Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj a lány vagy a (73 db)

Nagy baj ha irigy vagyok a lányok szépségére? Fiúk szoktatok irigyek lenni a lányokra pl, hogy miért olyan szép és én miért nem lehetek olyan szép és törékeny mint az a lány?

én nagyon irigy vagyok a lányokra fiú létemre. nem vagyok meleg semmi ilyen, de a mérhetetlen irigységem egyszerűen olyan kitöltetlen űrt alakított ki bennem, hogy azt szavakkal nem lehet leírni....ez lenne az abszolúlt irigység? vagy mi van velem? 19F és kezdek a fiúkra is irigy lenni...de nem olyan érelembe...a fiúknak inkább a ruházatukra vagyok irigy. mi van velem mi lehet velem?

Legjobb válasz: Olyan "forró" ez a téma :D

Olyan "forró" ez a téma :D
nem csak a téma :)
és tényleg kezd izzadós lenni :D
hogy lehetsz irigy 1 ellenkezõ nemû szépségére talán úgy akarsz kinézni mint 1 csaj ?XD
Öhh baj. Teljesen normálatlan ha egy fiú irigy egy lány szépségére. Nem lehetsz irigy! Ez természetellenes! Ha mégis az vagy, akkor ez egy betegség. A betegség neve pedig sajnos gyakori. Az ilyen beteg embereket homosexuálisnak hívják. Nagyon durva betegség, sajnos nehezen gyógyítható. Ennyit tudtam mondani, remélem segítettem!
Hát, én meg a férfiakat irigylem: erõsebbek (ki tudnak bontani egy rászorult kupakot), strapabíróbbak, kényelmesebb ruhákban járhatnak. Az egyetlen (de behozhatatlan) elõnye a nõi létnek, hogy férfiakkal jöhetek össze (testileg-lelkileg :) ). Na jó, persze ez férfiként is megoldható lenne, de ebbe most ne menjünk bele... :)
szauna ez a gyakori :D
A kérdező hozzászólása: A nõnek beöltözés néha néha megfordult a fejembe, de elhegesedtem meg nem is nagyon vonz ez az egész. Inkább csak szeretnék sokkal nõiesebb lenni, de megtartani a férfi személyiségemet. remélem értitek.
crossdressingelés esetleg nem vonz?nem érzed esetleg úgy, hogy nõ akarsz lenni?Mert ha irigy vagy rájuk akkor valószínûleg szívesen "bújnál" egy nõ testébe. 17/F vagyok és egy éve jöttem rá, hogy transzvesztita vagyok..nem voltam irigy nagyon a nõkre, mert eléggé lányos testalkatom van(168cm, széles csipõ stb..), de olyan érzésem volt, hogy milyen jó lennne ha nõ lehetnék és nõi testem lenne.Egyáltalán nem biztos de gondold át, hogy nem-e valami ilyesmi van a dologban.
A kérdező hozzászólása: hiába ez semmit sem ér...azt szeretném megtudni, hogy ez valami betegség? és, hogy vannak rajtam , kívül még olyan fiúk akik ugyan ezt érzik amit én?
férfi akarj lenni ne nõ, mert a nõknek a férfiak tetszenek és nem a gyõnyörüszépek, érted????
A kérdező hozzászólása: *el
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék úgy kinézni mint 1 nõt, de legalább 1 gyönyörû szép nõnek a szépségét ha megkaphatnám vagy megszerezhetném az olyan boldogsággal töltene le, hogy ez az ûr kitöltõdne és végre lenyerném önmagam. mi lehet velem valami baj vagy ugye nem valami nemi identitás zavar.
Posztraumatikus stressz.
Elírtam egy mondatot: "A betegség neve pedig sajnos gyakori." helyett ezt akartam írni: "A betegség pedig sajnos gyakori".

Nagy baj ha biszex vagyok? El kéne hallgatnom ezt a lányok előtt vagy csak akkor kéne elmondanom ha kérdezik? 18f

Legjobb válasz: Bajnak nem baj, de nem tagadhatod le a lány elõtt, mert nem lenne tisztességes.

