Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj ha a (1293 db)

Nagy baj, ha a 9 hetes kutyám morog játék közben?

Van egy játék egere, amit nagyon szeret rágni, meg huzavonóst játszani, és el akartam kezdeni tanítani az apportírozást, így mikor eldobtam, és jött vissza mindig elvettem t?le, majd rögtön eldobtam. Most mikor megint játszani akartam és jött visszafelé szájában az egérrel és nyúltam volna felé, hogy elveszem akkor elkezdett morogni. Sosem önszántából adta oda, de azt hittem már tudja, hogy nem elvenni akarom, hanem játékra hívni. Baj ha a játéka védelméért megmorog?

Legjobb válasz: Hát jobban járnál ha elmennél kutyasuliba,ott leszotatják(vagy hívj fel egy kiképzõt,vagy kutyapszihológust).Most még nem olyan nagy baj,de ha felnõt lesz,akkor lehetnek belõle gondok.Szóval én ezeket ajánlanám. Baby

Hát jobban járnál ha elmennél kutyasuliba, ott leszotatják(vagy hívj fel egy kiképzõt, vagy kutyapszihológust).Most még nem olyan nagy baj, de ha felnõt lesz, akkor lehetnek belõle gondok.Szóval én ezeket ajánlanám. Baby
Mikor visszahozza adj neki futalomfalatot. Ezt megtanulja és majd magátol leteszi a földre a jutalmáért.
A kérdező hozzászólása: Kutyasulit egyelõre még nem akarok, úgy érzem kordában tudom tartani, csak nem tudtam, hogy ez mégis baj-e ilyen kiskutyánál vagy nem. De a jutalomfalatot megpróbálom! Köszönöm!
Hát itt a fajta és a nem elég fontos lenne. Mert ha egy szuka angol szetterrõl van szó, akkor azt mondom, hogy na bumm, õ így játszik, majd kinövi, vagy lesz egy vicces tulajdonsága. Ha viszont egy kan kaukázusi csinálja ugyanezt, az komoly baj. Megpróbálhatod azt, hogy amint elkezd morogni, szó nélkül otthagyod, mondván így nem játsszunk, a morgás az rossz. Persze ez csak akkor jó, ha elõtte legalább 1-2 kört képesek vagytok lenyomni morgás nélkül :) És persze mindenképpen dícsérd meg, ha odaadja (akkor is, ha erõvel vetted el).

Az nagy baj ha a gravidat nem mindig ugyanabban az időben veszem be? néha nagyon hanyingerem van és nem birom bevenni varok vele 2-3orat ez probléma?

Legjobb válasz: Ha rosszul vagy tõle, válts terhesvitamint, minek szenvedsz vele? Én az Elevittel voltam így, váltottam a Hipp Natalra, és azóta nincs semmi bajom! És a fogamzásgátlót sem órára pontosan kell bevenni, mint ahogy a terhesvitamint sem. Ha este veszed be, az lehet 8 óra is, de ha éjfélkor, akkor sem lesz semmi baj. .)

Ha rosszul vagy tõle, válts terhesvitamint, minek szenvedsz vele? Én az Elevittel voltam így, váltottam a Hipp Natalra, és azóta nincs semmi bajom! És a fogamzásgátlót sem órára pontosan kell bevenni, mint ahogy a terhesvitamint sem. Ha este veszed be, az lehet 8 óra is, de ha éjfélkor, akkor sem lesz semmi baj. .)
A Gravida nem fogamzásgátló, hanem terhesvitamin, tehát nem baj, ha más idõpontokban veszed be. :)
Ugye most ezt nem komolyan kérded? Már miért lenne baj?
A kérdező hozzászólása: én is igy gondoltam, hogy a vitamint nem kell ugyanabban az idõben bevenni de adobozon azt irja hogy lehetõleg mindig u.abban az idõben vegyük be.Na ezért a hülye kérdés:) üdv 8heteske
Én is a Gravidát szedted és rosszul is voltam tõle néha. Rájöttem hogy mindig evés után kell bevennem akkor nem leszek rosszul.Probáld ki! 3 hónapos kisbaba anyukája

Az nagyon nagy baj, ha a suliban egyedül ülök?

