Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj már 11 (8 db)

dehogy baj.
miert ne lenne? mondj attol is függ, h hány éves vagy?!
1. A korod is szamit, mivel 13 evesen ez meg teljesen normalis, 20 evesen kisse kicsi, de attol meg hasznalhato :) 2. persze h hasznalhato, nem peneszes, nem rohadt, nem lejart. Csak kicsit ugyesebbnek kell lenni, hogy jol hasznald.
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok
akkor még nõni fog
a normális, rendes méret 17-18 cm szóval még van idõd, még nõhet, amíg eléred a 18 éves kort 11 azért nagyon kicsi egy felnõtt embernek, de neked még nincs miért aggódni
A hüvelynek csak az elsõ harmada érzékeny, ezért nem számít, hogy azon túl hány centi van.
Õszintén megvallva egy 9-11 cm-es pénisz azért már eléggé ciki. De szerencsére te még csak 14 éves vagy, úgyhogy néhány évig még mindenképpen nõhet. Javaslom, hogy foglalkozz vele sokat, verjed rendszeresen! Kapcsolj be mindennap legalább egyszer pornófilmeket, állítsd fel, hogy megtöltõdjön vérrel, és csináld legalább egy fél órán át! A szexen meg még igazán ne járjon a fejed 9-11 cm-es pénisszel! Ráérsz majd tervezgetni, ha már megnõtt. ;)
attól, hogy veri nem fog megnõni neki, utolsó... :') amúgy meg ez a méret is jó lehet. bár gondolom neked errõl fogalmad sincs...

Nagy baj ha már 11 körül eszem ebédet?

Ugyanis a kisfiam már 6 körül kel, egyszer?en nem bírom délig két gyümölccsel... :( Este viszont 7 után nem eszem...

Legjobb válasz: hát az a baj hogy így délután megint csak elöbb leszel éhes. egyél 10-kor egy banánt, vagy valami gyümit amiben van cukor, így könnyebb kihúzni délig. aztán 3-4 körül megint valami uzsit mert pont az a lényeg hogy ne éhezz.

hát az a baj hogy így délután megint csak elöbb leszel éhes. egyél 10-kor egy banánt, vagy valami gyümit amiben van cukor, így könnyebb kihúzni délig. aztán 3-4 körül megint valami uzsit mert pont az a lényeg hogy ne éhezz.

Baj ha 11 évesen már nagyon szeretnék babát nem most csak mondjuk 20 évesen? NEM MOST!

Legjobb válasz: 20 évesen igen. Persze ez sokminden mástól is függ.

20 évesen igen. Persze ez sokminden mástól is függ.
Nem baj, sõt, ez természetes. De ne kapkodd el! (Személy szerint én is a 20 éves kort tartom a legkorábbi alkalmas idõpontnak) :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :D
Nincs ezzel semmi baj! De 20 évesen is csak akkor vállalj babát, ha úgy érzed, hogy õ a legfontosabb számodra és minden szükséges dolgot meg tudsz neki adni úgy, hogy közben nincsenek megélhetési gondjaid.
Egyáltalán nem baj, sõt ahogy elõttem is mondták, nagyon aranyos :) Természetes anyai ösztön ez, gondolj bele, a kislányok már pár évesen babáznak. Én 7 éves voltam amikor a húgom született és folyton körülötte voltam. Meg mindig is magától értetõdõnek éreztem, hogy szeretnék babát. :)
Nem baj, hisz normális esetben még játék babáznod kellene.
Nem baj, szerintem aranyos :) 11 évesen még nem tudod megítélni, hogy 20 évesen milyen körülményeid, vágyaid, terveid lesznek, egyáltalán férjnél leszel-e vagy lesz-e megbízható társad, aki szintén szeretne már gyereket, lesz-e önálló lakhatásod, jövedelmed és még egy sor dolog. Mindenestre nekem szimpatikus, hogy családot szeretnél!!
Ha 20 évesen az anyagiak is engedik.* rosszul fogalmaztam.
Egyetértek az Elõttem szólókkal! :)
Nem baj, mindenki akkor vállal gyereket, mikor úgy érzi kész rá. Ha 20 évesen engedik az anyagiak úgy engedik. Én is 20 évesen vállaltam gyerekez, mivel az anyagaik engedték és tárá: Lett egy csodálatos 16 éves lányom. :)
Nembaj
Nem baj ha szereted a kisbabákat- de valóban ráérsz erre 20 évesen. - gondolom azért lehet ez nálad, mert nincs kicsi testvéred, te pedig szerettél volna.

