Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj, csak az egyik (149 db)

A kérdező hozzászólása: Amúgy miért így nõtt meg?
Hát jó, már kezdek hozzászokni. De egy próbát megért. Amúgy a lányok minden pasilerázásnál azt mondják, hogy "aranyos vagy, de mint barát" stb? F21
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy!:) De nem, köszi:)
Igen, normális. Ezt fogd fel úgy, mint a saját szexepiledet. Ennyiben különlegesebb vagy, ennyivel nyújtasz többet a szerencsésnek, aki arrafelé járhat :P Egyébként írtad, hogy nincs pasid... Szeretnél? Ha igen, akkor légyszi küldj privátot :-) F21
A kérdező hozzászólása: Képet biztos, hogy nem fogok beilleszteni. Barátom az nincs, csak eszembe jutott, hogy nekem milyen hülyén állnak a kisajkak és gondoltam megkérdezem, hogy normális-e?:) Köszi a válaszokat! 19/L
Engem nem zavarna, ki tudnálak nyalni igy is!
KÉPET! KÉPET! de biztos lehetsz benne, hogy a barátodat nem fogja zavarni.
nemem sem szimetrikusak, és az elején engem is zavart, aztán beléptem a szexualitás világába és még egyetlen fiút sem zavart:) a párom meg egyenesen imádja ahogy kinéz a puncim:)
küldj képet :) egyébként miért lenne baj, hogy ilyen? a punci szép, a punci jó.lehet akármilyen. ha a párod szeret, akkor meg fõleg, tökmindegy :)
csak akkor lesz baj, ha ez miatt nem mered használni. :) Amúgy meg tuti hibátlan.
képet! amugy nemtom hogy baj e ha nem fáj akk nem baj
nekemis nagyobb az egyik kisajkam mint a másik, ez genetika, és nembaj :D
Nem baj. Nincs két egyforma, mindenkinek más...épp ez benne a tökéletes.
A kérdező hozzászólása: Errõl nem tudok nyilatkozni.:)

Van egy 17 éves srác, aki nagyon bejön. A baj csak az, hogy eddig csak egy barátnője volt, és akkor a csaj kezdeményezett. Lépjek én lány létemre?

van egy 17 éves srác, aki nagyon bejön :)

Legjobb válasz: Természetesen nem úgy jöttem a világra, csak mivel csajt akartam magamnak semmi más módja nem volt, csak hogy legyõzzem a félelmem és bizonytalanságom és megszerezzem amit akarok. Ennyi a történet. A kérdésben szereplõ srác nem életrevaló. Más baj nincs is vele.

Természetesen nem úgy jöttem a világra, csak mivel csajt akartam magamnak semmi más módja nem volt, csak hogy legyõzzem a félelmem és bizonytalanságom és megszerezzem amit akarok. Ennyi a történet. A kérdésben szereplõ srác nem életrevaló. Más baj nincs is vele.
Ohohohóóóó barátom, ha én most tudnám hogy te ki is vagy, félholtra vernélek...
a válasz: igen!! még ha lány is vagy, a fiú valószínû nem fog lépni, ha mégis, azt gyõzd kivárni... de legalább tudod, ha odamész hozzá, nem fog elutasítani ;)) én szurkolok
Beszéld meg vele msn-en, hogy valahol találkozzatok, és ott mond el neki, hogy bejön neked, szeretnél vele járni. Vagy akár msn-en is megmondhatod neki, bár nekem az "személytelen". Nekem is ilyesmi a helyzetem, csak én nem tudom, hogy bejövök-e neki, így inkább várok.Msn-en meg meg alig beszélünk, ha igen akkor is csak lecke miatt.
Rosszul vagyok ezektõl a nyámnyila gyerekektõl...
21.09 te biztos úgy jöttél a világra, hogy mindent tudtál, és sosem voltál bizonytalan semmiben... Ha nem tudsz normális választ neki, nem kell legalább fikázni... Szerintem a srác bátortalan, nem mer odamenni hozzád. Tedd meg az elsõ lépést, nem él már az a szabály, hogy "õ a férfi, õ kezdeményezzen"...
Kérd meg, h játszatok kérdezz feleleket cseten és egyszer csak kérdezd azt, h Összejönnél velem?:D. Ha igent ír, írd, h te is vele. ha nemet ír, egy szomorú smiley val válaszolj. Eztán már talán lép õ.. Remélem tudtam segíteni.:)

