Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj, ciszta van a (4 db)

Nagy baj, ha ciszta van a méhlepényen?

Kicsit aggódom,mert az ultrahangon észrevettek egy cisztát a lepényemen,pedig eddig nem volt.A doki azt mondta,hogy nem kell vele foglalkozni,valószín? felszívódik,de én akkor is félek!Amúgy a baba jól van szerencsére!Légyszi írjatok,ha nálatok is volt hasonló!

Legjobb válasz: Szia Sokaknak van, ne félj, a terhesség hajlamosít rá. Általábn felszívódik, de ilyenkor nem is foglalkoznak vele, ha kell, terhesség után ellátják. nem lesz semmi baj,nyugi.-)

Szia Sokaknak van, ne félj, a terhesség hajlamosít rá. Általábn felszívódik, de ilyenkor nem is foglalkoznak vele, ha kell, terhesség után ellátják. nem lesz semmi baj, nyugi.-)
Szia! Én elõször 6 hetesen voltam UH-n és nálam is találtak egy cisztát. Nekem is mondták, hogy ne aggódjak. Mindig arra gondoltam, hogy eltûnik onnan. 8 hetesen mentem vissza ellenõrzésre, és akkor már nem volt ott. :) Egyébként azt olvastam, hogy a terhességek nagy százalékánál elõfordul, és felszívódik magától. Ha véletlenül mégsem így lenne, akkor sem kell megijedni, mert vagy gyógyszerrel kikezelik, vagy szülés után megmûtik. Gondolj arra, hogy eltûnik onnan!! Ne idegeskedj!! 12 hetes kismami
Megkérdezhetem kedves kérdezõ, hogy minden rendben volt -e a terhességeddel? Mi lett a méhlepényen lévõ cisztával? Nekem is van és rettentõen félek. Köszi

Ciszta van a méhemben, ez nagy baj? 15L

Nem mondott túl sok információt az orvosom err?l a dologról...Mit?l alakul ki a ciszta?

Legjobb válasz: Szerintem amíg nem okoz panaszt addig nincs gond. Nem szokott fájni a hasad? Vagy nincs furcsa folyásod, nincs szokatlan idõben vérzésed?

Szerintem amíg nem okoz panaszt addig nincs gond. Nem szokott fájni a hasad? Vagy nincs furcsa folyásod, nincs szokatlan idõben vérzésed?
A kérdező hozzászólása: Eggy baj biztosan van vele, mégpedig az h nem jön meg a havim.És azt hittem h valami baj van, netán terhesség...Ezért elmentem tegnap a nõgyógyászhoz megvizsgált és elküldött ultrahangra és így vették észre.De a menzesz kimaradásán kívül nem okoz problémát
Kötelessége lett volna az orvosnak tájékoztatni Téged, hogy van-e valami káros következménye. Legközelebb szerdán van munkanap, akkor hívd fel, és kérdezz rá.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi a választ =)

Ma voltam orvosnál, 8hetes terhes vagyok, viszont van a petefészkemen egy ciszta. Ez nagy baj?

Legjobb válasz: Nyugi, nem lesz semmi baj! Nekem 3 volt, mire betöltöttem a 16. hetet már egy sem volt, szépen felszívódtak és a babának se lett semmi baja! 3 hós kislány anyukája

Nyugi, nem lesz semmi baj! Nekem 3 volt, mire betöltöttem a 16. hetet már egy sem volt, szépen felszívódtak és a babának se lett semmi baja! 3 hós kislány anyukája
Nem baj!Teherbe tudtál esni, ugyhogy semmi gond!A ciszta egy nem kifakadt tüszõ!
Álltalában ez a terhességgel jár, lehetséges hogy csak sárgatest ciszta.Nekem is volt 5 hetesen és elég méretes 50x60mm, de felszívódik a 12.hétig.Bár nekem csak a 14 héten történt ez meg, de van akinél a 20.-nál.A cisztát ugysem bántják amíg ugy látják hogy nem okoz gondot.Ne aggódj!A doki amugy mit mondott?nem mondott róla semmit?
Szia, en is ugyanigy vagyok, nekem a doki irt fel duphastont.Neked mit mondott?Kell szedj valamit?
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ciszta Ha az orvos nem aggódott, akkor nyilván nem fogja befolyásolni a terhességet.
Én ezt a nõgyógyászomtól kérdezném meg, nem egy ilyen oldalon...
Ha ott voltal az orvosnal, mert nem kerdezted meg tole? Ez igazan az o hataskore, hogy kompetensen nyilatkozzon rola...
Istednkém, drága atyám, Hát megkérdezted az orvost ? Lewginkább õ trudhat felelni Neked...
A ciklusod hanyadik napján tartasz?
A kérdező hozzászólása: a 12. nap környékén
hááát, akkor még van egy kis idõ a tesztig.. Szerintem ha nem "direktben" akcióztok, akkor kisebb a vaószínûsége.
A kérdező hozzászólása: oké, köszsi:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!