Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj, csak (669 db)

YouTube probléma. A lejátszással nincs nagy baj. Csak 1-2 videóval (szaggat és akadozik). A betöltéssel már nagyobb a bajom. Nagyon lassú. Amikor leállítom a lejátsz. Nem tölt tovább úgy mint régen. Nem tudom mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Próbáld ki a YouTube HTML5 videolejátszót. http://www.youtube.com/html5 Azonnal érezni fogod a változást. Néhány videót nem támogat, azzal továbbra is az Adobe Flash Player fog küszködni. Ezt a különbséget is fogod látni.

Próbáld ki a YouTube HTML5 videolejátszót. http://www.youtube.com/html5 Azonnal érezni fogod a változást. Néhány videót nem támogat, azzal továbbra is az Adobe Flash Player fog küszködni. Ezt a különbséget is fogod látni.

Mit csináljak magammal hogy ne legyen nagy bajom csak kórházba kerüljek? Nem akarok öngyilkos lenni, csak felnyitni valaki szemét. Hogy vegyenek engem is ember számba, és észre vegyék hogy súly problémáim vannak. Nem sajnáltatni akarom magam.

Legjobb válasz: Juj, de ismerõs ez az érzés! Én is ilyen voltam kõkemény lelkibetegként, s én is azt hittem, hogy nem akarom magam sajnáltatni, pedig de. Ez mindig szeretethiányra vall. a súlyproblémáidnak veselkedj neki, sok-sok mozgás, kevesebb cukor, chips, stb, napi fõtt étel és menni fog. Jobbulást neked, és kórházba ne kerülj!

Juj, de ismerõs ez az érzés! Én is ilyen voltam kõkemény lelkibetegként, s én is azt hittem, hogy nem akarom magam sajnáltatni, pedig de. Ez mindig szeretethiányra vall. a súlyproblémáidnak veselkedj neki, sok-sok mozgás, kevesebb cukor, chips, stb, napi fõtt étel és menni fog. Jobbulást neked, és kórházba ne kerülj!
Milyen súlyos problémák? Azért nem figyel rád senki, mert minden embernek a saját problémája a legsúlyosabb. Kinek a figyelmét szeretnéd felhívni? A szüleidét? Ha csak barátokról van szó, akkor ne törd magad. Senkinem ér annyit, hogy szenvedj miatta.
Ne haragudj, de neked súlyos problémáid vannak. Amúgy pár éve nekem is eszembe jutott hasonló dolog. Nem is kellett 2hónap és kórházba is kerültem. Elkaptam egy csúnya betegséget amitõl majdnem meghaltam. Na azóta még csak gondolni se merek ilyenre. Amúgy az sem megoldás. Egy ideig foglalkoznak veled, aggódnak stb, de ahogy kezdesz jobban lenni, ugyanúgy megy minden mint elõtte. Szóval ez a lehetõ legnagyobb baromság, ami csak eszedbe juthatott. Inkább beszélj azokkal az emberekkel, akikkel problémád van. Tegyél valamit azért, hogy figyeljenek rád, de egy ilyennel csak lejáratod magad és mindenkinek hülyének fog nézni...
A kérdező hozzászólása: Bocs nem súly hanem súlyos problémáim vannak, félre írtam.Nem tudom megbeszélni senkivel, mert senki nem foglalkozik vele.Nem akarom h nagy bajom legyen csak valami apróság.Csak így oldódna meg, csak így figyelnének fel arra h ezek nem kis problémák.Ez tényleg nem sajnáltatás, tényleg nagy a baj.

22 napos Gracial fogamzásgátló: figyelmetlen voltam, és véletlenül bevettem pénteken az első tablettát az új szelvényből, pedig csak e hét pénteken kellett volna (addig szünet). Ez nagy baj?

Így is védeni fog a fogamzásgátló, ha pénteken beveszem ahogy kell, csak így a kék szín? tablettából egyel kevesebb lesz?