Két nap alatt 11-böl 4db neon maradt meg. Több mint 1 éve hogy meg vannak és semmi problema nem volt velük . Most is csak azt vettem észre hogy nagyon furcsán usznak. Mivolt a baj?

Legjobb válasz: Lehet, hogy kiöregedtek, mivel kis testû halak, így nem élnek sokáig és azt sem tudhatjuk, hogy milyen idõsen vásároljuk meg õket. Az is lehet, hogy fertõzést kaptak, de ha a többi halnak nincs baja, akkor nem valószínû, de azért érdemes lenne a vízbe Sera baktopurt tenned, mert van úgynevezett neonbetegség, ami csak a neonhalakat támadja, de most épp nem találom, hogy mi a tünete, hogy az lehetett-e nálad is a baj.

Lehet, hogy kiöregedtek, mivel kis testû halak, így nem élnek sokáig és azt sem tudhatjuk, hogy milyen idõsen vásároljuk meg õket. Az is lehet, hogy fertõzést kaptak, de ha a többi halnak nincs baja, akkor nem valószínû, de azért érdemes lenne a vízbe Sera baktopurt tenned, mert van úgynevezett neonbetegség, ami csak a neonhalakat támadja, de most épp nem találom, hogy mi a tünete, hogy az lehetett-e nálad is a baj.
Volt egy kis idõm és utánanéztem a neonbetegségnek. Semmiféle bajuk nem volt a halaidnak, mert akkor kifakultak volna és egy fehér folt keletkezett volna az úszójuknál, ami az egész testükre átterjed késõbb. Valószínûleg csak kiöregedett az állomány. Várd meg míg az utolsó is elpusztul, és utána telepítsd újra az akváriumot.
neonhalak nálunk is mindig elpusztultak. Viszont ha nem vagy elég gyakorlott akvarista figyelj arra, hogy nagyon ritkán cseréld le a vizet és kéthavonta is max a kétharmadát töltsd újra, nagyomosás elég 2 évente (kavics, stb) ha ezeket nem tartod be, kiölöd a hasznos baktériumokat és megmérgezed a halaidat a saját bomlástermékükkel, amik így nem tudnak lebomlani. Gondoltam azért leírom, hátha segít, ja igen a másik, hogy képesek magukat halálra zabálni, illetve igényesek az oxigéndús környezetre (sok, sok, sok és amennyit most elképzeltél, annál kétszer több növény kell)

Mit tegyek? 5 hós kisfiam napi kb.10-11-szer eszik de nagyon keveseket, és már nem bírom az éjszakákat! Mi lehet a baj?

Nappal kb. 6-7-szer, és éjszaka 4-5-ször kel és szopizik. Napi szinten 700 ml körül eszik, ami hát nem igazán sok. A súlyával nincs gond, mert 3230 g-mal született, és most 7400 g körül van. Alkalmanként 60-100 ml között eszik, és egyszer?en nem tudok többet belediktálni. Er?ltetni meg nem akarom. Mit tegyek, hogy egyszerre többet egyen? És az éjszakák..., már nem bírom 4-5-ször:-(

Legjobb válasz: Hú, hát ez tényleg durva:-( nem irigyellek!!! Biztosan nagyon fárasztó:-( Hát én nem törõdnék a az orvossal és estére megpróbálnám egy kis péppel megetetni, hátha ellakatatja annyira hogy kevesebbszer kelljen(vagy egyszer sem:-))!)