Bajnak nem baj, de nem tagadhatod le a lány elõtt, mert nem lenne tisztességes.
Szerintem is mindenképp mond el!Ahogy elõttem is mondták ez egyre elfogadottabb.Én sosem tagadtam és nem igazán volt ebbõl problémám, egy lány sem dobott ezért.
Szerintem is jó ha el mondod, vállald fel nyugodtan ez ma már szinte teljesen hétköznapi, csak nem mindenki vállalja. És biztos lesz olyan aki meg érti sõt talán még kis kalandba is bele megy...
6 Egy értelmes ember ez miatt nem fog otthagyni.
Szerintem is jobb, ha minél elõbb megbeszélitek ezt. Egyébként nem baj, de a bnõdnek tudnia kell róla véleményem szerint.
Engem ugyan nem zavar az ilyesmi, de jobb szeretem ha valaki õszinte és szerintem jobb ha megmondod.
Én személyszerint azt tapasztaltam, hogy Pesten ez már egyre elfogadottabb dolog. Szerintem mondd el nyugodtan, nem lesz belõle baj. 20/f bi
Úgy tisztességes ha minél elõbb elmondod, vannak akiket az ilyesmi zavar vagy taszít, és mindkettõtöknek jobb ha ez hamar kiderül. Nem jó megoldás a "majd ha kérdezi".
Jól tetted, hogy nem voltál még fiúval. Ezután se tégy ilyet!
A kérdező hozzászólása: ma 08:34 És ha csak leszopnék valakit, azt utána nem lenne gáz elmondani?
Talán nem is az lenne igazából gáz, hogy elmondod. Hanem, hogy megteszed. De lehet, hogy ez még belefér a kíváncsiság kategóriájába. Az is lehet viszont, hogy ha ez az alkalom nagyon jó lenne neked, végül a fiúk mellett kötnél ki. Ami persze megint csak nem baj. Nehéz nektek, biknek okosat írni. Úgy gondolom el, hogy van egy út, amin haladtok. Eddig rendben. De elágazik az út és a biszexuálisak mindkét irányba szeretnének menni! Viszont ezt nem lehet. Nem lehetsz egyszerre két helyen. Tudod, aki egyértelmûen homo, vagy egyértelmûen hetero, az el tudja dönteni, hogy az elõbb említett útelágazásnál merre menjen! És most vissza az alap kérdéshez. Nézd, ha nem kérdezi és nem mondod el, az nem hazugság. De ha kapsz egy egyenes kérdést, akkor légy õszinte! Nem tudok jobbat kitalálni!
Nomost, így végigolvasva: Magad biszexnek tartod, de nem voltál még férfival, és csajt keresel. Ez esetben teljesen felesleges elmondanod, mert nem sokat számít!
én imádom a bi fiúkat szóval nem lenne gond :é 19L
Engem lány létemre zavarna :S Vizuális típus vagyok, és nem szeretném tudni, mit csinált volna az illetõ, mielõtt összebújunk...Elég nyitott vagyok dolgokra, de ezt nem tudnám "félresöpörni". Ráadásul sokszor eszembe jutna, hogy miket kaphatnék el (nemi betegségeket). De ez úgy tisztességes, ha kapcsolatot kezdesz valakivel (komolyabb), akkor elmondod neki, hogy tudjon dönteni!
A lanyok bizonyos szazaleka is biszex, es ok sem tudjak, hogy mit kene tenni. A legjobb ha a lany tud rola, es toled, igy nagyobb eselyed van arra, hogy talalsz egy biszex lanyt, es mindketten orulhettek.
szerintem az elején mondd el, sajnos a legtöbb így is ott fog hagyni, de jobb tisztázni az elején
Végigolvastam megint a válaszokat. Azon morfondírozom itt, hogy az, ha nem beszélsz róla, nem hazugság! Nem tudom, ismered-e Deák Bill Gyula mûvészetét. Egyik lemezén van egy sor: "Ha nem kérdeznek semmit tõled, válaszolni nem kell!" Tehát, ha nem kérdezi tõled senki, akkor nem kell beszélni róla. De ha a lány egy pontosan erre vonatkozó kérdést feltesz, akkor már meg kell mondani az igazat, mert ha nem így teszel, az már tényleg hazugság! Hát, nem könnyû, az biztos!
A kérdező hozzászólása: persze ha egy lány biszex akkor neki örülni kell mint FÉRFI de ha fiú az az a lányokból undort vált ki.Én elviselném bármilyen ferde akármilyen szadista mazohista lenne a barátnõm és akkor még én mondanék igazat hát nem fogok;)
