Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj már (607 db)

8 napos kisfiam köldökcsonkja 2 napja leesett. Esti fürdetésnél ha éri víz az nagyon nagyon baj? Már majd nem visszafordult de azért még kint van kicsit.

Legjobb válasz: Semmi baja nem lesz már ha víz éri a kis köldökét,csak töröld ki neki száraz fültisztítóval (vagy alkoholossal) és hintõporozd tovább.Ártani nem ártasz vele és ha már megvetted az alkoholt és a hintõport ne vesszen kárba :):):) Jó babázást

Semmi baja nem lesz már ha víz éri a kis köldökét, csak töröld ki neki száraz fültisztítóval (vagy alkoholossal) és hintõporozd tovább.Ártani nem ártasz vele és ha már megvetted az alkoholt és a hintõport ne vesszen kárba :) :) :) Jó babázást
A kérdező hozzászólása: Van alkohol és hintõpor is köszönöm a segítségedet.jó babázást.

Ha a szobámba fura dolgokat hallok este. és. Fura érzésem van ha bent vagyok akkor az már nagy baj? (már idegesít! ) mit tudok csinálni, valaki van bent? .

Legjobb válasz: Két hasznos cikk. Az elsõ végig jó, a másodiknak a "Alvási hallucinációk" része érdekes. http://www.crescendo.hu/2006/10/05/hallucinaciok-alvasparali.. http://napidoktor.hu/tart-farticle-51-2943/Top_10_alvaszavar

