Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj 25 (35 db)

25 éves vagyok és van egy barátom akivel egyutt vagyunk már 2 éve.. és mindig probálkozunk, de sajnos sehogysem tudja átszakitani a szuzhártyámat.... ez nagyon nagy baj?

veletek már volt hasonlo? mert én nagyon félek hogy e miat gyerekem sem lessz,..

Legjobb válasz: Háát, szerintem 25 évesen azért már kellet volna sikerülnie. Na de, legyen erõszakos és próbálja átszakítani, de ha annyira fáj ami nem normális tehát szinte " ordítanál " akkor menny el orvoshoz. De szerintem nincsen semmi baj, csak próbálkozzatok!

Háát, szerintem 25 évesen azért már kellet volna sikerülnie. Na de, legyen erõszakos és próbálja átszakítani, de ha annyira fáj ami nem normális tehát szinte " ordítanál " akkor menny el orvoshoz. De szerintem nincsen semmi baj, csak próbálkozzatok!
Szerintem se finomkodjatok :D
A kérdező hozzászólása: koszi a segitséget... tegnap este ujra probáltuk és nagyon erõsen (vadul) és siekrült... :-)))
Én is így voltam, nekünk 1 évig nem sikerült. Elmentem orvoshoz, mert hallottam arról, hogy lehet vki annyira szûk, hogy orvosi beavatkozásra van szüksége. Egy kis bemetszést csinálnak neki. Szerencsére nekem nem kellett, de kiderült, hogy hüvelygyulladásom volt, és ezért nem sikerült a behatolás. Szóval, szerintem azért nézesd meg Te is. Lehet, neked is hasonló problémád van. Hiába ment be így, hogy durván csináltátok. Nekem is bement, de borzasztó rossz volt a gyulladás miatt.

Nagy baj ha kb 25 évesen fogok végezni az iskolai tanulmányaimmal?

Gyógyszerész szeretnék lenni vagy ha az nem sikerül akkor csak gyógyszerész aszisztens. És ki számoltam, hogy ha elvégzem a közép iskolát az amire elvégzem az 4 év addigra leszek 19 éves (évvesztes voltam oviba) plusz még a gyógyszerész suli az is 4 év szóvval amire végzek a 25 éves korom elején leszek mert januári vagyok.És most akkor addig a szüleimnél fogok lakni vagy mi dolgozni nem fogok tudni az iskola és a tanulás mellett. Anyagilag meg nem tudnának a szüleim fizetni egy albérletet nekem egy teljesen másik városban. :( Ez miatt nem is fogok tudni tanulni és diplomát szerezni?

Legjobb válasz: 5 év a gyógyszerészeti. Egyébként egyáltalán nem baj. Én is annyi idõs leszek. Melyik városban laksz?