Ez a bajom nekem is! A lány tök mind1, hogy milyen perverz vagy beállítottságú, 1 újára 100 pasit talál, de, ha a fiú más egy kicsit az átlagostól, az kb olyan, mintha fertõzõ beteg lenne. Én 30 éves vagyok, bi és passzív és én is sokszor gusztustalannak tartom magam emiatt és nem is találok lányt, aki elfogadná, pedig szeretnék kapcsolatot és az, hogy más vágyaim is vannak, nem jelenti azt, hogy automatikusan megcsalnám, csak szeretnék õszinte lenni és szeretném, ha elfogadnának így, elég tré ez a helyzet
nekem elmondanád egy randin már tuti sikered lenne:PP 20/L
Meg fog lepni de senkit nem érdekel :) A párkeresésben megdupláztad az esélyeid, de más hatása nem sok van a mindennapokban. Az más ha ezzel próbálod eladni magad és mindenkinek a képébe tolod. Pl képzeld el hogy iszogatsz a bárban melléd lejtek csini feszülõ dresszben, hozzád simulok és ezzel nyitok: "Szia én nagyon biszex vagyok." Jó mi? Ellenben kb vallásról és politikáról is elõbb esik szó egy ismerkedésen általában mint arról hogy milyen a nemi identitásod és ez áll a mindennapokra is. Átszexelt éjszaka után gyengéden megsimogatlak és odasúgom a füledbe: "Te különben én biszex vagyok szóval egy lánnyal is elbánnék de ez jól eset"... vagy nem tudom. Remélem érzed a helyzetek abszurditását. Ha valahogy mégis szóba kerül ez többnyire az 'édes hármas' valamilyen szintû felvezetésekor szokott menni és ha a partner hozza fel (bármilyen ártatlanul is) ezzel tõled akarja megtudni hogy mi lenen a véleményed az iylen játékról, illetve vajon belemennél e. Biztosra veheted, hogy azért mert õ benne lenne. Onnan meg neked elõny megint csak a biszexualitásod - ki tudod elégíteni ha akarod ezt a vágyát. Ezzel "kérkedni" felesleges.
A kérdező hozzászólása: Nincs barátnõm de köszi a válaszokat :) remélem ha odáig jutok egy lánnyal nem fog elhagyni csak emiatt, mert amúgy még nem is voltam fiúval
A kérdező hozzászólása: Ezt a kapcsolat elején érdemes elmondani.Vagy ha leszólítok egy lányt az utcán pl akkor mondjam el neki szia biszex vagyok lenne kedved ismerkedni?
Az én véleményem az hogy akkor mond meg amikor már úgy érzed elég komoly a kapcsolatotok és tudod hogy meg bízhatsz benne. Vagy az elején is puhatolózhatsz célozgathatsz és ha láthatóan nem irtózik tõle akkor vágj bele.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm :)
Nem baj. Titkolni nem kell, én nem szégyellném a helyedben, de te döntöd el, el akarod-e mondani. Ha feljönnek az eddigi exek, akármi, megemlítheted, de én nem tartom olyan fontosnak. Engem nem zavarna, ha a pasim biszex lenne. 21L
Én 29 vagyok bi és nem tudok róla beszélni. Lányokkal amúgy is nehezebben megy a kapcsolatteremtés, mert kellõen frusztráltnak érzem magam emiatt. Egyszerûen nem érzem jogosnak, hogy velük legyek. Hozzátartozik, hogy olyan környezetbõl származom, ahol ez még mindig tabu és bûn és nem lehet róla nyíltan beszélni.
SOHA DE SOHA NE MONDEL!!!!!! lefognézni és gy udoritó féregnek fog tartani. elég megnézina "lányok mi a véleményetek a bisex fiúkrol?" és hasonló kérdésekre érkezõ válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Elozo lany vagy?
Biztos akkor is elnézõ lesz mikor haza jön a munkából, mikozben te a Bélával hemperegsz.
Még annyit, hogy ha komoly kapcsolatod alakul ki egy lánnyal, akkor azért attól kezdve hanyagolni kellene a fiúkat. A helyedben én ezt tenném.
A kérdező hozzászólása: Elozo nem voltam meg fiuval ;)
Szerintem mond meg nyiltan az elejen, hogy nem vagy buz1 csak szereted a kakasos nyalokat XD