Késõ van, anyáék alszanak a másik szobában, én meg itt ülök a macskával és valami leesett a folyosón... Olyan volt, mint egy seprûnyél, és most be vagyok tojva...
Két hasznos cikk. Az elsõ végig jó, a másodiknak a "Alvási hallucinációk" része érdekes. http://www.crescendo.hu/2006/10/05/hallucinaciok-alvasparali.. http://napidoktor.hu/tart-farticle-51-2943/Top_10_alvaszavar
Nem tudom, ez van-e neked is, de én is szoktam hipnagóg hallucinációkat átélni. Általában hangok, de olyan élethûek, hogy nem tudnám megkülönböztetni a valóságtól. Viszont már nem zavar, sõt néha irányítani is tudom õket. :) 09:31 voltam.
Mármint a fényképen(8-as voltam)
Átérzem a bajodat. Én is a régi szobámba észleltem sok szokatlan dolgot. És nem csak én de a nõvérem és a bátyám is állítja hogy abba a szobába valami nem volt rendben.A probléma ugyan az volt fura hangok, mozgások, negatív energiák.
Azért én arra sem biztatnám a kérdezõt, hogy ne figyeljen az õt körülvevõ világra és mindig meneküljön valami pótcselekvésbe. Mert hát könnyedén másra is vonatkozathatja ám ezt. Ez a bútorok felfogják a Föld forgását ez nettó hülyeség., Tudod te mekkora sebességgel kell számolni ezt? Nézzél már utána. Kb. egy szélvihar formájában a másodperc törtrésze alatt véged lenne nem csak neked, mindennek, ha nem védene a légkör minket. Egyébként is:minden, bútorok, házak, városok, mi egy inerciarendszerben vagyunk, szóval ha valami hat, az nem a Föld forgása, hanem a gravitáció és az alsólégköri jelenségek (idõjárás). Ha nem ismersz valamit, csak felületesen, inkább kérdezz, ne vezesd félre a kölköket. Sokan hajlamosak belelátni a történésekbe, tapasztalásokba olyat, amit csak hallottak, nem tudnak vagy nem is hajlandók különbséget tenni vagy lusták, buták árnyalni, utánaolvasni, ez is igaz. Nem kell rögtön mentális betegségeket emlegetni, vannak ám átmenetek is, illetõleg nem csak "belsõ hangok" a magyarázat minden esetben. Egyszerûen csak gyerek a kérdezõ. Tehát fiatalok épp a fentiek miatt rirkán adnak hiteles beszámolókat, nem is kívánok állást foglalni a témában.Annyi biztos, hogy ilyen jelenlét-érzetem egy romanyában nekem is volt már.
Szerintem nem kell rögtön megijedned. Velem 6 éves korom óta történnek ilyek, igaz elég ritkán, és semmi bajom nem lett tõle. 1 idõ után megszokod
Pontosan mit hallasz?
14/ még mindig jobb ha a föld mozgásra, vagy a szomszéd nyavalygására gondol, ami nem jár látási hallucinációval, mint valami eszement szellem akármit képzel be. Mint mostanában egyre több ilyen beírás látható szinte minden egyes közösségi portálon és sajnos a legtöbbet felnõttek írják, hazudják s a fiatalok sajnos fantáziálnak róla majd egyre jobban elhiszik vagy épp maguk is a többieket kezdik félrevezetni.-hazudozni.
Nincs ilyen, hogy "negatív energiák". Energiaáramlásnak van egy iránya. Van, hogy neked lesz több, van, hogy neked lesz kevesebb. Ez egy érzet. Egy szubjektív tapasztalás. De ettõl még nem lesz elõjele,
Nálam is van néha hogy jelenlétet érzek a szobában, néha egészen ijesztõen.Néha meg semmit.Nem tudom mi a válasz erre.De teljesen valós érzés.
Csak egy kósza démon.Próbáld meg elküldeni, ha nem megy akkor kérj segítséget szakembertõl.Habár én inkább megtanultam velük együtt élni, mert elment az egyik, jött a másik.Mindenesetre ne félj, akkor csak rosszabb lesz.Ha szeretnéd kideríteni hogy mivel állsz szemben, gyújts egy gyertyát teljesen szélmentes helyen a szobádban, ülj le elé és figyeld a lángját.Ha teljesen egyenesen áll, akkor tiszta a terep.Ha körbe-körbe megy a láng, akkor sok lélek van a házban.Ha rezeg a láng, akkor gonosz lélek van a közelben.Ha a láng nagyon felnyúl akkor pedig jó.Ha a láng csak balra-jobbra mozog, akkor csak néhány lélek van veled.
7-es! Úristen! A kisfiam 4 éves korában félt a temetõkben. Nem egyszer volt, hogy ijedten nézett valahová. Én kérdeztem tõle, hogy mit látsz, akkor õ azt mondta, hogy sok bácsit és nénit, akik õt bámulják és olyan furcsák meg mindenki szomorú. Igazán ijesztõ volt, mert éppen akkor nem is volt senki ott. De már nincs meg a gyereknek ez a képessége. Én csináltam akkor egy pár fényképet a mobilommal, de nem látszott rajta semmi rendkívüli.
A kérdező hozzászólása: de én evvel mit tudok csinálni?? ebbe beleõrülök majd
A kérdező hozzászólása: pl.. van 2 degum..meghülyül az eggyik mindíg..és a szekrény ajtómat nyitva hagytam este..azt hallottam becsukódni..meg mellettem a szekrényen az egyik ceruzám gurult :(
16/ Akkor ha már betojtál tedd magad tisztába. De ne etesd itt a többieket a te sza....goddal!

15 éves múltam és még mindig nem jött meg! Egyszer egy erõsebb barnás folyás volt, ami már szinte tuti hogy a menszesz elõjele, de ez már több mint egy hónapja volt! Ez nagy baj, ugye? !

Azóta semmi. Nagyon aggódok,mert nagyon szégyellem,és félek hogy e miatt úgymond nem vagyok egészséges sem. Nagyon félek,a kiborulás szélén állok. Valaki segítsen!

Legjobb válasz: Ugyan már, ez még nem jelenti azt, hogy bajod van:D Egyszerûen késõbb érsz, ennyi. Ha amúgy a fejlõdésed elindult (nõ a melled, szõrösödsz), akkor nagy baj nincs.

Ugyan már, ez még nem jelenti azt, hogy bajod van:D Egyszerûen késõbb érsz, ennyi. Ha amúgy a fejlõdésed elindult (nõ a melled, szõrösödsz), akkor nagy baj nincs.
Tankönyvileg max. 16 évesen kellene megjönnie. Ne idegeskedj, hanem szépen menj el orvoshoz, meg fog nyugtatni.
A kérdező hozzászólása: Igen, már erõsen szõrösödöm, viszont a melleim még így is elég kicsik, viszont ez annyira nem zavar! nagyon megnyugtattatok, köszönöm!:)
Protokoll szerint 18 évesen kellene megjönnie, a gyakorlat már 17 éves korban teszi ajánlottá az orvos felkeresését ha addig nem jönne meg. Szóval ne izgulj, nincs semmi baj!
17 éves korodig normális orvos sem csinál semmit. A lelkiismeretlenebb, hormonális gyógyszert - esetleg fog.gátlót szedetne veled.
A kérdező hozzászólása: ma megjött!!! nagyon örülök neki!:D köszönöm mindenkinek!:)
Gratulálok és üdvözöllek a "nagylányok" klubjában!

