Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj Mi lehet (702 db)

Mi történt? Ez nagy baj? Mi lehet a megoldás?

Windows 7 fut a gépemen, felraktam mellé egy másik partícióra az xp-t az EasyBCD programmal beállítottam, hogy bootolásnál lehessen az op.rendszerek között választani, erre amikor elindítom a windows 7-et kidobja hogy nem eredeti, szoftvehamisítás áldozata lett stb. Els? kérdésem: ebb?l lehet bajom? Eddig a windows loader aktiválta a gépet, most mit csináljak? Futtassam a loadert újra? Vagy valami program ami tud segíteni, egyáltalán ezek után lehet újra aktíválni? Köszi a válaszokat

Legjobb válasz: 2 óránként leáll, azon kívül semmi bajod nem lehet belõle. Felrakod a legfrisebb loadert, és kész.

2 óránként leáll, azon kívül semmi bajod nem lehet belõle. Felrakod a legfrisebb loadert, és kész.
Szerintem ujra és egy másikat :)
A kérdező hozzászólása: Ezt már végképp nem értem!!!!! Ezt figyu.... felrakok egy másik loadert, újraindítom a gépet, elindul betölti a rendszert és nagy feketeseég, üzenet hogy nem eredeti stb, NA DE EZUTÁN!!!!!! feláll a rendszer, semmi változás, nincs hibaüzenet, nézem a rendszerben ki van írva a Windows eredeti aktíválva van!!!! Ezt már nem értem, most aktív vagy nem?
A kérdező hozzászólása: na másodszorra indítva már nem volt gond

Felpuhult méhszáj 29 hetesen nagy baj? Mit lehet tenni ellener? Koraszülött lesz a babám?

Legjobb válasz: Nem feltétlen. És az hogy felpuhult, mit jelent? Gondolom még zárva van. Nekem 32 hetes koromóta 1000, és semmi baj nincs. Gondolom mondta a doki, hogy pihenj sokat, akkor a súly nem lefele nyom, elkerülheted a méhszáj kinyílását. Engem is fenyegettek koraszüléssel, de még egyben vagyunk 37 hetesen:-) Nyugi

Nem feltétlen. És az hogy felpuhult, mit jelent? Gondolom még zárva van. Nekem 32 hetes koromóta 1000, és semmi baj nincs. Gondolom mondta a doki, hogy pihenj sokat, akkor a súly nem lefele nyom, elkerülheted a méhszáj kinyílását. Engem is fenyegettek koraszüléssel, de még egyben vagyunk 37 hetesen:-) Nyugi

Nagyon nagy baj? Mit lehet még tenni a nagy korkülönbség és a különböző anyanyelv ellen?

Van egy fiú, ? 22, én pedig 16 éves vagyok. Nagyon megkedveltük egymást. Csak egy bibi van: Németországban lakik. Egyszer-kétszer voltak itt Magyarországon a testvérével. Összefutottunk és hát eléggé megtetszettünk akkor egymásnak. Telefonon, interneten tartjuk a kapcsolatot, és mivel nekem itt a középiskola, és neki is az egyetem ( még ), csak szünetekben tudunk találkozni.

Legjobb válasz: szerintem az anyanyelv miatt nem feltetlenul kell gondotok legyen. Nekem egyik unokatesom olasz pasihoz ment ferjhez, a masik francia lanyt keszul elvenni, de van olyan unokatesom is, aki nemet lanyt talalt maganak:D egeszen jol megvannak. a korkulonbseg? hat meg 16 vagy, a 18 ig meg ket ev, aztan egyetem ha akarsz menni, de szerintem ha minden mas passzol akkor nem lesz gond. Mondjuk hazassag utan lehetnek surlodasok vallassal, "anyanyelvvel", lakassal, kapcsolatos gondok, de ha szeretitek egymast megoldjatok. Udv

szerintem az anyanyelv miatt nem feltetlenul kell gondotok legyen. Nekem egyik unokatesom olasz pasihoz ment ferjhez, a masik francia lanyt keszul elvenni, de van olyan unokatesom is, aki nemet lanyt talalt maganak:D egeszen jol megvannak. a korkulonbseg? hat meg 16 vagy, a 18 ig meg ket ev, aztan egyetem ha akarsz menni, de szerintem ha minden mas passzol akkor nem lesz gond. Mondjuk hazassag utan lehetnek surlodasok vallassal, "anyanyelvvel", lakassal, kapcsolatos gondok, de ha szeretitek egymast megoldjatok. Udv
Ez azért nem olyan nagy kor különbség.HA megfigyeled sokan 10-18 éveket írnak különbségnek.HA komoly a dolog akkor lehetséges.De azért ez elég sok mindenben különböztök.(már nem a belsõre)ÕSzintén szólva szerintem nincs rá nagy esély hogy együtt legyetek.De ha szereted probálj meg mindent megmozgatni érted persze azért õ is.
Én annyit fûznék a különbözõ anyanyelvhez, hogy történhetnek olyan dolgok, amik komolyak, és ha azt nem tudod elmagyarázni a párodnak normálisan, érthetõen, abból nem biztos hogy sok jó sülhet ki.

