Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj a lány (189 db)

Elmentem nőgyógyászhoz mert nekem mikor megjönn olyan fájdalmaim vannak ott lenne mintha "szülnék". Ez nagy baj? A lányom (ha lesz) örökölheti? Ellehet valahogy múlasztani? ( a nőgyógyász nem rendelt azért írok ide)

Legjobb válasz: Anyunak mindig nagyon erõs fájdalmai voltak, amikor megvolt neki. Én is örököltem tõle. Azzal vígasztalt, hogy a szülés után neki elmúlt. Szülés után nekem is elmúlt. :-) Most már nem fáj a havi vérzés, és jóval kevesebb ideig is tart. Voltam amúgy vele orvosnál, kivizsgáltak, de semmi rendelleneset nem találtak, ami a fájdalmat okozhatta volna, pedig van olyan betegség. A barátnõmnek mióma volt a méhében, jó nagy, ki kellett venni a méhét, és azt mondták az orvosok utólag, hogy az erõs és fájdalmas havi vérzés is egy tünet volt, amit komolyan kellett volna venni... :-(

Anyunak mindig nagyon erõs fájdalmai voltak, amikor megvolt neki. Én is örököltem tõle. Azzal vígasztalt, hogy a szülés után neki elmúlt. Szülés után nekem is elmúlt. :-) Most már nem fáj a havi vérzés, és jóval kevesebb ideig is tart. Voltam amúgy vele orvosnál, kivizsgáltak, de semmi rendelleneset nem találtak, ami a fájdalmat okozhatta volna, pedig van olyan betegség. A barátnõmnek mióma volt a méhében, jó nagy, ki kellett venni a méhét, és azt mondták az orvosok utólag, hogy az erõs és fájdalmas havi vérzés is egy tünet volt, amit komolyan kellett volna venni... :-(
Errõl eszembe jut, amikor szüléskor, burokrepesztés után nem bírtam a fájdalmat, és edát kértem. Mire a férjem azt mondta, hogy biztosan szükség van rá, tényleg annyira fáj, nem bírnám ki? :-S ha lett volna hozzá erõm, azt mondtam volna nekil, hogy akkor szüljél te... Egy férfinak errõl fogalma sincs, de ha õk szülnének, akkor mindenki egyke lenne. :-(
Gondolom, férfi volt... :-P
A kérdező hozzászólása: Nem parázok annyira.Az orvos szerint akihez elmentem csak egy kicsivel lesz fájdalmasabb a szülésem mint a havi vérzésem.
Elsõ vagyok.. A szülés sokkal jobban fáj, mint egy havi érzés. :-( Viszont: lehet fájalomcsillapítást kérni. Én epidurált kértem (rövidítve EDA), és még aludni is sikerült vajúdás közben. Szóval ne parázz a szülésen. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Kedvesek vagytok! És minden tanácsotokat megfogadom!
Lényeges különbség, hogy a szülésnél van miért kínlódni. Már ez a tudat is sokat segít. Menj el szépen az orvoshoz, fog írni rá gyógyszert, amit mensi elõtt kell elkezdened szedni 3 nappal. Így nem fog fájni.
A kérdező hozzászólása: Értem 14 éves vagyok amúgy És tényleg nagyon fáj.. Van olyan hogy sírok is. Ha ennyire fája szülés.....jajj velem mi lesz akkor! Lehet hogy a szülés is jobban fog fájni mint más nõnek???
ejnye. nekem is olyan volt régen, amíg nem szedtem fogamzásgátlót. nálunk öröklõdött, anyukámnak is nagyon nehezek voltak azok a napok, nõvéremnek is, nekem is. elvileg majd az elsõ szülés után nem lesz baj vele. hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Hát igen... És igen Férfi volt....eddig csak férfi nõgyógyásszal találkoztam:P:P

Hosszúkás az arcom és a fejem is ez nagy gond? Ez nagy baj nektek lányok 20F

Legjobb válasz: kb ilyen ? http://www.galeria_termeszet_hatterkepek.abbcenter.com/webol..

