Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj, valaki (169 db)

12 éves fiu vagyok természetesen szűz, a péniszem mikor merev álapotba van, akkor a fitymámrol nem tudom felhuzni a bört, mert olyan háromnegyed részén elkezd fájni? Ez nagy baj? Valaki segitene?

Legjobb válasz: nem az a baj h a figymafék vagy mi nem engedi.. hanem a fitymámon már feszül nagyon a bör de szerintem hátrébb leehtne csak nagyonnagyon kelemetlen lene.. ez mindenkinél igy volt??:S

A kérdező hozzászólása: nem az a baj h a figymafék vagy mi nem engedi.. hanem a fitymámon már feszül nagyon a bör de szerintem hátrébb leehtne csak nagyonnagyon kelemetlen lene.. ez mindenkinél igy volt??:S
Fitymaszûkületed van, amivel mindenképpen orvoshoz kellene fordulni. Beszélj a szüleiddel, s mielõbb lépjetek. Ha kell még segítség, írj e-mailt.
A kérdező hozzászólása: Na nyugtassatok meg:D este próbálkoztam és rájötem erre: Mere álapotba tök simán feljön de ha elõte izgatva van akor olyan mintha megduzzadna a fitymám (nagyobb lene ) ne akor már nem jön fel vagyis nem merek próbálkozni mert fájna akor ez szükület vagy nem??
Figyelj en megertem, hogy probalsz kibujni a doki alol, de nem szabad. En is 12 evese vagyok, es engem mar utottek ilyen problemaval. Nem kell felni, semmit nem erzel, meg a mutet utan sem, csak anni, hogy amukor vizelsz a peniszed kozben le kell onteni valami szerrel amit az orvosok adnak, hogy ne csipjen.
Szia!Ne huzd hátra ha fáj mert abból nagyobb baj lehet mert felszakad és nemcsak hogy nagyon fog fájni de még nagyon vérezni is fog!Szerintem menj el vele dokihoz!
Ez javulni sajnos nem fog!Most még annyira hátrányod nincs benne de ha majd egyszer lesz barátnõd akkor nagy baj lesz!Menj el még most dokihoz és ne félj!Beszélj anyukáddal vagy apukáddal hogy vigyenek el.
A kérdező hozzászólása: Olvastam egy fórumon , hogy valaki sokat huzogatta le- fel a bört és lám már simén ment neki.. nekem is szerintem egy nagyon kevés kelene még talán próbálkozak meg ezel??:S Nagy bajom nem lehet belõle..
A kérdező hozzászólása: És ez nem tud magátol megjavulni?? Vagy töbet romlani? Mert van amikor feljön:S
Szia!Linkelek egy oldalt ahol kitudod választani hogy melyik orvostól szeretnéd megkérdezni! http://www.orvostudakozo.hu/index.php?menu=doctoranswers&id=..
A kérdező hozzászólása: + amikor felhuzum a bört a bör alatt van pár milyen kis pött vagyis nem pötty hanem kis dudor vagy nem tudom hogy mondjam nem fehér hanem ilyen bõr szinü az baj??:(
Figyelj, fiatal vagy, tudom a szüleid elõtt is talán szégyenlõs, ez oké, érthetõ, de mindenképpen menj el urológushoz, mert ez így ahogy van is baj, de még nagyobb baj lehet belõle! És ha meg olyan jellegû a szûkület, hogy mûteni kell, akkor jobb ezen most gyorsan átesni, sokkal vacakabb ám pl 18 éves korban. Mire jön az elsõ barátnõ már minden oké lesz pont :-) Ne gondolj arra, hogy ciki, urológián láttak már ilyet, semmi gond! Sok sikert!
rndszeresen huzogasd még merevedés elõtt le-fel, hogy táguljon ha ez nem vezet eredményre akkor doki
A kérdező hozzászólása: azt olvastam hogy ha nem áll és letufdom huzni a bõrt nagyon akor nincs baj de ana örülnk a legjobban ha valaki megdná egy doki e-mail cimét és az töbet tudna nekem mondani..