Pont páratlanul vagyunk,mert az egyik osztálytársam magántanuló :S

Legjobb válasz: És pont te lettél egyedül? Hát bajnak nem baj, csak rossz érzés. Nálunk át lett emiatt rendezve a terem, nem 2-esével voltak a padok, hanem 4-esével így mindenkinek volt padtársa :)

És pont te lettél egyedül? Hát bajnak nem baj, csak rossz érzés. Nálunk át lett emiatt rendezve a terem, nem 2-esével voltak a padok, hanem 4-esével így mindenkinek volt padtársa :)
De gondolom ez változó, ugye? Vagy van egy meghatározott ülésrend? Csak mert mi kb. minden órán máshogy ülünk.
Ez legyen a legkisebb bajod...
egyedül a legjobb
én alapból úgy kezdtem a gimit, hogy egyedül ültem, mindenkinek már volt ismerõse rajtam kívül az osztályban, borzalmas egy 2 év volt, aztán harmadikban jött egy új csaj, lett végre padtársam
Volt, amikor mellettem se ült senki, mert páratlanul voltunk, de hát ilyenkor valakinek egyedül kell ülnie ;) Most már párosan vagyunk, így mindenkinek van padtársa. Ne aggódj, nyugi, ettõl még szeretnek téged, beszélgess velük szünetben, ilyesmi :)
legfeljebb csak abból a szempontból, hogy nincs kirõl puskáznod :D
Én is szerettem egyedül ülni, amúgy sem a dumálásról szól a suli - ha meg dumálni akarsz, ülnek elõtted és mögötted is. És az egész pad a tied! :D
nem.csak kíváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Miért, mellém ülnél?
hova jársz?
A kérdező hozzászólása: meg volt olyan aki büdös is volt xD
A kérdező hozzászólása: köszi. Hát lehet, hogy jobb egyedül.jobban tudok legalább figyelni :) De mindig a lehetõ legrosszabb padtársakat fogtam ki! Tavaly volt egy fiú, akihez egy szót se lehetett szólni.Meg a csaj, aki magántanuló lett, de õt mondjuk bírtam.
én is szerettem egyedül ülni.
Nem baj, én szerettem egyedül ülni.
A kérdező hozzászólása: Nem minden óránk ülünk így szerencsére!De ha az osztály együtt van, akkor sajnos igen. :(
Nálunk egy csomóan ülnek egyedül. Pl. matekon csak kb 16-an vagyunk, ott a fél osztály egyedül ül, mert úgy kényelmesebb. Persze, amikor az egész osztály együtt van, ott nem nagyon van arra hely, hogy sokan üljenek egyedül. 17/L

20 év körüli fiúk. Nektek mennyire számít? Nagy baj ha a lány nem smárol jól?

Legjobb válasz: Nem nagy baj, viszont legyen hajlandó tanulni és fejlõdni :)

Nem nagy baj, viszont legyen hajlandó tanulni és fejlõdni :)
Senki nem születik úgy, hogy tud smárolni. Tanítsd arra ahogy Te szereted. Ha szeret biztos igyekszik tanulni
Én se voltam egy csókmester, de a partnerem olyan izgató és erotikus tud lenni, hogy egy idõm után tanítás nélkül ment. Azóta állandóan csókolózni akar... 23/N
És egy fiúnál ugyanez?
Hülegyerek! Tanítsd meg!

Nagy baj ha a lány vagy a fiú más nemzetiségű? Milyen gondok lehetnek belőle?

Apám nem szeretné ha külföldi barátom lenne.Például arab,török,német,francia.

Legjobb válasz: Alapvetõen nem baj, csak szembe kell nézni azzal, hogy más kultúra, más értékrend. És az emberek mindig az értékrendjükön vesznek össze, ha meg egy nemzeten belül is ilyen durvák a különbségek, akkor nagyon erõs lesz másik néppel. Készülj fel rá, hogy nagyon nagy hülyeségei lesznek a te szemedben.

