Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj hogy szeretem (100 db)

Miért olyan nagy baj, hogy szeretnék 1-2 hónapot itthon tölteni?

Év elején államvizsgáztam, utána kaptam egy alkalmi munkát, ami még most is tart. A lényeg az, hogy szeretnék nyelvvizsgákra készülni, amik diplomához kellenek. 2 fels?fokú vizsgáról van szó, úgyhogy elég sokat kellene tanulni. Munka mellett egyszer?en nem bírok erre koncentrálni. Plusz még szeretném folytatni az autósulit is. Többek között ezért is szeretnék kilépni a munkahelyemr?l (ahol amúgy sem akartam sokáig maradni, mivel rossz feltételek mellett dolgozom). Anyukám emiatt eléggé haragszik, nagyon nem díjazza ezt a tervemet...

Legjobb válasz: anyud lehet attól fél, hogy nem találnál másik munkát.

anyud lehet attól fél, hogy nem találnál másik munkát.
Szerintem alapvetõen csak attól tart, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben nagyon nehéz lesz másik állást találnod.
Az õ felfogásába ez nem fér bele, és/vagy nem akarja ezt finanszírozni. De ha az anyagi oldalát a dolognak állni tudod (értsd: van egy-két hónapra elegendõ félretett pénzed), akkor nem hinném, hogy problémázna. Egyébként én, habár az államvizsga csak egy év múlva lesz, biztosan nem fogok ezen a nyáron dolgozni. Semmi problémát nem csináltak ebbõl.
Szia! az nem lehet esetleg, hogy Anyukád azért kevésbé megértõ, mert az õ életében más volt a fontossági sorrend, mások kerültek elõtérbe, mint a te életedben? szerintem egyszerûen arról van szó, hogy õ másképp csinálná, ha a helyedben lenne. De mivel nincs a helyedben, ezért te állítod fel a sorrendet és te döntöd el, mit csinálsz. Lehet, hogy most nem díjazza az ötletedet, de ez nem jelenti azt hogy baj, ha nyáron a tanulásra koncentrálsz munka helyett. Meglesz az eredménye és ennek õ is örülni fog, ebben biztos vagyok:) Sok sikert! 19L
Tanulsz rájuk hétvégén és meló után este, aztán slussz. nekem volt olyan félévem, hogy egyszerre írtam szakdogát, készültem nyelvvizsgára, egy embertelen szigorlatra, tanítási gyakorlatom voltam (ez olyan mintha élesben dolgoztam volna, minden hétköznap napi 5 órát tanítottam) és le is ÁV-tam. Kicsit kikészültem, de mindennek ára van. Meg lehet csinálni.
Melyik az a két nyelv? :D
A kérdező hozzászólása: Angol és német. Miért?

Miért nem szeretik a lányok a nem vagány srácokat? Aki nem a menő gyerek és nem lóg folytona discóban? Miért olyan nagy baj, hogy határozatlan valaki?

Meg kevés az önbizalma.

Legjobb válasz: Jaj már... Tetszik egy csaj neked, de nem akar járni veled, mert nincs autód. Ez történt most. Nem nagy szám. Ebben az életkorban sajnos ez teljesen így van. Majd idõsödtök aztán megváltozik az értékrend. Csak gyõzd kivárni... 25/f

