Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj, nem iszok sok (5 db)

Nagy baj, hogy nem iszok sok folyadékot?

Nagyon hányingerem van t?le. (nem hányok)

Legjobb válasz: ha a terhesség elején van, akkor nem hiszem hogy nagy baj lenne... amitöl hányingered van... azt jó kerülni :)

ha a terhesség elején van, akkor nem hiszem hogy nagy baj lenne... amitöl hányingered van... azt jó kerülni :)
Pdig inni azért kellene. Képzeld el, hogy egy nem várandós ember napi folyadék igénye 1.5-2 liter víz. Na ehhez képest most te ketten vagy. Ha tudsz igyál amennyit éppen bírsz. Mert ki fogsz száradni is az veszélyes a babára nézve is.
Igen, nagy baj! Igyál sokszor keveset vagy próbáld ki a citromos vizet jó hidegen, de igyál lehetõleg legalább 2 liter folyadékot egy nap! Így melegben különösen fontos, de ha babát vár valaki, pláne.
Ugyanez volt a problémám, mindig hányingerem lett, de a szénsavas víz lett az én gyógymódom, mert büfiztetett.

Az apám azt hiszem alkoholista, minden nap iszik nem túl keveset és nem túl sokat, ez igy elég nagy baj, de az mégnagyobb hogy néha bevadul és nagyon agresszív édesanyámmal. Tudnék valahogy változtantni rajta?

megveri, üti , csapkod , asztalt lever, nagyon dúrva, én nem tudok mi tév? lenni, megmondtam neki hogy ha komolyabb baja lesz az anyukámanak nem t?röm el, ami azt jelenti hogy feljelentem, de ezt mondom én nem tudnám a saját apámat feljelenteni, nem tudom mitév? legyek, hogyan tudnám leállítani az egészet, nagyon kékészít.

Legjobb válasz: vagy feljelented, vagy elvered. vagy tûrsz tovább. nem nagyon lehet mit csinálni. Amíg nem bánt ténylegesen valakit, vagy nem szedi ízekre a lakást, addig nem nagyon lehet tenni ellene semmit.

vagy feljelented, vagy elvered. vagy tûrsz tovább. nem nagyon lehet mit csinálni. Amíg nem bánt ténylegesen valakit, vagy nem szedi ízekre a lakást, addig nem nagyon lehet tenni ellene semmit.
Mondd meg az anyukádnak, ha váláson töri a fejét, mert esetleg fél...akkor te mellette vagy és támogatod. Lehet hogy már csak miattad akarnak együtt maradni. Senkinek nem kell így élni mint az anyukádnak..beszélj vele, hogy tisztábban lásd mire gyanakszol..és ha esetleg durvul a helyzet, be kell látno, hogy anyukádnak lehet jobb lenne külön. A feljelentés pedig felesleges fenyegetõzés, mert ugye tudjuk, hogy amíg nincs vér, nem is tesznek semmit, mert apukádnak addig teljes joga van a lakáshoz..legfeljebb annyiit érnél el, ha még nem vagy 18 éves elhelyeznének tõlüktávol, esetleg egy intézetbe, mert az onnantól, hogy feljelentéés érkezik a gyámügyre is tartozik.
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok, voltr vér már elég, nem akarnak válni, szeretik egymást csak apámnak elborúl az egya részegen, nem tudom mit tegyek
A barátom apja addig verte az anyját amíg a fiai akkorák nem lettek hogy õk fogták le és egy kicsit helyre tették(csak annyira hogy érezze õ húzná a rövidebbet).Azóta szent a béke.Ha szeretik egymást akkor beszélni kéne apád fejével hogy ez így nem megy tovább és ha nem változtat elveszít téged meg az anyukádat is (muszály valahogy hatni rá)
A kérdező hozzászólása: A testvérem fiú már 25éves de õt nem nagyon érdekli, mondtam már apámnak de nem lehet beszélni vele, talán esetleg ha elvonókúrára mene vagy magátol leállna akkor esteleg melhetene oldani de nem tudom h hogy vehetném rá
Már nem azért, tudom h nem lehet könnyû, de én még annak se tûrném, hogy ha verjen, akit halálosan szeretek. Apukádból ezt az alkohol hozza ki, tehát bármit is tesztek, amíg iszik nem fog változni semmi. Anyukádnak öntsd ki a szíved, és ha maga miatt nem is , miattad lehet h lépne vmit. Véleményem szerint költözzetek el rokonhoz, v egy bizalmashoz, h apukád is tudjon 'gondolkodni'
Mondj az apádnak pl ilyeneket, hogy: nagyon összement a szemedbe, meg ilyesmi, hátha a fejéhez kap.
Midenképpen segítened kell!Apukád nyugodtan csinálja, mert tûritek!Szerintem vannak nagyszülõk, próbáld elmondani nekik!Gondold el történik valami tragikus veletek és te hibásnak fogod magad érezni mert nem cselekedtél!Anyukáddal is beszél, kerlek ne enged, hogy megalázza a részeges apád, mindenkinek van önbecsülése.Így a Te életed is tönkremegy, véd meg az az asszonyt aki a legdrágább neked az édesanyádat!Szeretettel gondolok rátok!
hát akkor ez szívás az én szüleim nem veszekednek sose és apám 73000 ft keres havonta anyám meg 80000 ft-ot bibibí

37 hetes leszek és nagyon elkezdett vízesedni a lábam! Baj lehet? Pedig nem igazán iszok sok folyadékot.

