Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj a lány vagy (67 db)

Nagy baj ha biszex vagyok? El kéne hallgatnom ezt a lányok előtt vagy csak akkor kéne elmondanom ha kérdezik? 18f

Legjobb válasz: Bajnak nem baj, de nem tagadhatod le a lány elõtt, mert nem lenne tisztességes.

Bajnak nem baj, de nem tagadhatod le a lány elõtt, mert nem lenne tisztességes.
Szerintem is mindenképp mond el!Ahogy elõttem is mondták ez egyre elfogadottabb.Én sosem tagadtam és nem igazán volt ebbõl problémám, egy lány sem dobott ezért.
Szerintem is jó ha el mondod, vállald fel nyugodtan ez ma már szinte teljesen hétköznapi, csak nem mindenki vállalja. És biztos lesz olyan aki meg érti sõt talán még kis kalandba is bele megy...
6 Egy értelmes ember ez miatt nem fog otthagyni.
Szerintem is jobb, ha minél elõbb megbeszélitek ezt. Egyébként nem baj, de a bnõdnek tudnia kell róla véleményem szerint.
Engem ugyan nem zavar az ilyesmi, de jobb szeretem ha valaki õszinte és szerintem jobb ha megmondod.
Én személyszerint azt tapasztaltam, hogy Pesten ez már egyre elfogadottabb dolog. Szerintem mondd el nyugodtan, nem lesz belõle baj. 20/f bi
Úgy tisztességes ha minél elõbb elmondod, vannak akiket az ilyesmi zavar vagy taszít, és mindkettõtöknek jobb ha ez hamar kiderül. Nem jó megoldás a "majd ha kérdezi".
Jól tetted, hogy nem voltál még fiúval. Ezután se tégy ilyet!
A kérdező hozzászólása: ma 08:34 És ha csak leszopnék valakit, azt utána nem lenne gáz elmondani?
Talán nem is az lenne igazából gáz, hogy elmondod. Hanem, hogy megteszed. De lehet, hogy ez még belefér a kíváncsiság kategóriájába. Az is lehet viszont, hogy ha ez az alkalom nagyon jó lenne neked, végül a fiúk mellett kötnél ki. Ami persze megint csak nem baj. Nehéz nektek, biknek okosat írni. Úgy gondolom el, hogy van egy út, amin haladtok. Eddig rendben. De elágazik az út és a biszexuálisak mindkét irányba szeretnének menni! Viszont ezt nem lehet. Nem lehetsz egyszerre két helyen. Tudod, aki egyértelmûen homo, vagy egyértelmûen hetero, az el tudja dönteni, hogy az elõbb említett útelágazásnál merre menjen! És most vissza az alap kérdéshez. Nézd, ha nem kérdezi és nem mondod el, az nem hazugság. De ha kapsz egy egyenes kérdést, akkor légy õszinte! Nem tudok jobbat kitalálni!
Nomost, így végigolvasva: Magad biszexnek tartod, de nem voltál még férfival, és csajt keresel. Ez esetben teljesen felesleges elmondanod, mert nem sokat számít!
én imádom a bi fiúkat szóval nem lenne gond :é 19L
Engem lány létemre zavarna :S Vizuális típus vagyok, és nem szeretném tudni, mit csinált volna az illetõ, mielõtt összebújunk...Elég nyitott vagyok dolgokra, de ezt nem tudnám "félresöpörni". Ráadásul sokszor eszembe jutna, hogy miket kaphatnék el (nemi betegségeket). De ez úgy tisztességes, ha kapcsolatot kezdesz valakivel (komolyabb), akkor elmondod neki, hogy tudjon dönteni!
A lanyok bizonyos szazaleka is biszex, es ok sem tudjak, hogy mit kene tenni. A legjobb ha a lany tud rola, es toled, igy nagyobb eselyed van arra, hogy talalsz egy biszex lanyt, es mindketten orulhettek.
szerintem az elején mondd el, sajnos a legtöbb így is ott fog hagyni, de jobb tisztázni az elején
Végigolvastam megint a válaszokat. Azon morfondírozom itt, hogy az, ha nem beszélsz róla, nem hazugság! Nem tudom, ismered-e Deák Bill Gyula mûvészetét. Egyik lemezén van egy sor: "Ha nem kérdeznek semmit tõled, válaszolni nem kell!" Tehát, ha nem kérdezi tõled senki, akkor nem kell beszélni róla. De ha a lány egy pontosan erre vonatkozó kérdést feltesz, akkor már meg kell mondani az igazat, mert ha nem így teszel, az már tényleg hazugság! Hát, nem könnyû, az biztos!
A kérdező hozzászólása: persze ha egy lány biszex akkor neki örülni kell mint FÉRFI de ha fiú az az a lányokból undort vált ki.Én elviselném bármilyen ferde akármilyen szadista mazohista lenne a barátnõm és akkor még én mondanék igazat hát nem fogok;)
Ez a bajom nekem is! A lány tök mind1, hogy milyen perverz vagy beállítottságú, 1 újára 100 pasit talál, de, ha a fiú más egy kicsit az átlagostól, az kb olyan, mintha fertõzõ beteg lenne. Én 30 éves vagyok, bi és passzív és én is sokszor gusztustalannak tartom magam emiatt és nem is találok lányt, aki elfogadná, pedig szeretnék kapcsolatot és az, hogy más vágyaim is vannak, nem jelenti azt, hogy automatikusan megcsalnám, csak szeretnék õszinte lenni és szeretném, ha elfogadnának így, elég tré ez a helyzet
nekem elmondanád egy randin már tuti sikered lenne:PP 20/L
Meg fog lepni de senkit nem érdekel :) A párkeresésben megdupláztad az esélyeid, de más hatása nem sok van a mindennapokban. Az más ha ezzel próbálod eladni magad és mindenkinek a képébe tolod. Pl képzeld el hogy iszogatsz a bárban melléd lejtek csini feszülõ dresszben, hozzád simulok és ezzel nyitok: "Szia én nagyon biszex vagyok." Jó mi? Ellenben kb vallásról és politikáról is elõbb esik szó egy ismerkedésen általában mint arról hogy milyen a nemi identitásod és ez áll a mindennapokra is. Átszexelt éjszaka után gyengéden megsimogatlak és odasúgom a füledbe: "Te különben én biszex vagyok szóval egy lánnyal is elbánnék de ez jól eset"... vagy nem tudom. Remélem érzed a helyzetek abszurditását. Ha valahogy mégis szóba kerül ez többnyire az 'édes hármas' valamilyen szintû felvezetésekor szokott menni és ha a partner hozza fel (bármilyen ártatlanul is) ezzel tõled akarja megtudni hogy mi lenen a véleményed az iylen játékról, illetve vajon belemennél e. Biztosra veheted, hogy azért mert õ benne lenne. Onnan meg neked elõny megint csak a biszexualitásod - ki tudod elégíteni ha akarod ezt a vágyát. Ezzel "kérkedni" felesleges.
A kérdező hozzászólása: Nincs barátnõm de köszi a válaszokat :) remélem ha odáig jutok egy lánnyal nem fog elhagyni csak emiatt, mert amúgy még nem is voltam fiúval
A kérdező hozzászólása: Ezt a kapcsolat elején érdemes elmondani.Vagy ha leszólítok egy lányt az utcán pl akkor mondjam el neki szia biszex vagyok lenne kedved ismerkedni?
Az én véleményem az hogy akkor mond meg amikor már úgy érzed elég komoly a kapcsolatotok és tudod hogy meg bízhatsz benne. Vagy az elején is puhatolózhatsz célozgathatsz és ha láthatóan nem irtózik tõle akkor vágj bele.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm :)
Nem baj. Titkolni nem kell, én nem szégyellném a helyedben, de te döntöd el, el akarod-e mondani. Ha feljönnek az eddigi exek, akármi, megemlítheted, de én nem tartom olyan fontosnak. Engem nem zavarna, ha a pasim biszex lenne. 21L
Én 29 vagyok bi és nem tudok róla beszélni. Lányokkal amúgy is nehezebben megy a kapcsolatteremtés, mert kellõen frusztráltnak érzem magam emiatt. Egyszerûen nem érzem jogosnak, hogy velük legyek. Hozzátartozik, hogy olyan környezetbõl származom, ahol ez még mindig tabu és bûn és nem lehet róla nyíltan beszélni.
SOHA DE SOHA NE MONDEL!!!!!! lefognézni és gy udoritó féregnek fog tartani. elég megnézina "lányok mi a véleményetek a bisex fiúkrol?" és hasonló kérdésekre érkezõ válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Elozo lany vagy?
Biztos akkor is elnézõ lesz mikor haza jön a munkából, mikozben te a Bélával hemperegsz.
Még annyit, hogy ha komoly kapcsolatod alakul ki egy lánnyal, akkor azért attól kezdve hanyagolni kellene a fiúkat. A helyedben én ezt tenném.
A kérdező hozzászólása: Elozo nem voltam meg fiuval ;)
Szerintem mond meg nyiltan az elejen, hogy nem vagy buz1 csak szereted a kakasos nyalokat XD