Alapvetõen nem baj, csak szembe kell nézni azzal, hogy más kultúra, más értékrend. És az emberek mindig az értékrendjükön vesznek össze, ha meg egy nemzeten belül is ilyen durvák a különbségek, akkor nagyon erõs lesz másik néppel. Készülj fel rá, hogy nagyon nagy hülyeségei lesznek a te szemedben.
Nem a nemzetisége miatt lesz valaki jó, vagy rossz ember. Azonban a lehetõ legkevesebb probléma minden bizonnyal európai, vagy észak-amerikai fehér emberrel lenne. A többiekkel se a bõrszínük a legnagyobb probléma, hanem a gyökeresen eltérõ szokások, vagy a vallási megkötések. Pl arabbal sok probléma lehet, mert õk szinte mind erõsen vallásosak, és a vallásuk nem igazán engedélyezi, hogy más vallásúval, vagy vallás nélkülivel házasodjanak. A dél-amerikaiak pedig híresen nagy arányban keresztények. No nem olyan díszkeresztények, mint amik nálunk vannak sokan, hanem valóban a Biblia tanításait mindenben követõ emberek. Mint ilyenek általában ragaszkodnak hozzá, hogy a párjuk is felvegye, és kövesse a vallásukat. A zsidókkal ugyanez a helyzet, sõt az igazán vallást követõ zsidók nem is házasodnak egyáltalán nem zsidókkal. Ha vallási ellentét nincs, akkor is figyelembe kell venni az adott nemzet szokásait, és érdemes olyan párt választani akiknél nagyjából ugyanazok a szokások, mint nálunk. De persze egy igazi szerelem bármit át tud hidalni.:)
Szerintem neazt nézd hogy olasz vagy görög alacsony vagy magas, vékony vagy kicsit vastagabb az átlagnál azt nézd hogy tényleg szereted és hogy igazán fontos számodra!!!!:-)
Szia! Egyáltalán nem probléma. A probléma ott lehet, ha nem beszéltek közös nyelvet. Mivel egy kapcsolatban elõbb-utóbb a kommunikáció tölti be az egyik legfontosabb szerepet (szerintem), fontos az, hogy ki tudjátok magatokat fejezni. És a közös anyanyelv, az azonos kultúra hiánya lehet, hogy hiányérzetet is okozhat... Én biztos, hogy olyan emberrel tudom elképzelni a dolgaimat, akivel lehet közösen nevetni a nyuszikás vicceken, vagy nemtom...és hasonló a felfogásunk is dolgokról, mert mondjuk nem Ázsiából jöttem...én erre úgy jöttem rá, hogy huzamosabb ideje külföldön vagyok, és a párom is élt kint...
a nemzetiseg semmit sem szamit, adj idot magadnak, hogy alaposan megismerd. kulonben meg a jo ember az jo ember, ha kinai, ha tadzsik, ha malaj.
Ha magyar vagy akkor nehogy összeállj cigánnyal vagy zsidóval!!! Mert abból csak baj van! Próbálj meg inkább magyarral házasodni!!!
ember az ember ha francia ha német ha stb...a szívedre hallgass!!!mért lenne vele gond?
A 22:25-ös válaszadóval értek egyet. Nekem görög a párom, és Görögországban élek vele. Sokkal boldogabbak lennénk, ha egy nemzethez tartoznánk. Itt a nõkkel máshogy bánnak mint nálunk, ezen sokat vitázunk, én nem akarok lealacsonyodni, nem is fogok. Itt a férfiak szava a szent, a nõnek "kuss" a neve, mindig ki kell harcolnom a magam igazát. Csak azért vagyok itt, mert nagyon szeretem és õ is engem, de ez egy nagy árnyék felettünk, hogy nem vagyok görög. Sok minden rosszul esik, ami itt magától értetõdõ. És még a honvággyal is meg kell küzdeni, nincs senki akire számíthatok rajta kívül. Vedd a számításba, ha külföldi barátod lesz Magyarországon, nehezen fogjátok elfogadni azokat a kulturális különbségeket, amik felbukkannak hiába szeretitek egymást és neki még a társadalomba is be kell illeszkednie idegenként úgy hogy nem az anyanyelvét beszéli. Nehéz dió! Ha megteheted, inkább válassz magyar társat, igaza van Apukádnak!
elvileg nem kéne, hogy probléma legyen, de a gyakorlat sajnos mást mutat.
Szia. Nekem olasz a parom es itt elek vele Olaszorszagban....itt is teljesen mas elet zajlik... de nagyon emberfuggo a dolog...a delolaszok sokkal nyitottabbak, majdnem olyanok mint mi...( a kultura viszont mas) az eszakiak kicsit mar zarkozotabbak...( nekem az utobbi jutott)..alapjaba veve nalunka problemat az kepezi, hogy en muveszi beallitottsagu vagyok..amolyan humanos...nyitott, kozvetlen es nagyon szabad szellemu...o viszont realis, preciz...nala semmi sem tirtenhet veletlenul....stb....altalaban nagyon jol kiegiszitjuk egymast...maskor meg balhezunk...ez van... mi magyarok sokkal nyitotabbak vagyunk, sokkal szabadabb eletelveket vallunk, teljesen masak a probemaink...ok sokkal rohanobb eletmodot folytatnak...a munka a munka...tokeletes csaladot alkotni stb....ugyis mondhatnam mig mi leszarjuk, hogy ki mit mond rolunk (pl. csaldon beluli valas, divat, szexualitas)...adiig ok nagyon is sznobok...mutatni, hogy jo ruham, kocsim van....nem beszulnk a szexrol mert az kinos, (pedig ugyanugy csinaljak, mint mi, a valas egy csaladban szegyen....) Sokszor mondja is a parom, hogy mi magyarok sokkal elobre vagyunk ezzel....sokkal nyitottabban tudunk beszelni egyes dolgokrol...itt nem....ez van...