5 év a gyógyszerészeti. Egyébként egyáltalán nem baj. Én is annyi idõs leszek. Melyik városban laksz?
Én 32 évesen fogok végezni, ha tovább nem tanulok még akkor is, ki tudja... suli mellett simán lehet dolgozni is, más is úgy csinálja.
A kérdező hozzászólása: bajai vagyok.
ÁÁÁ, az tök jó! Ha nem csúszol a sulival, akkor nincs gáz! Anyámék, ha beszélünk még most is megkérdezik, hogy mi volt ma a suliban, pont mint amikor 23 éve elkezdtem. :-D (Mondjuk már nem tanulok. :)
Nem. Én is évvesztes vagyok, és fizikusnak tanulok. 24-25 éves koromra lesz meg a mesterdiplomám, és ha utána úgy alakul hogy továbbmegyek doktori iskolába, akkor még késõbb fejezem be egyetemi tanulmányaimat
"teljesen másik városban." Kollégiumi helyzet ott, ahol tanulni szeretnél? Járj utána, várostól függõen nagyon hasznos lehet. Egyébként az óvodai évvesztés nem számít, egy éven nincs mit behozni (kivéve, ha az egyetemen csúszol egy évet, az ciki és drága is).
Az jó. Ha a terveidet betartod, eredményesnek nevezheted magad. Különösen, ha jó eredménnyel végzel. Ami (pici) tévedés, hogy ezzel nem fogod befejezni a tanulmányaidat. A technika és tudomány olyan gyorsan fejlõdik, ha képben akarsz maradni, egész életedben fogod végezni (a munka mellett). Ez kifejezetten jó, mert nincs jobb érzés, mint ha az ember naprakész.
Ugyan már. Nem kell sietni, ezek a legfrankóbb évek, ne aggódj emiatt. A fõsulik/egyetemek általában hirdetnek szociális és tanulmányi alapú ösztöndíjakat, amiket mindig érdemes kihasználni, ezekbõl sokan megélnek (én is megéltem otthoni anyagi támogatás és munka nélkül több évig az egyetemen), és a munkát is meg lehet oldani, ha szükséges (diákmeló, részmunkaidõ, és érdemes böngészni a gyakornoki állásokat, céges ösztöndíjakat is). Az albérlet egyébként valóban drága, gondolkodj el a kollégiumon is. Olcsóbb, ráadásul közösségi szempontból a lehetõ legjobb. Sokáig voltam kolis és csak ajánlani tudom. Szóval mindent meg lehet oldani :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Szerintetek, az nagy baj ha már kb.25-30cm-es a péniszem, és barna?

Legjobb válasz: Nem baj, de készülj rá, hogy nemsokára majd elválasztanak az édesanyádtól és már szénát és abrakot is fogsz kapni. :)

Nem baj, de készülj rá, hogy nemsokára majd elválasztanak az édesanyádtól és már szénát és abrakot is fogsz kapni. :)
Hogy érted azt, hogy "barna"?
Elég, ha elmész tehenészetbe dolgozni... Ott is. :)
A kérdező hozzászólása: Most kajak ram hoztátok a parát! Lehet h SOS-be fel kéne keresnem valami profi plasztikai korboncnokot, vagy kikell takarodnom Afrikába. Ott ugy tudom értékelik a méretes falloszt...
le fog rohadni. egy barátom is igy járt, pont ezek az elõjelej jelentkeztek nála is... szegény jó fej srác volt... :(
azt tudod, h nem a seggedtõl kell mérni? egyébként tedd bele a konyhamalacba, mert az még fazonra is vágja. most az a raj-.-" 20f
Vágj le a másik végébõl.
A kérdező hozzászólása: Akkor most komolyan azt mondjátok, hogy vágjak le belõle 10-15 centit? (de akkor nem lesz makkom) :(
Tudom, hogy nem tehetsz a méretedrõl, de ez már minden határon túl van! Ne próbáld benyomni egy csajnak, mert a szerencsétlent tönkrevágod vele! Súlyos sérüléseket szen- vedhet!
Az nem nyerõ tesó! Sok nõnek be sem megy. Mindenki a 12-17-est szereti leginkább.
#8 dehogy játszanál! te is csak a 13-14 centisre izgulsz, nem tudtad?!
ajj de eljátszanék vele! 16L
A kérdező hozzászólása: Mekkora madarak vagytok! teljesen kétségbe vagyok esve, ti meg itt szórakoztok velem. nagyon köszönöm...
Hipózd ki!!!
25-30cm-rõl barna? vagy ez a méret?! De akkor mekkora? Mert ilyen nincs, hogy 25-30cm Mert bajban vagy, nincs itt olyan nõ aki ekkora farkat akarna! Mindegyiknek csak 14cm-es kis csündfarku pasik jók!
Nem úgy értettem, hogy "szaros"...Jézusom -.-
A kérdező hozzászólása: Nem szaros, csak barnább mint a normális.
Ha épp igaz a méret a nõk 90 %-ka hozzá tud szokni !

Nagy baj ha beszakadt a tűzijáték védő papírja a telepen? 25 lővetüs

Legjobb válasz: Csak ne essen ki belõle a töltet. Amúgy nem baj.:D

Csak ne essen ki belõle a töltet. Amúgy nem baj.:D
A kérdező hozzászólása: Húú akkor jó!:)

Találtak a vizeletemben kb.25 fvs-t. Ez nagy baj? Mit jelent?