Hú, hát ez tényleg durva:-( nem irigyellek!!! Biztosan nagyon fárasztó:-( Hát én nem törõdnék a az orvossal és estére megpróbálnám egy kis péppel megetetni, hátha ellakatatja annyira hogy kevesebbszer kelljen(vagy egyszer sem:-))!)
nem akartam okoskodni, de szerintem is azt jelzi a baba, hogy ideje elkezdeni a hozzátáplálást. csak azért mertem leírni, mert más is így gondolja, nem csak én. :) mutatok valamit: usa-ban a hozzátáplálást akkor kezdik, ha: a baba képes segitséggel ülni és a fejét stabilan tartja - ha megduplázta a születési súlyát és legalább 6.5 kg súlyú - éhes marad napi 8-10 szopás vagy 960 ml tápszer elfogyasztása után Ezek alapján a hozzátáplálás kb. 4-6 hónapos korra esik. szóval érted... a te babád érett rá már....
Ha így hízik akkor nem hiszem hogy már hozzá kellene táplálnod. Az én fiam is hasonlóan sokszor felkelt éjjelente is. A fogzással sûrûsödtek az éjjeli kelések. Cicivel próbálta megnyugtatni magát. 3-4 hónapos korától gyötörte a foga egészen 1 évesig. Akkorra rendezõdött az alvása. 8 hónapos koráig csak szopott, utána kezdte elfogadni az ételeket. 15 hónapos koráig szoptattam. Az esti etetéseket tanácsolták váltsam ki tápszerrel, majd eltelítõdik és jól alszik. Nem fogadta el olyan büdös az összes. (megkóstoltam, én sem enném meg). Még pici ahhoz is hogy teljesen megvonj tõle minden éjjeli evést. Napközben próbáljátok meg tartani a 3 órát, talán beáll rá éjjel is.
Azt mondod, keveset eszik, sokszor? tehát kéri vagy úgy látod éhes, és megszoptatod, igaz? Szerintem inkább az a baj, hogy hagyod "nassolni". Ha te is egész nap csipegetsz, nem eszel rendesen. Nem azon kell változtatnod, hogy a sok kis evés helyett sok nagyot egyen, hanem szopjon kevesebbszer. Ha kevesebbszer rakod cicire, többet is fog enni, ne aggódj! Ha van elég tejed, ne táplálj még hozzá.
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok a válaszokat. Elfelejtettem írni, hogy azzal is van itt gond, hogy akár 2, 5 v 3 v 4 óránként etetem akkor sem eszik többet. Szóval kb. 80-at eszik ha 3 órát várok is, meg ha 4-et akkor is. És akkor már inkább azért adok többször neki nem 4 óránként mert akkor még kevesebbet enne. Olvasom itt, hogy szinte minden ennyi idõs baba 5-ször eszik egy nap...óóó...milyen szép is lenne:-)

Korábban írtam már, hogy 11 hetesen elvetéltem. Ma egy hete történt a dolog. Nagyon rossz, szinte újra élem azt a napot. A baba elhalt volt. Nem tudjuk mi volt a baj. Mit kellett volna másképp csinálnom? Ki hogyan tudta ezt feldolgozni?

Van egy 2 éves kislányom,aki nagyon sokat segít a "gyógyulásban".

Legjobb válasz: Szia! Nekem kb. 1,5 éve halt meg a kisbabám a terhesség 36. hetében. Úgy hogy teljesen egészséges volt (valószínû a köldökzsinór miatt). Még most is sokszor eszembe jut a szülés, s nem igazán tudom elfelejteni a babámat. Pedig azóta már 6 hónapos a pici fiam, s rajta kívül még van 3 gyerekem. De! a fájdalom nem igazán enyhült, még mindig napi szinten gondolunk rá. Azon ne gondolkodj, hogy mit kellett volna másképp csinálni, sajnos ez nem rajtunk múlik. Kívánok Neked egészséges babát!

