Találatok a következő kifejezésre: Nagy baj, a 7 napos (5 db)

Nagyon nagy baj, ha nem jön meg a 7 napos tabiszünetben a menszim?

1. levél Novynette után vagyok a 4. napban, de még sehol semmi...:S:S

Legjobb válasz: Nyugi, én is így voltam, bár én nem ezt a tabit eszed. A 4. napon tartottam és nagyon ideges voltam, mert akkor még nem jött meg. Aztán aznap mégis megjött. Meg amúgy is van még 3 napod. Szerintem neked is meg fog jönni. Ha mégsem, akkor vissza kell menni a dokihoz!

Nyugi, én is így voltam, bár én nem ezt a tabit eszed. A 4. napon tartottam és nagyon ideges voltam, mert akkor még nem jött meg. Aztán aznap mégis megjött. Meg amúgy is van még 3 napod. Szerintem neked is meg fog jönni. Ha mégsem, akkor vissza kell menni a dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Jó neked! :) Remélem velem is így lesz...:) Köszi a választ!
Szia! Nekem mindig a 4.napra jött!Ne izgulj emiatt!Tuti jön!Ha mégsem irány a doki, mert lehet hogy valami nem jó:S
Novynette-t szedek, nekem 5. nap jön meg. de legutóbb a 6.napon jött meg. Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Nekem is megjött mára az 5. napra!! :) :) :) :)

Nagy baj, ha a 7 napos szünet helyett 8-at tartok?

Elvileg az els? hétben így kiegészít? védekezés kell. (Nuvaring hüvelygy?r?t használok) A tájékoztatóban az nincs benne, hogy mennyi az a max id?, amikor már nem helyezhetem fel. Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: 1-1 napot minden fogamzásgátlóval el lehet csúzstatni. Ez még nem okz gondot. Felteheted késõbb is, de akkor védekezni kell más módon egész hónapban, hisze nem véletlen van 21 napra kitalálva...

1-1 napot minden fogamzásgátlóval el lehet csúzstatni. Ez még nem okz gondot. Felteheted késõbb is, de akkor védekezni kell más módon egész hónapban, hisze nem véletlen van 21 napra kitalálva...
A kérdező hozzászólása: Végül 4 órával késõbb helyeztem be, ilyenkor mit kell tennem? Elsõ hétben kiegészítõ védekezés?
Szerintem nem jó, mert akkor nem fog kijönni a hét.

Nagy baj lehet ha nem tartok 7 napos szünetet a tabletta szedés közben?

Sziasztok.egyszer szeretném ezt megtenni mert nem sokára megyünk nyaralni és elég kényelmetlen lenne úgy fürdeni,hogy megvan!Ha csak egy alkalommal hagyom ki a szünetet ugye nem lehet nagy bajom?

Legjobb válasz: Nem lesz baj, nyugi! :) Egyszer el lehet játszani. Csak túl sûrûn nem szabad, mert akkor az nagyon bekavarna a szervezetednek. De egyszer nyugodtan megteheted! :)

Nem lesz baj, nyugi! :) Egyszer el lehet játszani. Csak túl sûrûn nem szabad, mert akkor az nagyon bekavarna a szervezetednek. De egyszer nyugodtan megteheted! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!Akkor megnyugodhatok!:)
en egy evbe egyszer megcsinalom hogy nem tartok szunetet.mindig akor megyunk nyaralni mikor nekem meg kel jojjon.nyugi nem lesz bajod

Nagy baj ha véletlen 6 napos lett a tabletta szünet, nem 7?

Legjobb válasz: Nem baj, de mellékhatásként közti vérzés léphet fel.

Nem baj, de mellékhatásként közti vérzés léphet fel.
Két menstruáció közötti.
Múltkor velem is megesett, hogy elõbb vettem be, nem volt közti vérzésem, és most ahhoz igazítom a tabletta szedést is... valamiért azt gondoltam, hogy már aznap jön az elsõ tabi...:) na mindegy, bajnak nem akkor baj, de lehet, hogy vérzel közben egy keveset.
Mármint lábad közti, gondolom.
Bocs, de te biztos jól szeded egyáltalán? nem egészen 7 napos a szünet, hanem 8: pl keddi napon veszed be az utolsó tablettát majd jövõ hét szerdán kezded az új levelet... így kell szedni.
A kérdező hozzászólása: Igen Utolsó szem csütörtök, elsõ meg köv hét péntek. Am énse tom miért 7 napos szünetnek hívják emiatt:D

10 naposak a kis csau kölykeim van belőle 7 úgy vettem észre hogy megy a hasuk nagy a baj?