Az nagy baj, ha a barátomat rá szeretném szoktatni az egészséges kajákra?

Nemrég költöztünk össze a barátommal, és kicsit idegesít, h mennyire egészségtelen életmódot él. Pizza, tészta, sültkrumpli, és hús hússal, folyton csak ezeket eszi, rengeteg kávé és édesség, semmi zöldség, gyümölcs, ami "egészséges" kaja azt nem szereti. Mit ne mondjak kicsit láccik a pocakján is, de ez nem zavar annyira, az már inkább, hogy én nem vagyok oda annyira ezekért a kajákért. Mondtam neki, hogy szívesen f?znék neki de akkor saláta lenne a husi mellé és nem sültkrumpli :) de ? azt mondja akkor inkább eszik vmi kajáldában, mint ahogy eddigis. Pedig múltkor nagyon éhes volt csináltam neki salit, hogy megeszi-e e és evett bel?le bár nyafogott, hogy ez nyulaknak van. De mondott már olyat is, hogy szeretne egészségesebben élni, csak nem tud. Szerintetek b?n az, ha ebben segítek neki, és kicsit jobban rágom a fülét, hogy táplálkozzon egészségesen, és ugyanazt a kaját együk?

Legjobb válasz: ne próbáld megváltoztatni annak nincs jó vége soha! nem baj ha segíteni akarsz csak ne erõltesd,furfangosan vezesd rá ha máshogy nem megy