Szia! Nekem kb. 1, 5 éve halt meg a kisbabám a terhesség 36. hetében. Úgy hogy teljesen egészséges volt (valószínû a köldökzsinór miatt). Még most is sokszor eszembe jut a szülés, s nem igazán tudom elfelejteni a babámat. Pedig azóta már 6 hónapos a pici fiam, s rajta kívül még van 3 gyerekem. De! a fájdalom nem igazán enyhült, még mindig napi szinten gondolunk rá. Azon ne gondolkodj, hogy mit kellett volna másképp csinálni, sajnos ez nem rajtunk múlik. Kívánok Neked egészséges babát!
A fájdalom idõvel enyhül, de elfelejteni sosem fogod. Magadat okolni viszont nem szabad. Semmit sem kellett volna másképp tenned, hidd el! Ez így volt "megírva", vagy nevezd ahogy akarod. Jobb így, mint mondjuk 30 hetesen megszülni egy életképtelen babát (persze igazából sehogy nem jó). Legközelebb sem tudsz többet tenni, csak pihenni, vitamint szedni, meg Utrogestant (vagy amit majd a dokid ír). A legjobb gyógyír egy kisbaba lesz majd, de nem fogod elfelejteni ezt a picikét soha. 8, 5 hónapos a kislányom, az egész terhességemet rettegéssel töltöttem, bár igyekeztem pozitívan gondolkodni. Nem nagyon sikerült. 4 baba hagyott el az elmúlt években, elsõre ikreim lettek volna (már 5 évesek lennének, a kistesó pedig 3). Sokat gondolok rájuk. Viszont úgy látszik, ez a baba (a kislányom) engem választott, mert velem maradt, egészségesen megszületett, sok nehézség után. Talán a tesók segítették odaátról. Õ az én boldogságom. Az idõ segít majd. Ne felejts el gyászolni, gyertyát gyújtani, emlékezz a babádra! DE ne felejts el pozitívan gondolkodni, ne okold magad, és nyiss "új lapot"! Idõvel menni fog. Sok erõt kívánok, jó egészséget, mielõbbi lelki gyógyulást!
Nagyon sajnálom, tudom mit érzel. Én két babát vesztettem el 1 év alatt, mindkettõ 7 hetes volt. Azóta újra próbálkozunk, nem adjuk fel! Te se add fel, próbálj meg mindig elõre nézni, tudom hogy nagyon nehéz, nekem is minden nap eszembe jutnak a babáim, és ha egyszer sikerülni fog akkor õ lesz a harmadik babám, mert az elsõ kettõt soha nem fogom elfelejteni. A fájdalom az idõ múlásával majd enyhül, a kicsi gyermeked sok erõt ad neked!És tiszta szívembõl kívánom hogy minél elõbb sikerüljön nektek!!
Második vagyok.Nagyon sajnálom....én teljes mértékben ismerem az érzésedet és meg tudom érteni.nagyon fájdalmas.Kitartást kívánok ....nagyon de nagyon sokat! Ennyit tudok mondani.És mihamarabbi babavárást....és ha terhes leszel zárd ki az agyadból hogy mi lenne ha megint....nem szabad, tudom hogy nehéz meg nekem is épp úgy bennem lesz mikor megyek AFP-re...de muszáj a legkevesebbet gondolni arra hogy jaj nehogy megint baj legyen mert akkor csak idegeskedsz és az nagyon nem jó a babának sem és neked sem...nehéz és magam sem tudom hogy nekem sikerülne e de meg kell próbálni, a ti érdeketekben.Sajnálom!De nagyon szurkolok is hogy hamar legyen babátok!
Én tavaly szeptemberben vesztettem el a kisfiunkat 19 hetes terhesen. Egy rémálom volt, meg kellett szülni a babát. Soha nem fogom elfelejteni. Teljesen padlóra kerültem, számoltam tovább a heteket, és azon a nap amikor meg kellett volna születnie, hát nagyon nehéz volt..., de írtam neki egy "levelet" amiben minden fájdalmamat leírtam amit az elvesztése okozott, és hogy mennyire szeretjük , nekünk mindíg õ lesz az elsõ kisbabánk. A mai napig gondolok rá, ha egy régi ismerõs, vagy ritkán látott rokon megkérdezi hogy van e gyerek én mindíg azt válaszolom hogy van egy Angyalkánk. Most próbálkozunk újra egyenlõre sikertelenül, és hát bevallom hogy félek, mégegyszer nem tudnám átélni ezt a borzalmat, sokszor sírok miatta én is.Nehéz dolgok ezek és csak az érti meg aki már átélte.Nagyon tudok haragudni arra aki okoskodik hogy "majd lesz másik".Ez nem ilyen egyszerû.Na most be is fejezem mert már megint elszorult a torkom. Mindenkinek a legjobbakat kívánom!
Második vagyok....köszönöm, rendes tõled....és nagyon bízok benne hogy jön a baba nekünk is, bár még nem vagyok terhes de mivel csak szeptemberben lesz itthon a párom akkor tudunk valamit tenni az érdekében....eddig védekeztünk pedig nagyon szeretnénk babát csak úgy döntöttünk hogy elõsször megteremtjük neki hogy legyen hol laknia kényelmesen a saját házunkban tudjuk felnevelni.Én azt mondom hogy az hogy azt a kisbabánkat elvette a az élet tõlünk az egy jel volt, arra hogy még nem volt itt az ideje 20éves voltam võlegényem volt de anyuéknál laktunk egy fillérünk nem volt és nem is kerestük agyon magunkat.szóval elég szûkösen éltünk volna...de inkább nem ettem volna csak hogy a kislányunkat el tartsuk.Nekem is másfél héttel az esküvõ elõtt volt hogy meg kellett szülnöm a picit, Iszonyat volt.Most már úgy érzem jöhet a baba...házasok vagyunk épül a házunk a férjem külföldön dolgozik és jól keres..szerintem már minden meg van....!