12 eves vagyok, lany, es nagyon zavar a nemi szervemen a szor. Lesz valami bajom ha leborotvalom vagy korai meg? Mikortól érdemes?

Legjobb válasz: Hát általában a nõk akkor kezdik el borotválni (már aki), amikor elkezdenek nemi életet élni. Gondolom te még nem teszel ilyet. De ha zavar, szerintem nyugodtan, bajod nem lesz tõle. Biztos borotválod a hónaljadat is, attól se lett bajod, akkor ettõl miért lenne? Vagy miért lenne most jobban, mint ha késõbb kezdenéd el? Szóval én azt mondom, nyugodtan, csak vigyázz, meg ne vágd magad.

Hát általában a nõk akkor kezdik el borotválni (már aki), amikor elkezdenek nemi életet élni. Gondolom te még nem teszel ilyet. De ha zavar, szerintem nyugodtan, bajod nem lesz tõle. Biztos borotválod a hónaljadat is, attól se lett bajod, akkor ettõl miért lenne? Vagy miért lenne most jobban, mint ha késõbb kezdenéd el? Szóval én azt mondom, nyugodtan, csak vigyázz, meg ne vágd magad.
Minden tapasztalat a borotva ellen van ! Eredméyne dzsungel !! Amugy az intim tisztaság miatt ajánlatos rövöditeni mert ahol szõr van ott izzadás van és ott büdös is van... A másik a gyanta.. nem kell vele annyit kínlódnod... havi egy gyanta és nincs bajod belõle. Van érzékeny bõrre rózsaszin gyanta is ! (és gyantázás utáni olaj ami szintén nyugtatja a bõr. De errõl kozmetikus illetve fodrászkellék boltos jobban tud beszélni. Ne szégyelld, majdnem mindenki ezt csinálja !
jah, nem ugy kell megoldani mint a betét vásárlást. Irulva pirulva, "nem is nekem lesz hanem a kutyámnak" szöveggel. Mindenki szedi a szõrét, majdnem mindenhol... lassan már a hajunkat is szedetni kell hogy ""nõiesek legyünk""
A kérdező hozzászólása: Koszi hogy valaszoltatok!:*:*:*
A Te puncid, Te döntsd el, hogy borotválod-e!
engem is zavar és igen is lehet erõsebb a szörzet nekem pl néh akilog abugyimbol és egyszerüen csak átmegy rajta(a bugyimun és látszik xd) én is próbálgattam ollóval de hát nem nagyon ment de próbáld meg elöször ollóval aztán 4 szemközt beszéljetek anyukáddal és mond meg hogy nagyon zavar és kérdezd meg hogy leborotválhatod-e, de mindeképp beszélj vele mert könnyen belevághatsz, csak egy irányba és hazsálj borotva haobot vagy tusfüdõ is jó én hónajhoz azt szoktam :)
nem igaz hogy kicsi és alig van nekem KILOG A FÖRDÕRUHÁBÓL!!!!!!
én is 12 éves vok én csak a végéböl szoktam vágni ollóval!:)
Aki borotválja mind k*va. Gondolom szilikon mellet is akarsz és kitetováltatni magadat?
A kérdező hozzászólása: Koszonom hogy valaszoltatok!:*
Én is 12 éves korom óta borotválom, engem is ugyanúgy zavart, mint téged. És még élek + nem erõsödött meg a szörzet szóval szerintem nyugodtan borotváld, de persze az ollóval sincs semmi baj. Viszont ha borotválod akkor szerintem csórj egy picid apukád borotvahabjából, attól sokkal könnyebb lesz leborotválni!! + persze vigyázz, hogy nehogy elvágd magad!
És ha érzékeny a bõröd, akkor bizony be is gyulladnak a szõrtüszõid... :S Sztem is inkább csak vágd még!!
Ha zavar a szûr, akkor sem muszály teljesen leborotválni, szerintem az is elég ha megnyírod egy kisollóval, és csak pici szõrt hagysz rajta.
12 évesen még kicsi és gyenge a szöröd, ha most leborotválod akkor 14 éves korodra egy egézs dzsungel lesz ott.
Szia! Szerintem nyugodtan borotváld le, ha úgy gondolod jobb lesz neked. Az viszont nem igaz, hogy "dzsungel" lesz késõbb. Csak akkor, ha nem húzod le rendszeresen. Van akinem el is vékonyodik.
Beszélj anyuddal, hogy ez téged zavar és vigyen egy egy kozmetikushoz aki legyantázza pár havonta.
Szerintem nem kell leszedned a szört ilyen korán!még nem olyan erõs szörzeted kicsit megrövídíted de ne borotváld le semmiképp.Gondolom még nem élsz nemi életet szóval ilyen téren nem zavar. Én is korán elkezdtem leszedni elég gyakran és ott is megerõsödött a ször ahol nem kellett volna ami felnõt korban kellemetlen.
Ha teheted minnél késõbb!De ha nagyon szörös vagy akkor nincs mit tenni. de nem hiszem hogy a te korodban olyan erõs a szörzet.
Sszia! Én mindenképpen azt ajánlatom, hogy vágd ollóval! Ráérsz még pár évet, amíg nincs állandó partnered vagy ilyesmi. Nehogy leborotváld! Remélem nem írtam túl késõn. Egyrészt nagyon korai még, és felesleges is. Tényleg felesleges. Engem is zavart, és megkérdeztem anyutól, h most mit kezdjek mégis vele.. borotváljam? Õ azt mondta, hogy õ is csak ollóval szokta vágni. Így levághatod a nagy részét, és nem fog zavarni. És egyáltalán nem is olyan ártalmas ez, mint egy borotva :S Azzal amúgy is meggyûlne a bajod, folyton kipattogna, meg minden bajod lenne...
Meg szúr is (engem legalábbis....)
borotváld ha zavar, de lehet gyantázni jobb :)

A lány szeret de nem meri megmondani a szemembe és nagy a távolság és csak akkor adja önmagát amikor ketten vagyunk és hiába mondom hogy adja önmagát mások elõtt nem veszi figyelembe. Mi lehet a baj bennem van a hiba?

Legjobb válasz: A baj inkább a lánnyal van. Nem meri önmagát adni mert fél,hogy ezért nem barátkoznának vele stb. Benned megbízik mert felvállalja önmagát,örülj neki.Az,hogy nem meri elmondani,hogy szeret hát akkor mond neki te. Valamelyikõtöknek merni kell. :)

A baj inkább a lánnyal van. Nem meri önmagát adni mert fél, hogy ezért nem barátkoznának vele stb. Benned megbízik mert felvállalja önmagát, örülj neki.Az, hogy nem meri elmondani, hogy szeret hát akkor mond neki te. Valamelyikõtöknek merni kell. :)

Szerintetek nagy baj hogy nem vagyok bulizós típus? A pasiknak jobban tetszenek a bulizós lányok?

Nem szeretek discoba járni! Utálom az ilyen helyeket, mert tele vannak drogos, ittas emberekkel, és én ilyen helyen nem érzem jól magam. Szerintetek sok mindent kihagytam az életemből azzal, hogy nem sokszor voltam bulizni?

Legjobb válasz: Szia, Ez azt jelenti(szerintem) hogy érettem gondolkozású vagy! Én sem szeretem a bulikat, és most 18 vagyok, és férjhez mentem, sokat mondták hogy így mi mindenrõl maradok le, de nem! Együtt élek a férjemmel, és most 6 hetes terhes vagyok! Én vagyok a világ legboldogabb embere! Boldog új évet neked!