ne próbáld megváltoztatni annak nincs jó vége soha! nem baj ha segíteni akarsz csak ne erõltesd, furfangosan vezesd rá ha máshogy nem megy
Ez nem bûn, hanem ezt kellene tennie minden párkapcsolatban lévõnek. Nem azt kell nézni, hogy a párom hogyan teszi magát tönkre:S Én úgy vélem te helyes uton jársz el ezen, de ha nem megy akkor gondolkozz el hogy megéri-e erõltetni, mert nagy veszekedések lehetnek emiatt. Dönts okosan.
nyugodtan noszogasd, én is húst eszek állandóan de néha a bnõm letuszkol vmi egészségeset a torkomon. mondjuk általában én fõzök, de figyelek rá h olyat csináljak amit õ is megeszik. ha pedig bedobunk vmi gyorsat a városban akkor inkább kipengetem az ezerakármennyit 2 gyrosért, mert abban legalább van zöldség, a mûanyagburgerben meg nincs
A kérdező hozzászólása: Persze, a hús rendben van, sõt kell is, sok, de nem mindegy, milyen hús, meg a köret se mindegy.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, de lassan elszánom magam egy radikális lépésre: itthon mostmár mindig sali, meg egészséges kaják lesznek, és nem csinálok a kedvéért spagettit meg ilyeneket. Ha megígéri, hogy mindig itthon eszik, és be is tartja, akkor lehet néha olyan is amit õ szeret.
A hús hússal rendben van! Ha egészségrõl van szó akkor felejtsétek el ezeket: -Fehérliszt és minden kaját ami abból van (kenyér, péksütemény stb.) -Cukor (csoki stb.) Ez már egy nagy lépés az egészség felé! Egyek sok zöldséget, zabpehlyet és csirkehúst, rizset.
nyugodtan tömjed ilyen madárkajákkal, mert ha szeret, akkor ugy csinálja h neked is jo legyen. jo most ez nem u.a az a példa...de anyám is ilyen:SSS és hogy örüljön én is megeszem a sok zöldséget meg minden. utána meg büszke magára :D csak ezért teszem....: )
Én is így táplálkoztam. Most már kicsit figyelek a táplálkozásra. Végül is ha kocsim lenne csak jó benzint tankolnék, nehogy gáz legyen... ennyi erõvel én is megérdemlem az egészséges kaját. Kocsit lehet újat venni, de életet nem :) Szóval elsõre kezdj azzal, hogy friss salátával egye a húsokat, úgy is itt a szezonja. Ez simán megszokható. Mondd azt, neki hogy már ezzel is javíthat a közérzetén. Több energiája lesz ha kevesebb nehéz ételt eszik. Célozgass rá, hogy a felesleges energiáját levezethetnétek az ágyban :) Ha nagyon fanyalog adj neki a salihoz valami joghurtos öntetet. Vagy csináljatok fûszeres párolt zöldséget köretnek. Grillezhettek is lassan, ott sem csak húst lehet sütni :) Szóval ne a fülét rágd, hanem csináljátok meg együtt a kajákat, lepd meg vele. A baszogatásnál jobbak a tettek. Hús azért legyen a kajában, elvégre nem vegát akarsz csinálni belõle. A volt barátnõm amúgy állandóan ezzel idegesített, meg hogy tornázzak és õszintén szólva [email protected] kivolt vele. Bezzeg mióta szakítottunk rendszeresebben mozgok és normálisabban is kajálok :D
A kérdező hozzászólása: ha csak odarakom a sültkrumpli mellé otthagyja.. :) de ha nincs semmi köret akkor megeszi azért. én is azért tettem fel a kérdést, mert eddig úgy gondoltam, nem szabad erõltetni semmit, de ez mégse mehet örökké így. nem lehet hogy örökké ilyen válogatós legyen, én szívesen fõznék neki, de õ ezt nem értékeli semmire. az nekem se megy és nem is akarom hogy kettõnknek mást fõzzek. és nála az se megy, hogy egyik nap olyan van amit õ szeret, másnap meg olyan amit én, mer akkor inkább kajálna máshol. sztem ha erõltetném nem halna bele mer most nem öklendezik meg nem undorodik tõle, meg bírja enni ha éhes. van persze olyan kaja is amitõl kb hány de azt nyilván nem erõltetném rá.
Nem bûn, de azért néha hagyd h egyen vmi normális kaját is!
ha segítesz neki az nem bûn, de ha erõszakoskodsz majd otthagy
Szerintem nem gond, de azért ne vidd túlzásba az egészséges életmódot.Pl. én már csak azért nem eszek zöldségeket, mert régen mindenki belém akarta erõltetni és akkor már csak azért sem :D Csinálj neki húst sült krumplival, de tegyél mellé egy kis salátát is hátha megeszi:D
Legyél kitartó és mindig csinálj valami jobb kaját ha megkostolja lesz olyan amit szívesen megeszik, igazából az ember azt eszi amihez hozzájut. Mindig csinálj salit krumpli hús mellé, zöldség levesek, párolt zöldségek, zöldség levek ne erõltesd csak mindig tedd az orra elé elöbb utobb megkostolja.
Szerintem baj.
A kérdező hozzászólása: ha csapból engedném, kézmeleg lenne. De azt fogom csinálni, hogy hagyom állni egy napig, aztán kicsit beleteszem a fûtõt, fel fûti hamar, s után a teszem az akiba.
Reggel forralj hozzá egy keveset, az a legegyszerûbb.
Miért, frissen töltve nem lesz hidegebb, ami a vödörben van? Csak hideg vizet szoktunk használni akváriumba, meleget ne engedj hozzá csapból.
A kérdező hozzászólása: Az lesz hogy este kitöltöm a vödörbe, reggel pedig megcsinálom a vízcserét. Antiklórt nem szívesen használok. Csak úgy meg kicsit hûvösebb lesz a víz mint kéne. No mindegy ezt majd megoldom. köszi
Néhány órával nem biztos, hogy sokra mégy. Persze jobb, mint a semmi, de attól még rizikós. Használj antiklórt. Akkor elég 20 percet várni, persze ha a két víz hõmérséklete azonos.
A kérdező hozzászólása: Igen, mi is ezt írtuk, hogy pihentetni fogom a vizet.
Szerintem meg 10 százaléknál is baj, mégha többszáz literes is az akvárium.
A kérdező hozzászólása: Én sem rajongom a 30%os cseréhez, általában a víz 10 %-át cserélem le. Végül is várhatok vele pár órát. Köszi
Akkor viszont nem okoz nagy problémát a víz tárolása. 60-80 liter vizet van aki nem tud 1 napig kerülgetni, de neked nincs ilyen gondod. Szerintem ha pont ugyanannyi erõvel lehet jobban csinálni, akkor megéri jobban csinálni. 120 literesben lehet 90-100 liter víz. Számoljunk mondjuk heti 15-20%-kal, én se szeretem túlzásba vinni a vízcserét, ha nem vagy túltelepítve, 20%-kal is megoldható. Ez gyakorlatilag egy nagy "diszperzites" 20 literes sárga vödröt jelent. Este megengeded, éjszaka nem zavar senkit, reggel meg kicseréled a vizet. Fél nap alatt kimegy belõle a klór.
A kérdező hozzászólása: 120 literes az aki
Ha nagy az akvárium, nem baj. A legtöbben így csinálják, nem okoz semmiféle problémát. 200-250 liter fölött ez elég általános dolog.
A 10% helyett min. 20-30% ajánlott. Használj vizkezelõt klórmentesitésre, vagy 1-2 napig pihentesd a vizet.
én úgy szoktam
A kérdező hozzászólása: most láttam hogy kettõt írtál. Igen a forralás se rossz módszer. AMúgy köszi hogy ennyit írsz :) Tényleg sokat segítesz