Azért mert a nem vagyány pasikat csak a nõk tudják értékelni - tisztelet a kivételnek. A fruskák tényleg vonzódnak a nagy vagányokhoz, de elõbb-utóbb rájönnek az "apró" eltérésekre.
lány vagyok és egy pasim sem volt még, mert nem vagyok az a nagy buizós, bagydumás csaj.De nem is zavar, mert tudom, hogy hosszútávon ez a jó.És elhiszem, hogy majd jön egy srác és nem az alapján ítél, hogy nagydumás bulizós csaj vagyok-e.Ez van ilyen a természetem, és nem fogok megváltozni a pasik kedvéért. NEked is ezt ajánlom, annyi lány van a világon és ismerek olyat aki pont az ilyen srácokba zúg bele. 14/L
Talán azért, mert TE nem veszed észre azokat a lányokat akinek bejössz, pedig õk is szeretnének egy kis boldogságot, csakhát kevés az önbizalmuk....
Jaj már... Tetszik egy csaj neked, de nem akar járni veled, mert nincs autód. Ez történt most. Nem nagy szám. Ebben az életkorban sajnos ez teljesen így van. Majd idõsödtök aztán megváltozik az értékrend. Csak gyõzd kivárni... 25/f
A határozatlan és a nem vagány az nem szinonímái egymásnak. Én nem vagyok vagány, soha nem is voltam, de határozatlan az nem vagyok. A határozatlanságot utálom és nem nagyon szeretik szerintem a lányok sem. Attól, hogy nem jársz szórakozni nem vagy kevesebb, csak nem értem miért nem teszed. Ha határozatlan vagy és ráadásul önbizalomhiányos, akkor pont az a két tulajdonságod nincs meg, ami elengedhetlen egy ismerkedés kezdeti nehézségeinek áthidalásához. Reméljük ez hamar megváltozik, mert ha ilyen maradsz, egy darabig nem is lesz csajod. Sorry, ilyen az élet. 25/f
Mibõl gondolod hogy nem szeretik? Az én környezetemben senki nem szereti a hûde menõ srácokat. Fõleg nem a bulizós nagydumásokat. Nem lehet bennük megbízni. Viszont az sem jó ha valakinek túlzottan kevés az önbizalma... és ha ezt még hangoztatja is, olyan mintha sajnáltatná magát és az nem valami vonzó. Nem sajnálatból akarok valakivel együtt lenni.
Tudod drágám, tedd fel magadban a kérdést: "Érdekel, hogy egy lány hogy van kifestve?" "Érdekel, hogy vannak-e mellei?" "Zavar, ha testi hibája van?" Mert valószínûleg rossz helyen keresed apárod. neked is vannak fenntartásaid, talán egy 10 kg-val nehezebb lánnyal nem is kezdenél, pedig õ édes, aranyos és önbizalomhiányos.
A kérdező hozzászólása: 22:07 hiszed vagy sics nincs semmim amit egy lánynak adhatnék. Én jóformán csak azt láttam, hogy a bulizós, nyakláncos menõ gyerekekt kedvelik a lányok legalább a nyitottságuk miatt, meg a bunkóságukat is viselik sõt kedvelik. Aztán aki kevésbé határozott, nem jár discóba nem vagyány gyerek vagy nem is akar annak látszani akko az esélyek erõsen csökkennek.
A kérdező hozzászólása: Döbbenet, hogy mennyire nem sikerült fiérfivé válnom
A kérdező hozzászólása: 00:43 Te vagy a ritka kivétel. Kapd el és szorongasd meg a tökét, hogy ne csinálja. Bár azt mondják a flört egészséges még kapcsolatban is.
Én nem akarom, hogy így legyen, de sajnos most éli ki magát. Adnék egy tanácsot Neked, ha akarod megfogadod, ha akarod nem: Nyisd ki a szemed, és ne foglalkozz azokkal a csajokkal, akiknek csak a kocsi, meg hasonlók számítanak. Keress egy lenyugodott, szolíd cicust, és hidd el, boldog leszel.
A kérdező hozzászólása: ezt a kérdést nem is biztos, hogy ide kellett volna feltenni.
A kérdező hozzászólása: Azt a cicus nem csak megtalálni kell.valahogy meg kellene szólítani is. A csajozásban van némi lemaradásom. De igazad van. Csak azthiszem nem most akarom megtalálni. Valamivel késõbb.
Az én férjemnek sem volt autója, lakása, mikor megismerkedtünk. Félénk volt, és még melója sem volt. Hozzáteszem, 23 éves volt. Én meg kimondottan szép csaj voltam, menõ, legalábbis mindenki annak tartott. Nagy pofám volt, meg hasonlók. Általában a menõ srácoknak tetszettem meg, én mégse akartam olyan pasit, aki menõ, magabiztos, autó, meló, lakás, stb. Kimondottan félénk srácot akartam. Õ ilyen volt. Mégis megfogott benne valami, talán pont az, hogy ennyire eltért a menõ pasiktól. Sajnos késõbb jött rá arra, hogy így is lehet csajozni, és a mai napig csajozik, pedig én nem változtam, ugyanolyan laza vagyok, mint eddig, hozzáteszem, két gyermekünk van.