Nagy baj ha a lány vagy a fiú más nemzetiségű? Milyen gondok lehetnek belőle?

Apám nem szeretné ha külföldi barátom lenne.Például arab,török,német,francia.

Legjobb válasz: Alapvetõen nem baj, csak szembe kell nézni azzal, hogy más kultúra, más értékrend. És az emberek mindig az értékrendjükön vesznek össze, ha meg egy nemzeten belül is ilyen durvák a különbségek, akkor nagyon erõs lesz másik néppel. Készülj fel rá, hogy nagyon nagy hülyeségei lesznek a te szemedben.

Alapvetõen nem baj, csak szembe kell nézni azzal, hogy más kultúra, más értékrend. És az emberek mindig az értékrendjükön vesznek össze, ha meg egy nemzeten belül is ilyen durvák a különbségek, akkor nagyon erõs lesz másik néppel. Készülj fel rá, hogy nagyon nagy hülyeségei lesznek a te szemedben.
Nem a nemzetisége miatt lesz valaki jó, vagy rossz ember. Azonban a lehetõ legkevesebb probléma minden bizonnyal európai, vagy észak-amerikai fehér emberrel lenne. A többiekkel se a bõrszínük a legnagyobb probléma, hanem a gyökeresen eltérõ szokások, vagy a vallási megkötések. Pl arabbal sok probléma lehet, mert õk szinte mind erõsen vallásosak, és a vallásuk nem igazán engedélyezi, hogy más vallásúval, vagy vallás nélkülivel házasodjanak. A dél-amerikaiak pedig híresen nagy arányban keresztények. No nem olyan díszkeresztények, mint amik nálunk vannak sokan, hanem valóban a Biblia tanításait mindenben követõ emberek. Mint ilyenek általában ragaszkodnak hozzá, hogy a párjuk is felvegye, és kövesse a vallásukat. A zsidókkal ugyanez a helyzet, sõt az igazán vallást követõ zsidók nem is házasodnak egyáltalán nem zsidókkal. Ha vallási ellentét nincs, akkor is figyelembe kell venni az adott nemzet szokásait, és érdemes olyan párt választani akiknél nagyjából ugyanazok a szokások, mint nálunk. De persze egy igazi szerelem bármit át tud hidalni.:)
Szerintem neazt nézd hogy olasz vagy görög alacsony vagy magas, vékony vagy kicsit vastagabb az átlagnál azt nézd hogy tényleg szereted és hogy igazán fontos számodra!!!!:-)
Szia! Egyáltalán nem probléma. A probléma ott lehet, ha nem beszéltek közös nyelvet. Mivel egy kapcsolatban elõbb-utóbb a kommunikáció tölti be az egyik legfontosabb szerepet (szerintem), fontos az, hogy ki tudjátok magatokat fejezni. És a közös anyanyelv, az azonos kultúra hiánya lehet, hogy hiányérzetet is okozhat... Én biztos, hogy olyan emberrel tudom elképzelni a dolgaimat, akivel lehet közösen nevetni a nyuszikás vicceken, vagy nemtom...és hasonló a felfogásunk is dolgokról, mert mondjuk nem Ázsiából jöttem...én erre úgy jöttem rá, hogy huzamosabb ideje külföldön vagyok, és a párom is élt kint...
a nemzetiseg semmit sem szamit, adj idot magadnak, hogy alaposan megismerd. kulonben meg a jo ember az jo ember, ha kinai, ha tadzsik, ha malaj.
Ha magyar vagy akkor nehogy összeállj cigánnyal vagy zsidóval!!! Mert abból csak baj van! Próbálj meg inkább magyarral házasodni!!!
ember az ember ha francia ha német ha stb...a szívedre hallgass!!!mért lenne vele gond?
A 22:25-ös válaszadóval értek egyet. Nekem görög a párom, és Görögországban élek vele. Sokkal boldogabbak lennénk, ha egy nemzethez tartoznánk. Itt a nõkkel máshogy bánnak mint nálunk, ezen sokat vitázunk, én nem akarok lealacsonyodni, nem is fogok. Itt a férfiak szava a szent, a nõnek "kuss" a neve, mindig ki kell harcolnom a magam igazát. Csak azért vagyok itt, mert nagyon szeretem és õ is engem, de ez egy nagy árnyék felettünk, hogy nem vagyok görög. Sok minden rosszul esik, ami itt magától értetõdõ. És még a honvággyal is meg kell küzdeni, nincs senki akire számíthatok rajta kívül. Vedd a számításba, ha külföldi barátod lesz Magyarországon, nehezen fogjátok elfogadni azokat a kulturális különbségeket, amik felbukkannak hiába szeretitek egymást és neki még a társadalomba is be kell illeszkednie idegenként úgy hogy nem az anyanyelvét beszéli. Nehéz dió! Ha megteheted, inkább válassz magyar társat, igaza van Apukádnak!
elvileg nem kéne, hogy probléma legyen, de a gyakorlat sajnos mást mutat.