Nagy baj ha a 3 hónapos babám még mindig pólyában alszik?

Koraszülött volt, kicsi súllyal. Nem szoktam szorosra kötni, éppenhogy csak rákötöm lazán, és úgy hogy a karja mindig kilóg bel?le. Úgy látom nagyon szereti, mert nagyon nyugodtan alszik benne. Próbálkoztam el?tte takaróval, de azt lerugta magáról. Meddig használhatjuk még, amig el nem kezd forgolódni?

Legjobb válasz: Nem baj, használjátok nyugodtan addig, amíg õt nem zavarja. Ha majd többet mozog, forgolódik, akkor valószínüleg kikívánkozik belõle majd. Észre fogod venni. Lehet, hogy fél éves is lesz akkor vagy több. Nem számít.

Nem baj, használjátok nyugodtan addig, amíg õt nem zavarja. Ha majd többet mozog, forgolódik, akkor valószínüleg kikívánkozik belõle majd. Észre fogod venni. Lehet, hogy fél éves is lesz akkor vagy több. Nem számít.
Szia!A kislányom igaz, még csak 7 hetes de éjszaka õ is csak pólyában alszik.Amíg nem kényelmetlen neki , szerintem hagyd , hogy abba aludjon.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert mindenki úgy ellene van a pólyának. Õ viszont olyan jól alszik, egész éjjel fel sem kel, félek ha most elhagyjuk a pólyát akkor ez megváltozik. Meg én is nyugodt vagyok hogy tudom nem takarózik ki. Köszi a válaszokat.
Szerintem nyugodtan, másra ne hallgass ha neked és leginkább neki jó így akkor mással ne foglalkozz. A Te gyereked!Én is sokáig, mondjuk nem pólyába, hanem volt olyan takarom amit össze lehetett kapcsolni és olyan jókat aludt benne, szerintem jó meleg nekik és biztonság érzetet ad.
Szia!Nem baj, ahogy neked, és a picurkádnak jó, úgy csinálj mindent.A pólya, szülõ függõ! Én pár napig hagytam benne.Akkor voltak a nagy melegek.Nálunk meg ebbe kötött bele mindenki, hogy miért nincs pólyába.
Persze, ahogy jónak látod és a babódnak jó, de egy három hós picinek már "ki kéne szoknia" a pólyából;kitakarózás ellen ajánlom, h próbáld ki az angolpólyát vagy a hálózsákot, mi 3és fél hósan nagyon szeretjük! Jó egészséget!

Nagyon nagy baj ha, a ferjemen kivül mässal szeretnek lefeküdni?

minden ok nälunk,de nagyon vägyom egy igazi vad szexre.Lehet hogy ez a 30ba lepessel jön?sokszor lättam hogy ilyenkor megbolondulnak az emberek. Mi a velemenyetek???

Legjobb válasz: Ha most azt írnánk h semmi baj, akkor lelkiismeret-furdalás nélkül megcsalnád a férjed vagy mi? Õ nem vágyik vad szexre? Kommunikáció? Néma gyereknek az anyja szopja a f..át?

