Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj hogyha (41 db)

Nagy baj hogyha nem vagyok megkeresztelve? Én hiszek Istenben csak valahogy kimaradt az életemben a keresztelés. Ettől nagy bajom lesz az életben?

:(

Legjobb válasz: Hiszel Istenben? Az ördögök is hisznek... Ez nagyon kevés. Ha gõzöd sincs arról, mit jelent a keresztség, akkor valószínûleg Jézus Krisztussal se nagyon van élõ kapcsolatod. Ez esetben a keresztség hiánya se nem oszt, se nem szoroz.

Hiszel Istenben? Az ördögök is hisznek... Ez nagyon kevés. Ha gõzöd sincs arról, mit jelent a keresztség, akkor valószínûleg Jézus Krisztussal se nagyon van élõ kapcsolatod. Ez esetben a keresztség hiánya se nem oszt, se nem szoroz.
Felnõtten is megkeresztelkedhetsz egyébként:)
Bármikor megkeresztelkedhetsz. Elmész a lakhelyed szerinti plébániára, és megmondod, hogy szeretnéd, ott pedig megmondják, mi a módja. Bármely életkorban lehet keresztelkedni, semmi gond nincs ezzel. Ha nem vagy megkeresztelve, attól nem lesz "nagy bajod az életben". Isten nem néz rád csúnyán emiatt. De miért is ne tennéd meg? Ha hiszel benne, és szereted is, akkor mi akadálya van?
Oh igen, a kis varázsvíz megment a pokoltól.
3H3iszel Ist3enben... teh3á3t 3olv3astad 333333a3 3B3ibl3iát? 3Vagy csak úgy a hasadra ütsz és azt mondod, hogy hiszel abban, akit az emberek Istennek neveznek? Azért a kettõ nagyon nem ugyanaz... ha nem vagy tisztában a keresztény vallással, nem is hihetsz az Istenében...33
A harmóniát keresd, de ne akard, csak keresd! Tapasztalj, ismerj meg új tudást ahol lehet, és helyezd új megvilágításba a régit, amennyire csak lehet! Abból még sose volt baj, és ilyen kérdésekben is rendszerint hajlamossá tesz a jó irányba indulásra.
"Vaknak, ki fényt nem kapott, Sose láthat napot, csillagot, Neki mondd, hogy van Isten." Akela
Nagy bajod? ja, garantáltan a pokolra jutsz. NAÉS? Én is oda tartok. És nem holmi sátánizmus vezetésével hanem 1 Isten létét nem tartom kizártnak de nem is hiszek benne túl mélyen és 2 attól hogy valaki hisz benne és igyekszik jól élni és betartani a tízparancsolatot nem hinném hogy az vágja el Istentõl hogy nem követi a világ egyik leghatalmasabb politikai erejének a földi szabályait. Hiszen azért a nem túl régi múltban és a középkorban egyaránt elõfordult hogy az egyház nem a vallásilag megindokolható hanem a földi gazdagság és hatalom felé vezetõ útra lépett olyankor is amikor a két elv egymás ellen szólt. Ja és utoljára a keresztségtõl sem jobb sem rosszabb ember nem leszel.

Az nagy baj, hogyha egy 16 éves fiú egy 34 éves nővel szeretkezik?

Legjobb válasz: Bajnak nem baj végülis... Ha tényleg olyan jól néz ki, miért lenne baj... :)