Ez valóban gyógyszeres kezelés vagy pedig az hogy valami nagy baj van? vagy azt ráirják?

Anyukám 51 éves és most a ráksz?résr?l olyan papirt kapott hogy gyógyszer kezelés után meg kell ismételni a minta vételt.Ez a levél szolnoki sztkból jött.Segitsetek!

Legjobb válasz: Ha nagy baj lenne, akkor azt írták volna. Valószínü van valami, aminek nem kéne ott lenni, egy fertõzés pl, és erre kap gyógyszert. Utána pedig csinálnak megint citológiát, hogy a tabi használt-e. Szerntem kár elõre igzulni, bármilyen elváltozás nagyon hamar felismerhetõ és nagyon jó esélyekkel kezelhetõ. De nálatok még akkora baj sincs, csak nyugi!

Ha nagy baj lenne, akkor azt írták volna. Valószínü van valami, aminek nem kéne ott lenni, egy fertõzés pl, és erre kap gyógyszert. Utána pedig csinálnak megint citológiát, hogy a tabi használt-e. Szerntem kár elõre igzulni, bármilyen elváltozás nagyon hamar felismerhetõ és nagyon jó esélyekkel kezelhetõ. De nálatok még akkora baj sincs, csak nyugi!
Szia! Valószínûleg vmi hüvelyfertõzése van, ezért rossz lett az eredménye. Kap rá gyógyit, és kontrollal ellenõrzik, csökkent e a fertõzés. Tutira errõl van szó!! :o)

Miért olyan nagy baj, ha valaki császárral szül?

Kérlek, ne hurrogjatok le, csak egyszerűen nem értem, hogy miért baj, ha valaki császárral szüli meg a babát. Miért lesz ezután szomorú?Lényeg, hogy egészséges! Kérlek mondjátok el! Előre is köszönöm :) 14/L

Legjobb válasz: 14 éves vagy és ezen gondolkosz? nem mintha baj lenne! amúgy én sem értem mi ez a sok rinyálás a szülések körül... már úgy érzem hogy itt semmi nem jó! ha valaki természetessen akar szülni akkor õ már egy "õsanya", ha valaki császárt szeretne akkor egy "nyafkaanya"