looooool :) )
az összhatáson múlik.. hogy mennyire jön be.
egyem azt a zebra fejedet XD -E.Á.
Ha csak egy kicsivel hosszabb akkor nem gáz sztem.
A kérdező hozzászólása: hát....:S oké.
Mondom, h akkor nincsen vele semmi gáz. :)
A kérdező hozzászólása: nemár. hosszú a hajam és mindig hátra kötöm és akkor kb így néz ki mint a képen, nem vagyok kopaaasz:@
A kérdező hozzászólása: 1 kicsivel hosszúkásabb, de majdnem ilyen egyébként uccsó jól eltrafáltad mert tényleg majdnem ilyen csak 1 kicsivel hosszúkásabb, de a hajam 100%-ugyan ilyen.
http://www.google.hu/imgres?q=nicolas+cage&um=1&hl=hu&sa=X&b.. Pl így hosszúkás? Mert azzal nincs semmi baj...
A kérdező hozzászólása: nem merek mert éppen e-miatt 0 az önbizalmam inkább próbáljatok meg ti linkelni olyat ami már túlságosan hosszúkás. légyszii segiitsetek nekem.
Küldj képet!Így nem lehet megmondani >.<
xD
A kérdező hozzászólása: légyszi normális válaszokat már.
A hosszúkás arc nem gáz. Én pl. a csontozatot nézem, tetszik , ha egy srácnak az állán látszik.

Az tényleg olyan nagy baj a fiuknál ha egy lány csendesebb?

Pár hete szakitott velem egy srác (kb2hónapig jártunk)azt mondta azért mert keveset találkoztunk és ez neki rossz volt és mert csendes vagyok.ez lehet normális indok?

Legjobb válasz: néha igen néha nem. jó ha lehet vele picit nyugisan együtt lenni,nem csak bulizni , de kell az is hogy lehesenn vele pörögni

néha igen néha nem. jó ha lehet vele picit nyugisan együtt lenni, nem csak bulizni , de kell az is hogy lehesenn vele pörögni
Ha nem vagy nagyon temperamentumos az még nem olyan baj... de ha kuka egy lány és nem lehet vele beszélgetni és zárkózott az akadálya egy kapcsolat kialakulásának.
A kérdező hozzászólása: azért annyira nem !!:) Csak több idõ kell h feloldódjak, vele már egyeltalán nem is voltam ilyen csak a haverjaival, de velük is vagy 2x találkoztam elötte meg csak látásbol ism tem õket.Biztos h más oka volt h igy döntött csak akkor meg miért nem azt mondta...
Bizti, hogy nem ezért szakított, az elsõ perctõl tudta h milyen lány vagy...az elején se tetszett vóna neki.Sztem komolytalan a csávó és az elsõ adandó alkalommal lecserélt egy másikra. Én is megismerkedtem egy lánnyal a netten, mikor taliztunk, kiderült, h csendes a lány...többet beszéltem mint Õ. Azt mondta h Õt nem zavarja de engem rettenetesen zavart, és mondtam neki, hogy ez így nem megy és hagyjuk. De ettõl függetlenül még beszélünk, nem mint a te barátod.
Van akinek nincs türelme kivárni, míg egy lány feloldódik, mert olyanhoz szokott hozzá, aki nem ilyen. Nincs ezzel semmi baj, van olyan srác aki az ilyet szereti. Sógorom is ilyen. Csípem a csaját is meg a srácot is. 25/f

Nagy a baj a lányommal? Mit rontottam el?

Értelmes, eleven kislányom 2 éves kora körül megváltozott. Szemmel láthatóan szorong. Forgolódik álmában, néha felsír. visszatartja a kakit, van hogy 4-5 napig is. Tépkedi a szemöldökét, feszült. Néha, minden különösebb ok nélkül kiakad: visít, rugdoskodik, kapar, harap. Szinte semmivel nem lehet kizökkenteni. Hiába ölelem, hozok játékokat, hogy eltereljem a figyelmét, semmi sem segít, míg ki nem tombolja magát. A végén már gyakran elsírom magam, olyan rossz látni és olyan kiborító. Nem epilepszia - mert már arra is gondoltam - ugyanis később, ha megnyugszik visszakérdezek és emlékszik, hogy miket csinált. Szerintem szorongástól hisztizik, de lehet, hogy nincs igazam. Nemrég született kistestvére, de nem hanyagoljuk el, sőt, több figyelmet kap mint a kicsi. Otthon vagyok velük, bármit megtennék, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott legyen. Segítsetek! Szerintetek kell szakember? Ha igen, kihez fordulhatnék bizalommal? (Budapest és környéke)

Legjobb válasz: Elfelejtettem írni, hogy most 27 hónapos a kisasszony.