Szia. Nekem olasz a parom es itt elek vele Olaszorszagban....itt is teljesen mas elet zajlik... de nagyon emberfuggo a dolog...a delolaszok sokkal nyitottabbak, majdnem olyanok mint mi...( a kultura viszont mas) az eszakiak kicsit mar zarkozotabbak...( nekem az utobbi jutott)..alapjaba veve nalunka problemat az kepezi, hogy en muveszi beallitottsagu vagyok..amolyan humanos...nyitott, kozvetlen es nagyon szabad szellemu...o viszont realis, preciz...nala semmi sem tirtenhet veletlenul....stb....altalaban nagyon jol kiegiszitjuk egymast...maskor meg balhezunk...ez van... mi magyarok sokkal nyitotabbak vagyunk, sokkal szabadabb eletelveket vallunk, teljesen masak a probemaink...ok sokkal rohanobb eletmodot folytatnak...a munka a munka...tokeletes csaladot alkotni stb....ugyis mondhatnam mig mi leszarjuk, hogy ki mit mond rolunk (pl. csaldon beluli valas, divat, szexualitas)...adiig ok nagyon is sznobok...mutatni, hogy jo ruham, kocsim van....nem beszulnk a szexrol mert az kinos, (pedig ugyanugy csinaljak, mint mi, a valas egy csaladban szegyen....) Sokszor mondja is a parom, hogy mi magyarok sokkal elobre vagyunk ezzel....sokkal nyitottabban tudunk beszelni egyes dolgokrol...itt nem....ez van...

Nagy baj ha irigy vagyok a lányok szépségére? Fiúk szoktatok irigyek lenni a lányokra pl, hogy miért olyan szép és én miért nem lehetek olyan szép és törékeny mint az a lány?

én nagyon irigy vagyok a lányokra fiú létemre. nem vagyok meleg semmi ilyen, de a mérhetetlen irigységem egyszerűen olyan kitöltetlen űrt alakított ki bennem, hogy azt szavakkal nem lehet leírni....ez lenne az abszolúlt irigység? vagy mi van velem? 19F és kezdek a fiúkra is irigy lenni...de nem olyan érelembe...a fiúknak inkább a ruházatukra vagyok irigy. mi van velem mi lehet velem?

Legjobb válasz: Olyan "forró" ez a téma :D

Olyan "forró" ez a téma :D
nem csak a téma :)
és tényleg kezd izzadós lenni :D
hogy lehetsz irigy 1 ellenkezõ nemû szépségére talán úgy akarsz kinézni mint 1 csaj ?XD
Öhh baj. Teljesen normálatlan ha egy fiú irigy egy lány szépségére. Nem lehetsz irigy! Ez természetellenes! Ha mégis az vagy, akkor ez egy betegség. A betegség neve pedig sajnos gyakori. Az ilyen beteg embereket homosexuálisnak hívják. Nagyon durva betegség, sajnos nehezen gyógyítható. Ennyit tudtam mondani, remélem segítettem!
Hát, én meg a férfiakat irigylem: erõsebbek (ki tudnak bontani egy rászorult kupakot), strapabíróbbak, kényelmesebb ruhákban járhatnak. Az egyetlen (de behozhatatlan) elõnye a nõi létnek, hogy férfiakkal jöhetek össze (testileg-lelkileg :) ). Na jó, persze ez férfiként is megoldható lenne, de ebbe most ne menjünk bele... :)
szauna ez a gyakori :D
A kérdező hozzászólása: A nõnek beöltözés néha néha megfordult a fejembe, de elhegesedtem meg nem is nagyon vonz ez az egész. Inkább csak szeretnék sokkal nõiesebb lenni, de megtartani a férfi személyiségemet. remélem értitek.
crossdressingelés esetleg nem vonz?nem érzed esetleg úgy, hogy nõ akarsz lenni?Mert ha irigy vagy rájuk akkor valószínûleg szívesen "bújnál" egy nõ testébe. 17/F vagyok és egy éve jöttem rá, hogy transzvesztita vagyok..nem voltam irigy nagyon a nõkre, mert eléggé lányos testalkatom van(168cm, széles csipõ stb..), de olyan érzésem volt, hogy milyen jó lennne ha nõ lehetnék és nõi testem lenne.Egyáltalán nem biztos de gondold át, hogy nem-e valami ilyesmi van a dologban.
A kérdező hozzászólása: hiába ez semmit sem ér...azt szeretném megtudni, hogy ez valami betegség? és, hogy vannak rajtam , kívül még olyan fiúk akik ugyan ezt érzik amit én?
férfi akarj lenni ne nõ, mert a nõknek a férfiak tetszenek és nem a gyõnyörüszépek, érted????
A kérdező hozzászólása: *el
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék úgy kinézni mint 1 nõt, de legalább 1 gyönyörû szép nõnek a szépségét ha megkaphatnám vagy megszerezhetném az olyan boldogsággal töltene le, hogy ez az ûr kitöltõdne és végre lenyerném önmagam. mi lehet velem valami baj vagy ugye nem valami nemi identitás zavar.
Posztraumatikus stressz.
Elírtam egy mondatot: "A betegség neve pedig sajnos gyakori." helyett ezt akartam írni: "A betegség pedig sajnos gyakori".