A lányok szeretik/szeretnék a szolíd srácokat, de ha a szolíd srácon nem látszik, hogy akar valamit a lánytól (mert bátortalan, bizonytalan, stb.), a lány sem fog lépni! Tudod ez olyasmi, hogyha a lány nem érzi hogy az erõt, a bátorságot a fiúból a kezdeményezésre, azt feltételezheti, hogy ha összejönnének, a fiú nem tudná õt megvédeni veszélyhelyzetben! És ne az olyan lányok társaságát keresd, akik hátat fordítanak, mert nincs kocsid! Azok csak valakit akarnak, aki állja a szórakozási kölségeiket, amiért õk max sexet adnak, de szeretetet, megbecsülést nem... Miért, semmi másod nincs, amiért egy lány szerethetne? A gondoskodó, segítõkész, életvidám srácokat hosszú távon a lányok jobban méltányolják! Már a normális lányok! :) A lényeg az, hogy tudj kezdeményezni, még ha nem is a "jóseged oszt'kõkóla" módszerrel, de ha egyszerûen felhívod magadra a figyelmet, aztán nyitottan reagálsz és hagyod hogy megismerjenek, biztosan több sikered lesz! Csak ne legyél ennyire felületes! És nem egy lány mellett kell férfivé válnod, az magadtól is kell, hogy menjen! ;) L/22
Úgy látom az általánosításod alapján, hogy te pont mindig valami bulizós és nagydumás lányba futottál bele... Azért, mert lepattintott egy külsõségek után rohanó fruska, attól még nem kell a többi lányra is ráragasztani ezt a cimkét. Én ki nem állhatom a diszkós cápafogas-nyakláncos rózsaszínpólós beképzelt egyedeket, ezért nem kezdenék velük soha (persze én is jûrok szórakozni, hogyne járnék, csak nem sznobok közé). De ehhez kell egy bizonyos érett gondolkodás, hogy rájöjj, a külsõ nem tükrözi a belsõt és fordítva. Aki pedig mondjuk egy átlagos lány, ne adj Isten önbizalomhiányos is, az akárhogy vágyik egy ilyen diszkópatkányra, nem biztos, hogy megkapja. És ez a lekoptatás kell neki, hogy rájöjjön, hogy léteznek a hiú kisfiúkon kívül mások is, akik külsõleg talán nem egy adoniszok, de megadják azt a biztonságot és szeretetet, amire a kis szívük vágyik. Úgyhogy azt ajánlom, hogy inkább a belsõ értékeidet fejleszd, törõdj a lányokkal, persze az ápoltságot se felejtsd el. Eljön a te idõd is, de nem kell elsietni semmit.
Szia! Én olyan tipusu csaj vagyok hogy én megyek oda a fiúkhoz:) vagány menõ...stb mind1 szimpi legyen azt kész:) Nem kell félned semitöl nyugotan menny oda a lányokhoz (nem harapunk)..:)
A kérdező hozzászólása: Az autót csak példának szántam.
A kérdező hozzászólása: "Ha határozatlan vagy és ráadásul önbizalomhiányos, akkor pont az a két tulajdonságod nincs meg, ami elengedhetlen egy ismerkedés kezdeti nehézségeinek áthidalásához. Reméljük ez hamar megváltozik, mert ha ilyen maradsz, egy darabig nem is lesz csajod. Sorry, ilyen az élet. " Nehéz éveknek nézek elébe ezek szerint. Hogy lehet rajta változtatni?
A kérdező hozzászólása: Én nem hangoztatom, hogy kevés az önbizalmam. Ezt a lányok kiszúrják. Mégis csak jobb az a fiú akinek van auója, mint az akinek nincs. Most nem kapcsolatról beszélek. Csak a megismerkedésrõl. Elõnyben vannak a "menõsrácok"
Ez szerintem ugy mukszik, hogy ahogyan a csajok a meno fiukert vannak oda, ne legyunk alszentek, a pasik meg a jo csajokra. En nem szeretem a felenk fiukat, pontosan azert mert eddig csak ilyenem volt (sosoem erdekelt penz, menoseg, stb.) es tudod mit nyujtottak? Semmit. Felenk az eletben, az agyban, nem tudnak megvedeni. Ez fontos. Nem az az a baj, ha nem te vagy a tarsasag kozeppontja es szorod ezerrel a poenokat, csak legyel ferfi. En mindig azt figyelem, aki csondben meghuzodik es ironikusan vigyorog a tobbi nagykepu balfeken. Legyel hatarozott es ha valami nem sikerul, csak nevess rajta. Majd legkozelebb menni fog, csak ne legyel puha pocs, mert ez az amit a nok gyulolnek, szerintem ezert "jobb" a bunko pasik is nekik.

