Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj, nem tudom pontosan (6 db)

Nagy baj, ha nem tudom pontosan megmondani a nőgyógyásznak az utsó mensim kezdetét?

Legjobb válasz: Nem fontos nagyon pontosan. De azért nagyjából tudod, nem? Mond határozottan egy dátumot és kész. Mondjuk ezután nem árt majd vezetni rendszeresen a ciklusod.

Nem fontos nagyon pontosan. De azért nagyjából tudod, nem? Mond határozottan egy dátumot és kész. Mondjuk ezután nem árt majd vezetni rendszeresen a ciklusod.

Nagy a baj! Holnap választások, és én az egyik párt delegáltja vagyok, aki felügyeli a választást. A gond csak az, hogy nem tudom, pontosan mikor kell megjelennem a szavazóhelységben. Tudna segíteni valaki?

Ugyebár nekem jóval a választás el?tt ott kell lennem. De pontosan mikor?

Legjobb válasz: Tök mindegy, melyik párté. Tehát ide fogok válaszolni. 5:30-ig kell megjelenni a szavazóhelyiségben, vinni a személyit, lakcímkártyát, megbízólevelet. Az 5:30 a végsõ határidõ, célszerûbb 5:00 és 5:20 között valamikor odaérni. (2002 óta csinálom, pártdelegáltként kezdtem én is, ma már választott tag vagyok.)

Tök mindegy, melyik párté. Tehát ide fogok válaszolni. 5:30-ig kell megjelenni a szavazóhelyiségben, vinni a személyit, lakcímkártyát, megbízólevelet. Az 5:30 a végsõ határidõ, célszerûbb 5:00 és 5:20 között valamikor odaérni. (2002 óta csinálom, pártdelegáltként kezdtem én is, ma már választott tag vagyok.)
Kérjen privát e-mailt, mert kampánycsend van!! (aki tud segíteni neki)
melyik párté?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Azért lenne még egy kérdésem: delegáltként egész nap kötelezõ ott lennem, vagy hazamehetek, amikor akarok? (reggel és este kötelezõ azt tudom)

4 hónapos babám a napközbeni alvásoknál szinte percre pontosan 1 órával az altatás kezdete után felébred és csak nagy nehézségek árán tudom visszaaltatni. Ha nem sikerül, onnan tiszta nyűg az egész nap. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Nekünk is volt ilyen korszaka. Én rájöttem, hogy hagyni kell annyit aludni, amennyit õ akar. Napi 1-szer kötelezõen visszaaltattam, hogy 1 nagy alvás mindig legyen, egyébként rá volt bízva a dolog. Amíg ilyen pici volt alig aludt, most meg pár hete volt olyan, hogy 4 órát lehúzott egy huzamban. 9,5 hónapos, úgy 7 hónapos kora óta napi 2-szer van 2-2,5 óra alvás. De amint megszokja az ember a rutint, úgyis változni fog. :)

Nekünk is volt ilyen korszaka. Én rájöttem, hogy hagyni kell annyit aludni, amennyit õ akar. Napi 1-szer kötelezõen visszaaltattam, hogy 1 nagy alvás mindig legyen, egyébként rá volt bízva a dolog. Amíg ilyen pici volt alig aludt, most meg pár hete volt olyan, hogy 4 órát lehúzott egy huzamban. 9, 5 hónapos, úgy 7 hónapos kora óta napi 2-szer van 2-2, 5 óra alvás. De amint megszokja az ember a rutint, úgyis változni fog. :)
Az a baj, hogy ilyen idõs korukban az alvásritmusuk 20 perces egységekre bomlik. Tehát 1 órahossza után azért ébred fel, mert éppen egy nem mélyalvós fázisban van, és lehet, h. valami megzavarja ilyenkor. Az én lányom is csinálta ezt egy idõben, pár hétig tartott, aztán szépen visszaállt a 1, 5-2 órás alvásokra. Lehet, h. evés közben most picit többet alszik? A visszaaltatás nem biztos, h. célravezetõ, mert ha õ úgy érzi, h már nem álmos, akkor csak nyûglõdni fog!
A kérdező hozzászólása: Ezt az evés közbeni alvást hogy' érted?


Egy-két napja elkezdett csípni és fájni a nemiszervem belső része illetve érintésre a külső rész is nagyon fáj, kifejezetten szeretkezés közben. Pontosan nem tudom mi lehet a baj. Mit javasoltok?

Már tegnap óta érzékeny a nemiszervem, néha olyan érzésem van ülés közben mintha tüskében ülnék. Szeretkezés közben is fáj, már akkor is, amikor még alig hatol belém a párom. Vizelés közben is csíp, elég érzékeny kívül és belül is. Mi lehet ez, vannak tapasztalataitok? Mit javasoltok? Köszi előre is! N

Legjobb válasz: Pl gomba, de más is lehet. Én nõgyógyászt javasolnék. Hol fáj a nemi szerved? Kívül vagy belül?

Pl gomba, de más is lehet. Én nõgyógyászt javasolnék. Hol fáj a nemi szerved? Kívül vagy belül?
A kérdező hozzászólása: Mindkét részen fáj, de kívül jobban.
A kérdező hozzászólása: Nagy valószínûséggel hüvelygombám van, Canesten Kombit használok tegnap óta. Tudtok valami otthoni módszer, amivel még tudnám enyhíteni a fájdalmat?
Ennyire fáj??? Hû. Ennyire nem kéne. Ha 2-3 napon belül nem enyhül, menj nõgyógyászhoz. Lehet hogy valami más akkor. Óvszert hasznàltok mindig? Baràtodnak semmi baja?

Nem tudok belsővel rúgni illetve pontosan passzolni. Nagy baj ez? Meg kéne tanulnom "normálisan" passzolni? Más is van ezzel így?

Nem tudok bels?vel rúgni illetve pontosan passzolni. L?ni a láb fels? részével szoktam, jól is megy, passzolni meg nem a hüvelykujjam "tövéb?l" szoktam hanem inkább az alatt lév? résszel. Végülis eddig nem foglalkoztam vele, mert elég pontos így is, csak észrevettem, hogy a többiek nem így csinálják. :S Nagy baj ez? Meg kéne tanulnom "normálisan" passzolni? Más is van ezzel így?

Legjobb válasz: örülj, hogy te különbözöl, de ugyanolyan hatékony vagy mégis.

örülj, hogy te különbözöl, de ugyanolyan hatékony vagy mégis.
szerintem belsõvel a legegyszerubb és a legpontosabb, de ha neked megy úgy is akkor nincs vele gond :)
én úgy tanultam meg régen, hogy sokat gyakoroltam.. volt egy fal, azon egy illesztés (csík) és azt próbáltam eltalálni, egyre messzebbrõl.. gyakorlás kérdése.
Nézd! Ha nem tudsz belsõvel rúgni, akkor úgysem hiszem, hogy olyan magas szinten focizol, a haverokkal, vagy egy gyengébb iskolai meccsen meg úgyis mindegy.
A kérdező hozzászólása: igen csak hobbiból focizom de akkor is..
Mielõbbi jobbulást/gyógyulást/javulást szoktunk kívánni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!