Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj ha már (203 db)

Az nagy baj ha márt 1 hete nem voltam bent WC-n?

Mert én kint voltam WC-n..ugyan is kinti wc-n ... :DD

Legjobb válasz: az tényleg nagy baj ha kint van wcd

az tényleg nagy baj ha kint van wcd
A kérdező hozzászólása: fa WC :DD
gravitációs wc? :DDDDDD
A kérdező hozzászólása: nem , mert a Jupiterre mentem el [email protected] xDD
aha azé van akkora gyürüje me oda jársz :D
A kérdező hozzászólása: aha múltkor nekem jött hátulról egy meteorit és leesett a Földre a Wc papirom. XDD
szar ügy :D de volt bugyid? :D
A kérdező hozzászólása: ott fent ?? nem ott kérem szépen a szkafander sem volt rajtam , mert ott meztelenül szokás futkározni a bolygók között...:DD

Most kezdtem el szedni a fogamzáságlót. (Mercilon) Nagyon nagy baj, ha már 17. napja pecsételővérzésem van?

Legjobb válasz: Nem gond, ez az elsõ idõben elõfordul. A lényeg, hogy a tablettát pontosan szedd és tartsd be a szünetet is. Ne szórakozz a szervezeteddel úgy, hogy a gyógyszerszünetet rövidíted, elõször szokj hozzá. Amúgy a betegtájékoztató errõl mindent szépen leír. Ne aggódj, nincs baj.

Nem gond, ez az elsõ idõben elõfordul. A lényeg, hogy a tablettát pontosan szedd és tartsd be a szünetet is. Ne szórakozz a szervezeteddel úgy, hogy a gyógyszerszünetet rövidíted, elõször szokj hozzá. Amúgy a betegtájékoztató errõl mindent szépen leír. Ne aggódj, nincs baj.
Az elsõ 2 levél esetén nem gond, ha a 3.-nál is van, mindenképp menj vissza a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :) akkor nem aggódom.

Szerintetek, az nagy baj ha már kb.25-30cm-es a péniszem, és barna?

Legjobb válasz: Nem baj, de készülj rá, hogy nemsokára majd elválasztanak az édesanyádtól és már szénát és abrakot is fogsz kapni. :)

Nem baj, de készülj rá, hogy nemsokára majd elválasztanak az édesanyádtól és már szénát és abrakot is fogsz kapni. :)
Hogy érted azt, hogy "barna"?
Elég, ha elmész tehenészetbe dolgozni... Ott is. :)
A kérdező hozzászólása: Most kajak ram hoztátok a parát! Lehet h SOS-be fel kéne keresnem valami profi plasztikai korboncnokot, vagy kikell takarodnom Afrikába. Ott ugy tudom értékelik a méretes falloszt...
le fog rohadni. egy barátom is igy járt, pont ezek az elõjelej jelentkeztek nála is... szegény jó fej srác volt... :(
azt tudod, h nem a seggedtõl kell mérni? egyébként tedd bele a konyhamalacba, mert az még fazonra is vágja. most az a raj-.-" 20f
Vágj le a másik végébõl.
A kérdező hozzászólása: Akkor most komolyan azt mondjátok, hogy vágjak le belõle 10-15 centit? (de akkor nem lesz makkom) :(
Tudom, hogy nem tehetsz a méretedrõl, de ez már minden határon túl van! Ne próbáld benyomni egy csajnak, mert a szerencsétlent tönkrevágod vele! Súlyos sérüléseket szen- vedhet!
Az nem nyerõ tesó! Sok nõnek be sem megy. Mindenki a 12-17-est szereti leginkább.
#8 dehogy játszanál! te is csak a 13-14 centisre izgulsz, nem tudtad?!
ajj de eljátszanék vele! 16L
A kérdező hozzászólása: Mekkora madarak vagytok! teljesen kétségbe vagyok esve, ti meg itt szórakoztok velem. nagyon köszönöm...
Hipózd ki!!!
25-30cm-rõl barna? vagy ez a méret?! De akkor mekkora? Mert ilyen nincs, hogy 25-30cm Mert bajban vagy, nincs itt olyan nõ aki ekkora farkat akarna! Mindegyiknek csak 14cm-es kis csündfarku pasik jók!
Nem úgy értettem, hogy "szaros"...Jézusom -.-
A kérdező hozzászólása: Nem szaros, csak barnább mint a normális.
Ha épp igaz a méret a nõk 90 %-ka hozzá tud szokni !

