Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj, csak az (372 db)

Nagy baj hogyha nem vagyok megkeresztelve? Én hiszek Istenben csak valahogy kimaradt az életemben a keresztelés. Ettől nagy bajom lesz az életben?

:(

Legjobb válasz: Hiszel Istenben? Az ördögök is hisznek... Ez nagyon kevés. Ha gõzöd sincs arról, mit jelent a keresztség, akkor valószínûleg Jézus Krisztussal se nagyon van élõ kapcsolatod. Ez esetben a keresztség hiánya se nem oszt, se nem szoroz.

Hiszel Istenben? Az ördögök is hisznek... Ez nagyon kevés. Ha gõzöd sincs arról, mit jelent a keresztség, akkor valószínûleg Jézus Krisztussal se nagyon van élõ kapcsolatod. Ez esetben a keresztség hiánya se nem oszt, se nem szoroz.
Felnõtten is megkeresztelkedhetsz egyébként:)
Bármikor megkeresztelkedhetsz. Elmész a lakhelyed szerinti plébániára, és megmondod, hogy szeretnéd, ott pedig megmondják, mi a módja. Bármely életkorban lehet keresztelkedni, semmi gond nincs ezzel. Ha nem vagy megkeresztelve, attól nem lesz "nagy bajod az életben". Isten nem néz rád csúnyán emiatt. De miért is ne tennéd meg? Ha hiszel benne, és szereted is, akkor mi akadálya van?
Oh igen, a kis varázsvíz megment a pokoltól.
3H3iszel Ist3enben... teh3á3t 3olv3astad 333333a3 3B3ibl3iát? 3Vagy csak úgy a hasadra ütsz és azt mondod, hogy hiszel abban, akit az emberek Istennek neveznek? Azért a kettõ nagyon nem ugyanaz... ha nem vagy tisztában a keresztény vallással, nem is hihetsz az Istenében...33
A harmóniát keresd, de ne akard, csak keresd! Tapasztalj, ismerj meg új tudást ahol lehet, és helyezd új megvilágításba a régit, amennyire csak lehet! Abból még sose volt baj, és ilyen kérdésekben is rendszerint hajlamossá tesz a jó irányba indulásra.
"Vaknak, ki fényt nem kapott, Sose láthat napot, csillagot, Neki mondd, hogy van Isten." Akela
Nagy bajod? ja, garantáltan a pokolra jutsz. NAÉS? Én is oda tartok. És nem holmi sátánizmus vezetésével hanem 1 Isten létét nem tartom kizártnak de nem is hiszek benne túl mélyen és 2 attól hogy valaki hisz benne és igyekszik jól élni és betartani a tízparancsolatot nem hinném hogy az vágja el Istentõl hogy nem követi a világ egyik leghatalmasabb politikai erejének a földi szabályait. Hiszen azért a nem túl régi múltban és a középkorban egyaránt elõfordult hogy az egyház nem a vallásilag megindokolható hanem a földi gazdagság és hatalom felé vezetõ útra lépett olyankor is amikor a két elv egymás ellen szólt. Ja és utoljára a keresztségtõl sem jobb sem rosszabb ember nem leszel.

Van egy 17 éves srác, aki nagyon bejön. A baj csak az, hogy eddig csak egy barátnője volt, és akkor a csaj kezdeményezett. Lépjek én lány létemre?

van egy 17 éves srác, aki nagyon bejön :)

Legjobb válasz: Természetesen nem úgy jöttem a világra, csak mivel csajt akartam magamnak semmi más módja nem volt, csak hogy legyõzzem a félelmem és bizonytalanságom és megszerezzem amit akarok. Ennyi a történet. A kérdésben szereplõ srác nem életrevaló. Más baj nincs is vele.