Szia, Ez azt jelenti(szerintem) hogy érettem gondolkozású vagy! Én sem szeretem a bulikat, és most 18 vagyok, és férjhez mentem, sokat mondták hogy így mi mindenrõl maradok le, de nem! Együtt élek a férjemmel, és most 6 hetes terhes vagyok! Én vagyok a világ legboldogabb embere! Boldog új évet neked!
Én is inkább a visszafogottabb lányokat szeretem, de azért egy kulturáltabb társasággal elmenni egy jó szórakozóhelyre, az nagyon jó tud lenni, már csak a zene miatt is, persze ha szereted az adott stílust. Nem kell eltúlozni, nem csak szutyok drogos helyek vannak. És nincs ilyen, hogy "a pasiknak". Szerintem azért mi sem vagyunk egyformák, ahogy ti sem. Persze nyilván úgy érted, hogy a pasik többségének, de abban biztos vagyok, hogy legalább a felének a nyugisabb csajok jönnek be:)
Nekem speciel elõny, de õszintén nem tudom mire értik azt, hogy kihagytál az életedbõl, max azt, hogy xy széthányta a szobád a sok piától, vagy a xz az árokba kellt fel, valami partyp*csa mellet, én is szeretek emberekkel lenni de a, nincs mit csinálni rúgjunk be összeruccanások nem nekem valók. A pasiknak valószínûleg azért tetszenek az ilyen lányok mert õket könnyû leitatni majd ágyba vinni, vagy mert hasonló az életfelfogásuk.
Én sem járok bulizni (kétszer voltam diszkóban - elég volt :D ) mégis van barátnõm, immáron 4 éve... És nem érzem, hogy sokat kihagytam volna.
Csatlakozom. Én se járok el bulizni sehova, mert egyszerûen nem az én világom és nem érzem jól magam felpörgött, esetleg módosult tudatállapotú emberek között - nem, nem gondolom, hogy különb vagy jobb vagyok náluk, csak nem vagyok bulizós fajta. Lehet, hogy sok mindent kihagyok az életembõl, de hát így is úgy is sok minden kimarad, nem? Az, hogy milyen lány tetszik általában nem ettõl függ, de én jobban kedvelem a nyugodtabb, józanabb lányokat.:) F29
Szerintem, sok múlik a baráti társaságon és a helyen. Régen és most is havi 1-2x jártam bulizni (kivéve vizsgaidõszakban), csak régebben kocsmázós-beszélgetõs dolog volt, mostanság pedig disco. Mondjuk, ez egyetemi "dizsi", vagyis sok ismerõs van, és valamivel kulturáltabb a "bárki bejöhet" helyektõl, ahol a 15-18 évesek isszák keményre magukat. És hogy a kérdésre is válaszoljak: azért kezdtünk a kocsma felõl a klub felé fordulni, mert jobban lehet ismerkedni (pl. ahová mi járunk, ott a parkettõl el van különítve a leülõs rész, ezért lehet beszélgetni ordítozás nélkül is). Oké, az tény, hogy sok "particica" van, akikkel nem lehet hosszabb távra tervezni, viszont az erõs túlzás, hogy csak r.banc lányok és alkoholista fiúk járnak szórakozóhelyekre. És inkább itt ismerkedik az ember, mintsem hogy random embereket szólítson le a buszon/folyosón/utcán, ami szerintem elég gáz... De ez nem jelenti azt, hogy ha egy lány nem bulizós, akkor "hátrányból" indul, sõt én is inkább a visszafogottabbakat kedvelem és nem a partycicákat. Ráadásul, mivel manapság fõleg szórakozóhelyeken lehet ismerkedni, ezért "kényszerbõl" sok fiú és lány is elnéz ezekre a helyekre, még akkor is, ha nem nagy "partyarcok". Mi is akkor kezdtünk el bulikra járogatni, amikor a baráti társaságból szinte mindenki egyedülálló lett... Összefoglalva, ha általában stabil párkapcsolatban vagy és a baráti társaságoddal is jól elvagytok anélkül, hogy bármerre is eljárkálnátok, akkor szerintem nem sok mindenbõl maradsz ki, ha nem jársz szórakozóhelyekre.
A kérdező hozzászólása: Azt kihagytam hogy L/20 vagyok. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Neked is Boldog Új évet Kívánok!
én se járok bulizni azt hittem h egyedûl vagyok ezzel
Kinek ez, kinek az jön be. Szerintem semmit nem hagytál ki az életedbõl, discoban még én sem jártam, mert más a zenei ízlésem, néha elmegyek egy koncertre és ennyi, még csak inni sem iszok. Párom is ilyen nyugodt típus. 22/L
lehet, hogy jobban tetszenek a fiúknak a bulizós lányok, de könnyebben is kaphatónak tûnnek (nem feltétlenül azok mind, ezért fogalmaztam így), de ez a sztereotípia miatt sokkal inkább tekinthetnek rád, mint potenciális barátnõre komoly kapcsolat céljából.
én se szeretek bulizni és nem hiszem hogy emiatt bármi is kimaradna az életembõl:) nem kell csak azért minden hétvégén piálni hogy bárkinek megfelelj.máshogy is lehet szórakozni

Ez így normális? 21 éves lány vagyok. A "baj" (h miért az, mindjárt kitérek) h nagyon szexéhes vagyok. állandóan.

Van barátom, de a szexnél az orgazmusnál szinte pár pillanat kiesik. Igen ám de néha már túlzásba esem, és utána fáj. Plusz lány létemre állandóan szexre gondolok meg különböz? extém helyzetekre.