10 hetes kismami vagyok. Véletlenül beütöttem a hasam egy éles tárgyal. A hasam alját alul a bal oldalt. Nagyon fájt. Meg vagyok rémülve. Ugye nem lehet nagy baj? Ha baj lenne már véreznék és görcsölnék?

Legjobb válasz: szia! nyugodj meg! fo a nyugalom. ha baj volna mar eszlelted volna!a baba nem ugy van ,,megtervezve,, hogy olyan konnyen bantodasa essen. biztonsagban van, nagyon vedve, a magzatviz vedi. szerintem nyugodj meg

szia! nyugodj meg! fo a nyugalom. ha baj volna mar eszlelted volna!a baba nem ugy van , , megtervezve, , hogy olyan konnyen bantodasa essen. biztonsagban van, nagyon vedve, a magzatviz vedi. szerintem nyugodj meg
Jól körbe van bélelve a babád odabent. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj. Én is többször megütöttem a pocimat, pedig vigyáztam. Minden gyerekem egészségesen született. :) ))
nyugi, nincs semmi baj. a magzatvíz nagyon védi a kicsid (aki ráadásul éppen hogy magzat, tehat nem valószinu, hogy nagyon erzekelte volna a balesetet). képzeld el a pocid ugy, mint egy lufit, a lufi körül egy szörmével bélelt valamit, a lufin belul meg vizet, es a vizben a babát. a külsõ rész tompítja az ütést, a víz meg tompítja, ÉS védi (gondolom ismered a játékot, amikor egy lavór vízben levõ almát kell kiharapni.. az almát védi a víz, egyszerûen tovauszik.. na a baba is hasonlóan van) (amúgy ezt az "elvet" használják külsõ fordításra is, hogy ahol kb van a baba, ott megfogják, és a nyomás miatt a magzatvíz "arrébb rakja" a babát) elnézést, ha nem tudom érthetõbben leírni, de azért remélem érted mit szeretnék mondani
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Nagyon megrémültem. Már minden ok. Eddig négy babót veszítettem el (21 hét, 6-6-7hét), és teljesen be vagyok parázva. Még dolgozok, meg akarom várni a 12 hetes uh-t hogy minden oké, és után megyek táppénzre. Lent pakoltam a raktárban, és egy magas kemény kartonnak a csücskébe nyomtam magam. (ki akartam venni legalulról egy papírt és úgy behajoltam lendületbõl....:(... Tehát ha gáz lenne akkor már lenne jele..... Uh..... Köszönöm még egyszer!
Hát akkor fájna ha a gyerekednek lenne valami károsodása, de ha nem fáj akkor nyugodj meg nem lesz komoly baja! És vigyáz magadra!
A kérdező hozzászólása: Jelentem így hogy megszületett, már 8 hónapos, a fenekén van egy vízszintes egyenes csík :)

A rottweiler kiskutyánkat holnap hozzuk el a tenyésztőtől, szerdán múlt 7 hetes, de a testvéreit már tegnap elvitték. Nem túl kicsi még? Nem lesz nagy baj ebből?

Legjobb válasz: szia! 8hetesen szokták a kiskutyát elhozni,de sztem nem olyan nagy baj ez az 1 hét! fokozatosan szoktak átálni másik tápra,de ha egybõl acanázol ami sztem a legjobb választás az sem baj, hisz még pici ez a kutyus.nem szokta meg az eddigi tápot! nem fontos vizzel áztatni,te döntésed baj nem lesz belõle(én nem szoktam),akkor szokták ha nagyon száraz a táp és ne dagadjon bele a gyomrába.de ha van vizes tálja is, érzi õ és ugyis iszik utánna, ha kedve van ha nincs akkor meg nem!emiatt ne fájjonn a fejed.remélem segíettem. szia

