Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj, minden (442 db)

Nagy baj? Minden reggel iszom pici kávét, sok tejjel? És csak kólát tudom meginni mert állandóan rosszul vagyok. Kb 4dl-t már megittam ma?

mást nem tok inni mert ha olyan amit nem kivánok egyb?l hányingerem lesz..

Legjobb válasz: Én is ittam kólát, a terhesség vége felé kívántam nagyon. Semmi bajunk nem lett ettõl (sem).

Én is ittam kólát, a terhesség vége felé kívántam nagyon. Semmi bajunk nem lett ettõl (sem).
Mindannyian nagyon ügyesen biztatjátok a kérdés íróját a kóla ivásra, és persze ezzel nyugtatjátok saját magatokat is! A kólában található foszforsav bontja a csontokat, fogakat, természetesen a babáét is, nemcsak a sajátotokat! Én is ismerem a kívánósságot és a 20 hétig tartó hányingert is, kétszer már átéltem, nemcsak okos tanácsokat osztogatok. Sok sikert a további romboláshoz!
Kávé nem baj, akár kettõt is ihatsz. Kóla nekem is jól esett, mikor égett a gyomrom. Én azt mondom, bár lehet itt nekem fognak esni páran, hogyha azt kívánod, és attól nem vagy rosszul, akkor igyál kólát. Pár hét múlva valószínû úgysem azt fogod már kívánni, hanem mondjuk a narancslevet. Jó babavárást.
Szerintem is nyugdodtan ihatsz, ha kívánod, biztos, nem baj. Én személy szerint nem iszom kólát, mert egészségtelen nagyon (a kávénál is rosszabb), terhességem elõtt is kerültem a hasonló üdítõket. Kávét ittam, de a terhességem alatt eddig (29. hét) talán párszor csak, mert szintén nem túl egészséges, bár mindenki szerint nyugodtan lehet inni. Inkább kibírom, annyira nem nehéz. Amúgy is magasabb lett most a koleszterin szintem, és a kávéval csak rosszabb lenne.
Azt igyál, amit kívánsz. Ilyenkor örül az ember, ha valamit jóízûen le tud nyelni. Én a terhesség elején, a hányós idõszakomban a füstölt kolbászt, a Brie sajtot és a gumicukrot bírtam megenni (amiket amúgy soha nem kívánok ...), illetve a kólát meg a Fantát meginni. Én, az egészséges táplálkozás nagy híve ...
Én is ittam végig. Terhesség elõtt 3-4 havonta egyszer ittam meg 1-1 pohárral, és elég volt, viszont terhesség alatt folyamatosan azt kívántam, valamint a szénsavas narancsot, meg a gyömbért, hallagattam is eleget, h hasfájós lesz a baba, nem tesz jót, stb, láss csodát, a hasfájás hidegfrontnál jött elõ mindig, egyébként azt se tudtam milyen egy hasfájós baba, és makk egészséges a drágám:) 7, 5 hós kisfiú anyukája
Én iszok kávét, és kólát is.A kólát világ életemben UTÁLTAM!Terhesen meg megveszek érte :) vettem zero-t az koffeinmentes, gyomromat nem bántja, két-három naponta iszok egy pohárral.Egészségedre neked is.
Bocsánat, kedves Utolsó, de nem értek egyet. Nem, Te nem ismered sem a kívánósságot, sem az igazi hányingert, ha nem érted, mirõl írogatunk! Tudod, amikor el kellett döntenem, hogy eltöltök még egy vagy két hetet infúzión, öklendezve, a semmit is kihányva, vagy iszom az egyetlen "folyadékot", ami megmarad bennem, a colát akkor én az utóbbi mellett döntöttem ... A doki is örült, hogy végre, valami ... Az pedig nem igaz, hogy a cola a baba csontjait rombolja, maximum az enyéimet, de talán még azt sem, mivel nem szándékozom mostantól hátralévõ életemben colán élni. A muszáj nagy Úr! És nyilván, a gyerekemet én sem colával fogom itatni, márpedig ha valahol "káros" a colafogyasztás, az a gyerekkor!
Én sem értek egyet.Ilyen alapon zárjuk gumiszobába a terhes nõket, mert lassan semmit sem lehet már enni, inni, csinálni.

Nagy baj, ha azt mondja a dokim, hogy a magzat 2 héttel nagyobb, mint amekkorának kell lennie? Nagyon félek! Tapasztalatok?

26+4 napos kismama vok.Els? babánkat várjuk.

