy soha nem kívánok ...), illetve a kólát meg a Fantát meginni. Én, az egészséges táplálkozás nagy híve ...
Én is ittam végig. Terhesség elõtt 3-4 havonta egyszer ittam meg 1-1 pohárral, és elég volt, viszont terhesség alatt folyamatosan azt kívántam, valamint a szénsavas narancsot, meg a gyömbért, hallagattam is eleget, h hasfájós lesz a baba, nem tesz jót, stb, láss csodát, a hasfájás hidegfrontnál jött elõ mindig, egyébként azt se tudtam milyen egy hasfájós baba, és makk egészséges a drágám:) 7, 5 hós kisfiú anyukája
Én iszok kávét, és kólát is.A kólát világ életemben UTÁLTAM!Terhesen meg megveszek érte :) vettem zero-t az koffeinmentes, gyomromat nem bántja, két-három naponta iszok egy pohárral.Egészségedre neked is.
Bocsánat, kedves Utolsó, de nem értek egyet. Nem, Te nem ismered sem a kívánósságot, sem az igazi hányingert, ha nem érted, mirõl írogatunk! Tudod, amikor el kellett döntenem, hogy eltöltök még egy vagy két hetet infúzión, öklendezve, a semmit is kihányva, vagy iszom az egyetlen "folyadékot", ami megmarad bennem, a colát akkor én az utóbbi mellett döntöttem ... A doki is örült, hogy végre, valami ... Az pedig nem igaz, hogy a cola a baba csontjait rombolja, maximum az enyéimet, de talán még azt sem, mivel nem szándékozom mostantól hátralévõ életemben colán élni. A muszáj nagy Úr! És nyilván, a gyerekemet én sem colával fogom itatni, márpedig ha valahol "káros" a colafogyasztás, az a gyerekkor!
Én sem értek egyet.Ilyen alapon zárjuk gumiszobába a terhes nõket, mert lassan semmit sem lehet már enni, inni, csinálni.

Egy hete volt laparom, és ma meg tegnap klitorális orgazmusom. Nagy baj ez?

Legjobb válasz: Ez most így komoly??? Szerintem egy orgazmus sosem nagy baj, csak ha apáca vagy. Ha a kérdés laparoszkópiás mûtétra vonatkozott, az egy mûtéti eljárás, de semmit se mond arról, hoyg mit mûtöttek, melyik testrészt.

Ez most így komoly??? Szerintem egy orgazmus sosem nagy baj, csak ha apáca vagy. Ha a kérdés laparoszkópiás mûtétra vonatkozott, az egy mûtéti eljárás, de semmit se mond arról, hoyg mit mûtöttek, melyik testrészt.
A kérdező hozzászólása: Méhtükrözésem volt. Meg a méhszájamból lemetszettek egy kis darabot. A szexet magát 6 hétig kerülnöm kell.
Azaz a közösülést, vagy az orgazmust? Ugye nem kérdeztél rá, hogy melyiket? :-) Gyanítom, hogy a közösülést tiltották meg neked fertõzésveszély miatt. A klitorális orgazmustól enyhe méhösszehúzódésaid lesznek, de ennek semmilyen káéros hatása nincs a mûtéti területre nézve. legközelebb, amikor az orvos megtiltja neked a szexet - pl terhesség alatt -, kérdezz rá, hogy PONTOSAN mit szabad és mit nem. Nem ciki, hidd el.

Ugye nem lett baj? Ma reggelre nagyon összehúzta a görcs a lábam és elestem. érzem mozogni a babát de ugye nem lehet baja akkor? Mit tegyek, hogy ne húzza annyira a görcs a lábam ( már szedem a magne b6-ot)?

Legjobb válasz: Te szegény!A pocidat megütötted vagy sem?Nagyot estél?Én a helyedben azért elmennék egy vizsgálatra a saját magam megnyugtatása érdekében.Valószínû hogy nincs baja,mert a magzatvíz tompítja az esés erejét,de azért nézesd meg.Hiszen õ a legfontosabb!Én is jártam így,elém keveredett a kutyám,akkor voltam 5 hónapos babás,és átestem rajta.Nem lett bajunk,de orvoshoz fordultam.A görccsel kapcsolatban is a doki tud ajánlani neked valamit,vagy emelt adagot a magna b6-ból.Boldog babavárást neked!

Te szegény!A pocidat megütötted vagy sem?Nagyot estél?Én a helyedben azért elmennék egy vizsgálatra a saját magam megnyugtatása érdekében.Valószínû hogy nincs baja, mert a magzatvíz tompítja az esés erejét, de azért nézesd meg.Hiszen õ a legfontosabb!Én is jártam így, elém keveredett a kutyám, akkor voltam 5 hónapos babás, és átestem rajta.Nem lett bajunk, de orvoshoz fordultam.A görccsel kapcsolatban is a doki tud ajánlani neked valamit, vagy emelt adagot a magna b6-ból.Boldog babavárást neked!
Bocs, magne b6-ot akartam írni...:) )
A kérdező hozzászólása: a hátamra estem hála az égnek, és pontosan tegnap voltam 28 hetes uh-n, a magne b6-ot már így is 3*2-vel szedem!!
Görcsöket okozhat a kalcium hiány is. A babádnak pedig semmi baja, jó helyen van. Ha meg mozog is, végképp megnyugodhatsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat!!!
Én jobban javasolnám a magnézium citritet. Nekem is görcsölt a lábam és az orvosom mondta, hogy ez jobb mint a magneB6, mert van benne kálcium is, ami a picinek is kell. De azt hiszem ezt csak receptre adják. Vigyázzatok magatokra!!