Szerintetek nagy baj hogy nem vagyok bulizós típus? A pasiknak jobban tetszenek a bulizós lányok?

Nem szeretek discoba járni! Utálom az ilyen helyeket, mert tele vannak drogos, ittas emberekkel, és én ilyen helyen nem érzem jól magam. Szerintetek sok mindent kihagytam az életemből azzal, hogy nem sokszor voltam bulizni?

Legjobb válasz: Szia, Ez azt jelenti(szerintem) hogy érettem gondolkozású vagy! Én sem szeretem a bulikat, és most 18 vagyok, és férjhez mentem, sokat mondták hogy így mi mindenrõl maradok le, de nem! Együtt élek a férjemmel, és most 6 hetes terhes vagyok! Én vagyok a világ legboldogabb embere! Boldog új évet neked!

Szia, Ez azt jelenti(szerintem) hogy érettem gondolkozású vagy! Én sem szeretem a bulikat, és most 18 vagyok, és férjhez mentem, sokat mondták hogy így mi mindenrõl maradok le, de nem! Együtt élek a férjemmel, és most 6 hetes terhes vagyok! Én vagyok a világ legboldogabb embere! Boldog új évet neked!
Én is inkább a visszafogottabb lányokat szeretem, de azért egy kulturáltabb társasággal elmenni egy jó szórakozóhelyre, az nagyon jó tud lenni, már csak a zene miatt is, persze ha szereted az adott stílust. Nem kell eltúlozni, nem csak szutyok drogos helyek vannak. És nincs ilyen, hogy "a pasiknak". Szerintem azért mi sem vagyunk egyformák, ahogy ti sem. Persze nyilván úgy érted, hogy a pasik többségének, de abban biztos vagyok, hogy legalább a felének a nyugisabb csajok jönnek be:)
Nekem speciel elõny, de õszintén nem tudom mire értik azt, hogy kihagytál az életedbõl, max azt, hogy xy széthányta a szobád a sok piától, vagy a xz az árokba kellt fel, valami partyp*csa mellet, én is szeretek emberekkel lenni de a, nincs mit csinálni rúgjunk be összeruccanások nem nekem valók. A pasiknak valószínûleg azért tetszenek az ilyen lányok mert õket könnyû leitatni majd ágyba vinni, vagy mert hasonló az életfelfogásuk.
Én sem járok bulizni (kétszer voltam diszkóban - elég volt :D ) mégis van barátnõm, immáron 4 éve... És nem érzem, hogy sokat kihagytam volna.
Csatlakozom. Én se járok el bulizni sehova, mert egyszerûen nem az én világom és nem érzem jól magam felpörgött, esetleg módosult tudatállapotú emberek között - nem, nem gondolom, hogy különb vagy jobb vagyok náluk, csak nem vagyok bulizós fajta. Lehet, hogy sok mindent kihagyok az életembõl, de hát így is úgy is sok minden kimarad, nem? Az, hogy milyen lány tetszik általában nem ettõl függ, de én jobban kedvelem a nyugodtabb, józanabb lányokat.:) F29
Szerintem, sok múlik a baráti társaságon és a helyen. Régen és most is havi 1-2x jártam bulizni (kivéve vizsgaidõszakban), csak régebben kocsmázós-beszélgetõs dolog volt, mostanság pedig disco. Mondjuk, ez egyetemi "dizsi", vagyis sok ismerõs van, és valamivel kulturáltabb a "bárki bejöhet" helyektõl, ahol a 15-18 évesek isszák keményre magukat. És hogy a kérdésre is válaszoljak: azért kezdtünk a kocsma felõl a klub felé fordulni, mert jobban lehet ismerkedni (pl. ahová mi járunk, ott a parkettõl el van különítve a leülõs rész, ezért lehet beszélgetni ordítozás nélkül is). Oké, az tény, hogy sok "particica" van, akikkel nem lehet hosszabb távra tervezni, viszont az erõs túlzás, hogy csak r.banc lányok és alkoholista fiúk járnak szórakozóhelyekre. És inkább itt ismerkedik az ember, mintsem hogy random embereket szólítson le a buszon/folyosón/utcán, ami szerintem elég gáz... De ez nem jelenti azt, hogy ha egy lány nem bulizós, akkor "hátrányból" indul, sõt én is inkább a visszafogottabbakat kedvelem és nem a partycicákat. Ráadásul, mivel manapság fõleg szórakozóhelyeken lehet ismerkedni, ezért "kényszerbõl" sok fiú és lány is elnéz ezekre a helyekre, még akkor is, ha nem nagy "partyarcok". Mi is akkor kezdtünk el bulikra járogatni, amikor a baráti társaságból szinte mindenki egyedülálló lett... Összefoglalva, ha általában stabil párkapcsolatban vagy és a baráti társaságoddal is jól elvagytok anélkül, hogy bármerre is eljárkálnátok, akkor szerintem nem sok mindenbõl maradsz ki, ha nem jársz szórakozóhelyekre.
A kérdező hozzászólása: Azt kihagytam hogy L/20 vagyok. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Neked is Boldog Új évet Kívánok!
én se járok bulizni azt hittem h egyedûl vagyok ezzel
Kinek ez, kinek az jön be. Szerintem semmit nem hagytál ki az életedbõl, discoban még én sem jártam, mert más a zenei ízlésem, néha elmegyek egy koncertre és ennyi, még csak inni sem iszok. Párom is ilyen nyugodt típus. 22/L
lehet, hogy jobban tetszenek a fiúknak a bulizós lányok, de könnyebben is kaphatónak tûnnek (nem feltétlenül azok mind, ezért fogalmaztam így), de ez a sztereotípia miatt sokkal inkább tekinthetnek rád, mint potenciális barátnõre komoly kapcsolat céljából.
én se szeretek bulizni és nem hiszem hogy emiatt bármi is kimaradna az életembõl:) nem kell csak azért minden hétvégén piálni hogy bárkinek megfelelj.máshogy is lehet szórakozni
Nem. Fasza. Semmit. Jó. Nem tudom. Fingom sincs. Tudom, hogy nem volt vicces.
meny el ku*rvához és ot semi nem számit, garantálom nem is lesz szük
Fiúknak nem hiszem, hogy fájna. Legalábbis ilyet még nem hallottam. Barátomnak tetszik, ha szûk, olyankor hamarabb elmegy. Nem nagy baj az elsõnél, de szerintem nem fogsz hamar elmenni szexközben, fõleg, ha gumival csináljátok. Lány voltam.
A kérdező hozzászólása: Ok. Kösz az ért. Kommentet:)

Az nem baj, ha nagyon nézzem a lányok kinézetét és belsejét is, tehát válogatós vagyok csak azért, hogy keressem az igazit?