Nekem a 21.héten derült ki hogy a babának velöcsözárodási rendellenessége van...másfél éve történ.Nekem sajna azóta nincs gyermekem de már szeretnénk.Sajnos én még azt sem tudom hogy tényleg volt e gond a kisbabámmal mert AFP során derült ki a baj és gondolni sem szeretek rá hogy ez mennyire nem megbízható vizsgálat.Én sem dolgoztam még fel...a mai napig sokat sírok ha rágondolok...szerintem egy gyermek elvesztését nem is lehet feldolgozni...csak max idõvel könnyebb.Még meg van a pici 12 hetes ultrahangja...ez az egyetlen képem róla...de amit szerettünk volna neki nevet adni azt adtuk is...ha nekünk lesz babánk és kislány lesz akkor az a név kilõve mert az az elsõ kislányomé...aki sajnos nem volt egészséges.Feldolgozhatatlan....de könnyebb lesz hidd el és egy idõ után úgy gondolsz rá mintha lenne pedig tudod hogy nincs de mégis ..jó érzés lesz rá gondolni mert lehet szeretni még így is.Én mikor nézem a képét mindig elmondom hogy szeretlek kislányom. Téged pedig nagyon sajnállak ..kitartás Ne haragudjatok hogy ennyit írtam de jó volt kiírni magamból.... 22/L
A kérdező hozzászólása: A második válaszolónak: Nekem nem volt róla kép, de emlékszem az Uh-ra, ahogy dobog a kis szive......egyetértek veled, hogy olyan mintha lenne. Én gyászolom magamban ezt a kis halált.Neked pedig az nyújtson némi vigaszt, hogy beteg lett volna kisbabád. Én még nem tudom azt okát. De haragszom a testemre kicsit, ha miattam volt......
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Sajnos neked sem lehetett könnyû. Élményekben gazdag babázást neked!
A kérdező hozzászólása: A harmadik válaszolónak, üzenem, hogy tényleg próbáljon csak pozitívan gondolkodni. A 7. válaszolónak, aki 2 kisbabát is elvesztett 7 hetesen, a lehetõ legjobbakat kívánom, és dicséretes , hogy ilyen erõs vagy! Kívánom, hogy sikerüljön! Én is úgy érzem, hogy mindig élni fog bennem az emléke!Nagyon nehéz, de köszi mindenkinek! Én is gyújtok majd gyertyát érte!
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak , olyan mintha én írtam volna a soraid. Én is aznap tudtam sírni, azóta nem megy. A családom szerintem nem is veszi észre rajtam. Elég egy illat, egy gondolat és rám tör a fájdalom. De nem tudok mit tenni, csak gyászolni csöndesen......Köszi, minden jót neked is!
pedofil!
A kérdező hozzászólása: kedves 11-es válaszoló. köszönöm az értelmes válaszodat:) végre egy normális ember:)
"A pedofília alatt felnõtt!!! emberek nemileg éretlen gyermekek iránti szexuális vonzódását értjük. Görög eredetû szó, a jelentése gyermekszeretet. A pedofília a serdületlenekhez való vonzódást takarja, a serdülõkhöz való szexuális vonzódást pedig efebofiliának hívják, de a köznyelv nem tesz különbséget a kettõ parafília között" Szóval egyik sem, fogjátok már fel :)
A kérdező hozzászólása: 13-s válaszoló. köszönöm, én is olyan 9-10 év múlvára gondoltam:)
A kérdező hozzászólása: 15-ös válaszoló, köszönöm aranyos vagy!:)
9-10 év múlva emlékezni se fogsz rá, hidd el. :D
A pedofiloknak a börtönben helyük!!!!
te nem vagy komplett :D inkább velem jönnél össze, jó szõrös vagyok F20
A kérdező hozzászólása: 20.válaszoló... -.- XD
Kedves kérdezõ! Szerintem várj, amíg a srác 18 éves lesz. Úgy, hogy õ 18, te meg 22, a törvény szerint is elfogadható és teljesen normális is. Bár szerintem addigra már el fogod õt felejteni...
Te jó ég. Egy 11 éves fiú messze nem érett még egy kapcsolatra, ahogy egy 15 éves lány sem(általában). Neked majd lesz más. Kb. 10 év múlva. Na jó, ha vaj szívem van legyen akkor csak 9 év. Akkor lesz a fiú 20, te meg 24. Egy fiú tudtommal akkora komolyodik meg valamennyire(általában, kivételek persze vannak).
A törvény szerint pedofil vagy!
Kérdezõ, te már nem vagy gyerek hanem fiatalkorúnak számítasz, nem ugyanaz. Egyébként én sem tartom pedofilságnak mivel a pedofília csak felnõttekre vonatkozik és akkor sem a 18 évesekre hanem elsõsorban 30+. Szóval egyik sem igaz de ez a kérdés olyan furcsa, hogy egybõl ugranak rá az emberek :)
A BTK szerint már jövõre. Az, hogy õ 12 évesen mihez kezdene egy 16 éves lánnyal nem tudom :D
A kérdező hozzászólása: még énis gyerek vagyok, szóval ez nem pedofilság-.-
Te nem 15 éves vagy! 25? 35? 45? 55? Pedo állat!
MRS. PEDO BEAR!
de a törvény szerint pedofil vagy és nem gyerek vagy hanem fiatalkorú.
Törvèny szerint jövöre :) de hàt neked lesznek vagy vannak sexuàlis vàgyaid illetve majd fogod kivànni amit
A kérdező hozzászólása: még egysezr mondom, ez rohadtul nem pedofilság, mivel ÉN IS GYEREK VAGYOK.
Sory 12 èves srac nem tud meg adni.
Elég rosszul tudod a törvény, te nem gyerek vagy hanem fiatalkorú, egy pedofil vagy, börtönbe veled!
14-tõl lehet szexelni a törvények szerint, ezt mindenki tudja... 14 és a halál között 2 ember fetrenghet már de ettõl föggetlenül beteg vagy picit :) 20as voltam szia