A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem írni, hogy most 27 hónapos a kisasszony.
Szerintem mindenképpen menj vele elöször a gyerekorvoshoz, mert ki kellene vizzgáltatni.
Így dolgozza fel az elfojtott agressziót, amit a kistesó iránt érez. Mivel megfogalmazni nem tudja(néha még mi, felnõttek sem tudjuk) Próbáltátok már a dühöt, a haragot, a féltékenységet egyszerre megélni? Nála ebben nyilvánul meg. Tépkedi a szemöldökét? Egyértelmû agresszió, amit önmaga ellen fordít. Jó kislány, jószívû, mert nem akar a kicsinek ártani. Elõbb-utóbb megszereti, mert most sem a kicsire haragszik, hanem a helyzetre. A kistesó érkezését általában úgy élik meg a gyerekek, mintha 50 éves feleséghez hazaállítana a férje egy 20 éves bombázóval és bejelentné, hogy mától õ is velünk fog élni, ha akarod, ha nem. És még hozzátenné, hogy "Anyukám, attól én még téged ugyanúgy szeretlek, mint eddig..." Amióta világ a világ mindig születtek kistestvérek. Én nem látok akkora problémát, amivel szakemberhez kellene fordulni. Átmenetrõl van szó. Te jól bánsz a gyerekeiddel, efelõl ne legyenek kétségeid. A haragját pedig elõbb-utóbb feldolgozza, bízd az idõre.
lehet, hogy valami trauma érte, látott valamit a tévében, amit nem tud feldolgozni... vagy tudja, hogy szeretnie kéne a kistesót, de másképp érezz, és ezért depressziós... vagy agyára mégy a túlzott féltéseddel, néha szeretne magában molyolni... sok oka lehet.. mennyit beszél? Ha mást nem, próbáld kibarchobázni eldöntendõ kérdésekkel, mi bántja. Lehet, hogy valami olyasmi zavarja, ami meg sem fordul a fejedben.
en elvinnem egy pszihologus/pedagogushoz (olyanhoz, aki mindketto). igazabol ha nincs baja, megnyugszok, o meg jatszott egy orat valahol, ha baj van, akkor meg idoben el lett kapva.
Fehér Andreát keresd fel, nagyon szimpatikus és jó szakember! http://minivilag.hu/cikk.php?id=142

Az nem baj, ha nagyon nézzem a lányok kinézetét és belsejét is, tehát válogatós vagyok csak azért, hogy keressem az igazit?

Nem volt még egy n?m se, de nagyon szeretnék már magamnak egyet mellém, egy olyat aki szép ad magára, és mellé normális jó fej kedves és nem ribanc. Nem vagyok olyan, hogy mindenkivel lefekszek. Csak az igazit keresem.

Legjobb válasz: Ezek szerint tapasztalatlan vagy,mind ismerkedésben,mind szexuális téren. Namost ezzel az a gond,hogy az általad áhított csajok,nem arról híresek,hogy tanárnénist játszanak szexuálisan tapasztalatlan srácokkal az ágyban.Õk egyenlõ,hozzájuk illõ párt keresnek,férfit. Inkább tanuld meg felismerni a csiszolatlan gyémántot,amit késõbb szép ruhákkal,edzéssel,szolival már te magad is felturbózhatsz,alakíthatsz.