Nem volt még egy n?m se, de nagyon szeretnék már magamnak egyet mellém, egy olyat aki szép ad magára, és mellé normális jó fej kedves és nem ribanc. Nem vagyok olyan, hogy mindenkivel lefekszek. Csak az igazit keresem.

Legjobb válasz: Ezek szerint tapasztalatlan vagy,mind ismerkedésben,mind szexuális téren. Namost ezzel az a gond,hogy az általad áhított csajok,nem arról híresek,hogy tanárnénist játszanak szexuálisan tapasztalatlan srácokkal az ágyban.Õk egyenlõ,hozzájuk illõ párt keresnek,férfit. Inkább tanuld meg felismerni a csiszolatlan gyémántot,amit késõbb szép ruhákkal,edzéssel,szolival már te magad is felturbózhatsz,alakíthatsz.

Ezek szerint tapasztalatlan vagy, mind ismerkedésben, mind szexuális téren. Namost ezzel az a gond, hogy az általad áhított csajok, nem arról híresek, hogy tanárnénist játszanak szexuálisan tapasztalatlan srácokkal az ágyban.Õk egyenlõ, hozzájuk illõ párt keresnek, férfit. Inkább tanuld meg felismerni a csiszolatlan gyémántot, amit késõbb szép ruhákkal, edzéssel, szolival már te magad is felturbózhatsz, alakíthatsz.
Hat ha eddig az elvarasaiddal nem volt baratnod akkor ezutan se lesz, megis mibol gondolod, hogy egyaltalan van olyan lany aki ezeknek megfelel? Es ha van is ilyan mibol gondolod, hogy eppen szabad? Es ha szabad mibol gondolod, hogy pont rad var? Aki szep es ad magara es elmult mar "annyi" vajon mibol ad magara? A szulok penzelik vagy sajat magat ruhazza? Gondolom az elobbire van tobb esely viszont ha mar belepsz a kepbe talan jogos elvaras, hogy atvallalj bizonyos dolgokat. Jo fej, szep, nem ribanc, mellett meg penze is van hogy adjon magara. Nem akarlak megbantani de ha igy folytatod szuzen halsz meg. Es nem vagy olyan hogy mindenkivel lefekszel hat ezzel mindeki igy van olyan ember nincs aki barkivel kepes lefekudni. Szerintem erd be egy jo fej kedves lannyal azzal ezerszer tobbet ersz mint barmi massal mert ha mellette meg szep is ugy is elviszik toled. Es nem bantas vagy lekezeles de ha nem volt nod meg tapasztalatlan is vagy nem tudsz kezelni helyzeteket igy meg nehez megtartani dolgokat ugyan is kellenek tapasztalatok, hibak stb abbol lehet tanulni
A kérdező hozzászólása: És mi ez a nagymellû hülyeség? Én szeretem a nagy melleket, most azért miért ne lenne esélye?
A kérdező hozzászólása: Félreértetek nem tökéletest keresek, mivel olyan nincs is, és a másik mindenkinek más a szép.
na mivan nemazt a választ kaptad amit szerettél volna? akkor már menjünk a fenébe? pedig igazuk van. ha nem adsz lejjebb az elvárásaidbol nem lesz barátnõd soha. a lényeg hogy megértsétek egymást, tudjatok beszélgetni, hülyéskedni.
Kicsit nagy igényeid vannak. Tehát ha egy csaj szép, okos , kedves, de nagy melle van akkor már nincs esélye mi? Elõször nézz magadba, hogy mennyire tartod magad jó pasinak, milyen lányoknál van esélyed, és aztán válogass. Kicsit lejjebb kellene adnod az igényeid, mert így szûz maradsz.
azért a lányok BELSEJÉT ne nézegesd, legfeljebb a belsõ értékeit
A kérdező hozzászólása: jó elmehettek a fenébe nem érdekel, hogy mit gondoltok.
nekem is elég magasak az elvárásaim, de attol még le szoktam hagyni belõle, mert eddig egy olyan barátnöm volt aki teljesen megfelelt 21f
en ilyet szeretnek: okos, szep, nincs nagy melle, nem idiota, !!mindenrol!! lehet vele beszelni, tud fozni mosni es mosogatni, 20 alatt van. sajnos ilyen lanyt meg nem talaltam(nekem se volt meg csajom)
ha a csaj ronda, akk ronda...vkinek a ronda is tetszik...v nem??
Dettó. 1 bnõm volt, de utólag belegondoltam, hogy nem üti meg a lécet. Máig nem tudom hogy voltam vele félévig.
A kérdező hozzászólása: És 20 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Hát én egyáltalán nem tudok leadni, meg nem is szeretném, mert annál rosszabbul érezném magam.
Jah bocsi, a melles dolgot nem tudom honnan szedtem :) Talán a sok "mellé"-bõl ez maradt meg.
Eh... miért kell mindennek nevet adni? :) Élvezd ki, hogy így kötõdtök egymáshoz.
A kérdező hozzászólása: Õ nem tudja. De szeretném, ha tudnám, mi az :P
Szimpátia?!!:)
kémia!?;)
Derítsd ki, mindennek oka van, keresd az okát-vajon miért érzed ezt?Talán mert nagyon szereted és többet jelent neked, mint eddig bármelyik kapcsolatod az életedben?Vagy esetleg már kicsi korod óta ismered és nagyon megszeretted.Lehet, h érzel iránta valamiféle vágyat, hogy milyen lehetne esetleg vele...de ez lehet csupán kíváncsiság....Nem szerelem, de biztosan barátságnál több...Erõs kötõdés....
hat nem tom van ugy hogy a lanyok kedvelik egymast de szerintem miest jon egy uj pasi es aki tetszik is rogton nem lesz ilyen proglemad

12 eves vagyok, lany, es nagyon zavar a nemi szervemen a szor. Lesz valami bajom ha leborotvalom vagy korai meg? Mikortól érdemes?