Természetesen nem úgy jöttem a világra, csak mivel csajt akartam magamnak semmi más módja nem volt, csak hogy legyõzzem a félelmem és bizonytalanságom és megszerezzem amit akarok. Ennyi a történet. A kérdésben szereplõ srác nem életrevaló. Más baj nincs is vele.
Ohohohóóóó barátom, ha én most tudnám hogy te ki is vagy, félholtra vernélek...
a válasz: igen!! még ha lány is vagy, a fiú valószínû nem fog lépni, ha mégis, azt gyõzd kivárni... de legalább tudod, ha odamész hozzá, nem fog elutasítani ;)) én szurkolok
Beszéld meg vele msn-en, hogy valahol találkozzatok, és ott mond el neki, hogy bejön neked, szeretnél vele járni. Vagy akár msn-en is megmondhatod neki, bár nekem az "személytelen". Nekem is ilyesmi a helyzetem, csak én nem tudom, hogy bejövök-e neki, így inkább várok.Msn-en meg meg alig beszélünk, ha igen akkor is csak lecke miatt.
Rosszul vagyok ezektõl a nyámnyila gyerekektõl...
21.09 te biztos úgy jöttél a világra, hogy mindent tudtál, és sosem voltál bizonytalan semmiben... Ha nem tudsz normális választ neki, nem kell legalább fikázni... Szerintem a srác bátortalan, nem mer odamenni hozzád. Tedd meg az elsõ lépést, nem él már az a szabály, hogy "õ a férfi, õ kezdeményezzen"...
Kérd meg, h játszatok kérdezz feleleket cseten és egyszer csak kérdezd azt, h Összejönnél velem?:D. Ha igent ír, írd, h te is vele. ha nemet ír, egy szomorú smiley val válaszolj. Eztán már talán lép õ.. Remélem tudtam segíteni.:)

Van egy fiú aki nagyon tetszik, csak az a baj, hogy barátnőm volt pasija, és a barátnőim majdnem mind utálják, és nem szeretném ha ez a fiú elrontaná a viszonyomat barátaimmal. Õ 16 éves én meg 14. szerintetek?

fiú, lány, barát, szerelem, kapcsolat, rossz, egy, van, aki, nagyon, kicsit, tetszik, baj, barátnőm, barátnőim, barátaim, barátom, pasim, pasi, viszony,

Legjobb válasz: Kedves Wanda! Gondolkodj el azon, hogy a barátnõid vajon miért utálják ezt a pasit, és ha nem tudsz erre rájönni kérdezd meg õket. Lehet, hogy õk tudnak valamit arról a pasiról, amit te nem. Szerintem ne hamarkodd el. Már voltak olyan kérések, amiben a lány azért sírt, mert lefeküdt szûzként lefeküdt egy fiúval, de a fiú csak fogadás miatt tette. ÉS ÕT A BARÁTNÕI MÉG FIGYELMEZTETTÉK IS, HOGY A SRÁC EGY GANÉ ALAK.

Kedves Wanda! Gondolkodj el azon, hogy a barátnõid vajon miért utálják ezt a pasit, és ha nem tudsz erre rájönni kérdezd meg õket. Lehet, hogy õk tudnak valamit arról a pasiról, amit te nem. Szerintem ne hamarkodd el. Már voltak olyan kérések, amiben a lány azért sírt, mert lefeküdt szûzként lefeküdt egy fiúval, de a fiú csak fogadás miatt tette. ÉS ÕT A BARÁTNÕI MÉG FIGYELMEZTETTÉK IS, HOGY A SRÁC EGY GANÉ ALAK.
Neked délutánonként még leckét kell írni és nem randizni.
Mint ahogy 2-es mondja. Ilyen pasi tucat van. Gondolkodj el, hogy miért nem szeretik a többiek. És ne próbálj magadnak estimeséket bemesélni, hogy "õ nem olyan, mindenki rosszúl tudja, még az is aki járt vele, mert én ismerem kívûl-belûl, hiszen facebookon szoktunk chatelni" Sajnálom, de 14 évesen ha az ember belezúg valakibe simán bemeséli magának, hogy a baltás gyilkos olyan cuki és csak véletlenül ölt meg 10 embert tegnap a szemem láttára.

Van egy lány már régóta nagyon tetszik csak az a baj, hogy csak jó barátok vagyunk, lehet hogy bejövök neki de nem biztos szoktunk néha szemezni és nevetgélni közbe!? Többi lent

Majd elhivom valahova és viszek neki ajándékot beszélgetnénk és a végén lesmárolnám szerintetek mi lenne a reakciója? 14/F

Legjobb válasz: Hát ha õ is vonzódik hozzád, akkor simán.