Van egy fiú aki nagyon tetszik, csak az a baj, hogy barátnőm volt pasija, és a barátnőim majdnem mind utálják, és nem szeretném ha ez a fiú elrontaná a viszonyomat barátaimmal. Õ 16 éves én meg 14. szerintetek?

fiú, lány, barát, szerelem, kapcsolat, rossz, egy, van, aki, nagyon, kicsit, tetszik, baj, barátnőm, barátnőim, barátaim, barátom, pasim, pasi, viszony,

Legjobb válasz: Kedves Wanda! Gondolkodj el azon, hogy a barátnõid vajon miért utálják ezt a pasit, és ha nem tudsz erre rájönni kérdezd meg õket. Lehet, hogy õk tudnak valamit arról a pasiról, amit te nem. Szerintem ne hamarkodd el. Már voltak olyan kérések, amiben a lány azért sírt, mert lefeküdt szûzként lefeküdt egy fiúval, de a fiú csak fogadás miatt tette. ÉS ÕT A BARÁTNÕI MÉG FIGYELMEZTETTÉK IS, HOGY A SRÁC EGY GANÉ ALAK.

Kedves Wanda! Gondolkodj el azon, hogy a barátnõid vajon miért utálják ezt a pasit, és ha nem tudsz erre rájönni kérdezd meg õket. Lehet, hogy õk tudnak valamit arról a pasiról, amit te nem. Szerintem ne hamarkodd el. Már voltak olyan kérések, amiben a lány azért sírt, mert lefeküdt szûzként lefeküdt egy fiúval, de a fiú csak fogadás miatt tette. ÉS ÕT A BARÁTNÕI MÉG FIGYELMEZTETTÉK IS, HOGY A SRÁC EGY GANÉ ALAK.
Neked délutánonként még leckét kell írni és nem randizni.
Mint ahogy 2-es mondja. Ilyen pasi tucat van. Gondolkodj el, hogy miért nem szeretik a többiek. És ne próbálj magadnak estimeséket bemesélni, hogy "õ nem olyan, mindenki rosszúl tudja, még az is aki járt vele, mert én ismerem kívûl-belûl, hiszen facebookon szoktunk chatelni" Sajnálom, de 14 évesen ha az ember belezúg valakibe simán bemeséli magának, hogy a baltás gyilkos olyan cuki és csak véletlenül ölt meg 10 embert tegnap a szemem láttára.

Én egy 14 éves fiú vagyok. Nagyon tetszik nekem egy lány aki nagyon szép. Csak az a baj hogy én szerintem nem vagyok annyira "jó pasi" hozzá. Ezt abból gondolom hogy ő is velem egykorú de 18, 19 éves barátai szoktak lenni. Segítettek?

Mi mondhatni barátok vagyunk, de én többet szeretnék tőle csak én nem merem neki ezt megmondani.Néha iskolába mellé szoktam ülni ( néha ő kéri ) és néha haza is szoktam kísérni de ennyi.. Szerintetek van nála esélyem, és ha igen akkor mit csináljak?

Legjobb válasz: beszélgess vele sokat. bókolj neki, nevess vele, ne rajta. néha "véletlenül" hozzáérhetsz, és ha zavarba jön, akkor nyert ügyed van. ha nem, akkor keress mást

beszélgess vele sokat. bókolj neki, nevess vele, ne rajta. néha "véletlenül" hozzáérhetsz, és ha zavarba jön, akkor nyert ügyed van. ha nem, akkor keress mást
mond meg neki, elvégre mégis már ismeritek egymást jó ideje!
A kérdező hozzászólása: HOnnan tudod hogy régóta ismerjük egymást??
Ha osztálytársak vagytok, ez elég egyértelmû, nem? :-)
Azt ajánlom, lassan itt a nyár, hívd el sétálni, beszélgessetek! Egy próbát megér!
hello :D nem szeretenk rossz lenni de te mibol gondolod azt hogy rossz pasi vagy?? hivd el egy filmre es ha szuletesnapja van adjal egy szal viragot neki mert azt nagyon fogja pontozni. 14/L

Nagy baj ha csak az egyik kontaktlencsét hordom pár napig?

