Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj hogy (1402 db)

Tényleg olyan nagy baj, hogy nem adok 3 évesem kezébe ollót?

Legjobb válasz: Nem nagy baj, de elõbb utóbb adni kell ollót a kezébe. Felügyelet mellett már használhatná. Nagyon sok féle van, nézz körül melyik az a fajta mit szívesen odaadnál. Én javaslom, hogy lekerekített végû legyen kisméretû , de olyan ami jól vág. Egy rosszul vágó ollóval tuti elvágja a kezét, mert ezek az ócska ollók semmire sem jók. Gondolj csak bele te is mennyit bírsz ügyetlenkedni egy életlen ollóval.

Nem nagy baj, de elõbb utóbb adni kell ollót a kezébe. Felügyelet mellett már használhatná. Nagyon sok féle van, nézz körül melyik az a fajta mit szívesen odaadnál. Én javaslom, hogy lekerekített végû legyen kisméretû , de olyan ami jól vág. Egy rosszul vágó ollóval tuti elvágja a kezét, mert ezek az ócska ollók semmire sem jók. Gondolj csak bele te is mennyit bírsz ügyetlenkedni egy életlen ollóval.
dehogy baj.de az oviba úgyis fognak használni
nem baj. bár nem árt megismertetni vele, mert az oviban nem zárt szekrényben vannak, hanem a ceruzák, szinezõk közé van kitéve :) szóval jó ha tudja, hogy veszélyes, csak ülve használhatja, stb. nehogy ott randalírozzon a "tiltott dologgal" :) amúgy nem baj, te tudod mit miért engedsz avagy nem. én 2, 5 éves kora óta adtam ollót a fiamnak, szeret vágni vele, majd felragaszthatja a cetliket :)
Fiamnak 1, 5 éves kora óta van ollója tompa végû és hullámosan vág, nagyon szereti használni.
én oda adom a lányomnak, nekünk tompa végû és egyenes és hullámosan is vág ha kicseréled az élét.
Én sem adok ollót. A nagyom sem kapott, az oviban használtak, itthon meg az lenne, hogy ha oda adnám a két nagyobbnak, akkor a kicsinek is kellene...
A kérdező hozzászólása: Amúgy miért így nõtt meg?
Hát jó, már kezdek hozzászokni. De egy próbát megért. Amúgy a lányok minden pasilerázásnál azt mondják, hogy "aranyos vagy, de mint barát" stb? F21
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy!:) De nem, köszi:)
Igen, normális. Ezt fogd fel úgy, mint a saját szexepiledet. Ennyiben különlegesebb vagy, ennyivel nyújtasz többet a szerencsésnek, aki arrafelé járhat :P Egyébként írtad, hogy nincs pasid... Szeretnél? Ha igen, akkor légyszi küldj privátot :-) F21
A kérdező hozzászólása: Képet biztos, hogy nem fogok beilleszteni. Barátom az nincs, csak eszembe jutott, hogy nekem milyen hülyén állnak a kisajkak és gondoltam megkérdezem, hogy normális-e?:) Köszi a válaszokat! 19/L
Engem nem zavarna, ki tudnálak nyalni igy is!
KÉPET! KÉPET! de biztos lehetsz benne, hogy a barátodat nem fogja zavarni.
nemem sem szimetrikusak, és az elején engem is zavart, aztán beléptem a szexualitás világába és még egyetlen fiút sem zavart:) a párom meg egyenesen imádja ahogy kinéz a puncim:)
küldj képet :) egyébként miért lenne baj, hogy ilyen? a punci szép, a punci jó.lehet akármilyen. ha a párod szeret, akkor meg fõleg, tökmindegy :)
csak akkor lesz baj, ha ez miatt nem mered használni. :) Amúgy meg tuti hibátlan.
képet! amugy nemtom hogy baj e ha nem fáj akk nem baj
nekemis nagyobb az egyik kisajkam mint a másik, ez genetika, és nembaj :D
Nem baj. Nincs két egyforma, mindenkinek más...épp ez benne a tökéletes.
A kérdező hozzászólása: Errõl nem tudok nyilatkozni.:)

Az nagy baj hogy még nem volt barátnőm?