Legjobb válasz: Nem nagy baj! Csak most már ne tarts szünetet! Folytasd, mintha csak jövõhét péntek lenne. Ilyet szabad csinálni csak nem túl sûrûn, de így biztos, hogy nem lesz semmi baj.

Nem nagy baj! Csak most már ne tarts szünetet! Folytasd, mintha csak jövõhét péntek lenne. Ilyet szabad csinálni csak nem túl sûrûn, de így biztos, hogy nem lesz semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Közben én már megtartottam a szokásos szünetet, a szokásoshoz képest egy nap késéssel meg is jött, holnap (azaz a szokásos pénteki napon) kezdtem újra szedni. Remélem, hogy ettõl nem kattan meg a szervezetem, mert eggyel kevesebb bogyót veszek be.

Nagy baj, ha csak 2 nap múlva kezdem el a kezelést?

A nőgyógyászom hüvely heveny gyulladást állapított meg. Irt fel Klion-D hüvelytablettát és Klion tablettát, az utóbbit a barátomnak is. Most hétvégén megyünk egy 2 napos fesztiválra, és rajta van, hogy alkohollal tilos használni meg elég kellemetlen is lenne ott. Baj lehet belőle ha csak 2 nap múlva kezdjük el a kezelést? L/20

Legjobb válasz: Baj nem lehet, mert már van. Igazából teljesen mindegy, olyan, mintha csak hétfõn jutottál volna el orvoshoz és akkor kaptál volna gyógyszert. Szóval nem lesz nagy baj.

Baj nem lehet, mert már van. Igazából teljesen mindegy, olyan, mintha csak hétfõn jutottál volna el orvoshoz és akkor kaptál volna gyógyszert. Szóval nem lesz nagy baj.
Csak azt tudnám, hogy miért olyan fontos az alkohol...

A barátomat a természet igen nagy mérettel áldotta meg. Ezzel nincs semmi baj, csak néha nagyon fáj a méhem a szex alatt, hogy már nem bírom. Velem van a baj? Mi ilyenkor a teendő?

El?re is köszi a válaszokat :) (20/L)

Legjobb válasz: Nem,nem veled van a baj!Talán próbáljatok ki más pózíciókat pl:hátúlról hüvelybe vagy oldalról stb.Szerintem beszéld meg ezt a barátoddal és a nõgyógyászoddal is.Lehet,hogy túl mélyen hatol beléd vagy túl erõsen nyomja a méhedet,bár ez csak találgatás.