Legjobb válasz: Akkor inkább egyet se hasznalj, mint csak az egyiket.

Akkor inkább egyet se hasznalj, mint csak az egyiket.
Szia! Ilyen nekem is volt, és bosszantó, mert csak három pár volt, de mikor ez történt, azt a párt csak hete használtam, de mindkettõt kidobtam inkább, és kibontottam a másik csomagot :( Nem mertem spórolni, mert a szememet nagyon féltem. Inkább ne használd, nem jó, ha csak egyet teszel be, zavaró! (mármint a látásban)
Elégé, mert tökreteszed a szemed - de el se tudom képzelni, hogy mire lenne jó!
Csak akkor nem baj, ha a másik szemed le van ragasztva közben.
A kérdező hozzászólása: a másik szószerint eltört pedig lágylencse és sajnos most nincs pénzem másikra
A kérdező hozzászólása: jó de csak egy van :DD
A kérdező hozzászólása: nem igen zavar de féltem a szemem :(

Pozitívat teszteltem, aminek nagyon örülök. Csak az a baj, hogy novemberben volt egy 8 hetes vetélésem. Mit tegyek, hogy kiverjem a fejemből és pozitívan álljak a dologhoz? Nagyon félek.

Rossz a pajzsmirigyem, mint utóbb kiderült. Mióta megvan a pozitív teszt egyre jobban aggódok, hogy minden rendben lesz e. A wc-re járogatok, ha kell, ha nem és attól rettegek, hogy valami baj lesz , vagy megjön. Normális ez vajon?

Legjobb válasz: Szintén zenész! Teljes mértékben igaza van elõttem szólónak. Én is rettegtem végig, és még sokszor ma sem hiszem el, hogy van egy picikém. (hétfõn lesz 8 hós). És neked, nektek is lesz. Egy év múlva már majdnem akkorák lesztek mint mi! Kitartást! És nyugodt egészséges babavárást! Ne stresszelj ez a legfontosabb!

Szintén zenész! Teljes mértékben igaza van elõttem szólónak. Én is rettegtem végig, és még sokszor ma sem hiszem el, hogy van egy picikém. (hétfõn lesz 8 hós). És neked, nektek is lesz. Egy év múlva már majdnem akkorák lesztek mint mi! Kitartást! És nyugodt egészséges babavárást! Ne stresszelj ez a legfontosabb!
Ja és ne járj annyit wc-re :) , mert magadba beszéled a "hülyeséget". Úgy menj be, hogy max:terhességi folyásod lehet :) , és az tök jó, mert ugye akkor a babóca tuti ott van! (utolsó voltam)

Van egy srác aki 2 évvel idősebb mint én és nagyon tetszik nekem. A baj csak az hogy most fog elballagni és már nem jár be mindennap a suliba, de mindeképpen elakarom neki mondani hogy mit érzek. Mi tegyek? 17/L

Első lépés a legnehezebb. Csak félek a visszautasításától, vagy hogy esetleg nem tetszem neki.Személyesen eddig nem mertem mert félénk vagyok és én még sosem kezdeményeztem pasinál.

Legjobb válasz: Beszélgettél már vele személyesen? Vagytok valamilyen kapcsolatban? Egyébként, ez a facebook-os remek ötlet. Bár, ha csak annyi közötök van egymáshoz, hogy egy iskolába jártatok, akkor tuti, hogy a köszönés után leesik neki a dolog. Ezek után meg sráca válogatja, én tuti belemennék a játékába, és játszanám a bamba pasit :D