Mért van az hogy valamelyik nap álmodtam hogy egy csajal sexeltünk és reggelre meg előváladékos volt a gatyám nagyon nagy baj? Mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Szerintem az nem elõválladék volt, hanem magömlés, szimplán elmentél. Nem volt ilyen rész az álmodban? Egyébként normális, elõfordul, majd ha 25-30 év körül leszel elmúlik. Nekem az segített, hogy viszonylag rendszeresen kivertem (1-2 naponta), akkor jóval ritkábban fordul elõ.

Szerintem az nem elõválladék volt, hanem magömlés, szimplán elmentél. Nem volt ilyen rész az álmodban? Egyébként normális, elõfordul, majd ha 25-30 év körül leszel elmúlik. Nekem az segített, hogy viszonylag rendszeresen kivertem (1-2 naponta), akkor jóval ritkábban fordul elõ.
Elélveztél álmodban. Simán jó :D Gyakrabban szexelj vagy recskázz.
A kérdező hozzászólása: mondjuk rég maszturbáltam
Akkor ez a baj.... Sûrûbben csináld!
A kérdező hozzászólása: de az együtlétkor biztos tovább birom madj?
Ha nem öt perc alatt csapod ki, hanem elhúzod legalább fél óráig, akkor bírni fogod.
polluciod volt(éjszakai magömlés).. semmi baj nincs ezzel, majd lesz még ilyen!! sztem akk kezelgesd 1 kicsit magadat, mert ha már megvolt az elsõ magömlésed, a férfinak a hormonjai nem bírják ki, h sokáig latba legyen téve!! sza sztem jöjjön az emma:jobb kéz(e ma), (bal kéz) e meg holnap!!xDxDxDxD
Marok Marcsa, az ötcombú leányzó XD

Másfél hónapos kisfiam pár napja nem akar annyit enni mint eddig, 120 ml volt az adagja, most 60-80-nál többet nem eszik. Nagy baj? Mi lehet az oka?

Szopizik 60-70-et,többi üvegből menne ha kérné,mert több tejem nincs,de a hűtőben mindig van ,mert napi 1-2-szer tápszert kap és amit akkor kifejek avval pótolom,de most üvegből nem nagyon akar enni,sír közben,lehet hallani ahogy zubog a kis hasa.A doktornőnknek mondtam,de csak annyit mondott hogy ő még nem szokta meg hogy mocorog és emészt a kis gyomra,de azért aggódom.

Legjobb válasz: Az èn lányom is így csinàlta.Ô most 2 hònapos.Kb.80-100at szopizik,nekem nem kap tàpszert csak szopizik.Igèny szerint szoptatom,van hogy òrànkènt eszik van hogy 2.5-3òrànkènt.Vannak idôszakok mikor vàltozik a tej, szerintem ez is közrejàtszik hogy mikor mennyit esznek.

Az èn lányom is így csinàlta.Ô most 2 hònapos.Kb.80-100at szopizik, nekem nem kap tàpszert csak szopizik.Igèny szerint szoptatom, van hogy òrànkènt eszik van hogy 2.5-3òrànkènt.Vannak idôszakok mikor vàltozik a tej, szerintem ez is közrejàtszik hogy mikor mennyit esznek.

Kiestek a fogszabályzás előtti gumik! Nagy baj? Mit lehet tenni?

Baloldalról kiestek azok a kis kék fogszabályzás el?tti gumik. Hétf? délután óta van fent... Ma szombat van, még jöv?hét hétf?ig fent kellet volna maradniuk.Nem is tudom, hogy az egyik hová lett! A jobb oldalon még mind a két gumi bent maradt. Lehet nagy baj? Ez a két nap alatt nem fog vissza húzódni a fogam? Mert, ha jól tudom azért van fent, hogy kicsit kitágítsa a fogam közötti helyet a fogszabályzónak.