Nagy baj, ha már ülni akar? Nem korai még?

3,5 hós a fiam.

Legjobb válasz: Szia.lökött egy orvos ez...nem is értem.Szegény kicsike.Nagyon korai ültetni még.Majdnem négy hónapos,tehát ha a hasára teszed kinyomja magát,ezt produkálja fektetve,csak a kezedbe kapaszkodva.Ez nem ülni akarás.Remélem nem lesz baja ha már 2 hónapja ülteted.

Szia.lökött egy orvos ez...nem is értem.Szegény kicsike.Nagyon korai ültetni még.Majdnem négy hónapos, tehát ha a hasára teszed kinyomja magát, ezt produkálja fektetve, csak a kezedbe kapaszkodva.Ez nem ülni akarás.Remélem nem lesz baja ha már 2 hónapja ülteted.
Szia! De korai.Majd ha magától felül, az nem lesz korai.Ha nem akarsz neki gerincferdülést, ne ültesd.Az ülésbe húzást mi is csináljuk, és sokszor alig tudom visszaengedni, annyira ülni akar, de nem szabad.
Sokféle módszer van, legalább három (konduktorok Petõ intézet féle, Dévény Anna, meg a Fekete- ez az ültetés) Mindegyik azt állítja magáról, hogy csak és kizárólag az övé jó és hatásos, a többi meg kegyetlenség és rosszul mûködik. Mi is húztuk, nekünk csecsemõorvos barátnõm javasolta ezt, mert nyaki hipotóniával jött a világra. Nekünk bejött. Semmi baja azóta sem. A kérdésre válaszolva, sok mindent akarnak, amit nem lehet nekik. Gondold végig adsz majd neki kólát, chipszet mert õ azt akar vacsora helyett. Ugye, hogy nem? Itt is nemet kell mondani.
Igazad van, ne haragudj.Nem is hittem hogy folyton ültetnéd, csak hát nekünk ferde nyak problémával kellett küzdenünk, az egyik orvos ezt(gipszel rögzítik majd a helyes tartásba), a másik azt(fogyatékosan jött a világra ezen nem segíthetnek) mondta.Azóta feldühítenek a gyerekorvosok különbözõ nézetei, és hogy ennyire irányíthatnak másokat akik mellesleg bíznak bennük.Egyébként gyógytornász 2hónap alatt helyre hozta...szóval, ne haragudj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is. Mint írtam, inkább nem csináljuk minden nap a felhúzást, mert ha vissza akarom engedni, akkor sír (sõt néha ordít, visít), amint fekszik. Nem akarom, hogy emiatt legyen késõbb valami problémája, maradunk hason. Tornázni szoktunk, azt nagyon élvezi, folyamatosan vigyorog, gagyog közben, egyszer már kacagott is. :D
Szia!Csatlakozom, szerintem is korai.Nem ülni akar, inkább csak nagyobb látóteret szeretne, mert fekvõ helyzetben már nem olyan izgalmas számára. Ne hagyd, hogy ülõ pózban legyen, hidd el, ezzel ebben a korban ártasz neki. Tornáztatni persze szabad, de az teljesen más, mint amikor felülteted a babát.Felhúzod, majd 1-2 mp múlva visszaengeded a hátára, ez éppen annyi, amit még elbír a kis gerince.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nem akarok neki problémát, épp ezért kérdeztem. Nem is engedem neki, hogy üljön, már inkább nem is csináljuk minden nap a felhúzásokat, inkább van hason, hogy emelje a buksiját, úgy is erõsödik a nyaka. :) Csak néha annyira akaratos már most, mi lesz vele késõbb. :D
De, ennyi idõsen még nagyon korai. Egyáltalán nem szabad még ültetni, nem érett még meg a gerincoszlopa az üléshez. Persze, hogy tetszik neki ez a pozíció, mivel 3, 5 hónapig csak fekve láthatja a világot!
elfelejtettem, négy hónapos a kisfiam
Szerintem teljesen jól csináltad az ülésbe húzást. Nekünk is orvos javasolta, hogy kezdjük el 6 hetesen. Az én fiam is szeptemberi. Mostanra már õ is úgy csinál, mint a te fiad. Sõt, ha a combjaimra fektetem és a lábujjamra emelem a lábam (így kb. 170fokos szögben van, nem teljesen vízszintesen) már akkor emeli a fejét és könyökkel támaszt alá és nyomja ülésbe magát. Természetesen én sem hagyom, de meg lehet õket is érteni. Szóval, a lényeg, hogy hátha segíthetek: én azt csinálom, hogy ülésbe húzom és rögtön felveszem. Így nem kell csalódnia és sírnia, hogy vissza kell feküdnia. Utána leteszem a játszószõnyegre. Nincs semmi sírás. Mindig pelenkázás után "kelünk fel" így.