Beszélgettél már vele személyesen? Vagytok valamilyen kapcsolatban? Egyébként, ez a facebook-os remek ötlet. Bár, ha csak annyi közötök van egymáshoz, hogy egy iskolába jártatok, akkor tuti, hogy a köszönés után leesik neki a dolog. Ezek után meg sráca válogatja, én tuti belemennék a játékába, és játszanám a bamba pasit :D
én is hasonlóan félénk vagyok, de szerintem írhatnál neki fb-n, szerintem is élõben jobb, de hát ott nehezebb, meg ha nem is látod minden nap fõleg..valami ürüggyel hogy nehéz az érettségi vagy akármi ráírsz, beszélgettek kicsit, aztán ha látod élõben, akkor már ott is tudtok beszélni :)
A kérdező hozzászólása: Még nem beszéltem vele személyesen eddig, de fb-valószínû írok neki, csak most még nemnagyon jut eszembe semmi frappáns :DDEgyébként leírjam neki h tetszik nekem vagy próbáljak elõször másról beszélni vele? csak nem ismerem ezért így nehéz! De köszönöm a segítségeteket :)
Indiában minden beszélgetést a "Hogy vagy"-gyal kezdik. Nincs kivétel az õsi hagyományok szerint :D Javaslom én is, vagy a "hogy sikerült az érettségi?" "Mire adtad be?" ilyesmik. :)
szerintem elõször csak beszélgess vele, majd ha kicsit összemelegedtek akkor mondd el neki :) elriaszthatod ha túl korán teszed
A kérdező hozzászólása: Tegnap bejelöltem facen este és visszajelölt de csak reggel láttam... Legalább jó jel hogy talán emlékszik rám :DD Majd akkor ha egyszer fennt leszünk mindketten akkor ráírok :)

Van a suliban egy srác aki nagyon tetszik. Csak az a baj hogy nagyon félénk vagyok hgy bevaljam neki. Mit tegyek?

Hogy adjam tudtára hogy tetszik nekem? És hogy tudjam meg hogy egyáltalán bejövök-e neki? 15/L

Legjobb válasz: Próbálj közeledni felé, szemezz vele.