Hát ha õ is vonzódik hozzád, akkor simán.
A kérdező hozzászólása: bizonytalan vagyok! :S
Szerintem ne smárold le csak úgy, addig legalább is ne, amíg nem tudod róla, hogy bejössze neki.
A kérdező hozzászólása: hogyan kérdezzem meg? "szerintem ez már több mint barátság" "járnál velem?" vagy hogy?

Nagy baj, hogy az egyetemnek visszaküldendő adatlapot csak zöld betűkkel tudtam kinyomtatni?

Kék tollal fogom kitölteni az adatokat,de az üres adatlapot csak zöldel tudtam kinyomtatni..nagy baj??

Legjobb válasz: Hát elég nagy gond, mert ott nem emberek dolgoznak, hanem földönkívüli droidok, akik nem tudják érzékelni a zöld színt:S Nem gond.

Hát elég nagy gond, mert ott nem emberek dolgoznak, hanem földönkívüli droidok, akik nem tudják érzékelni a zöld színt:S Nem gond.
A kérdező hozzászólása: Nah akkor holnap fel is adom ajánlott elsõbbségivel: )
Elfogyott a fekete tintád? Lényeg, hogy küldd vissza. A zöld még mindig jobb, mint a piros
A kérdező hozzászólása: Elvileg van benne fekete tinta..csak nem azzal nyomtatta :)

Van egy srác aki 2 évvel idősebb mint én és nagyon tetszik nekem. A baj csak az hogy most fog elballagni és már nem jár be mindennap a suliba, de mindeképpen elakarom neki mondani hogy mit érzek. Mi tegyek? 17/L

Első lépés a legnehezebb. Csak félek a visszautasításától, vagy hogy esetleg nem tetszem neki.Személyesen eddig nem mertem mert félénk vagyok és én még sosem kezdeményeztem pasinál.

Legjobb válasz: Beszélgettél már vele személyesen? Vagytok valamilyen kapcsolatban? Egyébként, ez a facebook-os remek ötlet. Bár, ha csak annyi közötök van egymáshoz, hogy egy iskolába jártatok, akkor tuti, hogy a köszönés után leesik neki a dolog. Ezek után meg sráca válogatja, én tuti belemennék a játékába, és játszanám a bamba pasit :D

Beszélgettél már vele személyesen? Vagytok valamilyen kapcsolatban? Egyébként, ez a facebook-os remek ötlet. Bár, ha csak annyi közötök van egymáshoz, hogy egy iskolába jártatok, akkor tuti, hogy a köszönés után leesik neki a dolog. Ezek után meg sráca válogatja, én tuti belemennék a játékába, és játszanám a bamba pasit :D
én is hasonlóan félénk vagyok, de szerintem írhatnál neki fb-n, szerintem is élõben jobb, de hát ott nehezebb, meg ha nem is látod minden nap fõleg..valami ürüggyel hogy nehéz az érettségi vagy akármi ráírsz, beszélgettek kicsit, aztán ha látod élõben, akkor már ott is tudtok beszélni :)
A kérdező hozzászólása: Még nem beszéltem vele személyesen eddig, de fb-valószínû írok neki, csak most még nemnagyon jut eszembe semmi frappáns :DDEgyébként leírjam neki h tetszik nekem vagy próbáljak elõször másról beszélni vele? csak nem ismerem ezért így nehéz! De köszönöm a segítségeteket :)
Indiában minden beszélgetést a "Hogy vagy"-gyal kezdik. Nincs kivétel az õsi hagyományok szerint :D Javaslom én is, vagy a "hogy sikerült az érettségi?" "Mire adtad be?" ilyesmik. :)
szerintem elõször csak beszélgess vele, majd ha kicsit összemelegedtek akkor mondd el neki :) elriaszthatod ha túl korán teszed
A kérdező hozzászólása: Tegnap bejelöltem facen este és visszajelölt de csak reggel láttam... Legalább jó jel hogy talán emlékszik rám :DD Majd akkor ha egyszer fennt leszünk mindketten akkor ráírok :)

Van a suliban egy srác aki nagyon tetszik. Csak az a baj hogy nagyon félénk vagyok hgy bevaljam neki. Mit tegyek?

Hogy adjam tudtára hogy tetszik nekem? És hogy tudjam meg hogy egyáltalán bejövök-e neki? 15/L

Legjobb válasz: Próbálj közeledni felé, szemezz vele.