Legjobb válasz: Szia! "Nagy baj" , komolyan azt hittem ennél azért nagyobb lesz.... 1. babámat két héttel nagyobbnak mutatta mindig az uh, mint ahogy a doki számolgatta. Mondogatta, h azóta vannak a gondok mióta az uh "divatba jött", de szerintem simán elszámolta a heteket, de nem fog már égni elõttem ugye.... Küldjön el persze, minden vizsgálatra, de ha az elsõ cukrod is jó lett,a genetikai uh is oké...Akkor túl nagy baj nem lehet....

Szia! "Nagy baj" , komolyan azt hittem ennél azért nagyobb lesz.... 1. babámat két héttel nagyobbnak mutatta mindig az uh, mint ahogy a doki számolgatta. Mondogatta, h azóta vannak a gondok mióta az uh "divatba jött", de szerintem simán elszámolta a heteket, de nem fog már égni elõttem ugye.... Küldjön el persze, minden vizsgálatra, de ha az elsõ cukrod is jó lett, a genetikai uh is oké...Akkor túl nagy baj nem lehet....
Semmiképpen ne aggódj. Az én lányom MINDEN uh-on nagyobb volt, mint "kellene", aztán a 38.heti-n meg 2 héttel kisebb... Végül 3100 grammal, 56 cm-el született... A babádnak semmi baja az égvilágon.
Nyugodj meg ez nem baj. Nálunk is mindig 2 héttel nagyobbnak mérték. Nem volt belõle semmi gond. Két hete született meg a kisfiam végül 4400 grammal és 56 centivel. Bár azt hozzátenném, hogy a 36 heti Uh-on azt mondták nem lesz nagy súlyú és nagy baba. Végül nem jött be. :)
Jaj ne aggódj Te kis "butus":) Ennél nagyobb bajotok ne legyen:) Elsõ babám lombikbaba, na ha valakinél, akkor nála pontosan lehetett tudni a fogantatást, mégis 3 különbözõ dátum volt megadva a szülés idõpontjának, össze-vissza variáltak, egyszer nagyobb, egyszer kisebb. Betöltött 41. héten még bent volt a lányom a pocakban, mondom ez már túlhordás a javából, állították, hogy á dehogy, biztos csak el vagyok számolva. Elszámolva? Lombiknál? Ahol még a fogantatás pontos órája is ismeretes?:) Kész vicc volt. Most spontán várom a kisöcsit, 32. heti uh-n két héttel nagyobbra mérték mint a mensi alapján kellene lennie, de tuti nem fogant korábban, a ciklus 18. napján fogant. Az én dokim annyit mondott, szép nagy baba lesz:) A Tied is szép nagy baba lesz, de az is lehet, hogy ha holnap elmennél újra uh-ra akkor már korának megfelelõnek, netalántán kisebbnek mérnék, szóval erre ne adj semmit! Lényeg, hogy egészséges! Boldog babavárást!
Szia! én pontosan tudom mikor csináltuk a kicsilányom, ahhoz képest végig 3 héttel nagyobbnak mutatta, emiatt az afp is alacsony, gen. uh, hercehurca, hiába mondtam, hogy még nincs is akkora az a baba (mármint idõben), le se tojták. De semmi baja, az elsõvel meg összevissza dobálták a heteket az uh alpján, 4(!) idõpontom volt szülésre... mindig kérdezgették egymást, hogy akkor most mi alapján? és most melyik a jó?? (Soxor fingjuk sincs és nem is érdekli õket, meg az sem, hogy a kismama meg belezakkan az aggodalomba...) Szóval nyugodj meg, semmi baj sincs, sajnos ez már csak így megy... 2lányosAnyuka
Nem baj! nyugodj meg! Valakinek meg két héttel kisebb. Örülj neki, mert így hamarabb fog megszületni, mint ahogy arra számítottatok. :) 27+3 hkm
Szia! Ne aggódj, nincs semmi baj!Nyugodj meg!Azért nagyobb mert a baba kb 2 héttel elöbb fogant!Én most 31 hetes vagyok és a babám kb 33 hetes!Szóval nekem is 2 héttel nagyobb!De ez nem baj!Nyugi!OK???
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm a kedves, megnyugtató válaszokat! Kicsit megnyugodtam, ahogy olvasom itt az üzeneteket. Szép napot mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nagyon félek, mert ugye elsõ baba és nagyon megijesztett a doki... Aki tud minél több kismami írjon, hogy ne idegeskedjek... Kösziii
Kedves négyes hozzászóló, nálunk a 40 hétre született a kisfiam, azért nem születnek elõbb, mert nagynak mérik Õket. Ennek semmi köze a szüléshez. Utolsó voltam. :)
Nekem is azt mondták az ultrahangon hogy óriási a babám, azonnal hagyjam abba a terhesvitamin szedését. 40+1 napra szültem, 2750 gr.és 48 cm lett. Hûûû, de óriás lett:)

15 éves múltam és még mindig nem jött meg! Egyszer egy erõsebb barnás folyás volt, ami már szinte tuti hogy a menszesz elõjele, de ez már több mint egy hónapja volt! Ez nagy baj, ugye? !