Dehogy baj. Sok mindent tanulhatsz tõle. Csak ésszel...
Bajnak nem baj végülis... Ha tényleg olyan jól néz ki, miért lenne baj... :)
Már kinek? Ezt szerintem leginkább a 16 éves fiú meg a 34 éves nõ tudja.
nehogy baj, ha anyakomplexusod van.
Miért lenne büntetendõ? Amúgy meg kipróbálni miért ne?
Szerintem ez elég durva. A nõnek pedig valószínûleg pedofil hajlamai lehetnek. Miért nem korban hozzád illõvel csinálod?
Beteges....
jah bocs tényleg nem büntetendõ, csak ha 14 év alatt lennél..elnéztem a számot...:-/a te esetdben végülis normális h.kiváncsi vagy de a nõ beteg az tuti...
Egyáltalán nem. Sõt ez normálisnak tekinthetõ. Mint tapasztalt nõ bevezet a szex rejtelmeibe. Nekem is mindig idõsebb nõim voltak.
nem baj, csak büntetendõ...
18 éves voltam, amikor egy 36 éves nõvel feküdtem le. Õ vette el a szüzességemet, rettentõ türelmes volt velem és megtanított mindenre amit tudnom kellett. Azóta volt már pár barátnõm és mindegyik imába foglalta a nevét. Én még mindig azt mondom, hogy egy idõsebb türelmes, kedves, szeretõ nõvel a legjobb elveszíteni a szüzességet aki tényleg figyel a fiúra. Nekem nagyon bejött. Fél évig tartott és nagyon jó volt így visszagondolva is.
Ha szûz vagy akkor tanulsz tõle, ha õ szûz akkor itt az ideje lyukadni :D tréfán kívül, szerintem ez túl nagy korkülönbség, de elképzelhetõ olyan lelki-testi vonzalom, amiben ez helytálló dolog társadalmilag viszont abnormális - talán még pszichológiailag is
17:08-as!én voltam aki azt mondta, elõször, h.büntetendõ..de aztán rájöttem h.14 év a korhatár../Amerikában viszont 21/..de az mindegy..szóval sztem nem egészséges dolog, fõleg a nõ részérõl...
A kérdező hozzászólása: csak tervezzük
már lefeküdtetek vagy csak terveztek?
"jah bocs tényleg nem büntetendõ, csak ha 14 év alatt lennél." - nem 18 év a korhatár?
Miért ne? Legfeljebb megtanit a sex minden csinára-binjára! Késõbbi barátnõid hálásak lesznek!!!

Mikor kell abbahagynom a szedést, hogyha három napig szedhetem? Nagy baj, hogyha túllépem?

Csütörtök reggel vettem be egyet, de a következ?t csak este, azután meg napi 5-öt, ahogy csütörtök este a doki mondta. Homeogéne gyógyszerr?l van szó (homeopátiás). Vény nélkül kapható, de ahányszor felírta ezt a gyógyszert a doki, mindig felkiáltójellel írta oda, hogy maximum három napig, és a betegtájékoztatón is rajta van. Túl komolyan veszem, és szedhetem vasárnap estig, vagy már a reggeli legyen az utolsó?

Legjobb válasz: Ha a doki ezt kifejezetten kiemelte a 3 napot és a betegtájékoztatón is ez van,azért én komolyan venném!

Ha a doki ezt kifejezetten kiemelte a 3 napot és a betegtájékoztatón is ez van, azért én komolyan venném!
Elõzõ vagyok, holnap még vedd be nyugodtan reggel és ha kell este.Vasárnap meg már ne!


Nagy baj, hogyha a 3 hós babám már szinte minden éjjel mellettem alszik?

Eddig az ágyikójában éjszakázott félig, 3 fele jött át hozzám szopi után, de mellettem olyan gyorsan és jól alszik, hogy nincs szívem betenni.Szinte kár, hogy a kiságy foglalja a helyet...Kinél hogy van ez?

Legjobb válasz: Az kár,h a saját ágyából magadhoz szoktattad.Amíg nagyon pici volt még elment a dolog,de lassan egyikõtöknek se lesz kényelmes.Ahogy növekszik izeg-mozog álmában,éberebb,nem fogod kipihenni magad.És harc árán fog csak vissza szokni,ami persze senki nem lesz jó.Sztem mihamarabb tedd az ágyikójába.Az,h reggel felé magadhoz veszed nem baj,annyi kell mindkettõtöknek.De igazán jót pihenni külön lehet.2 gyerekes anyuka

