Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj, csak az egyik oldalra (4 db)

Nagy baj, ha csak az egyik oldalra fordított fejjel alszik a babám?

Hiába fordítom, visszafordul.. 2 hónapos

Legjobb válasz: Szia! Jobb, ha mindkét oldalára forgatod a fejecskéjét, hogy szimmetrikus legyen a koponyája. A legjobbakat! 19 hetes kismami

Szia! Jobb, ha mindkét oldalára forgatod a fejecskéjét, hogy szimmetrikus legyen a koponyája. A legjobbakat! 19 hetes kismami
Nekem is midíg visszafordította a fejét a lányom.Többször igazítsd. Szép babázást.
Az én babám is ezt csinálta, de csúnyán el tudják feküdni a fejecskéjüket és nem akartam, hogy deformálódjon a buksija, úgyhogy az oldalán fektettem. Õ szeretett is az oldalán aludni, magától is oda fordult. A háta mögé tettem egy párnát, így nem tudott vissza dõlni, minden szopi után váltogatva tettem le aludni.
Nálunk un. ferdenyakkal született (volt egy kis csomó a nyakán, ami csak tapintással volt érezhetõ), ezért nem fordította balra a fejecséjét. Ezt azóta Dévényes masszázzsal helyrehozták, most már mind két oldalra fordítja. Nálatok nincs nyakprobléma? Mindenképp próbáld átfordítani a fejét. Adrimami
A kérdező hozzászólása: Van egy kis gümõ, érzek valamit a füle alatt, amelyik oldalán nem alszik.. de fordul arra, és ha ébren van, tartja azon az oldalon a fejét, csak aludni alszik a másikon. Tehát nem hinném, h fájna neki, de már amúgy is birizgálta a fantáziám az a csomócska, mi lehet, és normális-e, ????
Lehet, hogy nálatok is hasonló a probléma. Nézesd meg gyerekorvossal, ortopéd orvossal! Nálam rövid köldökzsinór miatt valószínû ferdén feküdt a baba (uh-n nem látták), plusz "rohamos" szülésem volt, ez is okozhatta!
A kérdező hozzászólása: Hoyg érted azt, h rohamos? Én is gyorsan szültem..ha erre gondolsz. És köszi, hogy válaszolgatsz!

Nem baj, hogy 6 hónapos kislányom még oldalra sem fordul? Nagyon erős kislány egyébként, de mintha nem is akarna megfordulni. Elég neki ha a kezemet megfogja, akkor már megy neki egyedül is. A fura csak az hogy a felülést már próbálgatja

Legjobb válasz: Nem baj, az én lányom egyáltalán nem forgott, nem kúszott, 10,5 hósan kezdett mászni és 14 hósan járni. A felülést az enyém is nagyon hamar próbálgatta.

Nem baj, az én lányom egyáltalán nem forgott, nem kúszott, 10, 5 hósan kezdett mászni és 14 hósan járni. A felülést az enyém is nagyon hamar próbálgatta.
mi 8 hósak vagyunk, egyszer kétszer még kb 4-5 hósan forgott de azóta egyáltalán nem, nem érdekli de már egyedül felül és felhuzza magát állásba de kuszni mászni nem akar
sztem menj el vele másik, lehetõleg vmi magánorvoshoz ahol normálisan megnézik.nekünk csontmagot mutattak anno.
miskolcon mindenkit úgy engednek el csípõvizsgálatról, hogy azt mondják neki hogy még hordja egy darabig, szerintem csak megelõzés céljából.Ha van gond akkor vissza hívnak.
A kérdező hozzászólása: köszi


Tegnaptol 1-2szer ugy ereztem mintha megkeseltek volna. Tegnap az oldalamban ereztem ezt, olyan volt mint egy gorcs csak nagyon eros szuro erzes, most meg a hatamban, hogy meg se tudtam mozdulni par masodpercig, ameg tartott. Mi lehet a bajom?

14 eves vagyok/lany. Sulyproblemam nincs, csak a szivem neha nem ver utemesen, de ezen kivul semmi bajom amirol tudnek. Nagyon faj amikor ez ramjon. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha tegnap óta akkor ez bizony infarktus is lehet!Menj orvoshoz!Nem érzel olyat hogy zsibbad/lebénul a kezed/lábad?(nem mindkét oldali,általában a bal)

Ha tegnap óta akkor ez bizony infarktus is lehet!Menj orvoshoz!Nem érzel olyat hogy zsibbad/lebénul a kezed/lábad?(nem mindkét oldali, általában a bal)
A kérdező hozzászólása: Anyukam itthon van es nagymamamek is, apukam elutazva. Koszi szepen a valaszokat; ha meg egy ilyen elofordul, orvoshoz fordulok.
a beszoruló levegõ volt ilyen bedöfött kés-érzés... bocs, ez lemaradt.
nekem kórházi altatás miatt a kulcscsontom alá szorult, és majdnem két hétig fájt... tényleg hívd fel a mentõket vagy az ügyeletet. inkább egy telefon, mint egy komolyabb baj. szüleid otthon vannak?
A kérdező hozzászólása: Koszi az eddigi valaszokat.
A kérdező hozzászólása: De ha a hatamban is volt( ott volt tobbszor), es nagyon eros; ott van esely hogy ugy beszoruljon a levego? epp hogy annyira fajjon :|
nekem sokszor volt ilyen, még ügyeletre is kerültem... ekg-t is csináltak rögtön. kaptam görcsoldót, és azt mondták, hogy valószínûleg stressztõl van. 15/L
nekem ilyenem szorulásnál volt :) úgyhogy annyira ne ijedj meg
hívjátok fel a mentõket, és telefonon érdeklõdjetek, hogy mi ez, kell-e azonnal kórházba menned. lehet, hogy csak beszorult a levegõ, de lehet komoly dolog is.
A kérdező hozzászólása: nem, nem erzek a vegtagjaimban semmit. csak a combom csipett picit, de nagyon meg vagyok ijedve.
21:12-es vagyok.. nekem úgy szokott lenni, hogy érzem elöl és hátul is, mintha egy kardot állítottak volna belém, vagy többet... :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!