Nem, nem veled van a baj!Talán próbáljatok ki más pózíciókat pl:hátúlról hüvelybe vagy oldalról stb.Szerintem beszéld meg ezt a barátoddal és a nõgyógyászoddal is.Lehet, hogy túl mélyen hatol beléd vagy túl erõsen nyomja a méhedet, bár ez csak találgatás.
Nem veled van a baj, nyugalom:) Nálam is így volt, de az új pozíciók sokat segíthetnek... Esetleg õ túl durva, nem figyel rád...Közöld vele, hogy finomabban, érzéssel csinálja, és sok-sok elõjáték legyen elõtte...A kellõ nedvesség csodákra képes:) -Reaper- [F/22]
Nem veled van baj, és több megoldás is lehet: 1(házi módszer): fogj egy kisebb törölközõt, csavarjál csinos hurkát belõle, és tekerd rá a barátod szerszámára. Add a kezébe a végét, és ne engedje el az aktus végéig. 2(ugyanez, segédeszközzel): szexboltban biztos van ugyanez, csak kényelmesebb módon. 2(pozíció): többfajta pozíció van... próbáld ki azt, hogy hasrafekszel, a lábad majdnem összecsukod, a barátod meg feküdjön rád, és hátulról próbálkozhat. Normálisan pont jó helyre fog betalálni - sikíts, ha esetleg eltévedne :-) És ne hirtelen, hanem érzéssel dugja be, mert azért ez nem szokványos helyzet.
Na, hat igen, jo az ha eleg meretes a szerszam, de mondd meg a baratodnak, tanuljon meg vele banni!!!! Tudja a baratod, hogy vadul csinalja neked? Szoktad neki mondani hogy durva? Ha nem lenne vad es durva, nem szabadna, hogy fajjon a szex!!! Beszelj vele, es hagyjatok idot a pettingre is, jo sokat! Es nagyon finoman banjon a szerszamaval a barid!
ja, amugy igen, a 18 tényleg átlagos, de sztem már az is okozhat gondot... az én páromé 21, szokott is vele hencegni, csak az a baj, h ez már túl nagy :(
az én barátomnak is 20cm és nekem is ez volt kezdetben a probléma de idövel megszoktam, de van mikor igyis fáj de csak akkor ha pld felül vagyok és tulságosan megemelkedik és akkor szura hasam, probáljátok ki ugyhogy szinte teljesen rajta fekszel
Majd idõvel hozzászokik a méhed és nem fájdalom fog jelentkezni, hanme kellemes érzés!Velem is így volt, sokáig kellett abbahagynunk, mert nem bírtam tovább!De idõvel megszokja a méhed!
szia, nálunk ugyanez a "probléma"...én általában csak rászólok, hogy óvatosabban és utána odafigyel, lehet, hogy neked is elég lenne csak szólni neki, hogy fáj, és vegyen vissza... legalábbis a mélységbõl, amennyire behatol... nekem is a méhem szokott fájni, de valamikor még a beleim is...ilyenkor olyan pózra váltunk, ahol kevésbé tud mélyre menni...pl kiskanál, vagy lehasalok összezárt lábakkal, vagy lovagolok, mert ott én irányítok
az mit jelent hogy nagy szerszámmal mert itt az oldalon elterjedt méret a 13-18 évesek közt a 13-15 sm holott ez csak az õ korosztájuk pedig sok hejen a 18 az átlag méret amugy meg nem irtad hogy vastagságban nagy vagy hosszban mert ha barátodé hosszu akkor bánjon vele rendesen és a lányok többnyire nem szeretik ha tövig bedugják én sem tudom mindig csak töbnyire ha elélvez és jobban kinyilik a méhszáj de nem szabadna addig feldugni csak aa fiuk szeretik tövig felnyomni mond meg neki nyugodtan hogy ne tolja be annyira ha meg vastag akkor izgasson még megirhatod a méretet ha akarod de tényleg nem muszáj tövig feldugni elvégre neked aszem a g pontod kintebb van nem aaaa punci fenekén és azt érdemes izgatni ami kb 8-10centire van de sokszor a 18 cm es szerszám ami átlagosnak mondhato nem a ffiuk hanem aa férfiak körében szoval az se tud be menni tövig néha remélem kielégitõ volt a válasz

Mit jelent az, hogy a "Kp-nél valamivel több magzatvíz"? Baj? Nagy baj? Tudom valamivel befolyásolni? Vagy csak jó úszó lesz Zsófi? (19 hetesek 5 naposak vagyunk)

Legjobb válasz: nem baj és nem tudod bafolyasolni. Ha túl sok lenne akkor csapolással leszívnának belõle. Ne aggódj a valamivel több az még nem jelent semmit, csak megjegyzés. A kórosan több az már baj, de megoldják az ügyes orvosok.