Legjobb válasz: Hát általában a nõk akkor kezdik el borotválni (már aki), amikor elkezdenek nemi életet élni. Gondolom te még nem teszel ilyet. De ha zavar, szerintem nyugodtan, bajod nem lesz tõle. Biztos borotválod a hónaljadat is, attól se lett bajod, akkor ettõl miért lenne? Vagy miért lenne most jobban, mint ha késõbb kezdenéd el? Szóval én azt mondom, nyugodtan, csak vigyázz, meg ne vágd magad.

Hát általában a nõk akkor kezdik el borotválni (már aki), amikor elkezdenek nemi életet élni. Gondolom te még nem teszel ilyet. De ha zavar, szerintem nyugodtan, bajod nem lesz tõle. Biztos borotválod a hónaljadat is, attól se lett bajod, akkor ettõl miért lenne? Vagy miért lenne most jobban, mint ha késõbb kezdenéd el? Szóval én azt mondom, nyugodtan, csak vigyázz, meg ne vágd magad.
Minden tapasztalat a borotva ellen van ! Eredméyne dzsungel !! Amugy az intim tisztaság miatt ajánlatos rövöditeni mert ahol szõr van ott izzadás van és ott büdös is van... A másik a gyanta.. nem kell vele annyit kínlódnod... havi egy gyanta és nincs bajod belõle. Van érzékeny bõrre rózsaszin gyanta is ! (és gyantázás utáni olaj ami szintén nyugtatja a bõr. De errõl kozmetikus illetve fodrászkellék boltos jobban tud beszélni. Ne szégyelld, majdnem mindenki ezt csinálja !
jah, nem ugy kell megoldani mint a betét vásárlást. Irulva pirulva, "nem is nekem lesz hanem a kutyámnak" szöveggel. Mindenki szedi a szõrét, majdnem mindenhol... lassan már a hajunkat is szedetni kell hogy ""nõiesek legyünk""
A kérdező hozzászólása: Koszi hogy valaszoltatok!:*:*:*
A Te puncid, Te döntsd el, hogy borotválod-e!
engem is zavar és igen is lehet erõsebb a szörzet nekem pl néh akilog abugyimbol és egyszerüen csak átmegy rajta(a bugyimun és látszik xd) én is próbálgattam ollóval de hát nem nagyon ment de próbáld meg elöször ollóval aztán 4 szemközt beszéljetek anyukáddal és mond meg hogy nagyon zavar és kérdezd meg hogy leborotválhatod-e, de mindeképp beszélj vele mert könnyen belevághatsz, csak egy irányba és hazsálj borotva haobot vagy tusfüdõ is jó én hónajhoz azt szoktam :)
nem igaz hogy kicsi és alig van nekem KILOG A FÖRDÕRUHÁBÓL!!!!!!
én is 12 éves vok én csak a végéböl szoktam vágni ollóval!:)
Aki borotválja mind k*va. Gondolom szilikon mellet is akarsz és kitetováltatni magadat?
A kérdező hozzászólása: Koszonom hogy valaszoltatok!:*
Én is 12 éves korom óta borotválom, engem is ugyanúgy zavart, mint téged. És még élek + nem erõsödött meg a szörzet szóval szerintem nyugodtan borotváld, de persze az ollóval sincs semmi baj. Viszont ha borotválod akkor szerintem csórj egy picid apukád borotvahabjából, attól sokkal könnyebb lesz leborotválni!! + persze vigyázz, hogy nehogy elvágd magad!
És ha érzékeny a bõröd, akkor bizony be is gyulladnak a szõrtüszõid... :S Sztem is inkább csak vágd még!!
Ha zavar a szûr, akkor sem muszály teljesen leborotválni, szerintem az is elég ha megnyírod egy kisollóval, és csak pici szõrt hagysz rajta.
12 évesen még kicsi és gyenge a szöröd, ha most leborotválod akkor 14 éves korodra egy egézs dzsungel lesz ott.
Szia! Szerintem nyugodtan borotváld le, ha úgy gondolod jobb lesz neked. Az viszont nem igaz, hogy "dzsungel" lesz késõbb. Csak akkor, ha nem húzod le rendszeresen. Van akinem el is vékonyodik.
Beszélj anyuddal, hogy ez téged zavar és vigyen egy egy kozmetikushoz aki legyantázza pár havonta.
Szerintem nem kell leszedned a szört ilyen korán!még nem olyan erõs szörzeted kicsit megrövídíted de ne borotváld le semmiképp.Gondolom még nem élsz nemi életet szóval ilyen téren nem zavar. Én is korán elkezdtem leszedni elég gyakran és ott is megerõsödött a ször ahol nem kellett volna ami felnõt korban kellemetlen.
Ha teheted minnél késõbb!De ha nagyon szörös vagy akkor nincs mit tenni. de nem hiszem hogy a te korodban olyan erõs a szörzet.
Sszia! Én mindenképpen azt ajánlatom, hogy vágd ollóval! Ráérsz még pár évet, amíg nincs állandó partnered vagy ilyesmi. Nehogy leborotváld! Remélem nem írtam túl késõn. Egyrészt nagyon korai még, és felesleges is. Tényleg felesleges. Engem is zavart, és megkérdeztem anyutól, h most mit kezdjek mégis vele.. borotváljam? Õ azt mondta, hogy õ is csak ollóval szokta vágni. Így levághatod a nagy részét, és nem fog zavarni. És egyáltalán nem is olyan ártalmas ez, mint egy borotva :S Azzal amúgy is meggyûlne a bajod, folyton kipattogna, meg minden bajod lenne...
Meg szúr is (engem legalábbis....)
borotváld ha zavar, de lehet gyantázni jobb :)

Az baj, ha nagyon válogatós vagyok a lányok terén?