14 éves vagy és ezen gondolkosz? nem mintha baj lenne! amúgy én sem értem mi ez a sok rinyálás a szülések körül... már úgy érzem hogy itt semmi nem jó! ha valaki természetessen akar szülni akkor õ már egy "õsanya", ha valaki császárt szeretne akkor egy "nyafkaanya"
Én tavaly a negyedik terhességemnél nagy meggyõzõdéssel közöltem az orvosommal, hogy elegem van a szülésbõl, én császárt akarok! Aranyos volt, mert csak mosolygott. Aztán úgy alakult, hogy bekerültem a kórházba és végignézhettem nagyon sok császáros elõkészítést, tudtam mit éreznek az anyák elõtte és utána, láttam a fájdalmakat. Úgyhogy mégsem akartam már. A normál szülés élettanilag jobb a kicsinek és jobb az anyának. De vannak esetek, amikor nem lehet elkerülni a császárt és ha vajúdás közben én is így járok, hogy a lelkem sima szülésre rendezkedett be, és mégsem kapom meg, akkor csalódott lettem volna. A baba kibújásakor az érzés euforikus. Nagyon jó. Így utólag örülök a négy sima szülésnek.
Én sem értem ezt a felhajtást a téma körül. Én kétszer szültem természetes úton, de én egyáltalán nem irigykedem arra, aki császárral szült. Számomra az a félelmetesebb, de megértem, ha valaki a természtestõl fél. Akárhogyis, elsõ, hogy egészséges baba szülessen..
Nem baj. Nekem 3 császárom volt, és egyáltalán nem voltam szomorú, sõt örültem neki, hogy nem kellett sokat vajúdnom. Ja, az elsõnél 30 óra volt, így az adag megvolt a háromra.
Nem utolsó hanem a 2-es.
Utolsó mondjuk te is elégé lesarkítod. Természetes szülésnél pl nem vághatják meg a kicsit mint császárnál. Szerintem egy kicsit túl sok volt a nem akarok természetes úton szülni, hogy mondjam el az orvosnak típusú kérdés. Az ilyen típusú kérdezõk azért akarnak császárt mert féltik a nemi életüket szépen fogalmazva. Semmi baj sincs a császárral sem, csak egy kicsit túl sok lett a hiszi itt miatta.
Hát, pénzbe is csak akkor kerül, ha magánklinikán szül az ember, vagy fizet a dokinak.
azért nem olyan sokszor vágják ám meg a babát :) Egyébként pedig, az a véleményem, hogy pont úgy, ahogy az otthonszülés, a császáros szülést is lehetne propagálni. Illetve azt, hogy mindenki úgy szüljön, ahogy akarjon. Viszont, ha emiatt lesz bármi baja a gyereknek, a felelõsséget õ viselje, ne kenje másra! Ja, és persze, fizesse is meg, ha már az õ kívánsága volt!
Mert "szülésélményt" akar.
Nem baj, kisebb az agyvérzés kockázata a gyereknél, oxitocint is adagolnak, megkapja a gyerek a hormonokat. Nem is biztos, hogy idõben az anya a mûtõbe jut, lehet hogy egy kicsit vajúdik is, pont ezért nem értem miért fáj másoknak a császármetszés. Valószínûleg azért mert pénzbe kerül és azt irigylik. Csak az õsanyák lesznek szomorúak, normális ember örül, hogy él és örül hogy a gyereke egészséges lett és túlélték az egészet.
Engem császároztak, most is azt fognak, hamarabb felépültem, mint akik szültek a teremben. Az pedig, hogy a gyerekem nem küzdõ, hát ezt se mondanám, ez egy badarság.Egyedül ami negatIv volt, hogy nem szabadultak fel azok a hormonok, amitõl rögtön imádtam a gyerekem, hanem egy kis idõ kellett.
Háát nem tudom, engem császároztak, sürgõsen kellett, koraszülés volt.Egyetlen, ami negatív volt, hogy nem sikerült szoptatnom, na én ezt éltem meg nehezen.De elépülni hamar felépültem, hajtott, hogy minél elõbb lássam a lányom a koraszülöttosztályon.Hormonokkal nem volt baj, azonnal kellett és azonnal kötõdtem.És eléggé harci kakas, küzd a mai napig, s nagyon harmónikus a kapcsolatunk.Most is esély van rá, nem is tudom mit szeretnék, a császárt már ismerem...4 éves nagylány és 12 hetes pocaklakó anyucija
