Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj már most 15évesen házra (1 db)

Nagy baj ha már most 15évesen házra gyűjtök?

tudom hogy egyenl?re hülyeség ,meg lehet sokan hülyének néznek de nemlesz örökre apu meg anyu és már most is a nyári melópénzemet mindet eltettem emelett minden kapott pénzem megy egy borítékba , egyetemre is levelez?s tanfolyamra szeretnék menni hogy közbe tudjak pénzt keresni hogy egyszer szép házat tudjak építeni magamnak és a leend? családom részére :S

Legjobb válasz: Egyátalán nem baj. Jó a gondolkodásmódod, érettebb vagy a korodnál.

Egyátalán nem baj. Jó a gondolkodásmódod, érettebb vagy a korodnál.
Szerintem jó dolog hogy gondolsz a jövõre
legyél nagyon büszke magadra, kevés fiatal ilyen megfontolt, elõrelátó.folytasd csak tovább, csak nyerhetsz vele.:-)
Ne foglalkozz azokkal akik kinevetnek ezért.Nagyon jó dolog az, hogy te már most gondolsz a jövõdre és a leendõ családod jövõjére is.
Lehet hogy aki téged kinevet, az irigykedik, mivel te ennyire elõrelátó vagy, neked lesz eredménye a gyüjtésednek , míg másoknak sokkal nehezebb lesz, nagyon nehéz ez a lakás dolog, még igy is!
Egyáltalán nem baj.Nagyon jól teszed.Büszke lehetsz magadra!Akik meg kinevetnek, vessenek magukra, mikor neked saját házad lesz, õk meg az anyjukkal fognak élni 40 évesen is.
höhö, albérlet? anyádékat meg kiraknád az utcára? vagy vmi idõsekotthonába? Esetleg váárod, hogy elpatkoljanak? Oké, hogy gyûjtesz, ez jó dolog, de anyádékat ki akarod paterolni?
A kérdező hozzászólása: köszi jolesik hallani:) mert általába a velem egykorúak sõt még a nállam idõsebbek is kinevetnek ezért...
A kérdező hozzászólása: csak tudjátok sokan apuci anyuci pénzére hagyatkoznak én ezt nem tehetem meg , csak apum keres , anyum munkanélküli , és hát nem élünk valami nagy lábon, a lakás is feles lesz mert van egy tesóm és másik ok a házgyûjtésre hogy majd ha lesz saját házam akkor ezt a házat kilehetne majd adni albérletbe azért a havi fizetés mellé nagyon jól jönne szerintem mégha csak eltenném aztis és valamire gyûjtenék .köszi a válaszokat!:)
A kérdező hozzászólása: jajj dehogy:) hát átköltöznének abba a házba ahol majd én lakok és tudnák rájuk figyelni! mert már azért nem mai gyerekek:)
Érdemes lenne kötnöd egy lakáskassza szerzõdést. A pénzedhez a kamatain kívül 30% ad az állam.
A kérdező hozzászólása: :O errõl tudnál mesélni? mert még sose hallotam
jajj ez nagyon hosszú lett, bocsika...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

ACN munka?

Kerlek irj ha benne dolgozol! Vagy nagyon erted hogy mukodik!

1

Miből lehetne még plusz pénzt keríteni? Van állandó munkahelyem 10-12 órázok minden nap (kivéve vasárnap) A fennmaradó szabadidőmben, miből tudnék még pénzt kihozni? Akár befektetéssel. Ötletek? Ki, hogyan csinálja?

2

Mennyit érne egy 1966-os 100 lei? És hova lehetne eladni vagy beadni, beváltani?

1

Mondanátok közgazdasággal, az alapjaival foglalkozó könyveket?

1

Egy munkahelyen miért kérdezik meg, hogy van-e számlaképes ismerősöm?

Mi az a számlaképesség? És miért jó ez a cégnek, ahol dolgozom? Vagy nekem?

1

Ezt eléggé fenyegetőnek érzem. Mit tegyek? Mit tennétek a helyemben?

Internetes hirdetési oldalon hirdettem egy bizonyos terméket,egy jelentkező felajánlotta,hogy nézzek körül a hirdetései között cserére,ki is néztem jó pár dolgot ami még nem érte el a telefonért kért összeget.Írtam,hogy fizessen rá még 10.000 ft-ot.Erre írta,hogy az egyik termék 50.000 ft értékű,csak azért adja 10.000 alatt mert nincs az embereknek pénzük rá,és senki nem venné meg.Írtam neki,hogy jó,ha ad még egy bizonyos terméket a hirdetései közül.Azt hittem,hogy úgy értette,ezt az egészet,hogy az összes dolog amit kértem,plusz ez a termék,plusz amit még pluszba kértem...Feladta ő előre a csomagot,úgy volt hogy aznap már én is feladom,de mintha éreztem volna,hogy gubanc van nem adtam fel,megvártam a csomagját.Erre csak az állítólagos 50.000 értékű termék és amit pluszban kértem tőle az volt benne!Én nm adtam fel az enyémet,és most azzal fenyeget,hogy feljelent,holott mondtam neki hogy visszaküldöm a holmiját a postaköltséggel együtt!Azt mondja,hogy márpedig így egyeztünk meg...mondtam,hogy valószínű akkor ezek szerint félre értettük egymást.Annyira megdumált,hogy belementem,hogy elküldöm a hirdetett cuccot...egy telefonról van szó,azt mondta el adta ez miatt már az övét,most nincs neki miattam.Így utólag gondolkodva,elég gyanús ez!És az is,hogy a beszélgetés közben már olyan is jött,hogy közben arra az 50.000 ft-os cuccra már lett volna 30ért vevő,meg cserélte is volna valaki vele értékes telóra....még nem adtam fel a csomagot.Mit tegyek?Mit mondjak neki?Én inkább az ő cuccát szeretném visszaküldeni.

10

Ha lejár a gyes és nem találok munkát akkor kaphatok valami segítséget az önkormányzattól?

Nem az a célom hogy segélyből éljek de nagy kiesés ez addig amíg nem találok munkát!

1

Vatera adminisztrációs költség (creditforte)?

Tartoztam a Vaterának 700 Ft-tal, kb. 1 hónapja, amit a tegnapi napon be is fizettem. Erre MA kapok a Creditfortétól egy csekket, hogy 2 napon belül fizessek be 4514 forintot, különben beperelnek. Az lenne a kérdésem, hogy miért kéne nekem most befizetnem 700 Ft számlatartozást + 3810 Ft Adminisztrációs költséget, amikor már tegnap kiegyenlítewttem a Vaterának a 700 Ft-os tartozásomat? Volt már valaki, aki hasonló cipőben járt? És mit csinált, tényleg muszály befizetnem?

1

Milyen pénzgyűjtési lehetőséget ajánlotok egy 15-éves fiú számára a nyári munkán kívül?

Olyan érdekel amivel viszonylag gyorsan lehet pénzt szerezni ... Fizikai munka is szóba jöhetne akár :) várom az ötleteket :)

2

Kiküldik a BKV büntetést külföldre?

Pesten tanuló felvidéki diák vagyok, nemrég megbüntettek 16 rugóra az ellenőrök. Felvették az adataimat, mondjuk kicsit érdekesen, mert születési helyet meg ilyeneket irkáltak be a magyar igazolványról és a lejárt ideiglenes diákról is. Mivel nincsen sok kedven fizetni, szerintetek kiküldik szlovákiába a büntetést? vagy valahogy megkaphatom?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!