Legjobb válasz: nincs semmibaj. nekem is leesett már szokszor, az orvos nem szólt érte. majd amikor cseréli a drótot akkor rak rá másikat.

nincs semmibaj. nekem is leesett már szokszor, az orvos nem szólt érte. majd amikor cseréli a drótot akkor rak rá másikat.
1. szerintem most nem arról van szó:) Amúgy nem lesz semmi baj, nem fog visszahúzódni:)
Valszeg nem. Volt olyan ismerõsöm, aki kiszedte magának... Egyébként nem sokat tehetsz, szombat van, nem dolgozik a doki, szóval még azt sem mondhatja, hogy nem mentél vissza visszarakatni... Nem hiszem, hogy baj lenne, max még berak egyet két napra, aztán teszi fel, de tuti nem, csak nekem ennyi jutott eszembe. Nem lesz semmi, ne aggódj:) Jó fogszabit, nekem nagyon hiányzik az enyém, imádtam..:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Igazatok, van és amúgy se rendel ma. Utolsónak köszönöm:)
Nekem az orvosom azt mondta amikor betette a kis kék gumikat, hogy ha kiesik az azt jelenti hogy már eléggé kitágult a hely a szabályzónak.:DD
Amúgy ja, végülis tök jogos... Meg egyébként azért nem egy kisteherautót fog bezsugorítani a két fogad közé, csak egy kis fémgyûrû megy a fogadra, úgyhogy nyugi, jólesz:) Mesélj majd, hogy milyen, mikor felrakták:)
A kérdező hozzászólása: Háát most feltették, elég kellemetlen volt a felrakása, mivel folyton valami kellemetlen ízû cuccot fújt a számba... De most, itthon megnéztem és fele kék fele piros nem annyira látszik csak, ha közelrõl nézzük meg. Nem értem, hogy minek van valami drót a szájpadlásomon végig. És ahol ezt a drótot rögzítették, ezeken a fogakon rajta maradt a gipsz vagy mi... A színes cuccokból kis fémdarabkák ki állnak, elég ciki dolog... Próbálom megszokni de egyenlõre legszívesebben lekaparnám úgy ahogy van :)
Az utolsó elõtti vagyok.:D Nekem 6 hete van fent, de még mindig van olyan néha, mint amit te írtál h kikapnád legszivesebben. Néha rámjön egy olyan hogy mindjárt kicibálok mindent ami a fogamon van.x"D De ezt leszámítva már tökre megszoktam már. :)

Gyakori haskeményedés és gyakori méhösszehúzódással mit lehet tenni? Ez baj? Óránként többször, főleg ha felállok akkor keményedik be nagyon. Ez nagy baj? Mit csináljak?

Volt már valaki így? Szoktam pihenni, de akkor is. Szedem a Magne B6-ot, de így is.

Legjobb válasz: Szerintem a lehetõ leggyorsabban menj el az orvoshoz, és jelezd neki panaszodat. Nekem gyógyszert írtak fel rá. Nem azért mondom mert ijesztgetni akarlak, de jobb félni mint megilyedni. :))) További jó babavárást.

Szerintem a lehetõ leggyorsabban menj el az orvoshoz, és jelezd neki panaszodat. Nekem gyógyszert írtak fel rá. Nem azért mondom mert ijesztgetni akarlak, de jobb félni mint megilyedni. :) )) További jó babavárást.
Mielõbbi orvos , és sok pihenés, meglátod minden rendben lesz, csak jelezd az orvosnak, hogy tudja mit kell tenni.vagy felírni.
Szia! Ugyanigy voltam a 27. héttõl, nekem elég volt annyi, hogy magne b6 helyett erõsebb gyogyszert kaptam, magnesii citrici a neve.
Szia! Próbáld ki a MAGNESII CITRICI 500 MG készítményt, én is azt szoktam bevenni, mert nekem is elkezdett többször bekeményedni a hasam. A bartnõm is ezt szedi, az orvosa ajánlotta, mert neki is keményedett. Ebben több a magnézium, mint a magne b6-ban talán. Vény nélkül kapható! Nekem segít! És pihenj azért amennyit lehet. 34 hetes kismama

Mi lehet a bajom? Nagyon izgulok mi lehet a baj kerlek titeket mielõbbi válaszért

Már 3 hete fáj a fejem elõtte volt rosszabb most csak úgy fáj. És most nem úgy egész nap de elég sûrûn néha pompán néha erõsebben. Sportoló vagyok és elõtte simán bírtam napi 2-3 edzést most pedig alig van erõm akármennyit alszom. Gondtoltam csak kimerültség ezért Kihagytam 2hetet se semmi nem változott. Edzés közben pedig csak jobban fáj. Étvágyam sincs már nagyon. Vannak még egyéb dolgok. Szerintetek mi lehet ez?