Legjobb válasz: ez bejön a srácoknak :D

Ez nagyon bejön a srácoknak. Bárcsak ilyen perverz csajom lenne :D:D:D:D
ez bejön a srácoknak :D
szexuálpszichológust ajánlok
Mi esik ki ?:D
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Szerintem ilyenek a normális lányok.
vagy is másiodik XD
js semmi elõzõ voltam XD
A kérdező hozzászólása: miért lennél génkezelt mutáns kedves kommentelõ?XD
Csatlakozom hozzád nekem is nagyon nagy a szexuális étvágyam de én még perverz is vagyok de nagyon :D
persze... itt minden csaj maxi perverz. aztán ha fél éveben egyszer popó szexet akar az ember, akkor meg jön a sírás rívás.
Már akinél jön a sírás rívás...az nem fordult meg a fejecskédben hogy van aki szereti??
biztosan van aki szereti, csak sajnos azok nem a csajok.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó elõtti válaszoló...ugyan miért hazudnék ilyet???Azt se tudjátok, ki vagyok...milyen hasznom lenne belõle ha ezt füllenteném?hisz úgyse ismertek...elõnyöm nem származhat belõle, vagy mit gondolsz azt várom h azt mondják:"jujjjjj, ez aztán a vagány csaj!respect!"XD"ááá-ááá...miért akarnék ismeretlen férfiaknak /nõknek akikrõl azt se tudom kik ezzel imponálni?ha sírnék rínék a popsisex miatt eme kérdést írom ki:"Mit tegyek hogy a párom ne akarjon popsi szexet?"jaaa, ha nem lenne számomra ez terhes, akkor meg azt írom ki:szexmániás vagyok.mit szóltok hozzá...no csak ennyit akartam...
Akkor én biztos génkezelt mutáns vagyok
A kérdező hozzászólása: mellesleg köszi a normális válaszokat:)
22:32-es kommentjéhez írtam mivel olyasmit mondott hogy a lányok nem szeretik az anál szexet...erre mondtam hogy akkor génkezet mutáns vagyok mert szeretem:D
A kérdező hozzászólása: Aki meg nem szereti?(én igen)akkor?miért ne utasíthatná el???hmm?nekem is volt barátom aki nem akart orális szexet(értsd:nem akart szájjal izgatni engem)és nem zavart...pedig vágytam rá, de tiszteletben tartottam h NEM.akkor meg egy nõ is sírhat-ríhat nyugodtan ha nem akar anált...vagy nein?
nekem is sokszor fáj anniyra akarom és anniyszor vagy olyan durván csináljuk...szex közben nem érzed, mert tompul az érzékelés, fõleg ha orgazmusod is van. Ez teljesen normális.... egy tanács, ne használj lifestíles ultra safe óvszert, nekem akkor fájt igazán amikor azt használtam, majd elolvastam a neten róla dolgokat, és a spermicid olyan rajta, hogy felsérti a nyálkahártyát...én akkor véreztem is és azt hittem attól, hogy durvulunk...de nem. azt elhagytam, azóta semmi bajom, csak néha fáj...hát ez van, de nagyon élvezem:) 22 L
Mit értesz azon, hogy perverz vagy? Az hogy kívánod a szexet, nem perverzió! A szexet minden testileg-lelkileg egészséges ember kívánja! Valljuk be: ez a legfõbb öröm- forrásunk! Az sem probléma, hogy lány létedre kívánod! Az meg hogy utána fáj? Hát igen, jó alaposan megdörzsölõdik. De el is múlik magától. Nincs semmi baj!
Nem baj.
Hát akkor hajrá kislány! :D A szexbe nem halsz bele, csak a pasid bírja az iramot :D:D 21F
A kérdező hozzászólása: ó jajj bírja az iramot...de mondjuk az a problematikám h szex után fáj, ha sokáig csináljuk...szex közben meg sem érzem a fájdalmat:) meg vhol szégyellem magam h lány létemre ilyen perverz vagyok:(
nekem pl. nem jönne be ha állandóan nyomulna de ha állandóan hagyná megd*gatni magát, úgy már inkább :D kell a vadászat ;)
tegyél jeget a pi-nádra, aztán lenyugszol.
Ez ilyen fokon már orvosi probléma. Valószínûleg valami hormonzavarod van. Menj el orvoshoz mielõbb! Ne szégyelld magad miatta: ha megfáznál, akkor szégyellnéd magad? Ez is olyan betegség, csak nem fertõzõ. És valószínûleg elég jól gyógyítható.
Sok hülyeséget mondanak. 18-22 évesen én is állandóan dugtam volna, illetve dugtam is. Naponta több órát. Semmi bajod. Késõbb, pár év múlva csillapodik az étvágyad és elég lesz kevesebb is.
Mi nálad a perverzió?
Kedves kérdezõ! 20 éves lány vagyok, és szintén túlfûtött a szexuális éhségem: Sexuális téren hiperaktív vagyok! Amikor ez elõjött, én is megijedtem, azt hittem valami baj lehet velem, vagy hogy megõrültem. De lett egy párom, aki szintén elég aktív volt ilyen téren, úgyhogy napi akár 6-7 alkalommal is szeretkeztünk. Odalent meg azért fáj, mert sokszor szexeltek, gyakori a szexuális aktus.Ajánlom neked a sikosítót, a durex nagyon jókat csinál.Próbáld meg azzal, nekem kevésbé fájt tõle.Ez idõvel el fog múlni. Én is elmentem annó orvoshoz, ez 2 éve volt, de azt mondta semmi bajom, ez a kórral jár, egészen természetes, elmúlik.Ne aggódj miatta!
ez milyen kórral jár?
A kérdező hozzászólása: jajj értem...ilyen alapon mehetek én is az X-men csapatát erõsíteniXDDDDD