Ezek szerint tapasztalatlan vagy, mind ismerkedésben, mind szexuális téren. Namost ezzel az a gond, hogy az általad áhított csajok, nem arról híresek, hogy tanárnénist játszanak szexuálisan tapasztalatlan srácokkal az ágyban.Õk egyenlõ, hozzájuk illõ párt keresnek, férfit. Inkább tanuld meg felismerni a csiszolatlan gyémántot, amit késõbb szép ruhákkal, edzéssel, szolival már te magad is felturbózhatsz, alakíthatsz.
Hat ha eddig az elvarasaiddal nem volt baratnod akkor ezutan se lesz, megis mibol gondolod, hogy egyaltalan van olyan lany aki ezeknek megfelel? Es ha van is ilyan mibol gondolod, hogy eppen szabad? Es ha szabad mibol gondolod, hogy pont rad var? Aki szep es ad magara es elmult mar "annyi" vajon mibol ad magara? A szulok penzelik vagy sajat magat ruhazza? Gondolom az elobbire van tobb esely viszont ha mar belepsz a kepbe talan jogos elvaras, hogy atvallalj bizonyos dolgokat. Jo fej, szep, nem ribanc, mellett meg penze is van hogy adjon magara. Nem akarlak megbantani de ha igy folytatod szuzen halsz meg. Es nem vagy olyan hogy mindenkivel lefekszel hat ezzel mindeki igy van olyan ember nincs aki barkivel kepes lefekudni. Szerintem erd be egy jo fej kedves lannyal azzal ezerszer tobbet ersz mint barmi massal mert ha mellette meg szep is ugy is elviszik toled. Es nem bantas vagy lekezeles de ha nem volt nod meg tapasztalatlan is vagy nem tudsz kezelni helyzeteket igy meg nehez megtartani dolgokat ugyan is kellenek tapasztalatok, hibak stb abbol lehet tanulni
A kérdező hozzászólása: És mi ez a nagymellû hülyeség? Én szeretem a nagy melleket, most azért miért ne lenne esélye?
A kérdező hozzászólása: Félreértetek nem tökéletest keresek, mivel olyan nincs is, és a másik mindenkinek más a szép.
na mivan nemazt a választ kaptad amit szerettél volna? akkor már menjünk a fenébe? pedig igazuk van. ha nem adsz lejjebb az elvárásaidbol nem lesz barátnõd soha. a lényeg hogy megértsétek egymást, tudjatok beszélgetni, hülyéskedni.
Kicsit nagy igényeid vannak. Tehát ha egy csaj szép, okos , kedves, de nagy melle van akkor már nincs esélye mi? Elõször nézz magadba, hogy mennyire tartod magad jó pasinak, milyen lányoknál van esélyed, és aztán válogass. Kicsit lejjebb kellene adnod az igényeid, mert így szûz maradsz.
azért a lányok BELSEJÉT ne nézegesd, legfeljebb a belsõ értékeit
A kérdező hozzászólása: jó elmehettek a fenébe nem érdekel, hogy mit gondoltok.
nekem is elég magasak az elvárásaim, de attol még le szoktam hagyni belõle, mert eddig egy olyan barátnöm volt aki teljesen megfelelt 21f
en ilyet szeretnek: okos, szep, nincs nagy melle, nem idiota, !!mindenrol!! lehet vele beszelni, tud fozni mosni es mosogatni, 20 alatt van. sajnos ilyen lanyt meg nem talaltam(nekem se volt meg csajom)
ha a csaj ronda, akk ronda...vkinek a ronda is tetszik...v nem??
Dettó. 1 bnõm volt, de utólag belegondoltam, hogy nem üti meg a lécet. Máig nem tudom hogy voltam vele félévig.
A kérdező hozzászólása: És 20 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Hát én egyáltalán nem tudok leadni, meg nem is szeretném, mert annál rosszabbul érezném magam.
Jah bocsi, a melles dolgot nem tudom honnan szedtem :) Talán a sok "mellé"-bõl ez maradt meg.
Nem nagy baj! Szemétség, hogy más lányokkal szórakozik, mialatt van barátnõje...
Te vagy a srác barátnõje? mert akkor normális. Én se örülnék neki ha a barátom más csajok fenék mutogatós képeit dícsérné.. ha te vagy a csaj aki feltette a képet. Akkor pedig csak annyit tudok mondani, hogy te tetted fel a képet gondolhattad volna, hogy lesznek ilyen kommentárok..:D
A fenékmutogatás és a pasi is szánalmas. Napiszar-növendékek...
vágd képen a csávót, aki meg a seggét mutogatja rúgd seggbe jó erõsen:D kis egós csajok az ilyenek akik mutogatják magukat myvipen vagy iwiwen...
Vágd pofán is, engem is eléggé zavarna egy ilyen, és nem hogy kiverném a balhét, de lehet, hogy szóba se éllnék vele minimum amíg nem keres midnenhol már.!
Egyetértek a ma 15:37-essel... Ha te vagy a pasi bnõje, akkor én szépen bevágnám a durcit (legjobb esetben), és nem foglalkoznék vele, amíg ki nem engesztelne.:P:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek!!!egyébként én vagyok a barátnõje!