Engem császározni kellett, és igen, valahogy én sem tudtam neki örülni, csak bámultam, amikor megmutatták. Nem tudtam elhinni, hogy tényleg az enyém. Betoltak a szobámba, és nem éreztem semmit. Ha a vizsgálatok után nem hozza be nekem a kislányomat a nõvér, szerintem nem is szóltam volna, hogy szeretném látni. Ez volt este 7 kor. Aztán, amikor a reggel 7-es szoptatásra behozták, és kettesben maradtam vele, kinyitotta a szemét és rámnézett, na, akkor szabadultak fel azok a bizonyos hormonok, és attól fogva már imádtam. Úgyhogy igen, lehet valami igazság ebben a hormonos dologban. Viszont, mivel rengeteg bajom volt a terhességem során, azért mégis örülök, hogy császár lett, mert nagyon aggódtam, hogy szülés közben baja lesz (oxigénhiány stb), mert annyi ilyenrõl hallani.
A császáros szülés egyáltalán nem baj. Van olyan eset, amikor a doki jobbnak látja, hogy inkább megcsászározza az anyukát, hogy se neki, se a babának ne legyen baja. Viszont, ha valaki puszta kényelembõl választja a császáros szülést, holott komplikáció nélkül képes lenne természetes úton megszülni gyermekét, azt teljes mértékben elítélem.
Nekem mindkét fiam életét, mentális egészségét a (programozott!) császár mentette meg... Az elsõ fiamnál két napos túlhordás után még meg sem fordult a fejemben, hogy nem természetesen fogok szülni. Aztán egy vizsgálat során kiderült, hogy teljesen elöregedett a méhlepény, és a víz is kezd zavaros lenni, de a fiam nem tud beilleszkedni a szülõcsatornába "vmi miatt". Elõrelátó orvosomnak hála, azonnal császárra írt ki, és én elõször (tapasztalatlan elõször szülõként, az ilyen császáros misztériumok miatt) próbálkoztam, hogy nem lehetne-e mégis természetesen megindítani..? Csak annyit mondott, bízzak benne... aztán mûtét közben derült ki, hogy a kisfiam annyira "bebábozódott" (szó szerint!- 4x a nyakán, a vállán, az egész törzsén, lábain össze-vissza a köldökzsinór), hogy az akadályozta szegényt, már rég elindult volna, ha tud.. még a mûtét alatt is hallottam, ahogyan el voltak borzadva az orvosok, mennyi idõ kellett kiszabadítani a "fogságából". Belegondolni sem merek, mi van, ha megindítják természetesen, és elakad, vagy megszorul... Aztán második fiam az elsõ császárnak és a "már császározott mamák után császárpárti orvosomnak" köszönheti az életét. Ugyanis Õ pedig valódi ! csomót kreált a köldökzsinórra, amit a mai napig emleget, hogy a szerencse fia, mert ha elindult volna a szülés (uh-n nem látszódott ez), akkor meghúzódik a csomó, és teljesen elzárta volna az oxigént..... Szóval császárellenesség ide, szülésélmény oda, én bizony akkor lettem volna "szomorú", ha mindez nem így történik velem...
Én a kisfiamat is császárral szültem, és most is császárral fogom megszülni a kislányomat a saját egészségügyi problémám miatt. Szóval nekem csak császáros tapasztalatom van, de én nem gondolom, hogy ez hátrány lenne. Spinális érzéstelenítést kaptam, tehát végig ébren voltam, és bár nem foghattam meg azonnal a picit, de megmutatták, és elsírtam magam a meghatottságtól, szóval nem volt gond a hormonokkal, azonnal beindultak. Emellett én egy 5 ágyas szobában feküdtem a szülészeten, és az 5 fõbõl 3-an császárosok voltunk, és bár azt mondják, hogy a császárosok sokkal jobban szenvednek a mûtét után, ezt én nem így vettem észre, mert azok, akik hüvelyi úton szültek, egyfolytában jajgattak, míg mi, császárosok csak akkor, amikor fel kellett kelni. egyiknek kijött az aranyere, a másiknak meg szimplán nagyon fájt odalent, szóval én nem éreztem, hogy rosszabb lenne nekem, mert nem természetes úton szültem.