13/f

Legjobb válasz: Az nagy baj, hogy még nem volt barátnõm? 19/F

Az nagy baj, hogy még nem volt barátnõm? 19/F
lol. Mi anno, amikor 13 évesek voltunk, ilyenkor már aludtunk, és a tanuláson járt az eszünk... Dugni még nagyon ráérsz...
Az nem baj!!! az a krvanagy baj h holnap nem fogsz tudni felkelni h megnézd a matinét mert itt lógsz a felnõttek közt hajnalok hajnalán!
Ajjaj, nagy a baj :/ Szerintem kezdj belenyugodni, hogy egyedül öregszel meg :C
Hogy a macska rúgja meg, ez tarthatatlan, hogy képzeled ezt te büdös kölök?
A 7 éves unokámnak már volt, de nekem 80 éves létemra még egy sem. Szûz vagyok és nem vagyok meleg. hogy honnan van a 7 éves unokám, azt meg ne kérdezd. Nem ciki.
igen, én 13 évesen már házas voltam.
Az a nagy baj, hogy 13 évesen nem alszol fél 1kor.
Az lenne nagy baj ha nem tudnád a szorzótáblát te kis hólyag.
Úristen, hogy követhettél el egy ekkora bûnt? Ezért életfogytiglani börtön a büntetésed. Viccet félre téve. Dehogyis. Nagyon rendben van. 13/L
Na, írok egy új kommentet, azt hogy visszatalálnak a régi válaszadók...
baj, hogy 4 évesen még nem basztam meg 3 kecskét, 2 pulykát és egy csoport nagymamát?
Február óta 13 évet öregedtél, Zoli?:-o :)
Az nagy baj hogy még nem volt barátnõm? 26/F
Nem baj, de ideje lenne tenned érte valamit...hogy legyen...
Csak Te vagy az illetékes ennek eldöntésében. Hiszen Te érzed, hogy mennyire akarod, és mekkora baj az Neked, hogy nincs.:)
Édes kisfiam! Minek neked barátnõ? Fiatal vagy még, aludjálmár ilyen késõn... Lefogom kapcsolni a biztosítékot! Szeretettel: Édesanyád

Nagyon nagy baj, hogy ha még nem kezdtem el szedni terhesvitamint?

A 12.hétben vagyok és most tudtam meg, hogy terhes vagyok

Legjobb válasz: Folsavat érdemes szedni már a teherbe esés elõtt, mert az megelõzheti a nyitott gerinc kialakulását. Ha most a 12 UH-on alaposan megnézték a babát és mindent rendben találtak, akkor valószínûleg nem lesz baj, de szerintem most kezdj el szedni valamit. Ne haragudj, hogy megkérdezem, off leszek, de hogy nem vetted észre 12 hétig? Rendesen megjött baba mellett meg minden?

Folsavat érdemes szedni már a teherbe esés elõtt, mert az megelõzheti a nyitott gerinc kialakulását. Ha most a 12 UH-on alaposan megnézték a babát és mindent rendben találtak, akkor valószínûleg nem lesz baj, de szerintem most kezdj el szedni valamit. Ne haragudj, hogy megkérdezem, off leszek, de hogy nem vetted észre 12 hétig? Rendesen megjött baba mellett meg minden?
szerintem nem lesz semmi gond, ha eddig nem szedtél-viszont mostantól célszerû elkezdeni valami terhesvitamint szedni....mondjuk Femibiont. Megkérdezhetem, hogy hogy nem vetted észre, hogy babát vársz?
Egyáltalán nem baj! Nagyanyáink korában még nem volt "divat" ez a gyógyszerüzlet, így nem is szedtek ilyeneket mégis megszülettek szüleink egészségesen.
"Egyáltalán nem baj! Nagyanyáink korában még nem volt "divat" ez a gyógyszerüzlet, így nem is szedtek ilyeneket mégis megszülettek szüleink egészségesen." Ja, õk megszülettek egészségesen, de sokan nem, sokkal gyakoribb volt a fejlõdési rendellenesség és a vetélés, nem véletlenül. Kedves kérdezõ, most már ne parázz, teljesen felesleges. Végeztesd el a vizsgálatokat, figyelj oda, hogy legyenek alaposak az UH-n, és ha minden rendben akkor megnyugodhatsz. A magnézium megakadályozhatja a méh görcsöket, ezáltal megelõzhetõ vele a spontán vetélés bizonyos esetekben, tehát mindenképpen jó, hogy azt szedted.
A kérdező hozzászólása: Nem annyira túl régen kb fél éven belül volt egy hasonló szituációm, hogy nem jött meg, elmentem nõdokihoz és azt mondta, hogy egyszerûen csak nem volt peteérésem, meg hogy fogyózzak mert emiatt zavarodnak össze a hormonjaim. Most sem jött meg és azt gondoltam, hogy biztos megint ez a helyzet, de aztán inkább mégis elmentem és közölte, hogy babát várok.
Azért ha majd a késõbbiekben megint nem jön meg, érdemes lenne csinálni egy tesztet, hogy idõben kiderüljön. Ha még nem volt meg a 12 hetes UH, akkor ott feltétlenül szólj majd, hogy alaposan nézzék meg, hogy nincs-e velõcsõ záródási rendellenesség.
A kérdező hozzászólása: Csináltam 2tesztet is és mind negatív lett, ezért voltam nyugodt, hogy nem vagyok terhes. Viszont most jutott eszembe, hogy MagneB6-ot szedtem napi 4szemet kb 2hónapig, ez javíthat valamit a helyzeten?
Teljesen egyetértek az utolsó hozzászólóval. Épp mostanában beszéltem egy nénivel aki 60 éves körül lehet, és mondta hogy régebben az volt a "divat" hogy mindenki 8-10 gyereket vállal be. De sajnos a 10 gyerekbõl csak 5 maradt meg általában. A kérdésre válaszolva szerintem se aggódj de azért nem árt ha most azért már szeded. Boldog babavárást, élvezd a terhességet! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:)