Ha most azt írnánk h semmi baj, akkor lelkiismeret-furdalás nélkül megcsalnád a férjed vagy mi? Õ nem vágyik vad szexre? Kommunikáció? Néma gyereknek az anyja szopja a f..át?
Szerintem nem tragédia, mindenkiben mûködik a biológia. Akik itt jól lehordtak téged ha majd egyszer azt érzik amit a testük diktál, hogy hú de szexelnék másokkal, akkor elcsodálkoznak, hogy jéé feláll a farkam másra is? Erkölcsi értelemben helytelen lenne mással szexelned, de emberek vagyunk és vannak szükségleteink. Elõször próbáld meg megkérni a párod, hogy szexeljen veled vadul, lehet, hogy neki is tetszene, ne egybõl menj a szomszédba szexelni. Egyébként én is voltam ilyen helyzetben de nekem a lelkiismeretem nem engedte, hogy félremenjek.
A kérdező hozzászólása: na szia mindenkinek, aki välaszolt en csak annyit mondok , hogy mindenki nyissa ki egy kicsit jobban a szeme`t, a körülötte levökön.tenyleg ti nem lätjätok, hogy milyen az e`let a net-en?miert megy annyira az MSN-SZEX? rolam utolag csak annyit hogy, 12 eve hazas vagyok, es meg soha nem csaltam meg a ferjemet, az elött pedig szämtalan kapcsolatom(szexel eggyütt)volt, tehät vegül is ki eltem magamat. az ällatokrol annyit, hogy mindenbe jobbak mint az emberek, miert ilyen kegyetlen a vilägunk, mit gondoltok? Szerintem senki nem olvassa el a välaszära jövö kommentärt , igaz?
Nagyon nagy baj, ahogy azt magadtól is tudnod kellene... Miért nem beszéled meg a férjeddel ezt a vad szex dolgot? Elõször ott kéne kezdeni, nem pedig hogy nekünk mi a véleményünk... Állj oda elé, és dobd fel, hogy Te xy Vágyakozok a xy f*szára, ugye nincs harag, ha megb*szatom magam vele kõkeményen? Szerinted mi lenne a reakciója? Vagy ha õ akarna ilyet tenni, te mit tennél? 23/F
23:27 száraz megfogalmazás , de igaza van.. "a ferjemen kivül mässal szeretnek lefeküdni!" = "meg akarom csalni a férjem!" szerintem
Az, hogyha a szexuális fantáziádba a férjeden kívül más ffi is belefér, mitöbb más [email protected] is vágysz, akkor ott komolyabb gondok vannak a házasságban.
Azt, hogy egy féreg, aki megcsalja a párját. Minek mentél férjhez, ha még nem élted ki magad??? Erre rá fog menni a kapcsolatod, amint meglépted és kiderül.
ilyenkor kérdem kik az a barmok akik a mai világban még összeházasodnak...minek?????? ugyis elválnak...anyám elvát...mindkét nagybátyám elvált nagynéném már harmadszor volt akkora barom hogy férjhez ment...télleg nem értem mér... ilyen hülyék az emberek??? a mai világban két tanuval meg néhány papírral el lehet intézni az egész hegemóniát 2 perc alatt és ugyanazok a jogok megvannak mintha összeházasdnál...de nincs kötelék... kefélgess félre nyugodtan te is így jársz...a házasságnál mit mondtál ki? ha szabad kérdeznem...csak vele és senki mással!!! akkor vállald a következményeket...ha meg viszket a p*nád vegyél egy mûf*szt
Nem baj. A vágyaid természetesek. Az ember nem monogámiára termett, mégis a nyugati világ a két ember holtig tartó közösségét részesíti elõnyben. A fújolók egy régi erkölcs szerint ítélkeznek, de van más megoldás. Mi rendszeresen szeretkezünk más párokkal, idõnként lányokat, vagy fiúkat veszünk magunk mellé. Hogy miért? Amiért te írtad. A vad szex miatt. A legjobb házastársat is megszokod egy idõ után, bárhogy variáltok. Ha megbeszélt körülmények között próbálsz ki egy pasit, akkor nem kell félned, hogy szétszakad a házasságod. Persze, ehhez az kell, hogy mindketten szeressétek, kedveljétek egymást, és ne az önzés vezéreljen a szexualitásban, hanem az ajándékozás... Ha érdekel, írok tovább privátban.
nagyon nagy baj..hûséget ígértél, nem?
Ez a biológia dolog egy nagy hülyeség. Az ember attól ember, hogy nem úgy kefél mint az állatok, mindenkivel akit csak meglát. Az ember attól ember, hogy van lelkiismerete, és tudja, hogy ha egyszer örök hûséget fogad valakinek, ahhoz hûségesnek is kell(ene) maradnia. A kérdezõnek én is csak azt tudom tanácsolni, amit itt néhányan, beszéljen a férjével, nem kell rögtön félrelépni, mert az tönkreteheti az egész kapcsolatot.
ilyenek a nõk! RIBANCOK ! amióta ki vívták az egyenjogúságot azóta elvannak szállva maguktól. ezekkel ma már nem úgy kell bánni mint régen, romantikusan, nyálasan......
Helló, a 02:42 válaszoló vagyok, ment e-mail. Nézd meg a spam között, mert elõfordul, hogy a név miatt ott landol.