Mennyire érzi meg a babám és mennyire nagy baj ha már napi szinten sírógörcseim vannak mert folyton veszekedünk a párommal? Lesz valami káros következménye?

Én megpróbálok tenni ellene, beszéltem már a férjemmel is hogy ez így nem lesz jó, mert úgy tudom a baba megérzi, de mindig van valami.Biztos bennem is van hiba, már nagyon el vagyok keseredve...

Legjobb válasz: Káros következménye nem lesz, de amikor te szomorú vagy, akkor õ is átveszi ezt a hangulatot, ha nem is teljes mértékben. A babák is tudnak sírni, szomorkodni, s sajnos megérezhetik, ha anyucinak nagyon rosszkedve van. Én a családomat nagyon kioktattam, hogy messzire kerüljenek el, ha veszekedõs, nyûgös kedvük van, mert egyszer-kétszer rajtam akarták levezetni feszültségüket. Szóval, próbálj most a baba kedvéért megnyugodni, és a pároddal is ezt megbeszélni.

Káros következménye nem lesz, de amikor te szomorú vagy, akkor õ is átveszi ezt a hangulatot, ha nem is teljes mértékben. A babák is tudnak sírni, szomorkodni, s sajnos megérezhetik, ha anyucinak nagyon rosszkedve van. Én a családomat nagyon kioktattam, hogy messzire kerüljenek el, ha veszekedõs, nyûgös kedvük van, mert egyszer-kétszer rajtam akarták levezetni feszültségüket. Szóval, próbálj most a baba kedvéért megnyugodni, és a pároddal is ezt megbeszélni.
Elsõ vagyok! Jaj, nagyon sajnállak! Nekünk is vannak anyóssal problémáink, de én messzire elkerülöm, csak nehogy megint bõgni kezdjek miatta. Nem tudsz mást tenni, minthogy leülteted a párodat, és elmagyarázod neki, hogy ahogy veled vitatkozik, veszekszik, az olyan mintha a pici gyermekével tenné ezt. S olvastass vele cikkeket, hogy ez a magzatra hogyan hat. Mást nem tudok neked kitalálni. Próbáld félretenni a problémákat! Már amennyire lehet.
Szia!Én is sokat idegeskedtem, erre azt mondta az orvos hogy baja nem lehet a babának, de nagyobb az esély rá hogy hiperaktív lesz.Kicsit kezdek aggódni mert egész nap mocorog a pici! 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Már napok óta ugyanaz a családi ügy van napirenden amirõl tudja ha az orrom alá dörgöli nekem nagyon rosszul esik és mégis folytatja, ráadásul meghalt az egyik közeli rokon, amibõl kifolyólag anyóst ide akakrja a nagymamával költöztetni abba a lakóparkba ahol mi lakunk, kb 2 percnyire tõlünk, ez is feszít hogy mi lesz itt akkor, az eddigi nyugodt