Az kár, h a saját ágyából magadhoz szoktattad.Amíg nagyon pici volt még elment a dolog, de lassan egyikõtöknek se lesz kényelmes.Ahogy növekszik izeg-mozog álmában, éberebb, nem fogod kipihenni magad.És harc árán fog csak vissza szokni, ami persze senki nem lesz jó.Sztem mihamarabb tedd az ágyikójába.Az, h reggel felé magadhoz veszed nem baj, annyi kell mindkettõtöknek.De igazán jót pihenni külön lehet.2 gyerekes anyuka
Sztem is tedd vissza az ágyába amíg nem késõ. Mindennek megvan az ideje, és az alvás nem az a program, amit együtt kell csinálnotok. Mindenki csak úgy tud pihenni, ha a saját ágyában alszik. Lehet még nem tûnik számodra fárasztónak a melletted alvás, de hosszútávon egyikõtök sem tudja magát kipihenni egymás mellett. 7 hós kisfiú anyukája
Mielõbb próbáld meg visszaszoktatni a véleményem szerint. Kisfiam 10hónaposan nagyon megfázott. Éjjelente mellettem altattam, mert sûrûn felébredt. Gondoltam így mindkettõnknek jobb lesz. Most 21hónapos és nagyon nehezen tudom rávenni, hogy egyedül alukáljon. Napközben már az ágyikójában alszik, de az éjjel ... Nagyon könnyen hozzászoknak a kényelemhez. :-)
szia, Bajnak nem baj, csak úgy fogsz járni mint én. A 15 hónapos kislányom még mindig itt alszik velünk. Már úgy megszoktuk egymást, hogy egyenlõre nem is akarom a kiságyba tenni. Csak idõközben már a kistesót várjuk, és nem tudom, hogy hogy fogom a kiságyába szoktatni a nagy babócámat, hogy nagy hassal majd elférjünk az ágyon.....
bocsika 10 hónapja nem aludtam át egye´jjelt sem.
Szia.A lányom mikor megszületett nem volt hajlandó máske´nt aludni, csak a mellkasomon.Hasfa´jós is volt szege´nykém nagyon 2hónapig.Aztán aludt a kiságyban, amíg felem ébredt enni.Kb 1x vissza tudtam tenni, de többször nem.Ìgy mellettem aludt tovább.Ez a mai napig íg van.Este szopi után alszik, beteszem az ágya´ba.Mikor elözször ébred, szopi visszateszem, de a 2xi ebredésne´l, esetleg3x jön mellém.A mai napig felébred 3x4x, e´s csak cicivel hajladó tovább aludni.1 hónapja egy éjszakát sem aludtam a´t, söt egyhuzamba legtöbb 3 óra.elég fa´rasztolenne minden alkalommal felkelni, e´s vissza. Èn azt mondom, hogy nem baj, hogy veled alszik.Ha nem éred fel, nagyobb lesz, majd alszik szépen külön.
Szia! 8 hónapos kislányom születése óta mellettem alszik. Igaz, hogy igy az Övé az egész ágy, mivel néha a lába van az oldalamba, néha a feje, de engem nem érdekel mások véleménye, igy érzem jól magam. Éjszaka 2-szer még fel is ébred szopizni. Vagy csak kikukucskál, hogy ott vagyok-e mellette.
Mi együtt alszunk születése óta.Én így érzem biztonságban, bár vettünk légzésfigyelõt és persze kiságyat is.Az átszoktatással várok 9 hónapos koráig, mert minden éjjel felkel egyszer, utána 1 órán át eljátszunk vele a párommal, összebújunk hárman és úgy alszik tovább.Reggel mindig mosolyogva ébred és biztonságban érzi magát mellettünk.Bízom benne, hogy késõbb át tudjuk szoktatni az ágyába, de egyelõre jó így és nem zavarja egyikünket sem.
Az én babám 4, 5 hónapos és mikor elõször felébred éjszaka onnantól csak mellettem hajlandó elaludni. Ha visszacsempészem a kiságyába fél-1 óra múlva felkel. Éjszaka fel se tûnik, hogy ott van csak reggel mikor rugdal. Ha meg a kiságyában lenne visítana. Szerintem is babafüggõ.
Ez csak a te dontesed!5honapos a babam, sokszor alszik mellettem.Nagyon szeretek vele aludni jo erzes ahogy hozzam bujik.En ugy tudom egy felmeres alapjan van pozitiv oldala hogy a baba velunk alszik.Sok mindenki irta itt hogy a babaja aztan magatol vissza szokott az agyaba.Biztos ez is baba fuggo.Sok szerencset igy vagy ugy :-))
szia.nekem a kisfiam az elejétõl kezdve velem aludt 9 hónapos koráig, mivel felkelt szopizni 3 óránként.9 hónap után eggyik napról a másikra megszokta hogy maga alszik a kiságyba és nem voltak gondok.A 5 hónapos kisleányom is velem alszik szintén szopizik 3-4 óránként.Én nem bántam meg hogy melettem van, mert multkor félrenyelt és elkezdett fuldokolni.Lehet ha messzebb vagyok nem hallom meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ, most éjjel is kapóra jött, hogy eggyütt aludtunk....Lehet, hogy lassan szétkapom a kiságyát :o)

Az nagy baj hogyha tisztán csinálom az edzést? Bővebben lennt!