Legjobb válasz: szerintem egy orvos,labor és egy alapos kivizsgálás nem ártana minél elõbb.:)

szerintem egy orvos, labor és egy alapos kivizsgálás nem ártana minél elõbb.:)
"Sportoló vagyok és elõtte simán bírtam napi 2-3 edzést most pedig alig van erõm akármennyit alszom." Egyértelmûen nem a fejfájás a kérdezõ vezetõ tünete. Ez a fajta legyengülés nekem egy sportoló részérõl nagyon durvának tûnik, fõleg hogy írja hogy két hetet pihent és semmi. Lehet, hogy csak valami hiánybetegség, de a leírás alapján a legrosszabb eset lehet akár leukémia is, és a kettõ között _bármi_. Itt az ideje orvoshoz menni, ha eddig nem ment el. Kérdezõ, IGEN, lehet súlyos, úgyhogy menj dokihoz.
Emberek ne paraztassatok mar egymast agytumorokkal;-)))))nem mindig funkcional egyforman a szervezet.. eleg egy pici gyulladas es felborulhat...ha nagyon aggodsz csonaltass egy labort ..de szerintem felesleges ..rengeteg embernek faj a feje.. ebben a szelsoseges idojarasokban ami kb par eve jelen van..koztuk nekem is faj majdnem mindig holott sosem fajt azelott ..nem kell egybol orvoshoz szaladni fiatal ember letedre..nem kell felni a kaszas meg qva messze van.
Vízhiányos hozzászólás a helyén van! Igyál sok vizet, ha nem múlik el 1-2 nap alatt a fejfájásod, akkor menj orvoshoz, mert lehet többféle bajod: A rosszabbak: elpattannak az erek, agytumorod van, leépül a szervezeted, stb. Szóval..szerintem le le van szarva, hogy félsz elmenni, mert az életed múlhat rajta. Ha beledöglesz akkor majd azt kívánod az utolsó pillanataidban, hogy jajj bár elmentél volna idõben orvoshoz.. Szóval :D Irány a doki! Légy férfi!!!!! Vagy nõ..mert nem lehet tudni, hogy milyen nemû vagy, hiszen azt nem írtad meg :)
Látatlanban még egy orvos sem mondana semmit, de mi nem is vagyunk orvosok! Mindenképpen el kell menned!!!
fejfájást a sok esetben só illetve víz hiány okozhat próbáld ki nyomj be 1-2 kiskanál sót 1 üveg ásványvízzel +figyelj a napi folyadékbeviteledre, mert ilyenkor télen hajlamosak vagyunk nem inni, ha nem múlik el ezektõl, akkor marad a doki...
A kérdező hozzászólása: De lehet valami komolyabb vagy mi?
Akkor nem sokat tudunk segíteni. Valóban orvos kéne.
A kérdező hozzászólása: Félek elmenni:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat

Nincs lázam semmibajom csak köhögök elég sokat aludni sem nagyon tudok mi lehet az oka hogy szüntethetem meg nem vok egy könnyen betegedős ember kb 3 éve nem volt se lázam se semmi bajom de ez a köhögés nagyon bosszant mi lehet az oka?

Legjobb válasz: A kohoges oka lehet megfazas vagy infulenza, mikor a nyalka es a valadek lecsorog a tudokbe. Ez altalaban masodlagos tudofertozest okoz, ez a kohoges eloidezoje. A kohoges mas tipusainal, pl. az asztmas vagy a szamarkohogesnel a horgocskek gorcserol van szo. TEhat menj el egy orvosi kivizsgalasra, hogy az ok kideruljon, aztan tudod kezelni. Gorcsos kohogesre nagyon hatassal van a kakukkfutea.

A kohoges oka lehet megfazas vagy infulenza, mikor a nyalka es a valadek lecsorog a tudokbe. Ez altalaban masodlagos tudofertozest okoz, ez a kohoges eloidezoje. A kohoges mas tipusainal, pl. az asztmas vagy a szamarkohogesnel a horgocskek gorcserol van szo. TEhat menj el egy orvosi kivizsgalasra, hogy az ok kideruljon, aztan tudod kezelni. Gorcsos kohogesre nagyon hatassal van a kakukkfutea.
Szerintem hívd fel az orvosod hogy biztos ne legyen baj.
Szerintem is hívd fel az orvosod. Egy ultrahang megnyugtathat, hogy minden rendben van. Szerintem nincs semmi probléma, hogyha nincs erõs vérzés és görcs. Nekem is volt ilyen a 15. héten.(bár elõtte is volt párszor, de minden rendben volt) azt mondták, hogy a hüvely faláról lehetett a vérzés. Nem kell rögtön megijedni, de az uh-on megnézik, hogy a méhlepény rendben van-e.
Szerintem menj be a kórházba, ha vérezgetsz. Én abból indulok ki, hogy nincs mindenkinek fogadott orvosa, akit ilyen esetben megkérdezhet. Meg telefonon keresztül a doki se tud okosat mondani, max azt, hogy menj el uh-ra.. A kórházban meg úgyis csinálnak UH-t...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!