Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj már most 15évesen házra (1 db)

Nagy baj ha már most 15évesen házra gyűjtök?

tudom hogy egyenl?re hülyeség ,meg lehet sokan hülyének néznek de nemlesz örökre apu meg anyu és már most is a nyári melópénzemet mindet eltettem emelett minden kapott pénzem megy egy borítékba , egyetemre is levelez?s tanfolyamra szeretnék menni hogy közbe tudjak pénzt keresni hogy egyszer szép házat tudjak építeni magamnak és a leend? családom részére :S

Legjobb válasz: Egyátalán nem baj. Jó a gondolkodásmódod, érettebb vagy a korodnál.

Egyátalán nem baj. Jó a gondolkodásmódod, érettebb vagy a korodnál.
Szerintem jó dolog hogy gondolsz a jövõre
legyél nagyon büszke magadra, kevés fiatal ilyen megfontolt, elõrelátó.folytasd csak tovább, csak nyerhetsz vele.:-)
Ne foglalkozz azokkal akik kinevetnek ezért.Nagyon jó dolog az, hogy te már most gondolsz a jövõdre és a leendõ családod jövõjére is.
Lehet hogy aki téged kinevet, az irigykedik, mivel te ennyire elõrelátó vagy, neked lesz eredménye a gyüjtésednek , míg másoknak sokkal nehezebb lesz, nagyon nehéz ez a lakás dolog, még igy is!
Egyáltalán nem baj.Nagyon jól teszed.Büszke lehetsz magadra!Akik meg kinevetnek, vessenek magukra, mikor neked saját házad lesz, õk meg az anyjukkal fognak élni 40 évesen is.
höhö, albérlet? anyádékat meg kiraknád az utcára? vagy vmi idõsekotthonába? Esetleg váárod, hogy elpatkoljanak? Oké, hogy gyûjtesz, ez jó dolog, de anyádékat ki akarod paterolni?
A kérdező hozzászólása: köszi jolesik hallani:) mert általába a velem egykorúak sõt még a nállam idõsebbek is kinevetnek ezért...
A kérdező hozzászólása: csak tudjátok sokan apuci anyuci pénzére hagyatkoznak én ezt nem tehetem meg , csak apum keres , anyum munkanélküli , és hát nem élünk valami nagy lábon, a lakás is feles lesz mert van egy tesóm és másik ok a házgyûjtésre hogy majd ha lesz saját házam akkor ezt a házat kilehetne majd adni albérletbe azért a havi fizetés mellé nagyon jól jönne szerintem mégha csak eltenném aztis és valamire gyûjtenék .köszi a válaszokat!:)
A kérdező hozzászólása: jajj dehogy:) hát átköltöznének abba a házba ahol majd én lakok és tudnák rájuk figyelni! mert már azért nem mai gyerekek:)
Érdemes lenne kötnöd egy lakáskassza szerzõdést. A pénzedhez a kamatain kívül 30% ad az állam.
A kérdező hozzászólása: :O errõl tudnál mesélni? mert még sose hallotam
jajj ez nagyon hosszú lett, bocsika...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért van olyan sok vállalat egyesülés globális szinten?

2

Van itt olyan aki több nyelven beszél? Mit dolgoztok? Lent

olyan munkát keresek ami nem gépi munka, nem exceleket kell tölteni és nem külföldi vendégeknek kell magyarázni telefonon. A fordító munka sem érdekel, mert most is azt csinálom és utálom.

3

Fővárosi munkanélküliek! Miért nem jelentkeztek gyorséttermekbe melózni?

mindig szoktam nézni hogy tele vannak üres helyekkel a gyorséttermek. tehát oda miért nem jelentkeztek?

8

Olvastam egy hirdetést ahol felszolgáló segéd állást kínálnak Ausztriában. Milyen mértékű német nyelvtudás szükséges ehhez? Angol nem elegendő? Alap német kötelező vagy csak ajánlott?

1

Ajándékba 1 db részvény a OneShare.com oldalról, valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?

A www.oneshare.com oldalról lehet rendelni ajándékba 1 db részvényt, főleg nagy amerikai vállalatokét, bekeretezve, direkt ajándékozási céllal. Valakinek van tapasztalata ezzel a szolgáltatással kapcsolatban? Adózás, osztalék folyósítása, adója, számlavezetés, annak díja, esetleses továbbértékesítés módja? (Köszönöm az építő jellegű válaszokat)

0

Gyárba dolgozom már 2 éve havi 110-120 körül szoktam keresni, de nem elég az autó törlesztésére megélhetésre, valami külföldi munkát esetleg nem tudtok amivel jobban lehetne keresni?

4

Vaterán szeretnék ruhát venni, de felpróbálni csak akkor lehet, ha én nyerem meg a licitet. Ekkor (ha nem jó a méret vagy élőben mégsem tetszik az áru) elállhatok a vásárlási szándékomtól?

2

Tobb mint egy eve dolgozok egy helyen de a főnököm nem jelent be. Én szeretnek venni egy kamerát mert a hobbim a videózás. Kölcsönt lehet igy felvenni? Vagy mi a megoldás? Gyüjtsem ossze a penzt inkabb?

2

Közműtartozással házat meg lehet venni?

Vennénk egy házat amin közműtartozás van,víz villany,csatorna.Meg vehetjük úgy,hogy azt a házzal együtt a mi nevünkre írják a tartozástés majd kifizetjük,ha tudjuk.
A házat 500.000 adnák.700.000 a tartozás rajta.

10

Nyertetek már valamilyen nyereményjátékon, amit valamelyik cég, bolt hirdetett ki? (Pöttyös, Sport szelet, Coca Cola. )

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!