nem baj és nem tudod bafolyasolni. Ha túl sok lenne akkor csapolással leszívnának belõle. Ne aggódj a valamivel több az még nem jelent semmit, csak megjegyzés. A kórosan több az már baj, de megoldják az ügyes orvosok.
Ha a dokid nem mondta, hoyg rendszeresen kell ellenõrizni innentõl kezdve, akkor nagy baj nem lehet. A több magzatvíznek egyébként sok oka lehet. Az anya fertõzése, anyagcsere zavara, szívbetegség, a baba részérõl szintén lehet fertõzés, nyelési nehézség, esetleg rendellenesség, de akkor már kórosan sok a magzatvíz. Lehet viszont a terhességi cukor jele is, amit néha csak a több magzatvízbõl vesznek észre. Elég gyakori dolog, ne aggódj, ha gond lenne, akkor a dokid hetente visszrendelne ellenõrizni a babát.
Kedves Kérdezõ! A 3. kisfiamnál kimondottan sok magzatvizem volt, és nem tudta senki megmondani, hogy miért, mert minden laboreredményem tökéletes volt. (Most a 4. babánkat várom, és most meg kevesebb vizet lát a doki a normálisnál...) Szerintem elõfordulhat, hogy ez is olyan, mint a placenta mérete, meg a babus mérete, és a köldökzsinór hossza: gyermekenként, esetenként változó... Szerintem ne aggódj, kenegesd a pocid, mert nekem hatalmas volt, mit egy ikerterhesnek, és nagyon húzódott rajta a bõr. Kellemes, aggodalmak nélküli babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek a gyors válaszokat. A doki 2 múlva újra szeretne "látni". Remélem minden rendben lesz!
Valószínûleg azért akar a dokid 2 hét múlva látni, hogy ellenõrizze a víz mennyiségét. Nekem is volt ilyen, pont ugyanezzel a szöveggel. Azt mondták, ha legközelebb normáis, akkor semmi baj. Legközelebb jó lett. Kérdeztem, hogy mitõl lehet sok, azt mondták, hogy sok mindentõl, elsõsorban ilyenkor terhességi cukorra gyanakszanak, de sok olyan eset is van, amikor minden eredmény jó, egészséges baba születik és sosem derül ki, miért volt sok a víz.

A babámnak (5 és fél hós) szeretnék főttkrumplit adni. Az nagy baj lenne, ha csak villám törném össze és nem turmixolnám le?

Legjobb válasz: Bajnak nem baj, csak új lesz és szokatlan. A legtöbb baba ilyenkor nem tudja, mit kell kezdenie a darabos ételekkel, öklendezik tõle. Próbálkozhatsz, de a darabos ételek fogyasztását is meg kell tanulniuk, úgyhogy ne ess kétségbe, ha nem lesz sikeres, legfeljebb turmixolod. :)

Bajnak nem baj, csak új lesz és szokatlan. A legtöbb baba ilyenkor nem tudja, mit kell kezdenie a darabos ételekkel, öklendezik tõle. Próbálkozhatsz, de a darabos ételek fogyasztását is meg kell tanulniuk, úgyhogy ne ess kétségbe, ha nem lesz sikeres, legfeljebb turmixolod. :)
A kérdező hozzászólása: Bocs, elírtam. Villával törném össze. :)
Nem lenne baj. Régen nem volt turmix, akkor is csak villával törték össze a zöldségeket, és egyéb ételeket.
Persze hogy nem baj.
Bajnak nem baj, csak kérdés, hogy elfogadja-e a baba a számára ismeretlen dolgot. Eddig gondolom szopizott, vagy tápszert kapott, ami folyékony, most hirtelen valami darabossal próbálkoznál. Lehet, hogy öklendezni fog és elutasítja. Egyébként régen szûrõn passzírozták át az ételeket, nem csak villával törték össze.
A kérdező hozzászólása: Kapott már krumplit. Csak arra voltam kíváncsi, hogy az nem baj-e ha kicsit darabos.
Villaval is jo, de en adnek hozza egy kis tejet, hogy jobban csusszon (ne legyen olyan fullasztos), meg az iz sem lesz annyira uj a babanak.

Influenzás lettem, de nagyon durván. Baj csak akkor lehet belőle, ha kezeletlenül marad, vagy sokáig elhúzódik? 12 km

Félek, mert rég nem éreztem magam ilyen betegnek. Fáj a fejem, torkom. Hányok és fáj a mellkasom. Még csak ma kezd?dött. Csak h?emelkedésem van. Gyógyszert nem akarok még bevenni, viszont ez vírus, mert a gyerekorvos szólt is, hogy van ilyen influenza hányással és hasmenéssel tarkítva.