Vajon nagy a baj? Egy 16.5 éves lány vagyok. A menstruációmnak meg kellett volna már jönnie 3 napja, de e helyett csak kis mennyiségű fehér színű hüvelyváladékom van. Aggódok. Mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: Ha nem szexeltél védekezés nélkül, akkor nem baba, hanem csak késik. Akár teljesen ki is maradhat néha egy-egy ciklus. Megesik az ilyen, nem vagy atomóra.

Ha nem szexeltél védekezés nélkül, akkor nem baba, hanem csak késik. Akár teljesen ki is maradhat néha egy-egy ciklus. Megesik az ilyen, nem vagy atomóra.
Úristen, nem hiszem el mit össze paráznak némelyek pár hülye napon.... A szervezeted nem egy gép. Nem mindig sikerül neki minden ugyanúgy!
Ha még szûz vagy, akkor szerintem 3 nap nem nagy idõ. Beállt már rendszeresen? Nem szedtél semmi gyógyszert pl.: antibiotikum? Stressz? 1000 oka lehet Persze, ha esetleg a terhesség veszélye is fenn áll, akkor már 3 nap után is nagyon aggódnék.
Ha nem vagy terhes, semmi gond nincs.
A legegyszerûbb, legtermészetesebb magyarázat az, hogy késik. Ennek rengeteg oka lehet, befolyásolja a táplálkozás, stressz, testmozgás, szinte bármi. Ne aggódj! Majd megjön. (Nekem is ingadozik néha, már-már kimarad, pedig nem élek nemi életet, nem szedek semmit.) Az, hogy mi a szabályos, nem azt jelenti, hogy mindig ugyanannyi napra jön meg - sõt, éppen az nem természetes, amit a fogamzásgátlók csinálnak: mesterséges ciklust hoznak létre. Ha nem szedsz ilyesmit, nyugalom - ha igen, akkor beszélj nõgyógyásszal.
A kérdező hozzászólása: nem állt még be

12 eves lany vagyok a tegnap jott meg a mensim, de nagyon meg vagyok ijjedve, mert az ejjel egyaltalan nem volt, viszont tegnap igen. Vajon mi bajom van?

Legjobb válasz: valószínõ, hogy nincs meg olyan erõsen. amugy ijen velem is elõ szokott fordulni. 17 vagyok és nekem is 12 évesen jött meg. biztos, hogy nincs semmi gond. csak lehet uj a testednek, vagy ijesmi.

valószínõ, hogy nincs meg olyan erõsen. amugy ijen velem is elõ szokott fordulni. 17 vagyok és nekem is 12 évesen jött meg. biztos, hogy nincs semmi gond. csak lehet uj a testednek, vagy ijesmi.
A szervezeted még most tanulja a dolgokat. Kell majd jó pár hónap, amíg egyenletes lesz a hormontermelés, és beáll a rendszeres menstruáció.
ilyenkor még az is normálisnak számít, ha mondjuk 2 hét múlva megint megjön aztán 2 hónapig meg nem. Változó a lányoknál mennyi idõ alatt áll be, van akinek fél év is elég van akinek több év kell hozzá és nem mindig egyforma intenzitású a vérzés. Biztosan nincs semmi bajod.
Én éjjel sosem menstruálok, mindig reggel v hajnalban kezd rá...
Ne aggódj, én is így vagyok ezzel pedig 10 éve menstruálok már. Reggel, délelõtt a legerõsebb majd napközben folyamatosan csökken, éjjel pedig szinte semmi nincs aztán másnap reggel újra erõsebb. Van akinek nem egyfolytában, hanem úgymond szakaszosan van meg, ez normális.
Éjjel általában gyengébb (legalább is sok nõnek, másnak meg pont nem), és hát ilyenkor fekszel is, szóval nem tud úgy kifolyni, mint nappal, amikor fentvagy, és persze nappal általában erõsebb is.
Minden rnedben van, ne aggódj, ilyenkor még ez teljesen normális. de miért nem beszéled meg anyukáddal? Nekem annak idején mindent pontosan elmondott... igaz, nem szerettem, hogy ilyenrõl kell beszélgetnem, de legalább tudom a dolgokat.:)
én se szeretek az ilyenekrõl beszélni vele és pont õ a védõnõ...
Nem. Fasza. Semmit. Jó. Nem tudom. Fingom sincs. Tudom, hogy nem volt vicces.
meny el ku*rvához és ot semi nem számit, garantálom nem is lesz szük
Fiúknak nem hiszem, hogy fájna. Legalábbis ilyet még nem hallottam. Barátomnak tetszik, ha szûk, olyankor hamarabb elmegy. Nem nagy baj az elsõnél, de szerintem nem fogsz hamar elmenni szexközben, fõleg, ha gumival csináljátok. Lány voltam.
A kérdező hozzászólása: Ok. Kösz az ért. Kommentet:)

Az nem baj, ha nagyon nézzem a lányok kinézetét és belsejét is, tehát válogatós vagyok csak azért, hogy keressem az igazit?