Nagyon nagy baj ha a szülők az esküvőn nem kapnak virágot?

Az hogy a szül?köszöntés elmarad.

Legjobb válasz: szerintem nem baj. Régen egyáltalán nem volt divat a szülõköszöntés

szerintem nem baj. Régen egyáltalán nem volt divat a szülõköszöntés
Attól függ, én anyám nem olyan, páromé inkább, de õk se kaptak, mert szûk esküvõ volt, terhesen. Én meg se akartam hívni senkit, csak tanukat akartam (anyagi okokból), de aztán lett egy kis szertartás. És teljesen jól sikerült! ha nagy lagzi lesz, akkor kapjanak, ha nem ne.
Az én anyámék kibuknának, és egy életre besértõdnének. Szerintem aszerint dönts, mennyire szokáspártiak, és még inkább sértõdékenyek a szülõk.
Nálunk egyik szülõ sem kapott. Szerintem nem is tünt föl senkinek. A te döntésed, de egyébként szerintem ez annyira nem is szokás.
Persze döntsetek saját érzés szerint. Ha van köszöntés is nincs virág, az bután néz ki. Ha egyik sincs, lehet fel se fog tûnni a vendégeknek. Az elõzõ válaszolóknak: Az én véleményem: nemcsak azon a napon voltam hálás a szüleimnek két szál virággal amikor férjhez mentem. Szerintem az én szüleim minden nap érzik, hogy szeretem õket, fontosak nekem és figyelek rájuk. Nincs olyan nap, hogy legalább fel ne hívjam õket, ha nem megyek haza. Az ünnepi ceremóniának szerintem hivatalos része, ami szoros kötelék esetén egy szép zenei aláfestéssel nagyon megható tud lenni. Persze mindenkinek saját döntési joga, hogy milyen legyen az ünnepi ceremónia. Nekem furcsa lenne egy olyan esküvõ, ahol nincs köszöntés (persze kivétel, ha esetleg a szülõk már nem élnek).
Egyátalán nem. Úgy teszel , ahogy akarsz. Gondolom megvannak az okaid amiért így teszel, ugyanúgy ahogy nekem is megvoltak. Az meg baromság , hogy ezzel köszönöd meg, hogy felneveltek. Nem egy csokor kóróval kell megköszönni, ezen az egyetlen egy napon, hanem életed minden napján, és cselekedetekkel.
Mi sem adtunk virágot, a szülõköszöntõt sem kértük. Véleményem szerint nem három szál szegfû, és nem egy "köszi, hogy felneveltél" - jellegû színpadias és csöpögõsen nyálas köszönetnyilvánítás fogja kifejezni az anyám iránti szeretetemet. Õ maga pedig hozzám hasonlóan utálja a vágott virágot, mert az elszárad, mondta is, hogy nehogy ilyesmit adjunk neki. Cserepeset meg gáz lett volna. :P
Hááát, szerintem illene. Miért hagynátok ki? (bocs, hogy visszakérdezek)
Eléggé.Végül is azzal is fejezitek ki hálátokat, hogy felneveltek benneteket.
Szia! Szerintem nem nagy baj. Nálunk se volt szükõköszöntõ, de nálunk csak azért mert anyósóm nem jött el esküvõnkre és így a férjemnek kínos lett volna a dolog. Pedig nem õ tehetett róla.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!