21 éves legjobb barátnőm nagy bajban van. Szeretnék neki segíteni, de félek is, hogyan segíthetnék neki?

Mindketten félünk a férjétől,akihez egy éve ment hozzá.Egyikünk sem ilyennek ismerte a férfit,de egy ideje,nagyon megváltozott.A barátnőm három hónapja terhes,ezt ő is,én is és a férje is tudjuk.Viszont a férje úgy fél éve rengeteget iszik,és sokat veszekszik a barátnőmmel.Legutóbb nagyon eldurvult egy ilyen veszekedésük:a barátnőm felpofozta,mire a férje annyira meglökte,hogy felsebezte a homlokát,és a földre esett.A barátnőm már fenyegetőzött neki,hogy a rendőrséghez fordul,de ő visszafenyegetett,hogy azt súlyosan megbánjuk.Félünk tőle,egyre jobban.De leginkább a barátnőmet féltem,és a babát a hasában.Elment az orvoshoz,még minden rendben,de ki tudja,hogy végződik a legközelebbi veszekedés?Szóval most amíg ki nem találjuk,hogy mi lesz,próbálunk mindig egyet érteni vele,és mindent úgy tenni,hogy neki jó legyen.Mármint a férjének.Ráadásul a barátnőm meg én is elég távol élünk a családunktól,együtt költöztünk ide,és én is velük élek. Kérlek segítsetek!Ti mit tennétek?Én nagyon szeretem a barátnőmet,nagyon régóta legjobb barátnők vagyunk.Kérlek,csak segítsetek! 19/L

Legjobb válasz: A fenyegetés csak olaj a tûzre. Nincs férfi rokon vagy barát? Én megveretném vagy velük együtt leülni és beszélni, hogy ezen a stíluson változtasson, hisz apuka lesz. Milyen példát mutat majd a gyereknek. Amúgy lehet csak a kisbaba miatt, hogy most már ilyen hamar családjuk lesz ez miatt bepánikolt és ez miatt viselkedik így,hisz elég fiatalok vagytok, hogy meg e tud adni mindent stb...Amúgy igen, alázkodjatok be és próbáljatok mindent úgy tenni ahogy neki jó de azért álljatok ki magatokért... Meg kell nézni, hogy idõvel változik e. De, ha durvul akkor meg el kell menni és ott hagyni.

A fenyegetés csak olaj a tûzre. Nincs férfi rokon vagy barát? Én megveretném vagy velük együtt leülni és beszélni, hogy ezen a stíluson változtasson, hisz apuka lesz. Milyen példát mutat majd a gyereknek. Amúgy lehet csak a kisbaba miatt, hogy most már ilyen hamar családjuk lesz ez miatt bepánikolt és ez miatt viselkedik így, hisz elég fiatalok vagytok, hogy meg e tud adni mindent stb...Amúgy igen, alázkodjatok be és próbáljatok mindent úgy tenni ahogy neki jó de azért álljatok ki magatokért... Meg kell nézni, hogy idõvel változik e. De, ha durvul akkor meg el kell menni és ott hagyni.
Vannak olyan anyaotthonok, ahol kaphat segítséget és védelmet a barátnõd. Persze ehhez el kell döntenie, hogy külön akar válni.
Ott kell hagyni, az ilyen ember nem fog valtozni. Egyre rosszabb lesz!
1. Ha reszeg, jobb beken hagyni, es nem provokalni semmivel. 2. En nagyon meggondolnam hogy hogyan is tovabb??? Mar ha iszik az epp eleg.Az azt jelenti hogy a fizeteset elkolti, es ez senkinek nem lesz jo.
:D :D :D
Ez ilyen lelki traumát okozott neked? xD Pszihológust ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Nem. Csak a legkisebb nyomokat is el akarom tüntetni.
Valahogy csak kibírod!
A kérdező hozzászólása: Igen.
létezik, csak nem olyan mint a filmekben.olyan ember mint te vagy én. nem varázsló. nem repüli körül az egész világot szánkóval meg ilyenek. :)

Tényleg ritka az olyan csaj akinek tetszenek a lányos fiúk? Miért olyan nagy baj hogy fiú létemre szeretem festeni a szemem, körmöm és hosszú hajam van?

Legjobb válasz: háát figy én lány vagyok és biszex... inkább a lányokhoz vonzódom, fiúkból meg csak a lányos fiúk jönnek be, de közölük se mindegyik... a metroszexualitás, meg a szoláriumozottság meg a kurvaság meg az emó meg a nyávogós hang nem igazán szimpi lányban sem, nemhogy fiúban. de nézd a jó oldalát, legalább megérted a lányokat, h miért vacilálnak órákig a hajukkal meg a sminkjükkel, és tudsz nekik tippeket adni. ezt biztos sokan értékelik. és sok lánynak nem jönnek be a jetik... a tévhittel ellentétben nem attól férfi egy férfi, hogy szõrös és bûzlik. na bocs ezért a hülye válaszért, kezdek fáradni:D