November 5-en voltam rakszuresen es ma hivott visza a doki hogy vissza kell menjek mert akar meg egy tesztet venni tolem nagy baj lehet? Felek nagyon

Legjobb válasz: majd megmondja...lehet vmi gyulladás, vagy nem p1, v p2es hanem p3 as lett...de mit mondott még??Képzeld nekem egyszer onkológia küldött ki levelet h menjek be azonnal...gondolhatod...de nem volt semmi baj csak kis gyulladás...azokat a napokat míg nem tudtam mi van nem kívánom senkinek, így megértelek...

majd megmondja...lehet vmi gyulladás, vagy nem p1, v p2es hanem p3 as lett...de mit mondott még??Képzeld nekem egyszer onkológia küldött ki levelet h menjek be azonnal...gondolhatod...de nem volt semmi baj csak kis gyulladás...azokat a napokat míg nem tudtam mi van nem kívánom senkinek, így megértelek...
A kérdező hozzászólása: hat hogyne elhiszem:( nagyon sz... lehetett! hat en is mikor meghallotam az orvosnak az aszinsztesenek a hangjat lefottem ereztem elajulok en nala szultem a lanyomat 2007 be
ne aggódj sztem akkor neked is max vmi kis gyulladás, v tényleg h kicsit ltér az eredmény s p 3 as..akkor kell ismételni de ez semmi komolyabbat nem jelent hála az égnek...na én meg egyszr megyek haza gyanútlanul veszek ki a postát s ott a levél....h már azonnal menjek be stb stb...rendes hivatalos papír...s épp hétvége jött...sírtam 3 napig..
szegény, csak nem lesz semmi, én miután a levelet kaptam nem mentem többé ehez a dokihoz(ugye még ilyet mondott mikor utólértem h nem érti most miért hívogattam, én meg mondtam h mostmár fogok tudni aludni...s lecsaptam a telefont)...én másnál szültem...2006 okt ben::)
A kérdező hozzászólása: hat ne tud meg mit ereztem mikor meghallotam az orvos aszinszteset hogy menjek visza megegy tesztre! de mondta hogy nem nagy baj van kis dolog meg minden normalis! akkor miert hiv 3 honap utan visza??:S
A kérdező hozzászólása: jol tetted:) en is ezt tettem volna a helyedbe! az en dokim nagyon jo en megvagyok vele elegedve de megmondom neki 2 het mulva mikor mennem kell hogy 3 honap utan hiv fel? hogy megkell ismetelni a rakszurest? de az nyugtat hogy az aszinsztese mondta hogy nem kell feljek mert nem nagy dolog kis dologrol van szo, legalabb most mikor megyek kerek tole gyogyszert ami elosegiti a teherbe esest :)

23 hetes terhes vagyok, ma voltam a terheléses vércukor vizsgálaton, viszont a süllyedés határértéke:1-20 nekem pedig 33 mm/h ez nagyon nagy baj?

Legjobb válasz: nem baj, mert terhesség alatt megnõ a süllyedés értéke. akár 80 is lehet. a háziorvosom úgy magyarázta, hogy a kismama szervezete érzékeli, hogy "idegen test" van benne, ezért magasabb az érték.

nem baj, mert terhesség alatt megnõ a süllyedés értéke. akár 80 is lehet. a háziorvosom úgy magyarázta, hogy a kismama szervezete érzékeli, hogy "idegen test" van benne, ezért magasabb az érték.

Ma érkeztünk nyaralni egy hétre a balatonhoz apartmanba ugyanakkor ma történt egy nagy baj ami miatt haza kellene utaznunk. Visszaadják a szállás pénzt?

Legjobb válasz: A moziban sem adják vissza a pénzt, ha lefoglalod, aztán a szünetben haza kell menned. De legjobb az lenne, ha megkérdeznéd a tulajdonost.

A moziban sem adják vissza a pénzt, ha lefoglalod, aztán a szünetben haza kell menned. De legjobb az lenne, ha megkérdeznéd a tulajdonost.
nem kapod vissza. ilyen nincs. mindegy mi az okod, ha hazamész, bukod a pénzt.
Nem, miért kapnád vissza?
"ami miatt haza kellene utaznunk" Azért gondolom, hogy mégsem akkora a baj ha ide írogatsz, mert ha valami nagy baj lenne, akkor már GONDOLKODÁS NÉLKÜL is úton lennétek hazafelé!!!

Másnak is ilyen nagyon fáj ma a feje, vagy nekem van valami bajom?

Alapjában véve az egész fáj; ha mozdítom, de fõleg ha hajolok, akkor a fejem teteje és hátul kétfelõl majd szétesik.

Legjobb válasz: Ez inkább megfázásos fejfájásnak tûnik, vagy nyaki csigolya miatt is lehet ilyen, front nem tudom van-e, mert az egyik honéap azt írja, hogy nincs, a másik pedig, hogy kettõs front van ma.

Ez inkább megfázásos fejfájásnak tûnik, vagy nyaki csigolya miatt is lehet ilyen, front nem tudom van-e, mert az egyik honéap azt írja, hogy nincs, a másik pedig, hogy kettõs front van ma.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!