Fél éve edzek és nincs pénzem semmilyen fajta tömegnövel?re sem fehérjére sem semmi ilyesmire.Egy héten 4-szer eljárok gyúrni.A kérdésem az lenne hogyha nem szedek semmit akkor jó így ahogy van?

Legjobb válasz: ha rendesen eszel akkor nem baj

ha rendesen eszel akkor nem baj
Tényleg nincs bajj ha normálissan eszel én is így tolom
Bajnak biztos, hogy nem baj, csak lassan, sõt nem igazán fejlõdsz egy bizonyos szint után. Elméletileg csak kajával is lehet eredményt elérni, de az drágább, mint a táplálékkiegészítõk, és jobban át kell gondolnod. 3 tojás és 10 deka barna kenyér = 23 gr fehérje, 50gr szénhidrát éa 15 gr zsír. Ez teljesen jó kaja. Ezt lehet, hogy olcsóbban megkapod tömegnövelõbõl, de mindenképpen könnyebb magadba döntened edzés után, mint nekiállni fõzõcskézni. A normál kaja az alap. Jobb, mint a kiegészítõk. Azok esetleg olcsóbbak, mindenképpen praktikusabbak. Vagyis normál kajával (értsd ezalatt egészséges, fehérjedús étkezés) csak sok pénzbõl érsz el eredményt.

Az szerintetek nagy baj, hogyha nem bírom a festett hajat?

Mondjuk ha egy dohányos és egy festett hajú közül kell választanom, akkor inkább az utóbbi. De olyan, mintha senki sem önmaga akarna lenni, sokszor pl. nem is azért festetik be, mert nekik állna jól, hanem mert a kedvenc énekesnőjük is szőke. Tapintásra már nem olyan műanyag, mint tíz évvel ezelőtt, sokszor engem is megtéveszt tapintásra. Ez még nem kedveltette meg velem a dolgot. Sokszor tapasztalok egyfajta a festett hajjal járó igénytelenséget: több centi le van nőve, ki van kopva, eredetileg sem állt jól az a szín. Amúgy szeretem a természetes vöröset és a szőkét, de a festett az olyan, mintha lefújnék egy normál autót pirosra, Ferrarinak nevezném, aztán meg egy Ferrari árán adnám el, mert az piros. A szőke és a vörös hajnak van egyfajta könnyen felismerhető szerkezete, ami alapján észreveszem a festettet és az eredetit. 21/F

Legjobb válasz: A festett vörös ténylég nagyon hülyén néz ki. Én sem kedvelem a festett hajat.

A festett vörös ténylég nagyon hülyén néz ki. Én sem kedvelem a festett hajat.
nem, szerintem is az eredeti jobb, mármint lányokon 20L
Ha õszül, vagy tényleg csúnya a színe a hajának, akkor fesse, de ne rikítóan más színûre. Amúgy ez a szépségipar beugratása, a sok p.csa elhiszi, hogy ettõl szebb lesz, és két marokkal dobják ki a pénzt az ablakon, jó esetben a sajátját, rossz esetben a pasiét. Persze a pasik is megérik a pénzüket, az õ ízlésük is torz sokszor, mûköröm, szoli, festett haj, méteres vakolat, tetovált szemöldök, a felpumpált szájról meg mellekrõl ne is beszéljünk... Természetes nõt akarok!!!
Nekem sem tetszik, mikor meg látok egy lányt pl. szõke hajjal, és festett mindig ez ugrik be. A haja szinét alakitja atermészete után!!!!
semmi bajom vele, amíg igényes, azaz nincs lenõve. illetve a színe ne legyen ronda (lehet felõlem lila is ha megy a stílusához) a vörös haj nekem amúgy bejövõs, csakúgy mint a "nagyonfekete" meg a platinaszõke. egyik se egy túl természetes szín :D (vagy ritka:D) 22/F
Nekem nem baj, neked az lesz, mert már nem találsz olyan nõt aki ne festené a haját. Szerintem a festett haj nagyon jól néz ki, fõleg a nem természetes színek, mint a festett vörös, stb. De hát nem mindenkinek ugyanaz tetszik.
Nem baj, csak róka az olyan, aki ne festené. Szerintem mindenkinek az áll jól, amivel született, a természet nem hülye. Különben én nem festem magam (soha, még szempillaspirál, vagy szemhéjkihúzó sincs) nincs festve a hajam, és elkerülöm a fiúk figyelmét, mert nem vagyok elég barna (télen?), és nem tartanak szépnek. Pedig ha mindenkirõl lemosnánk azt a sok kemikáliát.... És még csodálkoznak, hogy 21 évesen olyan a bõröm, mint 16 évesen.