Hát nekem is eléggé lányos pasim van (nem festi magát de hosszú haja van és emo-n öltözködik (de nem az ) ) Szerintem nem gáz , persze egy bizonyos fokid , nha meg lehetsz a kinézeted ellenére pasi , csak viselkedj úgy , és érezze a lány hogy te psai vagy aki határozott , magabiztos (de nem önelégült) és hogy te vagy a domináns személy (tehát te vagy az erõs aki mellet a lány bizonságba van ) :) Hajráá
háát figy én lány vagyok és biszex... inkább a lányokhoz vonzódom, fiúkból meg csak a lányos fiúk jönnek be, de közölük se mindegyik... a metroszexualitás, meg a szoláriumozottság meg a kurvaság meg az emó meg a nyávogós hang nem igazán szimpi lányban sem, nemhogy fiúban. de nézd a jó oldalát, legalább megérted a lányokat, h miért vacilálnak órákig a hajukkal meg a sminkjükkel, és tudsz nekik tippeket adni. ezt biztos sokan értékelik. és sok lánynak nem jönnek be a jetik... a tévhittel ellentétben nem attól férfi egy férfi, hogy szõrös és bûzlik. na bocs ezért a hülye válaszért, kezdek fáradni:D
Nekem volt már olyan barátom (fiú), aki festette magát, szempillaspirált, rúzst és rózsaszín körömlakkot használt. Nekem tetszenek a lányos fiúk, szerintem szép, ha egy fiú ad magára. A kozmetikusomnál is elég sok fiúval találkozom és a ballagási bankettemen is láttam olyan fiút, aki rúzsoszta a száját. Na ennyi! csõ..
A te stílusodhoz tartozó lányoknak biztos tetszel. Viszont én sem járnék lányos fiúval... egy férfi nézzen ki úgy, mint egy férfi. Persze ettõl függetlenül sok lánynak tetszhet egy lányos fiú.
Egy no attol no, hogy a ferfi azza teszi es forditva... Nincs gond, ha neked a szemfestek meg a koromlakk tetszik. De nem ferfias. A hosszuhaj az viszont lehet az ha apolt es jol van nyirva. En is jobban szeretem a ferfias ferfiakat. A szoros mellkast meg a borostat. Mindenkinek mas...tudod. De bizzunk benne elobb-utobb kinovod az eyeliner-es idoszakodat es ferfive novod ki magad...
Mert buzis! A nõk többségének igazi pasi kell, nem egy lányos pasi, aki többet törõdik a kinézetével mint õk! Egyátalán nem férfias, nekünk nõknek pedig az kell!
Kedves ember! Ne haragudj, de ha lanyos fiu kinezettel akarsz csajt magadnak, akkor olyan csajszit valassz aki amugy pasi. Minden gondod megszunik ezzel.
Mert ciki lenne kimenni veled az utcára gondolom... Én enm tudnék kimenni bocsi.Nemtom milyen mértékbenfested a szemed, gondolom olyan EMO stílusban. Tudod szeretjük mi lányok, hogyha egy férfias pasi áll velünk szembe és enme gy yolan, aki ránk hasonlít... Bocsi ettõl függetlenül nem akartalak megbántani. Üdv.:M.
Szvsz, keress egy fiút!
hát például az én volt csajomnak csak az ilyen pasik jöttek be. mert szerinte ez olyan aranyos. kinek mi. :D ne add fel. keress ilyen belevalo csajokat, akik gördeszkáznak meg ilyesmi, jó csajok, sõt a legjobbak mert jól is néznek ki és nem nyávognak mindenen, és nekik általában a lányosabb pasik jönnek be. nem kell megválltoznod ezért, csak más helyeken kell csajokat keresgetned.
szerintem ettõl függetlenül is találsz lányt aki szeret...mondjuk atól függ, hogy milyenre fested magad, ha sznes az már tényleg nehézkes dolog :D (de ettõl se kellene feladni) deha feketével szerintem abszolút nincs semmi gond.
Szerintem elég ritka, akinek bejön. És szerintem az ennyire lányos fiúk is ritkák(hálistennek), úgyhogy ez éppen így van jól. Hát azért baj, mert a körömlakk, a smink nõknek való dolgok, bár lehet, én vagyok túl konzervatív. Én lány létemre sem használom ezeket, és nem szeretném, ha olyan fiúm lenne, aki lányosabb nálam :D
Miért is lenne baj? Miért kell ezt megkérdezni? Ha nektek nem baj, akkor nem baj.
A kérdező hozzászólása: orál közben nyal, és ujjaz szerintem amúgy azért élvezem jobban az orált, mert akkor a csiklómat is izgatja, valamint a hüvelyemet is
A kérdező hozzászólása: :) nem jelentkezem, bocsi
Vaagy ha nyal akkor a csiklódat ingerli, ha szexeltek meg a hüvelyen van a hangsúly?
Te vagy álmaim nõje, ha esetleg szakítotok a barátoddal mindenképpen jelentkezz.
A kérdező hozzászólása: Igazából mert ha szeretkezünk, elõtte akkor is van orális kényeztetés, és általában már nagyon kifáraszt addigra, mire szeretkeznénk. Valamint én az orális kényesztetést, szal amiko nyal, azt sokkal jobban élvezem, mint a szeretkezést. Nem tudom, miért lehet amúgy? Hogy sokkal jobban szeretem, amikor nyal, mint amikor szeretkezünk. Ugye ez nem hajlam leszbikusságra?
Ha esetleg szétmennétek majd valamikor, én azonnal feleségül vennélek, istennõm.
Hát de most komolyan... Ha hiányolja, akkor miért nem csináljátok többet? Mármint, feltételezem azért te is élvezed... Szerintem ha hiányolja akkor csináljátok többet, ha neked is jól esik.
A kérdező hozzászólása: Néha kicsit hiányolja, hogy több lehetne a szeretkezés. De amúgy annyira nem bántja a dolog. :)
Ha nektek jó így, akkor miért lenne baj?
Gratulálok, hogy jól szopsz :) Kb. a kérdés lényege ez volt :D Ha mindkét félnek ez elég, akkor minden rendben van.

