Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj hogyha nem (18 db)

Nagy baj hogyha nem vagyok megkeresztelve? Én hiszek Istenben csak valahogy kimaradt az életemben a keresztelés. Ettől nagy bajom lesz az életben?

:(

Legjobb válasz: Hiszel Istenben? Az ördögök is hisznek... Ez nagyon kevés. Ha gõzöd sincs arról, mit jelent a keresztség, akkor valószínûleg Jézus Krisztussal se nagyon van élõ kapcsolatod. Ez esetben a keresztség hiánya se nem oszt, se nem szoroz.

Hiszel Istenben? Az ördögök is hisznek... Ez nagyon kevés. Ha gõzöd sincs arról, mit jelent a keresztség, akkor valószínûleg Jézus Krisztussal se nagyon van élõ kapcsolatod. Ez esetben a keresztség hiánya se nem oszt, se nem szoroz.
Felnõtten is megkeresztelkedhetsz egyébként:)
Bármikor megkeresztelkedhetsz. Elmész a lakhelyed szerinti plébániára, és megmondod, hogy szeretnéd, ott pedig megmondják, mi a módja. Bármely életkorban lehet keresztelkedni, semmi gond nincs ezzel. Ha nem vagy megkeresztelve, attól nem lesz "nagy bajod az életben". Isten nem néz rád csúnyán emiatt. De miért is ne tennéd meg? Ha hiszel benne, és szereted is, akkor mi akadálya van?
Oh igen, a kis varázsvíz megment a pokoltól.
3H3iszel Ist3enben... teh3á3t 3olv3astad 333333a3 3B3ibl3iát? 3Vagy csak úgy a hasadra ütsz és azt mondod, hogy hiszel abban, akit az emberek Istennek neveznek? Azért a kettõ nagyon nem ugyanaz... ha nem vagy tisztában a keresztény vallással, nem is hihetsz az Istenében...33
A harmóniát keresd, de ne akard, csak keresd! Tapasztalj, ismerj meg új tudást ahol lehet, és helyezd új megvilágításba a régit, amennyire csak lehet! Abból még sose volt baj, és ilyen kérdésekben is rendszerint hajlamossá tesz a jó irányba indulásra.
"Vaknak, ki fényt nem kapott, Sose láthat napot, csillagot, Neki mondd, hogy van Isten." Akela
Nagy bajod? ja, garantáltan a pokolra jutsz. NAÉS? Én is oda tartok. És nem holmi sátánizmus vezetésével hanem 1 Isten létét nem tartom kizártnak de nem is hiszek benne túl mélyen és 2 attól hogy valaki hisz benne és igyekszik jól élni és betartani a tízparancsolatot nem hinném hogy az vágja el Istentõl hogy nem követi a világ egyik leghatalmasabb politikai erejének a földi szabályait. Hiszen azért a nem túl régi múltban és a középkorban egyaránt elõfordult hogy az egyház nem a vallásilag megindokolható hanem a földi gazdagság és hatalom felé vezetõ útra lépett olyankor is amikor a két elv egymás ellen szólt. Ja és utoljára a keresztségtõl sem jobb sem rosszabb ember nem leszel.

Az szerintetek nagy baj, hogyha nem bírom a festett hajat?

Mondjuk ha egy dohányos és egy festett hajú közül kell választanom, akkor inkább az utóbbi. De olyan, mintha senki sem önmaga akarna lenni, sokszor pl. nem is azért festetik be, mert nekik állna jól, hanem mert a kedvenc énekesnőjük is szőke. Tapintásra már nem olyan műanyag, mint tíz évvel ezelőtt, sokszor engem is megtéveszt tapintásra. Ez még nem kedveltette meg velem a dolgot. Sokszor tapasztalok egyfajta a festett hajjal járó igénytelenséget: több centi le van nőve, ki van kopva, eredetileg sem állt jól az a szín. Amúgy szeretem a természetes vöröset és a szőkét, de a festett az olyan, mintha lefújnék egy normál autót pirosra, Ferrarinak nevezném, aztán meg egy Ferrari árán adnám el, mert az piros. A szőke és a vörös hajnak van egyfajta könnyen felismerhető szerkezete, ami alapján észreveszem a festettet és az eredetit. 21/F

Legjobb válasz: A festett vörös ténylég nagyon hülyén néz ki. Én sem kedvelem a festett hajat.