Próbálj közeledni felé, szemezz vele.
Testbeszéd?!
Le kell küzdeni a félelmeket!
Szemezés.
A kérdező hozzászólása: És ha idiótának tart?Amúgy õ 2hónappal öregebb nálam és magasabb vagyok õle.Ez gáz?
Miért tartani idiótának, amúgy nem gáz.
nem gáz, közeledj felé
Tudd meg mi érdekli és beszélgess vele arról. Ne támadd le vagy ilyesmi, csak merj odamenni, azt díjazni fogja. Olyat pedig soha ne mondj, hogy "hello, tetszel, én is neked?", mert ha esetleg tetszel is neki, akkor is úgy berezel, hogy inkább kicikiz/kiröhög. Ha pedig nem, akkor azért teszi ugyanezt. Ismerkedj! Haverkodj! Ez az elsõ lépés, a többit majd meglátod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok értelmes, jó válaszokat:DMegpróbálom azt amit tanácsoltatok.:D

Van okom a féltékenységre, vagy csak túlreagálom? Már lassan 1 éve járok a barátommal és minden rendben van köztünk. A baj csak az, hogy a legjobb barátnőmmel nagyon jóban vannak.

Ez eleinte nem zavart engem,hiszen nekem is vannak fiúbarátaim.De egyszer a lány bevallotta nekem, hogy szerelmes a barátomba,de bíztam benne.Most pedig már hívogatja,a közösségi oldalakon minden bejegyzésében megjelöli,becézgeti és telerakja az üzenőfalát szívekkel és folyton róla beszél,engem meg mostanában eléggé hanyagol. Lehet,csak én reagálom túl, de ez nekem már nincs a haveri körön belül. Ha rákérdezek a lánynál azt mondja csak barátok és felkapja a vizet. Nem tudom mi lehet,én a barátomban bízom,de benne már kevésbé.Mit kéne csináljak?!

Legjobb válasz: Lehet, hogy a barátnõd már nem a barátnõd...

Lehet, hogy a barátnõd már nem a barátnõd...
válassz jobban barátnõt :( Szerintem ez elég világos, hogy nem túlreagálod...
Hát szerintem ez már sok. Nekem is volt egy ilyesmi "barátnõm".Annyiban hagytam, jól elvannak, elhülyéskednek aztán meg egyik este rámászott.A barátom persze elhajtotta meg el is ment onnan ahol a "barátnõm" volt, de szegénynek nem esett/esik le hogy le sincs sz.rva. A párod hogy áll ehhez? Ha Õ is a "barátnõd" pártján áll, akkor ezt sürgõsen meg kell beszélni...

Én egy 14 éves fiú vagyok. Nagyon tetszik nekem egy lány aki nagyon szép. Csak az a baj hogy én szerintem nem vagyok annyira "jó pasi" hozzá. Ezt abból gondolom hogy ő is velem egykorú de 18, 19 éves barátai szoktak lenni. Segítettek?

Mi mondhatni barátok vagyunk, de én többet szeretnék tőle csak én nem merem neki ezt megmondani.Néha iskolába mellé szoktam ülni ( néha ő kéri ) és néha haza is szoktam kísérni de ennyi.. Szerintetek van nála esélyem, és ha igen akkor mit csináljak?

Legjobb válasz: beszélgess vele sokat. bókolj neki, nevess vele, ne rajta. néha "véletlenül" hozzáérhetsz, és ha zavarba jön, akkor nyert ügyed van. ha nem, akkor keress mást

