Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj ha a doki 13 (2 db)

Nagy baj va, ha a doki 13 hetesen visszahív citológia vizsgálatra?

a barátn?mr?l van szó! nagyon viszket és ég neki,és visszahívta a doki citológiára! mivel nyugtathatnám meg,mert ? már szinte temeti magát,és nagyon idegeskedik,holott terhes!

Legjobb válasz: Hát, ha viszket és ég, akkor valószínûleg a doki azt szeretné kideríteni, hogy milyen gyógyszert adjon rá, hogy ne legyen veszélyes a babára a fertõzés (ha fertõzés). Maga a citológia nem lesz veszélyes a babára, nekem 12 hetesen csinálta a doki, semmi bajom nem lett tõle. Viszont egy bacitól el is vetélhet, ezért nyugodjon meg, hogy a baba és a mama érdekében lesz a vizsgálat, nem a baba ellen!

Hát, ha viszket és ég, akkor valószínûleg a doki azt szeretné kideríteni, hogy milyen gyógyszert adjon rá, hogy ne legyen veszélyes a babára a fertõzés (ha fertõzés). Maga a citológia nem lesz veszélyes a babára, nekem 12 hetesen csinálta a doki, semmi bajom nem lett tõle. Viszont egy bacitól el is vetélhet, ezért nyugodjon meg, hogy a baba és a mama érdekében lesz a vizsgálat, nem a baba ellen!
Cytológiára azért is visszahívhat a doki, mert nem sikerült anni kenetet levennie, így meg kell ismételni a vizsgálatot! nyugi, nincs baj!!!! Ha gombás ferõzése van, ami meg iyenkor normális lehet a megváltozott hüvelyflóra miatt, arra meg kap majd gyógyszert!

Barna folyás a 13. hétben nagy bajt jelent? Hívtam a dokim azt mondta pihenjek és ha estére nem múlik el akkor megvizsgál. De nagyon aggódom. A barna folyás mindig bajt jelent?

Legjobb válasz: Esetleg attól is lehet, hogy megvagyok fázva és elég sokat köhögök és fújom az orrom?Lehet ettõl az erõlködéstõl?

A kérdező hozzászólása: Esetleg attól is lehet, hogy megvagyok fázva és elég sokat köhögök és fújom az orrom?Lehet ettõl az erõlködéstõl?
Igen, az alhasi vérbõség miatt az erõlködéstõl a hajszálerek elpattannak, ez okozhat vérzést. Pihenj sokat, a rutascorbin erõsíti az érfalakat, én azt kaptam barnázásra.
nem mindig, de valóban oda kell rá figyelni, mert vetélés jele is lehet. A 13. héten már kisebb a kockázat, de tedd amit a dokid mondod, pihenj sokat és én mindenképpen megvizsgáltatnám magam, már csak azért is, hogy ne izguljam végig a hétvégét.
Egy egészséges terhességben nem szabad barnázásnak lennie, vérzésnek, maszatolásnak.(a sárgás folyás megint más) Tedd azt amit a doki mondott, pihenj, felpolcolt lábbal, bár mivel a barnázást hormonprobléma okozza és nem keményedés, vagy kifáradás így tulajdonképp nem igen használ. A hormonproblémát meg igenis kezelni kell, így a 13 hétben már magzatról beszélünk, már ki lehet védeni az esetleges vetélést magzatmegtartó hormonpótló gyógyszerekkel. Reméljük a dokid ír fel neked valamit. egy hozzáértõ kismami.
Nekem nagyon jó ultrahangos orvosom van. Én is azért kerültem hozzá, mert állandóan vérezgetek. Azt mondta, hogy amíg barnás, addig nincs gond, mert az nem a méhbõl jön. Az a hüvelybõl, vagy a méhszájtól jön. Csak akkor van baj, ha piros a vér.
En a 18. hétben vagyok és 2 nappal ezelott én is barnáztam egy kicsit. Aznap agyonhajtottam magam, pihentem és estére el is mullott. Szerintem ne aggodj, biztos nincs gond. Nekem a pici most is ugy kalimpál, jelzi, hogy nincs semmi baj.
Nem feltétlenül jelent mindig bajt. Én is barnáztam az elsõ terhesség alatt méhszáj polip miatt.
mi újság veled? hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen jól vagyok. Péntek délutánra már nem volt semmi barnázgatás....igaz egész délután feküdtem. Hívott (!!!) az orvosom is, amin kellemesen meglepõdtem és azt mondta ha hétvégé is bármi lesz akkor azonnal hívjam Õt. Hál'Istennek nem volt semmi...bár nagyon sokat pihentem. Mivel már nem köhögök annyira így ma bejöttem dolgozni......de csak akkor maradok egész nap ha jól érzem magam. Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!