Sűrgős! = ( Az a "nagy bajom" hogy szinte mindenen nevetek. (nem súlyos persze) hanem úgyértem hogy amin nem kéne pl van egy kínos este. Röhögnöm kellene. Hogyan tudnám ezt"leküzdeni"?

és még annyi lenne h:nagyon izgulós vagyok.ha megyünk pl orvoshoz.el?ttee nagyon dobog a szívem..mit/miket tehetnék ezek ellen?

Legjobb válasz: H nem akarsz nevetni akkor gondolj valami rosszra, vagy egy olyan emlékre ami nagyon rossz volt a múltadban. De különben is miért baj az ha vidám, nevetgélõs egyéniség vagy? Szerintem ne változtass magadon!!!

H nem akarsz nevetni akkor gondolj valami rosszra, vagy egy olyan emlékre ami nagyon rossz volt a múltadban. De különben is miért baj az ha vidám, nevetgélõs egyéniség vagy? Szerintem ne változtass magadon!!!
A kérdező hozzászólása: mi azon nevetünk ha a tanár félrenyel pl XD szal mi mindenen:D eszméletlen..:D
ugyanez vagyok XD de sajnos én abbahagyni se nagyon tudom..pl tegyük fel jön be órára a tanár.. megbotlik csak én kezdtem el röhögni és abbahagyni se tudtam hát kiis hívott felelni.. :S bár barátaim szeretik h iylen nevetõs vagyok meg ha nevetek azon õkis nevetnek :D 14/L
A kérdező hozzászólása: olyan jó hogy nem vagyok egyedül=)=) olyan "kritikusan"tettem fel a kérdést xD büszke vagyok :D xD
Húúh. Én is ilyen nevetõs vagyok...xD Mindenen..Egyszerûen..nem tudok nem nevetni...:SXD Végülis én nem bánom...Kivéve amikor városba egyszer egy pedofil tapogatott...Annyira féltem...Hogy mosolyogtam...Annyira rossz volt..:S 15/L
nem tudod mi a vicces ezért nevetsz mindenen a haverom is ilyen
Nekem nincs ilyen gondom mert sosincs jókedvem xd
Én ilyen szituban mindig harapdálom az ajkam, hogy a fájdalomtól ne nevessek fel :)
gondolj arra, hogy másnak nem esne jól ha egy nem vicces dolgon nevetsz, pl amikor barátnõm apukája meghalt nevetett (persze amikor anyukája nem látta) mégis hiányzik neki
dettó ugyanez van nálam. és sokszor nagyon kínos. mert én olyan dolgokon is képes vagyok nevetni, ahogy egy híradós bemondja a replüõgépszerencsétlenséget, de nem a tragédián, mert az persze szörnyû, hanem mondjuk, hogy milyen idiótán tartja a száját, vagy én nem is tudom... meg temetésen egyszer megbotlott aki vitte a koporsót és majdnem elvágódott. elõtte sírtam mert az ember aki meghalt nagyon közel állt hozzám, de ilyen váratlan helyzetekben ez így kijön belõlem néha. és csomóan azóta egy érzéketlen tuskónak tartanak. aztán megkérdeztünk egy barátunk aki pszichológusnak tanul, aki azt mondta, hogy evvel takarok valami belsõ titkolt gyengeségnek, vagy törésnek lehet a leplezése...
A kérdező hozzászólása: az a baj h ha roszra gondolok nemnagyon változik semmi..néha igen persze... de azért köszi=)
Én tök bírom, ha valakinek jó kedve van. Bár az már idegesítõ, ha minden szaron nevet. pl.:komoyla dolgon ami másnak fontos. Szerintem is az a megoldás, hogy gondolsz valami rossz emlékre. Az izgulásra meg nem nagyon tudok mit mondani.Szerintem csak gondollj arra, hogy úgysem lesz semmi baj.Végülis azért mész orvoshoz, hogy ne legyen. Nem igaz?! Kellemes estét.:)
haha ugyanigy vagyok :D mindenen tudok röhögni és ha pl valaki elesik.. két hónap mulva felhozzák ugyanolyan jóízûen szakadok mint akkor XDD
Nem nagy baj! Szemétség, hogy más lányokkal szórakozik, mialatt van barátnõje...
Te vagy a srác barátnõje? mert akkor normális. Én se örülnék neki ha a barátom más csajok fenék mutogatós képeit dícsérné.. ha te vagy a csaj aki feltette a képet. Akkor pedig csak annyit tudok mondani, hogy te tetted fel a képet gondolhattad volna, hogy lesznek ilyen kommentárok..:D
A fenékmutogatás és a pasi is szánalmas. Napiszar-növendékek...
vágd képen a csávót, aki meg a seggét mutogatja rúgd seggbe jó erõsen:D kis egós csajok az ilyenek akik mutogatják magukat myvipen vagy iwiwen...
Vágd pofán is, engem is eléggé zavarna egy ilyen, és nem hogy kiverném a balhét, de lehet, hogy szóba se éllnék vele minimum amíg nem keres midnenhol már.!
Egyetértek a ma 15:37-essel... Ha te vagy a pasi bnõje, akkor én szépen bevágnám a durcit (legjobb esetben), és nem foglalkoznék vele, amíg ki nem engesztelne.:P:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek!!!egyébként én vagyok a barátnõje!

Egy hete derült ki a terhességem, és hiába nem akarok, arra kelek fel éjszakánként, hogy hason alszok! Nagy baj, hogy hason alszok?

Legjobb válasz: Dehogy baj! Én 12 hetes leszek csütörtökön és még mindig hason alszom! De ahogy olvasgattam, itt nagyon sokan alszanak még idõsebb terhességgel is hason! Azt szokták mondani, amíg jól esik, nyugodtan! Úgyis érezni fogod, ahogy kényelmetlen lesz, nem fogsz hason aludni! Gratulálok a Babádhoz! :)

Dehogy baj! Én 12 hetes leszek csütörtökön és még mindig hason alszom! De ahogy olvasgattam, itt nagyon sokan alszanak még idõsebb terhességgel is hason! Azt szokták mondani, amíg jól esik, nyugodtan! Úgyis érezni fogod, ahogy kényelmetlen lesz, nem fogsz hason aludni! Gratulálok a Babádhoz! :)
Én is sokat alszom hason, de kitámasztom magam az egyik lábammal, úgy, hogy azt oldalra felhúzom, és így a hasam is kifelé van, nincs rajta akkora nyomás. 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! és gratulálok nektek!
/ hónapja szültem és makk egészséges a kislányom, pedig jó pár hónapig hason aludtam:) Dia
Szabad hason aludni amíg még nem akkora a hasad, hogy ezt ne tudnánd megtenni. Én is sokáig aludtam hason, aztán persze egy idõ után már baromi kényelmetlen volt, de amíg nem volt pocakom, addig vígan aludtam hason.
Szia! Nyugodtan. De legközelebb mielõtt felteszed a kérdést érdemes rá keresni, mert ilyen kérdés a napokban már volt több. elõbb megnyugodtál volna:) )) Jó baba várást!