kis életünkkel és a nagypapám bekerült a kórházba.röviden ennyi bõvebben meg nagyon hosszú lenne leírni, csak azért írtam le hogy tudjátok mik az okok.a családi probléma pedig apukámmal kapcsolatos(õ egy elég nehéz természetû ember ez igaz de nem olyan rossz aminek a párom lefesti)és minden nap a faterod ez az amaz, így nem segít, ilyen sóher, ilyen önzõ, ez is miatta van stb...én foggal körömmel védem van amikor férjemnek van igaza de nem mindig de már belefáradtam és nem akarom hogy az én drága kincsem igya meg ennek a levét...
Naturlandos nyugtató tea, ha nem szoptatsz(ettõl csak jobb hangulatod lesz)vagy citromfû tea.Próbálj meg nem foglalkozni a dologgal.Biztos nem könnyû, de náluk pl mikor volt jó pár veszekedés utána csak elég volt hangosabban szólnom a szobából az alkalmi süket páromnak és a kisfiam rögtön sírni kezdett.Õ egyébként 1 örök vigyori, de amikor nálunk volt ilyen puskaporos a helyzet azt is észrevette, ha a szobaajtóban bõgtem, úgy hogy Õ ne lásson-halljon engem és mégis sírva fakadt.A kedves párod is tekinettel elhetne a gyerekére!
Pedig bizony árthat a stressz a babának. Ritkán, de vetélés, koraszülés is bekövetkezhet. Volt munkatársnõmet munkában úgy felidegítették hogy beindult nála a szülés éjjel és 5hónapra megszülte a kisfiát. Tudom ez ritka, de bizony árt a stressz! sõt, aki végigidegeskedi a terhességét, azoknak a babája is nyugtalan, sírós, nem kiegyensúlyozott baba LEHET, mert nem 100% hogy az lesz, de igencsak nagy lesz rá az esély.
felidegesítették* bocs

Nagy baj ha már nagyon nagyon várom?

34 hetes vagyok.Tudom az normális hogy a kismamák nagyon várják a napot,hogy a kezükben lehessen a babájuk de úgy érzem túlságosan is odavagyok.Nagyon szeretnék már túlleni rajta mert fizikailag is megvisel engem a terhesség sok a panaszom és már nem tudom úgy letenni a fejem hogy ne azon gondolkodnák mi lesz ha itt lesz melettem meg ilyenek.Ez már szinte beteges legalábbis úgy érzem.Néha arra gondolok hogy mit kéne tennem hogy a szülés beinduljon,persze err?l hamar el is terel?dika figyelmem.Pedig már tényleg nem sok lenne hátra de nem bírom már ki...Nagyon rossz dolog ez?El?re is köszönöma válaszokat:)

Legjobb válasz: Azért még 3 hetet bírj ki nagyon hamar eltelik az idõ...én is ilyenekre gondoltam terhesség elejétõl, s aztán ott is volt hipp hopp karomban:)Kitartás