Legjobb válasz: Az baj, mert nagyon hamar kiszáradhatnak, valamint a szükséges tápanyagokat sem tudják felvenni. A szuka rendesen oltott? Megkapta a vemhesség alatt a féreghajtóját? Lassan adhatod a kicsiknek is az elsõ pasztát. Ha nem múli, vagy már több napja tart, akkor hívd ki az állatorvost!

Az baj, mert nagyon hamar kiszáradhatnak, valamint a szükséges tápanyagokat sem tudják felvenni. A szuka rendesen oltott? Megkapta a vemhesség alatt a féreghajtóját? Lassan adhatod a kicsiknek is az elsõ pasztát. Ha nem múli, vagy már több napja tart, akkor hívd ki az állatorvost!
A kérdező hozzászólása: igen rendesen oltott a szuka rendesen szoptatja õket de már nem nagyon akar ott maradni velük sõt
10 naposaknál elég, ha 2-3 óránként szoptatni megy be a szuka. Nem kell, hogy ott feküdjön mellettük. A legjobb, ha az elletõládában vannak a kicsik, ha nagy a nyávogás, akkor beviszed a szukát, lefekteted, megszoptatja a kicsiket (7-nél lehet 2 menetben is) aztán kihozod.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy azért megy a hasuk mert sokat szopnak én többször engedem be az anyjukat de a hasuk is kivan kerekedve.
Figyelj, a felfúvódott kerek has, lehet a férgesség jele is! Nézd meg a székletüket és a szukáét is, hogy nem találsz-e benne férgeket! (Ez rendszeres féreghajtózás mellett is megtörténik, teljesen természetes, csak arra kell figyelni, hogy megkapják a pasztájukat) Nem hiszem, hogy a sok szopástól lenne hasmenésük. Figyeld, ha csak puhább mint eddig, akkor nem nagy a gond, ha vizes, folyós, akkor beszélj a dokival.
A kérdező hozzászólása: Megnéztem nem látok benne férgeket nem folyós de puhább és sárga mintha pici golyócskák lennének benne de szerintem az a tejtõl van nem tudom, most vannak neki elõször kis kutyái meg nekem is, de nekem minden örömöm bennük van .Fiú csaum is van nagy gondot viselek rájuk remélem nem lesz semmi bajuk.Így is kettõt elvesztetünk a születésükkor.Az is nagy fájdalom volt.
A pici golyócskák a zsírtól vannak. A kicsik emésztõrendszere, enzimtermelése kb a 10 nap környékére fejlõdik ki teljesen. A puha nem gond, a kicsiknek soha nincs kemény székletük. Ha változást látsz az elõzõekhez képest, akkor van gond. (Azért a doki látta õket? A 2 kicsi mitõl pusztult el? Volt a szuka és a kan herpeszre vizsgálva oltva?) Nem lesz semmi gond, de én ilyenkor a doki telefonszámát az elsõ helyen tartom a mobilomban, inkább eggyel több telefon, eggyel többször jöjjön ki, mint egyszer ne.
A kérdező hozzászólása: a két kicsi nem tudom mitõl pusztult el de a szüléskor felhívtam az állat orvost mert 6 kölyök meg született és azt hitem hogy akkor vége.Az állat orvos azt mondta, hogy vigyük be egy tapogatásra meg hogy ad neki injekciót és ott mondta, hogy van még benne kiskutya.így az egyiket még élt amikor ki szedte belõle a másikat pedig halva szedte ki belõle.Azért írom hogy kiszedte mert szegény kutyába könyékig benne volt az orvos õ azt mondta hogy messze volt a kiskutya.A 9-et pedig a szukába hoztuk haza itthon szültük meg õ jól van.
Jajj Szegény kiskutyák! Remélem nem lesz a többieknek baja. Nekem most 5hónapos a csaum. Imádom. Majd késõbb raknál fel róluk képeket? Meg h-h vannak?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!