Nagy baj ha biszex vagyok? El kéne hallgatnom ezt a lányok előtt vagy csak akkor kéne elmondanom ha kérdezik? 18f

Legjobb válasz: Bajnak nem baj, de nem tagadhatod le a lány elõtt, mert nem lenne tisztességes.

Bajnak nem baj, de nem tagadhatod le a lány elõtt, mert nem lenne tisztességes.
Szerintem is mindenképp mond el!Ahogy elõttem is mondták ez egyre elfogadottabb.Én sosem tagadtam és nem igazán volt ebbõl problémám, egy lány sem dobott ezért.
Szerintem is jó ha el mondod, vállald fel nyugodtan ez ma már szinte teljesen hétköznapi, csak nem mindenki vállalja. És biztos lesz olyan aki meg érti sõt talán még kis kalandba is bele megy...
6 Egy értelmes ember ez miatt nem fog otthagyni.
Szerintem is jobb, ha minél elõbb megbeszélitek ezt. Egyébként nem baj, de a bnõdnek tudnia kell róla véleményem szerint.
Engem ugyan nem zavar az ilyesmi, de jobb szeretem ha valaki õszinte és szerintem jobb ha megmondod.
Én személyszerint azt tapasztaltam, hogy Pesten ez már egyre elfogadottabb dolog. Szerintem mondd el nyugodtan, nem lesz belõle baj. 20/f bi
Úgy tisztességes ha minél elõbb elmondod, vannak akiket az ilyesmi zavar vagy taszít, és mindkettõtöknek jobb ha ez hamar kiderül. Nem jó megoldás a "majd ha kérdezi".
Jól tetted, hogy nem voltál még fiúval. Ezután se tégy ilyet!
A kérdező hozzászólása: ma 08:34 És ha csak leszopnék valakit, azt utána nem lenne gáz elmondani?
Talán nem is az lenne igazából gáz, hogy elmondod. Hanem, hogy megteszed. De lehet, hogy ez még belefér a kíváncsiság kategóriájába. Az is lehet viszont, hogy ha ez az alkalom nagyon jó lenne neked, végül a fiúk mellett kötnél ki. Ami persze megint csak nem baj. Nehéz nektek, biknek okosat írni. Úgy gondolom el, hogy van egy út, amin haladtok. Eddig rendben. De elágazik az út és a biszexuálisak mindkét irányba szeretnének menni! Viszont ezt nem lehet. Nem lehetsz egyszerre két helyen. Tudod, aki egyértelmûen homo, vagy egyértelmûen hetero, az el tudja dönteni, hogy az elõbb említett útelágazásnál merre menjen! És most vissza az alap kérdéshez. Nézd, ha nem kérdezi és nem mondod el, az nem hazugság. De ha kapsz egy egyenes kérdést, akkor légy õszinte! Nem tudok jobbat kitalálni!
Nomost, így végigolvasva: Magad biszexnek tartod, de nem voltál még férfival, és csajt keresel. Ez esetben teljesen felesleges elmondanod, mert nem sokat számít!
én imádom a bi fiúkat szóval nem lenne gond :é 19L
Engem lány létemre zavarna :S Vizuális típus vagyok, és nem szeretném tudni, mit csinált volna az illetõ, mielõtt összebújunk...Elég nyitott vagyok dolgokra, de ezt nem tudnám "félresöpörni". Ráadásul sokszor eszembe jutna, hogy miket kaphatnék el (nemi betegségeket). De ez úgy tisztességes, ha kapcsolatot kezdesz valakivel (komolyabb), akkor elmondod neki, hogy tudjon dönteni!
A lanyok bizonyos szazaleka is biszex, es ok sem tudjak, hogy mit kene tenni. A legjobb ha a lany tud rola, es toled, igy nagyobb eselyed van arra, hogy talalsz egy biszex lanyt, es mindketten orulhettek.
szerintem az elején mondd el, sajnos a legtöbb így is ott fog hagyni, de jobb tisztázni az elején
Végigolvastam megint a válaszokat. Azon morfondírozom itt, hogy az, ha nem beszélsz róla, nem hazugság! Nem tudom, ismered-e Deák Bill Gyula mûvészetét. Egyik lemezén van egy sor: "Ha nem kérdeznek semmit tõled, válaszolni nem kell!" Tehát, ha nem kérdezi tõled senki, akkor nem kell beszélni róla. De ha a lány egy pontosan erre vonatkozó kérdést feltesz, akkor már meg kell mondani az igazat, mert ha nem így teszel, az már tényleg hazugság! Hát, nem könnyû, az biztos!