szia! 8hetesen szokták a kiskutyát elhozni, de sztem nem olyan nagy baj ez az 1 hét! fokozatosan szoktak átálni másik tápra, de ha egybõl acanázol ami sztem a legjobb választás az sem baj, hisz még pici ez a kutyus.nem szokta meg az eddigi tápot! nem fontos vizzel áztatni, te döntésed baj nem lesz belõle(én nem szoktam), akkor szokták ha nagyon száraz a táp és ne dagadjon bele a gyomrába.de ha van vizes tálja is, érzi õ és ugyis iszik utánna, ha kedve van ha nincs akkor meg nem!emiatt ne fájjonn a fejed.remélem segíettem. szia
Szia! Szerintem kb. 1 hét alatt állj át az Acanára, fokozatosan egyre többet kapjon a régi mellett, úgy biztos nem lesz baj. Örülj, hogy ilyen elõrelátó a tenyésztõ, és ilyenre is gondol.Elvileg minden tenyésztõnek így kellene tennie. Eléggé megviselheti a környezetváltás, meg az anyjától, és testvéreitõl való elválás.Nehogy hasmenés is legyen belõle. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Illetve másik kérdésem, hogy a tenyésztõje Belcando táppal etette, mi viszont Acanat vettünk neki. mennyi idõ alatt kell átszoktatni? Én minél elõbb szeretném. A prémium tápokat is be kell áztatni egy kis vízbe, a könnyebb emészthetõség miatt? Jutalomkekszet kaphat már ilyen kicsin? A válaszokat elõre is köszönöm!
A kérdező hozzászólása: igen, sokat segítettél:) Amugy én is minél elõbb acanával akarom etetni, de a tenyésztõ erõsködött, hogy 4-5 kg-ot hozzunk el...Am meg 4 nap mulva lesz 8 hetes, de a tesói már nincsenek vele:(
A kérdező hozzászólása: Kicsit túl elõrelátó is, hisz 15 kgot akart pénzért eladni, de én mondtam h mivel az acana jobb minõségû ezért szeretném minél elõbb azt etetni vele, persze minimum 1 hét kell az átszoktatáshoz, de õ többet akart...
Elég ha 1-2kilót hoztok neki a tenyésztõ által ajánlott tápból. Úgy 3-4nap alatt simán át tudtok állni az Acanára. Az elsõ nap még ne adjatok neki Acanát, mert a környezetváltozástól egyébként is lehet hasmenése, ahogy a gyors tápváltástól is. Érdemes elõször csak a táp egynegyede helyett Acanát adni. Majd már a fele helyett, és a háromnegyede helyett adj neki ezt. És végül kaphat csak Acanát. Kutyakekszet természetesen már kaphat, de ha tanítani szeretnétek, akkor jobb ha párizsit, virslit, sajtot használtok erre a célra. Azonban ha semmi ilyesmit nem kapott eddig a kutya, akkor azzal is nagyon óvatosan kell bánni! Attól meg ne ijedjetek meg ha elsõ nap nem eszik majd a kutyus, mert hiányolja a régi otthonát. Mást akkor se kapjon enni, csak a szokott tápot, mert utána nem lesz hajlandó mást megenni, csak azt, amivel kényeztettétek.
Fogadd meg az utolsó tanácsát...

Ha reggel elfelejtettem megmérni a hőmet akkor most már felesleges? Nagy baj ha egy nap kimaradt?

Legjobb válasz: Igen, most már felesleges, és nem nagy baj, ha épp a ciklus egy "unalmasabb" szakaszában vagy, de ha éppen középidõben, akkor pech. De most már mindegy, folytasd nyugodtan holnap reggel.

Igen, most már felesleges, és nem nagy baj, ha épp a ciklus egy "unalmasabb" szakaszában vagy, de ha éppen középidõben, akkor pech. De most már mindegy, folytasd nyugodtan holnap reggel.
A kérdező hozzászólása: most pont menstruálok
Akkor semmi gond, olyankor úgyis lent van a hõd.
Ó akkor nem gond :)

Nagy bajban vagyok. Mit tennétek a helyemben? Mert én már nem tudom. Félek, hogy nagy baj lesz.