Még szűz vagyok, de nagyon szeretnék szexelni, persze csak azzal, akit szeretek. Csak az a baj, hogy duci vagyok, és félek, hogy e miatt nem fog senki belémszeretni, főleg nem szexelni velem. Velem van a baj? 16/L

16 vagyok, és 160/70

Legjobb válasz: A 160/70 annyira nem hangzik számomra durvának. Bár kétségtelen, hogy attól is függ, hogyan is van eloszolva. Én pl eleve nem szeretem az olyan lányokat, akiknek olyan a teste mint egy 8éves kisfiújé. Ha raksz fel egy képet vagy elküldöd priviben elmondom a véleményemet ha szeretnéd.

A 160/70 annyira nem hangzik számomra durvának. Bár kétségtelen, hogy attól is függ, hogyan is van eloszolva. Én pl eleve nem szeretem az olyan lányokat, akiknek olyan a teste mint egy 8éves kisfiújé. Ha raksz fel egy képet vagy elküldöd priviben elmondom a véleményemet ha szeretnéd.
Fogyni mindíg lehet, de szerintem nem kell csak a média gerjeszti a nõkben hogy csak az lehet szép aki sovány...minden férfinak más a nõideálja...szélsõséges esetekre is van példa bõven, magam is az vagyok, valaki undorodna tõlem van akinek emg kellenék..ez így megy...ne félj attól hogy a súõlyfelesleg megállít...persze ha emiatt gátlásos vagy az már megállíthat... Egyik osztálytársnõm aki szintén 16 és hasonéó paraméterekkel rendelkezik mint te, egy 6 évvel idõsebb elég rendes srác szereti, járnak jól emgvannak, s zex is van köztük...az hogy valaki duci...? van aki épp a jó nag ymelleknek örül, éshogy van mit fogni nemcsak pár elsorvadt izomköteg....
Olyan fiút keress, aki a szerelmed lesz, nem a szexpartnered...ha meg szeretni fog, akkor úgy, ahogy vagy, ez a lényege.
Igen veled van. Ha ennyire zavar a súlyod, fogyj le, és ne nyavalyogj. Amúgy meg ha annyira akarnál, tudnál találni barátot, mert nem minden fiú epedezik a modell alkatért.
Szerintem próbálj lefogyni méghozzá sporttal. Ésszel, nem pedig úgy, hogy lemész egyszer az edzõterembe, aztán lesérülsz és utána 3 hónapig nem. Keveseket mozogj, de azt rendszeresen. Más emberré kell válnod. Ha szerelmet akarsz, akkor legyél olyan, aki érdemes rá. Ha magadat szégyenled, akkor senki nem fog rád igazán vágyni.
A kérdező hozzászólása: ha te mondod
ez nem is veszes, a normal sulyt ugy szamoljak ki, hogy a magassagbol kivonak 100-at, persze lehet valaki sulyosabb is de fugg a csontozattol. En peldaul csontozabb alkat vagyok, eleg sokat nyomnak a latban es meg parnacskaim is vannak. Hasonlo cipoben jartam en is, feltem, hogy nem jovok be senkinek ezert soha nem tudtam elengedni magam amikor pasival voltam. Lassu lepesekkel letudtam gyozni a gatlasaimat es nem is fogyokuraztam kozben. Ha lefogysz nem biztos, hogy megtanulod magad elfogadni. Sok sikert es nem kell gorcsolni, mert sokat veszithetsz!
Úristen! Még akkora marhaságot, hogy valaki kövéren csak csúnya pasit foghat ki... én kövér/túlsúlyos vagyok mégis baromi jó pasim van, már 2. éve és minden a legnagyobb rendben van velünk. ja és nem csak én mondom, hogy jól néz ki. : P
Nem a pálcika csajokról van szó. Hanem, akiken van valamennyi hús, de nem túlsúlyos. http://www.kimkardashiandancing.com/images/kim-kardashian-bi.. Errõl van itten szó! :D Ilyennek a jó!
ez hülyeség, nagyon sok pasi nem szereti a csontsovány, pálcika csajokat és sok valakinél nem is feltétlen a külsõ számít. az meg nem gáz ha 16 évesen még szûz vagy vagy nem volt pasid, a lényeg h ne keress görcsösen barátot
Szerintem ne aggódj ezen, 16 évesen egyáltalán nem számít kivételes esetnek, hogy szûz vagy! Ha feltetted ezt a kérdést, akkor valószínüleg elégedetlen vagy a testeddel.A legfontosabb: próbáld elfogadni önmagadat!Amíg ez nem megy addig más sem fog.Ne foglalkozz mások véleményével! Ha mégis úgy döntöttél, hogy fogyni szeretnél, akkor folyamatosan csináld.Mozogj sokat és kevesebb nasi!Én sokat futottam, bicikliztem és tornáztam.Ne add majd fel az elsõ próbálkozásoknál, az akaraterõ a kulcsa az egésznek.Meglátod menni fog, nekem is sikerült 10 kilót ledobni. Sok sikert! 17 L 160/45
18:04 Valószínûleg...
17:46 jézusom... akkor én egy beteg f*sz vagyok mert nekem a teltebb lányok jönnek be...pedig én még csak dagi se vagyok 185/75.... 22/F