A kérdező hozzászólása: persze ha egy lány biszex akkor neki örülni kell mint FÉRFI de ha fiú az az a lányokból undort vált ki.Én elviselném bármilyen ferde akármilyen szadista mazohista lenne a barátnõm és akkor még én mondanék igazat hát nem fogok;)
Ez a bajom nekem is! A lány tök mind1, hogy milyen perverz vagy beállítottságú, 1 újára 100 pasit talál, de, ha a fiú más egy kicsit az átlagostól, az kb olyan, mintha fertõzõ beteg lenne. Én 30 éves vagyok, bi és passzív és én is sokszor gusztustalannak tartom magam emiatt és nem is találok lányt, aki elfogadná, pedig szeretnék kapcsolatot és az, hogy más vágyaim is vannak, nem jelenti azt, hogy automatikusan megcsalnám, csak szeretnék õszinte lenni és szeretném, ha elfogadnának így, elég tré ez a helyzet
nekem elmondanád egy randin már tuti sikered lenne:PP 20/L
Meg fog lepni de senkit nem érdekel :) A párkeresésben megdupláztad az esélyeid, de más hatása nem sok van a mindennapokban. Az más ha ezzel próbálod eladni magad és mindenkinek a képébe tolod. Pl képzeld el hogy iszogatsz a bárban melléd lejtek csini feszülõ dresszben, hozzád simulok és ezzel nyitok: "Szia én nagyon biszex vagyok." Jó mi? Ellenben kb vallásról és politikáról is elõbb esik szó egy ismerkedésen általában mint arról hogy milyen a nemi identitásod és ez áll a mindennapokra is. Átszexelt éjszaka után gyengéden megsimogatlak és odasúgom a füledbe: "Te különben én biszex vagyok szóval egy lánnyal is elbánnék de ez jól eset"... vagy nem tudom. Remélem érzed a helyzetek abszurditását. Ha valahogy mégis szóba kerül ez többnyire az 'édes hármas' valamilyen szintû felvezetésekor szokott menni és ha a partner hozza fel (bármilyen ártatlanul is) ezzel tõled akarja megtudni hogy mi lenen a véleményed az iylen játékról, illetve vajon belemennél e. Biztosra veheted, hogy azért mert õ benne lenne. Onnan meg neked elõny megint csak a biszexualitásod - ki tudod elégíteni ha akarod ezt a vágyát. Ezzel "kérkedni" felesleges.
A kérdező hozzászólása: Nincs barátnõm de köszi a válaszokat :) remélem ha odáig jutok egy lánnyal nem fog elhagyni csak emiatt, mert amúgy még nem is voltam fiúval
A kérdező hozzászólása: Ezt a kapcsolat elején érdemes elmondani.Vagy ha leszólítok egy lányt az utcán pl akkor mondjam el neki szia biszex vagyok lenne kedved ismerkedni?
Az én véleményem az hogy akkor mond meg amikor már úgy érzed elég komoly a kapcsolatotok és tudod hogy meg bízhatsz benne. Vagy az elején is puhatolózhatsz célozgathatsz és ha láthatóan nem irtózik tõle akkor vágj bele.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm :)
Nem baj. Titkolni nem kell, én nem szégyellném a helyedben, de te döntöd el, el akarod-e mondani. Ha feljönnek az eddigi exek, akármi, megemlítheted, de én nem tartom olyan fontosnak. Engem nem zavarna, ha a pasim biszex lenne. 21L
Én 29 vagyok bi és nem tudok róla beszélni. Lányokkal amúgy is nehezebben megy a kapcsolatteremtés, mert kellõen frusztráltnak érzem magam emiatt. Egyszerûen nem érzem jogosnak, hogy velük legyek. Hozzátartozik, hogy olyan környezetbõl származom, ahol ez még mindig tabu és bûn és nem lehet róla nyíltan beszélni.
SOHA DE SOHA NE MONDEL!!!!!! lefognézni és gy udoritó féregnek fog tartani. elég megnézina "lányok mi a véleményetek a bisex fiúkrol?" és hasonló kérdésekre érkezõ válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Elozo lany vagy?
Biztos akkor is elnézõ lesz mikor haza jön a munkából, mikozben te a Bélával hemperegsz.
Még annyit, hogy ha komoly kapcsolatod alakul ki egy lánnyal, akkor azért attól kezdve hanyagolni kellene a fiúkat. A helyedben én ezt tenném.
A kérdező hozzászólása: Elozo nem voltam meg fiuval ;)
Szerintem mond meg nyiltan az elejen, hogy nem vagy buz1 csak szereted a kakasos nyalokat XD