1,5 hónapja felvett egy srác msn-re. Nagyon jól elvoltunk, beszélgettünk meg hülyéskedtünk nagyon sokat. Míg nem, hétf?n azt mondta nekem, hogy nagyon tetszek neki. Eddig nem lenne semmi mert tetszeni ? is tetszik nekem, de másnap megbeszéltük, hogy maradunk csak barátok és hogy nem mélyülünk el jobban a dolgokban a hatalmas távoltás miatt. Én az ország egyik, míg ? a másik végében lakik. Belementem, mondtam ez lesz a legjobb mindkett?nknek. De ahhoz képest h ez az Õ ötlete volt egyáltalán nem tartja be amit mondott, ugyanúgy (s?t még sokkal jobban) bókol nekem meg olyanokat ír, hogy már magába az olvasásba fülig elvörösödök. és ma azt mondta, hogy kezd nagyon belém szeretni. A gond itt kezd?dik: rájöttem, hogy én egyáltalán nem szeretem annyira Õt mint Õ engem. de eddig én is "viszonoztam" a dolgokat. És megbeszéltük h még 4 év és végzek a sulival és majd akkor összejövünk meg stb... De ma rájöttem, hogy én ezt nem akarom mert egyrészt nem bírnám ki a 4 évet úgy, hogy ne lássam, más részr?l viszont én nem is szeretem annyira mint Õ engem. A legnagyobb baj az, hogy neki már volt egy öngyilkossági kísérlete (kiugrott egy vonat elé, de valaki visszarántotta) és most félek attól, hogy ha én mindent elmondok neki akkor megint megpróbálja majd és akkor az én lelkemen fog száradni minden. És ez az én hibám lenne. De hitegetni sem szeretném tovább mert akkor még rosszabb lesz kés?bb. Vagy várjam ki a 4 évet, és próbáljuk meg együtt hátha megszeretem?? :( :(

Legjobb válasz: Ne várd ki! Senkinek se lenne jó! Képes lennél egy olyan valaki miatt elszalasztani a legjobb éveidet, akit nem is szeretsz? Addig nem járnál senkivel, hanem várnád, hogy végre azzal lehess, akit nem is szeretsz? Ennek semmi értelme... De amúgy se hiszem, hogy 4 évig kibírnátok. Addig még sok víz lefolyik a Dunán, nem hinném, hogy egy 20 éves fiú 4 évig megtartóztatná magát egy olyan lány miatt, akivel még soha nem is találkozott. Kizárt dolog... Mondd meg neki tapintatosan, hogy ez így nagyon rossz, mert nem bírnál ki 4 évet, így nem lehet fenntartani egy kapcsolatot, inkább legyetek csak barátok. Amiatt meg ne aggódj, hogy öngyilkos lesz, egy 20 éves fiú csaknem ennyire buta, hogy egy soselátott lány miatt öngyilkos legyen... Ez azért már túlzás lenne, ne hagyd hogy ilyennel befolyásoljon! 19/L

Ne várd ki! Senkinek se lenne jó! Képes lennél egy olyan valaki miatt elszalasztani a legjobb éveidet, akit nem is szeretsz? Addig nem járnál senkivel, hanem várnád, hogy végre azzal lehess, akit nem is szeretsz? Ennek semmi értelme... De amúgy se hiszem, hogy 4 évig kibírnátok. Addig még sok víz lefolyik a Dunán, nem hinném, hogy egy 20 éves fiú 4 évig megtartóztatná magát egy olyan lány miatt, akivel még soha nem is találkozott. Kizárt dolog... Mondd meg neki tapintatosan, hogy ez így nagyon rossz, mert nem bírnál ki 4 évet, így nem lehet fenntartani egy kapcsolatot, inkább legyetek csak barátok. Amiatt meg ne aggódj, hogy öngyilkos lesz, egy 20 éves fiú csaknem ennyire buta, hogy egy soselátott lány miatt öngyilkos legyen... Ez azért már túlzás lenne, ne hagyd hogy ilyennel befolyásoljon! 19/L
Szia, egyetértek az elõzõvel. Még az öngyilkosságos dologhoz annyit tennék hozzá hogyha netán öngyilkos lesz, az nem a te lelkeden fog száradni, hiszen nem te lököd a vonat elé (pl), hanem ez az Õ döntése, akárhogy is nézzük. Mert ha te mindent elmondasz neki, az nem azt jelenti hogy megölöd. Attól max kicsit szomorú lesz egy darabig, aztán az élet megy tovább. Az már az õ döntése hogy véget vet neki. Az õ döntése, tehát az õ bûne.
Ugyanmáár. Éld az életed, pasizz sokat, tiltsd le msnrõl.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat, sokat segítettek a döntésben. Úgy döntöttem h msn-en néhány napra letiltom, nem fogok semmiféle képen sem beszélni, aztán majd néhány nap múlva elmondok neki mindent. Remélem megért majd =(