Nem volt még egy n?m se, de nagyon szeretnék már magamnak egyet mellém, egy olyat aki szép ad magára, és mellé normális jó fej kedves és nem ribanc. Nem vagyok olyan, hogy mindenkivel lefekszek. Csak az igazit keresem.

Legjobb válasz: Ezek szerint tapasztalatlan vagy,mind ismerkedésben,mind szexuális téren. Namost ezzel az a gond,hogy az általad áhított csajok,nem arról híresek,hogy tanárnénist játszanak szexuálisan tapasztalatlan srácokkal az ágyban.Õk egyenlõ,hozzájuk illõ párt keresnek,férfit. Inkább tanuld meg felismerni a csiszolatlan gyémántot,amit késõbb szép ruhákkal,edzéssel,szolival már te magad is felturbózhatsz,alakíthatsz.

Ezek szerint tapasztalatlan vagy, mind ismerkedésben, mind szexuális téren. Namost ezzel az a gond, hogy az általad áhított csajok, nem arról híresek, hogy tanárnénist játszanak szexuálisan tapasztalatlan srácokkal az ágyban.Õk egyenlõ, hozzájuk illõ párt keresnek, férfit. Inkább tanuld meg felismerni a csiszolatlan gyémántot, amit késõbb szép ruhákkal, edzéssel, szolival már te magad is felturbózhatsz, alakíthatsz.
Hat ha eddig az elvarasaiddal nem volt baratnod akkor ezutan se lesz, megis mibol gondolod, hogy egyaltalan van olyan lany aki ezeknek megfelel? Es ha van is ilyan mibol gondolod, hogy eppen szabad? Es ha szabad mibol gondolod, hogy pont rad var? Aki szep es ad magara es elmult mar "annyi" vajon mibol ad magara? A szulok penzelik vagy sajat magat ruhazza? Gondolom az elobbire van tobb esely viszont ha mar belepsz a kepbe talan jogos elvaras, hogy atvallalj bizonyos dolgokat. Jo fej, szep, nem ribanc, mellett meg penze is van hogy adjon magara. Nem akarlak megbantani de ha igy folytatod szuzen halsz meg. Es nem vagy olyan hogy mindenkivel lefekszel hat ezzel mindeki igy van olyan ember nincs aki barkivel kepes lefekudni. Szerintem erd be egy jo fej kedves lannyal azzal ezerszer tobbet ersz mint barmi massal mert ha mellette meg szep is ugy is elviszik toled. Es nem bantas vagy lekezeles de ha nem volt nod meg tapasztalatlan is vagy nem tudsz kezelni helyzeteket igy meg nehez megtartani dolgokat ugyan is kellenek tapasztalatok, hibak stb abbol lehet tanulni
A kérdező hozzászólása: És mi ez a nagymellû hülyeség? Én szeretem a nagy melleket, most azért miért ne lenne esélye?
A kérdező hozzászólása: Félreértetek nem tökéletest keresek, mivel olyan nincs is, és a másik mindenkinek más a szép.
na mivan nemazt a választ kaptad amit szerettél volna? akkor már menjünk a fenébe? pedig igazuk van. ha nem adsz lejjebb az elvárásaidbol nem lesz barátnõd soha. a lényeg hogy megértsétek egymást, tudjatok beszélgetni, hülyéskedni.
Kicsit nagy igényeid vannak. Tehát ha egy csaj szép, okos , kedves, de nagy melle van akkor már nincs esélye mi? Elõször nézz magadba, hogy mennyire tartod magad jó pasinak, milyen lányoknál van esélyed, és aztán válogass. Kicsit lejjebb kellene adnod az igényeid, mert így szûz maradsz.
azért a lányok BELSEJÉT ne nézegesd, legfeljebb a belsõ értékeit
A kérdező hozzászólása: jó elmehettek a fenébe nem érdekel, hogy mit gondoltok.
nekem is elég magasak az elvárásaim, de attol még le szoktam hagyni belõle, mert eddig egy olyan barátnöm volt aki teljesen megfelelt 21f
en ilyet szeretnek: okos, szep, nincs nagy melle, nem idiota, !!mindenrol!! lehet vele beszelni, tud fozni mosni es mosogatni, 20 alatt van. sajnos ilyen lanyt meg nem talaltam(nekem se volt meg csajom)
ha a csaj ronda, akk ronda...vkinek a ronda is tetszik...v nem??
Dettó. 1 bnõm volt, de utólag belegondoltam, hogy nem üti meg a lécet. Máig nem tudom hogy voltam vele félévig.
A kérdező hozzászólása: És 20 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Hát én egyáltalán nem tudok leadni, meg nem is szeretném, mert annál rosszabbul érezném magam.
Jah bocsi, a melles dolgot nem tudom honnan szedtem :) Talán a sok "mellé"-bõl ez maradt meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!