A terhesség alatt igyekeztem egészségesen enni,szedek terhesvitamint. A n?gyógyászom nem vizsgált meg,pedig többször mondtam neki,hogy van folyásom. Ideje lenne dokit váltani? Lehet ilyenkor? 32 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia! Ez azt jelenti,hogy fehérje van a vizeletedben,de nagyon cskély mennyiségû. Nekem is volt olyan 90 körüli értékben és még az sem volt sok.A doki elküldött vizelettenyésztésre de nem volt semmi probléma (nem volt baktérium a vizeletben)mert egyébként ez gyulladást jelent a szervezetben valahol. A folyástól is lehet a vizeletben fehérje.Nekem a dokim mindig megkérdezte,hogy milyen színû,mert ha fehér akkor szerinte az még oké így a terhesség alatt. Kérd mg a dokidat mégegyszer,hogy vizsgáljon meg a folyás miatt,mert téged idegesít. Egyébként az én dokim sem vizsgált meg,csak hogyha nagyon muszáj volt. Igyál kamilla teát az is segíthet hogyha nem a folyás miatt van.

Szia! Ez azt jelenti, hogy fehérje van a vizeletedben, de nagyon cskély mennyiségû. Nekem is volt olyan 90 körüli értékben és még az sem volt sok.A doki elküldött vizelettenyésztésre de nem volt semmi probléma (nem volt baktérium a vizeletben)mert egyébként ez gyulladást jelent a szervezetben valahol. A folyástól is lehet a vizeletben fehérje.Nekem a dokim mindig megkérdezte, hogy milyen színû, mert ha fehér akkor szerinte az még oké így a terhesség alatt. Kérd mg a dokidat mégegyszer, hogy vizsgáljon meg a folyás miatt, mert téged idegesít. Egyébként az én dokim sem vizsgált meg, csak hogyha nagyon muszáj volt. Igyál kamilla teát az is segíthet hogyha nem a folyás miatt van.

Nagyon nagy baj lenne ha 11 hetes (25-én lesz 3hónapos) babámat kenguruba tenném vagy 15-20 percre?

nagyon nehéz a babakocsink és anyukám a 3.emeleten lakik és ugy könnyebb lenne felvinni a picurkát.. nagy baj lenne ez??

Legjobb válasz: Ha nincs csípõproblémája, rövid idõtõl biztos nem. De ha beszerzel egy kengurut, akár beszerezhetsz olyan hordozóeszközt is, ami ortopédiailag jó helyzetben tartja a babádat, neked is kényelmesebb és már nyugodtabb is lennél. Ennyi idõre, ilyen távra, villamosozásra pl. karikás kendõt, amit akár 2-3 éves koráig is használhatsz (és az idõkorlát csak az lesz, hogy te meddig bírod)

Ha nincs csípõproblémája, rövid idõtõl biztos nem. De ha beszerzel egy kengurut, akár beszerezhetsz olyan hordozóeszközt is, ami ortopédiailag jó helyzetben tartja a babádat, neked is kényelmesebb és már nyugodtabb is lennél. Ennyi idõre, ilyen távra, villamosozásra pl. karikás kendõt, amit akár 2-3 éves koráig is használhatsz (és az idõkorlát csak az lesz, hogy te meddig bírod)
ne foglalkozz az elsõ hozzászóló megjegyzésével! jobb ha kérdezel, mint ha hülyeséget csinál az ember! szerintem amíg felviszed az emeletre, addig nem lesz semmi baja!
Most komolyan nem tudsz ennyit eldönteni ésszel? Mi baja lenne...ha rendszeresen napi x órát van kenguruban ami nem biztosítja a helyes tartást ártHAT ...most komolyan szánalmas ....
A kérdező hozzászólása: de én nem órákról beszélek hanem percekrõl... néhány villamos megálló az egész...
Jesszusom, a kenguru nem valami kínzóeszköz. Most a neten elterjedt ez a városi legenda, hogy csípõficamos/gerincferdüléses/szemtengelyferdüléses/májgörnyedéses stb lesz tõle a baba, de inkább kérdezz meg egy orvost, vagy egyszerûen hallgass a józan eszedre. Ha káros lenne nem lehetne árulni. (légyszi ne gyertek a cigis hasonlattal, a kenguru dobozán nincs ott gyászkeretben, hogy mennyire káros...) Mi a kisfiammal újszülött kora óta kenguruval sétálunk. Teljesen egészséges, kiegyensúlyozott, vidám baba. Persze én is beparáztam, amikor olvastam a huhogást, de megkérdeztem hozzáértõket (pl gyerek ortopéd-orvos), mielõtt kivágtam volna a jól bevált kengurut, és azt mondták, hogy semmi problémát nem okozhat egészséges babánál, ha nem egész nap abban van. Szóval használd nyugodtan a kengurut, semmi baja nem lesz tõle a babádnak.