A festett vörös ténylég nagyon hülyén néz ki. Én sem kedvelem a festett hajat.
nem, szerintem is az eredeti jobb, mármint lányokon 20L
Ha õszül, vagy tényleg csúnya a színe a hajának, akkor fesse, de ne rikítóan más színûre. Amúgy ez a szépségipar beugratása, a sok p.csa elhiszi, hogy ettõl szebb lesz, és két marokkal dobják ki a pénzt az ablakon, jó esetben a sajátját, rossz esetben a pasiét. Persze a pasik is megérik a pénzüket, az õ ízlésük is torz sokszor, mûköröm, szoli, festett haj, méteres vakolat, tetovált szemöldök, a felpumpált szájról meg mellekrõl ne is beszéljünk... Természetes nõt akarok!!!
Nekem sem tetszik, mikor meg látok egy lányt pl. szõke hajjal, és festett mindig ez ugrik be. A haja szinét alakitja atermészete után!!!!
semmi bajom vele, amíg igényes, azaz nincs lenõve. illetve a színe ne legyen ronda (lehet felõlem lila is ha megy a stílusához) a vörös haj nekem amúgy bejövõs, csakúgy mint a "nagyonfekete" meg a platinaszõke. egyik se egy túl természetes szín :D (vagy ritka:D) 22/F
Nekem nem baj, neked az lesz, mert már nem találsz olyan nõt aki ne festené a haját. Szerintem a festett haj nagyon jól néz ki, fõleg a nem természetes színek, mint a festett vörös, stb. De hát nem mindenkinek ugyanaz tetszik.
Nem baj, csak róka az olyan, aki ne festené. Szerintem mindenkinek az áll jól, amivel született, a természet nem hülye. Különben én nem festem magam (soha, még szempillaspirál, vagy szemhéjkihúzó sincs) nincs festve a hajam, és elkerülöm a fiúk figyelmét, mert nem vagyok elég barna (télen?), és nem tartanak szépnek. Pedig ha mindenkirõl lemosnánk azt a sok kemikáliát.... És még csodálkoznak, hogy 21 évesen olyan a bõröm, mint 16 évesen.

Miért olyan nagy baj hogyha nem vacsorázok? Anya néha már kiabál is velem ezért. Lent.

Régebben megvolt a napi kb 4 étkezés. Mostanában már vacsorázni nem igen szoktam. Du. ahogy haza érek az iskolából, akkor ebédelek (2-3 fele), aztán aznap már nem igen eszek. Anya nem bírja megérteni, hogy az utóbbi időben nincs étvágyam este felé.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Szerintem neked van igazad, a vacsora a legkevésbé szükséges étkezés. Jó kompromisszum lehet, ha vacsorára eszel pár gyümölcsöt vagy valami tejterméket: ha esetleg fogyókúra miatt nem vacsorázol, akkor ezektõl nem fogsz elhízni, és anyukád is örülni fog. Vagy vacsorázz korábban, legjobb fél 6 körül. Gondolom, azért haragszik, mert fejlõdésben lévõ szervezet vagy, ezért rendszeres táplálékra van szükséged. Ez igaz, de nem a vacsorák kihagyásától leszel alulfejlett. Én veled értek egyet, szerintem nincs igaza.