beszélgess vele sokat. bókolj neki, nevess vele, ne rajta. néha "véletlenül" hozzáérhetsz, és ha zavarba jön, akkor nyert ügyed van. ha nem, akkor keress mást
mond meg neki, elvégre mégis már ismeritek egymást jó ideje!
A kérdező hozzászólása: HOnnan tudod hogy régóta ismerjük egymást??
Ha osztálytársak vagytok, ez elég egyértelmû, nem? :-)
Azt ajánlom, lassan itt a nyár, hívd el sétálni, beszélgessetek! Egy próbát megér!
hello :D nem szeretenk rossz lenni de te mibol gondolod azt hogy rossz pasi vagy?? hivd el egy filmre es ha szuletesnapja van adjal egy szal viragot neki mert azt nagyon fogja pontozni. 14/L
Hát, a férfiak szõrösek...ez a normális :) Nehéz helyzet.
Adj még több idõt magatoknak, ha megszereted, nem fog zavarni.
#4 Azért egy nõi szõrös punci és egy férfi szõrös mellkas között van némi különbség. Én személy szerint morbidnak tartom, ha egy férfi borotválja magát. Kb. elveszik az egész férfiassága:)
Ismerkedj más "pasival". A hozzád hasonló agyhalottak miatt járnak kozmetikushoz a barátaim. Idióta világ.
"Pár hete megismerkedtem egy pasival." <-- azaz még nem jártok, semmi kötõdés...szerintem így semmi közöd ahhoz hogy "változtass" rajta. Meg amúgy is...mi az hogy "nem tetszik"? Mármint az oké, hogy ez neked nem jön be, de nem változtathatsz meg valakit csak úgy, pláne egy ilyen rövid idõ alatt...ha annyira nem tetszik akkor keress mást és ne feküdj le ezzel a pasassal. Ilyen egyszerû. Nekem sem tetszik, hogy a párom kopaszodik, még sem mondom meg neki hogy növesszen gyorsan hajat mert "zavar"...ez Õ, hozzá tartozik, nem olyan dolog amin csak úgy változtathat, ugyanúgy mint a te "pasidnál"...A "pasid" se tehet róla hogy szõrös...szerinted ha mondjuk a te kedvedért pl legyantázza (ami sztem alapból bzis) akkor nem lesz sûrûbb és erõsebb neki? Dehogynem...gondolkozz el...
Az ízlés nem idiótaság, szerintem. Ha valakinek nem jön be a szõrös mellkas, el kell fogadni. És sem lépnék kontaktusba szõrös puncival, utálom a nyelvemrõl szedegetni a szõrszálakat! A mellkas szõrt is lehet borotválni, én mondjuk csak megrövidítem ollóval...
# 11/16: Természetes ironikusan vagy férfiállat, nyugalom tesztoszteron túltengés! :D
#12 Senki nem mondta, h hülye vagy degenerált lennél:)
Mond meg hogy borotválja magát . Nem ciki õ sem szereti gondolom a szõrõs partnert . Énis megtetem egy lányért nem nagy ugy.
Ne akard megváltoztatni, nekem a második barátomnak volt szõrös a mellkasa.Alapból szeretem a partnerem mellbimóit kényeztetni, szívogatni kicsit, a felsõtestét nyalogatni, de nála nem igazán volt hozzá gusztusom.Ez van, elfogadtam, nem tehet róla, hogy szõrös.Egy idõ után megszoktam, nem zavart, de simogatáson kivül nem csináltam mást a felsõtestén.Ha mégsem tudod elfogadni, inkább ne feküdj le vele.
Jaja szexgyep :D
Az szexpázsit, kapaszkodj bele! :D
8-asnak! Ez megintcsak ízlés dolga, nem hülyeség vagy nem hülyeség kérdése. Van akinek a piros autó tetszik, van akinek a fekete... Egyik ember sem hülye vagy degenerált.
Miért vagyok "férfiállat"? Kíváncsivá tettél... :)
# 4/9! :D:D:D Te eszméletlen egyszerû vagy barátom! :D Ollózzad akkor tovább a mellkasszõröd te férfiállat. Jöhetne már a következõ jégkorszak. :)
2-vel egyetértek. Több idõ kell! Addig meg próbáld meg vonzóvá tenni. Miért õ változzon, ha neked kell? Nem zsarolhatsz embereket, hogy szõrtelenítsen. Neked kell elfogadni.
4. Ott a pont.
Mondd meg neki, de csak lájtosan! Nem kell epilátort venni Valentin napra!
Ha szeretsz valakit, akkor a szõrösségével együtt fogod imádni és eszedbe se jutna ilyet "elvárni", hogy szedje le. Ébredj már fel! Ha ezt nem tudod elfogadni, nem is vonzódsz hozzá igazán. Neked pl hogy esne, hogy tegyük fel, kicsi a melled/nem tetszik az orrod, szád formája és azt kérné a pasid, hogy csináltad meg, mert így nem tetszel neki eléggé? Na, ugyanerrõl van itt szó kérlek...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!