Szerintem ha kövér vagy, akkor nem tudsz olyan jó csávókat húzni. A kínálat legaljáról tudsz szerezni. A kövérség az egyfajta betegség. Sokat eszel bizonyos okok miatt, függõ vagy. Olyan mintha erõs dohányos lennél, vagy alkoholista. A pasiaid is hasonlóak lesznek. Nekik is lesz valami komoly lelki defektjük. Emiatt nem kell szégyelned magad, mert olyan vagy amilyen. Viszont tudnod kell, hogy ez egy betegség, amibõl ki kell gyógyulnod. Lelki betegség is, mert evéssel csillapítod a szomorúságot, vagy dühöt. Testi betegség is, mert kétségtelenül nem vagy annyira egészséges, mintha vékonyabb lennél. A szervezetednek ez egy teher. Na most a pasiaid is hasonlók lesznek, szóval ha jobbat, akarsz akkor fogyj le! Szépen lassan, mert az is megterheli a szervezetet, ha túl gyorsan fogysz. Lényegében alakulj át valaki mássá. Ne csak fogyni akarj, hanem más emberj akarj LENNI! Ha csak le akarsz fogyni és nem akarsz megváltozni, mint ember, akkor vissza fogsz hízni!
én 16 évesen ugyanezt hittem és hülye is voltam, mert gyorsan lefeküdtem az elsõ emberrel, akinek megtetszettem...nem volt rossz élmény, a mai napig is jó vele a kapcsolatom, de nem voltam bele szerelmes...azóta már tudom, h buta voltam és nagyonis be tud jönni a pasiknak egy duci nõ is :) 18 éves koromban már egyenesen kapkodtak utánam a pasik, csak én addigra már beleszerettem a legjobb barátomba, aki azóta már a võlegényem :D szóval nyugi, semmi sem függ a súlyodtól, inkább a hozzáállásodon változtass... 20/L
14:51, most mi a problmád tulajdonképpen? kértem ÉN a véleményed? ha jól tudom, ennek a oldalnak az a lényege hogy a kérdezõknek válaszolunk, nem a többi válaszolót 'bíráljuk felül'. és én azt válaszolok neki amit akarok, mert kérdezett. te is azt válaszolsz neki amit akarsz, én nem szólok bele. amúgy meg ez már teljesen off, de arra vagyok büszke vagy nem büszke amire akarok, az engedélyeddel vagy az engedélyed nélkül. jónapot.
elsorvadt izomtömeg XD LOL a mell az zsírból áll rendes esetben :D persze a testépítõ hölgyeknek nem biztos, de azok külön fajnak számítanak :P
A kérdező hozzászólása: mellesleg azt elfelejtettem, hogy a fogyó folyamatban van!!!
megadjam a számom ?:D
Én még nálad is "súlyosabb eset" vagyok a barátom mégis imád. Arra viszont nagyon vigyázz, hogy dagibb ne legyél, próbálj lefogyni, tudom, hogy mondani a legkönnyebb. Nyugodj meg, ducin is van szerelem. :)
Tudod mi a baj? Azt helyezed elõtérbe, hogy le szeretnél valakivel feküdni és nem azt, hogy összejöjj valakivel...ha így állsz hozzá nem nagyon fognak a pasik repesni az örömtõl...Ez csak egy tanács, te tudod... (14/F)
szerintem is fogyj le ha ez így zavar. az elsõ sikeresen leadott pár kiló után az embernek máris nõ kicsit az önbizalma, javul a közérzete, és ez motivációt is ad a további foygáshoz. tudom hoyg megy ez, mert nekem is egyik barátnõm sokáig küzdött ilyen problémákkal, de végül sikerült neki. az azért pedig jó nagy baromságot mond aki szerint ez nem súlyos. én is 160 cm vagyok és 40 kiló, szóval azért ráfér a fogyás a kérdezõre. nem kell mindenkinek soványnak lennie, de azért egy 20 kilót le lehetne adni ebbõl a 70-bõl.
Kedves 160 centi 40 kiló! Téged én inkább a kisfiú kategóriához sorolnálak, mint a "nõ"-höz. Nehogy azt hidd, hogy erre a gyerektestre büszkének kell lenned! ;)
160 centin az 50 kiló elég jó. Pont ideális. Begerjedek az olyan csajoktól.
Én elveszem neked. Írj privit!
dehogy baj. szerencsés vagy. élvezz ki minden pillanatot.:) amugy meg elsõ pillanatban is szerelmes lehetvalaki, nem még 3hét. ez természetes.:)
Ez a kezdeti rózsaszín köd. Amíg tart, élvezd, de - bocs, ha illúzióromboló leszek - ez a hangulat nem tart örökké. Majd idõvel a kapcsolat hõfoka kicsit lejjebbszáll, az élet pedig megy tovább, ahogy eddig. Arra vigyázz, hogy ha majd ezt érzed, akkor ne dobj oda mindent csalódva, hogy "kezdetben pedig minden olyan szép volt", hanem örülj továbbra is annak, hogy õ melletted van, és éljétek együtt tovább az életet.
Szia! Tart még a szerelem?
A kérdező hozzászólása: Szia tart bizony egyre jobban!Minden oks nagyon jól meg vagyunk!