Hány éves vagy? Szerintem neked van igazad, a vacsora a legkevésbé szükséges étkezés. Jó kompromisszum lehet, ha vacsorára eszel pár gyümölcsöt vagy valami tejterméket: ha esetleg fogyókúra miatt nem vacsorázol, akkor ezektõl nem fogsz elhízni, és anyukád is örülni fog. Vagy vacsorázz korábban, legjobb fél 6 körül. Gondolom, azért haragszik, mert fejlõdésben lévõ szervezet vagy, ezért rendszeres táplálékra van szükséged. Ez igaz, de nem a vacsorák kihagyásától leszel alulfejlett. Én veled értek egyet, szerintem nincs igaza.
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok. Az igaz, hogy szeretnék fogyni, de nekem ez nem abból áll, hogy éheztetem magam. 5után átlagban már nincs étvágyam, elõtte meg hiába eszek, gyakorta , , tele, , vagyok az elõzõtõl.
Bárcsak nekem sem lenne étvágyam:) Egyébként nem értem, miért kell kiabálni ezért, valószínûleg a te szervezetednek ennyi elég.
Anyukád azért puffog, mert az emésztés éjjel se áll le, reggelig majd fél napig csak ott áll a gyomrodban a gyomorsav és ez nem egészséges. Ha legalább valami pár falat joghurtot/müzlit ennél vagy csak egy fél szelet kenyeret, anyukád sem cseszegetne, magaddal is jót tennél és annyira nem szenvedés 3 falatot még este 8kor elnyammogni.

Nagy baj, hogyha nem vagyok házias? 21/L

egyszer?en nem vagyok olyan aki szeret f?zni... se kedvem se semmi , nem igazán szeretek takarítani, bár megcsinálom hogyha muszáj de helyette kb 1000dolgot csinálnék inkább:DMosogatni néha elszoktam...meg felporszívózni, iszont így most jobban belegondolna, sose jutott az eszembe egyetlen egy pasimnál sem, hogy átmegyek hozzá azért, hogy kitakarítsak.

Legjobb válasz: Nem volt még házias barátnõm, szerintem mindenki(fiúk) beletörõdött már abba, hogy ma már "meghaladott" ezt elvárni. 21f

