Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj ha nem tartok 7 (2 db)

Nagy baj lehet ha nem tartok 7 napos szünetet a tabletta szedés közben?

Sziasztok.egyszer szeretném ezt megtenni mert nem sokára megyünk nyaralni és elég kényelmetlen lenne úgy fürdeni,hogy megvan!Ha csak egy alkalommal hagyom ki a szünetet ugye nem lehet nagy bajom?

Legjobb válasz: Nem lesz baj, nyugi! :) Egyszer el lehet játszani. Csak túl sûrûn nem szabad, mert akkor az nagyon bekavarna a szervezetednek. De egyszer nyugodtan megteheted! :)

Nem lesz baj, nyugi! :) Egyszer el lehet játszani. Csak túl sûrûn nem szabad, mert akkor az nagyon bekavarna a szervezetednek. De egyszer nyugodtan megteheted! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!Akkor megnyugodhatok!:)
en egy evbe egyszer megcsinalom hogy nem tartok szunetet.mindig akor megyunk nyaralni mikor nekem meg kel jojjon.nyugi nem lesz bajod

Nagy baj, ha nem 7 napos szünetet tartok?

Symicia fogamzásgátlót szedek, de az utolsó, 21. szemet kihánytam. Tehát ez olyan, mintha be sem vettem volna...Elolvastam a betegtájékoztatót, azt írja, hogy tartsak a khiagyott szemmel együtt 7 napos szünetet, szóval egy nappal hamarabb kell kezdenem a szedését, mint ahogy normál esetben tenném. Az nagyon nagy baj, ha én mégis a megszokott idõben kezdem el az újabb levelet szedni? Kell kiegészítõ védekezést használnom, és ha igen, meddig? Vagy inkább ne kísérletezzek, és kezdjem egy nappal hamarabb? Csak nem szeretném, hogy igy ne a megszokott napon jöjjön meg...

Legjobb válasz: Egy nappal hamarabb, az a tiszta ügy. Ne keverj!

Egy nappal hamarabb, az a tiszta ügy. Ne keverj!
Igen, nagy baj, ha hét napnál többet tartasz (azaz ragaszkodsz a megszokott kezdési idõhöz). Ebben az esetben se a szünetben, se a következõ levél elsõ hetén nem leszel védett. Megéri? Kb. mintha nem is szednéd.
akkor meg nem értem... nem viccbõl irják oda..
Olvasta, tõle idéztem. :-) Azon filózik, hogy mi van, ha nem tartja be a tájékoztatóban írottakat.
akkor meg ennyi, csak azt nem értem, h miért nem tudta elõvenni és elolvasni
"a betegtájékoztatót, azt írja, hogy tartsak a khiagyott szemmel együtt 7 napos szünetet, szóval egy nappal hamarabb kell kezdenem a szedését" Itt a jó válasz, nem kell ide tudakozó. A tájékoztatót nem hiába írták, nem csak azért van, hogy a levél ne zörögjön a dobozban.
egy orvos a válaszában azt mondta, hogy a kimaradt szem ellenére tartsd meg a 7 napos szünetet, utána normálisan kezdd újra a szedést. de az lenne a legtutibb, ha orvostudakozón, vagy nem tudom már h milyen oldalak vannak, megkérdeznéd.
Egy dolog a védekezés… De ez nem c vitamin, nem jó, ha össze-vissza szeded. Ne kavarj be magadnak, ha nem muszáj.
énis inkább ragaszkodni szokok hozzá, hogy ugyanazon a napon jojjon meg :) 7 napig óvszert szokunk használni és akk nemlehet baj
Egy nappal hamarabb kezdd el!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!