Azért még 3 hetet bírj ki nagyon hamar eltelik az idõ...én is ilyenekre gondoltam terhesség elejétõl, s aztán ott is volt hipp hopp karomban:) Kitartás
A harmadik terhességem nekem elég problémás volt, holott a babával és velem végül is nem volt gond, csak olyanok, amik ma már nevetségesnek tûnnek. Gyomorsav, alvásprobléma, ilyesmik. De nekem nagyon gyorsan teltek a hetek, és fõleg a végén. Szerintem semmit ne tegyél, el fog jönni az idõ neked is, és akkor már örökké ott lesz a baba:-)
Szia!Én 35 hetes vagyok és teljesen együtt érzek veled!A fejemben tudom, hogy minél tovább bent van a picúr annál jobb neki, de úgy érzem sosem múlik el ez az 5 hét.És csak abban bízom, hogy nem akarja végigvárni az idõt.Rengetegszer végigolvastam már, hogy mi kell a "bábakoktélba" ami állítólag beindítja a szülést, de mindenképpen megvárom vele a 39.hetet.Kitartást neked is és ha netán van kedved MSN-en elütni az idõt a címem:[email protected]
Gondolj arra, hogy még most pihenhetsz, ehetsz minden félét(azt is amit a szoptatás alatt nem), megnézhetsz egy jó filmet a pároddal vagy csak szimplán össze bújhattok.Ha már meglesz a picuritok erre igen kevés idõd fog jutni.De majd persze kárpótol a kisbabád.A hétvégére szép idõt mondanak, ha jól érzed magad menjetek kirándulni a pároddal!Jó babavárást!
Szia! Egyáltalán nem baj, szerintem természetes dolog, mikor 9 hónap után már szeretné az ember a kezében tartani a gyermekét. Én is így éreztem, alig vártam a szülést, pedig nagyon féltem is tõle. Attól tényleg nincs jobb dolog a világon, mikor ott szuszog a karodban, vagy mikor rád mosolyog, de azért még bírj ki néhány hetet, neki még most odabent jobb. Könnyû szülést és jó babázást kívánok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Végül is igen, mindennek eljön az ideje:)

Nagy baj ha már most 15évesen házra gyűjtök?

tudom hogy egyenl?re hülyeség ,meg lehet sokan hülyének néznek de nemlesz örökre apu meg anyu és már most is a nyári melópénzemet mindet eltettem emelett minden kapott pénzem megy egy borítékba , egyetemre is levelez?s tanfolyamra szeretnék menni hogy közbe tudjak pénzt keresni hogy egyszer szép házat tudjak építeni magamnak és a leend? családom részére :S

Legjobb válasz: Egyátalán nem baj. Jó a gondolkodásmódod, érettebb vagy a korodnál.

Egyátalán nem baj. Jó a gondolkodásmódod, érettebb vagy a korodnál.
Szerintem jó dolog hogy gondolsz a jövõre
legyél nagyon büszke magadra, kevés fiatal ilyen megfontolt, elõrelátó.folytasd csak tovább, csak nyerhetsz vele.:-)
Ne foglalkozz azokkal akik kinevetnek ezért.Nagyon jó dolog az, hogy te már most gondolsz a jövõdre és a leendõ családod jövõjére is.
Lehet hogy aki téged kinevet, az irigykedik, mivel te ennyire elõrelátó vagy, neked lesz eredménye a gyüjtésednek , míg másoknak sokkal nehezebb lesz, nagyon nehéz ez a lakás dolog, még igy is!
Egyáltalán nem baj.Nagyon jól teszed.Büszke lehetsz magadra!Akik meg kinevetnek, vessenek magukra, mikor neked saját házad lesz, õk meg az anyjukkal fognak élni 40 évesen is.
höhö, albérlet? anyádékat meg kiraknád az utcára? vagy vmi idõsekotthonába? Esetleg váárod, hogy elpatkoljanak? Oké, hogy gyûjtesz, ez jó dolog, de anyádékat ki akarod paterolni?
A kérdező hozzászólása: köszi jolesik hallani:) mert általába a velem egykorúak sõt még a nállam idõsebbek is kinevetnek ezért...
A kérdező hozzászólása: csak tudjátok sokan apuci anyuci pénzére hagyatkoznak én ezt nem tehetem meg , csak apum keres , anyum munkanélküli , és hát nem élünk valami nagy lábon, a lakás is feles lesz mert van egy tesóm és másik ok a házgyûjtésre hogy majd ha lesz saját házam akkor ezt a házat kilehetne majd adni albérletbe azért a havi fizetés mellé nagyon jól jönne szerintem mégha csak eltenném aztis és valamire gyûjtenék .köszi a válaszokat!:)
A kérdező hozzászólása: jajj dehogy:) hát átköltöznének abba a házba ahol majd én lakok és tudnák rájuk figyelni! mert már azért nem mai gyerekek:)
Érdemes lenne kötnöd egy lakáskassza szerzõdést. A pénzedhez a kamatain kívül 30% ad az állam.
A kérdező hozzászólása: :O errõl tudnál mesélni? mert még sose hallotam
jajj ez nagyon hosszú lett, bocsika...