Nem volt még házias barátnõm, szerintem mindenki(fiúk) beletörõdött már abba, hogy ma már "meghaladott" ezt elvárni. 21f
Kedves kérdezõ, szerintem ez bizony baj. Én, mint férfi szívesen megpucolom, felkockázom, felszelem, lereszelem a hagymát, a krumplit, sõt szívesen segítek a fõzésben is mindenben, ha valaki megmondja, hogy pontosan mit csináljak. DE a fõzés elsõsorban a nõ dolga. Én mint férfi felrakom a polcot, lenyírom a füvet, cipelgetem a nehéz tárgyakat, ha kell takarítok is, de fõzni tudjon az asszony, mert én nem fogom minden nap étterembe vinni, azt viszont elvárom, hogy legyen meleg vacsora.
Én se vagyok házias. Majd mikor õ is elvégzi azt amit egy férfinak kell akkor majd én is amit egy nõnek!
Én ugyan jó 10 éve már szorgoskodom a konyhában, de nagyon nagyon le tud venni a lábamról egy férfi, ha bejelenti, hogy igen, õ is tud fõzni. Mert ez elég vicces dolog, hogy ez a nõ dolga. Ez sehol sincs megírva szerintem, addig meg ne hamarkodjuk el ezt a kijelentést. 23N
Úgy tanul az ember ha próbálkozik.Ami egyszer nem sikerul, akkor ne add fel, próbáld újra, tudni fogod, hogy mit rontottál el.Vagy állj pl.az anyukád mellé, amikor foz.Már azt is dícsérni fogják, ha megpróbálod és nem adod fel.
21 évesen még nem gáz. Mondjuk majd harmincévesen, kisgyerekes anyukaként az lesz, de addigra biztosan belejössz. 25F
Ha nem tudsz fõzni, akkor majd el fogod várni minden nap az éttermet meg a kajarendelést? Az nagyon költséges lesz, csak akkor nem lesz gond ha megengedheted magadnak hogy rendelj kaját! Azt gondolom, ha egyedül lennél és minimálbérbõl kellene magad eltartani, abban a minutumban megtanulnál fõzni.
Szerintem egyáltalán nem. Majd ha lesz családod, pár dolgot úgyis muszáj lesz megcsinálnod, akkor majd belejössz. Jó esetben majd a párod is segít.
Mostanába a férfiak szeretnek fõzni meg takarítani és a nõk meg kevésbé...hova fajul ez a világ már? (Jó, én se tudok pedig lány vagyok de akkor is..)
Én sem vagyok az, de magam után feltakarítok, meg a szobám meg, ami az enyém azt rendbe tartom, majd ha lesz családom, akkor nyilván többet kell csinálnom, de az még odébb van... 21/L
A kérdező hozzászólása: Igyekszem de az a baj, hogy félek neki kezdeni a fõzésnek, mert nem hinném, h olyan húú de jovagyok.DDDdés annak mi az értelme , hogy megfõzöm és kidobja :DD akkor már inkább nem is fõzök:DD de tudom, h a pasiknak fontos, h legyen fõtt kaja :D
Nem nagy baj, de sürgõsen háziasodj. A jó kapcsolat alapja: A pasi gyomrád tartsd tele, a tökét meg üresen! :D MÁsodik tétel: A nõnek mindig igaza van.
Én pasi léterme fõzök, ablakot pucolok wc-t fürdõ szobát takarítok, fát vágok (fûtés idején), meg általában az esetek többségében mosni is szoktam. Barátnõmé a portörlés, porszívózás, rend rakás, mosogatás (ha nem õ fõz). egyáltalán nem baj ha nem vagy házias én barátnõm is sokáig hanyagolt mindent ezért beszéltük meg azt hogy én fõzök õ mosogat és stb.. amit itt felsoroltam, így mindenki happy.
Szerintem azért ezen kicsit változtass...neked sem lenen jó szerintem koszban élni, és ha nem ennél fõtt kaját...igaz most már rengeteg módja, van hogy egyél..étterem, meg rendelhetsz is háznoz :) De akkor is, az otthont fõztnek nincs párja...nekem mindig is házias barátnõim voltak, és megkell mondjam, ha ketten takaritgattok a pároddal, az egy kis jó programnak is felfogható :)
Szerintem nincs abban semmi, ha nem mész át a pasidhoz kitakarítani, hiszen nem laksz ott, de azért a saját otthonodban kitakaríthatnál, ha nem akarsz koszban meg bordelban lakni.ha meg egyutt fogszélni egy pasival, el fogja várni, hogy fozz rá meg moss meg takaríts meg ilyenek, de ez az élet rendje, ebbe még senki sem halt bele.
"sose jutott az eszembe egyetlen egy pasimnál sem, hogy átmegyek hozzá azért, hogy kitakarítsak." Még jó! Ezek szerint õk sem igényelték. Szerintem nem ezzel kell egy férfit levenni a lábáról. Majd ha úgy alakul, és a szükség úgy hozza, akkor megteszed.
Szerintem nem gáz. De a pasiknak úgyis az lesz. :) 20L
Örülök, hogy nem vagyok egyedül. Én sem vagyok házias, barátnõim mosogatnak egyvégtében, újabb és újabb receptek engem meg ki tudnának kergetni a világból. Fõleg a fõzéssel. Persze a páromtól is hallom eleget...biztosan nem a háziasságomat szereti bennem:) ) Na, de ha nem is leszek konyhatündér (nem is szeretnék), azért csak rászokom, belejövök valahogy...ahogy te is!

Nemrég feküdtem le először a barátommal, de az nagy baj hogyha nem védekeztünk?

Hirtelen jött az egész, de nem védekeztünk. De nem élvezett belém és semmi hasonló. Azt mondta hogy nagyon vigyáz.

Legjobb válasz: Ne ess kétségbe, van megoldás: 1. Ha a párod nem benned élvezett el, akkor kicsi az esély a fogamzásnak, de sajnos megtörténhet. 2. Szülõi bevonás: Remélhetõleg van olyan kapcsolatod édesanyával, hogy le tudj ülni vele. Tudom, hogy roppant égõ és roppant ciki, ,meg tök kellemetlen, de neki TE vagy a legfontosabb és az egészséged. Ha a fertõzésednek tünete van, és a kapott gyógyszert/kúpot is megmutatod, akkor be tudja (valószínû) határolni mi a gond. Ha nem, már van olyan ismerettsége nõgyógyászoknál, hogy elmenjen veled. 3. A terhességet (ha egyáltalán van) minél korábbi állapotban "kell" megszüntetni, ha nem kívánt terhességrõl van szó. Muszáj teszttel, vagy más módon megtudnod, hogy terhes vagy-e. Minél késõbb lépsz, annál kellemetlenebb lehet a következmény. 4. NE KESEREDJ EL! Azon ami már megtörtént nem érdemes rágódni és idegeskedni. Arra koncentrálj, ami elõtted áll: Szülõk bevonása minél hamarabb és meglátod könnyebb lesz!