Azóta semmi. Nagyon aggódok,mert nagyon szégyellem,és félek hogy e miatt úgymond nem vagyok egészséges sem. Nagyon félek,a kiborulás szélén állok. Valaki segítsen!

Legjobb válasz: Ugyan már, ez még nem jelenti azt, hogy bajod van:D Egyszerûen késõbb érsz, ennyi. Ha amúgy a fejlõdésed elindult (nõ a melled, szõrösödsz), akkor nagy baj nincs.

Ugyan már, ez még nem jelenti azt, hogy bajod van:D Egyszerûen késõbb érsz, ennyi. Ha amúgy a fejlõdésed elindult (nõ a melled, szõrösödsz), akkor nagy baj nincs.
Tankönyvileg max. 16 évesen kellene megjönnie. Ne idegeskedj, hanem szépen menj el orvoshoz, meg fog nyugtatni.
A kérdező hozzászólása: Igen, már erõsen szõrösödöm, viszont a melleim még így is elég kicsik, viszont ez annyira nem zavar! nagyon megnyugtattatok, köszönöm!:)
Protokoll szerint 18 évesen kellene megjönnie, a gyakorlat már 17 éves korban teszi ajánlottá az orvos felkeresését ha addig nem jönne meg. Szóval ne izgulj, nincs semmi baj!
17 éves korodig normális orvos sem csinál semmit. A lelkiismeretlenebb, hormonális gyógyszert - esetleg fog.gátlót szedetne veled.
A kérdező hozzászólása: ma megjött!!! nagyon örülök neki!:D köszönöm mindenkinek!:)
Gratulálok és üdvözöllek a "nagylányok" klubjában!

Az nagy baj ha a gravidat nem mindig ugyanabban az időben veszem be? néha nagyon hanyingerem van és nem birom bevenni varok vele 2-3orat ez probléma?

Legjobb válasz: Ha rosszul vagy tõle, válts terhesvitamint, minek szenvedsz vele? Én az Elevittel voltam így, váltottam a Hipp Natalra, és azóta nincs semmi bajom! És a fogamzásgátlót sem órára pontosan kell bevenni, mint ahogy a terhesvitamint sem. Ha este veszed be, az lehet 8 óra is, de ha éjfélkor, akkor sem lesz semmi baj. .)

Ha rosszul vagy tõle, válts terhesvitamint, minek szenvedsz vele? Én az Elevittel voltam így, váltottam a Hipp Natalra, és azóta nincs semmi bajom! És a fogamzásgátlót sem órára pontosan kell bevenni, mint ahogy a terhesvitamint sem. Ha este veszed be, az lehet 8 óra is, de ha éjfélkor, akkor sem lesz semmi baj. .)
A Gravida nem fogamzásgátló, hanem terhesvitamin, tehát nem baj, ha más idõpontokban veszed be. :)
Ugye most ezt nem komolyan kérded? Már miért lenne baj?
A kérdező hozzászólása: én is igy gondoltam, hogy a vitamint nem kell ugyanabban az idõben bevenni de adobozon azt irja hogy lehetõleg mindig u.abban az idõben vegyük be.Na ezért a hülye kérdés:) üdv 8heteske
Én is a Gravidát szedted és rosszul is voltam tõle néha. Rájöttem hogy mindig evés után kell bevennem akkor nem leszek rosszul.Probáld ki! 3 hónapos kisbaba anyukája

YouTube probléma. A lejátszással nincs nagy baj. Csak 1-2 videóval (szaggat és akadozik). A betöltéssel már nagyobb a bajom. Nagyon lassú. Amikor leállítom a lejátsz. Nem tölt tovább úgy mint régen. Nem tudom mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Próbáld ki a YouTube HTML5 videolejátszót. http://www.youtube.com/html5 Azonnal érezni fogod a változást. Néhány videót nem támogat, azzal továbbra is az Adobe Flash Player fog küszködni. Ezt a különbséget is fogod látni.

Próbáld ki a YouTube HTML5 videolejátszót. http://www.youtube.com/html5 Azonnal érezni fogod a változást. Néhány videót nem támogat, azzal továbbra is az Adobe Flash Player fog küszködni. Ezt a különbséget is fogod látni.