Próbálj közeledni felé, szemezz vele.
Testbeszéd?!
Le kell küzdeni a félelmeket!
Szemezés.
A kérdező hozzászólása: És ha idiótának tart?Amúgy õ 2hónappal öregebb nálam és magasabb vagyok õle.Ez gáz?
Miért tartani idiótának, amúgy nem gáz.
nem gáz, közeledj felé
Tudd meg mi érdekli és beszélgess vele arról. Ne támadd le vagy ilyesmi, csak merj odamenni, azt díjazni fogja. Olyat pedig soha ne mondj, hogy "hello, tetszel, én is neked?", mert ha esetleg tetszel is neki, akkor is úgy berezel, hogy inkább kicikiz/kiröhög. Ha pedig nem, akkor azért teszi ugyanezt. Ismerkedj! Haverkodj! Ez az elsõ lépés, a többit majd meglátod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok értelmes, jó válaszokat:DMegpróbálom azt amit tanácsoltatok.:D
Hát, a férfiak szõrösek...ez a normális :) Nehéz helyzet.
Adj még több idõt magatoknak, ha megszereted, nem fog zavarni.
#4 Azért egy nõi szõrös punci és egy férfi szõrös mellkas között van némi különbség. Én személy szerint morbidnak tartom, ha egy férfi borotválja magát. Kb. elveszik az egész férfiassága:)
Ismerkedj más "pasival". A hozzád hasonló agyhalottak miatt járnak kozmetikushoz a barátaim. Idióta világ.
"Pár hete megismerkedtem egy pasival." <-- azaz még nem jártok, semmi kötõdés...szerintem így semmi közöd ahhoz hogy "változtass" rajta. Meg amúgy is...mi az hogy "nem tetszik"? Mármint az oké, hogy ez neked nem jön be, de nem változtathatsz meg valakit csak úgy, pláne egy ilyen rövid idõ alatt...ha annyira nem tetszik akkor keress mást és ne feküdj le ezzel a pasassal. Ilyen egyszerû. Nekem sem tetszik, hogy a párom kopaszodik, még sem mondom meg neki hogy növesszen gyorsan hajat mert "zavar"...ez Õ, hozzá tartozik, nem olyan dolog amin csak úgy változtathat, ugyanúgy mint a te "pasidnál"...A "pasid" se tehet róla hogy szõrös...szerinted ha mondjuk a te kedvedért pl legyantázza (ami sztem alapból bzis) akkor nem lesz sûrûbb és erõsebb neki? Dehogynem...gondolkozz el...
Az ízlés nem idiótaság, szerintem. Ha valakinek nem jön be a szõrös mellkas, el kell fogadni. És sem lépnék kontaktusba szõrös puncival, utálom a nyelvemrõl szedegetni a szõrszálakat! A mellkas szõrt is lehet borotválni, én mondjuk csak megrövidítem ollóval...
# 11/16: Természetes ironikusan vagy férfiállat, nyugalom tesztoszteron túltengés! :D
#12 Senki nem mondta, h hülye vagy degenerált lennél:)
Mond meg hogy borotválja magát . Nem ciki õ sem szereti gondolom a szõrõs partnert . Énis megtetem egy lányért nem nagy ugy.
Ne akard megváltoztatni, nekem a második barátomnak volt szõrös a mellkasa.Alapból szeretem a partnerem mellbimóit kényeztetni, szívogatni kicsit, a felsõtestét nyalogatni, de nála nem igazán volt hozzá gusztusom.Ez van, elfogadtam, nem tehet róla, hogy szõrös.Egy idõ után megszoktam, nem zavart, de simogatáson kivül nem csináltam mást a felsõtestén.Ha mégsem tudod elfogadni, inkább ne feküdj le vele.
Jaja szexgyep :D
Az szexpázsit, kapaszkodj bele! :D
8-asnak! Ez megintcsak ízlés dolga, nem hülyeség vagy nem hülyeség kérdése. Van akinek a piros autó tetszik, van akinek a fekete... Egyik ember sem hülye vagy degenerált.
Miért vagyok "férfiállat"? Kíváncsivá tettél... :)
# 4/9! :D:D:D Te eszméletlen egyszerû vagy barátom! :D Ollózzad akkor tovább a mellkasszõröd te férfiállat. Jöhetne már a következõ jégkorszak. :)
2-vel egyetértek. Több idõ kell! Addig meg próbáld meg vonzóvá tenni. Miért õ változzon, ha neked kell? Nem zsarolhatsz embereket, hogy szõrtelenítsen. Neked kell elfogadni.
4. Ott a pont.
Mondd meg neki, de csak lájtosan! Nem kell epilátort venni Valentin napra!
Ha szeretsz valakit, akkor a szõrösségével együtt fogod imádni és eszedbe se jutna ilyet "elvárni", hogy szedje le. Ébredj már fel! Ha ezt nem tudod elfogadni, nem is vonzódsz hozzá igazán. Neked pl hogy esne, hogy tegyük fel, kicsi a melled/nem tetszik az orrod, szád formája és azt kérné a pasid, hogy csináltad meg, mert így nem tetszel neki eléggé? Na, ugyanerrõl van itt szó kérlek...

Ez megcsalásnak számít? Nagyon szeretek/szeretnék prosztata-masszázzsal kielégíteni férfiakat. A baj csak az, hogy a férjem pont nem akarja. Sajna még csak egy pasival csináltam, de jó lenne "gyakorolni".

Ez a pasi benne lenne, hogy máskor is, többször is...stb. Ezzel is megcsalom a férjemet? Õ elég gyengécske az ágyban, viszont ezért elhagyni nem akarom. És tényleg csak proszimasszázsról lenne szó.

Legjobb válasz: Szerintem minden olyan szexuális tartalmú tevékenység,a mit nem a férjeden végzel, az megcsalás. El kellene gondolkodnod, hogy le akarod-e élni valakivel az életedet, akit szeretsz ugyan, de nem tesz boldoggá az ágyban. Tudoma szexsz nem minden, de ha ez valóban így van, akkor nincs is szükség más férfi álltal nyújtott örömre.