Baj, hogy a lányom nagyon szeret tévézni?

Sokan mondták,hogy így romlik a szeme,bár nem közelr?l nézi,hanem a nappaliban a kanapéról vagy a szobájában az ágyáról.

Legjobb válasz: A szobájában van a tévé?! Efelett elsiklottam. Hát az nagyon nagy hiba. Mindenképpen. Pár év múlva vissza fogsz térni azzal a kérdéssel, hogy 7 éves gyerekem tévézik tanulás helyett, nem baj? 18 éves gyerekem tévézik érettségire való tanulás helyett, nem baj? De, baj. Gyorsan vigyétek ki a tévét onnan. Semmi keresnivalója gyerekszobában.

A szobájában van a tévé?! Efelett elsiklottam. Hát az nagyon nagy hiba. Mindenképpen. Pár év múlva vissza fogsz térni azzal a kérdéssel, hogy 7 éves gyerekem tévézik tanulás helyett, nem baj? 18 éves gyerekem tévézik érettségire való tanulás helyett, nem baj? De, baj. Gyorsan vigyétek ki a tévét onnan. Semmi keresnivalója gyerekszobában.
Nem a szeme miatt gond. Nagyon passzív tevékenység a TVnézés, nem mozog és az agy is csak befogadja az információt, nem aktívan teremt valamit (pl. ha rajzolgat, az aktív).
Hát nem a legjobb...az biztos. Ügyelj rá, hogy mit néz, ilyen erõszakos, lövöldözõs, kiabálós rajzfilmeket ne nagyon nézzen. Ha rá lehet venni, akkor ideális lenne, ha tévézés közben mondjuk rajzol, vagy kifestõzik, és néha-néha felnéz a tévére is azért.
Vagy építõkocka, valamiféle lego, ilyesmi...babázás. Csak mûködjön valamit, mert az, hogy ül és bámulja a tévét, tényleg nagyon passzív és semmit se fejleszt.
Szerintem elég durva, hogy négy éves gyereknek a szobában van a tévé. Ne várd, hogy majd itt megnyugtatnak, hogy "dehogy, semmi baja nem lesz tõle".És ne haragudj, nem akarok bunkó lenni veled, csak máshogy nem tudom megfogalmazni. Csak írd be a keresõbe mondjuk, hogy a "televízió hatása", vagy "televízió és a gyermek" és választ fogsz kapni a kérdésedre.
És miért nézi a tévét ennyiszer? Miért nem játszol vele, festés, rajzolás, gyurmázás, könyvnézegetés, stb... Vagy akkor ha lemész vele a játszóra ebéd után (alvás helyett?), akkor maradj vele tovább, ne csak fél-1 órát. És du 4 után mit csinál? Ne haragudj, de itt te vagy a ludas, hogy megendeded ennyit tévézni. Nem azt mondom, hogy egyáltalán ne, de legyen mérték. Az én 3 évesem is néz tévét, reggel 20 perc, és este fél óra. Nappal, akármennyire is kínlódik, hogy szeretne tévézni, nem engedem neki.