5hete szültem spontán. Tegnap szeretkeztünk óvatosan a párommal. Minden rendben volt, de most este elkezdtem egy kicsi vérezni. Nagy bajom lehet? Megijedtem!

Legjobb válasz: A hat hét nem véletlenül hat hét. A méhlepény helyén egy hatalmas seb keletkezik. Nagy bajod nem lehet maximum kapsz egy jó kis fertõzést aminek viselni kell a következményeit ha már ennyire nem bírtatok magatokkal. Nem hiszem hogy ennyire nem lehet ezt betartani. Én egész terhesség elejétõl szülés után három hónapig elvoltam tiltva a házsélettõl és még mind a ketten élünk a párommal. Kibírtuk mert muszály volt.....

A hat hét nem véletlenül hat hét. A méhlepény helyén egy hatalmas seb keletkezik. Nagy bajod nem lehet maximum kapsz egy jó kis fertõzést aminek viselni kell a következményeit ha már ennyire nem bírtatok magatokkal. Nem hiszem hogy ennyire nem lehet ezt betartani. Én egész terhesség elejétõl szülés után három hónapig elvoltam tiltva a házsélettõl és még mind a ketten élünk a párommal. Kibírtuk mert muszály volt.....
ha ovszerel védekeztek akor 0%az esélye a fertõzésre. amugy is 6 hét után is elõfordulhat hogy vérzel utána, nem tudom miért baj az (elöttem szólónak) ha egy pár megkivánja egymást és nem birnak az érzelmeivel... én 3hétel szülés után együtt voltam a párommal. semmi bajom
szia! nem hiszem, hogy nagy bajod lett, csak most -és még egy ideig- kicsit érzékenyebbek ott a dolgok. viszont, ha erõsödik a vérzés és piros színû, jobb, ha hamarabb látogatod meg a dokit, mint a jövõ hét. nekem a nõdokim azt mondta, õ és a felesége már 4 hét után egymásnak estek :)
Elsõ vagyok. Azért mert megírom a véleményemet ami adott esetben nem az mint amit olvasni akar(tok) még nem kell lepontozni. Amit írtam az orvosilag indokolt. Ha meg már megtette az illetõ akkor vállalja a következményeit mert elõbb kellett volna gondolkodni. És mint írtam is nem hiszem hogy ne lehetne kibírni az egészsége érdekében valakinek a sexnélküli napokat. Lesz még rá bõven idõ utána is. És akkor most újra le lehet pontozni csak hogy örüljetek. Akkor sem vagyok hajlandó azt írni hogy igen persze jól tetted és persze nem lesz semmi bajod. Mert ugye ha ezt írnám az ellenkezne a véleményemmel viszont tuti 100% lenne a hasznos válaszom. Õ kérdezett én meg válaszoltam õszintén és nem hiszem hogy ez baj lenne....
Nem az volt a baj h leirtad a velemenyedet, hanem AMILYEN hangnembe es stilusba tetted.Szerintem is jo amugy megvarni a hat hetet, de ez teljesen alkat fuggo.Ettol meg nem kell a masikat lehurrogni.

Van egy csaj aki nekem nagyon bejön. Mind külsőleg, mind belsőleg. Csak az a baj, hogy ő az (egyik) legszebb lány, így nemtudom bejöhetnék-e neki. Az osztálykiránduláson jól kijöttünk egymással. Elhívjam valahova?

Sokak szerint bunkó és k***a. De én nem látom ennek értelmét, mert végtelenül kedves lány. Eddig 1 pasija volt, álítólag azért mentek szét, mert nem tudtak mir?l beszélgetni. Ja és mindketten 15 évesek vagyunk. És ha elhívnám az rossz ötlet, ha csak sétálgatnánk és nem vinném el valahova?

Legjobb válasz: Hívd csak el nyugodtan! Nem baj, ha nem konkrét "randihelyre" hívod, mondjuk moziba vagy étterembe, elég ha csak sétálgattok, és közben beültök egy kávézóba dumcsizni. Ne gondold, hogy "túl szép" hozzád! Én is így voltam egy sráccal, õ is éppen azért nem kezdeményezett éveken át, mert magát nagyon alulértékelte és a "szépségem" miatt nem mert elhívni randizni. Aztán lemaradtunk egymásról, most mindketten bánjuk az elvesztegetett éveket... Szóval csak bátran, ha már a kiránduláson jót beszélgettetek, akkor most is menni fog :) A többiek véleményével (akik leszólják), pedig tényleg ne foglalkozz, a lényeg hogy te angyalnak lásd :)