Ha volt már abortuszom, akkor nehezen jön össze a második baba? Az a baj, hogy nagyon akarom? 11 hónapja nem védekezünk.

Legjobb válasz: Szerintem érdemes elmenni egy nõgyógyászhoz, hogy vizsgáljon ki, lehet, hogy az abortusz az oka, hogy még nem jött össze, de lehet hogy más. Erre csak az orvos tud biztosat mondani.

Szerintem érdemes elmenni egy nõgyógyászhoz, hogy vizsgáljon ki, lehet, hogy az abortusz az oka, hogy még nem jött össze, de lehet hogy más. Erre csak az orvos tud biztosat mondani.
Sajnos én is így vagyok...igen nagyon bánom az abortuszt, de már sajnos nem tudok mit csinálni. :-( És szeretnénk mi is nagyon és 8hónapja nem jön össze. Voltam dokinál, mindegyik elküld, hogy majd 1, 5-2év próbálkozás után jöjjek vissza. Megvizsgál és azt mondja minden ok, teljesen hülyére vesz, hiszen belém se lát. :S Azt mondják, hogy ne gondolj rá és sikerülni fog, de hát ezt könnyû mondani... SOK SIKERT és mielõbbi babásodást!!!!!!
Nekem tavaly októberben volt abortuszom és ezév februárjában már teherbeestem.Azóta már 6hónapos kismama vagyok.Szerintem ez mindenkinél máshogy van meg a partneredtõl is függ mennyire aktív a spermái.Szerintem nem baj ha nagyon akarod.Én is nagyon vágytamrá, de összejött aminek nagyon örülök.Ha már 1éve nem jön össze akkor tényleg érdemes felkeresni a Nõgyógyászt.Sok sikert kívánok a babagyártáshoz!
Volt egy abortuszom és amikor babát szerettünk volna, egybõl össze jött. Sajnos a 11 héten meghalt és így ismét volt egy abortuszom. A mütét után kellett volna várni 3 hónapot, hogy újra próbálkozhassunk, de a 3. honapban az elsõ együttlét alkalmával terhes lettem, most 13 hetes vagyok. Szóval nem föltétlen függ össze az abortusszal, de azért menj el dokihoz, hogy segítsen, már elég régen próbálkoztok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!