Nagy baj, hogy nem iszok sok folyadékot?

Nagyon hányingerem van t?le. (nem hányok)

Legjobb válasz: ha a terhesség elején van, akkor nem hiszem hogy nagy baj lenne... amitöl hányingered van... azt jó kerülni :)

ha a terhesség elején van, akkor nem hiszem hogy nagy baj lenne... amitöl hányingered van... azt jó kerülni :)
Pdig inni azért kellene. Képzeld el, hogy egy nem várandós ember napi folyadék igénye 1.5-2 liter víz. Na ehhez képest most te ketten vagy. Ha tudsz igyál amennyit éppen bírsz. Mert ki fogsz száradni is az veszélyes a babára nézve is.
Igen, nagy baj! Igyál sokszor keveset vagy próbáld ki a citromos vizet jó hidegen, de igyál lehetõleg legalább 2 liter folyadékot egy nap! Így melegben különösen fontos, de ha babát vár valaki, pláne.
Ugyanez volt a problémám, mindig hányingerem lett, de a szénsavas víz lett az én gyógymódom, mert büfiztetett.

Abból lehet nagy baj, hogy nem szedek kismamavitamint? Elevitet szedtem, de az ára miatt abbahagytam. A vérképem eddig jó volt.

Legjobb válasz: Nem baj, magadért szeded. A baba így is úgy is kivonja magának ami kell. Már ha van elég. Viszont a folsav nagyon fontos. Azt szedni kell.