Ne ess kétségbe, van megoldás: 1. Ha a párod nem benned élvezett el, akkor kicsi az esély a fogamzásnak, de sajnos megtörténhet. 2. Szülõi bevonás: Remélhetõleg van olyan kapcsolatod édesanyával, hogy le tudj ülni vele. Tudom, hogy roppant égõ és roppant ciki, , meg tök kellemetlen, de neki TE vagy a legfontosabb és az egészséged. Ha a fertõzésednek tünete van, és a kapott gyógyszert/kúpot is megmutatod, akkor be tudja (valószínû) határolni mi a gond. Ha nem, már van olyan ismerettsége nõgyógyászoknál, hogy elmenjen veled. 3. A terhességet (ha egyáltalán van) minél korábbi állapotban "kell" megszüntetni, ha nem kívánt terhességrõl van szó. Muszáj teszttel, vagy más módon megtudnod, hogy terhes vagy-e. Minél késõbb lépsz, annál kellemetlenebb lehet a következmény. 4. NE KESEREDJ EL! Azon ami már megtörtént nem érdemes rágódni és idegeskedni. Arra koncentrálj, ami elõtted áll: Szülõk bevonása minél hamarabb és meglátod könnyebb lesz!
Gratulálok hozzá. Ügyes vagy
senki se írta ha jól láttam, de jó lenne a srácot is értesíteni, hogy elkapott tõled valami nyavalyát.. bár mind ketten meggondolatlan buta gyerekek voltatok, de ennyit megérdemel, hogy ha reggelre leesik a p*cse akkor tudja, hogy miért:) te meg ahogy fentebb is írták, esemény utáni tabletta, kúp tovább szedés oszt jólét van.. és tessék szépen védekezni legközelebb.. teccik érteni?
ennyi idiótát
Nekem éppenséggel nem baj. Nem én leszek terhes, nem nekem kell megszülnöm a gyereket, vagy nem nekem kell abortuszra mennem. De ha te még nem szeretnél babát (márpedig gondolom 16 évesen nem akarsz), akkor jobb, ha baromi gyorsan elhúzol esemény utáni tabiért. Akár beléd élvez, akár nem, bizony teherbe eshetsz. De nem hiszem el, hogy errõl még sosem hallottál. Nem kellene ész nélkül kefélni. Ha meg fertõzésed van, akkor pláne undorító, hogy úgy szexeltetek, ráadásul gumi nélkül. Most már csak annyit tudsz tenni, hogy elmész esemény utániért aztán imádkozol. Amúgy nem tudom mit visítasz, hogy nem mered elmondani anyádnak. Majd azt tán könnyebb lesz elmondani, hogy "mami, terhes vagyok!"??
Figyelj!Az anyukák néha nagyon belefeledkeznek, hogy a kislány aki volt, az már egy "nõ, , és ezt nem képesek elfogadni!Kérj tõle tanácsot, ha el akar útasítani, akkor neki is nyomja valami a lelkét!
A kérdező hozzászólása: Az a gond hogy anyukámmal nem valami jó a kapcsolatunk :S meg ha el is mondanám neki biztos hogy hogy szóvá tenné hogy még csak 3 hónapja vagyunk együtt és már le is feküdtünk.. nem tudom mit tegyek :S
Szerintem mondd meg mi a kúpnak a neve vagy kérdezd meg a nõgyógyászt errõl.... Tabletátt kell kapnod tudtommal. Mindegy hány éves vagy. Nem abortuszt akarsz csináltatni. 72 óráig van idõd bevenni a sex után... Simán lehetsz terhes, elõváladékról halottál?? A barátodnak nincs igaza. Ne aggódj, inkább tegyél érte, hogy ne legyél az.
A kérdező hozzászólása: tablettáért nem tudok menni, 16 éves vagyok meg anyukám nem is tudja hogy lefeküdtünk a barátommal, meg a barátom sem mondott semmi hasonlót hogy kellene, mondta hogy nagyon vigyáz.. de mostmeg elfelejtettem hogy mikor kéne megjönnie a menstruációmnak és mostmeg olyan ideges vagyok.. :S úúgy utálom magam :S
A kérdező hozzászólása: De akkoris ha el se élvezett? Vagyis elélvezett de nem belém.. Igazából nem tudom milyen fertõzés, voltam nõgyógyásznál, de ott csak annyit mondott hogy felír kúpot azt használjam.. de semmit nem mondott.. de akkor éehet hogy nem is fertõzés.. :S ajj :'(
Lehetsz terhes simán, szóval irány a tablettáért. milyen fertõzésed van?
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy rosszat "tettem" :S így is eléggé utálom magam :S de mégis mondanál valami normális választ is?:(
Igen, nagy baj. 9 hónap mulva érkezik az ujabb hátrányos helyzetû IQ mentes gyereketek. Egyébként a nemibetegés átadásához külön gratulálok. Jó volna ha az ilyenek mint ti nem szaporodnának tovább. Nagyon gyorsan takarodj el az orvoshoz, és a barátodat is vidd magaddal. Fújjjj... :/