Ha fornitnból 0, 25. Beszedek egyszerre 4-et, aztán meg este végén is ennyit az nagy baj? Vagy mi fog történi?

Amúgy most is beszedtem,tök jól érzem magam tőle,meg így elvagyok lazulva.

Legjobb válasz: Szerintem ez mar drogozasnak szamit

Szerintem ez mar drogozasnak szamit

Ennyire nagy baj? Nálam a pasi 25 éves kor körül kezdődik (én 19 vagyok)!

Nincs apakomplexuson sem semmi ilyesmi!De valami miatt az id?sebb férfiakhoz vonzódom és ez fordítva is igaz.Viszont a max. az 10-12 év ,amit még elfogadhatónak tartok,mint korkülönbség!Annál többet már nem!

Legjobb válasz: Nem, miért lenne? Mondjuk a korosztályodban lévõ srácoknak biztosan nem esik jól hogy semmi esélyük nálad, de engem (mivel az a korosztály vagyok akit már pasinak gondolsz) nem zavar.

Nem, miért lenne? Mondjuk a korosztályodban lévõ srácoknak biztosan nem esik jól hogy semmi esélyük nálad, de engem (mivel az a korosztály vagyok akit már pasinak gondolsz) nem zavar.
Valami olyasmi, hogy FÉRFIT keresel és nem pasikát. Jó ezt tudatosítani magadban. Ellenben rossz hír az, hogy nem igazán függ az életkortól az érettség. Tehát nem fogsz esélyt adni amúgy egészen érett, de mégis fiatal fiúnak. Vagy ha nem, akkor keresd meg magadban, mi tetszik bennük:) nemhogy nem baj, hanem természetes, hogy nem gyerekekhez vonzódsz.
ok. tudomásul vettük. mi a kérdés?
Persze, nincs ezzel semmi baj, semmiféle degeneratív jellemzõre nem utal... vallszeg idõvel rájössz, h a férfi nem feltétlen egy adott kortól férfi, de ez a jövõ zenéje.
Nem látod, mert a fiúkra tett óriási megfelelési teher elnyom mindent. Ahhoz KERESNED kell. Nem baj, ha 25 évest találsz, mert lehet minden nagyon jó is. De ha esetleg még tényleg nem akarsz egy csomó gyereket meg együttélést, akkor inkább nevezz be egy korodbélire. A jelszavam, hogy azonos életciklusban kell legyetek. Ha akarod még errõl írok, privátban.
A kérdező hozzászólása: "vallszeg idõvel rájössz, h a férfi nem feltétlen egy adott kortól férfi, " Na akkor leírom csak, h tiszta legyen! Szerintem a mai fiatal srácok 90%-a csak a szexre hajt semmi másra!Az 5%-a komoly kapcsolat mellett dug más csajokat is a maradék 5%kal pedig nem tudnék elképzelni egy komoly kapcsolatot!Nem hiszem , h az idõ múltával ez a vélemény változni fog... Ekeke, várom a privátot!
semmiféle rossz szándék nem volt a kommentemben, te máris támadsz. ez szerintem annyit tesz, h belül tudod, h nem beszélek hülyeségeket. kifejtem akkor neked, h hogyan is gondoltam, amit írtam, mielõtt megint elhamarkodottan irkálsz dolgokat. tehát. abban igazad van, h minél fiatalabb egy pasi, annál inkább csak a szex foglalkoztatja. nem errõl van szó, ez nagy általánosságban tényleg igaz. csupán arra céloztam, hogy nem igaz az az állítás, h egy férfi csak egy bizonyos kor felett férfi. rengeteg olyan 25 feletti férfit ismerek, akik inkább kisfiúk, gondolkozásmódjukban, meg abban, ahogyan az ügyeiket intézik. egy-két éve még én is vígan hangoztattam, hogy egy 4-5 év korkülönbség a