Semmivel nem erzem magam kevesebbnek, nem lettem szomoru miatta. Surgos csaszarom volt 1 honappal hamarabb a kiirt datum elott. Koldokzsinor gondok voltak mint kiderult amikor kibujt. En halat afok az egnek h minden rendben lett vele. Az erdekelt a legkevesbe h szultem. Es szamomra az utana elkovetkezett ido szamitott nem az h milyen uton jott a vilagra. Mondjuk az tuti ha lehetseges a kovetkezo babamat szeretnem jegprobalni termeszetesen megszulni. :-) Az aki kifejezetten keri a csaszart mert epp olyan kedve van tegye, nekem se kevesebbem se tobbem nem lesz. Erteni sose fogom ezt de nem itelkezem. Van mivel foglalkoznom minth masnak a szulesi elkepzeleseivel foglalkozzak. :-). A felepules meg h kinek milyen az nem csak attol fugg h hogyan szult hanem h o maga milyen a felepulesben. Eros szemelyiseg-e, kitarto, gyorsan epulo tipus. Ebbol mindig lesz vita es nem egyetertes.
Szerintem teljesen mindegy hüvelyi vagy császár. Egészséges legyen a baba. Engem császároztak mert muszáj volt. Optimális esetben az orvos dönti el, mit választ és miért! Én nem is engedném hogy a kedves kismama döntse el mit szeretne.
A császárral az a baj, hogy hosszabb a felépülés! (legalábbis én nagyon megszenvedtem vele)
Én is császárral szültem és egyáltalán nem voltam szomorú. Annak örültem hogy a baba jól van és ez volt az ami igazán számított.
Azért szomorkodik utána, mert nem készült fel lelkileg a császárra.Minden kismamának tudnia kellene, hogy BÁRMIKOR és BÁRKINÉL elõfordulhat, hogy mûteni kell, a terhesség alatt erre is fel kell készülni.A szülés pedig nem csak rólam szól, nem az én igényeim számítanak, elsõ a baba egészsége.Két hüvelyi szülésem után lett egy császáros harmadszorra.Sokkal könnyebb volt, bár mindegyiket így szültem volna...
Akkor én ezek szerint "õsanya vagyok" :) .Minden erõmmel azon voltam, hogy elkerüljem a császárt. Sikerült is. 4430 gr, 60 cm volt a fiam. Nem bántam meg. Örülök, hogy meg tudtam szülni. Jobb a babának, ha természetes úton születik, és az anyának is a szülésélmény. Persze, nem azokra a császárokra értem, ahol muszáj! Azt nem fogadom el, ahol rinyálás miatt megy valaki ebbe bele.
Az olyan emberek miatt mint a 2 es....
Tudtam, hogy valami elvetemült le fog pontozni! hát csak tessék! menjetek, és császároztassátok magatokat, nehogy a természetet hagyjuk dolgozni!
nem irigykedni kell, meg lepontozni, mert valakinek pozitív élménye volt!!
13, 16, 17 vagyok. Nekem igenis életem egyik legszebb, ha nem a legszebb és legnagyobb sikerélménye volt a szülés! Lehet megkövezni :) ), mert pozitívan álltam hozzá és pozitívan éltem meg, és igen, a szerencse is társamul szegõdött. Nem kiabáltam, hogy jaj de fáj, hanem inkább a helyes légzésre tartogattam a levegõt, így nem is fájt annyira, csak a vége felé.
Utolsó vagyok még: mindenki császárt jósolt:orvos, szülésznõ, mert hát mekkora már a hasam, túl is hordtam, és nem is szállt le a hasam. És a vajúdás alatt mondtak egy technikát, hogy ezzel talán sikerül, hogy leszálljon, és együtt mûködtem mindenben, le is szállt. A tágulás is, mint a légzés, egy olyan dolog, amit egy nõ nagyon tud pszichésen befolyásolni stb. nem mondom, hogy minden felett van uralmunk a testünket illetõen, de annál sokkal több dolog felett, több izom felett, mint amit sokan hisznek. ÁÁ, most már ki fognak itt végezni, úgyhogy uff én beszéltem :) .
Valamint az a hír járja, hogy aki természetes úton született, abban kialakul a küzdõszellem, mivel át kell küzdenie magát a szülõcsatornán, õ is részt vesz a folyamatban aktívan, és ezáltal késõbb az életben is egy kitartóbb, küzdõbb típus válik belõle. Megfigyeléseim az ismerõseim között ezt alátámasztják.
Na, Én minek számítok ebben a kérdésben??? 5 gyermekem van, mindet természetes úton szültem....4-5 babánál felajánlották a császárt, mert hogy könnyebb lenne....Én persze vissza utasítottam, mert nem akartam hogy összeszabdaljanak...Én végig néztem nem egy ismerõsömet császár után szenvedni...és nem kértem belõle....vissza járni seb kötözésre, tisztításra, újra felnyitás, tisztítás....hát ezeket mind kihagytam......