Olyan helyre jelentkeztem felvételi előkészítőre, ahova (mostmár tapasztaltam) a társaság miatt (mert olyan rossz) nem szeretnék járni. Nagy baj ez? (mármint az, hogy olyan helyre járok előkészítőre, ahova nem akarok menni)

Legjobb válasz: Szerintem nem.. Mindegy hová jársz elõkészítõre, csak szerintem sokkal jobb ha valaki tudja már hogy hová szeretne felvételizni és bekerülni, és odajár elõkészítõre.. de bajnak nem baj szerintem:)

Szerintem nem.. Mindegy hová jársz elõkészítõre, csak szerintem sokkal jobb ha valaki tudja már hogy hová szeretne felvételizni és bekerülni, és odajár elõkészítõre.. de bajnak nem baj szerintem:)

Biosz és kémia emeltet szeretnék végezni, de az a baj, hogy a kémia nem nagyon megy, a bioszt viszont imadom és állatorvos szeretnék lenni. (Kérdõjel? )

Magyarországön viszont csak egy allatorvosi van és ha sikerülne is a kémia nem tudom hogy felvennenek-e. Tudtok a biosz mellé ajanlani amivel viszem valamire, és szakokat mondanatok ha esetleg sikerül a kémia, de az allatorvosi nem..? Elõre is köszi.

Legjobb válasz: Gyúrj nagyon a bioszra és a kémiára tanulj óráról órára hétvégén is,ha a kémia nem jön össze mehetsz rengeteg szakra a Sotén vagy Elte biosz.

Gyúrj nagyon a bioszra és a kémiára tanulj óráról órára hétvégén is, ha a kémia nem jön össze mehetsz rengeteg szakra a Sotén vagy Elte biosz.
Az elsõ két évben kémia, biokémia elég sok van, utána az élettan, kórélettan, gyógyszertan, élelmiszer-higiénia nem nagyon fog használható kémiai ismeretek nélkül menni. A kémia nem nehéz tantárgy, csak nagyon kevés a jó tanár. Próbálj keresni korrepetálást.
Kémiaórán nagyon figyelj, ha vlmit nem értesz fordulj a tanárhoz és kérd meg, hogy korrapetáljon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!