Legjobb válasz: hát az tök jó mert a Védõnõ azt mondta hogy napi 1l 1és fél l igyak

A kérdező hozzászólása: hát az tök jó mert a Védõnõ azt mondta hogy napi 1l 1és fél l igyak
Pont SOK folyadékot kellene innod!! Polcold fel a lábad, pihenj sokat, ne egyél semmilyen sós ételt, és igyál nagyon nagyon sokat!!!
Nekem is ez volt, pont, hogy soakt kell inni! Pocold fel a lábad, és pihenj sokat-sokat!
az Igyál sokat, 2-2, 5 liter folyadék naponta
Én is nagyon vizesedtem, csak a gyógyipapucsot tudtam felherõltetni a lábamra, azt is maxra kiengedve. És igen, tényleg sokat kell inni. Pócold fel a lábadat amikor csak tudod. Semmi gond nem lesz, ha nincs fehérje a vizeletedben, és a vérnyomásod is rendben van. Rossz hír viszont, hogy csak a szülés után fog leapadni a lábad. Nekem szülés után 5 hét kellett ehhez.


Ugye nem baj, ha nagyon sokat iszok?

Mondják is mindenhol,hogy most a nagy melegbe sokat kell inni,hát nekem ezzel nincs is gondom...

Legjobb válasz: dehogy baj, sõt, legalább jót tesz a vesédnek. a felesleget meg kipisiled.

dehogy baj, sõt, legalább jót tesz a vesédnek. a felesleget meg kipisiled.
3-4 liter nem olyan sok. A fölösleg úgyis távozik, szóval nincs gond. Ha keveset innál, az sokkal rosszabb lenne.
Nem. Ilyen melegbe én is inkább iszom és kevesebbet eszem. Ha nem kólát meg társait iszod vagy max 1-2 pohárral és inkább vizet meg gyümilét tolsz, az teljesen jó.
Nem baj, csak ilyenkor fokozattan ügyelj, hogy valamilyen vitamint és étrendkiegészítõt is egyél, meg sót, mert hiába iszol sok vizet, felhigul a véred és a szervezet meg csak izzadja ki az ásványi anyagokat is.
Csak az árt meg ha keveset iszol. Szebb lesz a bõröd, nem lesz gond a veséddel és nem kell attól félned hogy kiszáradsz vagy rosszul leszel a melegben. A te példádat kellene követnem.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Figyelek majd a vitamin és sóbevitelre is:) Utolsó: hajrá!Amúgy régen én is keveset ittam, de rászoktattam magam.Mindig bevittem egy 1, 5l-es vizet a szobába és ott volt mellettem így láttam és ittam.Eleinte egy ilyen suliidõbe 2napig tartott, tavasszal már kevés is volt egy délutánra ennyi víz:) _Most meg szinte folyamatosan innék.:D

Nem baj, hogy nagyon sok citromot eszem? Nagyon kivanom es nem birok ellenallni! Sokszor 1 pohar vizbe is belekarikazok egy par szeletet es egesz nap azt iszom! Nem arthat? 12 hetes vagyok

Legjobb válasz: A szervezet mindig azt kívánja, amire szüksége van! Ne aggódj, nem árthat, egyébként is tele van vitaminnal! :)

A szervezet mindig azt kívánja, amire szüksége van! Ne aggódj, nem árthat, egyébként is tele van vitaminnal! :)
Nem árt. Sõt.Én is ngyon sokat eszem(34 hetes vagyok), meg citromlevet szoktam inni még mellé.Nagyon egészséges, és lugosít.Olvass utánna a neten.
Egyáltalán nem árt, sõt! Én az elsõ 12 héten állandóan rókáztam, egyedül a citromos ásványvíz maradt meg bennem, és ezt kívántam is. Lehet, hogy ennek köszönhetem, hogy semmi gondunk nem lett, nem akart a doki se kórházba utalni, mert nem állt fenn a veszélye a kiszáradásnak és a citromban sok vitamin is van. Amúgy pedig hallgass a testedre, tudja jól, mire van szükséged. Boldog babavárást! 25 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!