Huha, ráadásul én azt olvastam, tévézni sem szabad egyedül hagyni a gyereket. honnan tudod mit néz? Honnan tudod mik a reakciói rá, avagy nincs-e kérdése ott rögtön azzal kapcsolatba amit lát. Szerintem ez így nagyon veszélyes, hogy csak úgy egyedül bámulja, máris aktívabb lenne, ha megbeszélnétek mit látott, mondjuk visszamondaná mi történt, vagy akármi. Õszintén szólva a disney chanelen és társain nem kimondottan 4 éveseknek való mûsorok vannak, asszem...
a fiú lelép otthagyja a lányt a [email protected] a lány meg babával a hasában siránkozhat
Az én apámnak erre volt egy mondása: Egy fiú, ha a kalapjába [email protected], akkor is fiú marad. Ha a fiad teherbe ejt egy lányt, akkor fogja azt a gyereket magával cipelni mindenhová? Úgy megy munkát keresni, ismerkedni, hogy a gyereket viszi magával? Valószínûleg nem, hanem éli világát. De ha a lányodat teherbe ejti valaki, akkor õ kénytelen mindenhová a gyerekkel menni, mert az övé, amibõl rengeteg hátránya származik majd. Nem kap munkát, mert a gyerek beteg lehet, nem biztos, hogy a másik pasinak kell az a gyerek, stb. Kicsit sarkítva, de szerintem az a lényeg.
így van ahogy az elsõ mondja
a 21. század kedves kis csonka családjai ezen felfogás miatt lesznek
Csak szülöi felügyelet alatt engedjétek nekik lol

Az baj a pasiknak, ha a lánynak olyan nagy melle van, hogy nem fér bele a tenyerükbe?

Legjobb válasz: Üdv! Szerintem nem baj. Sõt.... Engem, személy szerint hidegen hagy, hogy kicsi vagy nagy melle van egy lánynak. Persze azért ne legyen olyan "elöl deszka hátul léc". Ha szeretek valakit, akkor úgy szeretem, ahogy van, tetõtõl talpig....

Üdv! Szerintem nem baj. Sõt.... Engem, személy szerint hidegen hagy, hogy kicsi vagy nagy melle van egy lánynak. Persze azért ne legyen olyan "elöl deszka hátul léc". Ha szeretek valakit, akkor úgy szeretem, ahogy van, tetõtõl talpig....
Van akit zavar, de az én páromat nem zavarja, hogy nem fér bele a tenyerébe a mellem. Inkább lázba hozza. 28/N.
Nem hiszem, hogy ez baj lenne. Az én mellem olyan kicsi, hogy fél tenyérbe is belefér, na az már rosszabb...:/ 19/L
Ez is elég kinek mi tetszik dolog. :) Az én páromat nem zavarja, sõt.. imádja õket. :D Viszont volt egy srác, akivel (régen, még "kislánykorszakomban") neten megismerkedtem és mikor találkoztunk kb. 20 perc után közölte, hogy "Figyelj! Szimpi vagy, de... Túl nagyok a... melleid." Aztán csak álltam ott 2-3 percig, a srác közben beszállt a kocsiba és elment. Mikor észhez tértem a sokk alól úgy nevettem, hogy az emberek az utcán csak lestek mi bajom van. :D Ez volt életem legrosszabb és legviccesebb randija. :D Pedig még tetszett is a fiúka. :D
A mell mértékegysége a marok.
12:18 vagyok. Kedves utolsó! XD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!