Nem baj, magadért szeded. A baba így is úgy is kivonja magának ami kell. Már ha van elég. Viszont a folsav nagyon fontos. Azt szedni kell.
folsavat azért szedj! az nem olyan drága!
ha jól emlékszem, a 30-as Elevit 2000 ft volt, a folsav, ami vagy 100 darabos, szintén ennyi. egyik nap ezt veszem ba, másik nap azt, szerintem, ha ez megterhelõ, akkor a baba igencsak az lesz:(
Baj nem lesz, de érdemes szedni, hogy folyamatosan feltölthesd a vitamin raktáraidat, fõleg így tél végén. Nem muszáj az Elevitet szedned, van olcsóbb is, és szedheted két naponta. http://www.femina.hu/gyerek/a_4_legnepszerubb_terhes_vitamin Egyébként ne haragudj, hogy ezt írom, ha a költségvetésedbe ennyi sem fér bele, mi lesz, ha megvan a baba és tápszer, gyógyszer kell neki? Ott sem mondhatod, hogy drága.
Csak akkor szedd, ha valóban szükséged van rá. Régen sem szedtek, sõt külföldön nem is szednek ilyen vitaminokat.
Basszus ha vitaminra nincs pénzed, akkor a gyerekre lesz?
Nekem az orvos egyenesen azt mondta, ne szedjek, folosleges, ha kiegyensulyozott a taplalkozas. Bar a sok zoldseg, gyumolcs dragabb, mint a vitamin... De ez amugy is alap nalam, igy nem szedek pluszban.
Hány hetes vagy? Az én dokim pl. alapból nem ajánlotta a 12. hét után.
12. hét után felesleges a folsav. viszont vasat azt szednék, mert majd a 20. hét után lesz lehet rosszabb a vastartalékod, szülésig meg jó lenne feltölteni, hogy ne vérezzél el majd szülés közben. Szerintem is drágább a gyümölcs mint a vitamin... de az elevit amúgy is egy nagy [email protected] szerintem, nincs benne jód, a jód meg fontos, terhesség alatt dupláját igényli a szervezet... Szedd legalább kétnaponta, a calcium is fontos, hogy ne a te fogaid menjenek tönkre, gondolom kétgyerekes anyaként is még szeretnél nõként kinézni. egyél sok tejterméket akkor, de hát az is nagyon drága, minden drága...
Valószínûleg semmi bajod nem lesz, ha nem szeded az Elevitet. Az Elevit Czeizel Endre kisérletei alapján került a köztudatba. A nyitott gerincû babák születését akadályozta meg. A többi csak gyógyszergyári reklám. A kajádra figyelj, és a vérképedre. A többi felesleges luxus. Sõt veszélyes is lehet. A hugom sok kalciumot szedett és a lánya benõtt kutaccsal született. Amikor kisbabaként magas lett a láza, az agya nem tudott tágulni, és kétszer kellett lumbálni. Szóval nyugi!
Én az elsõnél végig szedtem. A másodiknál anyagi okokból nem. A baba egészséges lett, én viszont teljesen lerobbantam.(Fogak, hajhullás) Utólag azt mondta az orvos: hja, a baba mindent elvesz, amire szüksége van.(Azért még imádom :) ) Megjegyzem, a vérképem végig tökéletes volt. Szerintem, ha megteheted, szedjél vitamint.
Ha a vérképed eddig jó akkor mit akarsz még, vársz amíg megjelenik Jézuska és igazolja hogy nem kell szedni kismama vitamint mert az Úr-Isten úgy teremtette meg a világot hogy mindenféle zöldséget és gyümölcsöt az orrunk alá adott hogy ami azokban van az úgy jó az embernek ahogy van és ne kelljen plusszban mindenféle gyógyszerészeti kotyvalékot is szedni hozzá!