Tudom, hogy a küls? az felszínes, de akkor is... Nekem fontos, hogy egy lány szép legyen, és ne csak simán szép, hanem nagyon szép. És nem igazán tetszik senki. Most nem arról van szó, hogy ha valaki 1 centivel kisebb, az már szóba sem jöhet, de azért fontos,m hogy milyen legyen a haja, arca, alakja, öltözködése. És ezért még nem volt barátn?m, közben a haverjaimnak már 3-4 is volt. Ez most baj? Ne legyek ennyire válogatós, mert úgysem találok olyan lányt, aki tényleg tetszene?

Legjobb válasz: Nem baj. Miért is lenne? Csak ne csodálkozz, ha nem találsz barátnõt. Ha esetleg rábukkannál valakire, aki megfelel neked, attól még kicsit sem biztos, hogy te is tetszel majd neki. :)

Nem baj. Miért is lenne? Csak ne csodálkozz, ha nem találsz barátnõt. Ha esetleg rábukkannál valakire, aki megfelel neked, attól még kicsit sem biztos, hogy te is tetszel majd neki. :)
Szerintem melegek vagytok.
Legalább több csaj marad a normális pasiknak.
Igen. Lúzer vagy. Ezzel a mentalitással még 30 évesen is szûz leszel!
Most elolvastam a kérdést is. Te talán akkor [email protected] jó csávó vagy h megteheted h ennyire válogass? Netán milliomos apuci?
És ha találsz egy elvárásaidnak megfelelõ külsejû lányt, és mondjuk sík hülye, és csak magáról tud beszélni? Ennyire azért nem fontos, hogy ki mennyire néz ki jól, egyébként meg, ha 'túl jól' néz ki, biztos kapós, és hamar lecsapnák a kezedrõl.
tökéletes a hozzáállásod, légyszi tartsd meg, több csaj marad nekem :) köszi
Tegnap 18:34 igen, ezek kellenek jól írtad, de ezekért lehet tenni.Pont ugyanilyen vagyok amit írtál.Legyél izmos(ez ALAP), formás, élj egészségesen, tudj dugni ezerrel, jól nyalj(mármint puncit), szõrtelenítés, haj belövése, legyél sikeres, legyen zséd, bár ez vele jár aki sikeres.Légy férfi, képezd magad, és olyan nõid lesznek, hogy ihaj csuhaj, higyjétek el. 24F
11:08 hát nekem ilyen pasi nem kéne már ne is haragudj...... :D
Utolsó Pontosan miért nem kellene ilyen pasi?Mi a baj vele? Pedig minden meg van benne ami egy férfiben kell. Nem bántásból írom, de tényleg érdekel, hogy miért gondolod így.Netán félsz, hogy elhagy egy másik nõért? Tényleg kíváncsi vagyok. 24F
Nem baj, de csak akkor, ha ki vagy gyúrva, leszeded magadról a szõrt, divatos és márkás ruhákat veszel, van pénzed. De abból kiindulva, hogy eddig nem tudtál fölszedni még ilyen csajt gondolom ezek nincsenek meg, szóval igen baj... Én csak attól kapok hülyét, ha tök átlagos pasik akarnak maguk mellé bombanõt. Az a véleményem felejtsd el a felsõkategóriás nõket, és keress egy hozzád illõ kevésbé elõnyös külsejû lányt.
ez olyan gáz.. mintha az osztálytársam írta volna... ma is reggel meglátott egy csajt, kb. 165 cm/60 kg lehetett és akkor ilyet szól: ez jó csaj de le kéne fogynia mert kövér. IGEN? :'DD hülye f*sz. persze, SOSE volt még barátnõje 18 évesen, mert olyan nagyra van magával és olyan nagyok az elvárásai, hogy senki nem jó neki... amúgy meg nem kell lejjebb adni az igényekbõl, vagy igénytelennek lenni ahhoz, hogy valakinek a 'normális, átlagos' emberek jöjjenek be. amúgy is sokkal fontosabb a személyiség. csak persze pár ember ezt nem látja be.. hát a ti bajotok :) nem mi fogunk magányosan meghalni ;)
Ne hallgass rájuk.Figy egy mondást fogadj meg a siker edzõmtõl:"Te is olyan ember vagy gábor látom, mint én.Te se teszed bármelyik pin_ba a f_szodat." Így van nekem is csak a tökéletes fitneszes alakú, szép hajú, kirívó nõk jönnek be, segítek néhány nagy okosnak cicababák.És képzeljétek találtam egy olyan csajt már aki belevaló olyan csinos, hogy rajzolni se lehetne, edz, igényes, nem zabál szemét kaját amitõl a pornép hízik.Igényes, kirívó, szép hosszú hajú ezek számítanak igen, ti meg alkudjatok meg nyugodtan a "normális lány" nem tudom mit jelent nálatok, de azt, hogy kis szürke egér, az nyugodtan a tiétek lehet én csak minõséget veszek meg meg keresek. az a baj nektek is olyan nõ kellene, de tenni érte nem vagytok hajlandók lusták vagytok így kifogást keresve, hogy a szép nõk hülyék, magatokat nyugtatjátok és persze becsapjátok, mert közbe tudat alatt, már szétd_gnátok õket, de mivel ÁFCS-k vagytok(Átlagosan frusztrált Csávó), ezért mendemondákat keresve szidjátok õket, tessék tegyetek érte, hogy bombanõtök legyen.
én szerintem igen de elösször próbáldmegismerni és aztán de csak aztán ítéld meg. Mert meglátod hogy ha alaki ronda és oda mész hozzá és megismered és jó fej, rá nézel és meg tudod hogy nem is olyan ronda.( Persze belülrõl.)
Hát a csajok isválogatnak...de...hát ennyire nelégy válogatos, mert akk "senki" se lehet neked tokéletes.hameg nemvolt me´g bnod, akkor tenyleg ne a kulso alapjan itelj, majd rájosz hogy mért, ez csak megfog max:) lehet hogy lesz aki tenyleg tetszene majd, de ja 30évesen..:D L/14
Én is pont ilyen vagyok. Tényleg csak a legszebb lányok tetszenek, viszont sajnos nem vagyok sem milliomos sem nagyon jóképû. :/
Ha jóképû vagy, és tele vagy pénzzel, akkor nem baj. Ha nem, akkor így sose lesz bnõd.
"Tegnap 18:34 igen, ezek kellenek jól írtad, de ezekért lehet tenni.Pont ugyanilyen vagyok amit írtál.Legyél izmos(ez ALAP), formás, élj egészségesen, tudj dugni ezerrel, jól nyalj(mármint puncit), szõrtelenítés, haj belövése, legyél sikeres, legyen zséd, bár ez vele jár aki sikeres.Légy férfi, képezd magad, és olyan nõid lesznek, hogy ihaj csuhaj, higyjétek el. " izmos, gyúrós? nekem inkább a magas (190+) vékonyabb alkatú pasik tetszenek. :) hát az egészséges életmód se fontos nekem. engem kifejezetten zavarna, ha pl. rámszólna a barátom, hogy ne egyek pizzát, vagy ne igyak alkoholt, ne szívjak el néha egy szál cigit stb.. (most ne egy dagadt láncdohányos alkoholistának képzelj el) szõrtelenítés? azt hagyd meg nekem :) ... nekem férfi kell nem egy meztelen csiga :D (persze nem egy majomember, de semmi gond nincs a természetes szõrrel) haj belövése se érdekel. a pénzed meg kit érdekel, már ne is haragudj? :DDD azért nem kéne ilyen pasi, mert (bántás nélkül) pont ilyen tükör elõtt billegõ pénzes beképzelt faszinak tûnsz aki azt hiszi minden nõt megkaphat. nekem ez nem jön be.