Nagy baj ha már 11 körül eszem ebédet?

Ugyanis a kisfiam már 6 körül kel, egyszer?en nem bírom délig két gyümölccsel... :( Este viszont 7 után nem eszem...

Legjobb válasz: hát az a baj hogy így délután megint csak elöbb leszel éhes. egyél 10-kor egy banánt, vagy valami gyümit amiben van cukor, így könnyebb kihúzni délig. aztán 3-4 körül megint valami uzsit mert pont az a lényeg hogy ne éhezz.

hát az a baj hogy így délután megint csak elöbb leszel éhes. egyél 10-kor egy banánt, vagy valami gyümit amiben van cukor, így könnyebb kihúzni délig. aztán 3-4 körül megint valami uzsit mert pont az a lényeg hogy ne éhezz.

Szerintetek nagyon nagy baj, ha már június 19. -e óta nem jött meg?

Még nem szexeltem. Viszont csak előző év októbere körül jött meg először, szóval nekem még kezdetlegesnek számít. Nem igazán mozogtam sokat, meg izgulós típus sem vagyok, lehet az is közrejátszik?

Legjobb válasz: Szerintem normális,ugyanis még nem állt be a mensid. Nekem az elsõt követõen kb. 1 évig még össze-vissza jött meg. Most augusztusban pedig kimaradt. Bár 3 hónappal,ha gondolod,menj el orvoshoz.

Szerintem normális, ugyanis még nem állt be a mensid. Nekem az elsõt követõen kb. 1 évig még össze-vissza jött meg. Most augusztusban pedig kimaradt. Bár 3 hónappal, ha gondolod, menj el orvoshoz.
Teljesen fölösleges orvoshoz menned ezzel, úgyis hazaküldene, hogy nyugi, majd megjön. 17 éves korodig vidáman elõfordulhat ilyen, van akinek 8 hónap is kimaradt.
Teljesen normális ez a te korodban még, ne izgulj miatta. Van még bõven idõd, 17, 18 éves korig kellene majd megjönnie és be is állnia rendszeressé.
Mindenképp orvost ajánlok minél hamarabb keress fel egyet !
Ha decemberben sem jön meg a menstruációd, akkor mindenképpen menj orvoshoz, mert serdülõkorban maximum fél évet lehet várni 2 menstruáció között, viszont ha meg akarsz nyugodni, és biztosat akarsz tudni, akkor elõbb is elmehetsz orvoshoz, hiszen abból sosem lehet baj!
Mivel most már szeptember van, azaz három hónap eltelt azóta, nem ártana felkeresned egy nõgyógyászt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!

Nagy baj ha már volt festve a hajam?

9 évesen volt 6 melír csíkom de alig látszott.

Legjobb válasz: Szerintem nem gáz, a lényeg, hogy a korodnak megfelelõen diszkrét legyen, ne olyan amilyen egy 30 éves nõhöz illik. Az én lányom 2 éves, de már most kell neki rúzsozni (színezett Labello) a száját, meg látja hogy fújom magamra a parfümöt akkor rá is kell, nem hiszem, hogy gond, így lesz majd nõ belõle, hogy az anyja mintáját látja. Ha a lányom 10 évesen szolid körömlakkot akar használni, szájfényt vagy akár nem feltûnõ melírt, én engedni fogom, ettõl még baja nem lesz. Inkább legyen igényes mint egy szõröshónaljú, izzadságszagú tini, akit otthon szájbavernek, ha mert egy kis szájfényt kenni a szájára.