Az elsõvel szedtem, a másodikkal nem. Egyiknek sincs semmi baja. Mindkettõvel plusz vasat is szedtem, mert nagyon vérszegény vagyok, illetve a sok keményedés miatt a másodiknál magnéziumot marékszámra. Az a naturlandos magnezi citricii vagy valami ilyen, azt kaptam, pár száz forintból megvolt a 3 doboz.
Szia! Én sem szedtem terhesvitamint. Kivéve a dokim felírta a magnézium-citrit-et. Tökéletes magnézium forrás! Én magne b6 helyett szedem. 1300 FT 100 szemes kiszerelésben.
Folsavat szedj, szerintem a magnézium ilyenkor még nem kell, bár nem tudom hány hetes vagy! Én sem szedtem csak folsavat, viszont nagyon figyeltem a táplálkozásra. Mindig minden értékem tökéletes volt!
A kérdező hozzászólása: Köszi a kedves hozzászólásokat azoktól akik aggódnak :) A gyereknek már megvan mindene, ugyanis a második lányomat várom. Ha akarnám megvehetném a vitamint is, de gondoltam, ha jó a vérképem akkor inkább nem veszem meg ha nem muszáj. A többi infót pedig nagyon köszönöm!
magne b6 helyett kérj a dokitól receptre Pulv. magnesii citrici -t, az receptre olyan 140 ft 10db. a magne b6 tényleg szörnyen drága. a folsav sem vészes, sok van benne, nekem csak 2 dobozzal kellett venni a terhesség során. gravidát meg egy 90 szemeset vettünk 5e ért, igaz drága, de még most is van belõle, nem szedtem rendszeresen.
Nem kell én se szedek semmit inkább több gyümölcsöt eszek és igy probálok több vitaminhoz jutni!A megne B6-ot én is szedem bár én napi 3-at
Én is csak 1-1 dobozzal szedtem be, mert mindkét doki, akikhez a 2 terhesség alatt jártam, azt mondta, elég 1 dobozzal is, felesleges tovább. Szóval ez így oké. De tudod, hogy a babának majd rengeteg olyan dolog kell, amire nem mondhatod, hogy az ára miatt nem veszed meg.
A kérdező hozzászólása: magne b6 valami olcsóbb vagy gazdaságosabb nincs esetleg? én sanofi avensis-t szedek azt a szép kék dobozost. kb 1600 ft 50 db
A kérdező hozzászólása: csak magne b6-ot szedek most , bár az is rohadt drága, hogy már 4-6-ot is be kell vennem mert gyakran keményedik a hasam.. folsav mennyibe kerül és mennyit kell szedni? köszi a válaszokat!!
fontos lenne tudni, h hány hetes vagy. a vége felé már nem olyan lényeges, de azért abba is gondolj bele, h lehet h a vérképed azért jó, mert eddig szedtél terhesvitamint. én elég sokmindenet szedek, épp azért mert nem jó a vérképem. sajnos épp a 12-13. hétig nem igazán tudtam szedni semmit a hányások és a roszzullétek miatt. A MagneB6 a legkevésbé gazdaságos és csak kis dózisban tartalmaz magnéziumot. Magnesi citricii-t vagy Béres magnézium+B6-ot vegyél. Utóbbi 1700 Ft, de nekem 2 hónapra elég és még így is 2x annyi magnéziumot viszek be vele, mint a napi 3 Magne B6-tal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!