Nagyon nagy baj hogyha állandóan kiengedve hordom a hajam? Nem lesz ez uncsi egy idő után? :D

Legjobb válasz: Hogy neki uncsi lesz e? Szerintem nem...:)ha egy fiut megkérdezel mi volt rajta(a lányon),vagy milyen volt a haja lehet nem is tud rá válaszolni,mert nem azt figyeli;) de meg ha igen akkor is szeretik a kiengedett hajat:) elsõ válaszoló voltam

Hogy neki uncsi lesz e? Szerintem nem...:) ha egy fiut megkérdezel mi volt rajta(a lányon), vagy milyen volt a haja lehet nem is tud rá válaszolni, mert nem azt figyeli;) de meg ha igen akkor is szeretik a kiengedett hajat:) elsõ válaszoló voltam
imádjuk a leengedett hajat:)
Tapasztalatom szerint sokkal inkább szeretik az egyszerû leengedett hajat mint az összevissza feltûzött, besütött, kivasalt, meg ilyeneket... érted. Minél egyszerûbb annál jobb.
Hát mióta hordod "állandóan" kiengedve? És ki számára kérdezed, hogy uncsi lesz e? Neked, vagy másoknak?
A kérdező hozzászólása: hát egy fél éve kiengedve hordom a hajam, és egy fiú miatt akarom kérdezni...:D
hajsütõvasat vagy csavarót felétek nem gyártanak ? xd bocsi :D:D mittomén 1 héten 1 x besütöd azt is fel lehet fogni akkor csattal megtûzöd , hajráf, hajpánt. Be is lehet fonni oldalra.másik oldalon hagysz ki tincset és behullámosítod, annyi féle megoldás van azért. xD Hajvasalóval a hajad végét kifelé húzod ez akkor jó ha lépcsõsre van vágva a hajad. Felül megtupírozod és hajad felét feltolod és hullámcsattal rögzíted.Ilyen puffos lesz a hajad felül.
A kérdező hozzászólása: kösziû!! :D
jah csak mindenki a póthajas óráshullámos csajokra bukik nem a 3 napos csüngõ hajra.....igényletenség
Szénhidrátnapon akár ebédre, akár vacsira eheted a tésztát.

Az mennyire nagy baj, hogyha vesztes vagyok?

Legjobb válasz: Engem nem zavar:)

Engem nem zavar:)
Nem érdekel, nem is ismerlek. :D
Abszolút nem baj, mert nagy vesztesekbõl lesznek az élet nagy nyertesei a végén:) Én szeretem a veszteseket, mert köztük többen is vannak akik komoly értéket képviselnek:)
Nem vagy vesztes, szivi. :)
Csak nézd meg a kaktuszos csávót és rájössz, hogy te inkább nyertes vagy. Másfél percet kell megnézni ebbõl a videóbol és megérted mit akarok mondtani... http://www.youtube.com/watch?v=N5EaSFsDvEg

Nagy baj hogyha szájjal elégítem ki a barátomat és közben nem merek a rá nézni?

úgy értem hogy szégyell?s vagyok és nagyon zavar hogyha néz

Legjobb válasz: vegyél fel csukját

vegyél fel csukját
engem is zavart de hidd el, szólna ha érdekelné hogy ránézel-e mással van az közben elfoglalva :D
dehogy baj, mindenki légmentes szkafanderben orálozik. Semmi különleges
Miért szégyelled, hogy szereted a farkát?! Vállad fel büszkén, mert -remélhetõleg- õ is szívesen kényezteti a muffodat! Különben meg a látvány félsiker, úgyhogy ne sajnáld tõle!
Pedig az úgy a jó, szemkomtaktussal, és ha nézhetem közben. De nyugi, idõvel bátrabb leszel.
én már 5 éve élek nemi életet, de én sem tudom ezt megtenni, hogy ránézek, nem tudom, miért :D
Pedig mi fiúk szeretjük ha figyel közben a párunk..+ élmény ha látszik rajta hogy õ is élvezi!
en meg azt nem szeretem ha ram nez. szval en meg igy szeretem. engem az izgat ha latom h csak a f.rkamal foglalkozik. szval csak igy tovabb, zard ki a vilagot magad korul,


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!