Nagyon nagy baj hogyha állandóan kiengedve hordom a hajam? Nem lesz ez uncsi egy idő után? :D

Legjobb válasz: Hogy neki uncsi lesz e? Szerintem nem...:)ha egy fiut megkérdezel mi volt rajta(a lányon),vagy milyen volt a haja lehet nem is tud rá válaszolni,mert nem azt figyeli;) de meg ha igen akkor is szeretik a kiengedett hajat:) elsõ válaszoló voltam

Hogy neki uncsi lesz e? Szerintem nem...:) ha egy fiut megkérdezel mi volt rajta(a lányon), vagy milyen volt a haja lehet nem is tud rá válaszolni, mert nem azt figyeli;) de meg ha igen akkor is szeretik a kiengedett hajat:) elsõ válaszoló voltam
imádjuk a leengedett hajat:)
Tapasztalatom szerint sokkal inkább szeretik az egyszerû leengedett hajat mint az összevissza feltûzött, besütött, kivasalt, meg ilyeneket... érted. Minél egyszerûbb annál jobb.
Hát mióta hordod "állandóan" kiengedve? És ki számára kérdezed, hogy uncsi lesz e? Neked, vagy másoknak?
A kérdező hozzászólása: hát egy fél éve kiengedve hordom a hajam, és egy fiú miatt akarom kérdezni...:D
hajsütõvasat vagy csavarót felétek nem gyártanak ? xd bocsi :D:D mittomén 1 héten 1 x besütöd azt is fel lehet fogni akkor csattal megtûzöd , hajráf, hajpánt. Be is lehet fonni oldalra.másik oldalon hagysz ki tincset és behullámosítod, annyi féle megoldás van azért. xD Hajvasalóval a hajad végét kifelé húzod ez akkor jó ha lépcsõsre van vágva a hajad. Felül megtupírozod és hajad felét feltolod és hullámcsattal rögzíted.Ilyen puffos lesz a hajad felül.
A kérdező hozzászólása: kösziû!! :D
jah csak mindenki a póthajas óráshullámos csajokra bukik nem a 3 napos csüngõ hajra.....igényletenség
Szénhidrátnapon akár ebédre, akár vacsira eheted a tésztát.

Nagy baj hogyha szájjal elégítem ki a barátomat és közben nem merek a rá nézni?