A valóságban is előfordulhat az hogy valakinek ellopják a személyazonosságát és ez a valaki nagy bajba is kerül mint pl "A Hálózat csapdájában 2. 0" c. filmben?

Nem feltétlenül arra gondolok hogy ilyen nagy bajba mert végül is ez film nem valóság, de a valóságban lehetséges? Ez a valaki akár nagy bajba is kerülhet?

Legjobb válasz: PL: ha elveszted vagy ellopják az irataidat (személyi,lakcím kártya,TB kártya stb..)és nem jelented be a rendõrségen minél hamarabb csak pár nap múlva komoly bajba kerülhetsz ha közben használja valaki és visszaél velük.Keményen megbüntetnek érte még gyanúba is keveredhetsz az elkövetett visszaélések miatt amit nehéz lesz tisztázni ha csak,nem lehetetlen.

PL: ha elveszted vagy ellopják az irataidat (személyi, lakcím kártya, TB kártya stb..)és nem jelented be a rendõrségen minél hamarabb csak pár nap múlva komoly bajba kerülhetsz ha közben használja valaki és visszaél velük.Keményen megbüntetnek érte még gyanúba is keveredhetsz az elkövetett visszaélések miatt amit nehéz lesz tisztázni ha csak, nem lehetetlen.
Igen abszolút lehetséges és jelenleg is van ilyen.
A kérdező hozzászólása: És h az illetõ mekkora bajban van az attól függ h a "tolvaj" mit csinál? Köszönöm a válaszokat, Üdv
Úgy bizony Pl: kinyír valakit és ott felejti az irataidat ez mondjuk elég durva de nem lehetetlen!
A kérdező hozzászólása: Az h otthagyja az iratokat még nem bizonyíték? Amúgy amikor a filmben nem tudta Hope azonosítani magát, pl az elején a banknál ahova beengedték h programozgasson, ott sem tudta igazolni magát de azért beengedték a rendszerbe illetve amikor Török állampapírokat vásárolt azzal a képes trükkel - a valóságban azért ide vagy oda ezek komoly dolgok, nem hiszem h így papírok nélkül a valóságban meglehetne ezt csinálni, nem? Köszönöm, Üdv

Az nagy baj ha valaki a 21. században született?

Legjobb válasz: öö miért lenne baj? most még fiatalok, de az nem baj. meg mondjuk én szeretek 90-se gyerek lenni :P

öö miért lenne baj? most még fiatalok, de az nem baj. meg mondjuk én szeretek 90-se gyerek lenni :P
Igen, ez borzasztó, egyszerûen lealacsonyító, és elviselhetetlen dolog! Ráadásul egyre többen vannak az ilyenek. Mindenfelé csak születnek a csecsemõk! Mi lesz veled, emberiség?

Nekem Swype van telefonom, most próbáltam ki miben más mint a többi billentyűzet? Nem baj, ha ezt használom? Nagyom megtetszett valaki még használja?

Legjobb válasz: Mi az hogy "még" ?? A létezõ legjobb módszer ha gyorsan sokat akarsz írni :-) Amúgy meg miért lenne baj? Összefirkál valaki miatta?