Legjobb válasz: Szia, nekem ezek a tünetek pénteken kezdõdtek. Nagyon lebetegedtem, hazavezetni a kocsimat nem tudtam, úgy jöttek értem. Én sem akartam gyógyszerrel meggyógyulni, de a babámra gondoltam, és még aznap este kihívtam a házi dokinkat. Kaptam injekciót, tegnapis, és ma utoljára, és nem bántam meg! Szinte kutya bajom nincs, a nagyon nagy torokfájásom elmúlt, szóval jól vagyok, és a babám is szokásához híven sokat mocorog. Ki tudja, még mindig ki lennék lõve. Vettem én is hoemopátiás szopogató tablettát torokrA MÉG pénteken, hármasával szedtem, de nem használt. Mondta is a doki,h. ezekre kár kidobni a pénzt, mert se nem ártanak, se nem használnak. Szóval én mindenképp a dokit ajánlom. 30hkm

Szia, nekem ezek a tünetek pénteken kezdõdtek. Nagyon lebetegedtem, hazavezetni a kocsimat nem tudtam, úgy jöttek értem. Én sem akartam gyógyszerrel meggyógyulni, de a babámra gondoltam, és még aznap este kihívtam a házi dokinkat. Kaptam injekciót, tegnapis, és ma utoljára, és nem bántam meg! Szinte kutya bajom nincs, a nagyon nagy torokfájásom elmúlt, szóval jól vagyok, és a babám is szokásához híven sokat mocorog. Ki tudja, még mindig ki lennék lõve. Vettem én is hoemopátiás szopogató tablettát torokrA MÉG pénteken, hármasával szedtem, de nem használt. Mondta is a doki, h. ezekre kár kidobni a pénzt, mert se nem ártanak, se nem használnak. Szóval én mindenképp a dokit ajánlom. 30hkm
Szia.., ne aggódj a babádat védi a szervezeted és ha nincs lázad akkor még jobb. Kezdj el mézes-citromos teát inni, amennyit csak tudsz. Szedj plussz c-vitamint. Ettõl többet most nem nagyon tehetsz. Jobbulást Neked!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
homeopátiás szert szedhetsz, az oscillococcinum nagyon jó, köhögésre stodal + a patikus biztosan tud segíteni, hogy még mit. kamilla tea is jó

Nagy baj hogyha nem vagyok megkeresztelve? Én hiszek Istenben csak valahogy kimaradt az életemben a keresztelés. Ettől nagy bajom lesz az életben?

:(

Legjobb válasz: Hiszel Istenben? Az ördögök is hisznek... Ez nagyon kevés. Ha gõzöd sincs arról, mit jelent a keresztség, akkor valószínûleg Jézus Krisztussal se nagyon van élõ kapcsolatod. Ez esetben a keresztség hiánya se nem oszt, se nem szoroz.