úgy értem hogy szégyell?s vagyok és nagyon zavar hogyha néz

Legjobb válasz: vegyél fel csukját

vegyél fel csukját
engem is zavart de hidd el, szólna ha érdekelné hogy ránézel-e mással van az közben elfoglalva :D
dehogy baj, mindenki légmentes szkafanderben orálozik. Semmi különleges
Miért szégyelled, hogy szereted a farkát?! Vállad fel büszkén, mert -remélhetõleg- õ is szívesen kényezteti a muffodat! Különben meg a látvány félsiker, úgyhogy ne sajnáld tõle!
Pedig az úgy a jó, szemkomtaktussal, és ha nézhetem közben. De nyugi, idõvel bátrabb leszel.
én már 5 éve élek nemi életet, de én sem tudom ezt megtenni, hogy ránézek, nem tudom, miért :D
Pedig mi fiúk szeretjük ha figyel közben a párunk..+ élmény ha látszik rajta hogy õ is élvezi!
en meg azt nem szeretem ha ram nez. szval en meg igy szeretem. engem az izgat ha latom h csak a f.rkamal foglalkozik. szval csak igy tovabb, zard ki a vilagot magad korul,
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mégegyszer:)
Az arányok ugyanazok, mint az elsõ variációnál, de én elõször a cukrot keverem habosra a sárgájával, majd belekeverem a lisztet és a sütõport. A fehérjét kemény habbá verem, majd óvatosan beleforgatom a masszába. Egy tepsit kibélelek sütõpapírral, bele a tészta, elõmelegített sütõben szép barnára sütöm.
Persze -3 tojásos piskótát. Írjak receptet?
A kérdező hozzászólása: Igen, létszíves:) nagyon szépen köszönöm!!!:)
3 tojás 3 evõkanál liszt 3 evõkanál cukor kb. 1 teáskanál sütõpor tojásfehérjét habbá + bele a cukor, majd a sárgája, végül a sütõporos liszt elõmelegített sütõben aranysárgára sütni vagy 3 tojás 3 evõkanál víz 6 evõkanál liszt 6 evõkanál cukor kb. 2 teáskanál sütõpor tojásfehérjét a vízzel habbá + bele a cukor, majd a sárgája, végül a sütõporos liszt ha a liszt felét-harmadát helyettesíted keményítõvel, jobb lesz az állaga Sok sikert!
tarts vagy 30tyúkot, és akkor sose lesz ilyen bajod:D
A kérdező hozzászólása: el is férne a 30 tyúk egy egyszobás panelban:) Köszi szépen:)
Nálunk az elõzõ lakó tartott csirkét a beépített szekrényben -amikor súroltam ki, akkor esett le, hogy mit takarítok éppen... szóval csak félre a kifogásokkal :D

Szerdán volt nagy valóstínüség szerint pé-m. Baj hogyha nem érzek ma már semmit se szurkálást se görcsöt? Tegnap még fájdogált de mára mintha elvágták volna. Rosszat jelent?

clostilt szedtem ebben a hónapban mert sose volt pé-m, és így fogalmam sincs mi a "normális" mit kéne éreznem

Legjobb válasz: Noha szerencsére még sosem kellett ilyen szert szednem, azért remélem tudok segíteni. Fél éve hõmérõzök, tuti, hogy minden hónapban volt pé-m, és a pé-t megelõzõ tojásfehérjés folyáson kívül még sosem észleltem semmi mást (szurkálást vagy pecsételést). Nyugi, nem törvényszerû, hogy szurkáljon a petefészked, attól még simán lehet, hogy a closti meghozta a peteérésedet. Szerintem célszerû lenne hõmérõznöd (ha lenne türelmed hozzá), akkor megbizonyosodhatnál róla, hogy tényleg hat a closti, és egyúttal tudnád, mikor kezdhetsz tesztelni.

Noha szerencsére még sosem kellett ilyen szert szednem, azért remélem tudok segíteni. Fél éve hõmérõzök, tuti, hogy minden hónapban volt pé-m, és a pé-t megelõzõ tojásfehérjés folyáson kívül még sosem észleltem semmi mást (szurkálást vagy pecsételést). Nyugi, nem törvényszerû, hogy szurkáljon a petefészked, attól még simán lehet, hogy a closti meghozta a peteérésedet. Szerintem célszerû lenne hõmérõznöd (ha lenne türelmed hozzá), akkor megbizonyosodhatnál róla, hogy tényleg hat a closti, és egyúttal tudnád, mikor kezdhetsz tesztelni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!