Furcsa de egyik percben tûzet és vágyat érzek barátnõm iránt a másik percben meg már azt, hogy nem igazán érdekel és, hogy nincs kedvem szeretkezni. Ez nagyon nagy baj?

Pl ma is az volt,hogy mikor még a konyhában voltunk és az ölemben ült akkor még éreztem a tûzet amit iránta táplálok mikor meg bementünk a szobába és lefeküdtünk az ágyra, és mondta,hogy kényeztessem akkor meg már nem éreztem azt,hogy szeretném.

Legjobb válasz: Másrészt attól félek,hogy ha lefekszek vele akkor vmi baj történik és becsúszik a gyerek. Hallottatok már az óvszer vagy fogamzásgátló fogalmáról? Csodákra képes!

Másrészt attól félek, hogy ha lefekszek vele akkor vmi baj történik és becsúszik a gyerek. Hallottatok már az óvszer vagy fogamzásgátló fogalmáról? Csodákra képes!
Nehogy lefeküdj veled ! Amúgy sem egy higénikus dolog, a nyálkahártya nem véd rendesen !

YouTube probléma. A lejátszással nincs nagy baj. Csak 1-2 videóval (szaggat és akadozik). A betöltéssel már nagyobb a bajom. Nagyon lassú. Amikor leállítom a lejátsz. Nem tölt tovább úgy mint régen. Nem tudom mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Próbáld ki a YouTube HTML5 videolejátszót. http://www.youtube.com/html5 Azonnal érezni fogod a változást. Néhány videót nem támogat, azzal továbbra is az Adobe Flash Player fog küszködni. Ezt a különbséget is fogod látni.

Próbáld ki a YouTube HTML5 videolejátszót. http://www.youtube.com/html5 Azonnal érezni fogod a változást. Néhány videót nem támogat, azzal továbbra is az Adobe Flash Player fog küszködni. Ezt a különbséget is fogod látni.

25 éves vagyok és van egy barátom akivel egyutt vagyunk már 2 éve.. és mindig probálkozunk, de sajnos sehogysem tudja átszakitani a szuzhártyámat.... ez nagyon nagy baj?

veletek már volt hasonlo? mert én nagyon félek hogy e miat gyerekem sem lessz,..

Legjobb válasz: Háát, szerintem 25 évesen azért már kellet volna sikerülnie. Na de, legyen erõszakos és próbálja átszakítani, de ha annyira fáj ami nem normális tehát szinte " ordítanál " akkor menny el orvoshoz. De szerintem nincsen semmi baj, csak próbálkozzatok!

Háát, szerintem 25 évesen azért már kellet volna sikerülnie. Na de, legyen erõszakos és próbálja átszakítani, de ha annyira fáj ami nem normális tehát szinte " ordítanál " akkor menny el orvoshoz. De szerintem nincsen semmi baj, csak próbálkozzatok!
Szerintem se finomkodjatok :D
A kérdező hozzászólása: koszi a segitséget... tegnap este ujra probáltuk és nagyon erõsen (vadul) és siekrült... :-)))
Én is így voltam, nekünk 1 évig nem sikerült. Elmentem orvoshoz, mert hallottam arról, hogy lehet vki annyira szûk, hogy orvosi beavatkozásra van szüksége. Egy kis bemetszést csinálnak neki. Szerencsére nekem nem kellett, de kiderült, hogy hüvelygyulladásom volt, és ezért nem sikerült a behatolás. Szóval, szerintem azért nézesd meg Te is. Lehet, neked is hasonló problémád van. Hiába ment be így, hogy durván csináltátok. Nekem is bement, de borzasztó rossz volt a gyulladás miatt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!