En egy 17 eves lany vagyok, 10 honapja elek sexualis eletet, de sajnos meg nem sikerult hogy orgazmusom legyen. A parom nagyon el van keseredve es persze en is. Es ez az egesz a kapcsolatun romlasahoz vezetett. Vajon mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: azt sem irtad le hogy hogy probaltatok eddig.. tul keves informatiot adtal meg igy nehez valaszolni.. A parom nagyon el van keseredve es persze en is. Ebbol meg nem tudhatjuk hogy mi a bajod

azt sem irtad le hogy hogy probaltatok eddig.. tul keves informatiot adtal meg igy nehez valaszolni.. A parom nagyon el van keseredve es persze en is. Ebbol meg nem tudhatjuk hogy mi a bajod
én a barátnõmet már sokszor eljuttatam, most nem nagyképû szeretem volna lenni de igaz, ha akkarod hogy orgazmusod legyen lazisd el magad
eloszor is sajnalom anyudat hogy le maradt az orgazmus oromeirol.szerintem meg a te problemad genetikai alapu is lehet annyibol hogy kicsit nehezebb elocsalogatni belolled az orgazmust.masik pedig az hogy nem lazulsz el kello keppen.de hogy a pasid a legnagyobb hibas az is 100as en 31 vagyok az elet minden fele novel megaldott eddig.De mindeniknek volt orgazmusa.pedig az eggyik 28 eves volt mar es azt mondta hogy velem volt eloszor.
nagyobb a csiklód?...:D szerintem nekünk találkoznunk kéne...kezdesz nagyon érdekelni...és mint már mondtam is, ha igazán akarsz orgazmust akkorprivát...:D legalább küldj nekem fb elérhetõséget..és, ha másnem is lesz..legalább beszélgetünk..
A kérdező hozzászólása: magamnak sem sikerul :| amugy lehet azert mert kicsit stresses eletet elek :| es az is igaz h neha gorcsolok mivel kicsit nagyobb a csiklom mint 1 atlagos 17 eves lanynak :|
kérdezõ! ez egy olyan dolog mindha azt mondanád, hogy sok autót vezetett és mindegyikkel tudott menni de a te autódat nem tudja vezetni...aki képes valamire az mindenkinél képes aki meg béna az meg csak dicsekszik, hogy õ képes rá...ennyit a pasidrol...ha érdekel igazán az orgazmus akkor priváton várom a leveled..
magadnak sem tudsz örömet okozni, vagy csak a párod nem?
Görcsölsz! Rágörcsölsz az orgazmusra, hogy na majd most és végül besül az egész. Vagy a barátod béna. Esetleg még nem készültél fel lelkileg a szexra.
A kérdező hozzászólása: ammm beszelgettem errol tesommal es anyukammal is :) tesom azt valaszolta neki sikerult meg csak 1x es akkor is pettingel ... anyukam azt mondta hogy neki soha nem is volt
ha sok nõvel voltés mindegyiket el juttatta a csúcsra akkor vajon mijért nem tud téged?...talán azrt mert nem volt sok nõvel és csak bemesélte neked, hogy õ volt a casanova....ennyi idõ alatt egy szûz fiu is el tudna téged juttatni a csúcsra nemhogy egy tapasztalt...hidd el, hogy a pasid nagyon béna és ne védd mert ami igaz az ellen nem tehetsz semmit!
akkor egy kihívás vagy neki :D amúgy vagy azért nem mennek el a csajok mert képtelenek rá... vagy azért mert nem tudják magukat kellõképp elengedni. ezek után meg frusztrált leszel szex alatt is, hogy ááá már megint nem sikerül, meg ilyen gondolatok keringenek a fejedben. sajnos ismerõs. de a tanácsom hogy elõbb egyedül érd el magadnak. nézz filmet, vegyél vibrátort, "gyõzd le magad" egy egyedül töltött órában. hosszú idõ lesz, de belejössz! :) ja és ne add fel. 22/L
A kérdező hozzászólása: kosz a felajanlast..a baratom is sok novel volt eddig es mindet sikerult el juttatnia a csucsra...csak engem nem. :)
ha igazán szeretnél orgazmust én szívesen segítek.... még nem volt olyan nõ akit ne tudtam volna a csúcsra juttatni...
A kérdező hozzászólása: mar meg probaltunk par dolgot pl. felnott film, kulonbozo pozok, masszazs ... es semmi nem segitett meg.
Mind a ketten zsenik vagytok úgy látom... Menj és mondd meg a barátodnak, hogy olvasson utána a nõi orgazmusnak! Aztán meg ülj le mellé te is... :D A nõknél ez másképp van, nehezebb, mint a férfiaknál, és ha ezért elhagy téged, akkor mehet is amerre lát! Befolyásoló tényezõ lehet a stressz, a túl sok gond. Szerintem arról van szó, hogy nem tudsz mellette kellõképp felszabadulni, de azért ajánlanám a dokit is!
Na és hogy maszturbálsz? Ér valamit?(Bocs az indiszkrét kérdésért, de ha te sem tudod, mi jó neked, neki honnan kéne?)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!