minimum (22 vagyok). azóta azért történt egy, s más, jobban rálátásom lett ezekre a dolgokra és tényleg ezt tapasztaltam, amit leírtam. és akár hiszed, akár nem, olyat is ismerek jópárat, akik egyidõsek velem, sõt még fiatalabbakat is (mondjuk 20 éves korig, bár van egy srác - tényleg egyetlen egy, szóval nem ez a mérvadó - aki 18 éves múlt, de hihetetlenül felnõttesen áll hozzá a dolgaihoz, ehhez a kapcsolat témához is. de mondom, õ inkább kivétel.), szóval ezek az úgymond fiatalabb pasik érettek fejben is. jó, nem kell túlzásokba esni, de igenis meg lehet találni azt a csoportot, akik értelmesen állnak hozzá ezekhez a dolgokhoz és még nem 20 évesek. azért írom le neked ezeket a dolgokat, hogy vigyázz. a 25 feletti pasikhoz ne állj úgy automatikusan, h ez bizony már férfi és nem szórakozni fog velem és a 25 alattiaknak is adj esélyt, nehogy az legyen, h csak azért söpröd félre, mert azt gondolod, ilyen korban még csak könnyelmû kissrác lehet, közben meg egy értékes ember.
bocs, a második bekezdésem végén elírtam: "és még nem 20 évesek. " és még nem 25 évesek. így gondoltam.
A kérdező hozzászólása: Elfogadom és értem, h mit mondasz, de az én környezetemben nincsenek ilyen "rendes" srácok!Nekem is vannak már tapasztalataim hidd el!Nagyon másképp áll hozzám egy 20 éves és egy 30 éves és most nem csak a viselkedésre gondolok!Hanem úgy mindenre!Egy idõsebb férfi tud értékelni egy nõt, tudja tisztelni míg egy fiatalabb még csak a könnyû kis csitrit látja benne, akit majd megd*g a buliban!Tudom, h vannak kivételek csak én még nem találkoztam eggyel sem!
Szerintem egyáltalán nem gond. Nektek (a nõknek) viszont az mindig gond, ha azt mondom, hogy ez a rendszer idõvel szabályozza magát. Mert a nõ 35-40 fele már a végét járja, egy férfi pedig életének csúcsán van. Ha számodra ez elfogadható, számomra is elfogadható a te álláspontod.
Nem gondoltam igazán komolyan. :)
A kérdező hozzászólása: Tegyük fel, h ezt most nem tudom így megválaszolni! :D Sok minden kell , ahhoz még, h lássak is az illetõben vmit! De az idõsebb férfiakban látom a biztonságot stb.
Tegyük fel ha én már elmúltam 25 akkor az jó? :D
A kérdező hozzászólása: "egészen érett, de mégis fiatal fiú' Ekeke, ilyet nem látok a környezetemben!
A kérdező hozzászólása: Mert a legtöbben hátsó szándékot látnak mögötte...
A kérdező hozzászólása: "Ennyire nagy baj?'
Ez teljesen jó! :)
Hát akkor egyszerû a képlet. :) Ne játszd el az egyszerû kis csitrit és akkor nem úgy fognak kezelni. Nálam ez mindig beválik. Akinek meg nem jön be, az lekopik, és hálát is adok az égnek, h nem kerültem össze ilyennel. De tényleg. Ha hagyod, h könnyûvérûnek kezeljenek, akkor a rendes srácok is annak fognak, szóval rajtad áll, h hagyod-e, vagy sem. :)

Van egy ismerősöm, aki Xanaxot kért, mondván, hogy a haverjának kellene. Félek, hogy saját célra használná fel. Amit adtam neki az 0, 25 mg-os és 10db-ot tartalmaz. Ha bevenné az összeset és inna rá alkoholt, vagy fordítva akkor abból nagy baj lehet?