Szerintem minden olyan szexuális tartalmú tevékenység, a mit nem a férjeden végzel, az megcsalás. El kellene gondolkodnod, hogy le akarod-e élni valakivel az életedet, akit szeretsz ugyan, de nem tesz boldoggá az ágyban. Tudoma szexsz nem minden, de ha ez valóban így van, akkor nincs is szükség más férfi álltal nyújtott örömre.
Szerintem is megcsalás. Én tuti nem tenném, de nem is gondolnék ilyenre. Viszotn a páromat finoman megpróbálnám hozzászoktatni a gondolathoz, hogye legalább próbálja ki, és meglátja, hogy jó -e neki. De ha nem, azt el kell fogadnod. Hisz egy kapcsolatban az a lényeg, hogy mindét félnek jó legyen. Nem tudom hány éves vagy, de feleség létedre nem túl érett a gondolkodásod...
De mi ennek az értelme? Minek akarnád igy kielégiteni a pasikat? Valami masszõr vagy? vagy csak úgy? Mert tökre nem értem akkor, minek kell idegen pasiknak örömöet okoznod? Én csak a saját pasimnak akarnák okozni, idegenek nem érdekelnek. ÉS gondolj bele, ha a barátod nõket kézzel elégitene ki, te azt minek vennéd? Megcsalásnak? Vagy ez normális? Sztem ugyanolyan megcsalás.
igen, az. gykorolhatnál rajtam is ;)
Az, hogy 28 évesen igényeid vannak, az teljesen normális. (40 évesen is az lenne) Az, hogy a férjed nem tudja ezeket kielégíteni az probléma. Semmi kivetnivaló nincs abban, ha szeretnéd megkapni az, amire szükséged van. Csak szerintem rossz megoldás felé kacsingatsz. Még azt is elhiszem, hogy úgy gondolod látni egy férfit kielégülni általad, az elég lesz. Tálán egy ideig tényleg. De el fog jönni a pillanat, amikor ott leszel az ujjaddal a fenekében, nézed, ahogy élvez, ezer lesz a pulzusod, úszni fog a puncid a nedveidben és akkor úgy fogsz dönteni, hogy azt az ágaskodó forró kemény dolgot azt azon nyomba oda be neked. Hidd el, ez lesz. Az pedig tényleg megcsalás akárhogy is nézzük. Egy szeretõi kapcsolat persze mûködhet. Szakítasz rá idõt, kielégítenek, megy minden rendben. Amíg valaki nem hibázik és kiderül az egész. Egy ilyen pedig lerombolhatja az egész eddigi életed. 3 gyerekkel nem kispályás kockázat ez. Nem tudom milyen a férjed, mennyire bevállalós, sõt még rólad sem tudok szinte semmit. De a helyedben elöbb máshogy próbálkoznék. Együtt a párommal. Swinger klubb, egy harmadik fiú vagy lány. Valamit közösen. Az nem megcsalás, ha õ is belemegy. Persze ennek is vannak veszélyei, de messze kissebbek, mint annak, amit te szándékozol csinálni. Ha akarsz beszélgetni keress meg nyugodtan emailben. Nem felszedni akarlak, van kapcsolatom, bár szóbakerült már egy harmadik, de most éppen nem aktuális. Idõm meg amúgy sem lenne. :(
nimfomán kurva!
hülye ribanc
A kérdező hozzászólása: Kár... A válaszadóimnak: Elõször is köszönöm a válaszokat, mindenkinek. Tulajdonképpen nem akárkivel tenném, de vannak olyan pasik, akik annyira vonzanak szexuálisan, hogy megtenném. És igen, nekem örömet okoz a férfiaknak a vágyát felkelteni és kielégíteni. Lehet, hogy ez perverzió, vagy nimfománia, vagy ribanc-ság, de ez legyen a legnagyobb bajom az életben. Ennél perverzebbek is vannak. De lehet, hogy csak a hét évnyi rossz szex beszél belõlem. 28 éves vagyok, 3 gyerekem van. Mindent megteszek a családomért, a háztartást egyedül vezetem úgy, hogy otthon vagyok a 3 kicsivel. Nappal anya vagyok, este nõ. Aki mindent megtesz a férje boldogságáért, és a kielégítéséért. Ennyire elítélendõ, hogy nekem is kell valami más?! Ami nekem is jó?? Természetesen a gyermekeim adta boldogságon kívül.
Szia! Szerintem nem megcsalás. Ha kiéled a vágyaidat akkor a családra is jobban tudsz figyelni. Én 35 éves ffi vagyok szeretném, de a feleségem nem csinálja. Nem segítünk egymáson? Irj: [email protected] Zsolt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!