Mi az hogy "még" ?? A létezõ legjobb módszer ha gyorsan sokat akarsz írni :-) Amúgy meg miért lenne baj? Összefirkál valaki miatta?
A kérdező hozzászólása: csak nem azzal írtál nekem választ?
Nem, de mindig azt használom. Bár regényeket nem írok rajta, de gtalk és szkájp üzenet írásra tökéletes.
A kérdező hozzászólása: én beta verziót használom amit leszedtem a honlapról
Nem tudom mire gondolsz, N9-en gyárilag az van. Droidra csak kezdetlegeset láttam.
A kérdező hozzászólása: http://beta.swype.com/
Jah, ez az. Ott is van hogy Meego-n gyárilag szerepel. Regisztráltál? Töltsd fel valahova az apk-t, ne kelljen már nekem is.
A kérdező hozzászólása: majd feltöltöötöm

Ha valaki nagyon sokat csuklik naponta többször is az egészségtelen? Néha csak 1-2-őt aztán elmúlik, később pedig újra. Mondták már h nem túl jó dolog, de nem hiszem hogy túl nagy baj lenne, nem?

Legjobb válasz: De lehet baj. Nekem így derült ki, hogy veseelégtelenségem van. De más szervi oka is lehet a tartós csuklásnak. Érdemes lenne alaposan kivizsgáltatnod magad!

De lehet baj. Nekem így derült ki, hogy veseelégtelenségem van. De más szervi oka is lehet a tartós csuklásnak. Érdemes lenne alaposan kivizsgáltatnod magad!

Az nagyon baj hogy ha valaki tudtára kerül az iPhone/iPod Touch sorozatszáma?

Az illet? azzal a sorozatszámmal tud valamit kezdeni? Csak mert a netre feltöltöttem egy olyan képet ahol látszódik az iPod Touchom Sorozatszáma.

Legjobb válasz: Nagy baj nem lehet belõle

Nagy baj nem lehet belõle
Azzal csak azt tudják leellenõrizni, hogy garis-e, és hogy mikor vásároltad. Más szerepe nagyon nincsen. Ide tudják beírni a számot : https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

Nagy baj szerintetek ha valaki 4 hós babának az 5 hós bébi ételt adja ha az ízlik is a babának? Pl. Alma-banán-csirkehússal!

Legjobb válasz: Az hogy picivel hamarabb adod az nem baj,de 4 hónaposnak még nagyon korai a hús.Igaz,hogy 5 hótól van bébiételben,de amúgy 6-8 hónap körül ajánlják a bevezetését.

Az hogy picivel hamarabb adod az nem baj, de 4 hónaposnak még nagyon korai a hús.Igaz, hogy 5 hótól van bébiételben, de amúgy 6-8 hónap körül ajánlják a bevezetését.
Amennyiben már mindhárom összetevõjét kóstoltattad vele, akkor nem. Gondolom ezen már túl vagytok, máskülönben nem tudnád hogy ízlik neki.
Annyi hogy a 4 hónaposnak szerintem még korai a husi! Egyébként amik fel vannak tüntetve korok a tápszereken, italokon, bébi ételeken irányadóak! Ezek amik rá vannak írva azt jelentik hogy egy 8 hónaposnak már nem elég tápláló egy 4 hónapos béby étel! És hát egy 4 hónaposnak meg nincs még akkora tápanyag igénye mint egy 8 hónaposnak! De baja nem igen lesz, csak ahogy a védõnõm mondja erõs még neki!
Igaza van az elõzõ válaszolónak! 4 hónaposan, de még 5 hónaposan sem szabad húst adni a picinek!!! Ez gyümölcsök kóstoltatásának idõszaka az anyatej/tápszer mellett.
szerintem nagyon nem jó a pici gyomrának. hacsak nem 2-3 hónapja táplálod hozzá (remélem nem :D) egyáltalán nem való neki se hús, se 3 féle íz egyszerre! 4 hónaposan még a 2 kevert íz is sok ha csak most kezdtétek el.
Baj??? Az lenne a baj ha lenne.
Egyáltalán nem baj.De van olyan hogy a köv.menzesz idelyében jelentkezik egy kis barnás folyás vagy maga a menzesz, csak csekély mértékben.Ez sem baj, mert minden terhesség más.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!