...

Legjobb válasz: Én egyszer pár éve bevettem Xanaxot kb. 8-10 db-ot szesz nélkül. Elõtte sosem vettem be. Frontint ettem néha, szóval már ismertem nyugtatót, de aki nem az szívhat a Xanax-szal. Ideges voltam és nyugtatni akartam magam. Számoltam a db-számokat és úgy vettem be. Direkt írtam, mert nem akartam, hogy túl sokat vegyek be. Számoltam papíron, de sajnos egyszer csak kikapcsoltam. Késõbb mentõ lett hozzám hívva. (Párom hívta.) Azt sem tudtam, hogy hol vagyok. Néhány napig kórházban voltam és utána 3-4 hétig nem dolgoztam, mert közlekedni sem tudtam, úgy szédelegtem. Szóval szerintem szesszel, fõleg úgy, hogy nem ismeri, végzetes is lehet. SOSE ADJ GYÓGYSZERT MÁSNAK, FÕLEG NE NYUGTATÓT MEG ILYENEKET!!! A végén te lehetsz a hibás! Szerintem most megvan az okod arra, hogy idegeskedj (és ezt nem bántásból mondom.) Sajnálom a helyzetet! Ez nem lesz jó!

Én egyszer pár éve bevettem Xanaxot kb. 8-10 db-ot szesz nélkül. Elõtte sosem vettem be. Frontint ettem néha, szóval már ismertem nyugtatót, de aki nem az szívhat a Xanax-szal. Ideges voltam és nyugtatni akartam magam. Számoltam a db-számokat és úgy vettem be. Direkt írtam, mert nem akartam, hogy túl sokat vegyek be. Számoltam papíron, de sajnos egyszer csak kikapcsoltam. Késõbb mentõ lett hozzám hívva. (Párom hívta.) Azt sem tudtam, hogy hol vagyok. Néhány napig kórházban voltam és utána 3-4 hétig nem dolgoztam, mert közlekedni sem tudtam, úgy szédelegtem. Szóval szerintem szesszel, fõleg úgy, hogy nem ismeri, végzetes is lehet. SOSE ADJ GYÓGYSZERT MÁSNAK, FÕLEG NE NYUGTATÓT MEG ILYENEKET!!! A végén te lehetsz a hibás! Szerintem most megvan az okod arra, hogy idegeskedj (és ezt nem bántásból mondom.) Sajnálom a helyzetet! Ez nem lesz jó!
Hozzátéve még annyit, hogy nem tudom, hogy hány mg-os volt a Xanax amit beszedtem (de én szesz nélkül is így jártam).
A Xanas 0, 25 olyan kevéske nyugtatót tartalmaz, hogy még ha be is veszi az egész levéllel, akkor se lesz túl nagy gond, legfeljebb alszik majd egy nagyot. Azt viszont biztosan állíthatom, hogy rá alkoholt inni nem egészséges. Azért mentõt nem kell majd hívni hozzá, valszeg nem lesz komoly gond. De most tanulj ebbõl az esetbõl, és többet ne adj neki ilyet gyógyszert.Nem véletlen az, hogy orvossal kell feliratni az ilyesmit, és nem lehet csak úgy megvenni a patikában.
Hát akkor én nem tudom, (én vagy az elsõ és második hozzászóló), hogy hány mg-os volt a szülõmé amit bevettem pár éve. Biztos erõsebb.
A kérdező hozzászólása: Ahha.. ezek szerint akkor ebbe nem fog belehalni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!