Szerintem nem gáz, a lényeg, hogy a korodnak megfelelõen diszkrét legyen, ne olyan amilyen egy 30 éves nõhöz illik. Az én lányom 2 éves, de már most kell neki rúzsozni (színezett Labello) a száját, meg látja hogy fújom magamra a parfümöt akkor rá is kell, nem hiszem, hogy gond, így lesz majd nõ belõle, hogy az anyja mintáját látja. Ha a lányom 10 évesen szolid körömlakkot akar használni, szájfényt vagy akár nem feltûnõ melírt, én engedni fogom, ettõl még baja nem lesz. Inkább legyen igényes mint egy szõröshónaljú, izzadságszagú tini, akit otthon szájbavernek, ha mert egy kis szájfényt kenni a szájára.
Hát szerintem én nem engedném ennyi idõsen (bár majd eljön az idõ, és ki tudja mi lesz), de az anyukád fodrász, csak tudja mit csinál. Különben inkább melír, mint teljes festés.
1. véleményt kértél és nem bírod a kritikát? szóval akkor csak a pozitív vélemyényre vagy kíváncsi? :D 2. ha már felmerült benned a kérdés... akkor gondolom már eszedbe jutott, hogy lehet akár káros is. én igazából nem hiszem h attól h nagy ritkán festesz bele melírt, tönkremehet és megkopaszodhatsz :D kb ugyanaz mintha késõbb kezdenéd el. bár azt szeretném elmondani, hogy nem valami profi látvány egy több centis lenövés
Nem vagyok gyökér, te vagy nagyképû liba!Ha kérdést teszel fel, ne csak pozitívakat várj, ha nem negatívakat is, fõleg ha ilyent kérdezel.Én nekem is vannak kérdéseim amire gázul válaszoltak, de ez van.Azért tettem fel, hogy megtudjam a véleményeket és azt el kell fogadni még akkor is ha rossz!
én IDÉN festettem be a hajam SZÍNEZÕVEL amúgy akit te szépen kicsi lányocska lehuhogtál az igazat mondta. TÖNKREMEHET A HAJAD nem fogod fel?! És ott a pont, hogy te is cicababa vagy, hogy ennyi idõsen fested.. Nem vagy te normális.. az én anyám ha 9 évesen ott hisztiztem volna, hogy fesse be akkor lekevert volna, és nem hagyta. De tedd tönkre a hajad, majd parókát hordhatsz. Ha TE csinálod a bajt akkor te tanulod meg, hogy minek.. de ha más csinálja mert te akaratoskodsz és egy éretlen eszeddel befesteted, az anyád hibája ha kihullik/széttör, mert te nem tudod MÉG A FELELÕSSÉGET MAGADRA VÁLLALNI. Gratuláltok ehhez az észhez is. Jót röhögtem ^-^ 14/l
Nagyon hülye vagy.Kilenc éves KISLÁNY.még 13 évesen kezdeni, de 9!Csoda, h nem röhögtek ki.Szánalmas aki KISLÁNY és nagynak akar tûnni.Én ilyeneken mint te jót nevetek. Az anyukád is jó hülye. Én a szakmám kezdetén kezdtem hajatfesteni a fotók miatt mivel modellkedem.De te.Nagyon nevetséges vagy már bocs.
A kérdező hozzászólása: 9 évesen nem is igazi volt szinte nem látszott mert annyi festék volt h anya festette a haját és a maradékot láttam és nem lehetett bírni velem. és te NAGY GYÖKÉR VOLTÁL!
A kérdező hozzászólása: Köszi az utolsó választ ^-^ Ja és 9 évesen mondtam alig látszott a hajam meg bírja mert nem törik hullik vagy ilyesmi és nem vagyok CICABABA-.- Mert még a szoknyát sem szeretem xD
igazad van részben az utolsónak mert szemfesték meg a körömlakk száj meg a higénia OK. de én nem szó-szó 15 évesen akarok hajatfesteni. xD de ki-ki hogy látja ezt. 14/L
ha a suliban tolerálják...nálunk (8 osztályos gimibe jártam) nem szabadott, mondjuk elég erõs suli)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!