Hívd csak el nyugodtan! Nem baj, ha nem konkrét "randihelyre" hívod, mondjuk moziba vagy étterembe, elég ha csak sétálgattok, és közben beültök egy kávézóba dumcsizni. Ne gondold, hogy "túl szép" hozzád! Én is így voltam egy sráccal, õ is éppen azért nem kezdeményezett éveken át, mert magát nagyon alulértékelte és a "szépségem" miatt nem mert elhívni randizni. Aztán lemaradtunk egymásról, most mindketten bánjuk az elvesztegetett éveket... Szóval csak bátran, ha már a kiránduláson jót beszélgettetek, akkor most is menni fog :) A többiek véleményével (akik leszólják), pedig tényleg ne foglalkozz, a lényeg hogy te angyalnak lásd :)
osztálykiránduláson? tehát osztálytársak vagytok? csak annyit mondok hogy én ezzel egyszer nagyon megszívtam hogy osztálytárssal jöttem össze...
Azzal meg ne foglalkozz, ha azt mondják rá, hogy bunkó és ku . va, mert gondolom ezt csajok mondják, és akkor ez irigységbõl fakad, ha azt mondod, hogy nagyon szép. Hívd el bátran!
A kérdező hozzászólása: Évfolyamtársak vagyunk. A fiúk mondják rá.
Attól még hogy szép attól még õ is nõböl van és az pont ugyan olyan mintha egy kevésbé szebb lányt hívnál el

Az nagy baj ha 2 hónapos babámnak nem ugyanolyan márkájú cumit használok mint cumisüveget?

A cumisüvegje Nuk, de a cumija Mam.

Legjobb válasz: Már miért lenne baj? Ez kb olyan, hogy nem baj ha a bodyja Next, a rugija meg H&M? Persze hogy nem baj.

Már miért lenne baj? Ez kb olyan, hogy nem baj ha a bodyja Next, a rugija meg H&M? Persze hogy nem baj.
szerintem baj. ha véletlenül elolvassa, biztos kitör otthon a balhé!

Egy ideje nagyon fáj/szúr a hasam, és mindig a jobb oldala, félek, hogy valami nagy baj lehet. Azon gondolkoztam, hogy fájhat-e azért, hogy belül, pl petefészekben, esetleg méhben vmi nagy baj van?

Legjobb válasz: Inkább petefészek, de ez simán lehet vakbélgyulladás is, vagy esetleg elakadt vesekõ. Sürgõsen fordulj orvoshoz. (Lehetõleg ma, ügyeletre!)

Inkább petefészek, de ez simán lehet vakbélgyulladás is, vagy esetleg elakadt vesekõ. Sürgõsen fordulj orvoshoz. (Lehetõleg ma, ügyeletre!)
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok, nem hiszem, hogy vesekövem lenne, de azért köszönöm a kommentet :)
Nekem 18 évesen volt elõször vesekövem, ne hidd, hogy nem lehet.

Nagy baj ha a húgomat, aki még meg sem született már most jobban szeretem mint az anyámat?

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Amúgy nem baj... én 10 éves voltam,amikor a húgom született. õt jobban szerettem,mint az anyámat... de most már mind a kettõtõl falra mászok :D

Hány éves vagy? Amúgy nem baj... én 10 éves voltam, amikor a húgom született. õt jobban szerettem, mint az anyámat... de most már mind a kettõtõl falra mászok :D
Szerintem nem szereted jobban, csak máshogy. És mivel a húgod iránti érzelem most friss és új, ezért érzed úgy, hogy jobban szereted.
Szerintem egyáltalán nem baj és jó Neked hogy így érzel. Mármint hogy szereted és várod a húgod. Én 13 voltam mikor született, én nagyon nem örültem. Bár most már el sem tudnám képzelni, hogy nincs. Most már én is jobban szeretem õt mint az anyámat. 20/L
Nem, ez úgyis megváltozik, ha megszületett és 5 éjszakát nem alszol miatta
Szerintem teljesen normális! Biztosan nagyon örülsz a húgod érkezésének, és emiatt van :) Irigyellek! Én is szerettem volna egy hugit, de sajna nem jött össze..:)
Nem.
Ez azért van, mert annyira, de annyira szereted azt a kis magzatot, vagy mert nem bírod elviselni anyukádat??
Nem, ez normális - tudat alatt anyádat hibáztatod, amiért összehozott még egy gyereket, akivel majd osztoznod kell rajta, a figyelmén és a szeretetén, ugyanakkor pontosan tudod, hogy nem a leendõ testvéred tehet arról, hogy meg fog születni, így õt nem is gyûlölheted a létezéséért.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!