Hiszel Istenben? Az ördögök is hisznek... Ez nagyon kevés. Ha gõzöd sincs arról, mit jelent a keresztség, akkor valószínûleg Jézus Krisztussal se nagyon van élõ kapcsolatod. Ez esetben a keresztség hiánya se nem oszt, se nem szoroz.
Felnõtten is megkeresztelkedhetsz egyébként:)
Bármikor megkeresztelkedhetsz. Elmész a lakhelyed szerinti plébániára, és megmondod, hogy szeretnéd, ott pedig megmondják, mi a módja. Bármely életkorban lehet keresztelkedni, semmi gond nincs ezzel. Ha nem vagy megkeresztelve, attól nem lesz "nagy bajod az életben". Isten nem néz rád csúnyán emiatt. De miért is ne tennéd meg? Ha hiszel benne, és szereted is, akkor mi akadálya van?
Oh igen, a kis varázsvíz megment a pokoltól.
3H3iszel Ist3enben... teh3á3t 3olv3astad 333333a3 3B3ibl3iát? 3Vagy csak úgy a hasadra ütsz és azt mondod, hogy hiszel abban, akit az emberek Istennek neveznek? Azért a kettõ nagyon nem ugyanaz... ha nem vagy tisztában a keresztény vallással, nem is hihetsz az Istenében...33
A harmóniát keresd, de ne akard, csak keresd! Tapasztalj, ismerj meg új tudást ahol lehet, és helyezd új megvilágításba a régit, amennyire csak lehet! Abból még sose volt baj, és ilyen kérdésekben is rendszerint hajlamossá tesz a jó irányba indulásra.
"Vaknak, ki fényt nem kapott, Sose láthat napot, csillagot, Neki mondd, hogy van Isten." Akela
Nagy bajod? ja, garantáltan a pokolra jutsz. NAÉS? Én is oda tartok. És nem holmi sátánizmus vezetésével hanem 1 Isten létét nem tartom kizártnak de nem is hiszek benne túl mélyen és 2 attól hogy valaki hisz benne és igyekszik jól élni és betartani a tízparancsolatot nem hinném hogy az vágja el Istentõl hogy nem követi a világ egyik leghatalmasabb politikai erejének a földi szabályait. Hiszen azért a nem túl régi múltban és a középkorban egyaránt elõfordult hogy az egyház nem a vallásilag megindokolható hanem a földi gazdagság és hatalom felé vezetõ útra lépett olyankor is amikor a két elv egymás ellen szólt. Ja és utoljára a keresztségtõl sem jobb sem rosszabb ember nem leszel.

A párom leletére az van írva, hogy a normálisnál kevesebb számú spermium található a mintában amit beküdtünk és ezek 60%-a mozgékony csak, ez nagyon nagy baj? Akkor most ő meddő?

Legjobb válasz: Nem baj! Akkor lenne meddõ, ha a normálisnál jóval kevesebb spermájalenne, és azok közül 10% alatti a mozgékony. Ezzelaz eredménnyel simán teherbe lehet esni. Különben a felnõtt 20-40 év körüli férfiak esetében általában ez a helyzet, csak nincs mindenki kivizsgálva. Mondjuk a kevesebb spermából bõven elég ha a 60% egyetlen tagja jó helyre megy, tehát még mindig több százezer indulhat eséllyel a célig. Ebbõl szép babátok lehet, sõt még ikrek is, de az már benne fog zajlani. :-)) Üdv 36 hetes kismami!

Nem baj! Akkor lenne meddõ, ha a normálisnál jóval kevesebb spermájalenne, és azok közül 10% alatti a mozgékony. Ezzelaz eredménnyel simán teherbe lehet esni. Különben a felnõtt 20-40 év körüli férfiak esetében általában ez a helyzet, csak nincs mindenki kivizsgálva. Mondjuk a kevesebb spermából bõven elég ha a 60% egyetlen tagja jó helyre megy, tehát még mindig több százezer indulhat eséllyel a célig. Ebbõl szép babátok lehet, sõt még ikrek is, de az már benne fog zajlani. :-)) Üdv 36 hetes kismami!
Szia! nem hinném, hogy meddõ! Mi is most voltunk vizsgálaton, nálunk is kicsivel a határ alatt van, ami 20 millió, de ezek közül 70% motilitás, tehát jó mozgékony, 40%célirányos, és ráadásul 70% teljesen ép is, tehát nem volt "hibás" egy sem. Nekünk azt mondták (még mikroszkóp alatt láthattuk is ) szóval azt mondták, hogy ez egyáltalán nem rossz, sõt, az 50% feletti arány jó! mert lehet, valakinek van bõven 20 millió feletti szám, de azok nem életképesek, és itt azért ez nagyon lényeges!!! amúgy pedig a spermaszám növelhetõ, majd doki megnézi a leletet, és tud terápiát ajánlani! szerintem nincs itt nagy baj:) ! szió

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!